Blockchain Academy: Aloita Blockchain-kursseilla!

Blockchain-akatemia on varmasti tärkeä osa tullessaan blockchain-ammattilaiseksi. Et löydä suurempaa tapaa oppia blockchain-tekniikasta käyttämättä siihen blockchain-akatemiaa.

On monia ihmisiä tai ammattilaisia, jotka ovat enemmän kuin ammattitaitoisia teknisessä näkökulmassa, mutta liiketoiminnan näkökulmasta heiltä näyttää olevan erittäin puutetta. Tämän seurauksena, kun on kyse sekä lohkoketjun että yrityksen liiketoimintaprosessien yhdistämisestä, he tekevät monia virheitä.

Siksi se johtaa paljon resurssien tuhlaukseen ja ajanhukkaan. Mutta kuinka voit voittaa tämän tilanteen?

No, blockchain-akatemia voi olla täydellinen ratkaisu siihen. Pohjimmiltaan oppiminen blockchain-akatemiasta voi olla paras tapa ymmärtää kuinka yhdistää nämä kaksi.

Myös blockchain-akatemiakurssit ovat aina täällä tarjoamaan sinulle parasta tietoa ja koulutusta.

Siten täällä 101 Blockchainissa tarjoamme blockchain-akatemian, jota olet etsinyt verkossa.

Ei vain tämä, mutta huippuluokan blockchain-akatemiakurssimme saavat sinut ymmärtämään, miten tämä tekniikka toimii ja miten voit vapauttaa sen todelliset voimat.

Siksi tässä oppaassa puhumme kaikesta, joka liittyy blockchain-akatemiaan. Joten, aloitetaan!

blockchain-akatemia

Contents

Mitä Blockchain Academy -koulutuksemme tarjoaa?

No, blockchain-akatemian koulutus tarjoaa sinulle paljon tiloja. Katsotaan, mitä voit odottaa muodostavan blockchain-akatemian.

 • Laaja tietopohja

No, tiimimme omistaa mielellään aikansa ja ponnistelunsa koko akatemiamme toiminnalle. Koska meillä on laaja valikoima kursseja sinulle, muista vain, että jokainen niistä on täynnä tietoa.


Emme myöskään koskaan sisälly mitään sellaista tietoa, joka voi aiheuttaa sekaannusta. Kun olemme varmoja, että kaikki tiedot ovat täysin oikeita, vasta sitten luomme kursseja.

 • Säännölliset päivitykset

Blockchain-akatemian kursseja päivitetään säännöllisesti. Lisäksi varmistamme, että kaikilla kursseillamme on kaikki tarvitsemasi tiedot. Todellisuudessa päivitetyn sisällön löytäminen on suhteellisen vaikeaa. Lisäksi, jos käytät vanhentuneita tietoja, ratkaisu saattaa jopa epäonnistua.

Joten tiedämme tilanteen vakavuuden ja tarjoamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

 • Ensiluokkainen tuki

No, eikö olisit mahtavaa, jos saisit ensiluokkaisen tuen kursseillemme osallistumisessa? Siksi varmistaaksemme, että sinulla on ikimuistoinen kokemus kanssamme, kohtelemme jokaista opiskelijaamme erittäin huolellisesti.

Todellisuudessa mielestämme jokainen opiskelijamme ansaitsee parhaan parhaan kokemuksen. Joten tiimimme on aina valmiustilassa varmistaakseen onnellisen kokemuksen.

 • Joustavat oppimisaikataulut

Toinen asia, jonka akatemia tarjoaa sinulle, on mahdollisuus joustavaan oppimiseen. Se tarkoittaa, että voit keskeyttää ja aloittaa tarjoamamme kurssit milloin haluat. Tarjoamme tietysti jäsennellyn vaiheen jokaiselle kurssille.

Mutta saat lopullisen etumatkan. Voit myös suorittaa kurssin uudelleen ilman lisämaksuja!

 • Yksinkertainen oppitunnin rakenne

Monet teistä saattavat olla täysin uusi aihe. Siksi on välttämätöntä, että saat yksinkertaistetun, helposti ymmärrettävän tiedon. Niinpä auttaaksemme sinua kaikilla kursseillamme on yksinkertainen oppituntirakenne, joka on erittäin helppo ymmärtää.

Siksi se on loistava tapa aloittaa blockchain-digitaalinen muutos.

 • Eksklusiiviset bonusmateriaalit

Tarjoamme aina bonusmateriaaleja kaikkien opiskelijoiden kanssa. Todellisuudessa voit odottaa haastatteluja tai ammattimaisia ​​neuvoja huippuluokan blockchain-innovaattoreilta.

Lisäksi voit aina viikoittain seurata sähköposteja, joissa on harjoituslaskentataulukoita, ohjeita ja niin edelleen.

Voiko se saada mitään parempaa?

Kuinka valita täydellinen Blockchain-kurssi kokoelmastamme?

Blockchain-akatemiakurssimme tarjoavat sinulle täydellisen ratkaisun ja täydellisen tavan esitellä taitojasi yritysympäristössä. Periaatteessa kurssimme käyttäminen auttaa sinua osoittamaan, että pystyt todella työskentelemään tekniikan parissa tai ainakin sinulla on tietopohja keksimään täydellinen strategia.

Opit myös erilaisista blockchain-arkkitehtuureista, käyttötapauksista, alustoista ja niin edelleen. Paras tapa toimia on välttää kaikkia satunnaisesti Internetissä löytämiäsi ilmaisia ​​kursseja.

Joka tapauksessa, miten voit todella valita blockchain-kurssin myös tarpeisiisi? Suosittelemme, että tutustut jokaiseen kurssillemme ja valitse sitten tarpeisiisi sopiva kurssi.

Esitä siis itsellesi nämä kysymykset, jotta löydät täydellisen kysymyksen –

 • Millaista alaa teen?
 • Olenko johtaja- tai konsulttitoiminnassa vai kehittäjätyössä?
 • Tarvitsenko sertifikaatin vai ei?
 • Jos tarvitsen sertifikaatin, mikä kurssi kulkee käsi kädessä uravaihtoehtoni kanssa?
 • Aionko kehittää alustaa? Jos on, onko minulla työkaluja siihen?

Oppiminen blockchain-akatemiasta on loistava tapa parantaa uravaihtoehtojasi. Lisäksi kun olemme ylpeitä blockchain-kursseistamme, myös ei-tekniset henkilöt voivat helposti oppia tekniikasta ilman vaivaa.

Mutta jos et vieläkään ole varma, mitä valita, voit tutustua ilmaisiin kursseihimme tai jopa ottaa meihin yhteyttä saadaksesi asianmukaista opastusta. Siksi sinun tarvitsee vain rekisteröityä ja aloittaa blockchain-akatemian koulutus heti.

Miksi Blockchain Academy -kurssimme ovat tärkeitä?

No, emme ole kuin ylpeillä blockchain-akatemian koulutuksellamme ilman mitään asianmukaista syytä. Mutta meidän on sanottava, että meillä on markkinoiden paras kokoelma blockchain-kursseja.

Siksi blockchain-akatemian kurssit eroavat suuresti kaikista muista markkinoiden kursseista. Mutta kuinka menestyt siinä, kun muut ovat vielä kaukana?

Todellisuudessa kursseillamme on joitain keskeisiä elementtejä, jotka tekevät siitä niin erilaisen kuin kaikki muut. Katsotaan siis, kuinka olemme erilaisia.

Ensinnäkin muut markkinoiden blockchain-kurssit keskittyvät yleensä vain uuden vallankumouksen teknologiseen osaan. Siksi he eivät koskaan kerro sinulle, miten voit hyödyntää tätä tekniikkaa ja kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa.

Tiedämme, että tämän tyyppisen tekniikan luominen on lähinnä edistämään liiketoimintatapojamme tai elämäntyyliämme. Mutta et tiedä, miten voit käyttää tätä tekniikkaa vehnäyrityksissä siinä mielessä, että sitä käytetään?

Suunnittelemme siis kaikki kurssimme mielessä, että sen on vastattava myös yritystoimintaa. Siten kaikki kurssit on varustettu pariskunnalle teknologiaa tarjoaville yrityksille ja tarjoavat sinulle täydellisen yhdistelmän.

Joten oppiminen blockchain-akatemiasta varmistaa, että sinulla on tämä tieto selviytyäksesi tilanteesta, jonka yrityksesi heittää sinulle.

Tiesitkö, että nyt yritykset kamppailevat valtavasti löytääksesi täydellisen ehdokkaan, joka ymmärtää sekä tekniikkaa että liiketoimintaprosesseja? Tämä on yksi elämässä mahdollisuus, jonka sinun pitäisi ottaa ja turvata paikkasi huippuluokan yrityksessä.

Lisäksi?

Toiseksi kaikki kurssimme akatemiassa on suunniteltu yksinkertaisella mutta informatiivisella tavalla, joka vie hyvin vähän aikaa niiden ymmärtämiseen.

Älä myöskään usko, että kaikki kurssimme ja koulutuksemme ovat vain työntekijöille. Kuka tahansa työnantaja voi käyttää kurssejamme laajentaakseen myös tietämyskanta aiheesta. Todellisuudessa, jos olet vasta aloittelija tässä tekniikassa, niin kurssimme voivat auttaa sinua myös.

Joka tapauksessa, blockchain häiritsee ja aikoo häiritä monia teollisuudenaloja tulevaisuudessa. Joten on parasta valmistautua väistämättömyyteen ennemmin kuin myöhemmin.

Ja siksi akatemiamme on todella tärkeä sinulle. Kuten näette, saat vain ensiluokkaisen kokemuksen meiltä, ​​joten miksi et vain tarkistaa sitä?

Kuinka paljon aikaa sinun on investoitava 101Blockchains -sertifioiduksi ammattilaiseksi tulemiseen?

No, tämä on yksi suurimmista kysymyksistä, joita meiltä kysytään akatemiamme. Todellisuudessa tiedämme, että sinulla voi olla kiireinen elämäsi, eikä sinulla ehkä ole aikaa sijoittaa pitkään kurssiin. Siksi loimme kaikki blockchain-akatemiakoulutuksen siten, että se vie vain korkeintaan noin 16 tuntia.

Kuitenkin, kun jakoimme kurssit eri osiin, oppiminen siitä vie jopa 4 viikkoa. Halutessasi voit myös keskeyttää kurssin milloin tahansa.

Todellisuudessa mottomme on, että sinun pitäisi ehdottomasti oppia omassa tahdissasi. Joten oppiminen blockchain-akatemiasta on vain sinun tehtäväsi. Kukaan ei pakota sinua suorittamaan luokkia nopeammin tai hitaammin kuin haluat.

Joka tapauksessa pienimmillemme kursseillemme voi kestää noin 75 minuuttia. Joten, kuten näette, sinun ei tarvitse huolehtia kurssin suorittamisesta, kun sinulla on kiireinen ura.

Todellisuudessa kaikki riippuu sinusta!

Mikä on todellinen prosessi?

Blockchain-akatemia tarjoaa yksinkertaisen tavan saada sinut tämän tekniikan maailmaan. Mutta muista vain, että kaikkia sääntöjä ei ole kaiverrettu. Voit aina säätää sitä haluamallasi tavalla.

 • Aloita ilmoittautumalla johonkin akatemiamme blockchain-kursseista. Nämä kurssit varmasti laajentavat mielesi ja varmistavat, että sinulla on oikeat tiedot.
 • Varmista, että ymmärrät ja opit kurssien tarjoamat materiaalit täysin. Jos et ole varma jostakin, ota meihin yhteyttä milloin tahansa.
 • Voit tutustua blogi-osion informatiivisiin artikkeleihimme saadaksesi enemmän näkökulmaa myös blockchainin ekosysteemiin.
 • Käytä aina sähköpostiviestejä ja koulutustaulukoita viikoittain taitojesi terävöittämiseen.
 • Kurssin opettaja tarjoaa sinulle enemmän tehtäviä ja oppimateriaaleja. Siksi se varmistaa, että opiskelee niitä vastaavasti, jotta myöhemmin voidaan arvioida paremmin.
 • Ota aina aikaa, älä kiirehdi verkkotunneilla.
 • Saat pääsyn foorumillemme, jossa voit olla vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden kanssa. Voit siis aina pyytää apua opintomateriaalisi suhteen.

Blockchain-kurssikokoelma akatemiassamme

Sertifioitu Enterprise Blockchain Professional

Kurssin yleiskatsaus

Tämä on yksi blockchain-kursseista, jotka tarjoavat sinulle paljon arvoa ja sertifiointia. Katso miksi sinun pitäisi käyttää tätä kurssia –

 • Tutki blockchain-tekniikkaa, ja se vaikuttaa koko liiketoiminnan ekosysteemiin.
 • Tutustu laajempaan analyysiin blockchain-maailmasta.
 • Tiedä, miten voit strategian toteuttaa tekniikan.
 • Ymmärrä muutosprosessi päivitettyjen työkalupakettien avulla.

Mitä moduuleja sillä on?

M-1: Blockchain-tekniikan perusteet

 • Blockchainin perusteet
 • Kuinka lohkot luodaan
 • Älykäs sopimus
 • Yksityiset ja julkiset lohkoketjut
 • Konsensusmekanismit

M-2: Yritysten blockchain-alustojen syvempi ymmärtäminen

 • Corda
 • Ethereum
 • Hyperpitkäkangas

M-3: Blockchain kaupan rahoituksessa

 • Ripplen perusteet
 • Salausvaluutat ja salausvarat
 • Blockchain-päätöslauselmat kaupan rahoituksessa

M-4: Blockchain-sovellukset pääteollisuudessa

 • Blockchain muuttaa yrityksiä
 • Blockchain-pohjaisen toimitusketjun hallinnan perusteet
 • Blockchain-toimitusketjun todelliset käyttötapaukset

M-5: Blockchainin käyttötapaukset

Kuinka voit käyttää blockchainia eri sektoreilla

Yritysten lohkoketjut ja toimitusketjun hallinta

Kurssin yleiskatsaus

Tämä on yksi blockchain-kursseista, joka tarjoaa sinulle arvoyhdistelmän erityisillä toimitusketjun hallinnan näkymillä. Katso miksi sinun pitäisi käyttää tätä kurssia –

 • Kuinka voit integroida blockchainin yritystoiminnan malleihin.
 • Osallistu blockchain-keskittyvien yritysmahdollisuuksien koulutukseen.
 • Tutustu blockchain-asiantuntijataitoihin toimitusketjussa.

Mitä moduuleja sillä on?

M-1: Toimitusketjun hallinnan perusteet

 • Toimitusketjun prosessi on selitetty
 • Toimitusketjupäällikkö mahdolliset roolit yrityksessä ja päävastuut

M-2: Arvonmuodostus SCM: ssä

 • Arvioi yrityksen arvo käyttöpääomallasi
 • Taloudellisen lisäarvon (EVA) malli toimitusketjun hallinnan arvioinnissa
 • Toimitusketjun prosessi ja käyttöpääoman suhde

M-3: Toimitusketjun estoketju reaalimaailman esimerkkejä ja käyttötapauksia

 • Lohkoketjun vaikutus toimitusketjun käsittelyvirtoihin
 • Toimitusketjun hallintajärjestelmät, jotka käyttävät lohkoketjutekniikkaa

M-4: Innovatiivisen toimitusketjuprojektin kehittäminen

 • Vaiheittaisen ratkaisumenetelmän kehittämisen kokonaisprosessi

Yritysten estoketjut ja kaupan rahoitus

Kurssin yleiskatsaus

Tämä on yksi blockchain-kursseista, jotka tarjoavat sinulle käsityksen kaupan rahoituksen ja blockchainin maailmasta. Katso miksi sinun pitäisi käyttää tätä kurssia –

 • Arvioi, kuinka blockchain muuttaa kaupan rahoitussektoria ja vanhoja liiketoimintamalleja.
 • Tiedä millainen yritysyritykset käyttävät tätä tekniikkaa tällä hetkellä.
 • Lisätietoja blockchain-pohjaisista käyttötapauksista valita paras yrityksellesi.
 • Tutustu koulutukseen blockchain-alustoilla, jotka voivat virtaviivaistaa kaupankäyntiä.

Mitä moduuleja sillä on?

M-1: Kaupan rahoitusteollisuuden työprosessi

 • Kaupan rahoituksen peruselementit
 • Kaupan rahoitusteollisuuden ongelmat

M-2: Blockchainien rooli kaupan rahoituksen kehittämisprosessissa

 • Katsaus blockchain-pohjaisiin aloitteisiin, esimerkkeihin ja malleihin
 • Kaupan rahoitus blockchain-eduilla
 • Kuinka kaupan rahoituksen erilaiset blockchain-ratkaisut muuttavat teollisuutta?

M-3: Kaupan rahoituksen estoketjun keskeiset osat

 • Luottosopimus (LC)
 • Rahtikirja (BoL)
 • Rajat ylittävät maksut

M-4: Erilaiset Blockchain-pohjaiset Trade Finance -sovellukset

 • Katsaus Marco Poloon
 • Contour-of-Contour
 • Yleiskatsaus TradeLensiin
 • Katsaus We. Käydä kauppaa

M-5: Kehitykset blockchain-pohjaisissa kaupan rahoitusyhtiöissä

 • TradeTrust
 • Digital Standards Initiative

Enterprise Blockchainsin perusteet

Kurssin yleiskatsaus

Tämä on yksi blockchain-kursseista, joka tarjoaa sinulle ilmaisen analyysin siitä, miten tämä tekniikka toimii ja miten voit käyttää sitä. Katso miksi sinun pitäisi käyttää tätä kurssia –

 • Tutki blockchain-ekosysteemiä ja miten se vaikuttaa muihin.
 • Tiedä useista olennaisista termeistä, kuten konsensus, solmut jne.
 • Hanki koulutusta blockchainista ja sen roolista johtavilla aloilla.

Mitä moduuleja sillä on?

M-1: Blockchain-tekniikan perusteet

 • Laajempi selitys siitä, mikä on blockchain
 • Kuinka tämä tekniikka toimii?

M-2: Eri blockchain-ehtojen aliarviointi

 • Kaksinkertainen käyttö
 • Vahvistimet
 • Sallittu estoketju
 • Konsensuspöytäkirjat

M-3: Älykkäät sopimusehdot

 • Kuinka älykkäät sopimukset toimivat?
 • Mitkä ovat älykkäiden sopimusten edut?

M-4: Blockchain muuttaa maailmaa

 • Erilaiset lohkoketjun vertikaalit, jotka muuttavat teollisuutta
 • Johtavat teollisuudenalat, jotka käyttävät blockchain-tekniikkaa

Johdatus Enterprise Blockchainiin

Tämä on yksi blockchain-kursseista, joka tarjoaa sinulle ilmaisen analyysin siitä, miten tämä tekniikka toimii ja miten voit käyttää sitä. Katso miksi sinun pitäisi käyttää tätä kurssia –

 • Opi blockchain-tekniikan olennaisista osista.
 • Tiedä tärkeistä lohkoketjuista.
 • Ymmärrä, miten digitaalinen muutos tapahtuu.

Mitä moduuleja sillä on?

M-1: Blockchain-tekniikan perusteet

 • Laajempi selitys siitä, mikä on blockchain
 • Kuinka tämä tekniikka toimii?
 • Blockchainin historia
 • Eri tyyppisten verkkojen vertailu
 • Julkisen ja yksityisen lohkoketjun vertailu
 • Blockchainin parhaat edut

M-2: Eri blockchain-ehtojen aliarviointi

 • Kaksinkertainen käyttö
 • Vahvistimet
 • Sallittu estoketju
 • Konsensuspöytäkirjat
 • Solmut

M-3: Älykkäät sopimusehdot

 • Kuinka älykkäät sopimukset toimivat?
 • Mitkä ovat älykkäiden sopimusten edut?
 • Mitkä ovat älykkäiden sopimusten haitat?
 • Älykkäät sopimusten käyttötapaukset

M-4: Blockchain muuttaa maailmaa

 • Erilaiset lohkoketjun vertikaalit, jotka muuttavat teollisuutta
 • Johtavat teollisuudenalat, jotka käyttävät blockchain-tekniikkaa
 • Käytä IBM Food Trust -tapausta

M-5: Kuinka Blockchain voi muuttaa maailman oikeudenmukaiseen järjestelmään

 • Web 3.0: n edut
 • Verkkohistoria
 • Katsaus yhdistettyyn lohkoketjuun
 • Federoitu ympäristö ja suosituimmat käyttötapaukset
 • Hajautetun ja keskitetyn internetin vertailu

Enterprise Blockchains -mallit

Tämä on yksi blockchain-kursseista, joka tarjoaa sinulle malleja, joita voit käyttää blockchain-tekniikan nopeampaan käyttöönottoon. Katso miksi sinun pitäisi käyttää tätä kurssia –

 • Työskentele yrityskeskeisten blockchain-ratkaisujen parissa.
 • Varmista, että projektisi on valmis virallista käynnistämistä varten.
 • Laadi upea esitys sijoittajille.

Mitä malleja sillä on?

 • Tarvitsetko blockchainia? – Se on päätöksentekotyökalu, jonka avulla voit valita, käytetäänkö blockchainia vai ei.
 • Blockchain-projektin valmius – Se on tarkistustyökalu, joka kertoo, kun projekti on valmis panostesi perusteella.
 • Esitämme Enterprise Blockchain -projektin – Tämän avulla voit luoda järkyttävän esityksen blockchain-projektillesi.
 • Toimitusketjun liiketoiminnan kartoitus vs. Enterprise Blockchain – Se kartoittaa molemmat näistä yrityksesi tilan perusteella ja ilmoittaa sinulle, missä haluat käyttää lohkoketjua.

Kenen tulisi käydä Blockchain-kursseja?

Blockchain-akatemia on suunniteltu tarjoamaan asianmukaista blockchain-koulutusta yritysjohtajille, alan asiantuntijoille, johtajille, avainhenkilöille ja niin edelleen.

Jos olet –

 • Liiketoiminta-analyytikot
 • Markkinoinnin asiantuntijat
 • Innovaatiopäälliköt
 • Teollisuuden ammattilaiset
 • Ohjelmistokehittäjät
 • Yrittäjät
 • Yritysjohtajat
 • IT-ammattilaiset
 • Neuvonantajat
 • Päätöksentekijät
 • Ohjelmistoinsinöörit
 • Ohjelma- ja tuotepäälliköt

Sitten kannattaa ehdottomasti tutustua akatemiamme. Lisäksi, jos olet täydellinen aloittelija tässä kapealla, sinun on tutustuttava kursseihimme, koska nämä auttavat myös urasi. Varmista vain, että valitset oikean ja ilmoittaudut siihen, kun voit.

Usein kysytyt kysymykset Blockchain-akatemiastamme

FAQ-1: Tarjoaako 101Blcokchains Academy mitään sertifikaatteja?

Kyllä, akatemiassamme on sertifiointikursseja, jotka tarjoavat koulutusta blockchainista. Ilman sertifiointia on melko vaikea esitellä todellisia taitojasi yritysyrityksille. Siksi todiste siitä, että voit työskennellä blockchain-projektissa, voi todella auttaa virtaviivaistamaan urasi.

Puhumattakaan siitä, jos olet jo yritysympäristössä, niin blockchainin käyttäminen liiketoimintamallien parantamiseksi auttaa myös sinua.

FAQ-2: Voinko ottaa yhteyttä ohjaajiin tai tiimiin?

Tietysti! Tiimimme auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä, jotka voivat auttaa sinua oppimaan blockchainista. Todellisuudessa tiedämme, että kun olet suorittanut kurssin, sinulla voi olla muita kysymyksiä joistakin osista. Se on luonnollista.

Siksi varmistamme tiimillämme aina parhaan kokemuksen. Etkö ole varma, miten lähestyä blockchain Academy -kurssejamme? Miksi et kysy tiimiltämme juuri nyt?

FAQ-3: Kuinka päteviä ovat akatemian kurssinopettajat?

Blockchain-tekniikkaa koskevan koulutuksen on oltava peräisin luotettavasta lähteestä, joka tuntee tämän tekniikan ins-outit. Todellisuudessa kukaan ei voi todella opettaa sinulle tai edes tarjota verkkokursseja satunnaisen Internet-tutkimuksen perusteella.

Siksi kaikki ohjaajamme tulevat korkealaatuisilta yrityksiltä, ​​joilla on tutkinto, ymmärtämään tekniikkaa paremmin. Koska he ovat aktiivisesti osallistuneet tai jopa työskennelleet blockchain-ratkaisujen kehittämisessä, he voivat opettaa sinulle tarkemmin.

Siksi sinun ei tarvitse huolehtia ohjaajien pätevyydestä.

FAQ-4: Onko sinulla kavereilla erikoistarjouksia Akatemiassa?

Kyllä, meillä on aina jonkinlainen erikoistarjous akatemiassa. Suurimman osan ajasta tarjoamme kursseille ylimääräisiä alennushintoja. Mutta se vaihtelee aika ajoin ja vuodenaikana.

Siksi, jos sinulla on tiukka budjetti, mutta haluat silti oppia siitä, kirjaudu ensin ensin kanssamme. Lähetämme sinulle aina sähköpostia, kun meillä on alennustarjous tietyille kursseille. Joten, pysy kuulolla äläkä hukkaa mahdollisuutta oppia blockchainista.

Aloita Blockchain-matkanne nyt Blockchain Academy -sivustolla!

Oppiminen blockchain-akatemiasta voi olla parasta mitä voit tehdä tällä hetkellä. Todellisuudessa yrityksemme blockchain-akatemia ei ole kallis tapa oppia tekniikkaa. Lisäksi pyrimme aina varmistamaan, että opit tekniikasta edullisella tavalla.

Kuten jo tiedät, blockchain on täällä jäädäkseen. Joten paras toimintatapa sinulle on pysyä sen päällä. Todellisuudessa, kun se häiritsee teollisuutta kokonaan lopullisesti, on vaikeampaa pysyä kilpailijoiden kanssa.

Muista myös välttää online-ilmaisohjelmia, koska niillä on usein väärää tietoa.

Joten, mitä sinä odotat? Tarkista akatemiamme juuri nyt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map