Blockchain vs Internet: Onko uusi Internet?

Kun Internet tuli esiin, ihmiset lumoivat. Tuolloin se oli vain tapa julkaista asiakirjoja uudella tavalla. Ihmiset pelasivat monimutkaisen ja outon näköisen verkon kanssa, joka on luotu C: llä tai C +++: lla. Internet kehittyi ajan myötä ja siitä tuli jättimäinen tietoverkko. Lohkoketjut ja ICO: t tekivät melko samanlaisen hypeä kuin Netscape, joka tehtiin vuonna 1995 käynnistetyn IPO: n kanssa. Joten kuinka samankaltaisia ​​ne ovat tai miten ne ovat jopa yhteydessä? Pysy artikkelissa, jotta tiedät kaiken blockchain vs internet.

Suuri keskustelu: Blockchain vs. Internet

Sinun tulisi tietää ennen kuin aloitamme aiheen perinteisen Internetin puutteet.

Internetin kolme ongelmaa

Cyber

1. Kolmansien osapuolten hallinnassa

Kun Internet tuli esiin, ihmiset ajattelivat sen olevan täysin sääntelyvapaa ja ihmiset voisivat käyttää sitä ilman minkäänlaista sääntelyä ja valvontaa. No, nyt tiedämme, ettei se ole. Hallitus ja alan suuret nimet ovat pitäneet terävän kaiken käyttäytymisen suhteen ja erittäin rajoitettuja.

2. Läpinäkyvyyden puute

He hallitsevat sitä, mikä on yleisön nähtävissä ja mikä ei. Juuri tämä teki tekniikasta hieman “muotoiltua”, kun taas sen piti olla todellisessa mielessä ilmainen.

3. Kyberhyökkäykset ja uhkat

Lisäksi voimme nähdä tietoverkkohyökkäykset ja verkkoterrorismi kukoistaa maailmassa. Tavalliset ihmiset haluavat sabotoida rikkaiden luokan, hallitusten ja pankkien verkkosivustoja ja tietoja.

Ihmiset uskovat jopa pitävän hakkereita kuin länsimaisen tarinan lainvastaiset. Internet ratkaisi satoja elämämme ongelmia. Et kuitenkaan voi sanoa sitä todella avoimeksi välineeksi tavallisille ihmisille.

Kaikki henkilötiedot pidetään piilossa meiltä, ​​ja ne on tallennettu useisiin tunnettuihin ja tuntemattomiin paikkoihin. Entä jos kaikki palvelinkeskukset kaatuvat. Menetät kaikki arkaluontoiset tietosi aivan kuin hetkessä.


Ihmiset ovat jo nähneet, että Facebookin tietoja vuotaa kolmansille osapuolille ja käytetään nukkeina. Valvoville osapuolille me emme ole muuta kuin kuluttajia. Jotakin oli muutettava. Jotain oli tehtävä.

Lohkoketjut: loputtomien mahdollisuuksien maailma!

Blockchain-edut

Blockchain-tekniikalla on lukuisia etuja, mikä tekee Blockchain vs Internet -keskustelun elinkelpoiseksi.

1. Hajautettu!

Kun Satoshi keksi blockchain-tekniikan, uusi ovi avautui. Ihmiset tuijottivat visualisoiden uudempia mahdollisuuksia. Ajatus uudesta ja avoimesta internetistä tuli mieleemme ensimmäistä kertaa koskaan.

Lohkoketju on todella hajautettu ja avoin tekniikka. Ensinnäkin suunnitelmana oli käyttää sitä vain digitaaliseen vertaisverkkojärjestelmään, joka sai uuden merkityksen sen jälkeen, kun Ethereum otti tekniikan uudelle korkeudelle.

2. Innovaatiotekniikat

Ethereum keksi nimetyn tekniikan DApp, enemmän kuin hajautettu sovellus. Se voi myös olla tietokanta, kuten perinteiset palvelimet. Suurin keskeinen ero on kuitenkin se, että palvelimet eivät sijaitse tietyssä tilassa, vaan kaikki tiedot jaetaan verkon solmujen kesken. Kaikki yhdistävät pisteet toimisivat kuin pieni tietokanta.

Sillä on kaksi suurta etua – yksi, kukaan ei voi hakkeroida tai sulkea sitä, koska ei ole olemassa yhtä ainoaa tietokantaa, joka sulkisi sen. Toiseksi, tietokannat eivät ole korruptoituvia eivätkä manipulointipisteen ulkopuolella. Jos joku yrittää muuttaa järjestelmää, järjestelmä itse hylkää sen. Se on peukalointimahdollisuuden ulkopuolella.

3. Uudet organisaatiot!

Lisäksi DAO on uudenlainen organisaatio. Tällaisella organisaatiolla ei ole yhtä johtajaa, jolla olisi valtaa muihin. Sen sijaan organisaation jäsen työskentelee yhdessä saavuttaakseen yhteisen tavoitteen. Kun tavoite saavutetaan, organisaatio hajoaa automaattisesti.

Ihmiset yrittävät hellittämättä muotoilla uutta Internetiä. Älykäs sopimus, älykäs talous on täällä liiketoiminnan ja koko ihmiskunnan parantamiseksi.

Kaikki nämä ja uudemmat innovatiiviset tekniikat heräävät eloon blockchainin voimalla. Vallankumous on melkein sama, jonka koemme Internetin syntyessä. Lisäksi blockchain-tekniikka muokkaa Internetiä ja poistaa Internetin negatiivisuuden, kuten tiedämme.

Lopulliset ajatukset

Blockchain ratkaisee myös lukemattomia ongelmia, jotka liittyvät vanhempaan tapahtumajärjestelmään ja liiketoimintamalleihin. Se muokkaa tapaa, jolla teemme liiketoimintaa tai käytimme liiketoimintaa. Se ruokkii keskustelua Blockchain vs Internet.

On korkea aika muuttaa vanhempaa liiketoimintatapaa. Tietokauden läpi menevä maailma, ei teollisuus. Uusia mahdollisuuksia syntyy aivan kuten lohkoketjun tekniikka. Vain aika voi viedä, kuinka paljon pidemmälle se voi viedä ihmiskunnan, vain aika voi kertoa!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map