Aloittelijan opas: Mikä on NXT? Toisen sukupolven blockchain-alusta

Joten vaikka monet teistä ovat alkaneet tutkia kryptovaluuttoja ja digitaalisia kolikoita, blockchain-tekniikka kasvaa nopeammin kuin voit koskaan kuvitella. Vaikka Bitcoinilla, Ethereumilla ja Ripplella on suurin osa markkina-arvosta, on joitain kryptovaluuttoja, jotka loistavat uusilla tekniikoilla, ideoilla ja innovaatioilla. Ja NXT, kryptovaluutta 2.0 on yksi niistä. Mutta mikä on NXT?

Nxt – Omista tietojasi, hallitse nimesi, tiedostosi, IP-osoitteesi, omaisuutesi, kauppa, budjetti, vapaus ja maailma

Lanseerattu marraskuussa 2013, NXT on maksuverkko ja avoimen lähdekoodin kryptovaluutta, jonka anonyymi ohjelmistokehittäjä BCNext loi.

NXT on edistyksellinen blockchain-verkko, joka on rakennettu parantamaan nousevien kryptovaluuttojen, kuten Bitcoin, Ethereum, ja muiden toimintojen toimivuutta. Suosittuihin kryptovaluuttoihin liittyvät ongelmat ovat skaalautuvuus ja tehokkuus.

Skaalautuvuus- Bitcoinin työn todiste hidastaa tai rajoittaa tapahtuman nopeutta verkossa milloin tahansa.

Tehokkuus: Tehokkuus on prosessi, jota tarvitaan tapahtumien todentamiseen. Tällä hetkellä on valtava määrä virtaa ja sähköä, joka pitää Bitcoin-verkon kunnossa. Joten jos tapahtumamäärä kasvaa, myös sähkön käyttö lisääntyy samanaikaisesti.

NXT tunnetaan ensimmäisenä lohkoketjuna, joka esittelee todistuksen panosprotokollasta päästäkseen yksimielisyyteen tapahtumista. (Rahaa on staattisesti ja ilman kaivosprosessia, kuten Bitcoin.) POS: lla on mahdollisuus käsitellä tapahtumien määrää ja ratkaista tehokkuuskysymys.

Mikä on NXT Platform?

Kuvahyvitykset: NXT

NXT on täysin erilainen kuin muut 1300 kryptovaluutta ja se on koodattu tyhjästä JAVA: ssa. Tämän lisäksi siinä on myös erilaisia ​​rajoittavia komponentteja, jotka tekevät siitä erittäin suojatun verkon vikojen ja hakkereiden varalta.

Sen tavoitteena on mullistaa hallinto-, joukkorahoitus- ja rahoitusteknologiateollisuus kokonaan tarjoamalla NXT-salausvaluutta, mutta myös antamalla heille pääsyn siihen liittyvään lohkoketjuun ja tekniikkaan.

Se antaa käyttäjille täydellisen vapauden luoda omia sovelluksiaan.

NXT: ssä on myös integroitu Asset Exchange -ominaisuus, markkinapaikka ja viestijärjestelmä, joita käyttäjät voivat käyttää luomaan uusia valuuttoja järjestelmään.


NXT: n historia

Ajatus NXT: n julkaisemisesta tuli ensin esiin bitcointalk.org kun se nosti karkeasti 21 Bitcoineja rahoitukseen.

28. syyskuuta 2013 Bitcointalk.org-jäsen loi foorumiketjun, joka ilmoitti NXT: n käynnistämisestä “toisen sukupolven kryptovaluuttana” ja pyysi pieniä lahjoituksia alkupanosten jakauman määrittämiseksi. Varainhankinta päättyi 18. marraskuuta 2013 ja lohko julkaistiin 24. marraskuuta 2013.

Lohko paljasti, että se oli jakanut 1 000 000 000 kolikkoa 73 sidosryhmälle samassa suhteessa heidän alkuperäiseen panokseensa. Täydellinen lähdekoodi ilmestyi vuonna 2014, ja siitä lähtien monet kauppiaat ja kehittäjät ovat kiinnostuneet NXT: stä.

Myöhemmin, 9. marraskuuta 2015, Farla Web media aloitti projektin NXT Asset Exchangessa. Ja vuonna 2016 NXT toi markkinoille koko Smart Transaction -mallipaketin.

NXT-verkosto toimii menestyksekkäästi kuusi vuotta, sillä on vahva joukkue ja perusta.

NXT: n ominaisuudet

Ymmärrämme paremmin, mikä on nxt. Tarkastellaan siis blockchain-alustan perusominaisuuksia.

NXT: n 5 pääominaisuutta ovat:

  1. Omaisuudenvaihto: Aivan kuten muutkin salausvaluutat, NXT Asset Exchange on peer to peer -ohjelmisto, joka mahdollistaa hajautetun, nopean ja toimivan kaupankäynnin. Mutta se eliminoi tarpeen lähettää varat ulkomaiselle yritykselle ja sillä on myös mahdollisuus saada laaja valikoima investointeja.
  2. Rahajärjestelmä: Se tuli esiin versiossa 1.4.8 ja on järjestelmä, jonka avulla voit tehdä ja vaihtaa rahakkeina tunnettuja rahakkeita. Valuuttajärjestelmän valuuttoja käytetään kaupankäyntiin järjestelmän sisällä ja myös NXT-ytimen ulkopuolella.
  3. Datapilvi: NXT Data Cloud tunnetaan hajautettuna tietojen tallennusjärjestelmänä. Se pitää kirjaa kaikista NXT-tapahtumista ja tallentaa myös käyttäjän määrittelemät. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on, että NXT-lohkoketju on pysyvä tietue, jonka avulla oikeudelliset tietueet, kuten varmenteet ja sopimukset, pysyvät siinä kiinteinä.
  4. Äänestysjärjestelmä: NXT-äänestysjärjestelmän avulla valuutanhaltijat voivat äänestää kryptografisesti todistetulla tavalla. Se mahdollistaa myös yksinkertaisten kyselyjen luomisen ja antaa tapahtumien toimia käyttäjän hyväksynnän ja hylkäämisen suhteen.
  5. Tilin hallinta: Tilinvalvontatoiminnolla voit luoda tilin, joka voi suorittaa tapahtuman vain määritetyn lyhytaikaisen ja varojen haltijan luvalla. Se parantaa myös tiliturvallisuutta ja varmistaa, että vain tietyillä ihmisillä on pääsy varoihin.

Kaikki Nxt-ominaisuudet ovat saatavilla Nxt-ydinasiakkaan kautta sekä Next API: n kanssa.

Kuinka Nxt toimii?

Nxt toimii prosessissa, joka tunnetaan nimellä taonta. Kaivostyöntekijöiden palkitsemiseksi se riippuu alustalta saamastaan ​​transaktiomaksusta.

Vähimmäismaksu kaikista Nxt-tapahtumista on 1 Nxt. Aluksi käyttäjän on ostettava Nxt-kolikko. Kun he ovat ostaneet kolikon, heidän on asetettava lompakko ja asennettava se tietokoneellesi. Lähetä kolikko lompakkoon ja anna sen juosta ja vääristyä verkkoa varten.

Käyttäjät voivat ansaita rahakkeita myös käymällä kauppaa fiat- ja kryptovaluutoilla.

Nxt tuotteet ja työkalut

Nxt Blockchain -alusta

Se on avoin alusta, joka tarjoaa sinulle laajan valikoiman asioita, joita voit tehdä blockchainilla. NXT: ssä on vaikuttava joukko toimintoja, jotka ovat jo ohjelmistossa.

Ajan myötä Nxt: n kehittäjät nousivat ylös Jelurida (Alankomaiden perustama käynnistys). Käyttäjille, joilla ei ollut vaihtoehtoa blockchainille, Jelurida tarjoaa heille lisenssin Nxt-ohjelmiston yksityiselle versiolle. Ja avoimille projekteille on olemassa blockchain-luontisarja, jonka avulla projektin omistajat voivat käynnistää uuden blockchainin koodin perusteella.

Kehittäjillä oli tekniikan IP-oikeudet, ja he tekivät päätöksen luoda Nxt: n seuraaja, joka tunnetaan nimellä Kiihko.

Ardor Blockchain -alusta

mikä on Ardor NXT

Kuvahyvitykset: Kiihko

Se on Nxt-ohjelmiston seuraaja, joka käsittelee kaikki lohkoketjun ongelmat. Jeluridan mukaan se on ekosysteemi, jossa pelaajat voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Lisäksi se on aivan kuten Nxt ja toimii julkisena avoimen lähdekoodin ohjelmistona.

Ardor ei korvaa Nxt: ää, mutta se voi olla tai ei olla rinnakkain sen kanssa.

Ignis on Ardorin ensimmäinen lapsiketju (kevyt lohkoketju, joka mahdollistaa oman lohkoketjun itsensä käyttöönoton), joka auttaa vähentämään turvotusongelmia sallimalla tietojen leikkaamisen aikataulun mukaisesti.

Muita NXT-työkaluja ovat- Hintamuunnin, Blockchain Explorer, Yleiskatsaus omaisuuteen, Nxt-tilastot ja äänestykset.

NXT-tunnukset

Nxt-tunnuksia on kahden tyyppisiä, nimittäin varat ja rahajärjestelmän kryptovaluutat. Nämä rahakkeet edustavat kaikkea, mukaan lukien ideoita, osakkeita, omaisuutta, joukkovelkakirjoja, hyödykkeitä ja mitä tahansa. Jopa ideoita!

Käyttäjät voivat käyttää näitä tunnuksia yhdistääkseen todellisen maailman digitaalisesti. Voit myös jakaa äänioikeuksia näiden kolikoiden kautta.

Tulee Nxt seuraava super-kryptovaluutta?

Nxt on nähnyt useita mahdollisuuksia ja keksinyt ratkaisuja myös lohkoketjutekniikan kohtaamien haasteiden ratkaisemiseksi. He ovat luoneet erilaisia ​​sovelluksia, työkaluja, tuotteita ja myös jatkaneet murtamista Jeluridan kanssa.

Sen viimeinen julkaisu on mahdollistanut myös laajennusjärjestelmän ja monen allekirjoituksen ominaisuudet asiakkaalle. Ardorin ja Igniksen kehityksen myötä voimme silti seurata kryptovaluutta.

Mutta kuten kaikki muutkin kryptovaluutat, sen tarkka tulevaisuus on epävarma kuin koskaan. Jeluridan perustaja ja toimitusjohtaja, Lior Yaffe sanoo:

“Voit olla varma ystävistäni; NXT: llä on valoisa tulevaisuus, se on ollut olemassa melkein neljä vuotta ja tulee olemaan pitkään. “

* Vastuuvapauslauseke: Artikkelia ei pidä pitää sellaisenaan eikä sitä ole tarkoitettu antamaan sijoitusneuvoja. Tässä artikkelissa esitetyt korvausvaatimukset eivät ole sijoitusneuvoja, eikä niitä tule ottaa sellaisenaan. Tee oma tutkimus!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map