Aloittelijan opas: Mikä on ICON? Uusi pelaaja nousussa

Muinaisina aikoina kryptovaluutat olivat meille myytti. Oli jokseenkin mahdotonta edes kuvitella järjestelmää, jossa digitaalinen raha voisi ottaa haltuunsa fiat-valuutat.

Mutta kaikki alkoi muuttua mullistavan blockchain-tekniikan käyttöönoton myötä vuonna 2009. Satoshi Nakamoto julkaisi tämän vaikuttavan tekniikan yhdessä uuden digitaalisen käteisrahan “Bitcoin” kanssa. Sen jälkeen monet suojatut kävivät samaa polkua ja keksivät uusia ja päivitettyjä menetelmiä keskitetyn järjestelmän puutteiden korjaamiseksi.

Nyt kaikki näkevät kryptovaluutat paitsi pelkkänä digitaalisena käteisenä, mutta myös protokollana, jossa voimme käyttää kaikkia lohkoketjun etuja.

Kehittäjät ohjelmoivat uudet kryptovaluutat eri tavoin täyttämään kaikki tarpeemme.

Blockchainsilla on kyky työskennellä monilla aloilla, joten on loogista integroida myös maksujärjestelmä siihen. Se tekee asioista paljon mukavampaa kuin ennen.

Mikä on ICON Blockchain

Kuvahyvitykset: ICON

Yksi monista nimistä, jotka voivat päästä eroon perinteisistä pankkivirheistä, on ”ICON”.

Mikä on ICON (ICX)?

ICON on nyt melko suosittu kryptovaluutta ja liikkuu portaita pitkin melko nopeasti muihin verrattuna.

Miksi?

No, lähinnä siksi, että se pystyy yhdistämään mikroyhteisöt massiiviselle teollisuudelle.

Utelias ICON?Sukelletaan syvälle ja katsotaan “mikä on ICON” ja miten se voi muuttaa koko maailmaa!


Mikä on ICON (ICX): uuden tekniikan esittely

Dayli Financial Group esitteli ICONin vasta äskettäin vuonna 2016. Ryhmän arvo on 4 miljardia dollaria ja se koostuu kokeneemmasta yksilöryhmästä. Tämä ryhmä tunnetaan myös Coinonesta, joka on kuuluisa korealainen pörssi.

Ensisijaisena tavoitteena ei ole yhdistää maailmaa, vaan sen sijaan päästä eroon kaikista haasteista, joita jokaisella järjestelmällä on raskaan datakuorman vuoksi. Ei ole yllättävää, että maailman digitalisaation myötä monilla johtavilla tai jopa pienillä teollisuudenaloilla on vaikeuksia käsitellä tätä suurta datakuormaa.

Jos jotenkin voimme minimoida vaikutuksen, jokainen yhteisö, kuten pankit, hyväntekeväisyysjärjestöt, vakuutusyhtiöt, kauppa, sairaalat ja oppilaitokset, voivat työskennellä saumattomasti yhdessä.

Mitä? Luuletko sen olevan mahdotonta?

Ei tietenkään! ICON näkee maailman pikemminkin yhteisön ryhmänä kuin eri kansallisuuksina. Tämä tarkoittaa, että jokaisella yhteisöllä tässä maailmassa on omat tehtävänsä, ja he myös luottavat toisiinsa tämän tehtävän suorittamiseksi onnistuneesti.

icon smart sopimus

Kuvahyvitykset: ICON Whitepaper

Katsotaanpa esimerkki mielesi puhdistamiseksi.

Kuvittele, että olet menossa sairaalaan lääketieteellisiin tarkoituksiin ja haluat kattaa kaikki kustannuksesi vakuutuksellasi. Mitä ICON voi tehdä tässä, on lähettää kaikki blockchain-tiliisi liittyvät vakuutustiedot vakuutusyhtiölle.

Näin vakuutusyhtiö voi käsitellä pyynnön nopeammin ja auttaa sinua pääsemään eroon suuresta osasta paperityötä.

Järjestelmä vaatii sinua tallentamaan vakuutustiedot aiemmin ICON-verkkoon, ja voit suorittaa maksutapahtumat käyttämällä ICON-tunnuksia, ICX.

Melko siistiä, eikö? Mutta tämä ei riitä; kysymykseen “mikä on ICON” on enemmän vastauksia. Katsotaanpa, mitä he ovat.

Kuinka ICON toimii

ICON käyttää ainutlaatuista loopchain-alustaa, jonka avulla se voi yhdistää kaikki yhteisöt ja luoda ekosysteemin ICON-tasavallan kautta. ICON-tasavalta on pikemminkin erilainen menetelmä koko järjestelmän hallitsemiseksi.

Se toimii hallitsevana kokonaisuutena riippumattomille blockchain-yhteisöille. Voit ajatella tasavaltaa koko maana, jossa jokainen yhteisö on valtio sen sisällä.

Jokainen tasavallan yhteisö on kytketty toisiinsa C-Repsin (yhteisön edustajat) avulla, mikä saa yhteyden Nexukseen (ICON: n loopchain-pohjaiseen lohkoketjuun). Näitä yhteisön edustajia käyttämällä jokainen yhteisö voi olla vuorovaikutuksessa Nexuksen kanssa ja lisäksi myös muiden yhteisöjen kanssa.

Kuinka ICON toimii

Imgae-luotto: ICON Whitepaper

Lohkoketjulla on myös oma hajautettu vaihto, jossa voit vaihtaa valuuttoja käyttämällä ICON-tunnuksia.

Järjestelmän kokonaisprosessi on jonkin verran ainutlaatuinen ja tehokas aloittaakseen. Siksi kaikki haluavat “mikä on ICON” ja miten he voivat saada käsiinsä siihen.

ICONin ainutlaatuiset näkökohdat

Minulla on tapana kattaa kaikki ICONin yksityiskohdat tässä “mikä on ICON” -oppaassa varmistaaksesi, että saat kaikki tiedot vain yhdestä paikasta. Jos haluat sijoittaa ICON: iin, sinun on ensin oltava perusteellinen.

Katsokaa kaikkia näitä mielenkiintoisia näkökohtia ICONista ja koko järjestelmästä. Se saa sinut varmasti pitämään siitä enemmän!

  • A.I. DAVinCI!

Kyllä, kuulit oikein, ICON: lla on oma tekoälytekniikkansa koko hajautetun järjestelmän nopeuttamiseksi. ICON varmistaa, että kaikilla solmuilla on sama jakelupolitiikka, ja palkitaan vastaavasti.

Tämän tekoälyn taustalla oleva algoritmi on Dayli Intelligence -sovelluksen luominen. Yrityksen alkuperäisenä suunnitelmana on varmistaa, että tekoäly käyttää koneoppimistaktiikkaa saadakseen koko lohkoketjun hallintaan ja uudelleenohjauksen vastaavasti.

Miksi? No, koko verkko on jonkin verran hajautettu järjestelmä, joten jos haluat varmistaa, että kaikki tapahtuu tarkalleen, etkö hyödynnä tietokonejärjestelmiä, joissa ei ole inhimillisiä virheitä.

Lohkoketjut ja tekoäly ovat kaksi järjestelmää, jotka täydentävät toisiaan ja toimivat hyvin yhdessä. Joten tämän parin käyttö merkitsisi enemmän täydellisyyttä.

  • Hajautettu vaihto (DEX)

Riippumatta siitä, mikä vaihto on hajautettu tai keskitetty, molemmilla on omat puutteensa ja positiiviset puolensa. Keskitetyt ovat mukavampia, mutta niillä ei ole niin paljon turvallisuutta.

Toisaalta hajautetuilla pörsseillä on turvallisuutta, mutta ne eivät ole yhtä käteviä kuin keskitetyt.

Täällä ICON tarjoaa oman hajautetun keskuksensa, joka linkitetään erikseen hallittaviin lohkopäätteisiin. Voit käyttää tapahtumia ICX-tunnuksella. Kaupan korko määräytyy ennalta Bancor-protokollalla.

Voit tarkastella protokollaa ICON: n julkaisussa.

  • Silmukka

Tämä on yksi ICONin parhaista nähtävyyksistä. Loopchain pystyy yhdistämään erilaisia ​​lohkoketjuja. Tämän sovelluksen avulla ICON eroaa muista kolikoista ja mieluiten tekee siitä yhden parhaista.

Loopchain-pohjainen lohkoketju on jonkin verran samanlainen kuin yrityksen lohkoketjut ja mahdollistaa älykkäät sopimukset. Voit mukauttaa nämä älykkäät sopimukset projektisi mukaan ja käyttää sitä linkittämään toiseen pääkirjaverkkoon.

IKON Pahojen yhdistäminen

Kuvahyvitykset: ICON

  • ICON-tasavalta ja Nexus

Mielestäni mainitsin aiemmin, että ICON pystyy yhdistämään kaiken itsenäisen blockchain-pohjaisen yhteisön toisiinsa. Sinun tarvitsee vain käyttää heidän alustaansa siihen. Mutta miten se tehdään?

ICON-tasavalta ja Nexus on tämän upean järjestelmän takana.

Nexus on joukko yhteisöjä, jotka ovat yhteydessä toisiinsa yhteisön edustajien kautta. Muodostettuaan kaikki Nexus-ryhmät ne kaikki voidaan yhdistää toisiinsa, mikä lisää yleistä skaalautuvuutta ja enemmistöä.

Portaali on tavallaan samanlainen kuin Internetin rakenne. Verkon sisäinen siirtoprotokolla varmisti jokaisen tapahtuman paikan päällä ja tapahtui virheettömästi.

Jokaisella estoketjulla on oma identiteettinsä Nexus-portaalissa. Voit käyttää tunnuksia arvojen siirtämiseen lohkoketjuissa. Esimerkiksi koulutusyhteisön estoketju voi käyttää Nexus-portaalia yhteydenpitoon pankkiyhteisöihin ja tekemään tapahtuman.

Nexuksen käyttäminen tekee prosessista paljon hallittavampaa kuin tavallisesti.

  • Silmukan vikatoleranssi (LFT)

Toinen upea ICON-luomus on Loop Fault Tolerance -algoritmi, joka tarjoaa Bysantin vikatoleranssin. Silmukan vikasietoisuus parantaa myös verkon suorituskykyä viesteillä.

Menetelmää kutsutaan spinningiksi, ja se varmistaa ensisijaisen solmun valinnan. Tämä kehruumenetelmä vähentää solmujen kokonaismäärää ja lisää tehokkuutta ja skaalautuvuutta.

  • Riippumaton hallintojärjestelmä

Kuten aiemmin mainitsin, jokainen lohkoketju, joka pystyy hallitsemaan itsenäisesti, vaikka ne ovat yhteydessä Nexukseen. Se on eräänlainen kuin epäsuora demokratia, jossa jokaisella yksittäisellä lohkoketjulla on samat oikeudet.

Jokaisen verkoston puolueen edustajat voivat äänestää politiikan muuttamiseksi tai ehdottaa erityisiä.

Mutta kysymys on, kuinka he valitsevat edustajat?

No, ne valitaan pääasiassa yhteisön edustussolmuista. Lisäksi osallistujat voivat lisätä tai jopa poistaa estoketjunsa solmuja, säätää transaktiomaksuja, muuttaa äänioikeutta ja paljon muuta.

  • Julkinen kanava

Nexuksen julkinen kanava on avoin kaikille. Tämän avulla voit osallistua tapahtumiin ja käyttää prosessissa myös muita hajautettuja sovelluksia.

Sinun on kuitenkin ladattava nämä hajautetut sovellukset niiden asentamiseksi ja käyttämiseksi.

  • Kaivostoimintaa ei tarvita

Toisin kuin bitcoin, et voi kaivaa ICONia. Uusia rahakkeita annetaan vuosittain, ja voit sijoittaa niihin virallisella sivustollaan.

Mikä on kaupankäynnin historia ICON?

Tarkastellaan tässä ICON-kaupankäyntikurssia tässä ”Mikä on ICON” -oppaassa. ICO päättyi lokakuussa, ja erilaiset pörssit alkoivat sisällyttää sitä muihin kryptovaluuttoihin tuosta kuusta lähtien.

Se on ollut melkein kaksi vuotta, ja se on 23. sijalla Kolikkomarkkinat. Korko vaihtelee tällä hetkellä 12–161 dollarin sisällä.

kuvake kauppakaaviot

Kuvahyvitykset: Kolikkomarkkinoiden yläraja

Se aloitti ensin Binancen ja myöhemmin matkusti muihin suuriin pörsseihin. Tämä uutinen sai hinnat nousemaan 7,30 dollariin heti julkaisun jälkeen, mikä on kymmenen kertaa enemmän kuin alkuperäinen hinnoittelu.

Tämän hyppyn jälkeen se nousi 12 dollariin ja jäähtyy markkinoiden vakauttamiseksi.

ICON-kilpailu ja potentiaali

ICON käyttää älykkäitä sopimuksia sopimuksen solmimiseen, joten ensisijainen kilpailu on Ethereumin ja NEO: n kanssa. Vaikka he käyttävät myös älykkäitä sopimuksia, heillä on silti merkittävä ero.

Ethereum sekä NEO ovat jo perustaneet perustan tosielämän skenaarioissa ja rakentaneet vahvan kumppanuuden. NEO työskentelee tällä hetkellä Kiinan hallituksen kanssa uutena digitalisointiprojektina.

Toisaalta monet muut yritykset käyttävät Ethereumia maailmanlaajuisesti. Ne eivät kuitenkaan välttämättä tarjoa edes murto-osaa ICON: n yhteentoimivuudesta. ICON saattaa hallita tulevaisuudessa, koska se keskittyy enemmän blockchainiin kilpailun poistamisen sijaan.

Se ei tarkoita, että ICONilla ei ole vahvaa kumppanuutta. Se työskentelee tällä hetkellä 28 maatilan kanssa Koreassa ja tukee useita pankkeja siellä.

Ostetaan ICON

Binance on johtava pörssi, joka hallitsee ICONin kokonaismarkkinoita. Se koostuu siitä 90%. Valitettavasti, koska et voi kaivaa sitä ja saat vain yhden mahdollisuuden ostaa rahakkeet vuodessa, voit vaihtaa ETH: n tai BTC: n ostaaksesi sen pörssistä.

73,44% 90%: sta voi ostaa BTC: llä ja toinen 15,89% ETH: ltä.

Muut pörssit tarjoavat myös ICX: tä, kuten OKEx. Heillä on kuitenkin oma BTC- ja ETH-kauppapari.

ICON-tunnuksen myynti

Tunnusmyynti päättyi viime vuonna syyskuussa, eikä tämän vuoden kauppaa tapahtunut vielä. Tunnusten kokonaismäärä on nyt 400 230 000 ICX, ja voit vaihtaa 2500 ICX: tä yhdeksi ETH: ksi.

Vain 50% kohdennetusta tarjonnasta oli myynnissä, ja ylimääräinen 16% pidetään varalla. Lisäksi 14% menee itse säätiölle ja 10% yhteisöryhmän jäsenille ja vaikutusvaltaisille kumppaneille.

Viimeaikainen tunnusten myynti on ennalta määritelty ja jaettu 20 prosenttiin jokaiselle Tech-yritykselle ja varauksille. 12% rahakkeista on tarkoitettu kaiken toiminnan ylläpitämiseen ja 8% markkinointikokemukseen ja toinen 10% vaikutusvaltaisiin kumppaneihin.

Kuinka voit tallentaa ICONia

ICX-tunnus on ERC20-tunnus, joten se tarkoittaa, että voit tallentaa sen mihin tahansa Ethereum-lompakkoon. Lompakot, kuten Ledger Nano S, Meta Mask tai My Ether Wallet, voivat säästää ICONia ilman ongelmia.

ICON ilmoitti myös julkaisevansa oman lompakkonsa tämän vuoden lopussa. Katsotaan, mitä tapahtuu.

Mikä on ICONin tulevaisuus: Pitäisikö sijoittaa vai ei?

Heti lanseerauksensa jälkeen ICON osoittautui arvoiseksi ja nousi 30 parhaan joukkoon ilman ongelmia. Minusta se on erittäin vaikuttava äskettäin käynnistetylle salaukselle, ja se epäilemättä kiinnittää huomioni.

Hinnoittelu näyttää olevan vakaa toisin kuin bitcoin, ja se tarjoaa paljon lisäominaisuuksia.

Jos kysyt minulta, sanon, että tämän kryptovaluutan tulevaisuus on poikkeuksellisen kirkas, ja sillä on jopa mahdollisuus ylittää bitcoin! Tämän kolikon takana oleva blockchain-tekniikka on myös ainutlaatuinen, sinun pitäisi tehdä oma tutkimus, sijoitus salaukseen on erittäin riskialtista liiketoimintaa.

Lopullinen tuomio

Tämä järjestelmä voi olla uuden blockchain-tekniikan aikakausi, joka voi avata kaikki piilotetut mahdollisuudet. Ylivoimaisesti sinun pitäisi tietää nyt, mikä on ICON ja miten se kirjaimellisesti toimii.

ICON mahtuu kaikelle teollisuudelle täydellisesti julkaisun mukaan. Joten, jos se pystyy tarjoamaan saman tuloksen tosielämässä, tämä voi olla Ethereumin tai NEO: n loppu.

Lisäksi ICON tarjoaa erinomaisen alustan, jossa on turvallisuus ja vaihtoehto tyypillisille perinteisille keinoille. Olemme päässeet tämän “mikä on ICON” -oppaan loppuun, ja voin sanoa, että ICON näyttää tarjoavan paljon blockchainista tai kryptovaluutoista.

Lisätietoja ICONista (ICX):

* Vastuuvapauslauseke: Artikkelia ei pidä pitää sellaisenaan eikä sitä ole tarkoitettu antamaan sijoitusneuvoja. Tässä artikkelissa esitetyt korvausvaatimukset eivät ole sijoitusneuvontaa, eikä niitä tule ottaa sellaisenaan. Tee oma tutkimus!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map