Aloittelijan opas: Mikä on ByteBall? Ensimmäinen Dag-alusta

Muutos on väistämätöntä tekniikan suhteen. Sama pätee blockchain-tekniikkaan, koska se ei ole täydellinen. Bitcoin tuli, mutta siihen liittyi monia asioita. Uudet lohkoketjuratkaisut, kuten NEO, Ethereum jne., Eivät kuitenkaan ratkaisseet itse lohkoketjuun liittyviä vaikeuksia.

Tapaa Byteball. Se käyttää täysin erilaista reittiä verrattuna Bitcoiniin tai blockchainiin yleensä. Ensinnäkin se yhdistää nykyiset datatapahtumat aiempiin. Hämmästyttävää, eikö vain? Tätä varten se käyttää toista tietojenkäsittelytietotekniikkaa, joka tunnetaan nimellä DAG (suunnattu asyklinen kaavio). DAG on rakenne, joka on kytketty verkkona.

Kuinka byteball toimii?

Kuten olet ehkä ymmärtänyt nyt, Byteball ei käytä lohkoja tai lohkoketjuja. Tapahtumat toimivat itse yksikkönä (tunnetaan myös nimellä varastoyksiköt tai pallot). Nämä pallot kytkeytyvät toisiinsa (eivät välttämättä suorassa linjassa). Saadaksemme paremman käsityksen oppikaa enemmän suunnatusta asyklisestä kaaviosta.

Suunnattu asyklinen kaavio (DAG)

Mikä on dag byteball

Kuvahyvitykset: ByteBall

DAG varmista, että kukin säilytyspallo on liitetty toisiinsa. DAG: n mielenkiintoisinta on, että jokainen pallo koostuu edellisten varastopallojen hajautuksista. Tämän avulla järjestelmä voi liittää uuden tallennuspallon allekirjoittamalla edelliset tapahtumahajautukset uuteen.

DAG ei toimi lineaarisesti. Liitettävyys tehdään kuitenkin siten, että viittaus mihinkään palloon voidaan tehdä tulevaisuudessa ongelmitta.

DAG: n käyttö poistaa kokonaan ongelman lohkoketjussa käytetyllä lohkojärjestelmällä.

DAG: n käytöstä on monia etuja. Ne sisältävät välittömän vahvistuksen, pienemmän energiakuormituksen ja tapahtuman lopullisuuden.

Byteballin ydinominaisuudet

Jotta ymmärtäisimme, mitä Byteballilla on tarjottavanaan, meidän on käytävä läpi sen ydinominaisuudet. Keskustellaan niistä alla.

  1. Atomic Exchange: Atomivaihtoa käytetään keskitetyn vaihdon sijaan. Atomivaihdon avulla ei tarvita mitään keskeistä kokonaisuutta, ja se tapahtuu yleensä välittömästi. Kauppa voi myös epäonnistua.
  2. Usean allekirjoituksen ominaisuus: Usean allekirjoituksen ominaisuus varmistaa, että kaikki tapahtumat ovat turvallisia. Allekirjoitukset hyväksytään useista laitteista turvallisuuden lisäämiseksi. Se tehdään juuri ennen tapahtumaa.
  3. Säännellyt varat: Säännellyt varat ovat myös osa Byteballia. Tämä tarkoittaa, että voit myös rekisteröidä omaisuutesi Byteballiin. Sinun on noudatettava rahanpesun vastaisia ​​käytäntöjä ja tunnet asiakkaasi.
  4. Muuttamaton tallennustila: Byteballille tallennetut tiedot ovat muuttumattomia. Tämä tarkoittaa, että tapahtumaa ei voida poistaa tai muuttaa.

Tavua: Byteballin valuutta


Tavataan tavut, kryptovaluutta, joka toimii Byteball’silla.

Tavut toimivat kannustimena lisätä tietoja DAG: iin. Lisäksi Byteball ei suorittanut mitään ICO: ta. Verkkosivustonsa mukaan he jakavat tavuja ja mustatavuita eri menetelmillä. Esimerkiksi he jakoivat sen tarkastuspalkkioiden, viittausten tai jopa rahanpalautusten kautta. Aikaisemmin Bitcoin-haltijat saavat myös hyvän osan tavuista ja mustavuodoista, joita ei ole pysäytetty. Voit lukea lisää niiden jakelumallista napsauttamalla linkki

Meet BlackBytes: Valuutta vähemmän jäljitettäviin tapahtumiin

Byteball käyttää yksityisyyden ongelman ratkaisemiseen blackbytejä. Se on toissijainen valuutta. Blackbytes käyttää suojattuja tapahtumia, jotka parantavat tapahtumien yksityisyyttä. Se käyttää myös vertaisyhteyttä.

Käyttäjät saavat sekä mustatavuja että tavuja jakelun kautta. Tähän asti käyttäjät ovat jo saaneet 64,5% valuuttarajasta.

Muut Byteballin tärkeimmät ominaisuudet

Byteball on erinomainen tapa vaihtaa valuuttaa DAG-kaavion avulla. Sillä on useita etuja alla.

  1. Yksityisyys: Blackbytes tarjoaa yksityisyyttä vertaisoperaatioiden kautta.
  2. Useita omaisuusluokkia – Kuka tahansa voi siirtää tai tallentaa erilaisia ​​omaisuuksia Byteballille ja määrittää sille arvon.
  3. Täysin ilmainen jakelu – ICO: ta ei tehdä voiton saamiseksi. Jakelu tapahtuu myös eri vaiheissa.
  4. Ehdolliset maksut – Ehdolliset maksut suoritetaan sen varmistamiseksi, että tietyt ehdot täyttyvät ennen sitoutumista.

Johtopäätös

ByteBall on loistava innovaatio nykyisessä lohkoketjussa. Se tarjoaa vaihtoehtoisen tavan saada hajautettu, yksityisyyttä ohjaava ratkaisu lohkoketjuun. Joten mitä mieltä olet siitä? Kommentoi alla ja kerro siitä meille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map