Kuinka oppia Blockchainia?

Jos haluat oppia blockchainia, sinulla on oltava selkeä käsitys saman edellytyksistä. Seuraava keskustelu auttaa sinua löytämään yksityiskohtaisen yleiskatsauksen parhaista käytännöistä, jotta voit aloittaa oppimisen blockchain-tekniikasta.

Olet varmasti kuullut, että blockchain on seuraava iso asia tekniikan maailmassa koneoppimisen, pilvipalvelujen, tekoälyn ja big data -mallien rinnalla. Siksi monet ihmiset ovat kiinnostuneita tutkimaan mahdollisuuksia uran rakentamiseen blockchain-alueella. Joten pyrkivät blockchain-ammattilaiset etsivät yleensä opastusta mahdollisuuksista aloittaa blockchainin oppiminen.

Seuraavassa keskustelussa lukijat voivat helposti navigoida haluamallaan blockchain-uraroolilla selkeän vaikutelman olennaisista vaatimuksista. Lisäksi voit myös tutkia joitain tärkeitä suosituksia uran aloittamiseksi blockchainissa.

Ilmoittaudu nyt: Ilmainen Blockchain Fundamentals -kurssi

Mikä on Blockchain?

Kaikkien aloittelijoiden tärkein huolenaihe missä tahansa blockchain-opetusohjelmassa viittaa suoraan blockchain-määritelmään. Blockchain on pohjimmiltaan digitalisoitu, vähemmän luotettava ja hajautettu tietokanta. Se toimii lisäosajärjestelmänä, johon sisältyy viimeisimpien tapahtumien jatkuva kasvu valmiina lohkoina. Myöhemmin ne myös tallennetaan ja lisätään lohkojen ketjuun kronologisessa järjestyksessä.

Blockchain on esittänyt lupaavia sovelluksia digitaalisen valuutan tapahtumiin paremman seurannan muodossa ilman keskitettyä rekisterinpitoa. Vaikka blockchain-tekniikka räätälöitiin alun perin digitaalisten valuuttojen tapahtumien todentamiseksi, on kohtuullista varmistaa lähes minkä tahansa tyyppisen asiakirjan tai tapahtuman digitalisointi, koodaus ja lisääminen blockchainiin.

Sitten estoketju varmistaa asiakirjan syöttöprosessin turvallisuuden luomalla pysyvän, muutoksiin kestävän tietueen. Myöhemmin koko yhteisö voi tarkistaa tapahtuman kirjanpidon tai aitouden yhden keskusviranomaisen sijaan.

Jos olet aloittelija, sinun pitäisi aloittaa urasi tällä Blockchain for Beginners -oppaalla.

Miksi minun pitäisi oppia Blockchain?

Entä blockchainin markkinat? Se on luultavasti yksi tärkeimmistä tekijöistä kaikkien aloittelijoiden mielessä, jotka haluavat uran blockchainissa. Blockchain-teollisuus esittelee valtavaa kasvua ja tarjoaa tarvittavan motivaation oppia blockchainia. Globaalit blockchain-markkinat odottavat todennäköisesti tuloja jopa 20 miljardia dollaria vuoteen 2024 mennessä.

Gartnerin ennusteiden mukaan blockchain-tekniikka lisää liiketoiminnan arvona yli 3,1 biljoonaa dollaria vuoteen 2030 mennessä. Lisäksi 23% suuryrityksistä harkitsee aktiivisesti blockchain-sovellusten ja -ratkaisujen käyttöönottoa. Toinen valtava tekijä, joka tukee blockchainin kasvua, viittaa useiden blockchain-lompakon käyttäjien kasvuun.

Verrattuna 3 miljoonaan blockchain-lompakkokäyttäjään vuonna 2015, vuonna 2018 oli yhteensä 28 miljoonaa blockchain-lompakkokäyttäjää. Tällä hetkellä blockchain-markkinoita ajavat sekä yritysten että startupien valtavat investoinnit. Pitkällä aikavälillä blockchain-markkinat kasvaisivat ja sisältäisivät monia merkittäviä toimijoita. Joten sinulla on kaikki syyt aloittaa oppiminen blockchain-tekniikasta nyt.


Lue lisää: Kuinka Blockchain-työmarkkinat kukoistavat!

Edellytykset aloittelijoille aloittamaan blockchainin oppiminen

Seuraava tärkeä asia, joka aloittelijoiden on pidettävä mielessä ennen kuin he alkavat oppia blockchainia, viittaa edellytyksiin. Edellytykset oppia blockchain-tekniikasta ovat tärkeitä sen tunnistamiseksi, oletko valmis blockchain-käsitteisiin. Yleiset edellytykset voivat kuitenkin sopia tekniikkaa hyvin tuntevalle ammattilaiselle. Toisaalta aloittelijat blockchain-alalla ovat huolissaan termeistä, jotka heitetään heille suoraan edellytyksiksi blockchainin oppimiselle. Katsotaanpa erilaisia ​​olennaisia ​​edellytyksiä, jotka sinun on täytettävä aloittaaksesi blockchainin oppimisen.

  1. Tietoa alkuperästä

Ensimmäinen blockchain-edellytys, johon sinun tulisi keskittyä, viittaa suoraan tietoon blockchainin alkuperästä tai historiasta. Aloittelijat voivat alkaa keskittyä Bitcoinin käyttöönoton tarinaan ja kehittää kattavan käsityksen Bitcoinista. Jos mahdollista, voit myös yrittää ostaa Bitcoineja tai mitä tahansa muuta kryptovaluutta ymmärtääksesi blockchainin käytännön seurauksia.

Voit myös pysyä ajan tasalla Bitcoin-foorumeilla ja blockchain-uutisalustoilla tarkentaaksesi tietämystäsi Bitcoineista ja siitä, miten blockchain toimii niiden perustekijänä. Kaikentyyppinen tutkimus Bitcoinsin ja toisen kryptovaluutan toiminnasta olisi valtava etu blockchain-oppimismatkallesi.

Tarkista myös: Blockchain Fundamentals -esitys

  1. Ohjelmointikielien perustiedot

Toinen tärkeä edellytys ennen lohkoketjun oppimista viittaa useiden ohjelmointikielten ymmärtämiseen. Blockchain-työtehtävät edellyttävät ohjelmointikielien, kuten Python, C ++, JavaScript ja SQL, tuntemusta.

  1. Blockchain-terminologian tuntemus

Seuraava tärkeä edellytys blockchain-tekniikan oppimiselle viittaa blockchain-terminologiaan. Sinun on erikoistuttava kaikkiin blockchain-tekniikkaan liittyviin peruskäsitteisiin ja käsitteisiin. Pitkällä aikavälillä joudut käsittelemään usein termejä, kuten hajautusfunktiot, älykkäät sopimukset ja muut. Siksi sinun tulisi aina etsiä blockchainin peruskäsitteitä ensimmäisenä askeleena blockchainin oppimiseksi.

  1. Sitoutuminen oppimaan Blockchain

Lopuksi tärkein blockchain-edellytys on sitoutuminen jatkamaan blockchain-oppimista. Jos ajattelet uraa blockchainissa, sinun on oltava sitoutunut syysi. Blockchain on suhteellisen uusi tekniikka, koska se on hieman yli vuosikymmenen vanha. Joten sinun on pysyttävä kärsivällisenä ja ylläpidettävä joustavuutta sitoutumisessasi oppimaan blockchain-tekniikkaa.

Haluatko tulla ammattilaiseksi ja oppia blockchainista? Katso parhaat vinkit aloittaa blockchain-ura asiantuntijoiden toimesta.

Lisäksi blockchain-tekniikka käy läpi jatkuvaa evoluutiota ja muutosta tulevaisuuden aikana. Siksi on tärkeää, että kaikki ehdokkaat keskittyvät vakaasti urakehitystensä saavuttamiseen blockchain-tekniikassa.

Ilmaiset resurssit Blockchainin oppimiseen

Joten, missä aloittelijoiden pitäisi mennä tästä hetkestä oppimaan blockchainista? Onko järkevää etsiä blockchain-opetusohjelmaa? No kyllä! Aloittelijoiden tulisi heti alkaa tutkia laajaa valikoimaa blockchain-oppimisresursseja, kun he ovat päättäneet. Perusteellisen tietoisuuden mukaan blockchainista voit helposti hyödyntää seuraavia oppimisresursseja ilmaiseksi oppiaksesi blockchainista.

  1. IBM-blogi voi auttaa sinua pääsemään ilmaiseen ‘Blockchain by IBM’ -kurssiin, jolla opitaan blockchain-perusteita ja kehitetään blockchain-perussovelluksia. Lisäksi se voi myös auttaa ymmärtämään menetelmiä estoketjuratkaisujen turvallisuudesta selittäen samalla hajauttamista ja Hyperledger-kangasta. Opiskelijat voivat myös oppia käytännön kokemusta lohkoketjusovellusten luomisesta Hyperledger-kangasta Ethereum-virtuaalikoneella.
  2. Toinen ilmainen resurssi lohkoketjun oppimiseksi on Courserassa saatavilla oleva Bitcoin- ja Cryptocurrency Technologies -kurssi. Löydät yksityiskohtaiset näkemykset Bitcoinin ja muiden krypto-valuuttojen esittelyn perusteista. Lisäksi se antaa mahdollisuuden tutustua kryptovaluuttoihin, lähestymistapoihin varastointiin ja bitcoinien sekä bitcoinin mekaniikan hyödyntämiseen. Samalla kurssi voi myös selittää Bitcoinin hajauttamisen.
  3. Voit myös valita 101 Blockchainin ”Enterprise Blockchains Fundamentals Free Course” -kurssin ensisijaiseksi vaihtoehdoksi blockchainin oppimiselle. Kurssi on joustava ja tarjoaa yksityiskohtaisen kuvan blockchain-tekniikan yritystason vaikutuksista. 101 Blockchainin ilmainen kurssi tuo myös henkilökohtaisen ohjauksen tuen kaikkien kurssin epäilysten poistamiseksi.
  4. Aloittelijat voivat myös valita Udemy-kurssin “Johdatus kryptovaluuttoihin ja Blockchainiin”. Ilmainen kurssi tarjoaa teoreettisen perustan blockchain-tekniikalle taloudellisesta ja teknisestä näkökulmasta. Kurssi pystyy myös esittelemään mahdollisuuksia, joita blockchain-tekniikka tuo yrittäjille. Aloittelijat voivat myös löytää hyödyllisiä oivalluksia pääsyyn blockchain-yhteisöön tällä kurssilla.
  5. Jos olet kiinnostunut toisesta ilmaisesta blockchain-opetusohjelmasta, voit valita ‘Blockchain Theory 101’ -kurssin Udemyssa. Kurssi tarjoaa perustavanlaatuisen käsityksen blockchain-tekniikasta nykyisen blockchain-tekniikan tilan rinnalla. Samaan aikaan voit myös tutkia oivalluksia blockchain-sovelluksista logistiikassa, energiassa, rahoituspalveluissa, esineiden internetissä ja terveydenhuollossa. Joitakin tämän kurssin merkittävimpiä aiheita ovat konsensusalgoritmit, maksuverkot, lohkoketjun toteutus ja muut.

Ilmoittaudu nyt: Kuinka rakentaa urasi Enterprise Blockchains -kurssilla

Kuinka aloittaa ura Blockchainissa?

Niin paljon ilmaisia ​​resursseja ja helppoja edellytyksiä oppia blockchainia on järkevää varoa blockchain-uraa. Blockchain-uran tekeminen on kuitenkin täysin erilainen pallopeli kuin vain blockchainin oppiminen. Sinun on kehitettävä laaja valikoima taitoja tiettyjen välttämättömien suositusten lisäksi, jotta voit luoda urasi haluttuihin blockchain-pohjaisiin työtehtäviin. Tarkastellaan kaikkia viitteitä yksitellen, jotta voimme rakentaa urasi blockchainissa.

Kyvyt parantaa liiketoiminnan tuloksia

Yksi blockchain-töiden tärkeimmistä vaatimuksista, joita et löydä missään blockchain-opetusohjelmassa, on liiketoiminnan älykkyys. Yritykset valitsevat blockchainin kyvyn tuottaa parempaa arvoa. Siksi he todennäköisesti käyttävät blockchain-ammattilaisia, jotka voivat sovittaa teknologiaratkaisut liiketoimintatavoitteisiinsa.

Lisäksi yritykset tarvitsevat blockchain-ammattilaisia, jotka pystyvät kääntämään teknisen ammattikieltä ja selittämään sen yksinkertaisella tavalla. Jokaisella, joka haluaa uran blockchainissa, tulisi olla kyky, kokemus ja motivaatio ajaa liiketoiminnan tuloksia hyödyntämällä blockchain-tekniikkaa.

Kehitä ihmisten taitoja

Seuraava tärkeä vaatimus aloittaa urasi blockchainissa viittaa suoraan ihmisten taitoihin. Sinulla on oltava taidot ja tiedot työskentelemään yhteistyössä muiden organisaation ammattilaisten kanssa. Siksi sinulla on oltava kyky ryhmätyöhön ja yhteistyöhön. Lisäksi sinun on kehitettävä neuvottelutaitoja, jotta saavutat mahdollisimman toteutettavissa olevat tulokset parhaalla mahdollisella laadulla ja tehokkuudella. Viestintä on tietysti tärkeä vaatimus blockchain-uran ihmisten taidoissa.

Jos olet intohimoisesti blockchain-tekniikasta, sinun pitäisi hankkia blockchain-asiantuntijasi sertifikaatti!

Erikoistunut tärkeisiin aiheisiin

Blockchain-uralla on käytännössä vaikeaa edetä ilman sukeltamista teknisiin yksityiskohtiin. Sinun on siirryttävä perusteiden ulkopuolelle kohti salauksen, hajautetun laskennan ja hajauttamisen yksityiskohtaista ja kattavaa ymmärtämistä. Nämä aiheet ovat erittäin tärkeitä, kun tarjotaan yritysten etsimää yleistä lohkoketjuosaamista. Kaikkien näiden aiheiden vahvalla hallinnalla voit löytää parempia taitoja ja samalla lisätä liiketoiminta-arvoa työnantajallesi.

Älä unohda Blockchain-varmenteita

Aloittelijoiden tulee olla blockchain-sertifikaatteja urakehitystavoitteidensa saavuttamiseksi. Blockchain-aloittelijat voivat osoittaa sitoutumisensa oppia blockchainia ja kattaa tietyn erikoistumisen. Samaan aikaan blockchain-sertifikaatti todistaa myös ehdokkaiden kyvyt ja tietämykset blockchain-sertifioinnin kattamilla aihealueilla.

Tämän seurauksena on vaikea heikentää blockchain-sertifioidun ehdokkaan työllistymismahdollisuuksia uusille työpaikoille. Lisäksi sertifikaatit tarjoavat myös edun pysyä ajan tasalla uusimmista tekniikan kehityksistä ja kehityksestä. Todistuksiin sisältyy myös huomattava koulutus tentteihin pääsemiseksi.

Siksi kokeen kysymysten vaikeustaso määrää, missä määrin sertifioidut ammattilaiset ovat hioneet taitojaan. Työnantajat kohtaavat rajoitettuja haasteita hakijoiden taitojen selvittämisessä tarkistamalla heidän blockchain-sertifikaatinsa. Joten, sinun pitäisi yrittää valita sopiva blockchain-sertifikaatti haluamasi blockchain-työtehtävän mukaan.

Haluatko saada sertifikaatin urasi parantamiseksi? Katso parhaat blockchain-sertifikaatit, joissa voit saada koulutusta parhaiden markkinoiden parhaista asiantuntijoista.

Paranna ammatillisen koulutuksen avulla

Ammatillinen koulutus on toinen merkittävä blockchain-edellytys rakentaa urasi blockchainissa. Ehdokkaiden on käytettävä luotettavia alustoja, jotta he voivat hankkia tarvittavat tekniset taidot eri blockchain-pohjaisiin töihin. Koulutusalustat sisältävät luotettavien ja kokeneiden aihe-asiantuntijoiden tuen, joka auttaa kaikkia hakijoita valmistautumisessa.

Toisaalta voit valita blockchain-sertifiointikoulutusalustat, jotka tarjoavat räätälöityjä kursseja sertifikaattien kanssa. Tämän seurauksena sinun ei tarvitse investoida lisää aikaa ja vaivaa sellaisen kurssin löytämiseen, joka voi auttaa sinua valmistautumaan haluamaasi blockchain-työtehtävään.

Luota verkostoitumisen etuihin

Verkostoitumisen merkitys urakehityksessä ei voi koskaan mennä muodista. Itse asiassa verkostoituminen on yksi urakehityksen perusta, jota et voi oppia mistään blockchain-opetusohjelmasta. Blockchain-sertifikaatit auttavat sinua saamaan ainutlaatuisen maineen blockchain-yhteisössä.

Blockchain-sertifioinnin digitaaliset merkit voivat auttaa sinua merkitsemään henkilöllisyytesi ammattilaisena, jolla on vaadittu erikoistuminen tiettyyn työtehtävään. Lisäksi yhteisön osallistuminen voi auttaa sinua olemaan tietoinen uusimmista työpaikoista. Samanaikaisesti yhteisö toimii myös jatkuvan tiedon lähteenä auttaakseen sinua kehittämään taitojasi.

Onnistuneen Blockchain-uran saavuttamiseksi on tärkeää hankkia tarvittavat taidot. Tarkista nämä parhaat Blockchain-taidot, jotka sinulla on oltava.

Johtopäätös

Joten voit selvästi huomata, että voit oppia blockchainia ja rakentaa siinä uraa yksinkertaisilla vaiheilla. Jokainen vaihe olisi kuitenkin ainutlaatuinen haaste aloittelijoille. Siksi on tärkeää varmistaa, että pystyt vastaamaan kaikkiin haasteisiin haluamasi blockchain-työn roolin ja palkan saavuttamiseksi.

Myöhemmin on myös tärkeää ymmärtää blockchain-tekniikan dynaaminen luonne ja kehittää joustava asenne oppimiseen. Tämän seurauksena voit sovittaa uudet taidot, jotka tarvitaan urasi edun ylläpitämiseen blockchainissa. Mene eteenpäin ja aloita matkasi ilmaisella blockchain-kurssillamme oppiaksesi perusasiat. Kokeile Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -kurssiamme erikoistumalla blockchain-taitoihin!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map