Aloittelijan opas IOTA Blockchainiin

Mikä on IOTA?

IOTA on lohkoketjuratkaisualusta ja kryptovaluutta, joka muodostetaan esineiden internetinä. Se eroaa muista krypto- tai blockchain-projekteista, koska se ei käytä perinteistä blockchain-järjestelmää. Se varmistaa älykkäiden sopimusten soveltamisen kyvystään tulla transaktiopolttoaineeksi. Tämä tapahtuu koneiden avulla, jotka on yhdistetty yhdeksi verkoksi. Markkina-arvo on 11 miljardia dollaria, ja se on seitsemänneksi suurin kryptovaluutta, joka on salausmarkkinoilla.

Kuinka IOTA toimii?

IOTA ei käytä blockchain-tekniikkaa, mikä tekee siitä eron muista suosituista kolikoista, kuten Ethereum tai Bitcoin. Tangle-lokia käyttää foorumi perustuu asykliseen kaavioon, joka on DAG-suunnattu. Ethereumin tai Bitcoinin tapauksessa lohkoja käytetään pitämään kirjaa käyttäjän suorittamasta tapahtumasta, mutta IOTA Tanglen tapauksessa tällaisia ​​lohkoja ei käytetä.

7 IOTA: n ominaisuudet

Älykkäitä sopimuksia hyödynnetään ja hallitaan tehokkaasti IOTA: n avulla. Älylaitteiden laskentatehoa voidaan jakaa reaaliajassa missä tahansa päin maailmaa “asioiden taloudellisuuden” avulla. Joitakin muita ominaisuuksia, joita IOTA tarjoaa käyttäjilleen, ovat:-

 1. Mikrotapahtumat – Se auttaa sotkuarkkitehtuurinsa avulla toteuttamaan pieniä tapahtumia. Tämän ominaisuuden seurauksena yrityksille on tullut uusia mahdollisuuksia ja ne ovat antaneet liiketoiminnan alemmilla transaktiomaksuilla.
 2. Tiedonsiirto – Tiedot siirretään Tangle-reunan avulla, joka on ydinominaisuus. IOTA: n avulla laitteiden välille muodostetaan todennetut ja suojatut kanavat. Tiedot ovat täysin peukaloittamattomia ja todennetut sotkujen kautta. Tämä ei merkitse tilaa hyökkääjille pääsyyn tietoihin.
 3. Äänestys – Verkossa äänestäminen on erittäin helppoa. Se käyttää esineiden internetiä, joka mahdollistaa tietojen siirtämisen sähköisen hallinnon organisaatioille turvallisesti ja turvallisesti.
 4. Naamioidut viestit – Tietoja vaihdetaan Tanglen kautta peitetyn viestinnän (MAM) avulla salatulla ja todennetulla tavalla. Yksinkertaisesti sanottuna voimme sanoa, että älylaitteidesi avulla voit siirtää arkaluonteisia ja arvokkaita tietoja kvanttiturvallisella suojauksella. Aivan kuten radio, kuka tahansa voi jakaa tietoja useille osapuolille. Lähetetyn datan vastaanottamiseksi on vain viritettävä tiettyyn taajuuteen.
 5. Kaikki palveluna – Se muuntaa kaiken palveluksi. Voit vuokrata reaaliajassa mitä tahansa, jonka sisällä on siru. Esimerkkejä droneista ja työkaluista. Tämän lisäksi voidaan vuokrata myös laskentatehoa, tietokoneen tallennustilaa, Wi-Fi-kaistanleveyttä jne.
 6. Nollatapahtumamaksut – Se ei peri transaktiomaksuja käyttäjiltä.
 7. Ei kaivostyöntekijöitä – Se on hajautettu kryptovaluutta, koska verkostossa ei ole kaivostyöläisiä. Verkon sisällä tapahtuvat henkilöt osallistuvat aktiivisesti konsensukseen.

Kuinka ostaa IOTA

Muiden kryptovaluuttojen tapaan se voidaan ostaa joko dollareina tai vastineeksi muille suosituille krypto-valuutoille, kuten Bitcoinille tai Ethereum. Koska markkinoilla on jo runsaasti salausvaihtoalustaa, paras vaihtoehto on ostaa Ethereum tai Bitcoin sivustolta, kuten Bitfinex tai Coinbase, ja muuntaa se IOTA-valuutaksi.

Edut IOTA

 • IOTA tarjoaa mahdollisuuden sallia mikrotransaktiot yhdessä suurella nopeudella suoritettavien toimintojen kanssa. Tämä on mahdollista vain Tanglen avulla.
 • IOTA eroaa muista tavallisista estoketjuista, mikä tekee siitä vahvan yhteisön, koska kauppiaat uskovat heihin täysin.

IOTA: n haitat

 • Jokainen IOTA-tapahtuma vaatii maksun, vaikka mitään tunnuksia ei tarvita tapahtuman loppuunsaattamiseen hajautetun pääkirjan kesken. Käyttäjän on käytettävä laskentatehoa tapahtuman suorittamiseen.
 • Tulevia sijoituksia varten se ei ole hyvä vaihtoehto, koska IOT: n osalta IOTA ei ole valuutta.

Viimeiset sanat

IOTA on kaikkien aikojen ensimmäinen kryptovaluutta, joka käyttää Esineiden internet (IoT). Tämä parantaa koneiden kykyä käydä kauppaa palveluilla, tavaroilla ja tuloja koskevilla tiedoilla. Tämä on mielenkiintoinen kulma käyttää maksutonta verkkoa.

IOTA on erittäin mielenkiintoinen projekti, jolla on ääretön raja markkinoilla potentiaalinsa esittelemiseksi. IOT: ta käytetään kaikissa mahdollisissa asioissa, älykkäistä aseista älyautoihin, käyttäjän tarpeiden tasoittamiseksi. Koska tekniikka on skaalautuva ja maksaa vähemmän, se tekee siitä lupaavan projektin, jonka suuri joukko kauppiaita toteuttaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map