Blockchainin tulevaisuus: Ennusteet vuodelle 2021

Mietitkö mikä olisi blockchainin tulevaisuus? Tarkista nämä parhaat Blockchain-ennusteet vuodelle 2021 ja valmistaudu tulevaisuuteen!

Viime vuosi on ollut huippuluokan foorumi, joka herättää suosiota hajautetun kirjanpitotekniikan ympärillä, joka tunnetaan myös nimellä lohkoketju. Maailmanlaajuinen pandemia on antanut valtavan sysäyksen jo toteutuneille suuntauksille. Yritykset investoivat enemmän puhtaaseen R: ään&D-projektit blockchain-aloitteiden saavuttamiseksi paremmalla käytännöllisyydellä ja realismilla.

Viimeaikaisen pandemian kaltaisen maailmanlaajuisen tapahtuman myötä on järkevää miettiä blockchainin tulevaisuutta vuonna 2021. Blockchain on ollut keskeinen toimija ajaessasi digitaalista muutosta, jota tarvitaan etätyön äkillisen nousun huomioon ottamiseksi. Koska blockchain-tekniikka on perustellusti mainostettu tulevaisuuden tekniikaksi, on tärkeää keskittyä blockchain-tulevaisuuden ennusteisiin.

Ilmoittaudu nyt: Ilmainen Blockchain Fundamentals -kurssi

Mikä olisi Blockchain-tekniikan tulevaisuus?

Kun monet teollisuudenalat käyvät läpi massiivisia uudistuksia vastauksena liiketoimintaympäristön muutoksiin, monet blockchain-harrastajat ja katsojat ovat huolissaan blockchainin tulevaisuuden näkymistä. Seuraava keskustelu heijastaa joitain merkittäviä suuntauksia, jotka voisivat sanella blockchain-teollisuuden potentiaalisen tilan vuonna 2021.

  • Blockchain- ja hallintasovellukset lisääntyvät

Yksi tärkeimmistä suuntauksista, jotka voivat hallita blockchainin tulevaisuutta vuonna 2021, on blockchainin integrointi valtion virastoihin. Japanin valtiovarainministeri on äskettäin tunnustanut blockchain-tekniikan olennaiseksi osaksi taistelua jatkuvasti maailmanlaajuista pandemiaa vastaan. Kolumbian hallituksen viranomaiset ovat myös esittäneet lupauksia kryptovaluutta- ja blockchain-pohjaisten maksujärjestelmien tukemisesta.

Etelä-Korea on onnistunut tuomaan yli miljoonan ajokortin blockchain-pohjaiseen järjestelmään. Thaimaa suunnittelee myös uuden oikeudellisen dokumenttien tallennusratkaisun käyttöönottoa, joka perustuu blockchainiin. Lisäksi Vietnam on onnistuneesti mukauttanut akaChainin, omistetun blockchain-alustan, maan parempaan digitaaliseen muutokseen.

Mikä tärkeintä, Kiina valmistautuu laskemaan liikkeeseen täysin virtuaalisen kryptovaluutan, jossa Kiina on merkittävä toimija maailmantaloudessa ja -politiikassa. Samaan aikaan, blockchain voi tunkeutua ihmisten jokapäiväiseen elämään, luonnehtimalla blockchain-liiketoiminnan tietämystä tärkeänä pehmeänä voimana kansainvälisessä diplomatiassa. Lisäksi blockchainin käyttö äänestysjärjestelmissä on jatkossakin yksi merkittävistä trendeistä blockchainin tulevaisuudessa.

  • Lisää Blockchainia vähittäiskaupassa

Vuosi 2021 on ilmeisesti todistamassa, että blockchainin kasvu vähittäiskaupassa toimitusketjun ja varastojen hallinnan suhteen on lisääntynyt. Vuodesta 2016 alkaen IBM: n ja Walmartin yhteistyö loi ensimmäisen vaiheen blockchainin ja vähittäiskaupan tuomiseksi samalle sivulle. Yhteistyön tuloksena Food Trust -lohkoketju nousi ratkaisuksi elintarvikkeiden seuraamiseen. Viime aikoina IBM on ottanut käyttöön tavarankuljetuksen ratkaisun, joka tunnetaan nimellä Tradelens vuonna 2018 yhteistyössä Maerskin kanssa.

Blockchainin edut vähittäiskaupassa, etenkin merkittävät pelaajat, kuten Walmart, kertovat hyviä uutisia blockchainin tulevaisuudelle. Walmart on pystynyt hyödyntämään blockchain-alustaa seuratakseen heidän toimitustaan ​​maksun ohella noin 70 varustamolle useiden jälleenmyyjien rinnalla. Muita merkittäviä esimerkkejä blockchainin käyttöönotosta vähittäiskaupassa ovat Nestle, Amazon, Volvo ja Ford. Volvon ja Fordin merkittävät autovalmistajat hyödyntävät blockchain-ratkaisuja litiumioniakkuihin käytetyn koboltin saatavuuden seuraamiseen.

Nestle on parhaillaan toteuttamassa lohkoketjuun perustuvaa pilottihanketta vauvan maidon ja kahvin alkuperän seuraamiseksi. Amazon on pystynyt hyödyntämään blockchain-ratkaisuja viinin tarjonnan hallitsemiseksi. Siksi lohkoketjuennusteet vuodelle 2021 osoittavat ensisijaisesti laaja-alaista osallisuutta. Viime vuonna investoiduilla lähes 600 miljoonan dollarin blockchain-projekteilla blockchainin tulevaisuuden trendit antavat lupauksia nousevista investoinneista.

  • Useimmat projektit lähestyvät tuotantoa

Seuraava tärkeä ennuste blockchainin tulevaisuudesta ensi vuodelle viittaa siihen, että noin 30% blockchain-projekteista maailmanlaajuisesti saavuttaa tuotantovaiheet. Realistiset ja käytännölliset lähestymistavat blockchain-projekteihin ovat ensisijainen ajotekijä tämän saavutuksen saavuttamisessa.


Lisäksi vaatimus markkinoinnin nopeammasta ajasta pandemian takia ja nopeampi projektien aloittaminen voisi myös nopeuttaa lohkoketjuprojekteja kohti tuotantoa rajoitetussa aikataulussa. Lisäksi odotetaan myös, että suurin osa verkoista, jotka siirtyisivät pilotista tuotantoon, toimisivat yrityksen lohkoketjualustoilla.

Tunne parhaat avoimen lähdekoodin blockchain-projektit

  • Kiina hallitsee todennäköisesti blockchain-tilaa

Kiinan hallitseminen blockchain-alalla on myös yksi tärkeimmistä ennusteista blockchainin tulevaisuudelle. Kiina on sisällyttänyt blockchainin uuden infrastruktuurin aloitteeseen, joka keskittyy maan digitaaliseen infrastruktuuriin. Kiinan hallitus aikoo lisätä investointeja useimmissa maakunnissa eri toimialoilla.

Siksi on kohtuullista odottaa tasaista tuotantovaiheeseen menevien järjestelmien määrän kasvua. Nykyinen geopoliittinen skenaario ei kuitenkaan anna riittäviä lupauksia Kiinan globaalin Blockchain-palveluverkoston laajentamisesta. Toisaalta taajuudella myös eurooppalaisella blockchain-palveluinfrastruktuurilla (EBSI) on merkittävä pito. Vaikka EBSI voi löytää selkeää edistystä pilottihankkeissa, se ei voi saavuttaa merkittäviä uraauurtavia tuloksia eturistiriitojen ja erittäin mutkikkaiden hankintaprosessien vuoksi.

  • DeFi jatkaa kasvuaan

Monet toimialan johtajat ovat olleet avoimia julkisten estoketjujen näkymille yritysympäristössä, jotka koskevat blockchainin tulevaisuutta. DeFi: n käyttöönotto voi kuitenkin kääntää huomion pois julkisista lohkoketjuista kohti sallittuja lohkoketjuja.

Ethereumin älykkäisiin sopimuksiin vuoden 2020 alkupuolella sijoitettujen kryptovaluuttojen kokonaisarvo on ylittänyt yli 10 miljardia dollaria niin lyhyessä ajassa. Vaikka tämä luku ei tarkoita ihmisten sijoittamia summia DeFi-vetoihin, se osoittaa käyttäjien kiinnostuksen vetoihin. Siksi voidaan selvästi huomata jatkuvasti ja tasaisesti kiihtyvä kiinnostus DeFiä kohtaan.

Tulevaisuudessa perinteisten mekanismien ja keskitason ulkopuolisten tapahtumien määrä kasvaisi huomattavasti. Joten, lohkoketjutapahtumat voivat lähestyä tiettyä kääntöpistettä, jossa yritykset, sääntelyviranomaiset ja poliittiset johtajat keskittyvät DeFi: hen.

Ilmoittaudu nyt: Johdatus DeFi-kurssille

  • Blockchainin käyttö sosiaalisiin ja poliittisiin tavoitteisiin

Lohkoketjun soveltaminen yhteiskunnallisessa ja poliittisessa toiminnassa voi saada tunnustusta mahdollisista trendeistä blockchainin tulevaisuudelle. Blockchain on liitetty mahdollisuuksiin muuttaa toimitusketjun hallintaa, vähentää identiteettivarkauksia tai digitaalisten oikeuksien hallintaa.

Lohkoketjun ensisijaisia ​​elementtejä, jotka edistävät sen sovelluksia näillä alueilla, ovat läpinäkyvyys ja luottamus. Väärän tiedon torjumiseksi käytettävät blockchain-tekniikkasovellukset saivat huomiota samojen elementtien mukaisesti vuonna 2020. Esimerkiksi R&The New York Timesin D-ryhmä kehitti prototyyppiohjelman kaikkien toimintojen tallentamiseksi valokuvalla metadatana. Sitten ohjelma näyttää tiedot käyttäjille heidän sosiaalisen median syötteissään.

Tämän seurauksena blockchain-ratkaisujen laajempi käyttöönotto voi auttaa luomaan parempia vaatimuksia valokuvista ja muusta sisällöstä. Blockchain-tekniikan lisääntyvän käytön myötä blockchain-ennusteet vuodelle 2021 maalaavat blockchainin nousevana sosiaalisen muutoksen työkaluna.

  • Yhteentoimivuus perinteisten pankki- ja rahoitusjärjestöjen kanssa

Blockchainin tulevaisuus vuonna 2021 todistaa myös lohkoketjujen yhteentoimivuuden perinteisten rahoitus- ja pankkiorganisaatioiden kanssa. Käyttäjät osoittavat enemmän luottamusta blockchainiin verrattuna perinteisiin pankkeihin. Siksi pankit ottavat myös yhä enemmän käyttöön blockchainin toimenpiteenä asiakkaiden luottamuksen saavuttamiseksi. Joten vuosi 2021 todistaa selvästi tämän trendin jatkuvuuden, ja monet merkittävät nimet ovat jo sukeltaneet blockchainin käyttöön.

JP Morgan käyttää tällä hetkellä estoketjua automaattisten marginaalimaksujen käsittelemiseen. Northern Trust esittelee vipuvaikutteista lohkoketjua testatakseen vähittäissijoittajien murto-osuuksien kaupankäyntiä. Santander on lunastanut blockchainiin liikkeeseen lasketun 20 miljoonan dollarin arvolainan. Tärkeintä on, että HSBC on toteuttanut kaksi luottokirjoitustoimintaa lahden yritysten välisessä lohkoketjussa.

  • Uusilla projekteilla on kova kilpailu

Blockchain-ratkaisujen kehittämisessä on edistytty huomattavasti. Se ei kuitenkaan sano, että blockchainin tulevaisuudella olisi useita sovelluksia hetkessä. Joidenkin julkisten blockchain-verkkojen ongelmat osoittavat äskettäin tarpeen pohtia blockchain-markkinoiden tilaa vuonna 2021.

Ensinnäkin EOS: lla oli ongelmia verkon keskittämisessä ja ruuhkissa. Myöhemmin Ethereum-verkon lykätyt päivitykset ovat aiheuttaneet ongelmia älykkäiden sopimusten suorituskyvyssä. Toinen esimerkki blockchain-alustojen ongelmista on TRON, joka on ollut kuumassa kriittisten koodin haavoittuvuuksien takia.

Siksi julkisten blockchain-markkinoiden kilpailu kasvaa selvästi tasaisesti ilman merkkejä laantumisesta. Tällaisissa tapauksissa projektit voisivat onnistua vain, jos ne onnistuvat ratkaisemaan sisäisiä ristiriitoja. Lisäksi uusissa blockchain-projekteissa vuonna 2021 on otettava huomioon uudet lähestymistavat blockchain-tekniikan käyttöön.

Vuosi 2021 tuo lisää mahdollisuuksia Blockchain-ekosysteemiin. Tässä on luettelo parhaista yrityksistä, jotka käyttävät Blockchain-tekniikkaa.

Viimeiset sanat

Vuosi 2020 on päättymässä ja on ehdottomasti selkeä vaatimus pohtia blockchainin mahdollista tulevaisuutta. Kuten tästä keskustelusta käy ilmi, vuoden 2021 lohkoketjutrendit esittävät useita lupauksia. Samanaikaisesti lohkoketjun ennusteet vuonna 2021 tuovat myös huomiota takaiskuihin, jotka vaativat välitöntä huomiota. Blockchain-alan trendien ymmärtäminen ja odotettujen tulevaisuuden trendien tarkasteleminen voivat auttaa parantamaan tuloksia blockchain-uralla.

Lisäksi pysyminen ajan tasalla alan trendeistä on myös hyödyllinen tehoste opiskelijoille, jotka haluavat blockchain-sertifikaatteja. Loppuhuomautuksena voit selvästi huomata blockchainin mahdollisuuden hallita teknologiasektoria tulevaisuudessa. Puhumattakaan, Blockchain-sertifikaattien merkitys kasvaa myöhemmin vuonna 2021, joten jos haluat tehdä valoisan uran, valitse yksi parhaista blockchain-sertifikaateista ja tule sertifioiduksi Blockchain-ammattilaiseksi valmistautuaksesi tulevaisuuteen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map