Luettelo 10 parhaasta Blockchain-työkalusta

Etsitkö parhaita Blockchain-työkaluja uran rakentamiseen blockchain-kehityksessä? Tässä tuomme luettelon käytetyistä työkaluista Blockchain-kehitykseen. 

Blockchainin alkuperä keskittyi ensisijaisesti hajautetun maksujärjestelmän luomiseen. Joten maailma näki salausvaluutan ensimmäisen kerran vuonna 2009, ja siitä lähtien blockchain-tekniikka on edennyt pitkälle. Tällä hetkellä blockchain-maisema ei ole muuta kuin suuri, hajautettu supertietokone, joka tarjoaa täydellisen alustan kehittäjille ympäri maailmaa kehittämään omia ohjelmistosovelluksiaan.

Tämän seurauksena parhaiden Blockchain-työkalujen kysyntä on kasvanut huomattavasti. Seuraava keskustelu kuvaa joitain huippuluokan blockchain-työkaluja, jotka voivat tarjota erilaisia ​​toimintoja blockchain-kehitykseen. Ennen kuin kuvataan blockchain-työkaluja, pohditaan lyhyesti blockchain-tekniikan kysyntää ja blockchain-työkalujen merkitystä.

Haluatko rakentaa uraa Blockchain-kehityksessä? Aloita nyt Free Blockchain Fundamentals -kurssilla!

Blockchain-tekniikka ja Blockchain-työkalut

Vuoden 2018 Skills Index Report of Upwork esitteli lohkoketjun yhtenä kysynnän nopeimmin kasvavista taidoista. Lisäksi LinkedInin tuore raportti on asettanut blockchainin vuoden 2020 kysynnän kärjessä olevien huipputeknisten taitojen joukkoon. Blockchain-tekniikka on jatkuvasti kehittyvä tila, jolla on valtava innovaatiopotentiaali..

Siksi kysyntä blockchain-ammattilaisille, joilla on asiantuntemusta parhaista blockchain-työkaluista, kasvaisi huomattavasti pitkällä aikavälillä. Blockchain-maisemassa on tutkittava erilaisia ​​urarooleja. Sinun on kuitenkin opittava erilaisista blockchain-kehittäjien työkaluista ja taidoista niiden toteuttamiseen eri käyttötapauksissa.

Blockchain-tekniikan potentiaalin ja uravaihtoehtojen monimuotoisuuden perusteella on järkevää miettiä tarvetta oppia blockchain-työkaluista. Joten, pohditaan vähän blockchain-työkalujen merkitystä. Blockchain-työkalujen ensisijainen tehtävä on vastata erilaisiin vaatimuksiin blockchain-sovelluksen kehityksen eri vaiheissa. Blockchain-työkalut ovat vastuussa blockchain-ohjelmistoratkaisujen kehittämisen yksinkertaistamisesta.

Seuraava tärkeä syy korostaa blockchain-työkalujen merkitystä viittaa suoraan niiden panokseen blockchain-tietämyksen ja käytännön kokemuksen parantamisessa. Tärkeintä on, että asiantuntemus parhaiden työkalujen käytöstä blockchain-kehitykseen voi lisätä työllistämismahdollisuuksiasi.

 

Lue myös: Tärkeimmät syyt tulla Blockchain-kehittäjäksi

10 parasta Blockchain-työkalua

Blockchain-työkalujen syvällinen tuntemus ja asiantuntemus auttavat blockchain-ammattilaisia ​​pysymään merkityksellisinä blockchain-työmarkkinoilla. Siksi on tärkeää oppia erilaisista blockchain-työkaluista, joita voit hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti blockchain-kehitysosaamisen vahvistamiseksi. Mennään eteenpäin ja katsotaan luettelo parhaista blockchain-työkaluista.


1. Geth

Yksi ensimmäisistä maininnoista parhaiden käytettävissä olevien blockchain-työkalujen joukossa on Geth. Se on pohjimmiltaan Ethereum-solmun toteutus, joka perustuu Go-ohjelmointikieleen. Voit käyttää Gethiä kolmessa eri käyttöliittymässä, kuten interaktiivisessa konsolissa, JSON-RPC-palvelimessa ja komentorivillä. Geth voi tukea blockchain-kehitystä Linux-, Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmissä.

Se toimii ihanteellisena työkaluna monenlaisiin Ethereum Blockchain -tehtäviin, mukaan lukien älykkäiden sopimusten luominen, tunnusten siirto, lohkohistorian tutkiminen ja eetterimerkkien louhinta. Gethin asennuksen jälkeen käyttäjät voivat muodostaa yhteyden olemassa olevaan estoketjuun tai kehittää omaa. Etutekijä tässä tapauksessa on Gethin kyky yksinkertaistaa asioita automaattisen yhteyden kautta Ethereumin pääverkkoon.

2. Solc

Seuraava suosituin maininta käytetyimmistä blockchain-työkaluista vuonna 2020 on Solidity. Se on yleisimmin käytetty kieli blockchain-kehittäjille. Solidaarisuuden ensisijainen perusta saa inspiraation Pythonista, JavaScriptistä ja C ++: sta. Vakauden suunnittelun perustavoite keskitettiin Ethereumin virtuaalikoneeseen (EVM). Solidityn toiminnot sisältävät staattisesti kirjoitetun tuen ja tuen kirjastoille, monimutkaisille käyttäjän määrittelemille tyypeille ja perinnölle.

Vakaus on yhteensopiva OOP-paradigman kanssa ja toimii siten parhaimpana vaihtoehtona älykästä komentosarjasopimusta varten. Solidaarisuuden avulla blockchain-kehittäjät voivat luoda sovelluksia, joissa älykkäät sopimukset on integroitu itsestään valvovalla liiketoimintalogiikalla. Tämän seurauksena blockchain-kehittäjät voivat varmistaa muuttumattoman ja arvovaltaisen kirjauksen ratkaisun tapahtumista. Solidaarisuuden sovellukset näkyvät suurelta osin käyttötapauksissa, joihin kuuluvat sokeat huutokaupat, äänestys, monen allekirjoituksen lompakot ja joukkorahoitus.

solc on hieno työkalu, jonka avulla voit koota Solidity-työkaluja ja toteuttaa Solidity-pohjaisia ​​sovelluksia. Todellisuudessa Ethereum-solmut voivat tulla solcin kanssa. Mutta solc-paketti on vain erillinen moduuli, joten voit käyttää tätä työkalua myös offline-tilassa.

Lue myös: 18 Blockchain-työkalua, joita kehittäjät rakastavat

3. Sekoita IDE

Remix IDE on yksi yleisimmistä nimistä, jotka kuuluvat parhaiden blockchain-työkalujen joukkoon vuoteen 2020 mennessä. Se on selainpainotteinen blockchain-työkalu, joka tukee älykkäiden sopimusten kehittämisen ja käyttöönoton prosesseja. Remix IDE perustuu JavaScriptiin, mikä tarjoaa pääsyn minkä tahansa modernin selaimen kautta.

Lisäksi Remix voi auttaa myös ratkaisemaan älykkäiden sopimusten kirjoittamisen toiminnot Solidityssä sekä niiden testaamisen, virheenkorjauksen ja käyttöönoton. Käyttäjät voivat myös mieluummin käyttää Remixiä paikallisesti tai selaimen kautta mieltymyksistään riippuen. Tärkeintä on, että Remix tarjoaa kattavan ja yksinkertaisen dokumentaation saumattoman yhteyden helpottamiseksi Ethereum-lohkoketjuun hyödyntämällä Metamaskia.

4. Sumu

Jos etsit Ethereum-lompakoita nykyisiltä markkinoilta, olet todennäköisesti törmännyt Mistiin yhtenä parhaimmista vaihtoehdoista. Silmiinpistävä tekijä Mistissä, joka tuo sen parhaiden blockchain-työkalujen joukkoon, on Ethereumin tunniste sen kanssa. Ennen Mistin käyttöä käyttäjillä tulisi olla nimetty paikka Ether-tunnusten tallentamiseen ja älykkäiden sopimusten suorittamiseen.

Mist tukee sekä Windowsin 32- että 64-bittisiä versioita, Linux- ja Mac-käyttöjärjestelmien 32- ja 64-bittisiä versioita. Mist on tällä hetkellä ihanteellinen valinta älykkäiden sopimusten käyttöönottoon ja on myös täyden solmun lompakko. Joten käyttäjien on ladattava koko Ethereum-lohkoketju, jonka koko on yli 1 Tt. Lisäksi käyttäjien on muistettava Mist-salasanansa aina, koska he eivät voi koskaan muuttaa sitä.

5. tryffeli

Yksi merkittävimmistä blockchain-työkalujen joukossa olevista kilpailijoista viittaa tryffeliin. Se on Ethereum-lohkoketjurunko, joka on räätälöity luomaan kehitysympäristö Ethereum-pohjaisten ratkaisujen kehittämisen helpottamiseksi. Truffle sisältää myös valtavan mukautettujen käyttöönottokirjastojen, jotka tukevat uusien älykkäiden sopimusten kirjoittamista ja ratkaisevat haasteita lohkoketjun kehittämisessä.

Lisäksi tryffeli on ihanteellinen myös monimutkaisten Ethereumin hajautettujen sovellusten kehittämiseen. Toinen tryffelin merkittävä toiminto blockchain-työkaluna on automatisoitu sopimustestaus. Tryffeli voi hyödyntää Mochaa ja Chaiä automaattisessa sopimustestauksessa. Lisäksi tryffeli voi myös auttaa mahdollistamaan älykkäiden sopimusten kehittämisen, minkä jälkeen ne yhdistetään sopimuksiin sekä niiden kokoamiseen ja käyttöönottoon. Tärkeintä on, että tryffeli helpottaa myös konfiguroitavaa rakennusputkea mukautettujen koontimenettelyjen suorittamisen varmistamiseksi.

Mietitkö, kuinka Blockchain on saanut niin suuren suosion lyhyemmässä ajassa? Käy läpi parhaat Blockchain-ominaisuudet ja saat vastauksen.

6. Metamask

Tällä hetkellä blockchain-tekniikan käyttöönotto kiertää suurelta osin kryptovaluuttoja. Joten lompakot katsotaan myös parhaiksi blockchain-työkaluiksi, ja Metamaskilla on joitain ainutlaatuisia toimintoja sen lisäksi. Se toimii yhteys selaimen ja Ethereum-lohkoketjun välillä.

Metamask tarjoaa myös ohjelmistoalustan Etherin tai muiden ERC-20-resurssien palvelemiseen. Samalla se auttaa myös olemaan vuorovaikutuksessa hajautettujen Ethereumin sovellusten kanssa. Selainpohjainen toiminnallisuus antaa mahdollisuuden lisätä Metamaskin helppokäyttöisyyttä. On tärkeää tietää, että käyttäjät voivat linkittää Coinbasen ja Shapeshiftin Metamaskiin ERC20-tunnuksen ja ETH: n myyntiin ja ostamiseen..

Käyttäjät voivat myös käyttää Metamaskia avainten tallentamiseen ETH: lle & ERC20-rahakkeet. Metamask pystyy olemaan vuorovaikutuksessa erilaisten Ethereum-testiverkkojen kanssa, mikä tekee siitä sopivan lompakon blockchain-kehittäjille. Kun sovellus on asennettu selaimeen, käyttäjillä voi olla käytössään sisäinen Ethereum-lompakko.

7. Pariteetti

Pariteetti on itse asiassa Ethereumin asiakas. Tämä on toinen suosittu työkalu blockchain-kehittäjien keskuudessa, koska se on hallintatyökalu, joka tarjoaa tehtäväkriittistä käyttöä. Pariteetti käyttää myös Rust-ohjelmointikieltä. Toinen tämän työkalun hieno ominaisuus on, että se tarjoaa nopean ja luotettavan palvelun tarjoavan infrastruktuurin.  

Joka tapauksessa oman blockchain-verkon rakentaminen yksityiseen käyttöön tai yrityksille tai jopa vain tutkimustarkoituksiin on erittäin helppoa. Enemmän sanotaan, että kaikki nämä ovat muokattavissa.

Pariteettitarjoukset –

  • Nopeammat liiketoimet
  • Erittäin edistynyt CLI-pohjainen asiakas
  • Erilaiset liitettävät konsensusalgoritmit
  • Vähäinen tallennustila ja pienempi muistinjälki
  • Warp Sync auttaa synkronoimaan nopeammin
  • Parempi yksityisyyden ja kulunvalvonta
  • Modulaarinen suunnittelu ja mukautukset

Lue nyt: Ultimate Guide to Ethereum

8. Blockchain Testnet

Viimeinen lisäys parhaiden käytettävissä olevien blockchain-työkalujen luettelosta on Blockchain Testnet. Se on yksi blockchain-kehittäjien perustyökaluista ja on hyödyllinen hajautettujen sovellusten testauksessa ennen niiden suoraa käyttöönottoa. Kaikilla blockchain-ratkaisuilla on oma Blockchain Testnet ja ne on räätälöity tarjoamaan optimaalinen suorituskyky kyseessä olevan blockchain-ratkaisun kanssa.

Käyttäjät voivat hyödyntää kolmea erilaista Blockchain Testnet -tyyppiä, kuten julkinen testi, yksityinen testi & Ganache CLI. Testnet toimii ihanteellisena resurssina hajautettujen sovellusten virheiden ja virheiden testaamiseen ilman liiallisia taloudellisia investointeja. Gorli Testnet on itse asiassa yksi suosituimmista kehittäjien keskuudessa tällä hetkellä.

9. Ganache

Truffle Suiten Blockchain-työkaluna Ganache antaa Blockchain-kehittäjille mahdollisuuden luoda oma yksityinen Ethereum-estoketju dappien testaamiseen, tilan tarkastamiseen ja komentojen suorittamiseen tarjoamalla ketjun toiminnan täysi hallinta.

Ganachen tärkein ominaisuus on, että sen avulla käyttäjät voivat suorittaa kaikki toiminnot, jotka voitaisiin suorittaa pääketjussa maksamatta niistä samoja. Ganache on kehittäjien keskuudessa erittäin suosittu Blockchain-työkalu, koska se tarjoaa useita vaihtoehtoja, kuten sisäänrakennetun lohkoketjun ja kehittyneet kaivosohjaimet. Blockchain-kehittäjät käyttävät Ganachea testaamaan älykkäitä sopimuksiaan kehitysprosessin aikana.

10. Lähde

Embark on Ethereum dapps -kehittäjien kehys, jonka avulla kehittäjät voivat helposti suorittaa dappien kehittämisen ja käyttöönoton. Sen avulla käyttäjät voivat myös kehittää ja ottaa käyttöön palvelimetonta html5-sovellusta, joka käyttää hajautettua tekniikkaa. Embarkilla voidaan myös luoda älykkäitä sopimuksia ja asettaa ne saataville JS-koodiin. Jos sopimusta muutetaan, Embark muuttaa sitä itse yhdessä siihen liittyvän sovelluksen kanssa.

Älykkäiden sopimusten siirtyminen, sopimusten uudelleensijoittaminen ja muutokset voidaan helposti hoitaa useiden sopimusten yhteydessä. Embarkin kanssa voi olla vuorovaikutuksessa perinteisen verkkokehityskielen ja minkä tahansa rakenneputken kanssa. Embark tukee kontaktien kehittämistä Javascriptin kanssa testipohjaisesti ja antaa kehittäjille mahdollisuuden hallita sopimuksiaan eri lohkoketjuilla.

Oletko kehittäjä, joka on kiinnostunut DApps: n rakentamisesta? Käy läpi yksityiskohtainen DApp-kehitysopas, jonka avulla pääset alkuun korkeammalla tasolla.

Viimeiset sanat

Jos jatkat sukellusta syvemmälle, löydät lisää blockchain-työkaluja, joilla on ainutlaatuiset toiminnot. On melko yksinkertaista, että blockchain-teollisuus kukoistaa, ja niin ovat myös blockchain-työkalut blockchain-potentiaalin hyödyntämiseksi. Kilpailu parhaiden blockchain-työkalujen listalle jatkuisi päivittäin uusilla lisäyksillä.

Laaja blockchain-työkalujen asiantuntemus voi kuitenkin vahvistaa uraa blockchain-kehittäjänä. Kaikkien oppijoiden on tärkeää tunnistaa oikeat työkalut tiettyihin käyttötapauksiin ja esitellä tehokkuutta ammattilaisissa blockchain-pohjaisissa tehtävissä.

Aloita blockchain-työkalujen toimintojen tutkiminen käytännön kokemuksella, ja ymmärrät vähitellen niiden merkityksen. Jos olet aloittelija, suosittelemme aloittamaan blockchain-urasi Free Blockchain -kurssilla. Ilmoittaudu nyt ja luo perusta kirkkaalle uralle!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map