Aloittelijan opas: Kuinka osallistua ICO: hon?

Vuonna 2017 blockchain-cryptocurrency -yritykset ovat keränneet 5,6 miljardia dollaria alkuperäisten kolikoiden (ICO) kautta. Salausmarkkina-arvo on nyt yli 300 miljardia dollaria, ja aloittelevat projektiryhmät käynnistävät usein uusia ICO: ita. ICO on kuitenkin edelleen uusi käsite, ja se on sääntelykehyksen ulkopuolella. Sijoittajat, jotka haluavat osallistua näihin, ihmettelevät usein, kuinka osallistua ICO: han.

Sijoittajan tulisi analysoida ICO ennen sijoittamista siihen. Tämä artikkeli on kattava opas ICO: n ja todellisen sijoitusprosessin analysointiin.

Ota selvää ICO-tiimin jäsenistä:

Ensimmäinen vaihe ICO: n analysoinnissa on selvittää ICO-tiimin jäsenistä. Projektin verkkosivuston tulisi antaa riittävästi tietoa projektitiimistä. Projekti, jolla ei ole tai on vain vähän tietoja tiimistä, aiheuttaa epäilyksiä ja sijoittajan tulisi olla varovainen.

Projektiryhmällä on oltava vaikuttava kokemus blockchain-crypto -projektin kehittämisestä ja markkinoinnista sekä sen laajentamisesta. Joukkueella tulisi olla myös hyvä kokemus kohdeteollisuudesta. Sijoittajan tulisi myös kysyä neuvojilta. Lopuksi, jos projektilla on riskipääomarahoitusta, se on hyvä uutinen.

ICO: n valkoisen paperin analyysi oppiaksesi projektista:

Jos sijoittaja ei näe mitään tarkoituksenmukaista tuotetta tai palvelua paperin aikana, projekti voi olla varjoisa. Sääntelemättömillä salausmarkkinoilla ja ICO-maisemissa on monia ICO: ita Ponzi-järjestelmille. Jos ICO: n julkaisu lupaa vakaan kiinteän voiton tai tuottoprosentin, se on ehkä Ponzi-järjestelmä, joka luottaa uusien sijoittajien liittymiseen ja tuottaa korkean tuoton vanhoille sijoittajille. Pilvikaivospalvelut, Bitcoin-sijoituspaketit ja monitasoiset markkinointijärjestelmät ovat tunnettuja Ponzi-järjestelmiä, mutta on muitakin.

Jos projektilla on todellinen tuote tai palvelu tarjottavaksi todellisille markkinoille, kun puututaan aitoon yritysongelmaan tai markkinamahdollisuuteen, kannattaa sijoittaa. Valkopaperissa ei saisi olla vain markkinointi- ja teknisiä ammattikieltä. Sen tulisi kuvata selvästi tuotteet ja palvelut, jotka määrittelevät markkinat, joita se palvelee. Mitä suuremmat markkinat ovat, sitä suuremmat mahdollisuudet projektin onnistumiseen ovat.

“Mitkä ovat projektin mahdollisuudet menestyä ICO: na?”

Hyvä projektisuunnitelma ei takaa menestystä, ja sijoittajan tulisi analysoida onnistumisen todennäköisyys projektissa. Projektilla, jossa on toimiva tuote, on alfa- tai beetaversio, suuremmat onnistumismahdollisuudet kuin projektilla, jossa on vain valkopaperi. Lohkoketjutekniikka on uusi, eikä monia sen ympärillä olevia innovaatioita ole testattu riittävästi. ICO: n valkopaperi saattaa luetella vaikuttavan joukon teknologiainnovaatioita, mutta on kyseenalaista, voidaanko ne toteuttaa onnistuneesti.

Projektiryhmä, jonka avoimen lähdekoodin on kaikkien nähtävissä, on parempi sijoitusveto kuin se, jolla ei ole koodia tai suljettua lähdekoodia.

“Onko projektiryhmä valmis täyttämään ICO: n sääntelyvaatimukset?”

Vaikka nykyinen sääntelykehys on ulkopuolella, salaustila houkuttelee säännöksiä varmasti yli 300 miljardin dollarin markkina-arvolla. Sijoittajan tulisi tarkistaa projektiryhmän oikeudellinen valmius eli selvittää, ovatko he ottaneet huomioon nykyisen ja todennäköisesti tulevan lainsäädännön sen lainkäyttöalueen osalta, jolla he työskentelevät.


Sen maan ja teollisuuden sääntelyvaatimukset, jota hanke palvelee, saattavat myös edellyttää asiakkaan tuntemista (KYC) ja rahanpesun estämistä (AML). Sijoittajan tulisi tarkistaa, kuinka ICO-projektin lakitiimi aikoo puuttua näihin.

Analysoi ICO-tunnuksen tarve:

Projekti saattaa käyttää lohkoketjua, mutta se ei ehkä tarvitse salaustunnusta. On mahdollista saattaa projekti loppuun ja rakentaa tuote ilman tunnusta. Sijoittajan on ymmärrettävä liikeehdotus ja analysoitava, miksi projektitiimi suunnittelee tokenointia.

ICO: t ovat nyt kuumia, ja houkutus kerätä suuria rahoja myymällä salaustunnuksia sääntelemättömillä markkinoilla on suuri monille aloitteleville yrityksille, varsinkin kun tiedetään, että tällainen merkkikauppa ei millään tavalla merkitse osuuden tarjoamista yrityksessä, Sijoittajan tulisi välttää hankkeita ilman oikeutettua tarvetta tokenointiin.

Avaa kryptovaluuttatili, hanki Bitcoin tai Ether:

Kun sijoittaja on analysoinut useita ICO: ita ja on päättänyt sijoittaa yhteen, hänen on hankittava Bitcoin tai Ether. Koska ICO: t eivät yleensä hyväksy fiat-valuuttoja ja käyttävät vain merkittäviä kryptovaluuttoja. Sijoittajan on avattava kryptovaluuttatieto salausvaihdolla ja siirrettävä fiat-valuutta tililtään saadakseen Bitcoin tai Ether salausvaihtotililleen.

Vaikka salauksenvaihtoa on paljon, Kolikkopohja ja Bittrex ovat kaksi hyvin merkittävää. Coinbase on helpoin jollekin uudelle salaustilassa.

Määritä kryptovaluutta lompakko:

Sijoittaja ei voi käyttää salausvaihtotilin lompakkoaan sijoittamiseen ICO: hon, koska projektitiimi lähettää sitten tunnukset siihen osoitteeseen, joka todella kuuluu vaihtoon. Käyttäjän on määritettävä oma kryptovaluutta-lompakkonsa, ja on suositeltavaa asettaa sekä ohjelmistolompakko että laitteisto, koska kolikoiden jättäminen verkkoon tai mobiililompakkoon pitkäksi aikaa ei ole turvallista, ja hakkerit eivät voi koskettaa hänen kolikoitaan, kun ne ovat laitteiston lompakossa.

Suurin osa ICO: ista käynnistetään Ethereum-alustan ja ERC20-token-standardien avulla, ja ne kaikki hyväksyvät eetterin. MyEtherWallet ohjelmiston lompakkona ja Ledger Nano S koska laitteistolompakko on hyvä yhdistelmä aluksi.

Osta ICO-rahakkeita:

Hyvä ICO-projekti tarjoaa verkkosivustollaan selkeää tietoa ICO: n aikajanasta ja siitä, miten ostaa ICO-tunnuksia. Sijoittajan tulisi lukea ohjeet huolellisesti. Hänen tulisi tilata sosiaalinen media, online-foorumit ja viestisovellus, kuten Telegram, saadakseen säännöllisiä päivityksiä projektista.

Sijoittajan on siirrettävä kryptovaluuttansa ICO-projektitiimin verkkosivustollaan ilmoittamaan osoitteeseen. Hakkerit voivat manipuloida verkkosivuston osoitetta reitittääkseen sijoittajien kryptovaluutat tililleen. Sijoittajan tulisi seurata ICO-uutisia sosiaalisessa mediassa tai sähkeessä pysyäkseen ajan tasalla tällaisista hyökkäyksistä. Saatuaan rahakkeet hänen tulee siirtää ne verkkolompakosta laitteistoon turvallisuuden vuoksi. Sijoittajan tulisi budjetoida kaivostyöntekijöiden palkkiot, jotka yrittävät suorittaa liiketoimet nopeasti. Siksi sijoittajan tulisi säilyttää joitain muita eettereitä tätä tarkoitusta varten.

Muut ICO-resurssit:

Suosittelemme, että sijoittaja ymmärtää ICO: n käsitteen perusteellisesti, mukaan lukien edut ja haitat, ennen kuin osallistuu siihen. Sijoittajan tulisi myös käydä ICO-penkki ja ICO-katselulista verkkosivustoilla, ICO: iden perusteelliseen tarkasteluun.

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

  1. Mikä on palkkio?
  2. Mikä on Airdrop? Kuinka ansaita rahakkeita Airdropilta?

Toivottavasti löydät “Kuinka osallistua ICO: hon” -oppaan hyödyllisenä!

* Vastuuvapauslauseke: Artikkelia ei pidä pitää sellaisenaan eikä sitä ole tarkoitettu antamaan sijoitusneuvoja. Tässä artikkelissa esitetyt korvausvaatimukset eivät ole sijoitusneuvontaa, eikä niitä tule ottaa sellaisenaan. Tee oma tutkimus ja varmista, että luet täydellisen vastuuvapauslausekkeen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map