Kuinka valmistautua Blockchain-haastatteluun

On melko vaikea valmistautua blockchain-haastatteluun. Blockchain on ehdottomasti yksi nousevista tähdistä nyt markkinoilla. Tämän seurauksena on niin paljon ihmisiä, jotka haluavat nyt palkata ammattilaisia ​​blockchain-töihin. Mutta, jos haluat ässäsi pelin blockchain-haastattelussa, tarvitset asianmukaisia ​​taitoja.

Joten miten valmistautua blockchain-haastatteluun? Pohjimmiltaan sinun on opittava kaikki blockchainin perusteet ja varauduttava valmistautumaan tiettyyn blockchain-pohjaiseen uraan.

Näiden lisäksi on niin paljon tärkeämpiä tekijöitä, jotka on otettava huomioon ennen haastatteluun menoa. Joten auttaakseni sinua aion hahmotella, millaista taitoa sinun tarvitsee hallita. Enemmän, annan sinulle myös vihjeen blockchain-haastattelusi käyttämisestä.

Joten miksi odottaa? Tarkista ne heti!

Valmistaudu Blockchain-haastatteluun: Taidot, jotka sinun on hallittava

Blockchain-haastattelun valmistelu tulee olemaan vaikea tehtävä, jos et tiedä mitä odottaa. Tarvitset siis oikean ohjeen, joka auttaa sinua valmistautumaan blockchain-haastatteluun. Alla näet käsitteitä, joita sinun on noudatettava haastattelun ässäämiseksi.

Kuinka valmistautua blockchain-haastatteluun

Tarkistetaan heidät!

 • Aloita Blockchainin perusteista

Jos haluat valmistautua blockchain-haastatteluun, sinun pitäisi aloittaa oppimalla blockchainien perusteet. Se on todella tärkeää, koska kohtaat paljon kysymyksiä täältä. Jos sinulla ei ole selkeää käsitystä blockchain-tekniikasta, et voi vastata näihin kysymyksiin oikein.

Pohjimmiltaan opit kuinka blockchain-tekniikka toimii, opit eri ominaisuuksista ja historiasta. Tarkastele myös niiden käyttötapauksia.

Mutta mikä tärkeintä, älä unohda tarkistaa myös älykkäitä sopimuksia tai yksimielisyyttä. No, löydät oikean määritelmän kaikesta blockchain-sanastosta. Enemmän, voit myös ilmoittautua yrityksen blockchain-kurssillemme saadaksesi lisätietoja siitä.


 • Paranna poikkitieteellisiä laajoja taitojasi

Paras tapa valmistautua blockchain-asiantuntijahaastatteluun on terävöittää laaja-alaisia ​​taitojasi. Ei ole väliä mitä urapolua kävelet, sinun on aina esitettävä nämä taidot loistamaan missä tahansa yritysympäristössä.

Nykyään yritykset eivät etsi vain koodaavia geekejä, vaan haluavat työntekijän, joka voi myös johtaa mitä tahansa projektia ja ottaa hallinnan. Enemmän, sinun on myös ratkaistava kriittiset kysymykset myös lyhyessä ajassa.

Perusteoria on, että haastattelija kysyy monia asiantuntijatason kysymyksiä, joihin tarvitaan älykkyyttä vastaamiseksi asianmukaisesti. Enemmän, mitä enemmän teroitat poikkitieteellisiä taitojasi, sitä enemmän sinulla on varmuutta vastata kaikkiin kysymyksiin.

Joten aloita parantamalla analysointiasi, hallintaa, DevOpsia, ajattelua, sopeutumiskykyä, markkinaennusteita ja monia muita. Todellisuudessa, jos pystyt vetämään tämän pois yhdessä teknisen tietosi kanssa, on melko helppo palkataan heti haastattelussa.

 • Opi eri Blockchain-alustoista

Kun haastattelet blockchain-työtä, sen ei tarvitse aina olla täysin teknistä. Voit aina etsiä myös monia ei-teknisiä työpaikkoja tällä alalla. Todellisuudessa molemmissa tapauksissa on välttämätöntä tietää blockchain-alustojen toiminta.

Valmistaudu blockchain-asiantuntijahaastatteluun tutustumalla kaikkiin markkinoilla tällä hetkellä suosittuihin blockchain-alustoihin. Ja erityisesti, ymmärrä erityisesti alustat, jotka soveltuvat paremmin yritysympäristöön.

Todellisuudessa kysymys on, että kun kehität toiselle alustalle perustuvaa ratkaisua, se voi tulla vaikeaksi tietämättä siitä mitään. Lainvalvonnassa tai markkinoinnissa sinun on esitettävä ratkaisu asiakkaille. Joten, ymmärtämättä käsitettä, et voi mahdollisesti myydä sitä asiakkaillesi.

Joten, tutustu Hyperledgeriin, Quorumiin, R3 Cordaan, Enterprise Ethereumiin ja niin edelleen.

 • Opi yhdistämään liiketoimintaa tekniikan kanssa

Liiketoiminnan ajaminen blockchainista vaatii enemmän innovaatioita. Koska se on uusi tekniikka, se tarvitsee enemmän aikaa, jotta kaikki hyväksyvät tämän tekniikan. Joten, kun työskentelet yritysympäristössä, sinun on ehkä oltava luovia infusoimaan tämä tekniikka liiketoimintaympäristöön.

Todellisuudessa yritys ei luota täysin tekniikkaan pysyäkseen markkinoilla. On myös muita näkökohtia. Joten kun valmistaudut blockchain-asiantuntijahaastatteluun, muista oppia myös tekniikan markkina-arvosta.

Kun siis sinulta kysytään asiasta, voit vastata luottavaisin mielin kysymyksiin tilanteesta. Tämän seurauksena sen pitäisi olla myös ensisijainen prioriteettisi.

 • Tietää myös hajautetuista kirjanpidoista ja hajautetuista alustoista

Tämä on todella tärkeää, kun valmistaudut blockchain-koodaushaastatteluun. Pohjimmiltaan kaikenlaisten koodereiden on tiedettävä hajauttamisesta ja siitä, miten erilaiset hajautetut kirjanpitot toimivat. Mutta miksi? No, koska blockchain on eräänlainen hajautettu pääkirja, mutta se ei ole ainoa.

Hajautettuja kirjanpitoja on paljon enemmän, ja näiden alustojen tuntemuksella voit helposti suunnitella myös ratkaisun.

Todellisuudessa, kun valmistaudut blockchain-insinöörihaastattelukysymyksiin, pidä se mielessä. Tämä vaihe on enimmäkseen tekninen, ja sinun on haettava ammattitaitoista tukea sen ymmärtämiseksi paremmin.

Suosittelen liittymistä kursseihimme saadaksesi lisätietoja myös tämän tyyppisestä tekniikasta.

 • Ymmärrä yrityksen liiketoimintaprosessit

Kun valmistaudut blockchain-koodaushaastatteluun, yritä ymmärtää myös yrityksen liiketoimintaprosessit. Todellisuudessa nämä taidot ovat ehdottoman välttämättömiä strategisoidessasi selkeän etenemissuunnitelman kehittämistä ratkaisullesi.

Pohjimmiltaan hankinnan, logistiikan, jakelun, toimitusketjun, varainhoidon ja niin edelleen hyvä tuntemus on välttämätöntä. Se auttaa varmasti tekemään vaikutuksen henkilöstöpäällikkösi haastattelussa. Enemmän, se auttaa sinua saamaan paremman työpaikan työpaikan myös tässä kapealla.

Myös tämäntyyppisten taitojen kysyntä on melko korkea.

Joten olisi parasta ymmärtää se etukäteen haastattelusi ässä.

 • Pystyy yhdistämään luovuus yksinkertaisuudella

Tämä sopii parhaiten sekä teknisiin että ei-teknisiin haastatteluihin. Ei ole väliä mikä asemasi yrityksessä voi olla. Sinun on varmistettava, että voit luovuttaa luovuutta yksinkertaisuudella. Enemmän, se, että pystymme keksimään soliton ilman monimutkaisuutta, on valtava plus kaikelle kehitykselle.

Joka tapauksessa liian monet toiminnot näyttävät aina hämmentävän ihmisiä, joten on parasta välttää sitä. Haastattelussa saatat kohdata kuvitteellisen skenaarion ja sinua voidaan pyytää ratkaisemaan myös ongelmat.

Jotkut yritykset voivat viedä sen seuraavalle tasolle ja esittää tällaisen kysymyksen. Joten, jos et voi ajatella laatikon ulkopuolella, sinun on vaikea vastata siihen. Kun siis valmistaudut blockchain-asiantuntijahaastatteluun, varmista, että pääset myös tähän taitoon.

 • Liity Blockchain-yhteisöön

Blockchain-asiantuntijoiden odotetaan menestyvän haastattelussa muiden ehdokkaiden kanssa. Mutta sinusta ei voi tulla blockchain-asiantuntijaa oppimatta tämän tekniikan tärkeitä osia. Joten miten voit tehdä sen?

No, yksi mahdollisista ratkaisuista on liittyä blockchain-yhteisöön. Sillä on paljon etuja. Enemmän, yhteisössä on aina huippuluokan ohjelmoijia, jotka voivat auttaa sinua myös parantamaan koodaustaitojasi.

Lisäksi on melko helppo pysyä ajan tasalla yhteisössä ollessasi. He käsittelevät aina viimeisimmät tekniset muutokset.

Käyttämällä heidän apuaan voit päivittää johtamistaitosi, sovelluskehityksesi, jopa organisaatiot ja niin edelleen.

Kun siis valmistaudut blockchain-asiantuntijahaastatteluun, yritä liittyä yhteisöön oppiaksesi A: sta Z: hen blockchainista.

 • Ymmärrä kuinka blockchain-standardit ja ekosysteemit toimivat

Todellisuudessa voit odottaa paljon teknisiä kysymyksiä blockchain-ekosysteemeistä ja standardeista, kun haastattelet insinöörin tai kehittäjän asemaa. Joten kun valmistaudut blockchain-koodaushaastatteluun, opi aina näistä standardeista.

Jos tiedät jo näistä, lue aina oppimasi uudelleen ennen haastatteluun menemistä. On parasta juosta muistiasi ennen kuin kohtaat kaikki kysymykset.

Opettele levittämään kaikki suosittujen alustojen arkkitehtuurit syvemmän oivalluksen ylläpitämiseksi. Pohjimmiltaan suurin osa ihmisistä pyrkii haastattelemaan. Joten ole tosi varovainen.

 • Tietotaito arvon välittämiseen

Aihe on, että viestintä on iso avain haastatteluun. Ehkä tiedät kaiken tekniikasta ja voit ohjelmoida tehokkaammin kuin kilpailijasi. Mutta et tiedä miten välittää arvoa.

No, mitä se tarkoittaa, että jos et osaa puhua älykkäästi, niin todennäköisimmin mahdollisuutesi palkataan pienenee. Todellisuudessa sinun on oltava kommunikoiva työskennelläksesi yhteistyöympäristössä. Ollakseni rehellinen, sinun on myös välitettävä ratkaisusi myös potentiaalisille asiakkaille.

Kun valmistaudut blockchain-koodaushaastatteluun, muista hallita myös kommunikointitaidot.

 • Hanki tietoa erilaisista kehitystyökaluista

Toinen tärkeä asia muistaa, kun valmistaudut blockchain-koodaushaastatteluun, on kehitystyökalujen käyttö. Käytännössä kehitystyökalut säästävät paljon aikaa, kun kehität ratkaisua yrityksille.

Monet huippuluokan kehittäjät käyttävät blockchain-kehitystyökaluja ratkaisujensa kehittämiseen. Ollakseni rehellinen, he auttavat paljon. Ja kun olet nopeasti muuttuvalla markkinapaikalla, sinulla olisi tiukka määräaika noudatettavaksi.

Joten yritys odottaa sinun suorittavan kaikki tehtävät tuossa aikataulussa, ja ilman näitä työkaluja se olisi melko vaikeaa. Siksi sinun pitäisi hankkia tietoa näistä työkaluista.

Haastattelija voi joka tapauksessa esittää kysymyksiä, jotka liittyvät tiettyihin kehitystyökaluihin, joita heidän yrityskoodaajansa käyttävät usein.

 • Liity Enterprise Blockchain -sertifiointikurssille

Paras tapa valmistautua blockchain-haastattelukysymyksiin on liittyä Enterprise Blockchain -sertifiointikurssille. Jos olet vasta tulokas, joka etsii työtä tällä alalla, kannattaa ehdottomasti tarkistaa tämä kurssi.

Todellisuudessa yrityskurssi voi auttaa sinua oppimaan myös blockchainin perusteet ja sen asianmukaiset käyttötapaukset.

Nämä kurssit on suunniteltu siten, että voit hitaasti kehittää tekniikkaa oppituntien edetessä. Lisäksi opit eri alustoista ja standardeista.

Haluatko oppia siitä, miten se vaikuttaa eri toimialoihin? No, näillä kursseilla on myös se. Joka tapauksessa suosittelen lämpimästi tutustumaan Enterprise Blockchain -sertifiointikurssillemme. Olemme varmistaneet, että kaikkia teknisiä näkökohtia yksinkertaistetaan tavalla, joka auttaa sinua ymmärtämään sen nopeammin.

Lisäksi opit myös käyttötapauksista, kuten SCM ja erilaisten työkalujen käytöstä, jotka rikastuttavat mieltäsi ja auttavat sinua keksimään luovan mutta yksinkertaisen ratkaisun.

Joka tapauksessa kursseillamme levitetään suosittuja alustoja, kuten Hyökkääjä, Ethereum, ja Corda, antaa sinulle teknisen edun muihin ehdokkaisiin nähden.

Todellisuudessa blockchain-haastattelun valmistelu voi olla melko vaikeaa. Mutta olemme täällä tekemässä siitä hieman yksinkertaisempaa sinulle. Siksi, jos noudatat oppaamme, voit helposti ässätä minkäänlaista blockchain-haastattelua melko helposti.

Vinkkejä blockchain-haastattelun murtamiseen

On joitain tärkeitä vinkkejä, jotka auttavat sinua valmistautumaan blockchain-haastattelukysymyksiin. Tarkistetaan heidät!

Tutki yritystä

Valmistautuaksesi blockchain-haastattelukysymyksiin sinun on tutkittava haastattelemasi yritys etukäteen. Miksi? No, se on tärkeä askel, joka auttaa sinua valmistautumaan haastatteluun paremmin.

Enemmän, saat kontekstin siitä, mitä haastattelija voi kysyä myös haastattelun aikana. Monissa tapauksissa yrityksen kysymys yhtiöön liittyvistä kysymyksistä, ja niiden tutkiminen antaisi sinulle edun muihin kilpailijoihin nähden.

Joten yritä tutkia yritystä ja mitä roolisi olisivat. Yritys haluaisi jonkun, joka tuntee yrityksen toimintaperiaatteet ja toimii ryhmän jäsenenä. Tiedän, että se saattaa olla vähän vaikeaa, mutta yritä laajentaa linkkejäsi ja kysyä keneltä tahansa tältä yritykseltä, jos tiedät sen.

Tässä on muutama mielessä pidettävä asia.

 • Lisätietoja palvelusta tai tuotteesta

Ehkä roolisi ei liity suoraan sen tarjoamiin palveluihin tai tuotteisiin. Mutta sinun on opittava, millaisiin palveluihin yritys tarjoaa tai tuotteisiin, joihin se keskittyy. Enemmän, olisi parasta, jos voit yhdistää blockchainin näihin palveluihin.

Jos haastattelet muuta kuin teknistä tehtävää varten, sinun ei tarvitse tietää teknisistä näkökohdista. Mutta yksinkertainen perustiedot auttavat sinua menemään pitkälle.

Joka tapauksessa, jotta valmistaudutaan blockchain-kehittäjien haastattelukysymyksiin, on parasta tutkia myös heidän teknisiä näkökohtia. Olisi hyvä vaikutelma, jos saisit heidät ymmärtämään, että tiedät kuinka he käsittelevät tekniikkaansa.

Jos voit, pyydä tuotetta tai palvelua tutustumaan siihen. Se auttaisi sinua antamaan palautetta asiakkaan näkökulmasta sekä yrityksen näkökulmasta.

 • Tutki roolia

On selvää, että työpaikalla yritys esitti, mitä he etsivät ja mitä ominaisuuksia he pitävät parempana tehtävään. Tutki roolia laajasti. Monissa tapauksissa blockchain-kehittäjillä, insinööreillä ja arkkitehdeillä on erilaiset vastuut.

Sinun on tiedettävä niiden välinen ero ja valmistauduttava sen perusteella. Enemmän, se auttaa sinua valmistelemaan kaikki asiaan liittyvät kysymykset myös kantasi perusteella.

Jos voit yrittää tutkia vastaavia viestejä muissa yrityksissä tai saada oivalluksia muilta tässä asemassa olevilta henkilöiltä. Jos olet hämmentynyt roolista, pyydä aina asianmukaista selvitystä haastattelun aikana.

Tämä tarkoittaa, että olet innokas oppimaan ja yrität täyttää kaiken tarvitsemansa vastaavasti.

 • Tutki yrityskulttuuria

Olet nykymaailmassa juuri nyt. Joten jokainen yritys toimisi eri tavalla. Pohjimmiltaan heillä tulisi olla läsnäolo sosiaalisessa mediassa, joka välittäisi heidän yrityskulttuurinsa. Löydät myös muita yrityksen näkökohtia heidän blogeistaan.

Riippumatta siitä, kuinka tuottoisa yritys voi tuntua, sinun on oltava synkronoimassa heidän kanssaan työskennellessä heidän ympäristössään. Jos sinusta tuntuu, että tämä ympäristö ei sovi sinulle. On parasta välttää haastattelu.

Jos sinulla on kysyttävää työympäristöstä, kysy aina haastattelun aikana. Se voi vaihdella käyttämistään tekniikoista sairauslomiin ja loma-aikoihin. Muista aina, että sinun on oltava mukautuva uuteen ympäristöön, mutta myös yrityksen tulisi olla riittävän tyytyväinen siihen.

Kartoita taitosi pitääksesi heidät ajan tasalla

Blockchain muuttuu jatkuvasti. Joten on melko helppo jäädä jälkeen ja vanhentua, jos et ole ajan tasalla jokaisesta uudesta innovaatiosta. Enemmän, myös yritykset muuttuvat. Joten jos noudatat edelleen muutama vuosi sitten vanhentunutta liiketoimintamallia, se ei auta sinua haastattelussa.

Joka tapauksessa valmistautuaksesi blockchain-haastattelukysymyksiin yritä kartoittaa taitosi sen perusteella, mikä on markkinoiden suosituinta juuri nyt. Yritä tuoda myös oma käänne järjestelmään. Joten voit auttaa yritystäsi loistamaan.

Valmistaudu blockchain-kehittäjien haastattelukysymyksiin tutustumalla blockchainin turvallisuusnäkökulmaan. Kaikkien yritysten tulisi keskittyä ratkaisuissaan turvallisuusnäkökulmaan enemmän kuin mikään muu.

Joten suuremman tiedon saaminen auttaisi sinua suuresti.

Ennusta Blockchain-kysymykset

Kun olet saanut tarpeeksi teknistä tietoa blockchainista ja yrityksestäsi, voit alkaa ennustaa, mitä kysymyksiä he saattavat kysyä. Se auttaa sinua valmistautumaan blockchain-kehittäjien haastattelukysymyksiin.

Joissakin tapauksissa se voi johtaa myös yleisiin kysymyksiin. Joten varmista, että olet valmis myös heihin. Nämä ovat –

 • Syy yrityksen valitsemiseen
 • Syy uran siirtämiseen
 • Motivaatiot
 • Onko sinulla pitkäaikaisia ​​suunnitelmia vai ei
 • Vahvuudet ja heikkoudet

Ajattele ennen vastaamista

Ajattele aina ennen kuin vastaat kysymykseen. Väärästä ja nopeasta vastaamisesta ei ole palkkiota. Yritä kuunnella heidän kysymyksiäan huolellisesti ennen vastaustasi. Se auttaa sinua vastaamaan kysymykseen strategisemmin.

Toisaalta pidä mielessä, jos olet työskennellyt aiemmin, älä koskaan keskustele kokemuksestasi edellisen työnantajan kanssa. Älä myöskään koskaan kritisoi aiempia työnantajiasi millään tavalla.

Pidä nämä mielessä valmistautuaksesi blockchain-kehittäjien haastattelukysymyksiin.

Keskity kehon kieleen ja puheen puhumiseen

Ensimmäiset vaikutelmat ovat tärkeitä. Siksi muista pukeutua vastaavasti ja esitellä itsesi jättääksesi heille suuren vaikutuksen. Blockchain-insinöörihaastattelukysymyksiin valmistautumisen kannalta on tärkeää, että vaikutelma on positiivinen ja kestävä.

Mutta miten voit tehdä sen? No, aloita luottavaisella ja vahvalla äänellä, älä liian kovalla tai liian sävyisellä. Varmista myös, että pidät avointa ja ystävällistä kehon kieltä. Jos tämä ei ole tavanomainen luonnollinen käyttäytymisesi, harjoittele sitä aikaisemmasta loppuun saakka.

Pidä myös erityinen huomautus kättelyistä, hymyile haastattelun aikana. Todellisuudessa kaikki liikkeesi analysoidaan, kun olet rakennuksessa. Joten, ole erityisen varovainen tässä asiassa.

Suorita pilkata haastatteluja

Paras tapa valmistautua blockchain-insinöörihaastattelukysymyksiin on tehdä itse haastatteluja. Voit jopa pyytää ystäviäsi ja perheitäsi auttamaan sinua. Todellisuudessa etukäteen harjoittelu auttaa sinua pääsemään eroon ahdistuksesta ja parantamaan suorituskykyäsi.

Harjoittele teknisiä kysymyksiä aina voimakkaasti, jotta niistä tulee sujuvia. Temppu on olla mölyä edes kerran, kun vastaat haastattelijan edessä. Se saattaa tuntua aluksi hankalalta, mutta saat sen ymmärryksen.

Myy itsesi

Valmistautuaksesi blockchain-insinöörihaastattelukysymyksiin sinun täytyy pystyä myymään itse. Joo, tiedän, että se saattaa tuntua hieman oudolta, mutta näin asiantuntijat asettavat ensinnäkin erinomaisia ​​työpaikkoja.

Saatat tuntea itsesi hieman epämukavaksi, mutta positiivisen ja tarkan esittämisen ei aina tarvitse sisältää myyntikeskustelua. Joten esittäessään itseäsi sinun on luotava yhteys asiantuntijaasi heidän yrityksen tarpeisiin.

Mitä tarkemmin voit tehdä sen, sitä enemmän mahdollisuutesi saada työpaikka kasvaa.

Todellisuudessa blockchain-haastattelun valmistelu voi olla melko helppoa, jos olet jo varma, että pystyt vaikuttamaan potentiaalisiin asiakkaisiisi.

Johtopäätös

Loppujen lopuksi blockchain-haastattelun valmistelu voi olla melko vaikeaa, jos et tiedä mitä olet tekemässä. Pelkkä tietämys tekniikasta ei auta. Koska tämä tekniikka on melko erilainen ja käytännössä uusi, edes yritykset eivät välttämättä ole ajan tasalla kaikista muutoksista.

Joten jos pystyt osoittamaan asiantuntemustasi haastattelussa, laskeudu työpaikka varmasti vaivattomasti. Yritä noudattaa mitä tässä oppaassa hahmottelin. Jos voit käyttää sitä hyödyksi, voin taata, että ässäsi blockchain-haastattelusi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map