Aloittelijan opas: Mikä on Stratis? Blockchain-as-a-Service -alusta

Oletko koskaan toivonut monikäyttöistä lohkoketjua? Blockchain-teollisuus synnyttää uusia projekteja joka päivä. Miksi ei ole estoketjua sovellettavissa kaikissa tilanteissa? Joten mikä on Stratis ja sen merkitys?

Kuvahyvitykset: Stratis

Stratis on kunnianhimoinen projekti. Salausjakeen ylimmät paikat ovat täynnä Bitcoinia ja Ethereumia. Mutta niillä on omat haasteensa, joten uudet projektit saavat kiinni. Yksi potentiaalinen kilpailija ylimmille paikoille on Stratis.

Olet ehkä kuullut palvelusta. Stratis on erinomainen esimerkki tämän käsitteen hyödyntämisestä. Sen kekseliäisyys on rahoituspalveluissa.

Stratis on paljon tutkimatta. Kuinka se alkoi? Mikä on Stratisin takana oleva tiimi? Mikä saa sen rasti? Joten mikä on Stratis?

Stratis antaa yrityksille mahdollisuuden rakentaa räätälöityjä blockchain-sovellukset. Ja et voi mainita Stratista samalla, kun suljet pois Microsoftin tekniikat.

Mikä on Stratis: syvällinen tutkimus

Mikä on Stratisin historia?

Alusta, jonka historiasta on vähän tietoa, perustettiin Isossa-Britanniassa ja käynnistettiin elokuussa 2016.

Matkansa aikana Stratis on kohdannut hikkaita. Yksi tapaukset, jotka sinua kohtaavat, on Nicolas Dorierin hylkääminen ja hyväksyminen. Dorier oli sitten pakkomielteinen Bitcoin-kehittäjä. Ainutlaatuisesti ilmaantuvuus on dokumentoitu osoittamaan, kuinka Stratis on kamppaillut olemaan siellä missä se on.

He sanovat usein, kun idean aika on tullut, niin kukaan ei pysäytä sitä. Stratisin matka on seurannut tätä ajatusta. Kerran Stratisin toimitusjohtaja Chris Trew pyysi apua Nicolas Dorierilta. Valitettavasti Nicolas käänsi hänet suuntaan, mutta juuttui Bitcoin-kehitykseen.

Chris ei epätoivoisi. Sen sijaan Chris näki mahdollisuuden. Mahdollisuus oli miljoonissa tietokoneissa, jotka käyttivät Microsoftin.Net- ja C # -kieliä. Lisäksi toinen motivaatio oli se, että Microsoft oli hankkinut avoimen lähdekoodin.Net ja C #. Hän tiesi tavoittavansa miljoonat yritystietokoneet.

Myöhemmin Nicolas näki Chrisin vision, muutti mielensä ja suostui puhumaan hänen kanssaan. Joten 2 vuoden ajan Nicolas kehitti Bitcoin-solmua C #: ssa.

Lisäksi Nicolasilla ei ollut korvausta eikä asianmukaista elämän tasapainoa. Joten Chris päätti maksaa Nicolasille Bitcoin-työn loppuunsaattamisen. Suunnitelmassa Stratis ei hyödytä vain Bitcoin-yhteisöä, vaan myös itseään.


Tämän järjestelyn lopputulos oli Nicolas-teoksen klooni. Erityisesti klooni nopeuttaisi Stratisin kehitystä.

Käynnistämisen jälkeen tutkitaan tiimiä, joka etenee ja ylläpitää tätä projektia.

Stratisin ICO

Stratis ICO käynnistyi kesäkuussa ja jatkui heinäkuuhun 2016.

Projekti onnistui keräämään yli 600 000 dollarin arvon 915 BTC. Tämä summa arvosti ja antoi Stratis-tunnuksen (STRAT) hintaan 0,0073 dollaria per tunnus.

ICO: n ensimmäisten viiden päivän aikana sijoittajat saivat 20% bonuksen. Itse asiassa bonus laski vähitellen viimeisten 11 päivän aikana nollaan. Silti se ei estänyt, että sijoittajat maksivat 561 BTC viimeisenä päivänä.

Yhdessä kehitystavoitteen kanssa projekti jakoi yhteensä 98 miljoonaa rahaketta. Projekti jakoi sijoittajille 85,7% STRAT: sta. Mutta joukkue piti jäljellä olevat 14,3% kehitykseen ja etenemiseen.

Stratisin omistaman fete-tavoitteen saavuttamiseksi sen on oltava takana visionääri ja vahva joukkue. Katsotaan nyt, mikä on Stratis Team.

Joukkue Stratisin takana ?

Chris Trew tulee helposti mieleesi hylkäämisen kärsimisen jälkeen. Ja myöhemmin saamme inspiroivan hyväksynnän. Huolimatta esiintyvyydestä sinun on silti tunnettava hänen roolinsa ja myös muut jäsenet.

Joten joukkue koostuu:

 1. Chris Trew

Chris on Stratisin toimitusjohtaja ja perustaja. Hänellä on laaja kokemus yritystietotekniikasta. Hän on aiemmin työskennellyt korkeimmissa rahoituslaitoksissa sekä laki- ja ilmailulaitoksissa. Viime aikoina Chrisillä on ollut kätensä Blitz-projektissa.

 1. Krushang Patel

Krushang on viestinnän päällikkö. Hänen ensimmäinen kohtaamisensa blockchainin kanssa oli Bitcoinin kanssa vuoden 2013 lopulla. Tämä tekniikka kiehtoi hänet siihen pisteeseen, että hän on kasvanut vahvaksi uskoksi blockchainiin.

 1. Carlton Pringle

Carlton on projektin johtaja. Hän on veteraani ohjelmistoteollisuuden asioissa. Hän keskittyy rakennusprojekteihin, joissa käytetään Microsoftin tekniikkaa. Ja niin, hän on intohimoisesti C #. Sattumalta C # on antanut Carltonin saataville Stratikselle.

 1. Nicolas Dorier

Nicholas on Bitcoinin kehitysneuvoja. Laaja kokemus Bitcoin-kehityksestä, Stratis tarvitsee hyödyllisiä oivalluksiaan. Muista, että hän osallistui Bitcoin-solmun kloonaukseen, mikä nopeutti Stratisin kasvua.

 1. Dan Gershony

Dan on Stratisin kehittäjä. Hän on ohjelmistoinsinööri, joka kykenee pääasiassa C # and.Net -kehykseen. Joten nämä taidot altistavat hänet kyvyille Stratisin kehityksessä. Dan kohtasi lohkoketjutekniikan vuonna 2013.Ja on ollut osa sitä siitä lähtien.

 1. Pieterjan Vanhoof

Myös Stratis-kehittäjä, jolla on kokemusta NET-kehyksestä. Hän on ollut aktiivinen blockchain-alueella. Asiakkaat ovat antaneet hänelle tehtäväksi räätälöidä ratkaisuja lohkoketjuun. Hänen osallistumisensa teollisuuteen on käynyt läpi ensimmäisen tapaamisen Bitcoinin kanssa vuonna 2013.

 1. Jeremy Bokobza

Jeremy on myös a.Net- ja C # Stratis-kehittäjä. Aktiivinen osallistuminen yrityssovellukseen yli 10 vuotta antaa hänelle kokemuksen. Hänen kiinnostuksensa blockchainiin alkoi vuonna 2013. Stratisissa hän työskenteli Cloud Stratisin, Full Noden ja Walletin parissa.

 1. Benoit Philibert

Stratis-käyttöliittymän käyttäjien on oltava mukavia ja onnellisia. Benoit on Stratisin käyttöliittymä- ja käyttöliittymäsuunnittelija. Alallaan kärjessä hän pyrkii toimittamaan Stratis-rajapintoja.

Stratisin ominaisuudet

Tiedetään nyt Stratisin sisätilat ja mitä se tuo sinulle käyttäjälle.

C # Ohjelmointikieli

Stratis on ohjelmistoalusta. Ja huomioi, että tiimin on valittava kieli Stratiksen kehittämiseksi. Kieli on C #.

Ethereum rajana älykkäissä sopimuksissa käyttää vakautta. Yksi vakauden esteistä on monimutkainen oppia. Vaikka joukkue käytti C #: ta, erittäin luotettua ja tunnettua kieltä.

C #: n käytön etuna on, että yritykset eivät halua aiheutua ylimääräisiä kustannuksia sisäisten kehittäjien kouluttamisesta. Joten he käyttävät pikemminkin jo hyväksyttyä ja parempaa C #.

Siksi Stratis käynnisti kehityskehyksensä, joka sallii ohjelmoinnin C #: ssa ja.NET: ssä. Siksi kehittäjät voivat käyttää yksinkertaista ja tehokasta kieltä.

Todiste vaarnasta

Stratis toteuttaa Proof-of-Stake -algoritmin. Aikaisemmin alkuvaiheessa Stratis lyö STRAT-rahakkeita Proof-of-Work -sovelluksella.

POW tarjosi ainoan tavan lyödä uusia STRAT-tunnuksia olemassaoloon.

POS: n avulla uudet lohkot varmistetaan validoijilla. Natiivin kolikon haltijat valitsevat validoijat verkossa satunnaisesti.

Peräkkäin ne lisätään lohkoketjuun. Tässä prosessissa solmu osallistuu kiinnittämällä osa olemassa olevista varoista panoksen tekemiseen samanlaisen lohkon ratkaisemiseen.

POS-algoritmi rajoittaa käyttäjää validoimaan uudet lohkot, joiden arvo on sama kuin heidän panostamiensa kolikoiden määrä. Joten se tarkoittaa, että jos sinulla on enemmän kolikoita, voit vahvistaa enemmän tapahtumia. Ja palkinto on enemmän kolikoita.

Verkosto valitsee sidosryhmät solmujen joukosta, joilla on jonkin verran lompakoita. Panostamiseen tarvitaan erityisiä panostuslompakoita.

Panosnäyttö-menetelmä tarjoaa helpon tavan saada lisää kolikoita. Bitcoin ja Ethereum käyttävät raskasta POW: ta, joka saa hinnat nousemaan. Mutta POS tekee Stratiksesta tehokkaan ja helposti hankittavan.

Ajattele sen olevan STRAT: in hodlaamista lompakossa ja enemmän palkintoja nykyisten kolikoidesi panemisesta.

Älykkäät sopimukset

Tämä on kiistatta asia blockchain-alalla. Sillä on merkittäviä etuja käytettäessä. Ja nyt jokainen lohkoketju haluaa sisällyttää tämän käsitteen.

Onneksi Nick Szabolle, tästä konseptista on tullut todellisuus myös Stratiksessa.

Älykkäät sopimukset mahdollistavat tapahtumien suorittamisen ilman kolmansien osapuolten tarvetta.

Kaikki älykkäät sopimusten toteutukset ovat samanlaisia, ainoa ero tulee tehokkaasta kehityksestä. Stratis-älykkäät sopimukset on kirjoitettu C # -nimellä, joka on yleinen, helppo ja tehokas. Tämä antaa kehittäjille helpon ajan viedä älykkäitä sopimuksia Stratiksessa.

Toinen etu on, että ihmiset voivat luoda älykkäiden sopimusten järjestelmiä samalla lohkoketjulla. Älykkäiden sopimusten olemassaolo ei häiritse ensisijaista lohkoketjua.

Stratis-tiimi lisää myöhemmässä julkaisussa tukea F #: lle. Finanssialalla suosittu kieli.

Lohkoketju palveluna (BaaS)

Stratis toteutetaan palveluna. Siten siitä tulee BaaS-alusta. Itse asiassa verkossa toimivat lohkoketjut ovat käytettävissä pilven kautta.

Joten yrityksille ei tarvitse olla täydellistä täyttä solmua pääsemään tiettyyn lohkoketjuun. Etu on, että järjestelmä vapauttaa yrityksen resursseja.

Tämä kehitys edistää blockchain-käyttöönottoa kaikissa yrityksissä. Yritykset hyödyntävät pilvipohjaista lohkoketjua, älykkäitä sopimuksia ja sovelluksia.

Suojatut verkot

Tämä on estoketjujen luontainen ominaisuus. Stratikselle on olemassa käänne tähän omaisuuteen.

Tiimi kehitti Stratisin Bitcoinilla. Siten sillä on Bitcoinin turvallisuusetuja. Sieltä Stratis yrittää lieventää Bitcoinin puutteita. Esimerkiksi Stratisin kanssa kehittäjät voivat ottaa sovelluksia käyttöön Bitcoinissa.

Edulliset verkot

Blockchain-kehityksen piikki on korkeimmillaan. Se pysyy niin lähitulevaisuudessa, koska jokaisella yksiköllä näyttää olevan lohkoketjunsa. Stratis ennakoi tämän oivalluksen.

Tämän seurauksena Stratisilla on etu ajaa sekä julkisia että yksityisiä lohkoketjuja. Tämä on mahdollista STRAT-tunnuksilla, joilla on natiivi arvo alustalle.

Yksityisellä lohkoketjulla on etu. Voit luoda ja mukauttaa sovelluksia tarpeidesi mukaan.

Lisäksi merkkien louhimiseen liittyvien laitteiden käyttökustannukset ovat alhaisemmat kuin vaarnan todistus.

Yhden napsautuksen käyttöönotto

Toinen hyvä ominaisuus lähes kaikilla kehitystasoilla. Yrityksesi ei halua käyttää koko ajan yrittäessään määrittää lohkoketjua.

Tämän ominaisuuden avulla kehittäjä käyttää yhden napsautuksen blockchain-käyttöönottoa. Ominaisuus lupaa koko verkon yhdellä napsautuksella. Kuka ei halua tällaista Stratisin mukavuutta?

Yhden napsautuksen ominaisuus luo blockchain-lähtöominaisuudet emoketjusta. Voit helposti ottaa mukautettavan sivuketjun käyttöön.

Tämä kyky ulottuu edelleen muihin lohkoketjuihin. Voit käyttää lohkoketjua muille alustoille, kuten Ethereum ja Bitcoin. Lisäksi voidaan hyödyntää muissa lohkoketjuissa luontaisesti tarjottuja ominaisuuksia.

ICO-foorumi

Aiemmin useimmat ICO: t ovat toimineet Ethereumilla. Ja se näki verkon paisumisen johtuen monista ICO: ista, jotka toimivat päälohkoketjussa. Stratiksessa on uusi ja parempi vaihtoehto.

Toukokuussa 2018 Stratis julkaisi koko tuotteen, jossa on runsaasti ominaisuuksia. Se takaa käyttöönoton muutamassa minuutissa käyttämällä Ota käyttöön Azure-napsautusta.

Stratis ICO -alustalla on:

 • Muokattava muotoilu, joka mukautuu helposti ainutlaatuiseen tuotemerkkisi
 • Fiatin, BTC: n, STRAT: n ja muiden yli 50 ylimääräisen altcoiinin käyttö
 • Know-Your-Customer -palvelu rahanpesun estämiseksi
 • Hierarkkiset deterministiset (HD) lompakot varojen keruun turvaamiseksi
 • ICO-alustan ilmainen käyttö vähentää joukkorahoituksen korkeita kustannuksia

Alusta parantaa huomattavasti sekä ICO: n liikkeeseenlaskijoiden että avustajien käyttökokemusta – Chris Trew, toimitusjohtaja Stratis

Stratis ICO: n tehokkuus näkee yritysten käyttävän sitä ja aiheuttavan puolestaan ​​suurempaa liikennettä. Siten STRAT-tunnuksen arvon suotuisa nousu

Sivuketjut

Lisäketjut, joita ihmiset käyttävät Stratisissa, ovat yksityisiä sivuketjuja. Ne mahdollistavat räätälöinnin hyödyntämällä vanhemman lohkoketjun ominaisuuksia. Lisäksi voit myös tehdä päivityksiä sivuketjuusi vaikuttamatta muihin.

Kesäkuussa 2018 Stratis julkaisi Federated Sidechains Alphan.

Yritykset voivat ottaa käyttöön sivuketjunsa. Sivuketjuominaisuudella on:

 • Muokattavat sivuketjut joustavilla toiminnoilla, kuten konsensus, lohkon koko ja yksityisyys
 • Skaalautuva lohkoketju
 • Ketjunväliset liiketoimet Stratisin emoketjun ja sivuketjujen välillä

Tiimi työskentelee myöhemmän julkaisun parissa, jotta älykkäät sopimukset mahdollistavat sivuketjut.

Projekti on merkinnyt nykyisen ominaisuuden testiympäristöllä. Tiimi nimeää ympäristön Apexiksi. Testaus on osoittanut, että Apex on vuorovaikutuksessa pääketjun kanssa saumattomasti. Ja käyttäjät voivat kokeilla tätä TSRAT- ja TAPEX-kolikkotapahtumilla.

Sivuketjut tarjoavat keinon järjestää, hiekkalaatikko ja ottaa käyttöön räätälöity lohkoketju, joka on räätälöity tietyille yritysprosesseille – Chris Trew

Fiat-yhdyskäytävän integrointi

Tämä ominaisuus on suunniteltu Stratisiin alusta alkaen. Rahoituslaitokset siirtävät arvon, jonka kuluttajat hyväksyvät helposti. Siellä siirrettyyn arvoon kohdistuu haitallista volatiliteettia.

Loppujen lopuksi yritykset voivat nauttia molempien maailmojen parhaat puolet noudattamalla politiikkaa. Siksi yritykset nauttivat liiketoimien nopeudesta, kustannuksista, avoimuudesta ja valuutan vakaudesta.

Breeze-lompakko

Breeze-lompakon tarkoituksena on lisätä taloudellista yksityisyyttä Stratisin ja Bitcoinin käyttäjille. Lompakko lisää siihen TumbleBitin innovaatiot.

Lisäksi yksityisyyden parantamiseksi on olemassa suojatun maksun täyden eston varmennusjärjestelmä.

Projektiryhmä laajentaa myös Stratis Financial Privacy -protokollaa. Protokolla varmistaa luotettavan ja hajautetun protokollan lohkoketjussa ja sivuketjuissa.

TumbleBit valittiin useiden seikkojen perusteella, koska:

 • Tapahtumat ovat linkittämättömiä ja yksityisiä
 • Turvallinen: kukaan ei voi varastaa maksuja – siten epäluotettavaa omaisuutta
 • Se on yhteensopiva bitcoinin protokollan kanssa
 • Luotettava vaihto Bitcoin-STRAT-parin turvallisena vaihdona

Stratisin ja Bitcoinin suhde näkee Stratiksen käytön virran Bitcoin-yhteisöltä. Se muuttaa tämän lompakon oletuslompakoksi käytettäväksi kahdessa salausyhteisössä.

Masternodit

Stratis masteroi väistämättömässä vaiheessa teollisuudessa. Lohkoketju tarjoaa hyödyllisiä palveluita säilyttäen samalla palvelut hajautetusti ja väärinkäytöksiltä. Varhainen toteutus on Breeze Privacy Protocol. Mutta palveluiden lisäksi on ennakointi.

Masternode-ominaisuus sisältää:

 • Live Masternode, joka toimii Microsoft Azuressa
 • Palvelun löytämisprotokollan tuki määrittää Breezen tietosuojaprotokollan
 • Vakuustarkistusominaisuus, joka vaatii operaattorilta 250000 STRAT valvotussa osoitteessa ja kannustaa verkon vaatimien asianmukaisten resurssien toimittamiseen.

Masternode-ominaisuus tarjoaa mainos- ja etsintämekanismien kestävän muutoksen.

Segwit valmis

Vaikka tämä ominaisuus on kiistanalainen, se voidaan aktivoida helposti. Kehittäjät rakensivat sen Stratis-koodikannan sisällä.

Se on merkittävä piirre transaktion nopeuden kasvussa. Se saavuttaa nopeudet jakamalla tapahtuman kahteen sektoriin. Ja se poistaa lukituksen avaavan allekirjoituksen. Se lisää allekirjoituksen uutena rakenteena tapahtuman lopussa.

Stratis-identiteetti

Stratisin kehitys suunnittelee identiteetin hallintaa. Vaatimus kryptovaluuttojen sääntelystä on ollut tämän käsitteen motivaatio.

Vastauksena siihen Stratis on rakentanut sovelluksen henkilöllisyyden hallintaan KYC: ssä. Ja sovellus vahvistaa henkilöllisyytesi kerran ja myöhemmin, tarvitaan vain todistus. Sovellus on Stratisin ja Escalate Groupin kumppanuus.

Sovellus toimii Stratis-sovelluksessa käyttäen Proof-of-Concept -ohjelmaa. Itse asiassa identiteetit ovat muuttumaton pääkirja, joka voidaan jakaa muiden kanssa.

Varo, että mitään henkilötietoja ei jaeta ilman ennakkolupaa.

Ainutlaatuisesti sovellus hyödyntää Microsoftin liiketoimintaratkaisuja. Ja nämä ovat etuja:

 • Sosiaaliset tilit, sähköpostit ja mukautetut tunnukset käyttävät
 • Tukea on avoimille standardeille ja kaikille alustoille
 • Turvallisuus ja skaalautuvuus on taattu
 • Brändin mainostaminen käyttämällä valkoista etikettiratkaisua
 • Voit mukauttaa henkilöllisyyskokemusta

Heillä on iOS- ja Android-sovellukset. Mutta Android-sovellus on olemassa beetana.

Stratisin sosiaalinen vastuu?

Stratis-akatemia

Sosiaalinen vastuu on näkökohta, jota Stratis tarkastelee. Toisin sanoen Stratis haluaa auttaa välittömää yhteiskuntaa.

Stratis avasi oven heidän akatemialleen. Akatemian tavoite on keskus, jossa kehittäjät oppivat. Kehittäjät oppivat korvaamattomia taitoja, jotka liittyvät blockchain-tekniikkaan.

Keskitin on tällä hetkellä verkossa. Se on olemassa sisältökirjastona, joka kattaa blockchainin perustan. Lisäksi sillä on myös oppimismoduuleja Stratis-alustan yksittäisiä ominaisuuksia varten.

Oppimateriaali on järjestetty lukumuodossa jokaiselle Stratisin tuotevalikoimalle.

Stratis-tunnuksen hankinnan muodot

Stratisin markkinat

CoinMarketCapin mukaan jokaisen STRAT: n arvo on 2,70 dollaria. Tällä hetkellä markkina-arvo on yli 250 miljoonaa dollaria.

Valtavan kasvumahdollisuuden vuoksi voit taipua hankkimaan sen. Mutta louhintaa ja sen ostamista koskevat kysymykset leijuvat sinussa.

Nyt opit tapoja saada se.

Onko kaivostoiminta mahdollista?

Alkuvaiheessa kaivos oli mahdollista Stratiksella. Mutta nyt POS-algoritmia on käytetty. Siksi et voi minun. Pikemminkin voit panostaa nykyiset kolikkosi saadaksesi enemmän.

Muista, että panostamiseen liittyy kolikoiden pitäminen lompakossa. Ja blockchain palkitsee sinut kiinnostuksen muodossa. Koska panostus auttaa suojaamaan verkkoa, järjestelmä asettaa korkotasolle 0,5-1% vuodessa.

Nykyiset kolikot ennakoivat sinun hankkivan ne ennen ostamista.

Joten miten ostaa?

Kuinka ostaa Strats

Voit ostaa STRAT: n vakiintuneista salauspörsseistä, kuten:

 • Bittrex
 • Binance
 • Poloniex
 • GDAX
 • Kaksoset

Pörsseissä yhteinen parilistaus on Ethereumin ja Bitcoinin kanssa. Tämä tarkoittaa sitten, että sinun on vaihdettava fiat-valuuttasi joko Ethereumiin tai Bitcoiniin.

Hankittu eetteri tai BTC vaihdetaan sitten STRAT: ksi.

Kun sinulla on Stratis-tunnuksesi, sinun on käytettävä tai tallennettava niitä strategiastasi riippuen. Säilytys riippuu mieltymyksistäsi. Tässä ovat vaihtoehdot:

 • Electrum – Stratis-lompakko
 • Stratis-QT lompakko panostamiseen
 • Breeze-lompakko
 • Ledger Nano S -lompakko (laitteisto maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi)

Stratisin tiekartta

Stratis-tie on täynnä kunnianhimoisia ominaisuuksia ja tuotejulkaisuja. Jotkut ominaisuudet ovat käynnissä, kun taas toiset joukkue on onnistunut julkaisemaan täysversiot.

Tässä on luettelo heidän etenemissuunnitelmastaan:

Kuvahyvitykset: Stratis

Tiimi on julkaissut täysversio:

 • ICO-alusta on julkaistu kokonaan
 • Stratis Identity iOS -sovellus
 • Stratis-akatemia yhteisöosaston kanssa

Tiimi työskentelee:

 • Täysi solmu ja sen käyttöliittymä Mainnetin beetaversiossa
 • Stratis Identity Android -sovellus beetaversiossa
 • Sivuketjut alfa-julkaisussa
 • Breeze Privacy Protocol mainnet beetan julkaisussa
 • Älykäs sopimus alfa-julkaisussa

Ne eivät rajoitu lueteltuihin ominaisuuksiin. Joukkue haluaa varmistaa, että Stratis on erinomainen ja kytkee ylimmän lohkoketjun. Joten, etsi uusia ominaisuuksia, koska niiden tiekartta perustuu vuosineljänneksiin.

Stratis-kumppanuudet

Salakirjassa jaeprojektien on tehtävä yhteistyötä muiden kanssa vaikutuksen lisäämiseksi. Stratis on johtanut korvaamattomia kumppanuuksia Escalate Groupissa, Gluonissa, C # Cornerissa, maailmanlaajuisen kaupan ulkopuolella ja Earth Twine.

Stratis- Earth Twine -kumppanuus luo erityisen lohkoketjun kansainvälisen äyriäisalan tietojen seurantaan. Järjestelmään kuuluu myös SPARKL. Tarjoaa myös keinot seurata tietoja LIS-vaatimusten noudattamiseksi.

Beyond Global Trade -sopimukset teollisuudessa. Sillä on toimintaa Kiinassa, Singaporessa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Joten yhteistyö Stratisin kanssa isännöi heidän ICO: taan alustalla.

Yhdessä Stratisin kanssa voimme edelleen optimoida prosesseja, torjua väärennöksiä ja lisätä luottamusta kauppaan. – Peter Chin, Beyond Global Tradein perustaja ja toimitusjohtaja

Stratis Kilpailijat

Kilpailu Stratiksesta on olemassa Ethereumissa, Arkissa, Liskissä ja Riseessä.

Lisk on kiistatta suurin Stratisin kilpailija sivuketjujen tarjoamisessa. Toisin kuin Stratis, Lisk on kirjoitettu JavaScriptiä. Lohkoketjut ovat myös julkisia ja käyttävät delegoitua vaarnaa (DPOS).

Ark ja Rise ovat myös Stratisin kilpailijoita. Ne eivät tue vain useita kieliä C #: n ulkopuolella, vaan myös sivuketjuja. Lisäksi he käyttävät DPOS: ää, joka on keskittämisen ja hyökkäysten mahdollisuus.

Lopulliset ajatukset

Stratis-alusta on sinänsä suuri potentiaali.

STRAT tunnuksena on noussut kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle, noin 20 dollariin. Tämä osoittaa, että joukkue on ponnistellut Stratiksen eteenpäin viemiseksi.

Lisäksi todellinen maailma käyttää Stratista. Sovellukset sisältävät lääketieteellisen tutkimuksen, Internet-liiketoiminnan logistiikan ja fintech-ratkaisujen tarjoamisen.

BaaS-kapealla Stratisilla on paljon tarjottavaa lähitulevaisuudessa, ja kehitys jatkuu.

Löydät lisätietoja heidän verkkosivusto ja viserrys.

* Vastuuvapauslauseke: Artikkelia ei pidä pitää sellaisenaan eikä sitä ole tarkoitettu antamaan sijoitusneuvoja. Tässä artikkelissa esitetyt korvausvaatimukset eivät ole sijoitusneuvontaa, eikä niitä tule ottaa sellaisenaan. Tee oma tutkimus!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map