Aloittelijan opas: Kuinka luoda hyvä ICO-markkinointistrategia

Blockchain-cryptocurrency -yritykset ovat keränneet 5,6 miljardia dollaria alkuperäisten kolikoiden (ICO) kautta vuonna 2017. Se on valtava! Kuitenkin vain 435 ICO: ta 902: sta vuonna 2017 onnistui, ja se on vain 48%! ICO-markkinointistrategiasi määrää, tuleeko menestymään näillä yhä kilpailluilla markkinoilla, joten tässä näytän sinulle, kuinka luoda hyvä ICO-markkinointistrategia. Tehdään se!

ICO-verkkosivustosi on tärkein osa ICO-markkinointistrategiaasi:

ICO-markkinointi on täysin digitaalista, ja ICO-verkkosivustosi on ensimmäinen ja tärkein osa markkinointistrategiasi. Tarvitset puhtaan, modernin ja ammattimaisen verkkosivuston lohkoketju-salausprojektisi ICO: lle.

Sinun on annettava kaikki asiaankuuluvat tiedot projektistasi etukäteen verkkosivustollasi ja annettava erittäin tärkeä merkitys projektiryhmälle ja ICO: n valkoiselle paperille.

Sijoittajat haluavat ensin tietää tiimistäsi, joten varmista, että projektisi avainryhmäsi LinkedIn-profiili näkyy näkyvästi verkkosivustollasi. Monet sijoittajat katsovat projektiisi epäilevästi, jos projektiryhmän tiedot puuttuvat tai ovat riittämättömiä.

Valkopaperi on sinun välineesi välittää tietoa projektistasi maailmalle. Sijoittajien on helpotettava sen löytämistä verkkosivustoltasi.

Seuraavat ovat myös tärkeitä:

 • Ammattimaisesti luotu lyhyt ja selkeä video, joka selittää projektisi, on iso plus.
 • Verkkosivuston kaiken sisällön tulee olla korkealaatuista.
 • Sinun on sijoitettava toimintakehotuspainikkeet strategisesti verkkosivustollesi, jotta kävijöitä kannustetaan tekemään haluamasi toimenpide.
 • Hyvä uutiskirjeiden, tarjouskampanjoiden ja muiden ilmoitusten sähköpostiosoite on välttämätön.
 • Verkkosivustosi on oltava SEO-optimoitu. Tarvitaan vankka strategia sekä SEO: n että sen ulkopuolella. Laadukkaiden linkkien luominen sivustoosi ja hankkeesta aiheutuvan negatiivisen melun torjuminen eri foorumeilla ovat tärkeitä osia SEO-strategiassasi, ja tarvitset ammattitaitoa.

Et voi leikata kulmia verkkosivustosi suhteen. Ota ammattitaitoista apua, koska verkkosivustosi antaa potentiaalisille sijoittajille ensimmäisen vaikutelman projektistasi.

Luo upea ICO-paperikirja:

En voi korostaa ICO-paperisi tärkeyttä tarpeeksi. Mahdolliset sijoittajat tarkastelevat ensin verkkosivustoasi ja tarkistavat sitten valkopaperisi saadaksesi lisätietoja projektistasi.

Sinun on varmistettava seuraavat:

 1. Valkoisen paperin tulee olla ammattimaisesti kirjoitettua, eikä siinä saa olla kirjoitus- ja kielioppivirheitä.
 2. Sen tulisi kuvata projektiryhmäsi, mukaan lukien heidän tunnistetiedot blockchain-cryptocurrency -tilaan riittävästi;
 3. Sinun on kuvattava selvästi liike-elämän ongelma tai markkinamahdollisuus, johon projekti puuttuu;
 4. ICO-julkaisun tulisi kuvata tekniikka selkeästi käyttämättä liian monta ammattikieltä, ja sinun tulisi ilmoittaa sijoittajille, onko sinulla toimiva prototyyppi vai ainakin avoimen lähdekoodin, jota he voivat tarkistaa.
 5. Projektiryhmän tulisi selittää, miksi he merkitsevät liiketoimintaansa ja miten salaustunnus arvostetaan;
 6. Valkoisen paperin tulisi kuvata rahakkeiden myynti -rakenne, esimerkiksi projektitiimille varattujen rahakkeiden määrä, onko ICO: ta edeltänyt yksityinen myynti jne.
 7. Valkopaperisi tulisi puhua oikeudellisesta ja sääntelyvalmiudesta.

Hanki ammattimaisia ​​sisältöasiantuntijoita paperillesi, se on aivan liian tärkeää ICO: lle. Esimerkiksi, jos sijoittajat löytävät plagiointiongelmia valkoisessa paperissasi, he kokevat projektisi huijaukseksi!

Investoi suhdetoimintaan ja tiedotusvälineisiin ICO: n mainostamiseksi:


Nyt kun sinulla on loistava verkkosivusto ja yhtä suuri valkolehti, sinun on ilmoitettava maailmalle ICO: sta. Harkitse seuraavia vaiheita:

 • Julkaise lehdistötiedotteita parhaista verkkosivustoistasi ICO: sta;
 • Julkaise artikkeleita suosituissa salausvälineissä;
 • Lisää ICO suosituille verkkosivustoille, jotka seuraavat ICO: ita, esimerkiksi. ICO-luokitus, ICO-penkki, ja ICO-hälytys.

Suosituimmat verkkosivustot veloittavat sinua lehdistötiedotteidesi julkaisemisesta, ja niin myös suositut salausvälineet, artikkeleidesi julkaisemisesta. Harkitse ammatillisen avun ottamista tiedotusvälineiden hallintaan. Nämä on otettava huomioon ICO-markkinointibudjetissasi.

Käytä yhteisön ja sosiaalista mediaa ICO-markkinoinnissa:

Mahdolliset sijoittajat tietävät, että sosiaalisen median salausyhteisöt ovat hyvin perehtyneitä ja ennen sijoittamista ICO: hon he tarkastelevat, mitä nämä yhteisöt ajattelevat ICO: sta. Sinun on esitettävä ICO hyvin näille yhteisöille, jotka lisäävät heidän luottamustaan ​​siihen, ja sijoittajat saavat positiivisia tunnelmia näistä yhteisöistä projektista.

Paras ICO-markkinointistrategia

Mainosta projektiasi ennakoivasti osallistumalla seuraaviin:

 • Facebook: Liity ryhmiin, jotka keskustelevat ICO: ista ja korostavat projektiasi.
 • Twitter: Muista mainostaa projektisi blogiviestejä täällä.
 • Reddit: Se on erittäin suosittu salausyhteisön keskuudessa. Harkitse subredditin luomista ja olemassa olevien ketjujen kommentoimista.
 • Sähke: Tämä viestisovellus on erittäin suosittu salauksen harrastajien keskuudessa. Mainosta aktiivisesti ICO: ta täällä.
 • Quora: Osallistu ICO-aiheisiin ketjuihin ja saat hyvän altistumisen projektillesi.
 • LinkedIn: Keskity ICO-ryhmiin, ja voit tavoittaa kymmeniä tuhansia ICO-harrastajia.
 • Salauskohtaiset foorumit: Jos julkaiset tietoja projektistasi suosituilla foorumeilla, kuten Bitcointalk, se luo hyvän altistumisen ICO: lle.

Harkitse vakavasti saada ammattimaiset sosiaalisen median johtajat mainostamaan projektiasi näillä alustoilla. Vaikka voit tehdä itse (DIY), se vaatii huomattavaa erikoistunutta asiantuntemusta ja aikaa.

ICO-kohdistetun mainonnan tulisi olla ICO-markkinointistrategiassa:

Kun Facebook, Twitter ja nyt Google kieltävät ICO-mainokset, on nyt vaikeampaa mainostaa ICO-mainoksia. Harkitse pay-per-click (PPC) -mainontaa salauskohtaisten verkkojen, kuten Cointraffic. Harkitse myös bannerimainoksia asiaankuuluvissa blogeissa ja salauskohtaisissa tiedotusvälineissä.

ICO: n sähköpostimarkkinointi: markkinointistrategian optimointi

Sähköpostimarkkinointi on edelleen perustavanlaatuinen osa digitaalista markkinointia kaikilla toimialoilla, eikä ICO: t ole poikkeuksia. Salausmarkkinoiden volatiliteetti on kuitenkin tehnyt tämän vaikeaksi kuten ICO: n mainostaminen, koska yksi suurimmista sähköpostimarkkinointipalvelujen tarjoajista MailChimp on kieltänyt ICO: n sähköpostimarkkinoinnin.

Voit silti käyttää muita palveluntarjoajia, mutta ole varovainen, ettet lähetä ei-toivottuja sähköposteja, jotka voivat olla merkitty roskapostiksi. Suosittelen, että käytät aikaa sähköpostilistasi luomiseen, mikä tuo pitkäaikaisia ​​etuja projektillesi, vaikka sillä olisi minimaalinen positiivinen vaikutus tulevaan ICO: si.

Sisällytä ICO-palkkio-ohjelmat ICO-markkinointistrategiaasi:

Palkkio-ohjelmat palkitsevat yhteisöt korvauksilla ja kannustimilla houkuttelemaan sijoittajia ja muita sidosryhmiä ICO: hon. Harkitse joidenkin sisällyttämistä strategiaasi.

Esimerkiksi “Airdropping”, mikä tarkoittaa joidenkin rahakkeiden luovuttamista ilmaiseksi, on yhä suositumpi palkkio-ohjelma. Sinun on kuitenkin sovellettava hyvää harkintaa, koska jos annat liian vähän rahakkeita, se tekee kampanjasta tehoton, kun taas liian monien luovuttaminen voi saada sijoittajat ajattelemaan projektiasi huijauksena.

Käy blockchain-teknologiatapahtumissa tehostaaksesi ICO-markkinointia:

Blockchain-crypto -yrittäjänä sinun on oltava läsnä siellä, missä toimet ovat. Lohkoketjuteknologiatapahtumiin osallistuminen ja projektin esitteleminen herättävät valtavaa kiinnostusta siihen ja voivat lisätä sijoitusmahdollisuuksia.

Lohkoketju- ja salaustapahtumia tapahtuu joka viikko maailmanlaajuisesti, ja ne tarjoavat sinulle arvokkaita mahdollisuuksia verkostoitua sidosryhmien kanssa kasvotusten. Näiden osallistuminen tai sponsorointi aiheuttaa kustannuksia, varsinkin jos matka on mukana. ICO: n mahdollinen investointien kasvu tasapainottaa kuitenkin kustannukset, joten sinun pitäisi budjetoida nämä.

Huomautus: Suosittelen, että ymmärrät ICO: n käsitteen hyvin, ennen kuin aloitat markkinointistrategiaasi. Muista myös, että sijoittajat valmistautuvat ennen sijoittamista ICO: han, joten räätälöi markkinointisi vakuuttaaksesi heille jokaisessa vaiheessa.

Toivotan teille menestystä ICO-markkinoinnissanne!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map