Aloittelijan opas: Mikä on Hyperledger?

Blockchainin aikakaudella on tavallista nähdä uusia pelaajia. Ja sinun ei olisi vaikea sulattaa sitä, että jopa Linux Foundation on kiinnostunut lohkoketjusta. Joten mikä on HyperLedger?

Äskettäin he julkaisivat Hyperledgerinsä.

Mutta älä erehdy. Se ei ole lohkoketju, yritys tai kryptovaluutta. HyperLedger on avoimen lähdekoodin yhteistyö blockchain-tekniikoiden edistämiseksi. Sillä on myös toimialojen välinen ulottuvuus, eikä se ole sitoutunut vain yhteen ainoaan toimialaan tai vertikaalialalle.

Linux-säätiö perustettu vuonna 2016 ja jo kerännyt yli 100 jäsentä. Teknologiset, taloudelliset ja blockchain-startupit ovat osa koko Hyperledger-ekosysteemiä. Jotkut kunkin toimialan merkittävistä nimistä on lueteltu alla:

  • Tekniikan jättiläiset: IBM, SAP, Intel, Nokia ja muut.
  • Rahoituslaitokset: American Express, BNP Paribas, Deutsche Börse ja muut
  • Blockchain-aloitukset: Netki, bloq, Lykke ja muut.

Kaikki nämä ovat innovatiivisia yrityksiä tai startup-yrityksiä ja auttavat Hyperledgeriä saavuttamaan todellisen potentiaalinsa. Joten mikä on Hyperledger?

Mikä on HyperLedger?

Kuten jo keskustelimme, Hyperledger on avoimen lähdekoodin yhteistyö blockchainin parantamiseksi. Se toimii keskuksena blockchain-projekteille, jotka ajavat kohti yhteistä tavoitetta. Ymmärrämme paremmin käymällä läpi Hyperledgerin virallinen selitys. Löydät sen heidän virkamieheltään verkkosivusto.

Onko HyperLedgerillä oma kolikko?

Yksi kryptovaluuttayhteisön jäsenten yleisimmistä kysymyksistä on, että HyperLedgerillä on oma kolikko? Vastaus on ei. HyperLedgeriin ei ole tarkoitus liittää salausta tai minkäänlaista digitaalista valuuttaa. Alkuvaiheessa, Brian Behlendorf, projektin pääjohtaja hylkäsi kolikon mahdollisuuden.

Hän oli hyvin etukäteen siitä, ettei hänellä ollut kolikkoa HyperLedgerille. Syynä on, että se ei täytä filosofiaa tai heidän tavoitettaan. Hän lisäsi: “Et koskaan näe Hyperledger-kolikkoa.” Kolikon puuttuminen tarkoittaa myös keskittymistä todella blockchain-tekniikkaan eikä resurssien tai kykyjen käyttämistä kolikon kohtuullisen arvon ylläpitämiseen.

HperLedger keskittyy yritystason kehykseen

He yrittävät rakentaa avoimen lähdekoodin yritystason puitteita. Kehys on tarkoitettu hajautetuille verkoille, ja siihen on liitetty koodipohja. Kehys on myös tarkoitettu käytettäväksi avoimen infrastruktuurin ylläpitoon, luomiseen ja edistämiseen. Voit lukea siitä lisää heidän julkaissut peruskirjan.


Katsotaanpa Hyperledger-viitearkkitehtuuria.

KUVA -2

Mitkä projektit ovat käynnissä HyperLedger-ohjelmassa?

Hyperledgerin alla on käynnissä paljon projekteja. Google perusti sateenvarjoyhtiönsä “Aakkoset”. Mutta HyperLedger noudattaa sateenvarjoa projektien hallinnassa alusta alkaen. Luetteloidaan tärkeimmät projektit, jotka ovat käynnissä.

Kolo: Projekti käyttää luvallisia älykkäitä sopimuksia modulaarisen blockchain-asiakkaan kautta. Se käyttää Ethereum Virtual Machine (EVM) -tyyliä.

Saha: Alusta, jonka kautta kuka tahansa voi rakentaa skaalautuvia hajautettuja kirjanpitoja. Sitä käytetään myös niiden käyttöönottoon ja suorittamiseen.

Indy: Toinen hajautettu kirjanpitoprojekti oli tarkoitettu tarjoamaan kirjastoja, työkaluja ja muita uudelleenkäytettäviä komponentteja. Hankkeen tehtävänä on tarjota keino luoda ja käyttää digitaalisia identiteettejä, jotka ovat itsenäisiä ja hajautettuja.

Kangas: Fabric-projektin tavoitteena on tarjota työkaluja, joita tarvitaan blockchain-ratkaisujen tai -sovellusten kehittämiseen. Sitä johtaa IBM ja se tarjoaa plug and play -toteutuksen blockchainille.

Ja paljon muuta.

Mitä seuraavaksi? Blockchain-tekniikka yrityksille

Tämä on vain alku Hyperledgerille. Se on eräänlainen blockchain-yhteistyö, jonka tarkoituksena on tehdä blockchainista helpommin kaikkien ulottuvilla. He työskentelevät useiden kehysten parissa, joita johtavat maailman parhaat yritykset ja startupit. Paitsi, he kehittävät myös erilaisia ​​työkaluja, jotka helpottavat blockchainin käyttöä ja hallintaa. Esimerkiksi he rakentavat Sello ja Säveltäjä.

Lue myös,

  • Kysymyksiä, ennen kuin päätetään, onko Blockchain oikea yrityksellesi?
  • Kuinka Blockchain-tekniikka muuttaa liiketoimintatapojamme?

Parasta Hyperledgerissä on, kuinka he rakentavat parhaita työkaluja ja kehyksiä ilman minkäänlaista rahallista sitoutumista. Ne ovat avoimen lähdekoodin ja tarjoavat parhaat työkalut, joita blockchainilla voi olla koskaan. Lisäksi tämä tekee blockchainista helpommin saatavan. Joten mitä mieltä olet siitä? Kommentoi alla ja kerro siitä meille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map