Aloittelijan opas: Mikä on Spectrecoin – nimettömyyskolikko

Mikä on Spectrecoin (XSPEC)? Luultavasti et tiedä. Salausjakeessa on tunnettuja kryptovaluuttoja. Ja on vähemmän suosittuja altcoineja.

Jokaisen salausvarallisuusprojektin takana on joukkueita. Ja jokainen joukkue pyrkii voittamaan muut. Mutta bränditietoisuudella ja hyvällä markkinoinnilla tiedät altcoinit, joista et edes välitä välittää. Ja samalla muistiinpanolla päädyt olemaan tietämättä muista tarvitsemistasi.

Salausjakeessa on tuhansia kryptovaluuttoja. Kaikilla on tarkoitus olemassa oleville tai pikemminkin takana oleville joukkueille oli tarkoitus luoda ne. Jokainen heistä haluaa täyttää ja hyödyntää kapealla, jonka toinen on jättänyt.

Tuloksena ovat kilpailevat salaus- ja blockchain-projektit. Yksi markkinarako, jolla on hyvä kilpailu, on yksityisyys ja nimettömyys. Tämä on sama kapasiteetti Spectrecoin (XSPEX). Muut saman kapealla olevat ovat kuten DASH, PIVX, Monero ja Zcash.

Jokaisella niistä on erinomaiset ominaisuudet. Ne ovat merkittäviä ja niillä on merkittävä markkinaosuus. Voit käsitellä sitä toisen päivän kanssa. Joten, tutkitaan, mikä on Spectrecoin, miten se aloitettiin ja sen ominaisuuksia. Lisäksi tiedät mitä tiimi halusi sinun hyötyvän.

Spectrecoinin (XSPEC) historia

Joukkue takana Spectrecoin kehitetty alkuperäisen ShadowCash-valkopaperin perusteella. Se tekee Spectrecoinista ShadowCashin salaushaarukan. Vaikka paperilla oli useita laatuongelmia, ne jatkuivat. Spectrecoin-virallista valkoista paperia ei ole. He aloittivat Spectrecoinin parantamaan ShadowCash-konseptia vuonna 2016.

Tor ja Hawala inspiroivat Spectrecoin-järjestelmää. Tor-integraatio ShadowCash-koodiin nimettömyyden lisäämiseksi. Ja Hawala antaa blockchainille rahalähetysten käsitteen mobiilisovelluksen kautta.

Useimmille nykyään alkaville salausteknologiaprojekteille he tarvitsevat varoja. Ja heidän tapansa saada varoja järjestelmiensä tukemiseksi tapahtuu ICO: n kautta. Joten he käynnistivät ICO: n marraskuusta 2016 tammikuuhun 2017.

ICO keräsi noin 16 000 dollaria, mikä vastaa 17 BTC: tä tuolloin. Määrä ei riittänyt, koska jotkut ihmiset kutsuivat projektia huijaukseksi tai ShadowCash-klooniksi. Mutta silti heidän oli jaettava kerätyt varat. Jakelu oli verrannollinen sijoittajien osuuteen. Tuloksena oli hämmästyttävä ICO-hinta keskimäärin 0,00000083 BTC. Palkkiojärjestelmän vuoksi suurin osa sijoittajista oli maksanut 0,0000009 BTC kolikkoa kohden ICO: n varhaislintujen hyväksi.

Torin integroinnin ja pörssinoteerauksen jälkeen kolikko kävi kauppaa välillä 0.00001 – 0.0002 BTC. Tämä hinta johti erittäin korkeaan tuottoon sijoittajille. Ja joukkue ohjasi rahaa ICO: lta sopimuskehittäjille.

Spectrecoin-siirtymä tunnustettuun Altcoiniin

Muista, että Spectrecoin oli kohdannut huijausotsikon ja ShadowCash-kloonin. Joten huhtikuussa 2017 kehittäjät hylkäsivät ShadowCashin ja käynnistivät Particlin. Tämän seurauksena Spectrecoinia vastaan ​​esitetyt syytökset loppuivat.


Toinen muutos tapahtui Spectrecoinin hallinnassa. Kesäkuussa 2017 Spectrecoinin perustaja mandica mainitsi terveysongelmia. Tästä syystä hän antoi projektin johtajuuden jbg: lle.

Siitä lähtien tähän saakka projekti on parantunut huomattavasti. He ovat keränneet enemmän varoja. Lisäksi he ovat kehittäneet lompakon. Ja he ovat nähneet yhteisön kasvun Spectrecoinin takana.

Esimerkiksi elokuussa 2017 he keräsivät noin 4000 dollaria 37500 XSPEC: ssä ja 1 BTC: ssä. Määrä antoi jbg: n keskittyä Spectrecoiniin. Syyskuussa 2017 jbg: n entinen kollega @brycel liittyi projektiin. Salakirjoittajana hänen tehtävänsä oli parantaa liiketoimien varkainmekanismia.

Rahoituksen ja kehittäjän lisäksi projekti on rakentanut lompakon, joka on tällä hetkellä versio 1.3.5. Ja nykyinen kehitys johtuu versiosta 1.4.

Tiimi julkaisi version 1.3.5 strategisesta näkökulmasta auttaakseen rahoitusta. Julkaisussa on mekanismi, jonka avulla käyttäjät voivat osallistua. Osuus on tietty prosenttiosuus kehittäjille maksettavista palkkioista. Oletusarvo on 5%, mikä tarkoittaa sitä, että jokainen 20. osuus lasketaan projektiosoitteeseen.

Mutta mikä on Spectrecoin (XSPEC)?

Nyt kun tiedät kuinka Spectrecoin alkoi, mikä on Spectrecoin?

Spectrecoin on salausvaluutta, joka on suunnattu yksityisyyteen, kuten fyysinen käteinen. Omaisuus sisältää panoksen todistamisalgoritmin. Algoritmi tarjoaa renkaan allekirjoituksia nimettömyyden ja yksityisyyden suojaamiseksi. Lisäksi algoritmi varmistaa nopeat tapahtumat ja IP: n peittämisen lompakossa.

Spectrecoin-kehittäjät ovat aktiivisia sen kehittämisessä. Heillä on etenemissuunnitelma, jossa priorisoidaan turvallisuutta, yksityisyyttä ja ominaisuuksien hajauttamista. Kehittäjät asettavat varkainosoitteet saataville tulevaan Android-lompakkoon. He asettavat myös mobiililompakon panostamisen lompakkoon.

Muista, että ShadowCash innoitti Spectrecoinin kehittämistä. Joten, Spectrecoin lainasi ja parantaa renkaan allekirjoitusjärjestelmää ShadowCashilta.

Kuinka Spectrecoin saavuttaa yksityisyytensä? Spectrecoin käyttää Tor-verkkoa. Joten verkkotason viestintä tapahtuu Tor-verkon piilotettujen palvelujen kautta.

Spectrecoin-toteutuksessa se saavuttaa seuraavat vaatimukset:

 • 60 sekuntia Estoaika
 • 5%: n osuudet
 • 2 XSPEC-lohkopalkkiota
 • 288 estää maturiteetin
 • Vaaran vähimmäisikä on 8 tuntia

Spectrecoinilla on 20000000 alkutoimitusta eikä enimmäistarjontaa.

Spectrecoin-ominaisuudet

Spectercoin-ominaisuudet

Kuvahyvitykset: Spectrecoin

Spectrecoin on salaketju turvallisuuden ja yksityisyyden suojaamiseksi kryptovaluuttatapahtumissa. Mutta sen saavuttamiseksi sillä on pakollisia omaisuuksia. Projektin verkkosivuston mukaan nämä ovat 6 nykyistä ominaisuutta:

1. Natiivi Tor-integraatio

Kuten aiemmin nähnyt, Tor- tai Onion-verkko käyttää piilotettuja palveluita. Kun sitä käytetään blockchainissa, se säilyttää yksityisyyden. Tor-verkko suojaa käyttäjiä valvonnalta ja seurannalta. Verkko pitää kaiken viestinnän sisällä.

SPEC: ää pidetään nykyään yksityisimpänä ja nimettömänä kryptovaluuttaverkostona – coins.newbium.com

2. OBFS4-sillan tuki

OBFS4 on tehokkain kuljetus- ja ohitussensuuriprotokolla. Kerroksen tarkoituksena on rajoittaa kolmansia osapuolia. Tämän seurauksena osapuolet eivät voi kertoa käytettyä protokollaa viestien luonteen perusteella.

Joten turvallisuuden ja yksityisyyden parantamiseksi Spectrecoin-projekti on käyttänyt tätä protokollaa. Kerros varmistaa huomaamattoman käytön maissa, jotka eivät salli Toria. Projektin verkkosivuston mukaan se on ainoa kolikkoa käyttävä tätä ominaisuutta.

3. Soittoallekirjoitukset

Sormuksen allekirjoitus on salauslaite. Se on eräänlainen digitaalinen allekirjoitus, joka rajoittaa käyttöä ryhmän jäsenissä, joilla on avaimet. Täten tietty ryhmä voi nähdä vain minkä tahansa ryhmän luoman viestin, jolla on soittoallekirjoitus.

Tämä digitaalinen allekirjoitus varmistaa täydellisen nimettömyyden tapahtumassa lohkoketjussa. Et voi jäljittää varsinaisen varojen lähdettä tapahtumassa.

4. Varkainosoitteet

Stealth-menetelmä on tehokas työkalu lohkoketjussa. Kuvittele, että luot väliaikaisen kertaluonteisen osoitteen tietylle tapahtumalle. Tämä on varkainosoitteiden käyttö. Vaikka mahdollista haitallista käyttöä, voit käyttää sitä ja saada ylimääräinen kerros nimettömyyttä.

Lohkoketju tallentaa useita tapahtumia niin monta lähtevää maksua eri osoitteisiin. Näin ollen liiketoimien jäljittäminen on vaikeaa.

Varkainosoitetoiminto on tällä hetkellä valinnainen Spectrecoin-lohkoketjussa. Mutta joukkue tekee siitä oletuksena version 2.0 vuonna 2018.

5. Nopeat ja edulliset liiketoimet.

Bitcoin-lohkoketjulla salauksen jakeiden valuutan edeltäjällä on korkeat transaktiokustannukset. Samoin transaktioaika on pitkä. Keskimääräinen tapahtuma-aika on noin 78 minuuttia bitcoin-tapahtuman vahvistamiseksi. Ja kustannukset ovat nousseet 34 dollariin.

Vaikka se on viime aikoina kieltäytynyt suosimasta käyttäjää, se on silti korkea. Syy siihen, miksi muut salausvarat alkavat alentua tai joilla ei ole ensinnäkin transaktiokustannuksia. Samoin lyhentää transaktioaikaa. Tämän seurauksena pienet rahalähetykset ovat tehokkaita.

Spectrecoin vahvistaa 30-60 sekunnin tapahtuma-ajat. Se takaa myös alhaiset maksut.

6. 5%: n vuosipalkkiot

Spectrecoin käyttää panoksen todistamisalgoritmia. Tällä algoritmilla on etuja. Se toimii tavallaan kuin pankki.

Algoritmiin sisältyy omaisuuden ostaminen ja säilyttäminen lompakossa kiinteäksi ajaksi. Kuten kiinteässä talletuksessa, panoskiintiö ansaitsee sinulle ylimääräisiä kolikoita.

Lohkoketju tukee panostamista. Ominaisuus mahdollistaa vakaan inflaation sallimalla pienemmän tehon panoksen. Lisäksi ominaisuus palkitsee sinut, kun autat verkkoa. Järjestelmä tekee palkitsevasta pitämällä lompakon avoimena panostamista varten.

Tulevat ominaisuudet

Spectrecoinin kehittäjät lupaavat muita ominaisuuksia hankkeen tueksi. Ominaisuuksiin kuuluu:

1. Varkain oletusarvoisesti

Muista varkainosoitteen ominaisuus. Spectrecoinissa se on valinnainen. Mutta seuraavassa julkaisussa, toivottavasti, 2.0, sillä on oletusarvoisesti varkainhoito.

Voit odottaa saumattomia yksityisiä tapahtumia ja piilevää vetäytymistä pörsseistä.

2. Stealth Staking

Panostus on kolikoiden ansaitseminen verkon tueksi. Nyt Spectrecoin haluaa luoda varkaustilan panostamiseen.

Joten pian voit odottaa saumatonta anonyymiä panosta heidän algoritmillaan.

3. Uudistettu lompakon käyttöliittymä

Tiimi haluaa myös sinun nauttivan heidän käyttöliittymastaan. He ovat parhaillaan käyttämässä Qt5: tä. Se parantaa suorituskykyä, helppokäyttöisyyttä ja alustan tukea.

Yksinkertainen ja kätevä käyttöliittymä tekee ominaisuuksista houkuttelevan käyttää sinua.

4. Matkapuhelimet ja laitteistot

Toinen asia, jonka joukkue pyrkii saavuttamaan omaisuuden turvallisuuden. Ja koska yhdistät rahasi turvallisuuden lompakkoihin, joukkue haluaa tukea kaikkia lompakoita. Joko laitteisto tai ohjelmisto.

Matkapuhelimet ovat helppokäyttöisiä ja mobiiliystävällisiä tallentamiseen ja siirtämiseen. Lompakot tukevat myös matalampaa virtaa.

Matkalaukut ovat turvallisia. Mutta ne eivät ole yhtä turvallisia kuin laitteistolompakot. Siksi tiimi kehittää parhaillaan tukea laitteistolompakkoille. Tyypillisiä laitteistolompakoita ovat Trezor ja Ledger Nano S.

5. SpectreCash

Samassa projektissa tiimi haluaa rakentaa alustan. Alusta, jota käytät 100% tuntemattomien vertaisoperaatioiden suorittamiseen. Ne kohdistavat pienimmät tapahtumat tällä alustalla.

Ne pyrkivät saavuttamaan keskenään vaihdettavan sähköisen kassajärjestelmän.

Kuka on Spectrecoinin takana?

Spectrecoinin luomisen tavoitteena on tiimi on tuntematon. Se on suhteellisen tuntematon salausjakeessa. Ei ole paljon mihin voit sitoa heitä lukuun ottamatta tätä projektia. Ja valitettavasti ei ole identiteettejä, joihin voisit helposti liittyä.

Se mitä heille on sinulle jäänyt, ovat kahvat, joihin voi liittyä.

Ajattelen yhtä syytä, miksi he piilottavat todellisen identiteettinsä. He kehittävät yksityisyyden suojaan perustuvaa projektia. Joka tapauksessa, tiedät edelleen niistä pienellä tarjoamallamme tavalla.

Projektin verkkosivustolta löytyy ydin-, yhteisö- ja kehitysryhmät.

Ydinryhmällä on:

 • @mandica on perustaja ja satunnainen projektipäällikkö terveydellisistä syistä
 • @RKh on markkinointi- ja wen-johtaja
 • @Beachguy on yhteisöpäällikkö

Yhteisön johtajia ovat @ dandan123, @devilseye, @LeoBitman, @Skotty, @Skull, @Tek, @Titorelli

Kehitystiimi sisältää:

 • @ mammix2 johtava kehityksen ylläpitäjä ja blockchain-konsultti. Tämä on jbg: n mahdollinen identiteetti.
 • Ivan Radigales Creus salauksen ja lohkoketjun kehittäjä. Tämä on mahdollinen identiteetti @brycelin takana.
 • Ahmed Shbli ohjelmistosuunnittelija, Qt ja GUI-asiantuntija.

Kuinka ostaa ja tallentaa Spectrecoin

Spectrecoin on kolikko kuin mikä tahansa muu. Ainoa erityinen paikka, josta löydät sen helposti, on vaihto. Valitettavasti et näe sitä luettelossa jokaisessa pörssissä. Tällä hetkellä Cryptopia, Livecoin ja Trade Satoshi luetellaan omaisuus.

Siellä 2 tapaa ostaa Spectrecoinia:

 1. Suora osto Cryptopiasta tai mistä tahansa pörssistä, jossa se on lueteltu

Tämä vaihe vaatii, että vaihdossa tuetaan Bitcoinia, Ethereumia tai Fiatia. Se edellyttää suoraa ostamista olemassa olevalla valuutalla.

 1. Epäsuora osto toisen altcoinin välisen vaihdon kautta.

Tämä menetelmä on kuin ensimmäinen. Sinun on siirrettävä valuuttaa vaihdosta toiseen. Yhdestä, joka ei sisällä Spectrecoinia, luetteloon.

Salausvaluutta käynnistettiin äskettäin. Joten harvat lompakot tukevatko ohjelmistot ja laitteistot sitä. Mutta silti voit tallentaa sen. Tiimi oli erittäin viisas kehittää työpöydän lompakon. Ja he ovat tällä hetkellä mukana kehittämässä matkapuhelinta.

Työpöydän lompakko on saatavana MacOS: lle, Windowsille ja Linuxille.

Kolikon suosio kasvaa. Siksi voit odottaa lisää vaihtoa aloittamaan kolikon listaamisen. Ja lisää laitteita ja ohjelmistoja alkaa tukea sitä.

Johtopäätös

Kolikko on osoittanut valtavaa kasvua sen julkaisemisesta lähtien. Yksi merkittävä saavutus on kaikkien aikojen korkein 6 dollaria. Kirjoitushetkellä yhden XSPEC: n hinta on noin 0,18 dollaria.

Tämä projekti lupaa innovatiivista tekniikkaa, mikä tekee siitä ainutlaatuisen. Vielä enemmän, sillä on tukeva ja aktiivinen yhteisö. Kehittäjät ovat avoimia uusille ideoille varmistaakseen, että Spectrecoin toimii sinulle.

Heidän etenemissuunnitelmansa asettaa tavoitteensa erittäin korkealle terveellisen tuotteen saavuttamiseksi. Tulevaisuus näyttää rehevältä ominaisuuksien suhteen, jotka joukkue haluaa toteuttaa.

Mikä on Spectrecoin? Se on yksi parhaista kilpailijoista DASH: lle, Monerolle ja Zcashille. Koska emme tiedä todellisia identiteettejä tämän projektin takana ja meillä ei ole virallista valkoista paperia, projekti herättää kysymyksiä koko uskottavuudesta ja tulevaisuudesta.

Voit lukea heidän verkkosivusto.

* Vastuuvapauslauseke: Artikkelia ei pidä pitää sellaisenaan eikä sitä ole tarkoitettu antamaan sijoitusneuvoja. Tässä artikkelissa esitetyt korvausvaatimukset eivät ole sijoitusneuvoja, eikä niitä tule ottaa sellaisenaan. Tee oma tutkimus!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map