Aloittelijan opas: Mikä on Augur? Ennustekolikko – elää tänään

Mietitkö mikä Augur on? Augur on hajautettu ennustemarkkinoiden podium, joka käyttää Ethereum blockchain -tekniikkaa. Niille teistä, jotka ovat uusia salausvaluutan maailmassa, ennustemarkkinat eivät ole viimeisin kehitys ja ne ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa. Mutta asia on, että kaikki edelliset ovat keskitettyjä alustoja. Augur on päinvastoin hajautettu palkintokorokke, mikä tekee siitä mitään muuta kuin muut olemassa olevat markkinat.

Joten mikä on Augur? Se on uusin ja ainutlaatuinen hajautettujen ennusteiden markkinapaikka.

Kuvahyvitykset: Augur

Hajautettu projekti ei ainoastaan ​​auta Auguria erottumaan muista, mutta se antaa myös tietyn edun keskitettyjen projektien yli. Lisäksi viime vuoden loppuun mennessä Augurin kokonaisarvo 217 miljoonaa dollaria oli 31. suurin markkina-arvo kaikista kryptovaluutat.

Kaivetaan hieman syvemmälle saadaksemme lisätietoja Augurista.

Mikä on ennuste- / vedonlyöntimarkkinat?

Aivan kuten nimestäkin käy ilmi, ennustus- / vedonlyöntimarkkinat on tarkoitettu ennakoimaan tapahtumien seurauksia. Vedonlyöntiympäristö antaa käyttäjilleen mahdollisuuden tehdä kauppoja arvioidensa perusteella siitä, miten tosielämän tapaukset tapahtuvat.

Esimerkiksi FIFA-turnauksen voittaja, tuleva presidentti tai mikä tahansa muu sellainen. Mahdollisuus tiettyihin jälkivaikutuksiin tosiasiallisesti esiintyä merkitään sitten reaaliajassa sen osuuden kustannusten kautta.

Tarkastellaan tätä kohtaa paremmin tarkastelemalla kysymystä esimerkkinä. Oletetaan, että kysymys koskee Bitcoinia, että näkyykö hinnankorotuksessa 12 000 dollarin korko 5. lokakuuta 2018 mennessä vai ei. Jos nyt on noin 45% mahdollisuuksia tapahtua, niin yksittäinen osuus kyseiselle jälkiseuraukselle olisi hinnoiteltu 45 sentillä.

Toiseksi, jos Bitcoin todella onnistuu saavuttamaan tämän hinnan mainittuun päivämäärään mennessä, rahakkeiden ostanut henkilö saa dollarin jokaisesta ostamastaan ​​merkistä. Toisaalta, jos ennuste osoittautuu vääräksi, rahakkeet menettävät arvonsa.

Mikä on Augur ja mitä se tekee?

Palatakseni kysymykseen, mikä on Augur, se on yllä mainittu online-vedonlyöntiympäristö. Ainutlaatuiseksi muille tällaisille alustoille tekee sen hajautettu. Tämä tarkoittaa, toisin kuin keskitetyt projektit, se ei voi sulkea niin helposti eikä joutua kohtaamaan virheellisiä raportointiongelmia.

Augur antaa ihmisille kaikkialta maailmasta mahdollisuuden paitsi kirjoittaa kysely tulevaisuuden tapahtumien seurauksista, myös antaa heille mahdollisuuden käydä kauppaa osakkeilla lähes kaikkien markkinoiden ennustetuista seurauksista. Lisäksi se antaa käyttäjien raportoida seurauksista, mikä poistaa tarpeen luottaa yksittäisiin toimittajiin.


Kuvahyvitykset: Augur

Mitä käytetään ennustemarkkinoilla tai Augurissa?

Ennustusmarkkinoiden tarkoituksena on ennustaa kaikki tulevat tapahtumat. Käyttäjät voivat järjestää tapahtumia mistä tahansa haluamastaan ​​aiheesta ja ostaa osakkeet ennustetuista seurauksista. Augur hyväksyy sekä Ethereumin että Bitcoinin. Seuraavaksi algoritmi piirtää joukosta hankitut tietueet ja antaa sitten ylin ennusteet, joista sovitaan yksimielisesti. Heti kun tapahtuma päättyy, osakkeenomistajat, joilla on oikeat ennusteet, saavat näihin osakkeisiin liittyvät varat.

Mielenkiintoista on kuitenkin, että Augur ei ole tarkoitettu vain käytettäväksi panostuskopiona. Projektin toisen tekijän, Joey Krugin, mukaan Auguria voivat käyttää argentiinalaiset agrariaatit suojaamaan ilmastokierrosta vastaan. Vastaavasti sitä voivat käyttää myös kiinalaiset kauppiaat, joilla ei ole keinoja päästä Amerikan osakemarkkinoille. Hän jopa kannusti sen käyttöä lääkäreiden keskuudessa, koska se voi auttaa heitä suorittamaan tarkan diagnoosin.

Kuvahyvitykset: Augur

Vaikka ennustemarkkinoiden käsite ei ole uusi, ne eivät ole aikaisemmin olleet niin suosittuja. Mutta koska Augur on erittäin hajautettu työkalu, viranomaisten ja asetusten asettamat rajoitukset eivät vaikuta siihen.

Augurin historia

Augurin käsite aloitettiin vuonna 2014. Ennen sitä kukaan ei tiennyt mikä on Augur. Projekti oli yhteisluojat Joey Krug ja Jack Peterson. Kuten julkaisemassaan valkoisessa kirjassa, molemmat pyrkivät luomaan ensimmäisen jaetun ja avoimen lähdekoodin palkinnon online-vedonlyönnille.

Augur julkaisi alun perin alfa-version, joka oli tarkoitettu ihmisten testaamiseen. Sitten joukkue suoritti yleisömyynnin Internetissä syyskuussa 2015. Myynnin tärkein motiivi oli kerätä rahoitusta laajentumiseen. Yleisömyynti oli valtava hitti ja johti yli 5,2 miljoonaan Yhdysvaltain dollariin, josta melkein puolet kerättiin vasta kolmen ensimmäisen päivän aikana.

Tiimi asensi ohjelmiston ensimmäisen operatiivisen version onnistuneesti

Ethereum testnet viimeistään vuoden 2016 kolmannella kuukaudella. Augur-tiimi on sittemmin työskennellyt innokkaasti ohjelmassa päivä päivältä. Ethereum Mainnet -projektin käynnistyspäiväksi on kuitenkin asetettu Tänään (9.718).

Mikä on maine / REP-tunnus?

On vaikea ymmärtää mikä on Augur ymmärtämättä REP: n käsitettä. REP on periaatteessa merkki projektin takana. Voit myös ajatella sitä kunkin alustan käyttäjän kokonaismääränä. Se on välttämätön, jotta Augur saadaan toimimaan. Suurin osa käyttäjistä ei koskaan omista tai näe mainetta, koska sen päätehtävä on raportoida vain tilaisuuksien seurauksista.

REP-tunnuksilla on määritetty tarjonta. 80% kaikista rahakkeista myydään yrityksen julkisessa merkkikaupassa. Tunnuksia hallussa olevat henkilöt raportoivat sitten yksityisesti foorumin mielivaltaisesti valittujen tapahtumien seurauksista muutaman viikon välein. Noin kuukautta myöhemmin seurantaraportti ilmoitetaan julkisesti ja syntyy sopimus jälkiseurauksista.

Kaikki tietyn tapahtuman varat kerätään älykkääseen sopimukseen, joka jaetaan uudelleen tapahtuman päättyessä. Oikein ilmoittaneet haltijat saavat enemmän REP: tä. Vaihtoehtoisesti ne, jotka eivät olleet ilmoittaneet oikein, tai ne, jotka yrittävät olla petollisia, menettävät REP: nsä. Itse asiassa heidän REP menee niille, jotka ilmoittivat oikein.

Mitkä ovat maineen saamisen plussit?

Ne, jotka tietävät mikä on Augur, tietävät melko hyvin, että REP: n hallussapidosta on hyötyä. Kun omistat ja osallistut tarkkaan raporttiin tapahtumien jälkiseurauksista, voit saada alennuksen Augurin markkinamaksuista. Yhden Rep-tunnuksen ansiosta sinulla on oikeus 1 / 22miljoonaan ohjelmiston kokonaismarkkinahinnasta.

Tämä tarkoittaa sitä, että mitä suurempi hallussasi oleva REP-summa on seurausten oikean ennusteen kanssa, sitä enemmän maksuja saat. Voit laskea arvioidun ennakoidun tuloksen tulipaikan estimaatista käyttämällä Repulator-summainta, jonka Augur-yhteisön jäsen on suunnitellut juuri tähän tarkoitukseen..

Kuinka hankkia maine (REP)?

Helppo tapa ostaa REP-tunnuksia on väkijoukon myynti. Jos kuitenkin jostain syystä unohdat ostaa niitä kyseisen myynnin aikana, on vielä tapoja saada niitä. Onneksi Rep-tunnuksia on nyt saatavana lukuisilla salausvaluuttaan liittyvillä välittäjämarkkinoilla ja pörsseissä. Näihin kuuluu monia tunnettuja nimiä, kuten ShapeShift, Poloniex ja paljon muuta.

Sinun on kuitenkin oltava erittäin varovainen kaikissa Bitcoin-yhteisöissä ja Slack-ryhmissä jne. Olevissa yli-the-counter-kaupoissa. Suosittelemme, että ostat rahakkeesi vain luotettavan vaihdon kautta kaupankäynnin turvallisuuden varmistamiseksi..

Jos haluat ostaa niitä irtotavarana, ehdotettu tapa on ensin ottaa yhteyttä Augurin tiimin jäseneen, jotta he voivat ohjata sinut oikealle tielle.

REP: n säilyttäminen?

REP: n turvallisuuden varmistamiseksi sinun tulisi tallentaa se offline-ja kylmään tietovarastoon. Älä koskaan jätä sitä pörssiin, kun olet ostanut sen. Älä myöskään pidä henkilökohtaisen avaimen kopiota julkisissa paikoissa, kuten työpöydällä, GDrivessa ja sähköpostissa..

Koska REP keskittyy Ethereumiin, sinun on tiedettävä, että laajalti käytössä olevat Ethereum-keskitetyt ohjelmistolompakot pystyvät tallentamaan minkä tahansa valitsemasi REP: n. Jotkut näistä kuuluisista lompakoista sisältävät MyEtherWallet ja Mist.

Sen tallentamiseksi kylmään tietovarastoon Augur suosittelee erittäin paljon Ledger Nano S: n käyttöä. Se on erinomainen laitteistolompakkoratkaisu, joka tarjoaa ylläpitoa jokaiselle yksittäiselle ERC-20-rahakkeelle. REP: si tulee olemaan turvallinen kaikilla näistä. Toivottavasti, jos Augur keksii tukilevyn assimilaation, voit osallistua Auguriin ilman, että REP: täsi vaaditaan hylkäämään levy.

Augurin takana olevat mielet

Augur-kokoonpano koostuu lukuisista lahjakkaista ja taitavista kehittäjistä, jotka työskentelivät yhdessä kahden neron alaisuudessa, sekä perustajista Petersonista ja Krugista. Petersonilla on tohtori. hänen nimelleen, jonka hän sai tunnetulta UC: ltä. Hänellä oli myös aikaisemmin NDSEG-apuraha. Nyt hän on Augurin pääkehittäjä.

Krug, toinen perustaja, oli vuoden 2016 Thiel-stipendiaatti. Tämä antoi hänelle mahdollisuuden pitää tauon yliopistosta omistautuneesti työskennellessään Augurin parissa. Tämän aluksen omistamisen lisäksi hän työskentelee siellä vanhempana etupään kehittäjänä.

Muita merkittäviä joukkueen jäseniä ovat Stephen Sprinkle, Jackson Broussard, John Danz ja Serena Randolph. Kaikki nämä jäsenet työskentelevät myös käyttöliittymän kehittäjinä. Tom Kaysar on operatiivinen johtaja ja Ivan Petric huolehtii markkinoinnista. Sen lisäksi on olemassa muutama taustakehittäjä, sopimuskehittäjä ja SpecialOps.

Joukkueen jäsenten lisäksi Augurilla on myös lukuisia tunnettuja neuvonantajia. Joitakin merkittävimpiä niistä ovat Ethereumin alullepanija Buterin, Lightning-verkon luoja Elizabeth ja Valaistuneiden toimitusjohtaja Costello.

Kilpailu

Augurin suurin kilpailija on Gnosis, joka on melko samanlainen kuin sillä, koska se on myös Ethereum-keskitetty projekti, joka on tarkoitettu online-rahapelimarkkinoille. Augur on kuitenkin edelleen lyömätön, koska sen markkina-arvo on huomattavasti suurempi kuin Gnosis, ja näiden kahden välillä on valtava ero 143 miljoonaa dollaria.

Keskeinen ero molempien alustojen välillä on niiden erillisissä ja erillisissä taloudellisissa malleissa. Augur käyttää maksupohjaista mallia, joka keskittyy kaupankäynnin määrään. Toisaalta Gnosis-palkkio keskittyy maksamattomien osakkeiden summaan.

Molempien kilpailijoiden keskinäiset haasteet

Vaikka molemmilla podiumeilla on ilmeinen kilpailu, yleisen hyväksynnän suhteen Augur ja Gnosis pääsevät molemmille puolille. Luonnollisesti heillä on yhteinen tavoite sen sijaan, että yritettäisiin kaataa toisiaan. Heidän pääpaino on edelleen kilpailussa tunnettujen keskitettyjen uhkapelipodiumien kanssa, kuten Betfair.

Gnosisin luoja Koppelman mainitsi kerran kirjoituksessa, että suurin osa ihmisistä ei ole huolissaan siitä, onko heidän käyttämä alusta hajautettu vai ei. Hän korosti, että vedonlyöntiympäristön on oltava edullinen, turvallinen, käyttäjäystävällinen ja helposti saatavilla. Tämä viesti tiivistää melko paljon suurimman haasteen, jonka molempien alustojen on kohdeltava.

Blockchain & salakirjoittajat ja ihmiset, joilla on syvempää tietoa näistä podiumeista, eivät voi odottaa tämän tekniikan menestymistä. Mutta se ei yksinään voi johtaa joukkomuuntaan. Se tapahtuu vain, kun mahdolliset käyttäjät voivat nähdä joitain konkreettisia laitteita tämän ohjelmiston käyttöönotosta.

Tästä syystä REP on elintärkeä Augurin menestykselle. Se tarjoaa järjestelmän, joka kannustaa osakkeenomistajia pitämään totuudenmukaisia ​​raportteja. Tämä puolestaan ​​antaa Augurin mahdollisuuden toimia paljon pienemmällä maksulla kuin keskitetyt palkintokorokkeet. Pienet maksut voivat onnistuneesti auttaa siirtämään vedonlyöntimarkkinoiden käyttäjiä kohti Auguria.

Loppuviite

Joten mikä on Augur? Augur on yksi Ethereumille rakennettujen ennustusmarkkinoiden edelläkävijäprojekteista. Alusta pystyy kuitenkin olemaan suurimmaksi osaksi kaikkien aikojen yleisin online-uhkapeliprojekti. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi sen on kuitenkin vielä ylitettävä useita virstanpylväitä.

Voittaakseen käyttäjien luottamuksen Augurin on esitettävä todisteet projektin turvallisuudesta ja toimivuudesta. Tämä ei todellakaan ole niin helppoa ja vie varmasti aikaa. Mutta kun otetaan huomioon hankkeen tähänastinen suorituskyky, sen tulevaisuus näyttää varsin lupaavalta.

Lisätietoja löytyy osoitteesta @

 Augur Twitter -kahva tai heidän verkkosivusto.

* Vastuuvapauslauseke: Artikkelia ei pidä pitää sellaisenaan eikä sitä ole tarkoitettu antamaan sijoitusneuvoja. Tässä artikkelissa esitetyt korvausvaatimukset eivät ole sijoitusneuvontaa, eikä niitä tule ottaa sellaisenaan. Tee oma tutkimus!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map