Yksityinen Blockchain Vs -konsortio Blockchain

Yksityinen lohkoketju ja konsortioryhmä voivat tuntua toisinaan samanlaisilta; ne ovat kuitenkin hieman erilaisia. Autan sinua pääsemään eroon kaikesta sekaannuksesta käsittelen yksityisen lohkoketjun ja yhteenliittymän lohkoketjun vertailua. Katsotaanpa, kuinka ne ovat samankaltaisia ​​ja erilaisia ​​samanaikaisesti.

Markkinoilla on erityyppisiä blockchain-alustoja eri tarkoituksiin. Jos tiedät blockchainista edes vähän, tiedät, että sillä on kolme erilaista tyyppiä – Public, Private ja Consortium / Federated. Jotkut teistä voidaan kuitenkin sekoittaa yksityiseen lohkoketjuun vs..

Yleensä niiden arkkitehtuuri on monissa tapauksissa samanlainen; kunkin tekniikan taustalla olevat ominaisuudet ovat kuitenkin erilaiset. Kutakin tekniikkaa käytetään eri tilanteissa eri tavoitteiden saavuttamiseksi.

Tämä opas auttaa kaikkia aloittelijoita, jotka kamppailevat ymmärtämään yksityisten ja konsortioiden estoketjujen käsitettä.

Ilmoittaudu nyt: Ilmainen Blockchain-kurssi

Mikä on yksityinen estoketju?

Ennen kuin aloitamme, katsotaanpa mikä on yksityinen estoketju. Tietämättä taustalla olevasta tekniikasta, et voi ymmärtää eroa kahden tyyppisen blockchain-tekniikan välillä.

Todellisuudessa yksityisillä lohkoketjuilla on yksi viranomainen tai organisaatio, joka huolehtii verkosta. Mutta mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa, että vaikka julkisilla blockchain-alustoilla kuka tahansa voisi saada pääsyn alustalle, täällä vain yhden organisaation työntekijät saisivat sen.

Mutta se näyttää olevan hieman keskitetympi, eikö niin? Todellisuudessa yksityiset blockchain-ratkaisut eivät todellakaan tarjoa blockchainin todellista hajauttamisominaisuutta. Sen sijaan saat osittaisen hajautetun verkon, jossa on joukko sääntöjä ja määräyksiä.

Nämä ovat joitain yksityisten blockchain-ratkaisujen pääominaisuuksia.

Monissa olosuhteissa, jos hallintoviranomainen vaikuttaa sopivalta, ne voivat myös ohittaa liiketoimen. Toinen hieno näkökohta yksityisille blockchain-ratkaisuille on, että sinulla voi olla yksityisiä tapahtumia. Se tarkoittaa, että jokainen käyttäjä ei voi seurata sinua tai nähdä yksityisiä tapahtumiasi kirjanpidossa.

Todellisuudessa se on ehdottoman välttämätöntä myös meille. Miksi? Et todellakaan halua satunnaisia ​​ihmisiä tietävän, kun teit kaupan tai mitä tahansa.

Enimmäkseen se yhtyy myös käyttäjän oikeuksiin. Organisaatiot käsittelevät myös erittäin arkaluontoisia asiakirjoja, ja kilpailijat voivat varastaa tuotemerkkiarvonsa, jos ne jätetään yleisön nähtäväksi.


Siksi yksityisissä blockchain-ratkaisuissa on luottamuksellisuus kirjoitettu kaikkialle. Joka tapauksessa sillä on myös muita blockchainin keskeisiä piirteitä.

Joten et tunne, että verkko ei ole millään tavalla oikeudenmukainen sinua kohtaan. Esimerkiksi, Ripple on itse asiassa yksityinen blockchain-alusta yrityksille.

Katsotaan joka tapauksessa yksityisten blockchain-ratkaisujen ominaisuudet tässä yksityisessä blockchain vs konsortio blockchain-tekniikkaoppaassa.

yksityinen blockchain vs konsortio blockchain

Yksityinen lohkoketju: Tämän tekniikan parhaat ominaisuudet

Yksityisyys on suurin huolenaihe

Yksityisissä lohkoketjuissa saat unelmiesi äärimmäisen yksityisyyden. Näyttää siltä, ​​että on hieman liioiteltu, mutta ratkaisut pääsevät pois tapoistaan ​​antaa sinulle kaikki tarvitsemasi yksityisyys. Pohjimmiltaan nämä ratkaisut ovat etupäässä yritystason eikä julkisia.

Ja yritykset käsittelevät säännöllisesti paljon arkaluonteisia tietoja. Turvallisuusrikkomus merkitsisi täällä hirvittävää menetystä myös yritykselle ja taloudelle.

Siksi on erittäin välttämätöntä, että verkko säilyttää nämä tiedot. Ja tietysti yksityiset lohkoketjut voivat tehdä sen helposti.

Katsotaanpa seuraava ominaisuus tässä yksityisessä blockchain vs. konsortio blockchain vertailuoppaassa.

Tehokas kuin julkiset estoketjut

Todellisuudessa julkiset estoketjut tulivat ensin, ja se tarjoaa enemmän avoimuutta ihmisille. Julkiset lohkoketjut käyttävät kuitenkin paljon virtaa kuluttavia konsensusprotokollia järjestelmänsä polttoaineeksi. Lisäksi pöytäkirjat, kuten työtodistus, vievät paljon energiaa, mikä ei ole millään tavalla ympäristöystävällistä.

Tämän seurauksena yksityinen lohkoketju alkoi nousta, ja he polkivat valtaan nälkäiset konsensusprotokollat ​​lopullisesti. Yleensä nämä ratkaisut käyttävät jonkinlaista äänestykseen perustuvaa yksimielisyyttä tai muita algoritmeja, jotka kuluttavat paljon vähemmän energiaa ja ovat kestäviä pitkällä aikavälillä.

Tutustu tämän konsortion blockchain vs private blockchain vertailuoppaan seuraavaan ominaisuuteen.

Ei haihtuva millään tavalla

Yksityisten lohkoketjujen avulla saat sen mielenrauhan, jota et koskaan saa julkisen lohkoketjun kanssa. Alustalla on yleensä transaktiomaksu, joka sinun on maksettava tapahtuman suorittamiseksi. Todellisuudessa mikään ei ole ilmaista.

Vaikka maksat transaktiomaksua. Se on edelleen hyvin alhainen verrattuna perinteisiin pankkijärjestelmiin. Kuitenkin ongelmat ilmenevät julkisilla alustoilla, kun alustalla on liikaa käyttäjiä. Transaktioiden kysyntä kasvaa jatkuvasti vastaamaan transaktiomaksua.

Mutta ei yksityisissä lohkoketjuissa. Koska vain valittu ihmisryhmä voi päästä alustalle, verkossa ei ole mitään volatiliteettia millään tavalla.

Katsotaanpa tämän konsortion blockchain vs private blockchain vertailuoppaan seuraava ominaisuus.

Yritysten voimaantuminen

Yritykset tarvitsevat tekniikkaa, joka antaa käyttäjien lisäksi myös organisaatioilleen mahdollisuuden. Yksityisen lohkoketjun avulla se on helppo saavuttaa, koska ainoa painopiste on yrityksissä itsessään. Nämä verkot on tehty käytettäväksi yritysten sisäisenä verkkojärjestelmänä.

Todellisuudessa ne pystyvät antamaan ihmisille turvallisuuden, jota yritykset tarvitsevat. Niin monien päivittäisten hakkerointien myötä aina on turvallisuusriski riippumatta siitä. Mutta ei blockchainilla. Enemmän, se tarjoaa korkeimman turvallisuustason toistaiseksi.

Haluatko tietää enemmän yksityisistä lohkoketjuista? Tutustu yksityisen lohkoketjun viimeiseen johdanto-oppaaseen juuri nyt!

Miksi käyttää tätä?

Säästää rahaa

Ensimmäinen syy yksityisen lohkoketjun käyttämiseen olisi, että se säästää paljon rahaa. Miten? Verrattuna julkiseen kollegaansa yksityisen alustan luominen vie vähemmän resursseja kuin julkinen.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi myös erittäin halpa. Jos haluat täysin muuttaa vanhaa järjestelmääsi, jota käytät tällä hetkellä, se vie investointeja. Pitkällä aikavälillä siitä on kuitenkin enemmän hyötyä ja säästät kustannuksia.

Katsotaanpa seuraava etu tässä yhteenliittymän lohkoketjun ja yksityisen lohkoketjun vertailuoppaassa.

Alhaiset palkkiot

Kuten jo tiedät, transaktiopalkkiot blockchainissa ovat aina alhaiset. Mutta se voi nopeasti muuttua epävakaaksi, jos käytät julkista verkkoa, koska hinnat voivat nousta ja laskea kysynnän mukaan. Mutta ei yksityisissä lohkoketjuissa.

Yksityisissä lohkoketjuissa ei ole mitään lisäkustannuksia piilossa missään. Kaikki transaktiopalkkiot pysyvät ennallaan, jopa suuressa paineessa, koska alusta on suunniteltu siten.

Säännökset ovat parempia

Et voi työskennellä yritysympäristössä ilman tiettyjä säännöksiä tai sääntöjä. Jos sellaista ei ole, et voi estää korruptiota. Yrityksesi tehokkuus heikkenisi myös huomattavasti.

Siksi yksityisissä lohkoketjuissa saat säännellyn järjestelmän, jossa voit hahmottaa yrityksesi käytännöt verkossa, ja kaikkien jäsenten on noudatettava niitä vastaavasti.

Katsotaanpa seuraava etu tässä yhteenliittymän lohkoketjun ja yksityisen lohkoketjun vertailuoppaassa.

Päästä eroon rikollisista

Yksityisillä lohkoketjuilla on todennusprosessit, ennen kuin kukaan voi saada merkinnän järjestelmään. Tämän seurauksena vain tunnetut yrityksen jäsenet pääsevät siihen. Enemmän, tietyille asiakirjoille on myös tasainen peruskäyttö, mikä toimii turvallisuuden toissijaisena vaiheena.

Tämän seurauksena kukaan rikollinen ei voi päästä sisään järjestelmään. No, varsinkaan ilman apua sisäpuolelta. Joka tapauksessa yksityiset estoketjut varmistavat, ettei kukaan rikollinen voi käyttää verkkoasi vain rikolliseen toimintaan millään tavalla.

Haluatko tietää, mitä eroa on julkisella ja yksityisellä blockchainilla? Tutustu nyt vertailuoppaaseen julkinen vs yksityinen lohkoketju!

Mikä on Consortium Blockchain?

Federated blockchain or consortium blockchain on blockchain-tekniikka, jossa vain yhden organisaation sijasta alustaa hallitsee useita organisaatioita. Se ei ole julkinen alusta, pikemminkin lupa.

Enemmän, se on melko samanlainen kuin yksityiset lohkoketjut.

Mutta miten ne eroavat toisistaan? No, vaikka se on sallittu, mikä tarkoittaa, että sinun on oltava minkä tahansa organisaation jäsen, jolla on pääsy kirjanpitoon, se silti tarjoaisi sinulle hajauttamisen. Miten?

Se on todella helppoa. Yksityisessä lohkoketjussa alustalla on vain yksi organisaatio. Joten sen tyyppinen näyttää keskitetyltä kokonaisuudelta. Kuitenkin, kuten konsortion lohkoketjussa, useat organisaatiot voivat itse tehdä päätöksiä alustalla.

Joten kukaan organisaatio ei voi päästä eroon laittomasta toiminnasta. Kaikki muut alustan organisaatiot pitävät sen kurissa.

Joka tapauksessa konsortion blockchain-esimerkin koko käsite tuli auttamaan yrityksiä tekemään yhteistyötä keskenään. Todellisuudessa, koska verkossa ei ole yhtä ainoaa viranomaista, kaikki yritykset voivat kokoontua ja työskennellä asioiden parissa.

Enemmän, he voivat osallistua verkkoon ja saada hyvityksiä ja ominaisuuksia tasa-arvoisesti.

Lisäksi yhteistyöympäristö tarkoittaa enemmän altistumista ja innovaatioita. Ja tämä on parasta kaikille järjestelmän osapuolille.

Katsotaanpa lisää konsortion lohkoketjuesimerkistä tässä oppaassa.

Consortium Blockchainin ominaisuudet

Nopeampi nopeus

Ensinnäkin konsortion blockchain-palveluntarjoajat yrittävät aina tarjota nopeimman tuotoksen verrattuna julkisiin blockchain-ketjuihin. Yleensä julkiset lohkoketjut yleensä hidastuvat alustan käyttäjien määrän vuoksi.

Mutta ei konsortion estoketju. Konsortion blockchainissa saat aina paremman kokemuksen. Mutta miten? No, koska alustalla on lupa, kukaan ei pääse siihen. Joten aina olisi mahdollisuus hallita sitä, kuinka monta käyttäjää verkossa on samanaikaisesti.

Skaalautuvuuskysymykset eivät siis ole millään tavalla esillä tässä.

Skaalautuvuus

Et näe minkäänlaisia ​​skaalautumisongelmia konsortion blockchain-esimerkkiratkaisussa. Mutta miksi? Todellisuudessa konsortion lohkoketju ohjaa aina solmujen määrää validointia varten. Joten et voi vain odottaa liittymistä verkkoon ja vain pääsyä tapahtumien vahvistamiseen.

Enemmän, on aina valittu solmu ylläpitämään alustan tällaisia ​​ominaisuuksia. Siksi et näe ongelmia hidas verkkolähtö tai viivästynyt tapahtumaprosessi.

Alhaiset transaktiokustannukset

Toinen konsortion lohkoketjun hieno etu on alhaiset transaktiokustannukset. Konsortion blockchain-palveluntarjoajat tarjoavat aina alustoja tavalla, joka tarjoaa sinulle alhaiset transaktiot. Jos saat ratkaisun näiltä konsortion blockchain-tarjoajilta, voit myös hahmottaa transaktiomaksun.

Monissa tapauksissa julkinen estoketju jää kauas järjestelmän takana, kun enemmän käyttäjiä tulee verkkoon ja tukahduttaa prosessit. Tämän seurauksena transaktiopalkkio vaihtelee nopeasti.

Konsortion lohkoketjussa kaikki on kuitenkin säännelty. Joten transaktiopalkkiot pysyvät ennallaan riippumatta siitä, kuinka monta käyttäjää verkossa on.

Siksi se on loistava valinta myös yrityksille, koska ne saavat halvemman hinnoittelun kuin perinteiset pankkijärjestelmät.

Lue lisää: Blockchain-konsortio: Suosituimmat 20 konsortiota, jotka sinun pitäisi tarkistaa

Alhainen energiankulutus

Tyypillisesti konsortion lohkoketju käyttää vähän energiaa kuluttavia konsensusprotokollia kaikkien tapahtumien tai asiakirjojen tarkistamiseen. Lisäksi konsortion blockchain-palveluntarjoajat yrittävät myös suunnitella ratkaisut tarpeidesi mukaan.

Todellisuudessa kaivosprosessi vie paljon laskentatehoa. Pitkällä aikavälillä energialaskusta voi tulla taakka hyvin pian. Jos julkiset lohkoketjut pysyvät sen mukana, energiansaanti ei riitä kaivostoiminnan tehostamiseen.

Toisaalta yhdistetty blockchain yrittää pitää sen matalalla puolella. Lisäksi niiden käyttämillä algoritmeilla on hyvin vähän monimutkaisuutta ja ne tekevät siitä vähemmän energiankulutusta.

Ei riskiä 51%: n hyökkäyksestä

Tämä on yksi konsortion blockchain-alustojen parhaista ominaisuuksista. Blockchain tarjoaa paremman turvallisuustason, mutta 51%: n hyökkäys voi olla tappava asia. Yleensä 51%: ssa hyökkäys tarkoittaisi sitä, että yli 51% kaikista alustan käyttäjistä on yhdestä organisaatiosta tai yrityksestä.

Joten, jos he haluavat, he voivat käyttää kaiken järjestelmän laskentatehon ja ohittaa minkä tahansa muun tapahtuman tai jopa peruuttaa tapahtumaprosessin.

Yhdistetyssä lohkoketjussa näin ei kuitenkaan ole. Koska joudut käymään läpi oikean valtuutuksen, sinua ei sallita, jos vedät jotain tällaista. Lisäksi, koska useita osallistujia on useita yrityksiä, sen vetäminen on hieman vaikeaa.

Ei rikollista toimintaa

Tämä on samanlainen kuin yksityiset lohkoketjut. Liittovaltion tai konsortion lohkoketjussa et voi olla tuntematon. Todellisuudessa nimettömyys aiheuttaa rikollista toimintaa. Mutta koska liittovaltion lohkoketjulla on oltava tunnetut henkilöllisyydet, rikollisten on mahdotonta päästä järjestelmään.

Kun kaikki alustalla olevat tuntevat toisensa ja pitävät heidät kurissa, laittoman toiminnan todennäköisyys on hyvin pieni. Siksi konsortion estoketju on erittäin turvallinen käyttää yritysympäristössä.

Ja voit käyttää sitä myös turvatoimiin.

Määräykset

Toinen konsortion lohkoketjujen hieno piirre on säännösten käyttö. Sekä yksityinen että konsortion lohkoketju on tarkoitettu yritysyrityksille. Siksi on välttämätöntä, että sillä on säännöksiä, jotta liike pysyy vakaana.

Tämän tyyppisessä blockchain-alustassa kaikkien solmujen on noudatettava verkon sääntöjä. Se antaa heille mahdollisuuden työskennellä tiimiympäristössä ja lisää tehokkuutta nopeammin.

Joten, kun haluat työskennellä yhdessä muiden yritysten kanssa, konsortion lohkoketjut ovat loistava valinta.

Menestykseen tarvitaan toimiva liiketoimintastrategia, joka perustuu lohkoketjuun. Jos haluat lisätietoja, tutustu lopulliseen blockchain-liiketoimintastrategiaoppaaseen nyt!

Yksityinen Blockchain Vs -konsortio Blockchain Technology: vertailu

Yksityinen lohkoketju- ja konsortioryhmäketjuarkkitehtuuri voivat olla samanlaisia ​​ja erilaisia ​​monissa kohdissa. Katsotaanpa, mitä nämä ovat tässä yksityisessä blockchain vs. konsortio blockchain-tekniikan vertailuoppaassa.

Pääsy

Yksityisillä lohkoketjuilla on yksi viranomainen tai organisaatio verkon hoitamiseksi. Se tarkoittaa, että vaikka julkisilla blockchain-alustoilla kuka tahansa voisi saada pääsyn alustalle, täällä vain yhden organisaation työntekijät saisivat sen.

Monissa olosuhteissa, jos hallintoviranomainen vaikuttaa sopivalta, ne voivat myös ohittaa liiketoimen.

Toisaalta konsortion lohkoketjussa on useita organisaatioita, ei vain yksi organisaatio, joka hallitsee alustaa. Se on luvan saanut alusta. Täällä useat organisaatiot voivat itse tehdä päätöksiä alustalla.

Joten kukaan ei voi päästä eroon laittomasta toiminnasta. Kaikki foorumin organisaatiot pitävät kaikki kurissa.

Viranomainen

Todellisuudessa yksityiset blockchain-ratkaisut eivät todellakaan tarjoa blockchainin todellista hajauttamisominaisuutta. Sen sijaan saat osittaisen hajautetun verkon, jossa on joukko sääntöjä ja määräyksiä. Koska vain yksi viranomainen tarkastelee verkkoa, se ei voi saavuttaa todellista hajauttamista missään tilanteessa.

Toisaalta konsortion lohkoketjut ovat sallittuja, mikä tarkoittaa, että sinun on oltava minkä tahansa organisaation jäsen, jolla on pääsy kirjanpitoon; silti se tarjoaisi sinulle hajauttamisen. Kuten täällä, useat organisaatiot voivat itse tehdä päätöksiä alustalla; hajauttaminen kaikilla tasoilla.

Katsotaanpa seuraava tässä yksityisessä blockchain vs. konsortio blockchain-tekniikan vertailuoppaassa.

Tapahtumanopeus

Molemmilla alustoilla on nopeampi tapahtumanopeus. Yleensä julkiset lohkoketjut yleensä hidastuvat alustan käyttäjien määrän vuoksi. Mitä enemmän käyttäjiä järjestelmään tulee, sitä enemmän se hidastuu.

Sekä yksityisellä että konsortion lohkoketjuarkkitehtuurilla on kuitenkin todennusprosessi käyttäjien pääsyn rajoittamiseksi. Siksi he pitävät aina käyttäjän numerot säänneltyinä. Ja seurauksena on aina nopea kokemus molemmilla alustoilla.

Katsotaanpa seuraava tässä konsortion lohkoketju vs. yksityinen lohkoketjutekniikan vertailuoppaassa.

Ilmoittaudu nyt: Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional -kurssi

Konsensusmekanismi

Yksityiset lohkoketjut käyttävät vähän virtaa kuluttavia algoritmeja. Käytännössä se käyttää jonkinlaista äänestystä tai monen osapuolen yksimielisyysmekanismia. Yksityinen lohkoketju jätti valta-nälkäiset konsensusprotokollat ​​lopullisesti. Vaikka se säästää paljon energiaa, se on vähän vähemmän turvallinen kuin virtaa kuluttavat konsensusalgoritmit, kuten Proof of Work.

Toisaalta, federoidut lohkoketjut eivät myöskään käytä mitään voimaa nälkäisiä algoritmeja. Yleensä nämä algoritmit eivät ole pitkällä aikavälillä kestäviä yritysympäristöissä. Tämän seurauksena he käyttävät myös moniosaisia ​​konsensusalgoritmeja tai jonkinlaista äänestysjärjestelmää päästäkseen sopimukseen.

Joten näyttää siltä, ​​että tässä vaiheessa molemmat blockchain-tyypit ovat samat.

Kustannus

Verrattuna julkiseen kollegaansa yksityisen alustan luominen vie vähemmän resursseja kuin julkinen.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi myös erittäin halpa. Jos haluat täysin muuttaa vanhaa järjestelmääsi, jota käytät tällä hetkellä, se vie investointeja. Pitkällä aikavälillä siitä on kuitenkin enemmän hyötyä ja säästät kustannuksia.

Toisaalta konsortion lohkoketju vie vähemmän resursseja myös perustamiseen. Yrityksille, kuten Hyperledger, Corda, on jo niin paljon käyttöoikeusalustojaR3, Enterprise Ethereum ja monet muut.

Lyhyesti sanottuna molempien tekniikoiden käyttöönotto vie vähemmän aikaa ja resursseja.

Katsotaanpa seuraava tässä konsortion lohkoketju vs. yksityinen lohkoketjutekniikan vertailuoppaassa.

Lue lisää:6 tärkeintä estoketjun ominaisuutta, joista sinun on tiedettävä

Datan käsittely

Yksityisillä lohkoketjuilla on yksi viranomainen, mutta keskeiset lohkoketjuominaisuudet ovat edelleen olemassa. Joten se sallii vain luku- ja kirjoitusoikeuden pääkirjaan. Se tarkoittaa, että kun tapahtuma saa merkinnän pääkirjaan, kukaan ei voi muuttaa sitä. Mutta yksityisessä lohkoketjussa vain yksi viranomainen voi kirjoittaa tai lukea mitään merkintöjä pääkirjaan.

Toisaalta konsortion blockchain-arkkitehtuurilla on sama ominaisuus. Kukaan tällaisessa ympäristössä ei voi myöskään muuttaa kirjanpitoa. Mutta täällä useat organisaatiot voivat kirjoittaa ja lukea tapahtumia pääkirjaan.

Muuttamattomuus

Tämä on viimeinen kohta tässä konsortion blockchain vs private blockchain technology vertailuoppaassa. Todellisuudessa muuttumattomuus toimii hiukan eri tavalla molemmissa tekniikoissa. Toisin kuin julkiset lohkoketjut, molemmat alustat eivät voi tarjota todellista muuttumattomuutta.

Koska organisaatiot hallitsevat molempia skenaarioita, on mahdollista, että ne kumoavat tapahtuman. Se on hieman harmaa alue. Se on kuitenkin erittäin todennäköistä. Se, että hallitseva viranomainen on olemassa, ei tarkoita, että verkko ei ole luotettava.

On selvää, että liiketoimen muuttamiseksi jäsenten on myös päästävä sopimukseen. Joten molemmissa tapauksissa saat osittaisen muuttumattomuuden verkossa.

Yksityinen Blockchain Vs -konsortio Blockchain: vertailutaulukko

Yksityinen Blockchain-konsortio Blockchain
Pääsy Yhtenäinen organisaatio Useita organisaatioita
Viranomainen Osittain hajautettu Hajautettu
Tapahtumanopeus Nopeasti Nopeasti
Konsensusmekanismi Äänestys / monen osapuolen yksimielisyys Äänestys / monen osapuolen yksimielisyys
Kustannus Halpa Halpa
Datan käsittely Lukea ja kirjoittaa yhdelle organisaatiolle Lue ja kirjoita useille organisaatioille
Muuttamattomuus Osittainen Osittainen

Loppuhuomautus

Loppujen lopuksi sekä yksityiset lohkot että yhteenliittymät ovat erittäin tehokkaita yritysyrityksille. Koska molemmat alustat voivat tarjota yksityisyyttä, turvallisuutta ja nopeaa suorituskykyä, niiden integrointi on melko helppoa.

Sinun on kuitenkin muistettava, että minkä tahansa uuden järjestelmän käyttöönotto vie resursseja ja aikaa. Joten saatat tarkastella investointeja tulevaisuudessa. Joka tapauksessa toivottavasti nyt tiedät miltä konsortion blockchainin ja yksityisen blockchain-tekniikan vertailu todella näyttäisi.

Toivottavasti se auttaa sinua tekemään päätöksen ja saamaan yrityksellesi parhaiten sopivan blockchain-tekniikan. Suosittelemme ilmaista blockchain-kurssiamme kaikille aloittelijoille, jotka haluavat ymmärtää blockchainin taustalla olevan rakenteen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map