Miksi tarvitsemme blockchain-tekniikkaa? Katsaus 5 keskeiseen ongelmaan

Miksi tarvitsemme blockchain-tekniikkaa? hyvin, vastaus on kasvava tarve ratkaisuille, jotka pystyvät takaamaan tietojen turvallisen säilytyksen verkossa, ja tarpeeseen pitää valtion virastojen nuuskaaminen loitolla. Nopean, turvallisen ja kohtuuhintaisen rahansiirtojärjestelmän tarve on myös edistänyt pitkälle uuden tekniikan tarvetta.

Blockchain-tekniikan ympärillä vallitsevan hyppyjen odotetaan siis edelleen nousevan, kun ihmiset saavat selvän käsityksen siitä, mitä se on ja mitä se pystyy tekemään.

Useat korkean tason blockchain-tekniikan käyttötapaukset ovat jo sulautuneet kosketuksiin talouden eri sektoreihin. Miljoonia dollareita käytetään myös tutkimukseen ja lukuisiin testeihin, kun ihmiset yrittävät löytää ratkaisuja ongelmiin, jotka ovat kaataneet ihmisiä vuosikymmenien ajan.

Rahoituslaitokset eivät ole ainoita, jotka tarvitsevat blockchain-tekniikkaa, jotta pikamaksut voidaan suorittaa rajojen yli. Seuraavassa on joitain tapoja, joilla tekniikkaa käytetään erittäin menestyksekkäästi.

5 esimerkkiä miksi tarvitsemme blockchain-tekniikkaa?

1. Pätevyyden todentaminen

Työnantajat tarvitsevat lohkoketjutekniikkaa varmistaakseen erityisesti verkkotutkimusten kautta hankittujen todistusten pätevyyden. Se, että väärennettyjä todistuksia ja pätevyyksiä voi ostaa maapähkinöiden pimeästä verkosta, ei ole antanut työnantajille muuta vaihtoehtoa kuin etsiä tapoja purkaa alas.

Miksi tarvitsemme blockchain-tekniikkaa todennukseen

Kuvahyvitykset: NTOK.io

NTOK.io on startup, joka on hyödyntänyt tehokkaasti blockchain-tekniikkaa pyrkiessään havaitsemaan petoksia, jotka väittävät olevansa erinomaisia ​​opettajia ja tutoreita verkossa. Yritys on koodannut luokitukset ja arvostelut lohkoketjuun, jolloin on mahdollista tunnistaa ja tarkistaa kaikki tietylle opettajalle tai tutorille annetut arvostelut.

2. Digitaalinen äänestys

Tulevaisuudessa hallitukset saattavat tarvita lohkoketjutekniikkaa taatakseen vapaat ja oikeudenmukaiset vaalit. Digitaalinen äänestys blockchain-järjestelmällä on yksi läpimurtoja, jota parhaillaan kehitetään, koska tekniikka on osoittanut, että siihen voidaan luottaa turvallisen ja nimettömän äänestyksen varmistamiseksi.

Digitaalinen äänestys Internetissä sellaisena kuin se on nykyisessä muodossaan, on alttiita muutoksille. Se, että blockchain-tekniikka on todennettavissa, antaisi kuitenkin kenellekään mahdollisuuden tarkastaa blockchain, tarkistaa aikaleimojen perusteella äänestysten aitouden.

Miksi tarvitsemme Blockchain-tekniikkaa digitaaliseen äänestykseen


Länsi-Virginia Yhdysvalloissa suorittaa parhaillaan lisätestejä a blockchain-äänestysjärjestelmä sallittuaan sotilashenkilöstön käyttää pilottijärjestelmää äänestämään kahdessa läänissä 8. toukokuuta pidetyissä vaaleissa.

Sierra Leone on toinen maa, jolla on jo toteutetut vaalit lohkoketjujärjestelmässä, joka mahdollisti 70 prosentin äänestyspaikan äänten tallentamisen lohkoketjuun.

3. Hajautettu varastointi

Tällä hetkellä ihmiset luottavat muun muassa Google Driven ja Dropboxin tarjoamiin palveluihin tietojen tallennuksessa. Näiden palveluiden ongelmana on, että hallitukset pakottavat ajoittain palveluja tarjoavat yritykset luovuttamaan ihmisten tietoja.

Blockchain-pohjaisten tallennuspalvelujen kanssa ihmisten ei kuitenkaan tarvitse enää olla huolissaan siitä, että hallitukset rypistävät tietojaan. Lohkoketju mahdollistaa tietojen tallentamisen eri tietokoneisiin verkossa, jolla on korkea salaus ja jota vain yksi henkilö voi käyttää.

Tarve lohkoketjulla toimiville hajautetuille tallennuspalveluille on jo syntynyt Storj, lohkoketjulla toimiva tietojen tallennuspalvelu.

Miksi tarvitsemme hajautettua Blockchain-tallennustilaa?

Kuvahyvitykset: Storj

ClearCenter ja SiaCoin ovat tehneet yhteistyötä a blockchain-suojattu ClearShare hajautettu varastointialusta. Ratkaisu tarjoaa yksinkertaisen mutta vahvan ja skaalautuvan hajautetun tallennustilapalvelun.

4. Immateriaalioikeuksien suojaaminen

Yritykset tarvitsevat blockchain-tekniikkaa suojaamaan henkistä omaisuuttaan, ottaen huomioon vaikeimpiin verkkoihin kohdistuvien hakkereiden aiheuttamat vaarat. Digitaalisesti IP-osoitteensa yritysten on voitava suojata investointejaan luomusten ja innovaatioiden suhteen.

Blockchain on muuttumaton tekniikka, joka on täydellinen paikka henkisen omaisuuden varastointiin, tarkistamiseen ja todentamiseen. Vaikka tekijänoikeuslait on suunniteltu suojaamaan ihmisten työtä ja innovaatioita, ei ole olemassa lopullista rekisteröintijärjestelmää, johon ihmiset voivat luottaa omistajuuden osoittamiseksi.

Blockchain-tekniikan avulla on kuitenkin toivoa sellaisten järjestelmien kehittämisestä, joita ihmiset käyttävät tulevaisuudessa todistamaan omistajuutensa luomuksilleen.

5. Kyberturvallisuus

Verkossa toimivat yritykset ja yritykset tarvitsevat blockchain-tekniikkaa, jos ne haluavat pysyä askeleen edellä kyberhyökkäyksissä. Miljoonien dollarien arvoisista tietovarkauksista on tullut yleinen ilmiö, kun otetaan huomioon tällaisen tiedon voimakas kysyntä pimeässä verkossa.

Blockchain-tekniikka on jo osoittautunut tehokkaaksi tietojen tallennuksessa avoimella, turvallisella ja vastustuskykyisellä tavalla. Blockchain-käyttöisistä järjestelmistä on tullut kielletty alue, koska niihin on mahdotonta murtautua jälkiä jättämättä.

Hakkerointi on tärkeä ongelma yritysten edessä, blockchain-tekniikka lupaa tarjota kirjanpidon rahoitustapahtumille, joita ei voida hakata. Se, että tekniikka on muuttumaton, tekee siitä myös ihanteellisen perustan kyberturvallisuudelle, koska kaupan molemmat osapuolet takaavat läpinäkyvyyden ja katoamattomuuden.

Johtopäätös

Yritykset, yritykset ja jopa hallitukset tarvitsevat lohkoketjuteknologiaa selviytyäkseen aikakaudesta, jolloin hakkerit etsivät jatkuvasti haavoittuvia järjestelmiä ja etsivät arvokasta tietoa. Blockchainilla on kuitenkin alkamassa olla sama vaikutus Internetillä 2000-luvun alussa, kun ihmiset ja yritykset etsivät tapoja suojata etujaan.

Lisätietoja, Onko Blockchain oikea yrityksesi tarpeisiin?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map