Aloittelijan opas: Mikä ontologian lohkoketju on?

Ontology Blockchain on vallankumouksellinen projekti, joka on korkean suorituskyvyn julkinen foorumi sovelluksille. Ontologian tavoitteena on olla ratkaisu hajautetun luottamuksen ekosysteemin tarjoamiseksi, joka tukee digitaalista identiteettiä ja mahdollistaa yksityisten, julkisten ja konsortioiden lohkoketjujen verkon..

OnChainin käynnistämä keskittyy rakentamaan sillan lohkoketjun ja yrityssektorin välille. Se on helpottanut yritysten integrointia infrastruktuuriinsa, joilla ei ole aikaisempaa tietoa blockchainista ja hajautetuista verkoista. Verkko yhdistää erilaisia ​​tietokantoja hajautetun identiteettijärjestelmän, hajautetun tietoyhteistyön, hajautetun tiedonvaihdon ja hajautettujen yhteisöjen välillä.

Ontologian estoketjun ominaisuudet

  • Hajautettu tunnistusjärjestelmä – Tarjoamalla monitekijän henkilöllisyyden todentamisjärjestelmän yksilöille, organisaatioille ja kohteille, se varmistaa tietojen yksityisyyden ja auttaa rakentamaan luottamusverkon.
  • Hajautettu kirjanpitotekniikka – Ontologiassa otetaan huomioon menettelyprotokollat, hajautettu tiedonvaihto, älykkäät sopimukset, datayhteistyö ja hajautettu todistus. Tallennusjärjestelmä antaa nämä moduulit käyttöön hajautetun kirjanpidon kautta.
  • Tietojen tekijänoikeuksien suoja – Rekisteröinti-, pyyntö-, valtuutus- ja vaihtoprosessin avulla luotu digitaalinen identiteetti on suojattu tekijänoikeussuojalla, joka on tallennettu kuhunkin kopioon.
  • Hajautettu tiedonvaihto – Keskitetyn tietokannan avulla ontologia tarjoaa tarkkuutta samalla kun etsitään ja välitetään tietoja kahden osapuolen välillä sallimalla vertaisverkko-tiedonsiirto lohkoketjutekniikan avulla.
  • Avaintoiminnot ja moduulit – Moduuleja, kuten Ontology Marketplace (OM), Ontology Crypto Package (OCP) ja GlobalDB, käytetään uusien moduulien rakentamiseen asiakkaiden vaatimusten mukaisesti..

Hyödyt ontologiasta

Ontologian estoketju

Ontologia takaa enemmän etuja kuin vastaava kryptovaluutta ja muodostaa siten kapean itselleen. Joitakin ontologian estoketjun etuja ovat-

  • Se tarjoaa käyttäjille absoluuttisen suojan kolmansien osapuolten takavarikoista, eikä kukaan voi käyttää tai ottaa haltuunsa investointeja verkon sisällä.
  • Aina kun tehdään tärkeitä päätöksiä, ihmisten panos otetaan huomioon ja ihmiset voivat tehdä päivityksiä verkkoon. Tämä on mahdollista solmujen avulla, joiden avulla käyttäjät voivat omistaa verkon ja tehdä siihen muutoksia.
  • Se on osoittanut valtavia kasvumahdollisuuksia ajan myötä, vaikka se onkin laskenut arvossaan. Sen tavoitteena on olla joustava ja kasvaa muutaman seuraavan kuukauden aikana. Jos se pystyy ylläpitämään saman kasvun, se voi kasvaa tasoittamaan salausmarkkinoilla käytettävissä olevat parhaat salausvaluutat.
  • Kaikki henkilökohtaiset sijoitustapahtumat on salattu, ja vain käyttäjä voi käyttää tietoja. Jopa verkossa levitetyt solmut eivät voi palata omistajiin.
  • Ontologian estoketju on erittäin luotettava ja auttaa suojaamaan omaisuutta ja käyttäjiä verkkohyökkäyksissä.

Kuinka ontologia toimii?

Ontologia tarjoaa alustan muille lohkoketjuille, jotka voidaan upottaa ytimeen ja suorittaa sivuketjuina. Projektit, kuten älykkäät sopimukset, voidaan lisätä ja useita muita lohkoketjuja voidaan räätälöidä useille operaatioille. Ontologia on mahdollistanut arvon lähettämisen yhdestä lohkoketjusta toiseen yhdistämättä kahta verkkoa.

Ensimmäinen kerros mahdollistaa ihmisten, vaurauden, asioiden ja organisaatioiden todentamisprosessin, kun taas toinen kerros keskittyy sovellusten todentamiseen ja linkittämiseen. Kolmatta kerrosta käytetään linkkimoduulien, protokollien, rajapintojen jne. Tarkistamiseen ja viimeinen kerros linkittää erilaisia ​​verkkoprotokollia.

Kuinka ostaa ontologia kryptovaluutta (ONT)?

Ontologian kryptovaluutta voidaan ostaa pankkisiirrolla ostamalla ontologian lompakko. Ensisijainen kryptovaluutan vaihto voidaan valita alustan kautta, joka hyväksyy suorat maksut, kuten Coinmama.

Henkilökohtaisten tietojen avulla valittua ja vahvistettua kaupankäyntitiliä voidaan käyttää, ja kolikoita voi ostaa pörssin osto-osiosta, josta ne siirretään lompakkoon. Ensisijaiset lompakot ONT: n säilyttämiseen ovat Ledger Nano S ja NEO Client, koska ne ovat yhteensopivia NEO-valuutan kanssa.


ONT-rahakkeilla ei ole ollut julkista ICO-myyntiä, joten niitä voi ostaa ilmapisaroiden kautta. Viimeisin oli ONT-lentoputki NEO: n kautta, jossa jokainen NEO sai 0,2 ONT: n käyttäjien lompakoista..

Ontologian tulevaisuus

Ontologialla on ollut ratkaiseva merkitys ratkaisun löytämisessä, jotta suurempi joukko ihmisiä saadaan lähemmäksi lohkoketjuautomaatiota. Toisin kuin Ripple ja Bitcoin, jotka keskittyvät vain rahoitusmarkkinoihin, ontologian tavoitteena on päästä mukaan esineiden internetiin, lääketieteeseen, hallitukseen ja muuhun eri alaan. Huolimatta siitä, että se on melko uusi päävaluutta, se on pystynyt kiinnittämään riskipääomayritysten, kuten Sequoia Capitalin, huomion.

Ontologia on pystynyt aukottamaan aseman 20 parhaan salausvaluutan joukossa, ja sen markkina-arvo on noin 3 miljardia USD ja hinta 8,22 USD. Se lupaa elinkeinonharjoittajilleen valoisan ja tuottoisan tulevaisuuden kasvunopeudella ja uusimmilla päivityksillä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map