Blockchain yrityksille: ilmainen koulutusopas

Blockchain for enterprise on matkalla tietä tulevaisuuteen. Monet organisaatiot yrittävät nyt investoida yrityksen blockchain-alustaan ​​ja parantaa liiketoimintamalliaan lopullisesti. Yritysten estoketjut keskittyvät lähinnä yritystason yritysten ominaisuuksiin ja siihen, miten se voi ratkaista tämän alan kohtaamat ongelmat.

Kun otetaan huomioon, että yritysverkkojen valtava arvo-lohkoketju tuo meidät, sinun on löydettävä aikaa investoida yrityksen lohkoketjun koulutukseen. Varmistaaksemme, että tiedät mitä olet tekemisissä, käsittelemme kaikki blockchainin näkökohdat yritykselle valaisemaan sinua aiheesta.

Joten, aloitetaan!

 

Contents

Luku-1: Blockchain-tekniikan perusteet
Luku-2: Voi käyttää tapauksia, jotka ylittävät toteutushaasteet?
Luku-3: Yrityshankkeet ei-taloudellisissa ja yhdistetyissä verkoissa
Luku-4: Yritysten estoketjut: BAAS-toimittajat ja suositut alustat
Luku-5: Hyperledger-ekosysteemi
Luku-6: Blockchain terveydenhuollossa ja hallituksessa
Luku-7: Hajautettu Internet ja Web 3.0
Luku-8: Suosituimmat blockchain-käyttöönoton haasteet
Luku-9: Transformation Playbook
Luku-10: Viimeiset sanat

 

Luku-1: Blockchain-tekniikan perusteet

Julkinen vs. yksityinen: Kahden suositun blockchain-tekniikan taistelu

Palataan takaisin alusta alkaen. Blockchain-tekniikka tunnistettiin ensimmäisen kerran, kun Satoshi Nakamoto esitteli Bitcoinin, joka toimii tällä uudella hajautetulla tekniikalla. Uskomme, että tiedät jo nyt, että Bitcoin on julkinen lohkoketju. Kuka tahansa voi liittyä verkkoon ja käyttää sitä vapaasti ilman rajoituksia.

Pian sen jälkeen, kun julkinen lohkoketju tuli suosituksi, uusi julkinen lohkoketju, kuten Ethereum, alkoi menestyä markkinoilla, ja suosio kasvaa edelleen. Mutta nyt kohtaus muuttuu rajusti. Yritykset tai suuret yritykset ovat innokkaampia työskentelemään yksityisten yritysten blockchain-tekniikan kanssa julkisen blockchainin sijaan.

Mutta miksi?

Julkinen VS: n yksityinen blockchain-verkon infografiikka

Siirtyminen yksityisen yrityksen lohkoketjutekniikkaan 

Julkisilla lohkoketjuilla on paljon ominaisuuksia, mutta avoin ympäristö ei sovi kaikenlaisille yrityksille. Monien yritysten on käsiteltävä arkaluonteisia tietoja, ja he tarvitsevat suojatun kanavan, johon ne voivat tallentaa tai käsitellä dokumentaatiota.


Tässä suhteessa yksityisen yrityksen blockchain-ratkaisu tuli esiin. Nämä yksityisen yrityksen estoketjuratkaisut voisivat antaa heille tarvitsemansa yksityisyyden ja käyttämänsä ominaisuudet. Tämän tyyppinen blockchain-ratkaisu soveltuu kuitenkin enimmäkseen pankeille tai rahoituslaitoksille. Mutta nyt monet yritykset ovat enemmän kuin innokkaita työskentelemään molempien blockchainien kanssa.

Joten yrityksen blockchain-ratkaisun ekosysteemi muuttuu ja muuttuu jatkuvasti lähipäivinä. Mutta mitkä ovat blockchain-tekniikan yhteiset piirteet, jotka saavat kaikki toimialat toteuttamaan sen? Tarkistetaan se nyt!

 

Blockchain-tekniikan perusominaisuudet

Joten puhuimme jo vähän yrityksen lohkoketjusta. Mutta jos et ole vielä perehtynyt uuteen verkkojärjestelmään, anna meidän selvittää käsite ennen kuin siirrymme blockchain-tekniikan keskeisiin ominaisuuksiin.

 

Joten, mikä on Enterprise Blockchain?

Kaikki markkinoilla olevat yrityslohkoketjut on erityisesti varustettu vastaamaan kaikkia organisaation vaatimuksia. Yksinkertaisesti sanottuna nämä verkot on tehty yritysten lohkoketjuratkaisuille. Joten, jos yritys haluaa integroida lohkoketjutekniikan, joka voi tarjota erikoisominaisuuksia vain heille, niin näitä verkkoja kutsutaan yrityksen lohkoketjuiksi.

Lisätietoja saat kokeilemalla blockchain for enterprise pdf- ja enterprise blockchains ppt -tietoja.

Nyt kun tiedät mikä yrityslohkoketju on, meidän on aika nähdä mitkä ominaisuudet tekevät blockchainista niin täydellisen yrityksille. Aloitetaan!

Enterprise Blockchain Infographicin perusteet

Blockchain for Enterprises -ominaisuudet

 • Hajautettu luonto

Tyypillisessä asiakaspalvelimessa on joitain tärkeitä asioita. Palvelin on usein haavoittuva, eikä palomuuripalvelut ole riittävän vahvoja estämään hakkereita. Tämä on monien yritysten tavanomainen verkkorakenne ja jopa rahan käyttäminen turvallisuusprotokolliin; he eivät pysty pysäyttämään näitä huonoja pelaajia.

Tässä tulee esiin lohkoketjun hajauttamisluonne. Blockchain for enterprise tarjoaa vertaisverkkojärjestelmän, joten ei ole mitään keskusviranomaista sabotoimaan pääkirjajärjestelmää. Lisäksi ohjaus on käyttäjän käsissä!

 

 • Muuttamaton rakenne

Se on toinen hieno ominaisuus, josta yritysprojektien blockchain on fani. Muuttamattomuus tekee pääkirjajärjestelmästä palomuurin. Tässä tapauksessa, jos lohko lisätään kirjanpitoon kerran, kukaan ei voi koskaan muuttaa tai muuttaa sitä. Joissakin tapauksissa yrityksillä voi kuitenkin olla muita vaatimuksia.

Mutta useimmissa tapauksissa kukaan korruptoitunut ei voi muuttaa kirjanpitoa ja saada enemmän etuoikeuksia.

 

 • Suurempi avoimuus

Blockchain tarjoaa paremman läpinäkyvyyden. Se tarkoittaa, että kaikki kirjanpitojärjestelmän tiedot ovat avoimina verkon käyttäjien nähtäväksi. Mutta lohkoketju voi myös tarjota todennusprosessin ja tasaisen pääsyn tiettyjen arkaluontoisten tietojen suojaamiseksi myös yrityksille.

Silti läpinäkyvyys on valtava, joten käyttäjät voivat nähdä, mitä muut käyttäjät tekevät, vaikka heidän henkilöllisyytensä saattaa jäädä piiloon. Joten näet vain henkilön julkisen osoitteen.

 

 • Halvemmat kustannukset

Oman lohkoketjun kehittäminen saattaa tuntua vähän kalliilta, mutta meillä on siihen ratkaisu. Monet BAAS-tarjoajat tarjoavat näitä ratkaisuja paljon halvemmalla kuin sinun olisi tarvinnut kehittää.

Joten voit leikata kehittäjiä tai jopa verkkopäälliköitä, ja yrityksen blockchain-ratkaisu tulee myös verkkojen hallintaan. Tätä ominaisuutta monet yritykset voivat käyttää sisäisen verkkonsa päivittämiseen.

 

 • Nopea tulos

Jokainen yritys tarvitsee nopean tuotoksen, eikö niin? Monet yritykset käsittelevät päivittäin kuormittavia maksuja voidakseen hyödyntää blockchain-tekniikan nopeaa tuotanto-ominaisuutta näiden virtaviivaistamiseksi. Tämä ominaisuus mahdollistaa blockchainin luomisen yritysprojekteille.

Monet käyttöympäristöt pystyvät kilpailemaan tapahtumasta 20 sekunnissa tai jopa vähemmän! Tämä on mielettömän nopea tuotos verrattuna pankkeihin, jotka vievät kolme tai jopa kuusi päivää!

Tässä on toinen hieno infografiikka kavereillesi selvittääksesi blockchainin ydinominaisuudet –

Blockchain-tekniikan infografian tärkeimmät ominaisuudet

 

Blockchain-tekniikan historia: kuinka paljon blockchain kehittyi?

Monet teistä saattavat ajatella, että ihmiset ylikuormittavat blockchain-tekniikkaa. Joissakin tapauksissa se voi olla totta. Mutta siitä sanotaan, jos katsomme blockchain-tekniikan historia tiedämme kuinka paljon tekniikka kehittyi. Joten katsotaanpa!

Blockchain-tekniikan historia Infographic

1991-2008: Kun Blockchain oli vielä itu

Mietit varmasti, miksi vuosi 1991? No, monet meistä eivät tiedä sitä, mutta blockchain-tekniikka tuli vuodesta 1991. W. Scott Stornetta ja Stuart Haber kuvittivat ensin blockchain-konseptin. Joten he työskentelivät salausjärjestelmässä, jossa olisi lohkoketju, jota kukaan ei voi muuttaa. Vuonna 1992 he päivittivät järjestelmän tehostamaan sitä. 

Mutta tekniikka sai enemmän huomiota vuonna 2008, kun Satoshi Nakamoto julkaisi toimivan blockchain-teknologia-alustan kenenkään käyttöön. Vuoden kuluttua bitcoinin valkopaperi julkaistiin.

 

2008-2013: Blockchain 1.0 – Missä Bitcoin alkaa kukoistaa

Älä sekoita Bitcoiniin ja Blockchainiin; ne eivät ole sama asia. Bitcoin on kryptovaluutta, jossa Blockchain on alustan käyttämä tekniikka.

Sen jälkeen bitcoin alkoi kasvaa suosiota ja tämän alustan ominaisuudet kasvoivat. Monet alkoivat hyödyntää ydinkonseptia ja kehittää uudempia sovelluksia.

 

2013-2015: Blockchain 2.0 – Ethereum-alusta oli elossa

Bitcoins blockchain -alusta oli hieno, mutta se oli tavallaan rajoitettu. Joten kehittäjät alkoivat löytää tapoja hyödyntää tämän yrityksen blockchain-alustan potentiaalia. Viimeinkin vuonna 2013 Ethereum-alusta tuli ja toiminnallisesti siirtyi uudelle reunalle. 

Uudet ominaisuudet eivät rajoittaneet alustan käyttöä vain salausvaluutassa, mutta se auttoi myös muita kehittäjiä rakentamaan sovelluksen siihen. 

Mutta se julkaistiin virallisesti vuonna 2015, ja siitä tuli yksi suurimmista johtavista toimialoista tähän mennessä.

Toinen asia tapahtui tänä aikana, joka antoi meille uuden näkökulman yrityksen blockchain-tekniikkaan. R3 tuli vuodesta 2014, jolloin he muodostivat 40 organisaation yhteenliittymän. Sen jälkeen R3 Cordan tekniikka alkoi olla vahvasti läsnä useimmilla rahoitusaloilla.

Tämän aikajanan viimeisenä vuonna Linux-säätiö alkoi kiinnostaa tekniikkaa ja halusi tarjota yrityksille blockchain-ratkaisuja. Joten he muodostivat avoimen lähdekoodin blockchain-sateenvarjoprojektin Hyperledger.

Hyperledgerillä on nyt paljon projekteja siipiensä alla. Lisäksi Hyperledgerin kanssa yritystoiminnan estoketju alkoi lopulta saada tarvitsemansa hype. Hyperledger aiheutti uuden blockchain-rakenteen, ja he esittävät edelleen monia ratkaisuja toimialakohtaisiin ympäristöihin.

 

2017: EOS.IO

Vuonna 2017 syntyi uudenlainen tekniikka EOS. Yrityslohko. yksi julkaisi julkaisunsa tässä yrityksen blockchain-alustassa, joka jäljittelee todellisia tietokoneita, mukaan lukien GPU ja CPU.

Tätä varten EOS voi tarjota kaksinkertaisen nopeuden älykkääseen sopimusten käsittelyyn missä tahansa hajautetussa ympäristössä.

 

2018 – nykypäivä: Blockchain 3.0 – Uusi innovaatio odottaa

Kuten voit nähdä, blockchain kehittyi vuosien varrella ja se kasvaa edelleen. Cordan ja Hyperledgerin käyttöönoton myötä blockchain for business voi keskittyä käyttöoikeustyyppisiin lohkoketjuihin. Emme vieläkään tiedä, miten asiat sujuvat, mutta voimme sanoa varmasti, että tämä ei ole yritysketjujen loppu, vaan vasta alkua.

Meidän on aika sukeltaa syvemmälle erityyppisten blockchains-verkkojen juuriin. Evoluution myötä blockchain ei ole enää vain yksityinen tai julkinen, vaan sitä on rikottu enemmän. Katsotaan siis, mitä ne ovat seuraavissa osioissamme. Katso myös blockchain for enterprise pdf ja enterprise blockchains ppt saadaksesi lisätietoja.

 

Erilaiset Blockchain-tyypit yrityksille

Blockchainin kehityksen myötä näemme nyt yli kahdenlaisia ​​blockchain-yrityshankkeita. Kaikki nämä uudet yrityslohkotekniikat luovat nyt lisää yrityslohkoketjuratkaisuja asiakkaille.

Tarkista nämä blockchain-tyypit saavat selkeän käsityksen niistä.

Erilaisia ​​Blockchain-tekniikoita yrityksille Infographic

Yleinen luokittelu –

 

1. Yksityinen

Yksityisissä lohkoketjuissa näet yhden organisaation, joka valtuuttaa pääsyn verkkoon liittymiseen. Se on enemmän kuin keskitetty-hajautettu lohkoketju yrityksille.

Se ei ehkä näytä oikealta hajautetulta verkolta, mutta perusarvot ovat edelleen olemassa. Jos sinulla on asianmukainen valtuutus, voit käyttää näitä verkkoja. Mutta on hallitseva viranomainen huolehtimaan yrityksen lohkoketjutekniikasta.

 

Erityisominaisuudet

 • Luku- tai kirjoitusoikeus vaihtelee solmuittain
 • Nopeampi tulos
 • Voi käyttää minkä tahansa tyyppistä verkkoa
 • Ei tarjoa nimettömyyttä
 • Halvempi kuin julkinen blockchain

 

Miksi käyttää tätä?

 • Säilyttää yksityisyyden
 • Tehokasta verrattuna julkiseen lohkoketjuun
 • Vähemmän epävakaa verkko
 • Organisaation vaikutusmahdollisuudet

 

2. Julkinen

Julkisessa estoketjussa kuka tahansa käyttäjä voi liittyä verkkoon ja osallistua yksimielisyyteen. Lisäksi kaikki käyttäjät voivat nähdä kirjanpidon, jotta saat täyden läpinäkyvyyden.

Joten tällainen yritysverkkojen estoketju on hajautetumpi, koska kirjaimellisesti sinulla ei ole keskuskirjailijaa, joka valvoo sinua.

 

Erityisominaisuudet

 • Kaikilla on pääsy verkkoon
 • Voi ladata ja lisätä solmuja
 • Luonteeltaan täysin hajautettu
 • Hitaampi lähtö
 • Tarjoaa nimettömyyttä

 

Miksi käyttää tätä?

 • Suurempi läpinäkyvyys
 • Todellinen hajautettu rakenne
 • Käyttäjien vaikutusmahdollisuudet
 • Muuttamattomuus

 

3. Federoitu

Yhdistetyssä lohkoketjussa useat organisaatiot vaikuttavat lohkoketjuun. Se on samanlainen kuin keskus, jossa suuri määrä organisaatioita voi jakaa ja työskennellä samanaikaisesti.

Tämän tyyppinen yrityslohkoketjuratkaisu on lähempänä yksityisiä lohkoketjuja. Mutta teknologiaa hallitseva moninkertainen organisaatio tuo itse asiassa takaisin hajauttamisen osan.

 

Erityisominaisuudet

 • Erittäin nopea tulostus
 • Erittäin skaalautuva
 • Energiatehokas
 • Jaettu viranomainen

 

Miksi käyttää tätä?

 • Säästää kustannuksia
 • Pienemmät maksut
 • Verkkosäännöt
 • Ei rikollista pääsyä

 

Lupatason luokitus –

 

1. Sallittu

Tämän tyyppisessä blockchain-verkossa kaikki verkon solmut eivät voi osallistua konsensusprosessiin. Vain ennalta määrätyt solmut voivat osallistua.

Joten se on enemmän suljettu ympäristö. Täällä, jos sinulla on asianmukainen auktoriteettitaso vain, voit nähdä kirjanpidon. Keskitetyn organisaation tulisi mieluummin suosia tätä yrityksen blockchain-tekniikkaa.

 

Erityisominaisuudet

 • Hajauttaminen vaihtelee verkosta toiseen
 • Joillakin solmuilla on enemmän valtaa
 • Suhteellisesti nopeampi
 • Luotettu ympäristö

 

Miksi käyttää tätä?

 • Sopii yrityksille
 • Transaktiopalkkiot ovat alhaiset
 • Ei tarvitse alkuperäistä omaisuutta

 

2. Luvaton

Tämän tyyppisessä blockchain-verkossa jokainen verkon solmu voi vapaasti osallistua konsensusprosessiin. Osallistumiseen ei ole rajoituksia.

Ei rajoituksia tälle. Yritysverkon luvaton lohkoketju pystyy tarjoamaan ilmaisen pääsyn yleisölle. On kuitenkin olemassa luvaton yksityinen lohkoketju, joka antaa vain organisaation solmujen tulla kehykseen. Sen jälkeen he voivat vapaasti vaeltaa. Mutta se estää ulkopuolisten solmujen pääsyn. 

 

Erityisominaisuudet

 • Yleensä hajautettu
 • Luottamuksellinen ympäristö
 • Suhteellisen hitaampi

 

Miksi käyttää tätä?

 • Lisää hallintaa
 • Avoin yksityisyys kaikille
 • Ei rajoituksia osallistumiseen äänestykseen tai yksimielisyyteen

Voit myös tarkistaa yrityksen pdf-tiedostot ja yrityslohkoketjut ppt saadaksesi lisätietoja.

 

Luku-2: Voi käyttää tapauksia, jotka ylittävät toteutushaasteet?

Nyt tiedät, minkä tyyppiset estoketjut yrityksille ovat. Mutta miten arvioit sen arvon meille? On normaalia olla skeptinen ja ajatella, voivatko haasteet olla meille liian raskaita sen suhteen, mitä käyttöä saamme.

Mutta voimme varmistaa, että mahdolliset käyttötapaukset ja sovellus voittavat aina toteutushaasteet. Joten, katsotaanpa yrityksen lohkoketjun käyttötapaukset yrityksen lohkoketjun kannalta. Ja käymme läpi toteutushaasteet, jotta voimme vertailla sen arvoista arvoa.

Sukelletaan sisään! 

Käytä Enterprise Blockchain Infographic -tapauksia ja toteutushaasteita

 • Globaalit liiketoimet

Aloitetaan globaaleista tapahtumista, koska se on yksi merkittävimmistä yrityksen estoketjun käyttötapauksista. Pankkisektorit tai rahoitusalat ovat ensimmäisiä, jotka tutkivat yritysten lohkoketjua. Nämä sektorit käsittelevät tyypillistä puutetta – keskitettyä arkkitehtuuria.

Mutta yrityksille tarkoitettu blockchain voi tarjota välittömiä tapahtumia jopa rajat ylittävissä maksuympäristöissä ja päästä eroon vioittuneista henkilöistä. Joten se on valtava voitto finanssialoille.  

 

 • Kaupankäynti

Toinen suosittu yrityslohkoketjutapaus on kaupan rahoituksen sovelluksia. Joka vuosi yli 18 biljoonan dollarin arvosta tavaroita lähetetään. Mutta nämä yritykset tarvitsevat enemmän valvontaa torjuakseen väärennettyjä tuotteita markkinoilla.

Ja yrityksille tarkoitettu lohkoketju voi helposti ratkaista ongelman korkeamman tehokkuuden, seurannan, alhaisempien kustannusten ja paperityön avulla.

 

 • Elintarviketurvallisuus

Ilmeisesti sinä ja kaikki muut olette huolissamme kuluttamastamme ruoasta. Lisäksi jalostetut elintarvikeyritykset eivät aina ajattele säilyttämistään käyttämiensä kemikaalien terveysongelmia. Joten yrittäjyyden estoketju voi todella loistaa tässä kapealla.

Miten?

No, yrityksille tarkoitettu blockchain voi jäljittää raaka-aineet ja varmistaa, että jokainen ruoka menee terveyssääntöjen mukaiseksi. Joten näiden yritysten blockchain-käyttötapausten avulla elintarviketeollisuutesi voi kukkia helposti.

 

 • Toimitusketju

Yksi merkittävimmistä yritysten lohkoketjun käyttötapauksista on toimitusketju. Toimitusketju on valtava osa teollista ekosysteemiä, ja yrityksille tarkoitettu lohkoketju voi auttaa myös tässä –

 • Tarjoaa kirjanpitojärjestelmän, joka voi seurata tuotteita.
 • Tietojen vahvistaminen ja turvallinen maksu älykkäiden sopimusten avulla.
 • Tarkat tiedot taistellaksesi huonoja pelaajia vastaan.
 • Kasvavat tulot.
 • Kustannusten vähentäminen.

 

 • Jälleenmyynti

Jälleenmyyjät etsivät nyt blockchainia yrityksille melko usein. Tämä johtuu siitä, että yrityksen lohkoketjun käyttötapaukset tällä osastolla voivat todella päivittää järjestelmänsä. Vähittäiskaupan tuotteiden seuranta ja suojaaminen, väärennösten torjunta ovat joitain yrityksen blockchainin piirteitä.

Lisäksi pienet vähittäiskauppiaat voivat loistaa, koska pääkirja tarjoaa reilun pelin kaikille. Joten suuret jättiläiset, jotka ottavat kaikki asiakkaat, eivät ole tässä kysymys.

 

 • Valtion palvelut

Valtion palvelu on aluksi massiivinen ala. Nämä sektorit ovat jäämässä jälkeen, kun tekniikka kukoistaa räjähdysmäisesti. Pysyäkseen siinä, he voivat käyttää estoketjua yritystoimintaan. Yritysten estoketjujen käyttötapaukset ovat melko erilaisia ​​ja sopivat myös hallituksille.

Suojattu pääkirja voi säilyttää kaikki arkaluonteiset tiedot päästä eroon paperiradoista, suojella ihmisoikeuksia ja tarjota digitaalisia henkilöllisyystodistuksia. Nämä ovat vain muutamia käyttötapauksista. Puhumme siitä hieman myöhemmin. 

 

 • Henkinen omaisuus

Teollis- ja tekijänoikeuksien hallinta on valtava ala, koska niiden on hallittava patentoida yhdessä tavaramerkkien kanssa. Ilman näitä aloja mikään yhteisö, kuten muusikot, suunnittelijat, taiteilijat tai keksijät, eivät saa kunniaa saavutuksilleen.

Blockchain for enterprise voi auttaa heitä saamaan ansaitsemansa arvon sekä säilyttämään patentoituja tavaroitaan vuotamasta. Siksi tämä on toinen loistava yrityslohkoketjun käyttötapausten luettelossa.

 

 • Terveydenhuolto

Terveydenhuolto ja jopa lääkkeet voivat käyttää estoketjua yrittäjyyden hyväksi tällä alalla. Monet maat sijoittavat jo tonnia rahaa, mutta tuloksia on vähän. Se johtuu riittävän turvallisuuden ja avoimuuden puutteesta. Toinen suuri huolenaihe on väärennetyt lääkkeet, ja ne ovat laajentaneet terveysongelmia.

Taistellakseen kaikkien ongelmien kanssa he voivat hyödyntää yrityksen blockchain-käyttötapauksia täällä. Turvallisella alustalla ja läpinäkyvyydellä he voivat nyt seurata lääkkeitään ja antaa potilaille myös oikeuden sairauskertomuksiinsa.

Puhumme lisää tästä alasta lyhyesti.

 

 • Öljy ja kaasu

Öljy- ja kaasuteollisuus voi hyötyä suuresti yritysarkkitehtuurin lohkoketjusta. Lisäksi se voi lisätä tehokkuutta laskemalla kaikki mahdolliset kuljetusreitit. Joten parhaan reitin valitseminen vähentää kustannuksia.

Lisäksi tyypillinen malli ei ole niin tarkka, mutta yrityslohkoketjun käyttötapausten avulla ne voivat kasvattaa 5% enemmän tuloja.

 

 • Kiinteistöt

Nykyisillä kiinteistömarkkinoilla ei mene niin hyvin. Se kärsii valtavasta ongelmasta, kuten pääsy, suuremmat kustannukset ja huono likviditeetti. Siitä on tulossa enemmän luksustuote vain rikkaille ihmisille. Jos teollisuus haluaa tasapainottaa sen, heidän on tutkittava lohkoketjua yrityksille.

Teknologia voi tarjota likviditeettiä ja tarjota osittaista omistusta, joka on myös keskiluokan ulottuvilla.

 

 • Humanitaarisuus

Blockchain for Enterprise voi hyödyntää kaikkia tämän sektorin ominaisuuksia vaivattomasti. Yleensä humanitaarinen projekti käsittelee huonoja pelaajia.

Taistellakseen vioittuneen ympäristön kanssa, he voivat hyödyntää yritysten lohkoketjutapauksia lahjoitusten seuraamiseksi. Siksi he voivat tarjota 100%: n hyötysuhteen lahjoittajille sen selvittämiseksi, menevätkö rahat avuttomalle henkilölle vai eivät.

 

 • Vakuutus

Vakuutus on toinen suosittu sektori yrityksille tarkoitetun blockchainin tapauksessa. Blockchainin käyttäminen yrityksille vakuutusyhtiö voi hyötyä sekä asiakkailleen että itselleen. Vakuutuksenantajan ja asiakkaan on aina käsiteltävä kasa paperia.

Mutta jos he käyttävät älykästä sopimusta sääntöjen korostamiseen, prosessista tulisi paljon yksinkertaisempi. He voivat virtaviivaistaa minkä tahansa vakuutuskorvauksen automaattisesti.

 

 • Media ja viihde

Nyt media ja viihde eivät kaikki asu televisiossa. Alat kehittyivät ja käyttävät nyt online-alustoja työnsä mainostamiseen. Nämä alustat eivät kuitenkaan aina pelaa reiluja pelejä. Joten monet taiteilijat eivät saa ansaitsemaansa korvausta.

Mutta yrityksille tarkoitetun blockchainin avulla he voivat edistää hajauttavaa rakennetta ja saada kohtuullisen osuutensa arvosta.

 

 • Matkustaa

Monet lentokentät tutkivat nyt yrityksen blockchain-alustaa, koska se voi olla paras ratkaisu sisäiseen verkkomalliin. Matkustajien käsittely vie paljon aikaa lentokentillä, ja jos he voivat virtaviivaistaa sitä, yleinen hyötysuhde nousisi huimasti.

Jos he voivat käyttää vähemmän dokumentaatioita ja enemmän biometrisiä todennuksia, edes pakolaiset eivät pystyisi matkustamaan ilmalla.

 

Toteutushaasteet

Toteutushaasteet ovat suurin este kaikkien edellä mainittujen käyttötapausten hyödyntämiselle. Kaikki käyttötapaukset näyttävät melko kannattavilta, eikö olekin? Mutta voivatko haasteet ylittää nämä käyttötapaukset? Katsotaanpa!

 

 • Yhteentoimivuus

Ensimmäinen asia on yhteentoimivuus. Se on yksi ehdottomista tarpeista, kun on kyse yritysten blockchainista. Nyt kaikki käyttämämme on yhdistetty, ja se virtaviivaistaa kaikkia tehtäviämme melko tehokkaasti. Mutta jos haluamme käyttää täysin uuden tyyppistä yrityslohkoketjutekniikkaa, meillä on oltava yhteentoimivuus.

Jos yrityksen estoketjuratkaisut voivat kommunikoida keskenään, voimme luoda toisen verkkoekosysteemin. Mutta valitettavasti yrityksen lohkoketjutekniikalla ei ole vielä riittävän hyvää yhteentoimivuutta.

 

 • Vanhat verkot

Toinen yrityksen estoketjun käyttöönoton haaste on nykyinen vanha verkko. Kaikilla yrityksillämme on jo verkkojärjestelmä, josta olemme riippuvaisia. Vaikka nämä mallit eivät ole riittävän tehokkaita, silti monet suo-organisaatiot käyttävät niitä, enimmäkseen pankit.

Siksi näiden vanhojen verkkojen käyttöönotto tai muuttaminen vaatisi aikaa ja investointeja, joita monet eivät ole halukkaita tekemään.

 

 • Taidot

Enterprise blockchain -ratkaisujen toteuttaminen ei ole helppoa työtä. Se vie aikaa ja lisäksi se tarvitsee ammattitaitoisia henkilöitä, jotka voivat kehittää yrityksen blockchain-tekniikkaa tehokkaasti. Mutta markkinoilla tämä taitotaso on harvinaista.

Monet kehittäjät eivät voi luoda monimutkaista blockchain-mallia. Lisäksi vaikka he yrittäisivätkin täydentää sitä, se vie paljon aikaa. Joten sinulla on aina oltava ammattitaitoisia koodereita, jotka voivat varmuuskopioida projektisi.

 

 • Metodologia

Metodologian puute on iso este yrityksille tarkoitetun estoketjun kannalta. Monet haluavat kehittää uusia hankkeita, jotka saattavat tuntua hyvältä ajatukselta. Mutta ilman asianmukaista metodologiaa he eivät voi toteuttaa sitä tehokkaasti, mikä johtaa porsaanreikiin.

On ollut monia tapauksia, joissa koodin aukot luovat tietoturva-aukon verkossa. Ja nämä tapaukset vaikeuttavat yrityksen lohkoketjutekniikan maailmanlaajuista tunnustamista.

 

 • Joukkojen hyväksyminen

Se liittyy skaalautuvuuteen. Jos kaikki alkavat käyttää näitä verkkoja, verkon pitäisi pystyä käsittelemään joukkojen käyttöönottovaihe. Mutta vaikka se näyttää teoreettisesti mahdolliselta, monet eivät voi tarjota nopeaa suorituskykyä, kun joukkotarjous tapahtuu.

Nyt monet uudet projektit yrittävät voittaa tämän skenaarion, ja toivottavasti näemme pian mahdollisia tuloksia.

 

 • Kustannushaasteet

Kuten aiemmin sanoimme, kaikkien vanhojen verkkojen poistaminen tai korvaaminen vaatii aikaa ja investointeja. Tältä osin investoinnit voivat viedä paljon rahaa. Lohkoketjun kustannus yrityksille riippuu pääasiassa vaatimuksistasi.

Joten harvat ominaisuudet ja yhteiset piirteet voisivat vähentää kustannuksia. Mutta uusien ominaisuuksien tai eksoottisten ominaisuuksien käyttöönotto saattaa tarvita hieman enemmän rahaa.

 

Nämä ovat muutamia blockchainin tärkeitä haasteita yrityksille toistaiseksi. Puhumme lyhyesti muuntyyppisistä haasteista lyhyesti.

 

Mikä on tulos?

Uskomme, että tiedät jo nyt, että käyttötapaukset ylittävät haasteet suuressa määrin. Kyllä, yrityksen blockchain-tekniikka sisältää joitain asioita. Mutta käyttötapausten mahdollisuus voi olla rajaton. Innovaatioiden avulla voimme vain korjata kaikki puutteet ajan myötä.

Lisäksi monet suuret yritykset etsivät jo yritysten blockchain-ratkaisuja. Katsotaanpa niitä seuraavissa osioissa.

 

Luku-3: Yrityshankkeet ei-taloudellisissa ja yhdistetyissä verkoissa

Yritykset, jotka toteuttavat blockchainia

Monet muut kuin finanssialan yritykset ottavat käyttöön yritysten estoketjutekniikkaa. Katso nämä 20 suosituinta esimerkkiä kyseisistä yrityksistä. 

Yritykset, jotka toteuttavat blockchain-tekniikan infografiaa

1. Walmart: Tuotteiden seuranta

Vähittäiskaupan jättiläinen Walmart tekee yhteistyötä IBM: n kanssa ottaakseen johtajuuden yrityksen blockchain-käyttöönotossa. Lisäksi Walmart käyttää blockchain-ominaisuuksia yritysverkoissa tuotteiden seuraamiseen ja hallintaan päivittäisissä toiminnoissa.

 

2. Metlife: Automatisoitu vakuutusratkaisu

Automaattinen vakuutus yhdistettynä terveydenhoitoon voi olla täydellinen ratkaisu kaikkein ärsyttävimpään ongelmaan. Metlife toteuttaa myös yrityksen blockchain-käyttöönottoa tarjotakseen tämän ominaisuuden naisille, jotka kamppailevat raskausdiabeteksen taloudellisen suojan kanssa.

 

3. UPS: Logistiikkajärjestelmä

United Parcel Services on pitkä blockchain-pohjainen logistiikkajärjestelmä. Siksi he liittyivät kuorma-autoliittoon ja toteuttavat yhdessä heidän kanssaan ratkaisun.

 

4. Toyota: Paranna autonomista ajotekniikkaa

Yhdessä MIT Media Labin kanssa autojätti Toyota toteuttaa yrityslohkoketjujen käyttöönottoa autonomisen ajotekniikan parantamiseksi. Lisäksi alustan avulla käyttäjät voivat hallita ratsastusinformaatiota yhdessä autokauppojen kanssa.

 

5. AIA-ryhmä: pankkivakuutus

Vakuutusjätti AIA Group toteuttaa blockchain-yritysratkaisua, jossa he käynnistävät blockchain-powered Bancassurance -palvelun. Lisäksi se lyhentää käsittelyaikaa ja lisää läpinäkyvyyttä.

 

6. BHP Billiton: toimitusketjun hallinta

Kaivosjätti BHP Billiton haluaa hallita toimitusketjuprosessiaan ja siten toteuttaa blockchain-yritysratkaisuja. He käyttävät alustaa jäljittämään ja tallentamaan kaivoneste- ja kivinäytteet.

 

7. Alibaba: Ylellisyystavaroiden seuranta

Alibaba seuraa luksustuotteitaan yrityksen blockchain-käyttöönoton avulla. Täällä he käyttävät yrityksen blockchain-tekniikkaa tarjotakseen 100% asiakastyytyväisyyden. 

 

8. Tencent: Laskutus ja verotus

Tencent työskentelee yrityksen lohkoketjun käyttöönoton varmistaakseen, että verotus ja laillinen laskutus Kiinan kaupungissa Shenzhenissä. On tehokkaampi. Ne voivat vähentää kustannuksia ja torjua väärennettyjä laskuja. 

 

9. Baidu: Immateriaalioikeuksien hallinta

Hakujätti Baidu haluaa tarjota upean ratkaisun valokuvaajille. Lisäksi he toteuttavat blockchain-yrityshanketta, joka säilyttää valokuvaajien kuvan oikeudet.

 

10. Ford: Tuki liikkuvuustekniikoille

Ford on äskettäinen lisäys autoalan yrityksiin, jotka käyttävät yrityksen blockchain-ratkaisua. Yritys haluaa toteuttaa tämän alustan tukemaan heidän liikkumistekniikkaansa, koska heillä on älykkäitä liikkumisratkaisuja.

 

11. British Airways: Seurantajärjestelmä

British Airways kokeilee VChain’s Verification Service -palvelua käyttämällä yrityksen lohkoketjun käyttöönottoa lohkoketjun seurantajärjestelmän luomiseksi. Pääasiassa he haluavat seurata lentotietoja Genevessä, Miamissa ja Lontoossa. 

 

12. Facebook: Tiedonhallinta ja suojaus

Mikä on parempi tapa varmistaa ihmisten tietojen parempi suoja kuin käyttää blockchainia? Facebook etsii blockchain-tekniikkaa muuttaakseen verkon sisäistä rakennetta ja tehden ihmisille turvallisemman käyttää alustojaan varastamattomien tietojensa sijasta.

 

13. Walt Disney: Seuraa varastoja

Enterprise Blockchainin käyttöönotto Walt Disneyn sisällä on myös raiteilla. Lisäksi he haluavat käyttää alustaa seuratakseen varastojaan lähetyksistä ja myynnistä puistossa.

 

14. Maersk: Kuljetusalusta

Sinun on tunnettava Maersk, yksi maailman suurimmista varustamoista. He ryhtyivät yhdessä IBM: n kanssa luomaan kuljetusalustan, joka seuraa heidän lastikuljetuksiaan. TradeLens on tärkein toteuttaja alustan toteuttamisessa lähetysten seuraamiseksi.

 

15. Vakavaraisuus: Kauppa-alusta

Blockchainin kauppapaikat eivät ole uusi aihe. Mutta Prudential pyrkii yhdessä Starhubin kanssa luomaan kaupankäyntialustan keskisuurille ja pienille yrityksille. Joten alustan avulla he voivat yhdistää enemmän yrityksiä ja antaa heille myös mahdollisuuden suorittaa maksuja.

 

16. Apple: Aikaleimatiedot

Apple ei ollut alusta alkaen niin innokas blockchain-yrityksille, mutta he eivät edes sanoneet mitään tässä asiassa. Mutta tiettävästi nyt he saattavat etsiä sitä mahdollisista aikaleimausdataratkaisuista.

 

17. Nestle: Tarjonnan hallinta

Nestle yrittää tarjota parempaa arvoa yrityksen blockchain-käyttöönotolla. Lisäksi he käyttävät alustaa elintarvikkeiden seurantaan maatiloilta, jotta ihmiset saisivat parasta laatua olevia elintarvikkeita.

 

18. UnitedHealthcare / Quest Diagnostics / Optum / Humana: parantamalla lääkäreiden hakemistoja

UnitedHealthcare, Quest Diagnostics, Optum ja Humana ottavat käyttöön blockchain-tekniikan parantaakseen lääkärihakemistojen tehokkuutta. Yleensä terveydenhuollon alat käsittelevät epätarkkoja lääkärihakemistoja. Mutta ratkaisullaan he voivat lopulta korjata sen.

 

19. Samsung: Toimitusketjun hallinta

Samsung toteutti lopulta yrityslohkoketjun käyttöönoton seuratakseen toimitusketjun hallintaa. No, heidän oli korkea aika etsiä ratkaisuja valtavan toimitusketjuprosessin hallintaan.

 

20. FedEx: Riitojen ratkaisu

Blockchain-tekniikka voi virtaviivaistaa asiakasriitojen ratkaisuprosessia FedExissä, joten he etsivät blockchainia yrityksille järjestelmän integroimiseksi.

 

 

Federated Networks

Viimeisten kolmen vuoden aikana massiivisten ponnistelujen jälkeen, liittovaltion verkostot alkoivat lopulta kukoistaa. On niin monta projektia, jotka käyttävät Hyperledger- tai R3 Cordaa ytimen estoketjualustana yhdistettyjen verkkojen luomiseen.

Tarkistetaan nämä verkot ja katsotaan kuka on tässä yhdistetyissä verkoissa.

Federated Blockchains Ecosystem Infographic

 • Voltron

Tämä on hieno lohkoketju yritysprojektiin, jota vetävät – CryptoBLK ja R3. Teknistä tukea varten he käyttävät Microsoftin pilvialustaa nimeltä Azure. Voltron on tuote kahdestatoista pankista, jotka muodostavat yhdistetyn lohkoketjun yrityksille.

Nämä ovat –

ING, Mizuho, ​​Intesa Sanpaolo, Scotiabank, BNP Paribas, BBVA, Natwest, CTBC-pankki, Bangkok Bank, U.S Bank, HSBC ja SEB.

Tässä yrityksille tarkoitetussa lohkoketjussa Voltron käyttää Corda-alustaa digitoimaan kaikki pankkien asiakirjat. Pankkisektorit ovat nyt enemmän kuin innokkaita työskentelemään yritysten blockchain-tekniikan kanssa. Voltronin ansiosta pankit voivat nyt vähentää paperityön manuaalista työtä ja voivat hyödyntää kaikkia ominaisuuksia.

 

 • Marco Polo

Toinen R3: n mahtava yhteistyö on yhdistetty verkko Marco Polo. Markossa Polo R3 tekee yhteistyötä TradeIX: n kanssa, ja täällä kymmenen suosittua finanssiorganisaatiota on yhdistymässä yhden alustan alle.

 

Nämä ovat –

OP Financial, SMBC, Standard Chartered, Commerzbank, Natixis, DNB, ING, NatWest, Bangkok Bank ja BNP Paribas.

Lisäksi Marco Polo käyttää TradeIXin Core TIX- ja R3 Corda -alustaa tälle lohkoketjulle yritysprojektille. TIX Core on toisen tyyppinen DLT, kuten Corda. Tämän yrityksen blockchain-alustan päätavoitteena on lisäksi seurata maksuprosessia ja tarjota korkeampi turvallisuus saamisille.

 

 • Batavia

Vaikka Batavia on pieni yritysprojektin estoketju, mutta silti sillä on paljon tarjottavaa. Batavia haluaa käyttää blockchainia yrityksille älykkäiden sopimusten toteuttamiseksi kaikissa mahdollisissa rahoituslaitoksissa. 

Enterprise blockchain -ratkaisu pystyy tarjoamaan myös rajat ylittävää kauppaa. 

Tämän yhdistetyn lohkoketjun alla olevat pankit ovat –

CaixaBank, Commerzbank, Bank of Montreal, UBS ja Erste Group.

 

 • Käydä kauppaa

Tämä foorumi haluaa kohdistaa Euroopan alueelle ja haluaa tarjota laskuerittelyn. Lisäksi he käyttävät älykkäitä sopimuksia, mikä antaa heille mahdollisuuden ottaa huomioon varsin vaivattomasti. Heillä on tällä hetkellä kahdeksan pankkia blockchain for enterprise -alustalla; he kuitenkin haluavat lisätä Societé Generale -palvelun myös liitettyyn verkkoon.

 

Nämä ovat –

Deutsche Bank, Natixis, Nordea, Santander, KBC, Rabobank, UniCredit ja HSBC.

 

 • Hongkongin kaupan rahoitusalusta (HKTFP)

Hongkongin rahaviranomainen ottaa johtoaseman tässä yhdistetyssä yritysblokkialustassa. Alustan juuressa he käyttävät Ping An Groupin tekniikkaa. Lisäksi heillä on 21 pankkia tässä yritys blockchain-ratkaisussa, mutta meillä on toistaiseksi vain muutama nimi.

 

Nämä ovat –

Bank of China, Standard Chartered, ANZ, Hang Seng Bank, Bank of East Asia, DBS ja HSBC.

HKTFP-alustan avulla jokainen yritys haluaa digitalisoida toimitusketjun hallinnan prosessin ja tallentaa kaikki tiedot blockchain for enterprise -alustalle niiden suojaamiseksi..

 

 • Vähittäiskaupan yhteenliittymä

Tällä hetkellä heillä ei vielä ole virallista nimeä tälle yhdistetylle verkkoprojektille, mutta tiedämme, että IBM tekee yhteistyötä maailmanlaajuisten jälleenmyyjien kanssa muodostaakseen tämän alustan. Lisäksi jälleenmyyjät käyttävät IBM: n Hyperledger Fabric -ympäristöä yrityksen verkkoketjunsa pohjana.

Verkon päätavoitteena on tarjota enemmän arvoa asiakkaille. Joka vuosi monet ihmiset kärsivät vähittäiskaupan elintarvikkeiden saastumisesta. Joten näiden vähentämiseksi kymmenen yritystä kokoontuu.

 

Nämä ovat –

Driscoll’s, Unilever, McLane Company, Nestlé, Kroger, Dole, McCormick and Company, Walmart, Golden State Foods ja Tyson Foods.

Jos ne saavat sen tapahtumaan, uusi muodostuminen muuttaisi elintarvikeekosysteemin lopullisesti.

 

 • B3i

R3 löytää jälleen uuden yhteistyön. B3i toimii R3: n Corda-alustalla. Täällä kaikki vakuutusasiakirjat digitalisoidaan DLT-alustan avulla. Tärkein syy on, että kaikki vakuutusyhtiöt haluavat tehostaa tarjoamiaan palveluja ja tarjota asiakkaille paremman tuotoksen.

Kolmetoista pankkia on tulossa yhteen tekemään tämä blockchain yritysprojektille onnistunut.

He ovat –

Tokio Marine, SCOR, Zürich Insurance Group, Liberty Mutual, Allianz, Achmea, Generali, Munich Re, XL Catlin, Hanover Re, Ageas, Swiss Re ja Aegon.

 

Luku-4: Yritysten estoketjut: BAAS-toimittajat ja suositut alustat

Sinun pitäisi olla jo perehtynyt markkinoiden suuriin ohjelmistojätteihin. Jotkut tunnetuimmista nimistä osallistuvat tähän uuteen suureen ekosysteemiin. Katsotaanpa, mitä ne ovat –

BAAS-palveluntarjoajat

1. Oracle

Yksi markkinoiden suosituimmista myyjistä on Oracle. Oracle tarjoaa kattavan DLT: n kaikille yrityskäyttäjille. Niiden ratkaisuissa voit aloittaa blockchain-toteutuksen ja päivittää sitä ajoittain.

Lisäksi Oracle antaa sinun jakaa tietoja useille henkilöille, kuten toimittajalle, liikekumppanille tai asiakkaille luotettavassa ympäristössä. Tämä alusta käyttää yhdistettävää arkkitehtuurimallia. Malli auttaa sinua toteuttamaan minkä tahansa erityisominaisuuden, joka on suunnattu yksinomaan tarpeisiisi.

 

2. IBM

IBM on toinen suosittu BAAS-toimittaja yrityksille. Niiden IBM Cloud -infrastruktuuri tarjoaa täysin integroidun, toimivan ja yrityskelpoisen BAAS-ratkaisun. Tällä hetkellä he tarjoavat vain Hyperledger Fabric -ratkaisuja yhteistyössä tämän projektin kanssa.

Alustan avulla on paljon helpompaa hallita, kehittää tai jopa käyttää sitä. Riippumatta vaatimuksistasi, IBM kehittää palvelut sinulle. Integrointi olemassa olevaan verkkojärjestelmään on erittäin nopeaa, mikä parantaa suorituskykyä, yksityisyyttä ja turvallisuutta.

Esimerkkejä Baas-toimittajista ja Enterprise Blockchain -alustojen infografiikasta

3. Amazon

Tämä on toinen suosittu yrityslohkoketju, koska AWS antaisi sinulle haluamasi yksinkertaisuuden. Amazon Web Services -palvelun avulla voit luoda oman yrityksen blockchain-ratkaisuja ja kasvattaa yritystäsi.

Parasta tästä yrityslohkoketjuratkaisusta on, että ne tarjoavat täysin hallittuja verkkoja. Tämä tarkoittaa, että jos sinulla on aikaa tai työvoimaa ennakoida verkkoasi, Amazon tekee sen puolestasi. Kaikki heidän ratkaisunsa on helppo asentaa, eivätkä ne myöskään ole kalliita.

 

4. Microsoft

Tunnet jo teknisen jättiläisen Microsoftin, ja he ovat täällä kohtuullisen osuutensa BAAS-ratkaisuista. Microsoft Azure on yhä suositumpi yrityksen blockchain-ratkaisuna, sillä sen avulla voit luoda uusia alustoja ja aloittaa sen käytön päivässä!

Mikä tärkeintä, jos haluat kehittää uuden projektisi, Azure antaa sinulle kaikki tarvittavat työkalut. Se soveltuu paremmin Workbenchiksi kirjanpitojärjestelmän sijaan. Joten, jos olet huolissasi budjetistasi, sinun kannattaa tarkistaa ne, koska ne tarjoavat yhden markkinoiden alhaisimmista hinnoista.

 

5. Alibaba

Alibaba Cloud voi olla vain markkinoiden seuraavaksi paras yrityslohkoketjuratkaisu. Mitä tahansa blockchain-ratkaisua haluat, saat sen heiltä. Ehkä rakastat kaikkia markkinoiden räikeitä suosittuja yritysalustoja. Älä huoli; Alibaballa on selkäsi.

Ehkä olet kiireinen henkilö ja sinun on keskityttävä enemmän yritykseesi kuin blockchain-alustaan. Mutta miten teet sen? Yksinkertainen, anna Alibaba Cloudin ottaa käyttöön, käyttää ja ylläpitää alustaa, ja keskityt liiketoiminnan kasvuun.

 

6. Baidu

Ehkä haluat toisenlaisen ratkaisun, jotain nopeampaa, skaalautuvampaa. No, Baidu voi vain olla yrityslohkoketju. Ne tarjoavat uudenlaisen alustan, joka voi kattaa laajan valikoiman aloja, kuten IoT, elintarviketurvallisuus, toimitusketju, rahoitus, terveydenhuolto ja monet muut..

Lisäksi jos sinulla on yritys, jossa sinun on käsiteltävä paljon tapahtumia, Baidun Xuper-ketju voi tarjota sinulle yli 10000 tapahtumaa sekunnissa.

 

7. Huawei

Huawei-yritys liittyi yritys blockchain-ratkaisuun vasta äskettäin. Alkuvaiheessa he avasivat palvelunsa vain Kiinan yhteisölle. Mutta myöhemmin he avasivat sen maailmanlaajuisesti.

Heidän alustansa Huawei Cloud tarjoaa Hyperledger Fabric -tuotetta, ja tämän alustan avulla saat kaikki Hyperledgerin tarjoamat työkalut. Prosessin käynnistäminen on helppoa, ratkaisun käyttöönotto vaatii vain muutaman minuutin. Lisäksi se voi suorittaa 5000 tapahtumaa sekunnissa.

 

8. Accenture

Yksi blockchain-talouden eturintamassa on Accenture. Accenture osoitti aina suurta kiinnostusta blockchainiin heti sen jälkeen, kun ihmiset alkoivat nähdä uuden tekniikan. Nyt he tarjoavat myös BAAS-palveluja tarjoamaan yritysten estoketjuratkaisuja.

Lisäksi, jos olet hämmentynyt alustan kanssa tai tarvitset neuvoja siitä, miten voit käyttää blockchainia yrityksessäsi, he antavat sinulle neuvoja. He voivat tarjota asiantuntemustaan ​​parhaiden ominaisuuksien mainostamiseksi, joita koskaan tarvitset alustalla.

 

Yritysympäristöt

Nämä yritysalustoilla on kohtuullinen suosio blockchain-markkinoilla. Katso nämä suositut esimerkit.

 • Hyökkääjä

Aloitetaan Hyperledgeristä, koska he menestyvät yrityksenä. He aloittivat matkansa vasta vuonna 2015 ja heistä tuli hitaasti yritysten välinen avoin taivaan lähde. Kaikilla heidän ratkaisuillaan on monikäyttöisiä teollisuuden integraatioita. Mutta olet iloinen siitä, että tiedät, että he ylpeillä modulaarisesta yritysblokkialustastaan.

Joten voit vain liittää haluamasi ominaisuuden ja aloittaa alustan käytön. Lisäksi heillä on useita yhteistyöhankkeita, ja he seuraavat aina kaikkia projektejaan.

 

 • Ethereum Enterprise Alliance

Jos etsit kypsää yrityslohkoketjuympäristöä, sinun täytyy tarkistaa Ethereum Enterprise Alliance. Tämä yritysalustan lohkoketju tarjoaa joitain vahvimmista alustoista. Alustalla on edistyksellinen käytettävyys ja toiminnallisuus.

Joten riippumatta siitä, missä yrityksessäsi on tekemisissä, EEA voi aina auttaa sinua. Tämä yritysblokki sai yli 250 + jäsentä laukkujensa alle, ja 500 uutta startup-yritystä linkitti heihin. Se on myös luvaton alusta.

 

 • Corda

R3: n yritys blockchain-alusta Corda on kyseisen alustan kaupallinen versio. Avoimen lähdekoodin foorumi soveltuu nimenomaan taloudelliseen käyttöön; R3 väittää kuitenkin, että alusta voidaan integroida monikäyttöiseksi.

Ehkä etsit laadukasta ja hyvää verkkoinfrastruktuuria, joten on aika tarkistaa ehdottomasti Corda. Corda voi toimia turvallisuuden ylin palomuuri ja tarjota skaalautuvia ratkaisuja.

 

 • Ripple

Turvallisuuskysymykset ja suojausprotokollat ​​ovat tämän yrityksen blockchain-alustan – Ripple – kaksi tärkeintä tekijää. Ripple aloitti matkansa hieman aikaisin toisella nimellä, vuonna 2012. Mutta muutaman vuoden 2015 jälkeen he nimeivät sen uudelleen.

RippleNet-alustan avulla saat melkein ilmaisen maailmanlaajuisen maksualustan. Jos olet rahoituslaitos, niin Ripple voi olla paras vaihtoehto, sillä ne voivat suorittaa tapahtumasi 4 sekunnissa!

 

 • Päätösvaltaisuus

Platform Quorum on J.P.Morganin ideologia. Hän käytti kuitenkin juurimallina Ethereumia, jossa oli joitain säätöjä, jotta se sopisi paremmin vain yrityskäyttöön. Lisäksi se on suunniteltu käsittelemään suurempaa kuormitusta lyhyessä ajassa.

Joten vaikka yrityksesi joutuisikin käsittelemään paljon kiireisiä tunteja, Quorum voi vain pystyä auttamaan sinua. Mutta miksi se on niin nopeaa? No, Quorum ei noudata perinteisiä blockchain-tapoja, joissa he käyttävät konsensusalgoritmeja. Mutta sopimusten tekemiseen käytetään äänestystä tai jonkinlaista kevyempää algoritmia. Siksi se on niin nopeaa. 

 

Luku-5: Hyperledger-ekosysteemi

Hyperledgerin BAAS-toimittajat

Hyperledger on todella mestari yrittäjyyden estoketjussa. Heillä on jo paljon ratkaisuja, jotka on erityisesti suunniteltu mihin tahansa laitokseen. Heillä on yhteistyössä monet myyjät. Lisäksi kaikki myyjät tarjoavat Hyperledger-alustaratkaisua edulliseen hintaan, mutta heillä on paljon asioita. Nämä ovat harvat suosituimmista –

 • Accenture
 • IBM
 • Alibaba-pilvi
 • Oraakkeli
 • Microsoft Azure
 • Samsung SDS
 • AWS

Jos haluat tietää enemmän näistä toimittajista, tutustu blockchain for enterprise pdf- ja enterprise blockchains ppt -palveluihimme.

Hyperledger-ekosysteemin infografiikka

Hyperledger-projekteja käyttävät todelliset yritykset

Monet yritykset käyttävät nyt Hyperledger-projekteja tarpeidensa tyydyttämiseen. Ne ovat myös osa Hyperledger-ekosysteemiä. Katsotaanpa, mitä nämä yritykset ovat –

 

 •  CLS

CLSNet saa virtaa Hyperledger Fabricista. Se on maksujen nettoutusratkaisu riskien vähentämiseksi.

 • Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA)

FDA turvaa terveydenhuollon tiedot haastaa blockchainin. Tällä hetkellä he luottavat Hyperledger Fabric -kehykseen. Nämä terveydenhuollon tietueet voisivat kattaa genomitiedot, EMR: t, kliiniset tutkimukset jne.

 • Sichuan Hejia Co.Ltd.

Heijian Yijian Blockchain -hankkeessa on pankki, lääkkeiden vähittäiskauppias ja sairaala. He tekevät yhteistyötä taloudellisten haasteiden estämiseksi Hyperledger Fabricin avulla.

 • Lontoon pörssiryhmä

Lontoon pörssiryhmä käyttää Fabricia finanssiliiketoiminnan verkoston luomiseen. Yhteentoimivuus niiden järjestelmissä on hankkeen ensisijainen tavoite. 

 • TenneT

TenneT haluaa käyttää Hyperledger-kangasta jatkuvan sähkönsaannin käyttämiseen tyhjäkäynnillä olevilla auton akuilla ja tavallisten ihmisten generaattoreilla. 

 • MAHLA

Toinen upea Hyperledger Fabric -käyttötapa on SAP: n pilvialusta. He haluavat tarjota tämän alustan kehittää blockchain-sovelluksia.

 • ANZ, Westpac ja Scentre Group

ANZ, Westpac ja Scentre Group ovat liittyneet blockchain-projektiin. Täällä he käyttävät Hyperledger Fabricia digitoidakseen kiinteistövuokrauksen pankkitakausprosessit. Tavoitteena on poistaa paperipohjainen pankkijärjestelmä petosten vähentämiseksi. 

 • UBS

UBS ja muut yritykset käyttävät Hyperledger Fabricia Batavia-kauppakeskuskonsortionsa ohjaamiseen.

 • Muuta terveydenhuoltoa

Change Healthcare käyttää kangasta älykkään terveydenhuoltoverkoston ™ kehittämiseen. Tämä verkko tarjoaa korvaushallinnan avoimuuden. Tämän avulla he voivat seurata korvausvaatimusten ja rahalähetysten tilaa. 

 • Kambodžan keskuspankki

Bakong on pankkijärjestelmä, joka toimii Hyperledger Irohalla. Kambodžan keskuspankki haluaa tarjota rahoitusjärjestelmän varojen hoitamiseksi kaikille Kambodžan pankeille.  

 • Sompo Japan Nipponkoa Holdings Inc..

Sompo Japan käyttää Hyperledger Irohaa sääjohdannaisten hallintaan.

 • Soramitsu

Soramitsu tarjoaa Hyperledger Irohan avulla ratkaisuja yrityksille digitaalisen omaisuuden hallintaan. Ne ovat kuitenkin tämän Hyperledger-projektin alkuperäinen kehittäjä.

 • T-Mobile

T-Mobile loi Sawtooth Hyper -hakemiston Hyperledger Sawtoothin avulla tarjotakseen pääsyn ja henkilöllisyyden hallinnan ratkaisuja.

 • Intian valtionpankki

Intian osavaltion keskuspankki käyttää Hyperledger Sawtoothia BankChainiksi kutsuttujen pankkien yhteenliittymässä KYC / AML-protokollien toteuttamiseksi.

 

Luku-6: Blockchain terveydenhuollossa ja hallituksessa

 

Blockchain terveydenhuoltoon

Nykyinen blockchain-trendi palvelee terveydenhuollon teollisuus monin tavoin – parempi toimitusketju, huumeiden väärentämisen ratkaiseminen, parannettu tietojen tallennus ja turvallisuus Lohkoketju yrityksille voi todella pelastaa ihmishenkiä. Mutta miten? Katsotaanpa, kuinka terveydenhuoltoala todella loistaa yritysketjujen takia.

Blockchain terveydenhuollon infografiikalle

Nykyisen terveydenhuoltojärjestelmän haasteet

 • Huumeiden väärennökset

Terveydenhuollon toimitusketju käsittelee yhtä kaikkien pahimmista haasteista. Huumeväärennökset aiheuttavat vero terveydenhuollolle. Ilman asianmukaista valvontaa monet lääkkeet väärennetään vuosittain.

Noin 10-30% huumeista väärennetään, ja monet ihmiset sairastuvat päivittäin. Tällä hetkellä väärennettyjen lääkkeiden markkinat ovat enemmän kuin 200 miljardia dollaria vuodessa. Se tarkoittaa, että lähes 1/3 lääkkeistä on väärennöksiä.

 

 • Tietojen segmentointi

Toinen haaste tällä alalla on tietojen segmentointikysymys. Yleensä paljon kriittistä tietoa, kuten potilastiedot, hajaantuu ympäri verkkoa. Joten tarvittaessa kukaan ei löydä oikeaa tietoa oikeaan aikaan.

Joten kun lääkäreiden on opittava potilaan historiasta, hän ei voi saada kaikkia tietoja kerralla. Siksi lääkärit eivät anna potilaalle tarvittavia hoitoja.

 

 • Huono hallinta

Terveydenhuollon johtamisjärjestelmä ei ole merkki. He eivät pysty tarjoamaan tehokasta järjestelmää, jossa kaikki olisi virtaviivaista.

 

 • Terveydenhuollon turvallisuus ja tietojen tallennus

On paljon aikaa, kun joku käyttää väärin terveydenhuollon tietoja koskevaa arvokasta tietoa. Lisäksi näiden tietojen myyminen ulkopuolisille yrityksille vaarantaa potilaiden yksityisyyden. Lisäksi monet harhaanjohtavat kliinisten tutkimusten raportit sisältävät virheitä.

 

Kuinka Blockchain voi auttaa 

 • Tarjoaa yhteentoimivuutta järjestelmien välillä
 • Paremman turvallisuuden tarjoaminen
 • Tarvitsee alhaiset ylläpitokustannukset
 • Tarjoaa tietojen eheyden
 • Tarjoaa yleisen pääsyn

 

 

Blockchain terveydenhuollon sovelluksiin

Kliiniset tutkimukset

Blockchain voi parantaa kliinisen tutkimuksen seurantaa poistamalla petokset ja tietojen manipuloinnin. Alustan avulla he voivat tallentaa kaikki tiedot kirjanpitoon ja virtaviivaistaa tulosta entisestään. Lisäksi tämä parantaa terveydenhuoltoa pitkällä laukauksella.

 

Lunastus ja laskutus

Laskutusprosessi on melko monimutkainen, ja se vie paljon arvokasta aikaa. Poistamalla välituotteet blockchain voi parantaa sekä terveydenhuollon vaatimus- että laskutusnäkökohtia. Joskus huonoilla välituotteilla on taipumus laskuttaa enemmän kuin potilaiden alkuperäiset. Joten yrityksen blockchain päästä eroon näistä huonoista pelaajista.

 

Lääkkeiden jäljitettävyys

Kuten tiedät jo, huumeiden väärentäminen on valtava kauppa. Mutta yrityksille tarkoitettu blockchain voi tarjota aikaleiman lääkkeille ja kaupalle sen käsittelemiseksi. Se voi ratkaista väärennökset tarjoamalla aikaleimattuja muuttumattomia liiketoimia koko toimitusketjussa.

 

Potilastietojen hallinta

Lohkoketjua voidaan käyttää tietojen turvalliseen tallentamiseen. Tämä parantaa potilastietojen hallinnan personointia ja pistehoitoja.

 

Blockchain valtion palveluissa

Hallitukset voivat käyttää lohkoketjua monilla aloilla. Katsotaanpa, mitkä sektorit nämä ovat –

Blockchain julkishallinnon palveluihin

 • Lainvalvonta

Jos hallitukset käyttävät julkista estoketjua, ne voivat torjua rahanpesua. Julkinen estoketju seuraa laillisten tapahtumien prosessia ja toimii aina, kun he näkevät huonon pelaajan.

 

 • Verotus

Verotusprosessi on joka vuosi liian monimutkainen, ja monet eivät edes anna veroja, kuten heidän pitäisi. Joten hallitukset menettävät arvokkaita verorahoja vuosittain. Tämän torjumiseksi hallitus voi käyttää hajautettua lohkoketjua yrityshankkeisiin, jotka voivat tarjota parempaa avoimuutta.

 

 • Lainsäädäntötiedot

Lainsäädäntörekisterit ovat yksi hallituksen keskeisistä osista. Jos he pystyvät tekemään sen täysin digitoiduksi, he voivat pitää niistä kirjaa paremmin. Lisäksi yritysverkkojen lohkoketju voi todella auttaa tässä.

 

 • Hyvinvointijakauma

Hallituksen hyvinvointiprojektit kärsivät järjestelmän menetyksistä ja hallinnasta. Yritysten lohkoketjun käyttöönotto tässä voi katkaista järjestelmän menetykset ja tarjota paremman hyvinvoinnin hallinnan.

 

 • Terveydenhuollon palvelut

Kuten jo tiedätte, terveydenhuollon teollisuus voi loistaa blockchainilla, ja hallitukset voivat olla yksi, joka tuo tämän tekniikan teollisuudelle.

 

 • Digitoidut tunnukset

Mikä olisi parempi tapa saada lohkoketju hallitusten yritysverkoille julkisten oikeuksien säilyttämiseksi? Jos hallitukset voivat tarjota digitaalista tunnistamista, henkilöllisyysvarkauksien ongelmat vähenevät huomattavasti.

 

 • Verkkosuojaus

Hallituksen infrastruktuureilla on hyvin vanha verkkojärjestelmä, joka tekee siitä altis hakkeroinnille. Mutta he voivat käyttää yrityksen estoketjun käyttöönottoa kyberhyökkäysten torjumiseksi.

 

 • Turvallisuus

Sosiaaliturva on välttämätöntä, mutta nyt suurimmasta osasta sosiaalistumista tulee online-asia. Joten hallitus voi käyttää yrityslohkoketjun käyttöönottoa tarjoamaan turvallisuutta myös verkkopetoksia vastaan.

 

 • Laskut ja maksut

Perinteisestä laskutusmenetelmästä puuttuu monia asioita, kuten hidas ajoitus, vilpillinen toiminta, avoimuuden puute ja paljon muuta. Mutta blockchain voi itse asiassa ratkaista kaiken ongelman.

 

Esimerkki hallituksen lohkoketjun mukauttamisesta

Jo nyt on monia esimerkkejä maista, jotka ovat jo alkaneet omaksua blockchain-tekniikkaa. Harvat näistä ovat –

 

 • Sveitsi: Kaupunki Zug loi uuden alustan nimeltä ZugID. Tämän sovelluksen avulla kaikki Zugin kansalaiset pääsevät sähköiseen hallintoon turvallisesti.
 • Brasilia: Hallitus teki yhteistyötä uPortin kanssa digitaalisten tunnusten ja asiakirjojen saamiseksi.
 • Viro: Viron hallitus haastaa jo blockchain-tekniikkaa maarekisterijärjestelmälomakkeelle 2014.
 • Dubai: Maa haluaa digitalisoida sen kokonaan blockchain-tekniikalla vuoteen 2020 mennessä.
 • Intia: Hallitus haluaa tutkia, kuinka yritysverkkojen estoketju voi auttaa yrityksiä kasvamaan. Muut kuin siellä, jo monet pankkisektorit käyttävät blockchainia.
 • Iso-Britannia: Englanti on osoittanut suurta kiinnostusta julkisen sektorin yritysprojektien lohkoketjuun.
 • S.A: Hallitus toteuttaa yritysten lohkoketjutekniikkaa sekä paikallisella että liittovaltion tasolla.

Jos haluat lisätietoja, tutustu yrityksen blockchain for enterprise pdf- ja enterprise blockchains ppt -sivustoihin saadaksesi paremman ymmärryksen hallituksen järjestelmästä.

 

Luku-7: Hajautettu Internet ja Web 3.0

Keskitetty Internet-siirtyminen hajautettuun Internetiin

On aika ottaa hetki ja palata siihen, miksi yritystoiminnan lohkoketjusta tuli perusteknologia. Tärkein syy voi olla se, että se on luotettava. Mutta se ei ole ainoa syy siihen, että se on niin tuottoisa.

Teknologia muuttaa suurinta osaa nykyisestä verkkorakenteestamme, ja siitä on hyötyä. Mutta miten se muuttaa sitä?

Katsotaanpa selvin esimerkki keskitetystä ja hajautetusta internetistä. Näin tiedät hieman enemmän muutoksista, joita yrityksen estoketjun käyttöönotto tekee. Mutta voit oppia lisää blockchain for enterprise -pdf: llä.

Keskitetty vs hajautettu Internet-infografiikka

Keskitetty verkko

Joten mihin verkkojärjestelmään soitat keskitetty verkko? Tyypillisesti keskitetyssä verkkojärjestelmässä on keskitetty piste. Useimmissa tapauksissa tämä kohta on palvelin, jonka kaikkien verkkojen tietojen on läpäistävä.

Kun se on kulkenut palvelimen läpi, se jaetaan erilaisiin laitteisiin tai tietokoneisiin. Eri palvelimet eri paikoissa muodostivat verkon, jota käytämme Internetinä. Saatat tuntea tämän rakenteen asiakas-palvelinmallina sen erittäin suosittuna ja nykyisen Internetin selkärangana.

Lisäksi löydät myös pienemmän verkon suuresta verkosta. Mutta tämä rakenne tekee siitä alttiita hyökkäyksille. Esimerkiksi Yhdysvaltoihin saapuvien tai sieltä lähtevien tietojen on käytettävä palvelimia. Joten jos joku yrittää, he voivat etsiä palvelimelta mahdollisen tiedonlouhinnan.

Se on yksi keskitetyn verkon pääkysymyksistä. Lisäksi tämä rakenne ei anna käyttäjille mitään yksityisyyden suojaa. Joten hakkerit voivat helposti ryömiä ja saada kaikki henkilökohtaiset tietosi.

Tässä tulee hajautettu internet tai verkot.

 

Hajautettu verkko

Tämän tyyppisessä hajautetussa verkkojärjestelmässä yhteys perustuu vertaisverkkoon. Ihmisten yhteisössä ei siis ole yhtään pääsypistettä, mutta useita kokonaisuuksia hallitaan. Joten sen sijaan, että palvelin toimii isäntänä, monet muut laitteet voivat toimia myös isäntänä.

Siksi, jos käynnistät verkkosivuston, tiedot leviävät sadoille ja tuhansille laitteille sen sijaan, että olisit yhden palvelimen hallussa..

Siten yhden sisääntulopisteen monopolipeli lopetetaan, ja jokainen Internetin käyttäjä pystyy hallitsemaan tietojaan tehokkaammin.

Se on uudentyyppinen liiketoimintamalli, joka voi muokata Internetiä lopullisesti erilaisella tietovirralla.

 

Mutta ymmärtääksemme sen paremmin katsotaanpa verkon historiaa ja miten se kehittyy tähän mennessä.

 

Verkon historia: Kuinka Web 3.0 tuli

Web-infografian historia

Web 1.0: Mistä kaikki alkoi

Teidän kaikkien tulisi tuntea suosittu vitsi, jossa aiemmin ihmiset käyttivät puhelinverkkoyhteyksiä ja kuinka 5 megatavun tiedoston lataaminen tai lataaminen kesti 100 vuotta, oikea?

Kyllä, web 1.0 oli kyse siitä. Se oli ensisijainen vaihe siitä, kuinka nykyinen Internet toimi silloin. Ihmiset käyttäisivät Internetiä vain välttämättömään viestintään, kuten sähköpostien lähettämiseen. Siksi näkisit Internetin vain yrityksen toimistoissa, ja sen käyttö henkilökohtaiseen viihteeseen ei tule kysymykseen.

Web 1.0 ei ollut melko mielenkiintoinen ollenkaan. Suuret yritykset luovat vain sisältöä ihmisten lukemiseen. Lisäksi sisältö ei yhdistä ihmisiä; ei ollut sosiaalista mediaa. Kaikilla verkkosivustoilla oli monologikuvio.

Ja jonkin ajan kuluttua tuli plagioinnin aika. Kaikki alkoivat kopioida toistensa sisältöä, ja harvinaista oli löytää ainutlaatuinen eikä mitään algoritmia tekijänoikeuksien seuraamiseksi tai luomiseksi. Sitten se alkoi kehittyä, ja tuli Web 2.0.

 

Web 2.0: Sosiaalisen vallankumouksen aika

Uusi Web 2.0 tarjosi käyttäjille paljon enemmän hyötyä kuin puhelinverkkoyhteys koskaan voisi. Nyt tässä versiossa voit kirjoittaa tiedot lukemisen kanssa. Lisäksi Web 2.0 pystyi käsittelemään miljardeja käyttäjiä kerralla. Sen mukana tuli JavaScript- ja Ajax-pohjainen kehys. Blogi alkoi korvata Web 1.0: n tylsää sisältöä.

Sen avulla saimme myös online-pelaamista, videoiden suoratoistoa, musiikin kuuntelua ja kaikki alkoi siirtyä online-alustoille. Verkosta tuli ihmisten paikka etsiä tietoa ja viihdettä, olla yhteydessä läheisiinsä.

Mutta entä tulevaisuus? Kuinka tulevaisuuden verkko tulee olemaan?

 

Web 3.0: Lisäarvon tuottaminen ihmisille

Web 3.0 voi olla seuraava iso asia meille. On selvää, että se hajautetaan sen sijaan, että kirjoittaisit ja lukisit nyt, sovellukset voisivat tehdä enemmän. Se tarjoaa semanttisen hakuominaisuuden, joka antaa enemmän tarkkuutta, kun etsit jotain Internetistä.

Koska se keskittyy vertaisyhteyksiin, voit vihdoin käyttää sisältöäsi vapaasti huolimatta siitä, että joku kolmas osapuoli varastaa sitä. Tietomme ovat yksityisempiä ja turvallisempia. Lisäksi ei olisi keskimmäistä miestä tai palvelinta, jolle luottaa tai johon hän luottaisi.

Siksi Web 3.0 yrittää poistaa tiedon ja tekniikan välisen kuilun ja tehdä siitä kaikkien meidän saatavillamme yhdistetyssä verkossa.

 

Joten kyllä, toistaiseksi se kuulostaa hyvältä, eikö niin? Mutta meidän on voitettava joitain merkittäviä haasteita. Joten palaamme taas haasteisiin ja puhumme uusista, jotka meidän on voitettava voidaksemme estää blockchainin yrityksen massamäärittelyyn.

Saat selkeämmän idean, jos tutustut blockchain for enterprise pdf- ja enterprise blockchains ppt -palveluihimme.

Joten, jatketaan seuraavaa osaa.

 

Luku-8: Suosituimmat blockchain-käyttöönoton haasteet

Olemme jo keskustelleet muutamista yrityksen blockchain-käyttöönoton haasteista aiemmin. Nyt valaisemme muutamia muita. Voimme jakaa yritysten käyttöönottohaasteiden lohkoketjun kahteen päätekijään – ihmisiin ja teknologiaan. Molemmilla on edessä paljon haasteita.

Katsotaanpa mitä ne ovat –

Inhimilliset tekijät:

 • Määräykset
 • Rikosyhteys
 • Julkinen käsitys
 • Taidot
 • Tekninen suunnittelu

Tekniset tekijät:

 • Skaalautuvuus
 • Esitys
 • Energiankulutus
 • Yksityisyys
 • Turvallisuus

Top 10 Blockchain Adoption Challenges Infographic -kuvaa

Ohitamme ne, joista keskustelimme aiemmin tässä oppaassa. Katsotaan siis, mitä uudet adoptiohaasteet ovat –

Inhimilliset tekijät –

 • Määräykset

Blockchain-tekniikalla ei oikeastaan ​​ole mitään erityisiä säännöksiä. Mutta sillä on vikoja. Vaikka se tarjoaa etuja, mutta siinä ei ole mitään virallista turvallisuutta. Joten, se on yksi merkittävimmistä yritysten blockchain-käyttöönoton haasteista.

 

 • Rikosyhteys

Bitcoinin anonyymin luonteen vuoksi alusta alkaen sitä käytettiin pimeässä verkossa maksamaan pimeiden markkinoiden tuotteista. Ja niin tämä rikollinen yhteys jätti huonon vaikutelman monille organisaatioille. Lisäksi tämän ratkaisemiseksi sinun on voitettava pelkosi rikollisesta yhteydestä.

 

 • Julkinen käsitys

Monet eivät ole vieläkään varmoja yritysprojektien blockchainista, koska he tietävät hyvin vähän tekniikasta. Lisäksi tekniikan on saavutettava enemmän yleisöjä saadakseen maailmanlaajuisen tunnustuksen.

 

Tekniset tekijät –

 • Skaalautuvuus

Blockchain for Enterprise kärsii edelleen skaalautuvuusongelmista. Joten kun suuri määrä ihmisiä alkaa käyttää verkkoa, järjestelmä hidastuu rajusti. Mutta suljetussa ympäristössä, kuten yritykset, emme usko, että kohtaat tätä ongelmaa.

 

 • Energiankulutus

Monet yritysverkkojen lohkoketjut käyttävät verkossa nälkäistä konsensusalgoritmia. Joten joukkomuuntaus näiden järjestelmien avulla merkitsisi suurempaa energian menetystä. On kuitenkin monia tapauksia, joissa hyvät yrityslohkoketjut käyttävät energiatehokkaita alustoja.

 

 • Yksityisyys

Tietosuoja on suuri yrityslohkoketjun käyttöönottohaaste, koska monet organisaatiot haluavat yksityisyyttä ja julkiset estoketjut eivät tee sitä. Mutta tämän voittamiseksi heidän on rajoitettava tiettyjen käyttäjien pääsyä arvokkaiden tietojen suojaamiseksi.

 

 • Turvallisuus

Turvallisuus on ratkaiseva yrityslohkoketjun käyttöönoton haaste. Vaikka tietoturvaa on melko paljon, mutta on joitain silmukoita, jotka voivat tehdä siitä altis hyökkäyksille. 51 prosentin hyökkäys on kuitenkin erittäin epätodennäköistä.

 

 • Hidas suorituskyky

Kyllä, tiedämme, että yrityksen blockchain ylpeilee nopeudestaan. Mutta joskus ne voivat olla melko hitaita. Se liittyy enimmäkseen skaalautuvuuden yrityksen käyttöönottohaasteeseen. Lisäksi useampi osallistuja voi hidastaa suorituskykyä huomattavasti.

 

Tietää lisää adoptiohaasteista blockchain for enterprise pdf- ja enterprise blockchains ppt -sivustoiltamme.

 

Luku-9: Transformation Playbook

Yrityksen muuttamiseen liittyy omat esteensä. Mutta tajusimme nämä viisi perusvaihetta, jotka ovat välttämättömiä kaikille yrityksille blockchainin toteuttamiseksi yrityksille. Katso vaihe meidän alla oleva muunnoslehti:

 • Aloita pienestä
 • Rakenna työryhmä
 • Kouluttaa & Kouluttaa
 • Kehitä strategiaa
 • Viestintä

Mennään tarkemmin, jotta tiedät mitä tehdä.

Blockchain Transformation Playbook Infographic

 • Aloita pienemmistä projekteista

Olet aloittamassa uuden hankkeen, joten pienistä projekteista aloittaminen olisi viisas valinta alussa. Miksi? Koska keskittymiseen pienikokoisiin projekteihin liittyy vähemmän riskejä kuin täydelliseen muutokseen menemisestä. Lisäksi, jos pystyt parantamaan pieniä projektejasi, saat helposti asetetun saavutettavan etenemissuunnitelman yrityksellesi.

Tämä houkuttelee myös sidosryhmiä, ja ne osoittavat enemmän osallistumista ja tekevät hyviä aloitteita.

Mutta sinun on varmistettava, että tekemälläsi pienellä projektilla voi olla suuri vaikutus. Mene yrittäjähenkesi kanssa ja käytä tekniikkaa luovalla tavalla, josta voi olla hyötyä asiakkaille ja yrityksellesi.

Yritä noudattaa näitä perusohjeita –

 • Selvitä tavoite
 • Tutki projektin toteutettavuutta menestyksen varmistamiseksi
 • Tee yhteistyötä olemassa olevan kehitystiimin ja ulkoisen tiimin välillä, jotta voit keskittyä täysin projektiin
 • Hanki edistystä kuuden ensimmäisen kuukauden aikana

 

Mutta ennen kuin hyppäät sisään, katsokaa joitain ensisijaisia ​​markkinarakoja projektin aloittamiseksi –

 • Rahoitusala
 • Hallitus
 • Toimitusketju
 • Valmistus
 • Kiinteistöt
 • Koulutus
 • Terveydenhuolto
 • Laillinen teollisuus
 • IoT
 • Kuljetus

Nämä ovat muutamia ideoita aloittaaksesi. Voit aina siirtyä muille aloille; kaikki riippuu yrityksestäsi ja vaatimuksistasi. Mutta valitse projekti viisaasti, sillä se on ensimmäinen myyntivaltti.

 

 • Rakenna Blockchain for Enterprise Task Force

Ilmeisesti, jos aiot sijoittaa blockchain-yritystoimintaan, tarvitset oikeat ihmiset tukemaan sinua. Lisäksi heillä on oltava nopeampi tuotos. Siksi sinun on aina työskenneltävä asiantuntijoiden kanssa tässä kapealla.

Mutta alan asiantuntijoiden palkkaaminen tai etsiminen saattaa olla hieman hankalaa. Joten ulkopuolelta palkkaaminen ei ehkä ole tässä tapauksessa tavallista.

 

Tiimin kehittäminen

Yritä nähdä, mitä muut yritykset tekevät tässä suhteessa tai mistä he palkkaavat henkilöstöresursseja. Nämä ovat tärkeimpiä tekijöitä yrityksille tarkoitetun estoketjun tapauksessa. Lisäksi yrityksellesi tarvitaan tiimi ihmisiä, joilla on asiantuntemusta, johtajuutta ja toimettomuutta. Mutta työryhmäsi on myös keskitettävä keskittyen vain yrityksen projektiin.

Tiimisi tavoitteen on oltava –

 • Luo hyödyllisiä yrityksen estoketjun käyttötapauksia
 • Kehitä estoketju yrityksen valmiuksiin alusta alkaen
 • Luo prosessit pienen projektin eri vaiheille
 • Testaa prosessit täydellisyyden varmistamiseksi
 • Etsi lisää asiantuntijoita tarvittaessa
 • Noudata erityistä standardia yritysohjelmaa varten

 

Tarkistuslista työryhmäsi tarvitsemista taidoista –

 • Syvä ymmärrys koko blockchain-tekniikan ja mallin käsitteestä.
 • Mahdollisuus kehittää älykäs sopimus tyhjästä.
 • Syvällinen ymmärrys tyypillisestä tietorakenteesta ja siitä, miten he voivat linkittää sen sovelluksiin.
 • Salausasiantuntija.
 • Ajantasaiset koodaustaidot.
 • Kyky toteuttaa blockchain palveluna.

 

 • Harjoittele joukkueitasi

Nyt on aika kouluttaa työryhmäsi. Koulutus on aina pakollista, vaikka he ovatkin asiantuntijoita, jotka silti selviytyvät yrityksistäsi, tarve saattaa olla hieman uusi kenellekään. Joten muista kouluttaa nykyiset kehittäjät yhdessä uusimpien lisäosien kanssa.

Kokeile verkkoresursseja, joista löytyy monia portaaleja, kuten YouTube-videoita tai podcasteja, jotta sukellat enemmän tekniikan ytimeen. Se on kustannustehokasta, koska suurin osa näistä sisällöistä on todella ilmaisia.

Lisäksi on tärkeää kouluttaa heitä yhteistyöhön ja työskentelemään ystävällisessä ympäristössä. Siksi voit kokeilla tiiminvalmistuskursseja vahvan siteen luomiseksi työryhmän jäsenten ja sinun välille. Näin voit tehdä heistä enemmän harrastajia projektista.

Katsokaa, mitä koulutusmateriaalin tulisi sisältää –

 • Mikä blockchain on ja sovellus sekä edut.
 • Blockchainin vaikutus talous- ja rahoituslaitoksiin.
 • Tapaustutkimukset suositusta estoketjusta yritystoteutuksiin.
 • Tekninen tiedotus mallin toiminnasta ja mitkä voivat olla haasteita.
 • Mitkä työkalut ovat saatavilla markkinoilla.

 

 • Kehitä strategia

Nyt on aika kehittää strategia tiimisi kanssa. Ilman vankkaa strategiaa voi olla vaikeaa toteuttaa hanketta ja markkinoida sitä viisaasti. Koska löydät markkinoilta niin monta estoketjua yrityksen toteuttamiseen, sinun on luotava oma tavoitteesi. Mutta prosessi voi olla vaikea ja haasteiden voittaminen voi olla melko ylivoimainen.

Mutta älä huoli, monet työskentelevät hitaasti sen suhteen, niin sinäkin. Sinun täytyy ajatella, miksi strategia on ensimmäinen askel muutoksessa? Mutta tosiasia on, että ilman työryhmää tai asianmukaista koulutusta ei tule aluksi hyvää strategian lopputulosta. 

Joten on parasta mennä harjoittelun kanssa, jotta he voivat luoda hyviä strategioita. 

Löydä yrityksellesi lisää mahdollisuuksia käyttää. Voit selvittää mahdolliset uudet ominaisuudet asiakkaiden vaatimusten avulla. Siksi tarkista, mitä kuluttaja haluaa ja miten hän haluaa sen. Yritä rakentaa toteutusstrategiasi sen ympärille.

Lainaa myös perinteisen ongelman haasteet, jotka projektisi ratkaisee projektin markkinoinnissa. Jos voit markkinoida estoketjuasi yritysprojektiin tehokkaasti, se saisi enemmän vaikutuksia markkinoilla.

 

 • Kehittää sisäistä ja ulkoista viestintää

Tämä on viimeinen mutta yksi tärkeimmistä vaiheista. Sinun on ylläpidettävä sisäistä ja ulkoista viestintääsi vastaavasti, koska se määrittäisi projektisi todennäköisen tuloksen. Yritä pitää hyvät suhteet sidosryhmiin.

Arvioi projektisi vaikutus uudelleen kaikkien sijoittajien edessä. Jos pystyt välittämään viestin onnistuneesti, pystyt vaikuttamaan heihin ja toivottavasti jatkamaan projektin parissa.

Varmista lisäksi, että projektisi on lain mukainen. Mikä tahansa lain ulkopuolella voi aiheuttaa huonoa reaktiota kuluttajille. Joten yritä kattaa kaikki määräykset. Lisäksi kommunikointi asiakkaiden kanssa. Ehkä ilmoitit tuotteidesi lanseerauksesta ja asiakkaallasi pitäisi olla tiettyjä kysymyksiä siitä.

Yritä antaa heille asianmukainen syöte blockchain for enterprise -projektista. Tällä tavalla saat heiltä positiivisen reaktion.

 

Luku-10: Viimeiset sanat

Blockchain-tekniikka kehittyy ajan myötä. Gartner Trend Insightsin mukaan yksi lohkoketjun ympärille rakennettu yritys arvioidaan yli 10 miljoonaksi dollariksi vuoteen 2022 mennessä. Mutta se ei järkytä meitä. Heidän mukaansa kaikki alan yritykset odottavat olevan 176 miljardia dollaria vuoteen 2025 mennessä ja 3,1 biljoonaa dollaria vuoteen 2030 mennessä.

Joten siitä tulee massiivinen teollisuus. Jos et korjaa spot-lomakettasi nyt, saatat jäädä jälkeen. Olemme jo kertoneet sinulle muutamia temppuja varmistaaksesi paikkasi tässä 3 biljoonan dollarin arvossa. Joten mitä odotat? Aloita blockchainin tutkiminen nyt!

 

Oletko DOER? Liity yhteisöömme nyt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map