5 parasta paikkaa ansaita kiinnostusta salaus

Kun todemme, että maailmanlaajuiset korot lähestyvät nollaa (ja jopa negatiivisia joissakin maissa), useammat ihmiset kääntyvät kryptovaluuttamarkkinoille vaihtoehtoisena keinona tuottaa lisätuloja. Suosittu tapa ansaita passiivista Bitcoinia tapahtuu korkotilien ja lainausalustojen kautta.

Näiden palvelujen avulla voit ansaita korkoa Bitcoinista ja salauksesta tarvitsematta käydä kauppaa markkinoilla vaihdon avulla. Niiden avulla lainanottajat ja lainanantajat voivat vaihtaa rahaa keskenään saadakseen joko salattujen lainojen (maksettu fiat-valuuttana) tai ansaita korkomaksuja Bitcoinista, Etheristä ja muista.

meidän Pick

Paras foorumi

Yleensä ottaen

blockfi Vieraile verkkosivustolla

Paras foorumi

Vakuutusturva

nexo Vieraile verkkosivustolla

Paras foorumi

Maine

binance Vieraile verkkosivustolla

Parhaat säästötilit ansaita salauksen korko

Arvosteluidemme perusteella parhaat paikat ansaita salauskuukausia kuukausittain ovat:

Luotonanto & Lainanottoalustat: vertailu


Olemme arvioineet parhaat säästötilit ansaitsemaan kiinnostusta tästä vertailutaulukosta tärkeiden tekijöiden, kuten käytön helppous, maine, käytettävissä olevat digitaaliset varat, korot, palkkiot, turvallisuus ja asiakastuki, perusteella.

Pikaopas: Kuinka ansaita kiinnostusta salauksesta

Voit aloittaa kiinnostuksen salauksesta, Bitcoinista ja stablecoineista noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​vaiheita:

Sivustot, jotka ansaitsevat kiinnostusta salauksella: arvostelut

Tämä vertailuopas tarjoaa yleiskatsauksen siitä, missä voit rekisteröityä korkotilille ja aloittaa lisätuottojen saamisen salauksestasi, Bitcoinistasi, stablecoineistasi ja jopa fiat-valuutastasi. Jos haluat oppia lisää jokaisesta palveluntarjoajasta, napsauta linkkejä lukeaksesi arvosteluja tai selaamalla Exchange Review -kategoriaa.

1. BlockFi

BlockFi on digitaalisen omaisuuden rahoitusyhtiö, joka tarjoaa ammattitaitoisia palveluita yksityishenkilöille ja yrityksille ympäri maailmaa. Yritystä säännellään liittovaltion ja osavaltioiden tasolla Yhdysvalloissa (48 osavaltiota). BlockFi tarjoaa helpoin tapa saada kiinnostusta Bitcoinista, salaus- ja vakaa kolikot.

Käyttäjät voivat rekisteröityä korkotilille tallentaakseen salausvaransa, kuten Bitcoin ja Ethereum, alustalle. Vastineeksi käyttäjille palkitaan korko jopa 8,6% sijoitetusta pääomasta. Korkosumma maksetaan kuukausittain jokaisen kuukauden alussa, joka kertyy seuraavana päivänä talletuksen jälkeen.

Aloittaa koron ansaitseminen salausvaluuttasalkusta, luo tili BlockFi: ssä nyt.

blockfi

BlockFi: n korot yhdistyvät kuukausittain, mikä tarkoittaa, että jos maksat korkoa kuukaudessa 1, seuraava korkomaksu lasketaan uuden kokonaissaldosi perusteella (vanha saldo + korkomaksu kuukaudesta 1). Tämä antaa sijoittajille mahdollisuuden rakentaa vaurautta pitkällä aikavälillä.

Ei ole myöskään vähimmäis- tai enimmäistalletusta, joten aloittelijat voivat aloittaa BlockFi-palvelun heti. Siirrä vain varat alustalle ja ansaitse ilmainen salaus.

Jos et tiennyt, BlockFi tarjoaa käyttäjilleen muita palveluja, kuten edullisia salauksella turvattuja USD-lainoja, edistynyttä kryptovaluutta-kaupankäyntialustaa (ansaitessaan korkoa) ja ostamaan kiinteitä metallirahoja USD-tilisiirroilla.

2. Crypto.com

Crypto.com on digitaalisen omaisuuden alusta, joka tarjoaa useita digitaalisen valuutan tuotteita ja palveluita, mukaan lukien salakirjoitustili. Perustajan mukaan verkon ainoa tarkoitus on lisätä salauksen käyttöönottoa maailmanlaajuisesti tekemällä yksilöille helppo pääsy.

Käy Crypto.com

Yli miljoonan käyttäjän alustalla Crypto.com tarjoaa tehokkaan vaihtoehdon perinteisille rahoituspalveluille, mikä helpottaa kaikkien kryptovaluuttojen hankkimista. Digitaalisen valuutan alusta tunnetaan salaussovelluksestaan, jonka avulla voit ostaa, myydä, käydä kauppaa, käyttää, tallentaa, ansaita, lainata käteistä ja jopa maksaa laskuja salauksella!

cryptocom ansaita

Crypto.com-sovellus antaa käyttäjilleen mahdollisuuden ansaita jopa 8% krypto-valuutasta ja 12% stablecoineista. Tämä korvaa olennaisesti pankkitilisi ja asiakkaat voivat tallettaa haluamansa digitaaliset varat sovellukseen aloittaakseen korkojen kertymisen päivittäin.

Kertyneet korkotuotot hyvitetään lompakkoosi 7 päivän välein ja maksetaan samassa valuutassa kuin talletus. Esimerkiksi, jos talletat BTC: n, saat korot, jotka maksetaan BTC: ssä. Sinulla voi olla useita talletuksia kerätäksesi korkoa erilaisille krypto-valuutoille lompakossasi.

Crypto.com -sovelluksen käyttäjät voivat panostaa alustojen MCO-tunnuksen ansaitsemaan korkeammat korot, kuten alla on lueteltu. Koska nämä hinnat voivat muuttua usein, suosittelemme tarkistamaan sovelluksen hinnat ennen korkotilin luomista.

salaussovelluksen hinnat

3. Nexo

Nexo on online-kryptovaluuttapalvelupalvelu, joka tarjoaa taloudellisia etuja salausvälineiden, kuten Bitcoinin ja Ethereumin, tallentamiseen alustalle. Vastineeksi Nexo tarjoaa korkean koron tilin, jolla käyttäjät voivat ansaita jopa 10% vuodessa Bitcoinilla, salauksella, vakiomarkkinoilla ja fiat-valuutalla.

Käy Nexossa

Lainauspalvelu on lisensoitu, säännelty ja vakuutettu 100 miljoonaan dollariin varkauksilta kanssa BitGo ja saatavana yli 40 fiat-valuutassa ja 200 lainkäyttöalueella maailmanlaajuisesti.

nexo-verkkosivusto

Sen julkaisun jälkeen vuonna 2017 Nexo on käsitellyt yli 1,5 miljardia dollaria yli 800: sta,000 käyttäjää yli 200 lainkäyttöalueella ympäri maailmaa ja tukee yli 40 fiat-valuuttaa. Se on saanut laajaa suosiota vaihtoehtona salauksen sijoitusmenetelmänä ja säilytysvaihtoehtona yksityishenkilöille ja yrityksille lisää taloudellisia etuja lainanottajille ja lainanantajille.

Salauskorkosäästöpalvelut, kuten Nexo, ovat houkuttelevia asiakkaille, koska ansaittu korko on huomattavasti korkeampi kuin perinteisten rahoituslaitosten, kuten pankkien, tarjoamat korot. Nexo-säästötilin korko maksetaan päivittäin, mikä säästötiliä yhdistää ja kasvaa nopeasti.

nexo ansaita

Alusta on äskettäin kaksinkertaistanut koronsa tuetuissa digitaalisissa omaisuuksissaan ja nostaa koron jopa 6% APY: hen, joka aiemmin vaihteli 4%: sta 5%: iin kryptovaluuttaomaisuudesta.

Käyttäjät voivat myös ansaitse vielä 2% maksettaessa NEXO-rahakkeina. Esimerkiksi USD-korkotili voi ansaita 12% APY: n, kun se maksetaan alustan natiivimerkillä.

Käyttäjät, jotka tarjoavat likviditeettiä Nexo.io-alustalle tallettamalla ja tallentamalla fiat- ja salausvaransa Nexolle, voivat rekisteröityä säästötilille. Lompakkorahastojen varoja voi käyttää milloin tahansa, jolloin voit nostaa varoja henkilöstön laitteiden lompakkoihin tai myydä takaisin fiatille käyttämällä hyvämaineista vaihtoa.

4. Celsius-verkko

Celsius Network on digitaalinen omaisuusalusta, joka tarjoaa käyttäjilleen pääsyn rahoituspalveluihin ja etuihin, joita perinteiset laitokset eivät tarjoa. Alustan tavoitteena on häiritä rahoituspankkeja maailmanlaajuisesti tarjoamalla palveluja, jotka tuovat seuraavat 100 miljoonaa ihmistä digitaaliseen valuuttaan

Käy Celsius-verkossa

Vuonna 2017 perustetun Celsius-verkon avulla käyttäjät voivat tallentaa omaisuutensa Celsius-lompakkoon ansaita jopa 12% vuodessa Celsius-lompakossa.

celsius ansaita

Celsius Network toimii samanlaisella mallilla kuin muut palveluntarjoajat, jotka tarjoavat korkotason palkkioita palkkiona käyttäjille varojen tallettamisesta alustalle lainanantajien rahoittamiseksi.

On ei vähimmäistalletusta ja voit nostaa varoja milloin tahansa huolimatta maksuista tai sakoista. Vapaus saada suurta kiinnostusta omilla ehdoillasi ilman rangaistuksia tai rajoituksia on houkutteleva piirre Celsius-sovelluksessa.

celsius-verkko bitcoin

Sijoittajille, jotka eivät ole perehtyneet salkkuihin tai joilla ei ole kokemusta kaupankäynnistä marginaalialustoilla salauksen ansaitsemiseksi, 10 prosentin vuosituotto on loistava vaihtoehto monipuolistaa ja kasvattaa vaurautta ilman kaupankäyntiin liittyviä riskejä. Alusta tukee tärkeimpiä kryptovaluuttaomaisuuksia, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin ja useimpia stablecoineja.

Luo tili Celsius Network -palvelussa, jotta voit ansaita kiinnostusta.

Esimerkiksi, jos talletat yhden Bitcoinin Celsius-verkkoon 12 kuukaudeksi, tämä vastaisi 7,32 dollarin korkoa viikossa, yhteensä 380,88 dollaria vuodessa. Jos päätät saada maksun Celsius Networkin natiivimerkillä TEL, korko on 35% korkeampi.

5. Binanssi

Binance on yksi parhaista salauksenvaihtopörsseistä maailmassa, joka tarjoaa jotain sekä kryptosijoittajille, HODL’-kauppiaille että kauppiaille. Sitä pidetään usein maailman johtava kryptovaluutan vaihto joka tarjoaa online-alustan, joka yhdistää perinteisen fiat-rahan ja salauksen välisen kuilun innovatiivisen monipuolisen palvelun avulla.

Käy Binancessa

Alusta on tunnettu innovatiivisten kaupankäyntituotteiden, altcoin-kaupankäynnin ja uusien ominaisuuksien tarjoamisesta, mutta tiimi on äskettäin käynnistänyt tavan saada kiinnostusta Binancesta ottamalla käyttöön ‘Binance Savings’..

Binance-säästöt

Binance Savings -tilin avulla voit kasvattaa varallisuuttasi keräämällä korkoa salauksellesi, joka on alustan kylmäsäilytyslompakossa. Pohjimmiltaan olet lainaa omaisuuttasi alustan kauppiaille, ja he maksavat korkoa vastineeksi varojen lainasta.

Binance Säästöt / Korkotili tukee monenlaisia ​​lainausmahdollisuuksia, mukaan lukien suurimmat digitaaliset valuuttakolikot, kuten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance USD (BUSD), Tether (USDT) ja muut.

binance-säästötili

Käyttäjät voivat valita joko Kiinteä talletus tai Joustava talletus joka tarjoaa hieman erilaiset korot, kuten alla on esitetty. Joustavan talletuksen avulla voit nostaa varojasi milloin tahansa vaihtuvalla korolla. Tämäntyyppinen korkotili houkuttelee kauppiaita, jotka haluavat ansaita korkoa salausportfoliosta odottaessaan kaupan asetuksia.

6. Kaksoset

Gemini on yksityinen New Yorkin luottamusyhtiö, joka oli jonka perustivat vuonna 2014 Cameron ja Tyler Winklevoss, yleisesti tunnettu nimellä "Winklevoss kaksoset". Yritys tarjoaa laillisen kryptovaluutanvaihdon ja on hiljattain käynnistänyt Gemini Earn -palvelun, jotta asiakkaat voivat ansaita passiivisia tuloja alustalle tallennettuihin varoihin.

kaksoset ansaitsevat

Geminiä pidetään erittäin turvallisena kaupankäyntialustana, ja se tarjoaa mahdollisuuden antaa käyttäjien salauksen työskennellä heidän hyväkseen korottamalla korkoja jopa 7,4% APY. Gemini Earn -ohjelma on käytettävissä Vain yhdysvaltalaiset asiakkaat ja saatavilla kaikissa osavaltioissa. Gemini tarjoaa joustavuuden siirtää salausvarat kaupankäyntialustalle (kiinnostuksella) ja päinvastoin.

Toisin kuin muut tässä artikkelissa luetellut alustat, Gemini Earn on yksinkertaistanut käyttöliittymää a yksinkertainen korkolaskin. Avattavassa valikossa näkyvät kaikki tuetut kolikot, arvioitu korko ja lasketaan projektikorot 1–4 vuoden jaksolta.

kaksoset ansaitsevat korkoa

Usein Kysytyt Kysymykset

Saako korkoa kryptovaluutta?

Kryptovaluutta omistajat voivat saada korkoa Bitcoinista, Ethereumista, Tetheristä ja muusta digitaalisesta omaisuudesta tallettamalla varoja verkkosivustolle, joka tarjoaa lainaus- ja korkosäästötilejä. Sivustot, kuten BlockFi, kannustavat omistajia luopumaan omaisuuden omistajuudesta tallentamalla ne alustalle. Vastineeksi omistajat palkitaan korolla, joka voidaan nostaa alkuperäisellä kustannuksella.

Onko turvallista ansaita salauksen kiinnostusta?

Bitcoin- ja kryptovaluutta-korko- ja säästötilialustat, kuten BlockFi ja Nexo käytä pankkityyppisiä suojausprotokollia ja turvatoimia varmistaaksesi, että asiakkaiden varat pysyvät turvassa ja suojattu uhilta, kuten verkkovarkauksilta ja hakkereilta.

Maksaako Bitcoin päivittäistä korkoa?

Lainaus- ja salaussäästöalustat, kuten Nexo ja BlockFi maksavat päivittäistä korkoa alustalleen tallennetuista salausvaroista, kuten Bitcoin ja stablecoins. Korkosumma kertyy päivittäin, mikä lisää sijoittajien tuottoa ja tuottoa.

Pitäisikö minun sijoittaa Bitcoin ansaita korkoa?

Salauskohde-alustat ovat suosittu tapa ansaita lisätuloja. Lainausalustat voivat tarjota houkuttelevia korkoja jopa 12% APY: stä salauksessa, mikä on huomattavasti korkeampi kuin perinteinen pankki. Päätös ansaita korkoa Bitcoinistasi tulee riskinsietokykyyn. Kaikilla sijoituksilla on yleensä hyvä olla tasapainoinen salausportfolio ja älä laita kaikkia muniasi yhteen koriin, jotta sijoittajien hallinnan ulkopuolella olevat tapahtumat vähenevät.

Onko Nexo hyvä sijoitus?

Sijoittajat ja kauppiaat, jotka omistavat salkunsa Bitcoinia ja muita kryptovaluuttavaroja, voivat hyödyntää Nexon palveluja ansaitsevat korkeamman tuoton sijoituksestaan ​​kertymällä korkoa ajan myötä. Usein sen katsotaan vastaavan osakekohtaisen osingon ansaitsemista passiivisen tulon ansaitsemiseksi riippumatta siitä, korostetaanko korkoa hinnalla vai ei.

Kuinka paljon minun pitäisi sijoittaa Bitcoiniin & Salaussäästötilit korkojen ansaitsemiseksi

Käyttäjillä ei kuitenkaan ole pääsyä yksityisiin avaimiin, kun Bitcoin on siirretty alustoille kiinnostuksen ansaitsemiseksi. Kultainen sääntö sijoittamisen kanssa on, ettet koskaan sijoita enempää kuin sinulla on varaa menettää. Sama sääntö koskee Bitcoin- ja salakorkoisia säästötilejä.

Johtopäätös

Kryptovaluutta-sijoittajat voivat nyt kasvattaa varallisuuttaan hyödyntämällä salauslaina-alustoja ansaitsemaan passiivista kiinnostusta Bitcoin-, krypto- ja stablecoin-omistuksistaan. Pitkän aikavälin salauksen harrastajilla, jotka ovat pitäneet kiinni digitaalisesta omaisuudestaan, on nyt joustavuutta tuottaa ylimääräisiä voittoja myymättä tai selvittämättä salkkuaan.

Toivomme, että löysit tämän artikkelin parhailta sivustoilta, jotta voit ansaita kiinnostusta salauksestasi. Jos sinusta on mukava siirtää salaus laitteistolompakostasi online-lainauspalveluun, et tule pettymään yhdistetystä korosta, jonka voit kerätä näiden alustojen avulla. Se on yksi helpoimmista tavoista ansaita ilmainen salaus.

Tykkää tämä viesti? Älä unohda jakaa sitä!

Sinua kiinnostaa ehkä myös:

  • Lolli-arvostelu – Onko se Legit? Kuinka ansaita ILMAINEN Bitcoin
  • 4 parasta Bitcoin Cashbackia & Palkintosovellus (ILMAINEN raha)
  • Kuinka ostaa bitcoineja Amazon-lahjakorteilla – erittäin helppoa
  • Shrimpy Review: Tasapainota salausportfoliosi automaattisesti
  • Instars-arvostelu: Onko se oikeutettua? Kuinka ansaita ILMAINEN salaus

Vastuuvapauslauseke: Vaikka pyrimme tarjoamaan tarkkoja tietoja tässä artikkelissa, ihmisten tulisi aina käydä verkkosivustolla pysyäkseen ajan tasalla uusimmista tuotteista ja koroista, jotka voivat muuttua usein.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map