Kuinka rakentaa ura Blockchainissa

Haluatko rakentaa uraa blockchainissa? Ota huomioon, kun käymme läpi jokaisen vaiheen, kuinka voit rakentaa menestyvän uran blockchain-tekniikassa.

Uran rakentaminen lohkoketjussa on yksi parhaista päätöksistä, joita voit tehdä tällä hetkellä. Blockchain-tekniikka muokkaa teollisuutta tehostamaan ja luotettavuutta. Koska tekniikka on uutta, ratkaisujen kehittämiseen ei ole paljon ammattitaitoista henkilökuntaa.

Tämän seurauksena suuret teollisuudenalat ja yritykset eivät jätä kiveä estämättä blockchain-asiantuntijoiden löytämistä. Tarpeetonta sanoa, että blockchain-kehittäjien palkka on uskomatonta! Joten kun tällaiselle lahjakkuudelle on kipeä tarve ja mietit edelleen, kumpi urapolku kannattaa valita, ei blockchainin pitäisi olla listasi kärjessä?

Jos olet blockchain-harrastaja kuten me, tekniikan parissa työskenteleminen voi olla unelmiesi tehtävä. Ei ole väliä, jos et ole taitava koodaamiseen tai ohjelmointiin; siellä on paljon työpaikkoja, jotka vaativat erikoisuuksia myös muissa blockchain-asioissa.

Jos olet päättänyt rakentaa uraa blockchainissa, tämä opas on ehdottomasti sinulle. Tänään ilmoitamme sinulle, kuinka rakentaa ura blockchainissa.

Ilmoittaudu nyt:Kuinka rakentaa urasi Enterprise Blockchains -kurssilla

Polku uran rakentamiseen blockchainissa

Uran rakentaminen blockchainissa ei ole helppo tehtävä. Asianmukaisella ohjeella voit kuitenkin oppia sinetöimään tulevaisuutesi lopullisesti. Seuraa vain alla olevia vaiheita ja aloita blockchain-urasi.

kuinka rakentaa ura blockchainissa

Tutustu perusteisiin ja perusteisiin

Ensinnäkin sinun on opittava blockchain-tekniikan perusteista. Jos olet aloittelija, tämä on erittäin tärkeä askel. Et voi sukeltaa blockchainin teknisiin näkökohtiin tietämättä perusteista. Tärkeintä on oppia tekniikan toiminta, sen historia, erilaisista kohdista, kuten konsensus ja älykkäät sopimukset, mahdolliset käyttötapaukset jne..

Todellisuudessa voit tarkistaa blockchain-sanaston, jotta voit nopeasti tarkastella oikeaa määritelmää jokaiselle heille.

Aloita monialaisten taitojesi kehittäminen


Tieteenalojen väliset taidot ovat välttämättömiä blockchainin mahdollisille uramahdollisuuksille. Vaikka oletkin blockchain-kehittäjän urapolulla, vaatisi silti terävöittää kykyjäsi. Nykyään yritykset eivät etsi vain ketään, joka osaa ohjelmoida; he etsivät myös kykyjä, jotka pystyvät ratkaisemaan kriittiset kysymykset lyhyessä ajassa.

Joten taidot, kuten suunnitteluajattelu, analysointi, ketterä, DevOps, sopeutumiskyky, hallinta ja markkinaennusteet ovat välttämättömiä. Jos pystyt yhdistämään nämä teknisiin kykyihisi, saat varmasti vakaan blockchain-uran.

Ymmärrä kuinka erilainen Blockchain-alusta toimii

Tämä vaihe koskee sekä teknisiä että ei-teknisiä työpaikkoja. Teknisestä näkökulmasta sinun on ymmärrettävä tarkasti, kuinka useat käyttöympäristöt toimivat. Koska kaikki estoketjut eivät toimi samalla tavalla, tarvittavan patenin selvittäminen on ratkaisevan tärkeää.

Jos et pysty, ratkaisun tekemisestä tulisi kohtuullisen hankalaa. Markkinoinnissa tai lainvalvonnassa joudut ymmärtämään täysin käsitteen esitelläksesi ratkaisun potentiaalisille asiakkaille. Enemmän, et todellakaan halua olla ristiriidassa jonkin maan lainsäädännön kanssa. Alustat, kuten Corda, Quorum, Hyperledger ja Ethereum, ovat asioita, joihin sinun tulisi keskittyä.

Ole teknologia- ja yritysosaaminen

Yrityksen ajaminen kokonaan uudenlaisesta ratkaisusta on hankala työ. Kun haluat saada uramahdollisuuksia blockchainissa yritysympäristössä, sinulla on oltava korkeampi liiketoimintanäkymä. Vaikka kyseessä on uusi ratkaisu, koko yritys ei ole riippuvainen pelkästään ratkaisusta.

Sinun on otettava huomioon myös muut yrityksen näkökohdat. Joten jokaisen suunnittelemasi ratkaisun tai tiimisuunnittelun liiketoiminnan tulosten on oltava positiivisia pysyäkseen merkityksellisinä.

Siksi myös liiketoiminnan oppimisen tulisi olla ensisijainen tavoite.

Aloita nyt ilmaisella blockchain-peruskurssilla!

Hanki tietoa hajautetuista ja hajautetuista kirjanpidoista

Blockchain on eräänlainen hajautettu pääkirja. Todellisuudessa on muita hajautettuja kirjanpitoja, jotka eivät välttämättä ole estoketjuja. Asia on, että blockchain ei ole täydellinen, ja voit käyttää tietosi muilla jakelualustoilla oppiaksesi niistä ja käyttämään sitä itse tekniikan parantamiseen.

Tarvitset asiantuntijan, kun se tulee levittämään suosittuja hajautettuja alustoja. Joka tapauksessa se soveltuu periaatteessa blockchain-kehittäjän urapolulle. Joten tämä vaihe on melko tekninen. Tätä varten voit liittyä ohjelmointikurssille tai hankkia tutkinnon tunnetuilta laitoksilta terävöittääksesi taitojasi.

Lisätietoja yritysliiketoiminnan prosesseista

Yritysten liiketoimintaprosessien oppiminen on toinen askel uran saamiseksi blockchainissa. Nämä taidot ovat ehdottoman välttämättömiä, koska ne auttavat sinua strategisoimaan, kun luot etenemissuunnitelman, jossa sekoituksessa on lohkoketju.

Todellisuudessa logistiikan, hankintojen, jakelun, varainhallinnan ja monien muiden aliarviointi on välttämätöntä. Se varmistaa, että voit paremmin tutustua yrityksesi potentiaalisiin asiakkaisiin puhumalla kuin yrityksen edustaja. Lisäksi nämä ovat kysyttyjä juuri nyt, joten se voi olla plus-piste blockchain-urallasi. Se on hieno taito hioa, jos haluat saada blockchain-uramahdollisuuksia.

Opi yksinkertaistamaan

Tämä vaihe koskee sekä teknisiä että ei-teknisiä tehtäviä. Jos olet blockchain-kehittäjän uralla, sinun on luotava ratkaisu ilman monimutkaisuutta. Liian monet ominaisuudet vain hämmentävät ihmisiä tällä hetkellä.

Yritä aina pitää ratkaisut minimissä, mutta tarjota tehokkain tulos. Jos pystyt siihen, kohtalosi on sinetöity blockchain-urapolulle.

Ei-teknisten tehtävien osalta sinun on opittava ajattelemaan laatikon ulkopuolella ja keksittävä ratkaisuja yrityksesi tuleviin esteisiin.

Jos olet aloittelija, sinun tulisi aloittaa urasi tällä Blockchain for Beginners -oppaalla.

Liity Blockchain-yhteisöön

Liittyminen blockchain-yhteisöön on valinnainen vaihe sinulle. Mutta sillä on paljon etuja. Lohkoketjuhyppyn myötä monet yhteisöt alkoivat muodostua auttaakseen ihmisiä oppimaan tekniikasta. Näissä yhteisöissä on jopa huippuluokan ohjelmoijataitoja, joilta voit oppia siitä.

Joten he voivat auttaa sinua johtamistaidoissasi, tapahtumaorganisaatioissasi, sovelluskehityksessä ja niin edelleen. Lisäksi se voi olla myös loistava tilaisuus verkostoitua kapealla olevien ihmisten kanssa. Et tarvitse ylimääräistä rahaa liittyäksesi yhteisöön; pikemminkin kaikki on avoimen lähdekoodin käyttöä.

Ymmärrä Blockchain-arkkitehtuurin mallit, ekosysteemit ja standardit

Jos olet blockchain-kehittäjän uralla, erilaisten blockchain-arkkitehtuurimallien, standardien ja ekosysteemien ymmärtäminen on välttämätöntä. Enemmän, arkkitehtuurien leikkaaminen ennen ratkaisun aloittamista on valtava taito. Tätä varten voit tutkia eri tapauksia ympäri maailmaa.

Suosittelemme, että tutkit voimakkaasti olemassa olevia valkoisia lehtiä, leikkiä standardien ja ekosysteemien kanssa saadaksesi syvemmän käsityksen. Täällä suurin osa ihmisistä puuttuu, ja voit käyttää tätä turvata urasi blockchain-tekniikassa. Se on hieno taito hioa, jos haluat saada blockchain-uramahdollisuuksia.

Opi kommunikoimaan arvosta

Ehkä tiedät kaikki tekniset elementit, voit jopa koodata tai toteuttaa blockchain-ratkaisuja nopeammin kuin kilpailijasi, mutta jos et pysty välittämään sanojasi, kukaan ei voi mitenkään palkata sinua. Todellisuudessa yritykset etsivät nyt ihmisiä, jotka osaavat puhua älykkäästi ja sulavasti.

Se auttaa sinua välittämään ratkaisusi paremmin asiakkaillesi tai kollegoillesi, ja ihmiset arvostavat ratkaisustasi. Myös ei-teknisissä tehtävissä kommunikointitaidot ovat välttämättömiä. Mitä enemmän voit kiertää ongelmaa, sitä paremmat mahdollisuudet turvata ura blockchain-tekniikassa.

Haluatko tulla Blockchain-ammattilaiseksi? Katso parhaat vinkit asiantuntijoiden aloittamaan Blockchain-ura.

Hanki tietoa erilaisista kehitystyökaluista

Saadaksesi hyvät uramahdollisuudet blockchainissa, sinun on hankittava tietoa erilaisista kehitystyökaluista. Periaatteessa jokainen kehittäjä tai insinööri käyttää kehitystyökaluja prosessin yksinkertaistamiseksi. Nämä kehitystyökalut varmistavat myös, että säästät aikaa rakentamalla ratkaisua tyhjästä.

Jos et tiedä miten käyttää näitä työkaluja kestävämmän tuotoksen saavuttamiseksi, blockchain-kehittäjän urapolun turvaaminen voi olla ongelmallista.

Liity Enterprise Blockchain -sertifiointikurssille oppiaksesi tekniikasta

Jos olet vasta aloittelija blockchain-maailmassa, mutta intohimoinen siitä tai etsit uramahdollisuuksia blockchain-tekniikassa, yrityksen blockchain-sertifiointikurssin suorittaminen olisi paras askel.

Todellisuudessa kurssi hyödyttää sinua suuresti, jos haluat oppia blockchainin perusteista ja sen vaikutuksista liike-elämään.

Nämä kurssit auttavat sinua oppimaan blockchain-alustoista, jotka voivat olla lähtökohta arkkitehtuurin ymmärtämiselle.

Lisäksi opit myös erilaisista työkaluista ja käyttötapauksista, mikä auttaa sinua keksimään monipuolisen ratkaisun. Lisäksi kurssi kattaa suosittuja alustoja, kuten Ethereum, Hyperledger ja Corda, ja antaa sinulle eron yksityisten, julkisten ja yhdistettyjen lohkoketjujen välillä.

Ammattikurssimme tarjoavat sinulle arvokkaita blockchain-oppitunteja ja vinkkejä varmistaaksesi, että saat selkeän kuvan sen toteutuksista. Ei ole väliä minkä tyyppistä uraa lohkoketjussa saat, on ilmeistä, että sinulla on oltava siitä ainakin teoreettista tietoa.

Sinun on mietittävä, miksi osallistua kurssille, kun sinulla on niin paljon ilmaista tietoa verkossa. Kaikki internetissä saamasi tiedot eivät ole totta. Ja monet ilmaiset sisällöt eivät tarjoa tarvitsemasi ensiluokkaista ohjetta.

Joten vaikka etsitkin tätä ilmaista sisältöä, lopetat puolivalmistetun tietokannan. Mutta älä huoli; Kurssimme ja ohjelmamme voivat auttaa sinua rakentamaan vankan ja syvällisen perustan blockchain-urallesi. Kurssi tarjoaa muun muassa täydellisen leikkauksen mahdollisista blockchain-käyttötapauksista. Voit myös liittyä mihin tahansa yritykseen tai teknologiayritykseen blockchain-harjoittelijaksi saadaksesi lisätietoja. Harjoittelijana voit todella oppia paljon blockchain-tekniikasta.

Sertifikaatti antaa validoinnin taidoillesi ja vie Blockchain-urasi seuraavalle tasolle. Joten hanki Blockchain-asiantuntijasi sertifikaatti ja vie Blockchain-urasi eteenpäin.

Ura blockchainissa: millaisia ​​työmahdollisuuksia sinulla on?

Blockchain Professional

Se on yksi parhaiten palkattuja töitä blockchain-kapealla tällä hetkellä. Todellisuudessa taitaville blockchain-kehittäjille / ammattilaisille on suuri kysyntä, mutta resursseja ei ole riittävästi tasapainon ylläpitämiseen. Pohjimmiltaan täällä työskentelet koko pinon kehittäjänä. Todellisuudessa voit saada moneen summaan blockchain-kehittäjien palkan tässä tehtävässä.

Sinun on taitava AJAX, C, JavaScript, C ++, SDL, .NET, MVC, SQL-palvelimet, JQuery, SOAP, FTP, XCOD, REST, FTP ja monet muut. Näissä blockchain-uramahdollisuuksissa määrität solmuja, tapahtumia ja jopa luot älykkäitä sopimuksiin perustuvia ratkaisuja.

Ilmoittaudu nyt: Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional (CEBP) -kurssi

Blockchain-insinööri

Blockchain-insinöörit ovat markkinoiden toiseksi eniten palkattuja työpaikkoja. Todellisuudessa se voi helposti turvata tuottoisan elämän hyvällä palkalla. Enemmän, myös blockchain-sektorin insinöörien rekrytoinnissa on kasvava kysyntä. Todellisuudessa blockchain-palkan määrä tällä uralla voi olla jopa 175 000 dollaria!

Pohjimmiltaan sinun on määritettävä infrastruktuurit, suunniteltava ratkaisujen arkkitehtuuri. Hyperledger, Ethereum, Ripple, Java, Oracle ja Python ovat myös pakollisia.

Blockchain-neuvoja

Yritykset rekrytoivat nyt neuvonantajia, jotka voivat täysin arvioida tavoitteensa ja kehittää mahdollisen etenemissuunnitelman tulevaisuudelleen. Tässä sinun on analysoitava, miten yritys toimii ja miten se jatkuu tulevaisuudessa.

Enemmän, sinun on myös strategisoitava ja rakennettava blockchain-kotelo. Joka tapauksessa liittyminen yrityksen blockchain-sertifiointiohjelmaan olisi paras veto.

Blockchain-arkkitehti

Blockchain-arkkitehdit vaativat edistyneen blockchain-tekniikan tuntemusta. Miksi? Todellisuudessa blockchain-arkkitehdin on oltava asiantuntija alustan infrastruktuurin kehittämisessä.

Uramahdollisuudet blockchainissa yritysarkkitehtien työpaikkoihin edellyttävät, että opiskelet kaikki blockchain-teknologioiden arkkitehtuuria ja hallitset taidot luoda uudenlainen alusta.

Todellisuudessa lohkoketjupalkka voi tässä urassa olla jopa 182 000 dollaria!

Ilmoittaudu nyt: Sertifioitu Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

Blockchain-projektipäällikkö

Projektipäällikkönä sinulla on oltava edistyneet viestintätaidot, analyyttiset taidot ja ongelmanratkaisutaidot. Pohjimmiltaan suoritat yrityksen blockchain-projektin, jos se värvätään. Joten, se on paljon vastuuta.

Olet myös linkki projektisi teknisen ja muun kuin teknisen ryhmän välillä. Joten, hanki vankka ajattelutapa tällaiselle uralle.

Blockchain-laatuinsinööri

Blockchain-laatuinsinöörit työskentelevät täydennyksenä blockchain-insinööreille tai jopa työskentelevät heidän alla projektissa. Pohjimmiltaan heidän ensisijaisena tavoitteena on testata uutta ratkaisua voimakkaasti selvittääkseen, onko siinä aukkoja tai virheitä.

Siksi tämä blockchain-uramahdollisuus vaatii asiantuntemusta erilaisista blockchain-kehyksistä ja arkkitehtuureista.

Blockchainin oikeudellinen konsultti

Blockchainin oikeudellisen konsultin työpaikat edellyttävät vakavaa omistautumista tekniikkaan. Mutta miksi? Koska tekniikka on uutta eikä se missään määrin noudata perinteisiä sääntöjä ja määräyksiä, sillä on monia oikeudellisia esteitä. Itse asiassa monet hyvät blockchain-sovellukset saivat oikeudenmukaisen osuutensa huonoista tuloksista.

Siksi on välttämätöntä, että oikeudellinen konsultti ymmärtää tekniikan sisältä ja ulkoa tietääkseen, voiko uusi ratkaisu kohdata oikeudellisia kysymyksiä vai ei.

Blockchain-suunnittelija

Startupit, jopa yritykset, alkavat käynnistää blockchain-suuntautuneita osastoja potentiaalisten tulojen saamiseksi. Koska käyttäjät ovat kuitenkin pääasiassa Internet-suuntautuneita, mikä olisi parempi tapa houkutella heitä kuin upealla verkkosivustolla? On sanomattakin selvää, että se on todella hieno strategia houkutella kuluttajia eloisaan verkkosuunnitteluun.

Siksi monet rekrytoivat blockchain-suunnittelijan, joka voi suunnitella näiden verkkosivustojen käyttöliittymän. He voivat jopa suunnitella käyttöliittymän blockchain-sovellukselle.

Blockchainin tekninen rekrytoija

Kuten nimestä näet, rooli tässä olisi vaatia potentiaalisia työntekijöitä erilaisille blockchain-ratkaisuille. Jos luulet tavallisen henkilöstöhallinnon pystyvän hallitsemaan tämän uramahdollisuuden blockchainissa, olet väärässä. Vaikka kyseessä olisi HR-asema, sinun on tunnettava perusteellisesti itse tekniikka.

Ilman sitä et voi tunnistaa oikeita ehdokkaita. Siksi yritykset etsivät myös osaavaa rekrytoijaa.

Blockchain Data Scientist

Koska lohkoketju on pääkirjajärjestelmä, se voi sisältää valtavan määrän tietoa. Pohjimmiltaan tämä rooli blockchain-urapolulla vaatii henkilöä analysoimaan, keräämään, hallitsemaan ja tulkitsemaan valtavan määrän transaktiotietoja.

Nämä tiedot tulevat tietysti julkiselta alustalta, ei yksityisiltä tai yhdistetyiltä alustoilta. Enemmän, nämä tiedot auttavat luomaan tilastoja niiden liiketoimintatapojen perusteella. Tätä varten tarvitset tietojenkäsittelytieteen maisterin tutkinnon.

Lue lisää: Kuinka tulla sertifioiduksi Enterprise Blockchain Architectiksi (CEBA)?

Miksi sinun pitäisi mennä uraan Blockchainissa?

Sinun on mietittävä, miksi sinun on todella omistauduttava uraasi blockchainissa. Tarkoitamme, saamme hämmennystä; etsit blockchain-urapolun etuja. Todellisuudessa blockchain-urapolulla on paljon etuja. Katsotaanpa mitä ne ovat –

Parempi palkka

Ensinnäkin ura blockchain-tekniikassa merkitsee huomattavaa rahamäärää. Kaikilla tätä tekniikkaa ympäröivän työn palkoilla on 50–130 000 dollaria. Se on paljon rahaa, vaikka et olisikaan kehittäjä tai insinööri.

Enemmän, jopa tämän alan harjoittelijat saavat komean määrän maksua. Se on korkea lähtökohta, ja sen pitäisi motivoida sinua uraan blockchain-tekniikassa. Toinen hieno näkökohta on, että jos pystyt osoittamaan, että olet erittäin ammattitaitoinen blockchainissa, yritykset ovat valmiita maksamaan paljon vain saadakseen sinut onnelliseksi.

Suurempi vuokrausaste

Pohjimmiltaan kaikilla muilla toimialoilla vuokrataso vaihtelee ajoittain tilanteen ja markkinaolosuhteiden perusteella. Itse asiassa, kun markkinoilla on uusi elementti, vuokrausaste nousee aina.

Todellisuudessa blockchain on suhteellisen uusi markkinoilla, ja se kiinnittää kaiken yrityksen huomion. Nyt useimmat yritykset ovat valmiita palkkaamaan blockchain-asiantuntijoita tekemään blockchain-ratkaisuistaan ​​mahdollisimman tuottoisia.

Joten blockchainissa on aina uusia uramahdollisuuksia. Koska aiemmin ei ollut määritelty perinteisiä tehtäviä nimenomaan blockchainille, yritykset luovat oman muotoisen työntekijäaseman.

Vähemmän kilpailua

Tämän tekniikan ammattilaisia ​​on vähemmän. Miksi? Pohjimmiltaan tekniikka on uutta, ja ihmiset ovat edelleen selvittämässä, miten se toimii. Enemmän, tekniikka näyttää melko kehittyneeltä. Tämä estää ihmisiä ottamasta riskejä ja tutkimaan tällä alalla.

Jos pystyt saamaan aikaan kaiken kovan työn ja kehittämään tai jopa ymmärtämään tekniikan toimintaa, se olisi hedelmällistä. Lisäksi kun vähemmän ihmisiä ymmärtää tekniikan toiminnan, saati tietää siitä, sinulla on vähemmän kilpailua.

Joten, jos sinulla on paremmat mahdollisuudet turvata ura blockchain-tekniikassa.

Globaali vallankumous

Kuka ei halua työskennellä uuden kanssa? Ihmisiä kiinnitetään uusiin mahdollisuuksiin sukupolvien ajan. Blockchain on kiistatta jännittävä. Todellisuudessa lohkoketju vaatii vielä paljon muutoksia ollakseen täydellinen tekniikka. Tämä tarkoittaa, että kukaan ei tee siitä täydellistä milloin tahansa pian.

Toisaalta tämän tekniikan kehittäminen auttaa sinua keksimään ratkaisuja, jotka voidaan tunnustaa maailmanlaajuisesti. Eikö se olisi suuri menestys urallasi? Osallistuminen maailmanlaajuiseen vallankumoukseen on erinomainen saavutus elämässä, ja blockchain-urapolulla voit saada sen myös.

Yksinoikeutetut työpaikat

Parasta lohkoketjun urasta on, että kaikki työtehtävät ovat uskomattoman yksinomaisia. Se tarkoittaa, että voit aloittaa urasi yrityksen kärkipaikasta. Ja tietysti yrityksen ylin asema tarkoittaisi myös ylimääräisiä etuja.

Enemmän, kaikki työpaikat lisäävät myös sosiaalista asemaanne merkittävästi. Lomapäivät, ainutlaatuiset hoidot, auktoriteetit, bonusmaksut ovat vain muutama niistä eduista, joita voit toivoa. Ja siksi sinun pitäisi ehdottomasti saada blockchain-ura.

Yritysympäristö

Tämä on paras osa blockchain-uran saamisessa. Pääset työskentelemään yritysympäristössä huippuluokan ammattilaisten kanssa. Voit jopa tavata korkean profiilin liikemiehiä ja nopeuttaa verkostoitumista. Periaatteessa on suuria nimiä, jotka rekrytoivat lohkoketjuasiantuntijoita, kuten IBM, J.P.Morgan jne.

Saat tiimin ja työskentelet strategisessa ympäristössä, jossa sinulla on paljon kasvumahdollisuuksia. Näillä yrityksillä on vielä pääsy huippuluokan tekniikoihin, mikä auttaa sinua rakentamaan ratkaisusi entistä nopeammin.

Joten blockchain-urallasi saat mahdollisuuden työskennellä myös näiden isojen nimien kanssa.

Tulevaisuuden todiste

Blockchain ei ole menossa mihinkään pian. Markkinoiden analysoinnin jälkeen voimme todellakin sanoa, että se on täällä jäädäkseen. Enemmän, se tulee entistä näkyvämmäksi tulevaisuudessa. Koska sillä on maailmanlaajuinen vaikutus, on vain ajan kysymys, kun kaikki siirtyvät voimakkaasti lohkoketjuun, jättäen keskitetyt mallit taakseen.

Joten, jos pystyt varmistamaan urasi lohkoketjussa juuri nyt, sinulla on lopullinen työturvallisuus tulevaisuudessa.

Lue myös LinkedIn-raportin oivallukset, joissa todetaan, että Blockchain on TOP-taito vuonna 2020.

Loppuhuomautus

Blockchain on hieno tekniikka, jossa on paljon pienikokoisia ominaisuuksia. Se voi mullistaa liiketoimintamme globaalisti. Tarkoitamme, että kun saat enemmän etuja hajautetussa käyttöliittymässä, miksi pysyisit keskitetyn vanhentuneen arkkitehtuurin kanssa.

Kyllä, aiemmista keskitetyistä palvelimista on todella tullut vanhoja verkkoja, ja siksi blockchain korvaa ne varmasti lähitulevaisuudessa. Siksi on ilmeistä, että monet ihmiset pystyvät rakentamaan uran blockchainissa riippumatta siitä. Enemmän, blockchainissa on yhä enemmän uramahdollisuuksia.

Joten, mitä sinä odotat? Ilmoittaudu Kuinka rakentaa urasi Enterprise Blockchains -kurssille ja aloita muokkaamaan blockchain-urapolkuasi yritysympäristössä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map