Kuinka aloittaa Blockchain

Blockchainin käytön aloittamiseksi sinun on noudatettava tiettyä ohjetta. Todellisuudessa monet ihmiset ovat usein hämmentyneitä siitä, miten päästä blockchainiin. Tarkoitan, saan sen. Aihe tuntuu paljon mielenkiintoiselta ja monimutkaiselta samanaikaisesti.

Enemmän, monet teistä saattavat jopa haluta jatkaa uraa blockchainissa. Joten, blockchain-kehitykseen pääseminen tarvitsee myös asianmukaista ohjausta.

Joten jos sinulla on ongelmia siitä, mitä tehdä tai miten aloittaa blockchain, älä odota enää. Auttaakseni sinut käsittelen kaiken, mitä sinun on tehtävä estoketjun käytön aloittamiseksi tässä oppaassa.

aloita blockchainilla

Joten, aloitetaan?

Contents

Blockchainin käytön aloittaminen: mitä vaiheita on noudatettava?

Olen hahmotellut joitain tärkeimpiä vaiheita, jotka sinun on tehtävä voidaksesi aloittaa blockchainin käytön. Yritä noudattaa kaikkia vaiheita vastaavasti. Nämä ovat –

 • Opi Blockchain-tekniikan määritelmä

Aloita itse asiassa perusasioista. Joten aloittaaksesi blockchainin, aloita siitä, mikä tekniikka on ensinnäkin. Ilman peruskäsitteen selvittämistä et voi ymmärtää tekniikan valtavaa monimutkaisuutta.

Lisäksi sinun on tiedettävä, miten tämä tekniikka eroaa perinteisestä tekniikasta, jota käytämme toistaiseksi.

Toinen tärkeä tehtävä on ymmärtää lohkomaisten tapahtumien elementit, hajautustunnus, aikaleimat, pääkirja jne.

Joka tapauksessa tämä on ensimmäinen askelkappale “miten päästä mukaan blockchainiin” -oppaassamme.

Joka tapauksessa, kun tiedät perusasiat, voit siirtyä kattavampaan aiheeseen, kuten niiden ominaisuuksiin tai erityyppisiin tms..

 • Opi kuinka Blockchain-tekniikka toimii

Seuraavaksi tulee prosessi siitä, miten tekniikka toimii. Blockchainin käytön aloittaminen vie jonkin aikaa, koska sinun on ymmärrettävä tekniikan toiminta etukäteen. Todellisuudessa blockchain toimii aivan eri tavalla kuin mikään perinteinen keskitetty järjestelmä.

Tämän tekniikan ainutlaatuinen prosessi on myös se, mikä tekee siitä eron muista tekniikoista ja lisää myös verkon yleistä turvallisuutta.

Yleensä blockchain voi toimia eri tavoin. Jokaisella blockchain-ekosysteemillä voi olla täysin erilaiset toimintaperiaatteet kuin tyypillisellä.

Joten varmista, että opit myös erilaisista. Kun olet suorittanut tämän vaiheen, voit siirtyä blockchain-tekniikan ominaisuuksiin. Älä kuitenkaan missään tapauksessa ohita tätä vaihetta.

 • Tietää Blockchainin tärkeimmistä ominaisuuksista

Haluatko tietää, miten päästä blockchainiin? Ensinnäkin, sinun on tiedettävä blockchainin tärkeimmistä ominaisuuksista. Todellisuudessa blockchainissa on kuusi tuottoisaa ominaisuutta, joita et voi vain sivuuttaa. Lisäksi nämä ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä blockchain-matkallasi.

Siksi sinun on ymmärrettävä, miksi ja miten tekniikka tarjoaa ominaisuuksia, koska sinun on tarjottava niitä myös blockchain-ratkaisussa. Koska nämä ominaisuudet muodostavat estoketjun, et voi ohittaa näitä ominaisuuksia omissa ratkaisuissasi.

Suosittelen käyttämään blockchain-kurssia oppimaan niistä perusteellisemmin. Kurssit ovat myös varsin tehokkaita opettaessa sinua, joten kurssille meneminen olisi täydellinen soittaa.

 • Tutki erilaisia ​​hajautettuja kirjanpitotekniikoita yrityksille

Oppiaksesi tekniikasta, sinun on ensin tiedettävä, kuinka monta tyyppiä se voi olla. Todellisuudessa blockchain on pääasiassa kolmea tyyppiä. Enemmän, et voi käyttää kaikkia kolmea tyyppiä jokaiselle teollisuudelle. Esimerkiksi monet yritykset eivät ole niin lämpimiä ajatuksesta julkisesta blockchainista.

Joten he käyttävät yksityistä tai yhdistettyä lohkoketjua. Toisaalta jotkut yritykset tarjoavat yleensä julkisen lohkoketjun kuluttajan päässä ja käyttävät yksityistä verkkojärjestelmää sisäisenä verkkojärjestelmäänsä.

Joten, et tiedä mitä nämä tyypit ovat, et voi koskaan strategisoida sitä oikein. Siksi on ehdottoman välttämätöntä, että ymmärrät niiden ominaisuudet ja erityispiirteet.

Toivottavasti, kun olet oppinut näistä, voit käyttää sitä kehittääksesi etenemissuunnitelmaasi.

 • Lisätietoja konsensusalgoritmeista ja älykkäistä sopimuksista

Seuraavaksi meillä on älykkäitä sopimuksia ja konsensusalgoritmeja “miten päästä lohkoketjuun” -oppaassa. Todellisuudessa nämä kaksi elementtiä ovat erittäin tärkeitä tekniikan oppimisessa.

Et voi missään tapauksessa ohittaa näitä kahta elementtiä. Ensinnäkin konsensusalgoritmi on välttämätön kaikkien ominaisuuslohkoketjujen tarjoamiseksi. Näitä algoritmeja käyttämällä solmut pääsevät yksimielisyyteen tapahtumista.

Voit myös tarkistaa sen, onko asiakirja aito vai ei.

Älykkäät sopimukset ovat ehdottoman välttämättömiä yrityksille, koska ne tekevät usein sopimuksia tiettyjen osapuolten kanssa. Joten jos pystyt automatisoimaan koko prosessin ja seuraamaan sitä verkossa, se varmistaa paremmat suojausvaihtoehdot.

Joten muista tyhjentää nämä kaksi käsitettä, ennen kuin siirryt monimutkaisempiin aiheisiin.

 • Ymmärrä kuinka Enterprise Blockchain -alustat toimivat

Toinen tärkeä osa blockchainin käytön aloittamista on yritys blockchain -alustat. Todellisuudessa on olemassa paljon yritysten blockchain-alustoja, joita suuret yritykset voivat käyttää omiin ratkaisuihinsa. Joten sinun ei tarvitse kehittää ratkaisua tyhjästä.

Voit käyttää vain heidän alustaansa ja tehdä tiettyjä mukautuksia sovittamaan sen liiketoimintastrategiasi mukaan.

Enemmän, se säästää paljon aikaa ja vaivaa pitkällä aikavälillä. Siksi sinun on tiedettävä, miten nämä alustat toimivat. Minun on sanottava, että heidän arkkitehtuurinsa ymmärtäminen voi tuntua vaikealta valinnalta. Mutta jos pystyt vetämään sen pois, blockchain on sinulle helppo työ.

 • Tutki avoimen lähdekoodin blockchain-koodeja

Haluatko mennä blockchain-kehitykseen? Sitten sinun on noudatettava joitain tiukkoja sääntöjä. Ensinnäkin sinun on opittava lohkoketjuun liittyvistä ohjelmointikielistä. Esimerkiksi C ++, Solidity, Java, Python ovat muutamia ohjelmointikielistä, jotka sinun on opittava.

Blockchain-kehitykseen pääseminen ei ole helppoa, ja sinun on tehtävä kovasti töitä varmistaaksesi, että olet sen asiantuntija.

Siksi sinun kannattaa tarkistaa avoimen kurssin blockchain-koodit GitHubista tai muusta lähteestä. Nyt monet yrityslohkoketjut tarjoavat avoimen lähdekoodin koodeja opiskeluun. Joten voit helposti koota ne ja nähdä, mitä tapahtuu jokaisessa vaiheessa.

Tämä on hyvä tapa oppia blockchainista, ja jos voit käyttää aikaa, sinusta tulee asiantuntija hetkessä.

 • Tutustu kuinka blockchain häiritsee eri teollisuudenaloja

Tämä on vielä yksi tärkeä askel ohjeissamme “miten päästä blockchainiin”. Joten, kun opit blockchainista alusta alkaen, sinun on ymmärrettävä, miten se todella häiritsee eri sektoreita. Todellisuudessa häiriö voi tuntua pahalta, mutta itse asiassa se ei ole.

Maailma harjoittaa vanhoja käytäntöjä pitkään, ja monissa tapauksissa se ei edes toimi kunnolla. Joten, se on tarve massiiviseen muutokseen, ja blockchain voi varmistaa tämän turvallisuuden. Mutta jos et muuta liiketoimintatapojasi muuttuvina aikoina, voit kärsiä siitä paljon.

Siksi on välttämätöntä ymmärtää, miten se voi vaikuttaa omaan teollisuuteen ja miten voit siirtyä siitä eteenpäin. Lisäksi on välttämätöntä, kuinka voit käyttää tätä häiriötä hyödyksi.

 • Liity Blockchain Professional -kurssille

Blockchainin käytön aloittaminen voi olla paljon helpompaa, jos voit liittyä blockchain-ammattikurssille. Tavallisesti nämä kurssit voivat auttaa sinua saamaan yrityksellesi haluamasi täydellisen tiedon. Enemmän, voit myös oppia, missä voit käyttää tätä tekniikkaa ja missä et.

Blockchain-kurssin tai sertifiointiohjelman avulla voit helposti oppia kaikista aikaisemmista vaiheista, joita käsittelin tässä oppaassa. Joten opit muista liiketoiminta-alustoista. Enemmän, opit kuinka yrityksesi voi hyötyä siitä.

Käytä tätä myös täydellisenä tuloja edistävänä voimana. Joten suosittelen sinua kokeilemaan blockchain-ammatillisen sertifiointikurssimme. Kurssi on tarkoitettu kaikille alan ammattilaisille tai kaikille, jotka ovat kiinnostuneita myös oppimaan siitä.

 • Aloita Blockchain-mallien käyttö

Tämä on toinen avainelementti blockchain-kehitykseen pääsemisessä. Jos olet innolla tulemaan kehittäjäksi, asiantuntijaksi tai arkkitehdiksi blockchainissa, blockchain-mallien käyttäminen voi auttaa sinua saavuttamaan pitkän matkan.

Todellisuudessa nämä mallit auttavat sinua kehittämään blockchain-ratkaisuja paljon nopeammin. Miten? No, ne mallit on suunniteltu tavalla, joka yksinkertaistaa kaikkia blockchain-ohjelmistojen suunnittelusyklin prosesseja.

Voit esimerkiksi käyttää niitä tietääksesi, tarvitseeko yrityksesi jopa blockchainia. Voit myös käyttää sitä sen määrittämiseen, onko ratkaisusi valmis vastaamaan toivottuja standardeja. Nämä pienet vaiheet auttavat päivittämään ratkaisujasi ja erottamaan ne muista.

Joten, varmista, että opit käyttämään näitä malleja eduksi.

 • Opi lähestymään yrityksen estoketjun toteutusta

Tämä on melko vaikea askel “miten päästä mukaan blockchainiin” -oppaassamme. Todellisuudessa monet teistä eivät ehkä edes tiedä mistä aloittaa. Joten, miten tiedät, miten voit lähestyä blockchain-toteutusta tekemättä virheitä?

Tätä varten sinun on tehtävä tarmokkaasti tutkimusta ja opittava käyttämään tätä tekniikkaa yritysmaailmassa. Tuntuu paljon vaivaa, eikö?

Joten on parasta, jos voit liittyä sitä koskevaan verkkokurssiin. Tietämättä kuinka maailma käsittelee lohkoketjun häiriöitä, on vaikea luoda vankka strategia. Et voi vain hypätä sisään ilman mitään asianmukaista tietoa siitä, mitä olet tekemässä.

Mutta verkkokursseilla saat asianmukaiset ohjeet noudatettavista vaiheista. Tarjoamme esimerkiksi perusteellisen ratkaisun täydellisen POC: n keksimiseen.

Joten jos pystyt strategisoimaan ratkaisusi hieman luovasti, yrityksesi menestyy varmasti.

 • Tutustu Blockchain-liiketoiminnan muutokseen

Tämä on toinen askel blockchain-urapolun aloittamisessa. Tutkimatta kuinka blockchain muuttaa liiketoimintaa, et koskaan saa yleistä käsitystä siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu. Todellisuudessa blockchain muuttaa maailmaa vähitellen.

Mutta miten se tekee niin? Entä miten muut yritykset käyttävät tätä tekniikkaa liiketoimintansa muuttamiseen? Voit oppia monia asioita vain seuraamalla huippuluokan yrityksiä. Joten varmista, että tutustut markkinoilla oleviin ratkaisuihin.

Lisäksi voit aina käyttää näitä materiaaleja inspiraation lähteenä ja luoda innovatiivisia ideoita. Tarkoitan, että mikään ei voi auttaa sinua oppimaan enemmän tästä aiheesta kuin oppiminen muilta.

Lisäksi, mitä ainutlaatuisempia voit tehdä ratkaisuistasi, sitä enemmän saat tuottoisia työmahdollisuuksia tai liiketoiminnan arvoa.

Kuinka Blockchain-kurssimme voivat auttaa sinua aloittamaan Blockchainin käytön

Meillä on laaja kokoelma blockchain-kursseja, jotka varmasti auttavat sinua aloittamaan blockchain-matkan. Mutta kuinka he auttavat sinua ulos? Katsotaan!

 • Hanki käytännön tietoa

Koko tiimimme on omistautunut auttamaan sinua blockchain-matkallasi. Siksi luomme kaikki kurssimme mahdollisimman paljon tietoa. Todellisuudessa kursseillamme opit kuinka osallistua blockchainiin paljon nopeammin verrattuna muihin markkinoiden kursseihin.

Kaikilla kursseillamme on myös perusteellista tietoa, joka on täynnä käytännön tietoa. Mutta älä huoli, mikään materiaalistamme ei tunnu sinulle monimutkaiselta.

Miksi? Se johtuu siitä, että haluamme sinun ymmärtävän kaikki käsitteet helposti, joten kurssiopettajamme käyttää aina yksinkertaistettua tapaa kuvata kaikki blockchainin olennaiset osat.

 • Päivitetään säännöllisesti

Blockchainin käytön aloittaminen voi olla vaikea tehtävä. Lisäksi, kun törmäät vanhentuneeseen sisältöön Internetissä, se voi johtaa myös moniin ongelmiin. Esimerkiksi, jos aiot käyttää tietokantasi ratkaisun suunnitteluun, vanhentuneiden tietojen käyttö voi vahingoittaa sovellustasi vakavasti.

Joten miten voit saada tarkkoja tietoja joka kerta? No, täällä 101 Blockchainissa tarjoamme päivitettyjä materiaaleja joka kerta. Lisäksi varmistamme, että kaikki kurssimme oppitunnit kuvaavat tekniikan nykyisiä olosuhteita.

Siten tällä tavalla voit aina luottaa meihin ohjaamaan sinut blockchainiin riippumatta siitä.

 • Tarjoaa Premium-tuen

Eikö olisi hienoa, jos sinua kohdeltaisiin VIP: nä kursseja käydessäsi? Olemme melko varmoja, että rakastat sitä todella. Todellisuudessa kaikki opiskelijamme saavat ensiluokkaista tukea ilmoittautuessaan kursseillemme oppimaan blockchainista.

Uskomme, että jokainen opiskelija on erityinen, ja tiedämme, että blockchain-kehitykseen pääseminen vaatii asianmukaista ohjausta. Siksi tekninen tiimimme on aina valmis vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi ja tarjoamaan sinulle ohjesivut joka viikko.

Luonnollisesti sinulla voi olla paljon kysymyksiä, kun olet suorittanut kurssin, ja siksi olemme aina täällä auttamassa sinua siinä.

Tämä on jotain, jota muut markkinoiden kurssit puuttuvat suuresti.

 • Joustava oppiminen

Toinen suuri etu kursseiltamme on, että kaikilla kursseillamme on joustavat oppimissuunnitelmat. Mutta mitä se tarkoittaa? Tiedämme, että sinulla ei ehkä ole aikaa käydä kurssia jatkuvasti haluamallasi tavalla. Siksi meillä on mahdollisuus keskeyttää kurssi ja jatkaa sitä milloin tahansa.

Lisäksi voit aina palata ja suorittaa kurssin uudelleen ilman lisäkustannuksia. Joten vaikka suosittelemme aikaa, joka voi kestää kurssin suorittamiseen, sinulla on etusija. Näin saat aina valita, miten tai milloin lopetat kurssin.

Tämä on myös toinen ominaisuus, josta muut kurssit näyttävät puuttuvan. Mutta tiedämme, että tämä ominaisuus on tarpeen auttamaan sinua oppimaan pääsemään blockchainiin.

 • Yksinkertainen oppitunnin rakenne

Voit helposti aloittaa blockchainin yksinkertaisten oppituntirakenteidemme avulla. Tiedämme, että monet teistä saattavat olla aloittelijoita tässä kapealla. Joten yrittää rakentaa uraa kilpailevan uuden tekniikan avulla voi olla vaikeaa.

Myöskään blockchainin arkkitehtuuri tai kehitysprosessi ei ole niin yksinkertaista. Tämän seurauksena ilman yksinkertaista oppitunnirakennetta voi olla vaikeaa ymmärtää myös käsitettä. Siksi jaoimme materiaalimme luovalla tavalla.

Todellisuudessa tämän avulla voit ymmärtää aihetta paljon nopeammin. Joten suosittelemme sinua tutustumaan kursseihimme.

 • Tuottavat bonusmateriaalit

Mikä voi olla parempi tapa aloittaa kurssi, kun tiedät, että saat sen mukana myös ylimääräisiä bonusmateriaaleja. Kyllä, tarjoamme tuottoisia bonusmateriaaleja, kuten haastatteluja huippuluokan blockchain-ammattilaisten kanssa.

Todellisuudessa täällä nämä ammattilaiset vastaavat kriittisiin kysymyksiin siitä, miten päästä mukaan blockchainiin ja tulevasta matkastasi. Saat myös malleja, joita voit käyttää blockchain-kehitykseesi. Lisäksi saat pääsyn kaikkiin premium-verkkotapahtumiin.

Voiko se saada mitään parempaa? En todellakaan usko niin.

Mutta joka tapauksessa, juutit varmista, että pysyt kaukana kaikista vähäarvoisista lähteistä tulevista ilmaisista kursseista.

Kurssit, jotka auttavat sinua aloittamaan Blockchain-tekniikan käytön

Meillä on laaja valikoima kursseja, jotka auttavat sinua aloittamaan tämän aiheen. Katsotaanpa, mitä nämä ovat –

Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional

Tämä on täydellinen kurssi aloittaa blockchain. Itse asiassa tarjoamme myös sen kanssa sertifikaatin. Joten, paitsi saat sertifikaatin, mutta tiedät myös, kuinka sinusta voi tulla myös blockchain-asiantuntija.

Todellisuudessa tämä kurssi on yksi suosituimmista joukosta.

Kurssin sisältö

Blockchain Technology Essentials

 • Blockchainin perusteet
 • Kuinka voit luoda lohkoja
 • Erilaisia ​​lohkoketjuja
 • Työn todiste
 • Älykäs sopimus

Eri Enterprise Blockchain -alustojen syvällinen analyysi

 • Ethereum
 • Hyperpitkäkangas
 • Corda

Blockchain kaupan rahoitusteollisuudessa

 • Blockchain-päätöslauselmat kaupan rahoituksessa
 • Aaltoilu olennaista
 • Salausvaluutan ja salausomaisuuden perusteet

Aloite The Enterprise for Blockchain -sovelluksessa

 • Toimitusketjun prosessi ja lohkoketju
 • Lohkoketjut vaikuttavat toimitusketjun hallintaan
 • Blockchain muuttaa yrityksiä

Suosituimmat estoketjun käyttötapaukset

 • Blockchainin käyttö eri sektoreilla

Yritysten lohkoketjut ja toimitusketjun hallinta

Toinen hieno kurssi, joka auttaa sinua aloittamaan blockchainin käytön. Todellisuudessa tämä kurssi sopii hyvin vain toimitusketjuteollisuudelle. Joten, muista tarkistaa kurssi, jos haluat saada hyvää työtä tällä alalla.

Kurssin sisältö

Toimitusketjun hallinnan perustiedot

 • Toimitusketjun prosessi on selitetty
 • Kuinka toimitusketjun johtajat työskentelevät tällä alalla?

Arvo rakentaminen SCM: ssä

 • Yrityksen arvon arvioiminen käyttöpääomalla
 • Toimitusketjun hallinta ja käyttöpääoma
 • Arvioi SCM-mallisi taloudellisen lisäarvomallin perusteella

Toimitusketjun estoketjun käyttötapaukset

 • Vaikutus blockchainista toimitusketjuprosessissa
 • Toimitusketjujärjestelmät, jotka käyttävät lohkoketjua

Unelmaprojektisi toteuttaminen

 • Kuinka kehittää toimitusketjujärjestelmä lohkoketjulla?

Yritysten estoketjut ja kaupan rahoitus

Tämä kurssi on toinen täydellinen tapa aloittaa blockchain. Mutta tämä kurssi on erityisesti niille teistä, jotka haluavat saada uran kaupan rahoituksessa. Jos olet jo kaupan rahoituksessa, voit käyttää tätä kurssia oppaana myös blockchain-ratkaisujen toteuttamiseen yrityksessäsi.

Kurssin sisältö

Kuinka kaupan rahoitus toimii?

 • Kaupan rahoitusprosessin perusteet
 • Kaupan rahoitusalan kysymykset

Blockchains-vaikutus kaupparahoituksen kehitykseen

 • Kaupan rahoituksen estoketjun edut
 • Blockchain kaupan rahoituksen aloitteiden analysoinnissa
 • Kuinka eri lohkoketjut kaupan rahoituksesta toimivat?

Blockchainin kaupan rahoituksen perusteet

 • Rajat ylittävät maksut
 • Luottosopimus (LC)
 • Rahtikirja (BoL)

Erilaiset Blockchain-pohjaiset kaupan rahoitusjärjestelmät

 • TradeLens
 • Käydä kauppaa
 • Marco Polo
 • Muoto

Blockchain-kaupan rahoituksen kehitys

 • TradeTrust
 • Digital Standards Initiative

Enterprise Blockchains -mallit

Kuten sanoin aiemmin, tarvitset malleja aloittaaksesi blockchainin sujuvasti. Todellisuudessa nämä mallit auttavat sinua saamaan kehitystyösi nopeammin kuin normaalisti. Joten, kun olet aloittamassa blockchain-kehitystä, sinun on opittava käyttämään sitä.

Siten mallikurssimme auttaa sinua varmasti hallitsemaan kaikki nykyiset mallit. Älä huoli, lisäämme lisää malleja vain varmistaaksemme, että sinulla on kaikki tarvitsemasi.

Mallivalikoima –

Tarvitsetko blockchainia? – Blockchain-päätöksentekotyökalu.

Blockchain-projektin valmius – Voit tarkistaa, onko projektisi valmis vai ei.

Esitämme Enterprise Blockchain -projektin – Varmistaa tuottoisan esittelyjärjestelmän jokaiselle projektillesi.

Toimitusketjun liiketoiminnan kartoitus vs. Enterprise Blockchain – Tarjoaa kartoitusprosessin, jonka avulla voit valita oikean lohkoketjun toteutuksen toimitusketjuprosessissasi.

Päätösajatukset

Nyt kun tiedät kuinka aloittaa blockchain, olemme melko varmoja, että olet valmis aloittamaan blockchain-matkan. Muista vain, että oppimisprosessissa ei ole oikotietä. Joten älä ohita mitään vaiheista.

Yritä myös pysyä päivityksissä aina, jos et ole yhteydessä blockchain-ohjelmaan. Blockchain-maailma on edelleen uusi, ja se muuttuu jatkuvasti.

Joten ajan tasalla pysyminen on parasta mitä voit tehdä tällä hetkellä. Joka tapauksessa toivottavasti annat kokeilun kurssikokoelmallemme. Olemme erittäin varmoja siitä, että hyödyt vain ohjelmistamme. Joten, onnellinen oppiminen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map