Tulevat Blockchain-trendit vuonna 2020

Blockchain-teollisuus kasvaa nopeasti jatkuvasti uusien kehitysten avulla joka vuosi. Katsotaanpa, mikä on viimeisin Blockchain-trendeissä vuodelle 2020.

Teknologian selkeät edut muuttavat keskivertohenkilön elämää ja yrityksen toimintaa kokonaisvaltaisesti. Tulevina vuosina voidaan odottaa, että “kaiken Internet” muuttaa maailman täysin digitaaliseksi maisemaksi. Joten tietotekniikan, päätöksenteon, yrittäjyyden ja ohjelmistokehityksen innovatiivisilla ideoilla on ratkaiseva rooli Web 3.0: n perustan luomisessa.

Tässä vaiheessa Blockchain-tekniikka palvelee katalysaattorin roolia, joka sitoo ideoita näillä alueilla massiivisen digitaalisen muutoksen ajamiseksi. Siksi huomio Blockchain-trendien ympärillä on kehittynyt huomattavasti Blockchainin aiheuttamien häiriöiden kanssa eri sektoreilla. Seuraava keskustelu hahmotteli parhaat Blockchain-trendit, joita voidaan odottaa vuonna 2020.

Ilmoittaudu nyt: Ilmainen Blockchain Fundamentals -kurssi

Vuosi 2020 on jo ylittänyt ensimmäisen vuosipuoliskon, eikä ole merkkejä huomion vähenemisestä Blockchain- tai hajautettujen kirjanpitotekniikoiden suhteen. Monet alan asiantuntijat arvioivat, että Blockchain-tekniikka kasvaisi valtavasti vuonna 2020. Asiantuntijoiden ennusteiden mukaan Blockchain-trendit tänä vuonna painottavat teknologian viemistä sitä ympäröivän hypeän ulkopuolelle kohti todellisen liiketoiminnan arvon tuottamista valtavirran yrityksille.

Viimeisimmät Blockchain-trendit vuonna 2020

Gartner näkee Blockchainin huipputeknisenä trendinä vuoteen 2020 mennessä kaikista oikeista syistä, erityisesti välineinä digitaalisen muutoksen ajamiseksi tilanteen parantamiseksi ja paremmaksi luottamuksen ja läpinäkyvyyden suhteen. Lisäksi Blockchain-tekniikan tulevat suuntaukset saisivat myös sen etujen vahvuuden vähentää transaktiokustannuksia ja tapahtumien toimitusaikaa sekä kassavirtaan liittyviä parannuksia.

Blockchain-tekniikan kehitys vuonna 2019, jossa maailmanlaajuisen digitaalisen valuutan käyttöönottomahdollisuuksissa on aukko ja hallitusten ja keskuspankkien suurempi osallistuminen Blockchain-tekniikan sääntely-ympäristöä koskeviin keskusteluihin, esittävät sen kasvavaa potentiaalia.

Siksi, kun tarkastellaan lähemmin valtavia Blockchain-trendejä vuonna 2020, voidaan paitsi vahvistaa teollisuuden tietämystä myös parantaa valmiuksia tunnistaa ennakoivasti mahdollisuudet tekniikan kanssa.

 • Hypen vähentäminen Blockchain-tekniikan ympärillä

Yksi tärkeimmistä Blockchain-trendeistä, johon on syytä kiinnittää huomiota vuonna 2020, on haalistuminen Blockchain-tekniikan ympärillä. Blockchain-tekniikkaa ympäröivä hyppy, maalaus se futuristiseksi tekniikaksi sekä lukuisia etuja yrityksille, saavutti lopulta pohjan vuonna 2020.

Gartner arvioi, että Blockchainin osuus liiketoiminnan arvosta olisi yli 3,1 biljoonaa dollaria vuoteen 2030 mennessä.

Joten vaikka Blockchain-tekniikalla olisi hallitseva vaikutus, sen liiketoiminnallinen arvo ei olisi spontaani. Tämän seurauksena myös Blockchainin hype-väsymystä ympäröivä turhautuminen kasvaisi siten, että lähes 43% johtajista kokee Blockchainin ylikypätyksi.

Näkyvin tekijä tämän takaiskun taustalla olisi se, että yritystuloksiin ei painoteta. Suurimman osan Blockchain-tekniikan ensimmäisistä käyttöönottajista on keskityttävä todistamaan sen laillisuus. Joten ei ole näkyvää keskittymistä siihen, kuinka Blockchain-tekniikka tarkistaa perinteisiä käsityksiä tietojen vaihdosta liiketoiminnan ekosysteemeissä.


Joten, Blockchain 2020: n tulevaisuuden tulisi erityisesti tähtää näiden kuoppien poistamiseen. Yritystapauksiin soveltuvien MVP: iden kehittäminen, joilla on riittävä liiketoiminta-arvo, voi saada liike-elämän päättäjien huomion Blockchainin potentiaaliin.

 • Blockchain-as-a-service -palvelun saapuminen

Seuraava tärkeä merkitys Blockchain-trendien joukossa tänä vuonna olisi Blockchain-as-a-Service (BaaS) -toimitus huipputeknologiayrityksiltä. Tämä uusi suuntaus on integroitu onnistuneesti useiden startupien ja yritysten kanssa tällä hetkellä. Pilvipohjaisena palveluna BaaS tarjoaa käyttäjille ihanteellisen alustan kehittää omia Blockchain-pohjaisia ​​tuotteita.

BaaS-pohjaiset ratkaisut voivat sisältää hajautettuja sovelluksia, älykkäitä sopimuksia sekä muita palveluita, jotka voivat toimia ilman uuden Blockchain-pohjaisen infrastruktuurin perustamista. Suuret teknologiayritykset, kuten Amazon ja Microsoft, tarjoavat tällä hetkellä BaaS-ratkaisuja, jotka voivat muokata Blockchain-sovellusten tulevaisuutta.

Lue lisää Blockchain-as-a-Service-palvelusta täältä – https://101blockchains.com/blockchain-as-a-service/

 • Sosiaalisen median turvallisuus ja blockchain

Tällä hetkellä löydät lähes 3 miljardia sosiaalisen median käyttäjää ympäri maailmaa, vuorovaikutuksessa eri alustojen kanssa ja vaihtamalla erityyppistä sisältöä. Blockchainin tulevaisuuden trendit merkitsevät tekniikan käyttöä sosiaaliseen mediaan liittyvien ongelmien, kuten yksityisyyden rikkomusten, sisällön merkityksellisyyden, pahamaineisten skandaalien ja tiedonhallinnan, käsittelyyn.

Blockchainin ja sosiaalisen median sekoitus on siten väistämätön ja odotettu trendi Blockchain-teollisuudessa. Blockchainin tulevaisuuden trendien näkyminen sosiaalisessa mediassa varmistaisi, että sosiaalisessa mediassa julkaistu data pysyisi jäljittämättömänä eikä sitä voida kopioida.

Sosiaalisen median käyttäjät voisivat hyötyä turvallisesta tietojen tallennuksesta hallitsemalla paremmin tietojen omistajuutta. Lisäksi Blockchain siirtäisi sisällön merkitystä sisällöntuottajille pikemminkin kuin alustan omistajille.

Kyberhyökkäysten määrän kasvaessa organisaatiot harkitsevat nyt Blockchain Securityn täydellistä suojaa. Lue edellinen artikkeli saadaksesi lisätietoja Blockchain Securitysta yritysten premium-suojauksena.

 • Blockchain-käyttöönoton nouseva trendi

Blockchain-trendit vuonna 2020 näyttäisivät kasvavan teknologian käyttöönotossa. Blockchain-tekniikan kasvavien sovellusten ulkopuolella cryptocurrency -alueen ulkopuolella yritykset eri sektoreilla haluavat hyödyntää trendiä.

Monet merkittävät teollisuudenalat, kuten merenkulku ja elintarviketurvallisuus, ovat jo löytäneet onnistuneita sovelluksia Blockchain-tekniikkaan. Lisäksi merkittävät pelaajat, kuten Amazon, IBM ja Wal-Mart, työskentelevät erilaisilla tavoilla hyödyntää Blockchainia ja sen etuja.

Eri pienet ja suuret teollisuudenalat hyödyntävät Blockchainia virtaviivaistamaan toimitusketjun prosesseja, lääketieteellisiä tietoja ja liiketoiminnan hallintaa. Esimerkiksi Blockchain-tekniikan käyttö logistiikassa ja toimitusketjussa tarjoaa paremman seurannan materiaaleille ja niiden tiedoille. Blockchainin lääketieteelliset tietosovellukset voivat parantaa tietojen läpinäkyvyyttä ja luottamusta kirjanpitoon.

 • Digitaalinen identiteetti (SSI) on tulevaisuus

Digitaalinen identiteetti on identiteettimuoto, joka edustaa yksilöiden identiteettiä digitaalisin keinoin. Se voi olla atominen tai kumulatiivinen, digitaalisen identiteetin eri tasoilla on erilainen näkökulma. Digitaalinen identiteetti ei siis ole yksi tietolähde, vaan yhdistelmä kaikkia ominaisuuksia.

Digitaaliset identiteetit ovat yksi Blockchainin suosituimmista trendeistä, joilla on niin suuri merkitys. Se tarjoaa oikean digitaalisen tunnisteen tunnistamista varten, auttaa pääsemään eroon paperiradasta ja voi esiintyä digitaalisena tunnistuksena ympäri maailmaa.

Kun keskustelemme Blockchainin merkityksestä digitaalisessa identiteetissä, itsehallitsijan käsite tulee viimeisimpänä Blockchain-trendinä. SSI antaa yksityishenkilöille ja yrityksille mahdollisuuden tallentaa henkilöllisyystietonsa omille laitteilleen. Ihmiset voivat jopa valita, mitä tietoja he voivat jakaa validoijien kanssa, riippumatta henkilöllisyystietojen keskitetystä arkistosta.

 • Blockchainin käyttö valtion virastoissa

Hajautetun kirjanpitotekniikan perusrakenne on yksi houkuttelevista tekijöistä sen käyttöönotossa. Joten, Blockchain-trendit tänä vuonna todistavat valtion viranomaisten käyttävän Blockchain-tekniikkaa. Hallituksen estoketju olisi erityisen ilmeinen niiden valtion virastojen tapauksessa, joiden on käsiteltävä suurten tietomäärien hallintaa.

Tällä hetkellä kaikilla valtion virastoilla on omat erilliset tietokannat, mikä tarkoittaa asukkaiden välisen tiedon tarvetta toisiltaan. Blockchainin toiminnot voivat lisätä merkittävästi näiden virastojen toimintaa.

Yksi mahtavista esimerkeistä tällaisesta trendistä on Viro, joka on toteuttanut X-tien. Se on hajautettu pääkirja, joka sisältää tietoja kaikista kansalaisista ja asukkaista. X-Road-tekniikka hyödyntää kaksivaiheista todennusta, jotta ihmiset voivat hallita omia tietojaan.

 • IoT- ja Blockchain-integraatio

Toinen merkittävä maininta yritysten Blockchain-trendeistä vuonna 2020 olisi IoT: n ja Blockchainin integrointi. International Data Corporationin mukaan suurin osa IoT-yrityksistä haluaa toteuttaa Blockchainin ratkaisuissaan.

Blockchain voi toimia erittäin turvallisena ja skaalautuvana kehyksenä IoT-laitteiden välisen viestinnän helpottamiseksi. Vaikka IoT-laitteiden nykyaikaisissa suojausprotokollissa on esitetty haavoittuvuuksia, Blockchain tarjoaa paremman vastustuskyvyn kyberhyökkäyksille.

Lisäksi Blockchain voi myös auttaa älylaitteita automatisoitujen mikrotapahtumien tekemisessä. Blockchainin hajautettu luonne auttaa myös varmistamaan nopeammat ja kustannustehokkaat tapahtumat. IoT-laitteet voisivat käyttää älykkäitä sopimuksia tietojen tai rahan siirtämiseen kahden osapuolen välillä vahvalla todistuksella vastuullisuudesta.

Blockchain ja IoT, molemmat tekniikat kulkevat käsi kädessä ja luovat vankan teknologisen duon. Ymmärretään miten Blockchain ja IoT liittyvät toisiinsa.

 • Blockchainin käyttöönottoon räätälöidyt liiketoimintamallit

Keskittyminen tahalliseen lähestymistapaan Blockchain-strategioihin on myös yksi merkittävimmistä Blockchain-trendeistä tänä vuonna. Yritysten on kehitettävä kokonaisvaltainen vaikutelma arvovirrasta sekä suunnitelma liiketoimintamallinsa valmistamiseksi tulevaisuuteen.

Liiketoimintamallit keskittyisivät yleensä erilaisiin tavoitteisiin, jotka liittyvät suurelta osin talouteen ja oikeudellisiin malleihin. Tässä suhteessa kolme yleistä mallia olisivat perustaja-, teollisuus- tai kumppanuuslähtöisiä. Johtajien olisi kehitettävä valtava ja selkeä käsitys lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteista.

Lisäksi johtajien olisi keskityttävä vertailemaan eri liiketoimintamallien kompromissipäätöksiä. Organisaatiot voisivat valita siirtymäsuunnitelmansa aloittamisen yhdellä mallilla ja kehittyä vähitellen.

 • Stablecoinien laajennettu näkyvyys

Seuraava tärkeä maininta Blockchain-trendeistä, jota on syytä odottaa vuonna 2020, viittaa Stablecoinsin näkyvyyden lisääntymiseen. Asiakkaat ja sijoittajat ympäri maailmaa etsivät vaihtoehtoja perinteisille kryptovaluutoille. Asiakkaiden ja sijoittajien ensisijainen vaatimus on vähentynyt volatiliteetti, ja Stablecoins tarjoaa saman.

Stablecoinsin merkittävät sovellukset luottaisivat sen etuihin, joita ovat nopeampi rahalähetys ja vakaus valuutanvaihdossa. Mikä tärkeintä, Stablecoins voi tarjota ylimääräisiä suojatoimenpiteitä valuuttakatkoksilta ja tuottaa siten ratkaisevia etuja sijoittajille.

Stablecoiinit ovat kuitenkin tällä hetkellä syntymässä ja vie paljon aikaa pääsovellusten saavuttamiseen. Toisaalta Stablecoins voisi tehdä merkin vuonna 2020 ja saada fintech-omistajien ja sijoittajien huomion.

 • Keskuspankin digitaalisen valuutan nousu

Keskuspankin digitaalinen valuutta (CBDC) on maan fiat-valuutan digitaalinen muoto; vaatimus keskuspankista. CBDC ei tarjoa painettua rahaa, mutta tiliä tai elektronisia kolikoita, jotka ovat hallituksen koko luottokelpoisia. CBCD on yksi Blockchainin tarjoamista tärkeimmistä maksutrendistä nykyään.

Keskuspankin digitaalisen valuutan hajautettu kirjanpitotekniikka sisältää seurattavuuden, nimettömyyden, 24/7 saatavuuden ja korkosovelluksen toteutettavuuden. Tämä blockchain-trendi on ollut niin hyödyllinen tarjotakseen Blockchain-johtoaseman nopeimmin kasvavalle fintech-teollisuudelle ja jatkuu vuoden 2020 aikana. Se on saamassa niin paljon suosiota vähentämällä kassatulostus- ja käsittelykuluja nopeuttamalla siirtymistä käteisvaroihin. yhteiskunnassa.

 • Keskity yhteentoimivuuteen

Harrastajat voivat myös huomata Blockchain-yhteentoimivuuden yhtenä nousevista Blockchain-trendeistä tänä vuonna. Yhteentoimivuus varmistaa tietojen ja muun tiedon jakamisen tehokkuuden useiden Blockchain-järjestelmien ja -verkkojen kautta.

Yhteentoimivuusfunktio auttaa jakamaan tietoja ja auttamaan yleisöä tarkastelemaan tietoja eri Blockchain-verkoissa. Yhteentoimivuus voi edistää ketjun yli tapahtuvia tapahtumia ja usean tunnuksen tapahtumia sekä parantaa tapahtumien helppoutta Blockchainista toiseen.

Blockchainin tulevaisuus näyttää kirkkaalta ja tuntuu siltä, ​​että se on seuraava maailmanlaajuinen tekniikka. Kerro lisää Blockchainin tulevaisuudesta.

Bottom Line

Joten Blockchain-trendien tärkeimmät ennusteet vuonna 2020 heijastavat suurelta osin lupaavia mahdollisuuksia sen lisääntyneelle sovellukselle. Samaan aikaan suuntaukset osoittavat myös useita takaiskuja Blockchain-tekniikan käyttöönotossa. Pitkällä aikavälillä Blockchain-tekniikka olisi digitaalisen muutoksen peruspilaria, ja Blockchain-osaaminen voisi olla palkitsevaa.

Blockchain-ratkaisujen vaatimuksen mukaan yritykset tarvitsevat Blockchain-asiantuntijoita liiketoimintatavoitteidensa saavuttamiseksi. Siksi Blockchain-tekniikasta kiinnostuneiden tulisi aloittaa oppiminen tutustumalla Enterprise Blockchain Free Course -kurssiin ja päästä eteenpäin hallitsemaan tekniikkaa ja tulemaan sertifioiduksi Blockchain-asiantuntija.

Lyhyessä ajassa Blockchain on saavuttanut niin suuren määräävän aseman tekniikan maailmassa ja jatkaisi. Tartu tilaisuuteen ja rakenna urasi Blockchainissa juuri nyt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map