Hallituksen estoketju: hajauttaminen ytimessä

Blockchain-tekniikka on potentiaalinen tekniikka, joka voi helposti parantaa valtion palveluja ja edistää oikeudenmukaisia ​​ja avoimia kansalaisten oikeuksia. Joten hallituksen lohkoketju on loistava tekniikka, joka voi optimoida valtion prosessit ja tarjota turvallisen, mutta tehokkaan jakamisen.

Lisäksi blockchainissa on monia lukuisia sovelluksia maan yleisölle. Lisäksi käyttämällä blockchain-tekniikkaa he voivat vihdoin tarjota erilaisia ​​palveluja, eliminoida byrokratian, estää veropetoksia ja vähentää tuhlausta. Joten mikä voi olla parempi tapa hallitukselle käyttää sitä, eikö?

Toisaalta digitaalisen käteisen käsite voi tasoittaa mahdollisia suuria kauppapolitiikkoja. Se auttaisi myös hallituksia muokkaamaan rahoitustoimiaan. Kuten voit jo nähdä, on jo paljon blockchain-käyttötapauksia.

Koska lohkoketju on suhteellisen uusi tekniikka, monet hallitukset eivät kuitenkaan halua käyttää sitä. Siksi puhumme tänään hallituksen lohkoketjusta ja siitä, onko se välttämätöntä hallitukselle vai ei.

Joten, aloitetaan!

Contents

Sisällysluettelo

Luku 1: Mitä valtion keskitetyt palvelut tarkoittavat?

Valtion instituutioiden kanssa on kyse siitä, että ne ovat liian keskitetyt. Todellisuudessa vain muutama palvelu ei sovi korruptoituneeseen tilanteeseen. Kyllä, keskitetyt järjestelmät eivät ole niin pahoja; Monissa tapauksissa viranomaiset pyrkivät kuitenkin käyttämään valtaansa epäoikeudenmukaisuuden edistämiseen.

Lisäksi kritiikkiä ei ole, koska keskitetyillä viranomaisilla on käytettävissään liikaa valtaa. Täällä monarkia nousee, ja ihmiset käyttävät voimaansa lomauttaakseen ihmisiä eivätkä edistä oikeudenmukaista maaperää kenellekään.

Toisaalta nämä valtion palvelut eivät voi tarjota kansalaisoikeuksia, kuten hallitus väittää tarjoavansa. Lyhyesti sanottuna hallituksen ja kansalaisen suhde on siirtymässä kauas toisistaan. Siten maan talouskasvu on suuressa vaarassa, jos sisällä olevat ihmiset eivät hyväksy hallitusta.

Jokainen julkishallinnon palvelumme osa on altis korruptiolle ja muulle tehottomuudelle. Jotta saisimme kuitenkin paremman käsityksen koko spektristä, puhumme hallitusjärjestelmän tuskakohdasta. Joten, aloitetaan!


Haluatko tietää enemmän Blockchainista? Katso Blockchain-esitys juuri nyt!

Luku-2: Hallituksen estoketju – Hallitusjärjestöjen kipupisteet

Keskitetyillä julkishallinnon järjestelmillä on huono nimi julkisten palvelujen suhteen. Lisäksi ihmiset koko ajan pelkäävät joutuvan tekemään mitä tahansa, mikä liittyy hallitukseen. Tähän sisältyy palveluita, kuten odottaminen pitkissä jonoissa lomakkeiden täyttämiseen, erittäin hidas verojen täyttäminen. Siten useimmat kansalaiset kokevat, että valtion virkamiehet eivät anna 100% tai eivät riitä maan johtamiseen.

lohkoketju hallitukselle

Emme voi olla täysin eri mieltä heidän kanssaan; On kuitenkin tiettyjä syitä siihen, miksi hallitus puuttuu kaikin tavoin.

Näemme joitain valtion organisaation kipupisteitä saadaksemme yhteenvedon siitä, miksi ei mene niin hyvin.

 • Läpinäkymätön toiminta

Hallituksen organisaatioilla ei ole kaikin tavoin läpinäkyvyyttä, eikä kassavirtaan ole reaaliaikaisia ​​päivityksiä.

Kaikki hallitusten tekemät asiat näyttävät hieman salaperäisiltä, ​​luuletko? Varsinkin kun on kyse asiakirjojen vähäisestä saatavuudesta ja riittämättömästä tiedosta siitä, miten hallitus käyttää verorahojamme.

Lisäksi monta kertaa kansalaisilla on vaikeuksia päästä käsiksi omiin henkilökohtaisiin tietoihinsa. Toisaalta heidän on odotettava vuosi tietää, kuluttaako hallitus kaikki verorahansa vai ei.

Joten verorahaa tai kassavirtaa ei ole päivitetty reaaliaikaisesti. Lisäksi raha näyttää aina katoavan ohitse; emme sano, että juuri näin tapahtuu. Mutta avoimuuden puute saa sen näyttämään siltä.

Asia on, että kun avoimuutta ei ole, myöskään vastuuvelvollisuutta ei ole. Lisäksi liittovaltion elimillä näyttää olevan aina huomaamattomia kokouksia, ja subjektiiviset raportit tekevät kansalaisesta epäilevämmän. Joten hallitus käsittelee tavallaan läpinäkymätöntä operaatiota, joka syö hallitusten ja kansalaisten luottamuksen.

 • Tehoton ja hidas

Mikä voi olla paras esimerkki tehottomasta ja hitaasta prosessista kuin valaista arkistointivaihtoehtoa? Kaikenlaisten etujen saamiseksi kansalaisten on tehtävä ne. Lisäksi prosessi on melko pitkä ja vielä tärkeämpi prosessin vaatiminen.

Toinen asia on ennakkoilmoitusprosessi. Järjestelmä on niin hidas, että ihmisten on arkistoitava sitten kolme tai neljä kuukautta etukäteen. Lisäksi jokainen hallitusohjelma tarvitsee ihmisten henkilökohtaisia ​​asiakirjoja. Joten he keräävät niitä, jotka käyttävät verkkoportaaleja tai lähettävät sähköpostia. Ihmisen monivaiheinen todentaminen vie kuitenkin myös jonkin aikaa.

Lisäksi varojen siirtäminen riippuu enimmäkseen etanapostista, ja sekit eivät useinkaan tule ajoissa. Puhumattakaan hallitsevasta vilpillisestä toiminnasta.

 • Tietosuojaongelmat

Ei pidä mielessä kansalaisten yksityisyyden suojaa, sillä valtion organisaatiot tallentavat jokaisen kansalaisen yksityiset tiedot ilman täyttä selvitystä. Vaikka emme ehkä tiedä tarkalleen, mihin kaikki verorahamme menevät, mutta hallitus, joka tallentaa henkilötietojamme, on liikaa. Mutta miten he tekevät sen?

Se on todella helppoa. Yleensä monet valtion palvelut piilottavat vakoilun muiden palvelujen nimissä. Lisäksi ottakaamme esimerkiksi puolustusosastot, he käyttävät edistynyttä tekniikkaansa ryöstääkseen yksityiselämäämme turvallisuuden tarjoamisen nimissä..

Lisäksi käyttämämme matkapuhelimet jopa vakoilevat meitä. Siitä ei kuitenkaan ole virallista selvennystä. Joten jos hallituksella olisi muita keinoja kerätä tietoja yksityisyyttä loukkaamatta, se olisi hieno ratkaisu tähän ongelmaan.

 • Laaja korruptio

Tietojen väärentäminen, henkilöllisyysvarkaudet, veropetokset, vioittuneet henkilöt pyyhkäisevät hallitusten organisaatiot luomaan korruptiota kaikilla aloilla. Lisäksi kun on kyse kunnallisvaaleista, korruptio ei anna oikeudenmukaisen äänestysjärjestelmän tapahtua.

Todellisuudessa epärehellisyys on kaikilla hallituksen aloilla. Kansalaiset eivät kuitenkaan ole niin rehellisiä. Monet kansalaiset tekevät vilpillisiä toimia, kuten veropetoksia, sosiaaliturvan vuoksi järjestettyjä kuolemia, vääriä vakuutusvaatimuksia ja monia muita.

Todellisuudessa korruptio kulkee alhaisimmasta valtion palvelusta liittovaltion ja presidentin skenaarioon.

 • Tuhlaavaa ja kallista

Monet julkiset sektorit ovat hukkaan huonoon hallintaan ja kallistuvat miljardien rahan tuhlauksen vuoksi. Lisäksi kaikkien rekisteröintiprosessien yhteydessä asiakirjojen todentaminen ja näihin tehtäviin tarvittava työtyö vievät todella paljon rahaa. Puhumattakaan siitä, että kaikki nämä ovat täysin tuhlaavia.

Todellisuudessa, jos nämä tehtävät voivat toimia tiukasti ja tietyllä tavalla, hallitus voi säästää miljardeja rahaa vuosittain. Muita näkökohtia ovat, että hallitus kasvaa ja kasvaa maan kehittyessä. Joten on melko vaikea seurata myös menoja.

Monet valtion virkamiehet väärentävät myös laskuja ja vievät paljon rahaa vain omiin etuihinsa.

 • Epätarkka kustannuslaskelma

Kustakin julkisesta sektorista aiheutuvien kustannusten laskeminen on suurimman osan ajasta epätarkkaa; rahoitus on liian korkea tai liian pieni. Todellisuudessa tämän budjetointijärjestelmän takana olevat henkilöt ovat todellinen syyllinen. Joko he löysää työtään eivätkä anna tarkkaa tietoa.

Tai huonon hallinnon luonteen vuoksi heillä ei lopulta ole pääsyä todelliseen tietoon. Olipa asia sitten mikä tahansa, julkisyhteisöjen laskut ovat aina liian alhaisia ​​tai liian suuria minkään valtion hankkeen osalta.

Joten, siellä on iso taloudellinen ongelma, joka pilaa jatkuvasti päivien myötä.

 • Digitoinnin puute

Nykyaikaisen tekniikan ylläpitäminen tai hyödyntäminen ei ole yksi hallituksen vahvimmista puvuista. Niiltä puuttuu digitalisaatio tai he eivät ole haluttomia siihen. Todellisuudessa heillä on tapana käyttää vanhoja verkkoja uudestaan ​​ja uudestaan. Vaikka siellä on vielä paljon suurempi ratkaisu, he eivät ole valmiita luopumaan muinaisista menetelmistään.

Tämän seurauksena hallitus ei voi tarjota kansalaisilleen ansaitsemansa ylellisyyttä. Koska monissa tapauksissa kehittyneet maat tarjoavat edistyksellisen digitalisoinnin kansalaisilleen, kun taas kehitysmaissa se on harvinainen tapahtuma.

 • Vanhentunut verkko

Jokaisen valtion organisaation sisäinen verkkojärjestelmä toimii vanhoissa verkoissa, mikä on tehotonta ja hidasta. Lisäksi vanhojen verkkojen käyttö näyttää kasvavan päivittäin. Kaikilla valtion laitoksilla on edelleen sama järjestelmä kuin 90-luvulla.

Kyllä, muutokset tapahtuvat keskenään hitaasti, mutta tällä nopeudella kaikkien vanhojen verkkojen poistaminen vie vuosia.

Lisäksi kun hallitus jatkaa vanhojen verkkojen käyttöä, monet näissä paikoissa työskentelevät kansalaiset ovat jumissa myös vanhojen verkkojen käyttämisen kanssa.

Nämä verkot eivät vain kykene saamaan työtä aikaan, vaan niillä on myös valtavat turvallisuusriskit.

 • Kyvyttömyys tarjota kansalaisoikeuksia

Hallitukset eivät ole kykeneviä tarjoamaan kansalaisten oikeuksia, mikä aiheuttaa tyytymättömyyttä maan kansalaisissa. Jokaisissa vaaleissa puolueet antavat tiettyjä lupauksia; kuitenkin vain harvat niistä pitävät heitä.

Loppujen lopuksi kansalaiset juuttuvat tyypilliseen hallitukseen, joka voi antaa kaikki lupaukset, mutta ei pysty tosiasiallisesti täyttämään sitä. Todellisuudessa se saa kansalaiset kuvaamaan hallitustaan ​​epäpätevänä kokonaisuutena, joka ei pysty tekemään työtä.

Luku-3: Kuinka estoketju voi loistaa hallitussektoreilla

Blockchain-tekniikka on noussut jo jonkin aikaa, koska valtavat toiminnot varainhoitojärjestelmänä. Pääasiassa siksi, että suurin osa ministeriöistä tarvitsee varainhoitoa ja liiketapahtumia.

Kuten aiemmin sanoimme, tavanomainen tapa, jolla hallitus tosiasiallisesti hoitaa johtoa, on melko vanhentunutta.

Siksi hallituksen lohkoketju voi olla loistava ratkaisu sille. Todellisuudessa olemme siirtymässä joka vuosi pois paperipohjaisesta järjestelmähallinnasta. Joten blockchainin käyttö hallituksessa voi olla täydellinen foorumi täällä.

Lisäksi valtion palvelujen lohkoketjun mukana tulee web 3.0 -tekniikka, ja se pystyy hallitsemaan uusia levytallennustiloja, äänestysjärjestelmiä, terveydenhuollon toimituksia, veroportaaleja ja monia muita.

Joten julkishallinnon lohkoketjun avulla ihmiset voivat nyt tehdä yhteistyötä myös muiden hallituspuolueiden kanssa.

Kuitenkin tänään puhumme joistakin blockchainin keskeisistä eduista hallitusjärjestelmälle. Katsotaan siis, mitä nämä blockchain-ominaisuudet ovat!

Lisätietoja Blockchainin historiasta nyt!

 • Luotettavat vuorovaikutukset ja liiketoimet

Julkishallinnon lohkoketju tarjoaa suoraa vertaisviestintää yksityisissä kanavissa sekä luotettavia tapahtumia asianmukaisella varmennuksella. Lisäksi se on tärkeä ominaisuus, koska se poistaa luottamuskysymykset eikä luota täysin paperipohjaiseen järjestelmään.

Lisäksi, jos valtion palvelujen lohkoketju käyttää tekniikkaa kansalaisten rekisteröimiseen, he saavat blockchain-pohjaisen I.D. Siksi he voivat vihdoin käyttää sitä tukemaan reaaliaikaista petoksesta vapaata hallitustaan ​​kansalaisten liiketoimissa.

Lisäksi kun kansalaiset antavat pääsyn asiakirjoihinsa hallitusalustan lohkoketjussa, jokainen asiakirja tallennetaan turvallisesti. Todellisuudessa se valjastaisi myös yksityisyyden suojajärjestelmät ja tekisi kaikesta vuorovaikutuksesta luotettavaa ja byrokraattista. Joten loppujen lopuksi jokaisesta palvelusta tulisi paljon edullisempaa.

 • Turvallisuus

Se voi tarjota erittäin turvallisia tasoja, jotka auttavat pitämään hakkereita poissa arkaluontoisista tiedoista. Todellisuudessa hallitukset ovat hakkereiden päätavoitteita, ja he yrittävät houkutella kansalaisten yksityisyyttä. Puhumattakaan, ne myös häiritsevät tai satuttavat organisaatioita varastamalla niistä suuren summan rahaa.

Voit kuitenkin torjua nämä turvallisuuskysymykset helposti valtion palvelujen estoketjun avulla. Lisäksi, kun käytät hajautettua tallennustilaa suojatussa verkossa, hakkereiden on vaikea päästä sisään.

Yleensä hakkeri joutuu hakkeroimaan vain yhden palvelimen; Kuitenkin, kun käyttäjät ovat hajallaan ympäri maailmaa, heidän pitäisi hakkeroida kaikki taskulampulla esitetyt käyttäjät. Joten jos verkossa on miljoonia käyttäjiä, hänen on hakkeroida miljoonia palvelimia, mikä on mahdotonta. Tämä hallituksen lohkoketju varmasti auttaa meitä kaikin mahdollisin tavoin.

 • Muuttamaton tietovarasto

Blockchain for Government tarjoaa muuttumattomia tietueiden tallennustiloja, jotka voivat auttaa hallituksia tallentamaan tietoja ilman mitään muutoksia. Todellisuudessa hallitukset käyttävät tietojasi ennusteiden tai ennusteiden tekemiseen, poliittisen analyysin tekemiseen, budjettien suunnitteluun ja moniin muihin.

Siten, mitä turvallisemmat tiedot ovat, sitä parempi. Joten sitä varten heidän on varastoitava ne tarkkaan eikä hakkeroitavaan paikkaan. Tässä tulee esiin valtion palvelujen estoketju. Lisäksi muuttumattomuusominaisuus varmistaa, että tallennustila ei ole tunkeutuva tai muutettavissa. Joten kukaan ei voi muuttaa heitä hallituksen alustan lohkoketjussa.

Siten se edistää luottamusta ja avoimuutta lohkoketjuun julkishallinnossa. Tiedämme varmasti, että kaikki tilastot ovat todellisia, koska kukaan ei voi muuttaa niitä hallituksen järjestelmän lohkoketjuun. Joten loppujen lopuksi se parantaa myös residenssin ja henkilöllisyyden hallintaa suuressa mittakaavassa.

 • Parempi tehokkuus

Se tarjoaa myös tehokkuutta hallituksille eroon kolmansista osapuolista ja nopeuttamalla verkossa olevien asiakirjojen tarkastamista. Joten käyttämällä valtion verkon estoketjun vahvistusprotokollaa, sinun ei tarvitse ylimääräistä henkilöstöresurssia teeman hallintaan.

Lyhyesti sanottuna saat lisää tehokkuutta ilman liikaa ongelmia tai virheitä. Lisäksi välittömien tapahtumien avulla ei tarvita vähemmän henkilökohtaisia ​​tai lisäresursseja transaktiosektorilla. Hallituksen lohkoketjun älykkään sopimusominaisuuden vuoksi sopimukset verkosta olisivat mahdollisia.

Siten blockchain-hallitus voi todella muuttaa myös tyypillisiä tapoja.

 • Halpa

Julkishallinnon lohkoketju maksaa halvemmalla, ja kaiken virtaviivaistaminen vähentää rahoituksen tuhlausta. Muistatko, kuinka valtion palvelut maksavat aivan liian paljon kuin tarvitaan? Puhumattakaan siitä, että rahan tuhlausta tapahtuu joka vuosi.

Hallituksen lohkoketju voi todella auttaa tässä suhteessa. Todellisuudessa julkishallinnon lohkoketju saattaa tuntua paljon investoinnilta, mutta BAAS-palveluntarjoajien kanssa se voi olla todella kustannustehokas.

Sinun ei myöskään tarvitse käyttää ylimääräistä voimaa ulkomaisen tekniikan ylläpitämiseen, mutta saat apua suoraan asiantuntijoilta. Niinpä hallitukset, jotka luottavat moniin tuhlaaviin palveluihin, olisivat kadonneet, ja budjetointi ja palvelut maksavat lopulta paljon vähemmän.

 • Korruption vähentäminen ja avoimuus

Muuttamattomien tietokantojen ja seurantajärjestelmien avulla hallitukset voivat lopulta vähentää korruptiota ja lisätä avoimuutta. Todellisuudessa hallituksessa on paljon korruptiota, kuten tiedät jo. On kuitenkin oltava hieno tapa havaita tai pysäyttää se kerralla.

Hallintopalvelujen estoketjun muuttumattomalla tietokannalla edistetään kuitenkin lopulta rehellisyyttä ja avoimuutta. Siten se korjaisi myös hallituksen ja kansalaisten välisen siteen. Lisäksi hallitusverkossa olevan lohkoketjun avulla kansalaiset voivat tietää kassavirrasta.

Ihmiset olisivat paljon puolueettomampia uutisportaaleja kohtaan, ja äänestys olisi oikeudenmukaisempaa. Siksi maa voi vihdoin alkaa kasvaa ilman negatiivista energiaa.

 • Todennus

Todentamisen avulla vain tietyillä henkilöillä olisi pääsy arkaluontoisiin tietoihin. Kukaan muu käyttäjä ei pääse siihen. Kyllä, se on tärkeä tekijä hallituksessa. Todellisuudessa kaikki hallitusten palvelut ovat julkisia palveluja; järjestö ei kuitenkaan paljastaisi kaikkia tietoja julkisesti.

Siksi todentamisen tarve on ehdoton, kun on kyse valtion palvelujen estoketjusta. Lisäksi vain korkeamman tason henkilöt voivat käyttää arkaluontoisia tietoja, eivät kukaan muu.

Katso Blockchain-perusesittelymme saadaksesi lisätietoja Blockchainista!

Luku-4: Mahdollinen estoketju valtion käyttötapauksissa

Blockchain hallituksen käyttötapauksiin

 • Äänestys

Sillä ei ole väliä mihin uskot, mutta sinun on myönnettävä, että yrittäminen vaikuttaa äänestysjärjestelmään keinotekoisesti on ollut olemassa jo kauan. Joten, se on iso asia hallituksen sisällä. Poliittisen ympäristön luonteen vuoksi useimmat ihmiset väärentävät tai yrittävät huijata tiensä valtaan.

Esimerkiksi New Yorkin Tammany Hallissa vuonna 1844 äänestettiin 55 000 ääntä. Asia oli kuitenkin vain 41 000 äänestäjää, jotka olivat oikeutettuja äänestämään, joten ylimääräiset 14 000 ääntä olivat kaksoiskappaleita!

Se on valtava määrä laitonta ääntä siellä.

Siksi valtion käyttötapausten estoketju voi olla ihanteellinen sovitus tähän sovellukseen. Lisäksi se lopulta lopettaa ulkomaalaisten osallistumisen vaaleihin. Lisäksi monet valtiot ovat jo testanneet lohkoketjua hallituksen käyttötapauksia varten äänestysosassa.

Lisäksi kyky äänestää suoraan kotoa Internetin kautta lisää äänestäjien osallistumista ja lisää mukavuutta. Lisäksi, koska hallituksen käyttötapausten lohkoketju tarjoaa muuttumattomuuden, se tarkoittaisi, ettei kukaan voi muuttaa äänestystuloksia.

Lopuksi oikeudenmukainen tuomio alkaa vallita, ja kansalaiset saavat oikeutensa takaisin.

 • Kansalliset digitaaliset valuutat

Blockchain ei tarjoa vain alustaa, mutta se tarjoaa myös mahdollisuuden käynnistää oma digitaalinen valuuttasi. Mikä tekniikka voi sovittaa paremmin digitaalisten valuuttojen tallentamiseen kuin blockchain, eikö?

Digitaaliset valuutat saattavat tuntua kaukaisilta, mutta on monia maita, joissa talous on romahtanut, ja he tarvitsevat uuden valuutan palatakseen takaisin.

Esimerkiksi Venezuelan talous romahti, ja nyt he etsivät kansallisia digitaalisia valuuttoja saadakseen takaisin. Mutta kerro meille, kuinka kansallinen digitaalinen valuutta on loistava ratkaisu hallita maan taloutta.

Koska kaikki on digitaalista, valuuttakulkua voi olla helpompi hallita kysynnän mukaan. Asianmukaisilla säännöksillä ja huippuluokan turvallisuussäilytyksellä hallitus voi olla tehokkaampi kuin koskaan, mutta heidän ei tarvitse tuhlata resursseja hallintaan.

Toinen suuri estoketju valtion käyttötapauksissa on paperipohjaisten valuuttojen vähentäminen. Toisaalta se ei vain vakauttaisi käyttöä, vaan pysäyttäisi myös rahanpesuprosessin.

Lisäksi digitaalisella valuutalla olisi helpompi jäljittää kaikki laittomiin tarkoituksiin käytettävät valuutat hallituksen verkon lohkoketjussa.

 • Raja- ja tullipartio

Tulli- ja rajavalvonta takavarikoi monia laittomia maahantuotuja tavaroita rajoilla. Näiden pidätettyjen tavaroiden suuri määrä on kuitenkin vain neula heinäsuovassa. Joka vuosi miljardit tavarat pääsevät laittomasti maihin ja myydään pienemmällä nopeudella. Sen lisäksi, että se vahingoittaa hallituksen tuloja, se myös pääsee eroon maksamatta veroja.

Lisäksi monet tullivirkailijat ovat turmeltuneita, ja he ottavat lahjuksia päästäkseen liukumaan. Niinpä ne yksin hidastavat hallituksen talouskasvua. Siksi hallituksen käyttötapausten estoketju tällä tavalla voi todella auttaa.

Se voi tarjota enemmän alkuperää sille, mistä tuotetavarat ovat peräisin, ja siten lopettaa kaiken laittoman maahantuonnin lopullisesti. Lisäksi se voi myös päästä eroon korruptoituneista henkilökohtaisista henkilöistä tullitoimistosta ja edistää avointa ympäristöä.

Lisäksi tulliedustajien reaaliaikaiset tietueet pitävät myös kaiken hallittavana hallituslohkoketjussa.

 • Budjetointi

Budjetointi on valtava sopimus mille tahansa hallitukselle, koska asianmukainen budjetti voi vähentää jätettä ja edistää oikeita investointeja. Otetaan esimerkiksi New Yorkin kaupunginvaltuusto. Pormestarin budjetti oli 89 miljardia dollaria, ja kaupunginvaltuusto vaati perusteellista kysynnän tutkimista.

Tarpeetonta sanoa, että pormestari ei pystynyt tarjoamaan mitään asianmukaista maaperää, ja porsaanreikiä oli paljon. Todellisuudessa se ei ole kokonaan uusi kohtaus. Lisäksi joka vuosi hallituksilla on tuhlausta budjetoinnissa. Lisäksi on liian myöhäistä, kun kansalainen ymmärtää, mihin verorahansa todella menevät.

Joten, kun hallituksessa on valtava määrä tuhlausta, hallitusjärjestelmän estoketju voi todella loistaa tässä tapauksessa. Hallituksen käyttötapausten lohkoketju tarjoaa avoimen budjetoinnin, jossa kansalainen voi nähdä, mihin heidän rahansa todella menevät.

Lisäksi se lisäisi kokonaistehokkuutta ja vähentäisi tuhlausta. Ennen kuin budjettivaatimukset hyväksytään, viranomaiset voivat nähdä tarkalleen milloin ja missä ne aikovat käyttää rahaa.

 • Tietojen syöttö

Ei niin kauan sitten vuonna 2015 Yhdysvaltojen H.R.-osastolla oli suuri ongelma. Todellisuudessa heidät hakkeroitiin, ja paljon arkaluontoista tietoa vuotoi. Lisäksi järkyttävää on havainto, että haittaohjelma oli heidän palvelimellaan yli vuoden, ja he olivat ottaneet kaikki tietueet viimeisten 15 vuoden aikana.

Siitä huolimatta se oli ulkomainen hakkerointiryhmä ja vaarantaa 21,5 miljoonan ihmisen henkilökohtaiset tiedot! Joten, tarvitset suojaa myös yksinkertaisessa tietojen syöttämisen hallinnassa.

Hallituksen käyttämien lohkoketjun avulla hallitus voi kuitenkin vihdoin hyödyntää monikerroksisia turvatoimia. Lisäksi hallituksen järjestelmän lohkoketjun avulla he voivat havaita mahdolliset rikkomukset reaaliajassa.

Ottaen huomioon, että tietojen syöttö ei ole pelkästään sosiaaliturvatunnuksia, vaan myös salaisten työntekijöiden arkaluontoinen tunnistaminen, blockchainilla on täysi järki.

 • Digitoidut järjestelmät

Hallituksen varastointitarpeet ovat valtavat. Todellisuudessa viiden laatikon arkistokaapin hoitaminen vie keskimäärin 2603 dollaria. Lisäksi kustannuslaskenta sisältää virkailijan palkan, kabinetin kustannukset, arkistojen hävittämislomakekulut, välilliset kustannukset ja paljon muuta.

Lisäksi kansallinen arkisto sisältää tiedostoja vuodelta 1775, joten se sisältää 12 miljoonaa karttaa, arkkitehtonisia piirustuksia, kaavioita, 400 000 ääni- ja videotallennusta, 10 miljardia sivua tekstitietueita ja 50 miljoonaa valokuvaa.

Voitteko nähdä valtavan määrän varastointivaatimuksia hallitukselle? Ja se kasvaisi vain tulevaisuudessa yhdessä kulujen kanssa.

Sen käsittelemiseksi hallituksen käyttötapausten lohkoketju voi auttaa. Järjestelmän digitoinnin myötä arkistokaappien hallintaa ei tarvita.

Lisäksi se vähentäisi myös paperityötä, eikä puuttuvista tiedostoongelmista tule mitään. Siksi olisi paljon kätevää etsiä tiedosto ja saada tietoja tarvittaessa. Lisäksi olisi myös todella helppoa ylläpitää kaikkea hallituksen verkon lohkoketjussa.

 • Virastojen välinen tiedonhallinta

Koska virastojen kanssa ei ole asianmukaista hallintajärjestelmää, verorahojen dollaritappiot ovat miljoonia. Virastojen välinen vakiojärjestelmä edellyttäisi tuhlauksen vähentämistä. Nykyinen järjestelmä pystyy kuitenkin käsittelemään virastojen välisen suuren kuormituksen.

Virastojen on tietysti varmistettava, että kaikki niiden resurssit ja rahat vaaditaan. Puhumattakaan tiedoista, joita he keräävät upseerien koulutuksessa. Lisäksi hallinnolliset lisäkustannukset ovat suuri hukka.

Hallituksen käyttötapausten lohkoketjun avulla se olisi kuitenkin kakku. Koska se antaisi virastojen hallinnoida tietojaan väärin, se vähentää verorahojen tuhlausta. Lisäksi se auttaa myös vähentämään työntekijöiden koulutuskustannuksia, jos kaikki voidaan tehdä verkossa.

Lisäksi, koska verkko ei ole riippuvainen mistään hallinnosta, siis ei tarvita keskushallintoa hallintojärjestelmän lohkoketjussa..

 • Julkiset hankinnat

Hallituksen lisääntyneen korruption takia suurin osa maan ihmisistä tuntee liikaa pelkoa siitä, kuinka paljon lahjusta heidän on maksettava saadakseen palvelun. Tuoreen tutkimuksen mukaan Yhdysvallat sijoittui korruptioluokituksen mukaan 16. sijalle 180 maasta.

Muilla mailla, joilla on sijoitus, kuten 135. – 180., Näyttää olevan suurempia lahjonnan seurauksia. Korruption rangaistuksesta johtuen näiden maiden ihmiset eivät siis noudata lahjuskäytäntöjä.

Yhdysvalloissa rangaistus on kuitenkin paljon pienempi kuin näissä maissa, ja se on syy lisääntyneeseen korruptioon kaikkialla.

Todellisuudessa skenaario ei ehkä näytä hyvältä tulokselta. Hyvä uutinen on kuitenkin, että hallituksen käyttötapausten lohkoketju voi pelastaa kansakunnan myös tässä. Lisäksi koska kaikki on saatavilla ulkona, viranomaiset voivat helposti selvittää korruptoituneet henkilöt.

Siksi minkäänlaista lahjontaa tai peukalointia ei enää tapahdu julkishallinnossa. Jos kansalaiset voivat tarkastella hallituksen menotietoja, korruptio varmasti häviää. Joten lopuksi julkiset hankinnat olisivat mahdollisia.

 • Jaettu palvelu

Toinen suuri lohkoketjun hallituksen käyttötapaus on jaetun palvelun parantaminen. Todellisuudessa on olemassa monia jaettuja palvelumalleja, mutta valitettavasti ne eivät pysty tarjoamaan täysin 100%: n hyötysuhteita.

Kyllä, ne olivat parantuneet melko paljon vuodesta 2013, mutta liiketoiminnan jatkaminen tulevaisuudessa edellyttäisi tekniikan asianmukaista hyödyntämistä. Siksi tietopohjaisen ja hienostuneemman jaetun palvelun käyttöönotto merkitsisi enemmän kustannusten alentamista ja parempia tuloja.

Siksi blockchainin käyttäminen hallitukselle tällä tavalla olisi varmasti hyödyllistä. Lisäksi se voi helposti säästää kustannuksia jokaiselle jaetulle palvelumallille. Lisäksi se voi myös parantaa mallien kokonaisjärjestelmää.

Toinen asia kummittelee suuresti jaettua palvelua. Se on päällekkäisiä toimintoja virastojen välillä. Sen lisäksi, että se vahingoittaa organisaatioita, se luo myös kilpailuedun, mikä on tarpeetonta.

Ja siis lohkoketjun käyttäminen hallituksessa täällä hoitaisi päällekkäisen tilanteen lopullisesti.

 • Verotusprosessi

Jokaisen hallituksen yksi suurimmista aiheista on veropetokset. Monet maan kansalaiset välttävät veronsa vuosittain. Lisäksi se ei vain vähennä hallitusten rahoitusta, vaan myös vaikuttaa talouteen todella huonosti.

Tiedät jo nyt, että hallitus käyttää verorahojamme maksamaan monista palveluista, joista nautimme. Joten kun tunkeudut velvollisuuksiisi, satutat itseäsi prosessin aikana. Toinen valtava ongelma on verotusprosessi.

Todellisuudessa se on erittäin sietämätöntä ja aikaa vievää. Tämä johtaa moniin odotusaikoihin valtion virastossa, mikä tekee useammista ihmisistä vähemmän innokkaita antamaan veroja kunnolla.

Hallituksen blockchain-käyttötapausten avulla se voidaan myös digitalisoida. Hallitus voi seurata kaikkia veromaksuja ja löytää nopeasti veropetokset. Älykkäiden sopimusten avulla verotusprosessi olisi paljon yksinkertaisempi ilman odotusaikaa.

 • Hallituksen sisäiset siirrot

Hallitustenvälinen siirto-osa on melko vanhentunut. Oikean tietokannan puuttuessa suuria summia ei soviteta liittovaltion budjetin sisällä. Tämän seurauksena näiden talousarvioiden täsmäyttäminen vie paljon aikaa, ja se maksaa jopa enemmän.

Lisäksi se vaikeuttaa liittovaltion budjetin tarjoamista tulevaisuutta varten. Lisäksi monet asiat jäävät kiinni, eikä niitä oteta huomioon.

Siten hallitustenväliset siirrot ovat edelleen hallituksen heikko kohta. Blockchain-hallitusten käyttötapauksissa asiat voivat kuitenkin lopulta muuttua. Lisäksi se voi automatisoida liittovaltion rahastojen sovitteluprosessin. Joten sinun ei enää tarvitse käyttää ylimääräistä rahaa tai aikaa prosessiin.

Puhumattakaan, se voi säästää biljoonia dollareita vuosittain muuttumattomilla liiketoimilla. Kuinka voit tehdä sen? No, hallitusjärjestelmän lohkoketjun älykäs sopimus pystyy käsittelemään sen. Loppujen lopuksi saat paremman hallintajärjestelmän ja säästät paljon rahaa.

 • Sähköinen asuinpaikka

Pelkkä e-residenssin käsite on erittäin älykäs. Todellisuudessa hallitusten on pidettävä välilehtiä kunnollisesta asuntojen hallinnasta, kuten maan omistuksesta, vuokrasopimuksista ja monista muista. Perinnöllisestä verkostojärjestelmästä johtuen monet kansalaiset eivät edes todista omistajuuttaan.

Lisäksi hakkerit manipuloivat useita kertoja asiakirjoja ja saavat muiden ihmisten kulkueet heidän nimiinsä. Tämä lisää kansalaisten turhautumista. Toinen tärkeä kysymys on asuntojen hintojen nousu, joka vaikeuttaa sitä kaikilla kansalaisilla.

Varmistaaksesi, että kaikki on yhdellä tasolla, blockchain-hallitusten käyttötapaukset voivat olla paras tekniikka.

Hallitus voi tarjota blockchain-hallituksen käyttötapausten avulla virtuaalisen asuinpaikan todennuksen. Lisäksi maanomistaja saa kaikki tietueet, jotka on tallennettu henkilöllisyystodistukseensa.

Joten olisi helpompaa jäljittää ja tietää, onko kyseinen kansalainen omistanut kyseisen omaisuuden vai ei. Kyse ei ole vain kotimaisista asunnoista, mutta monet organisaatiot voivat myös tallentaa asiakirjojaan verkossa, mikä ei olisi hakkeroitavaa.

 • Identiteetti

Hallitusten on käsiteltävä identiteetin hallintaa maassa. Tarkoituksena on varmistaa, että heillä on kansalaiset, eikä yksikään ulkomainen ihminen liiku maassa laittomasti. Siksi henkilöllisyyden hallinta on yksi tärkeimmistä kysymyksistä, jotka kuuluvat tähän luokkaan.

Ongelmana on, että monet huonot pelaajat varastavat muiden ihmisten identiteetin eivätkä jätä heille tilaa todistaa omaa olemassaoloa. Puhumattakaan siitä, että rikolliset tekevät erilaisia ​​rikoksia käyttämällä näitä väärennettyjä henkilöllisyyksiä. Siksi se on välttämätöntä vahvan turvallisuuden kannalta, kun luodaan tai tallennetaan kansalaisten identiteettejä tietokantaan.

Blockchain-hallituksen käyttötapausten avulla kansalaisilla voi olla kannettava henkilöllisyys. Joten yhdellä henkilöllisyydellä he voivat käyttää sitä missä tahansa valtion virastossa ja saada pääsyn.

Tarvitset tietysti arvon, jotta voit käyttää tiettyjä palveluja. siitä tulee kuitenkin todella kätevää. Toinen suuri etu on, että kansalaiset saisivat pääsyn omiin tietoihinsa. Lisäksi ei olisi eikä henkilöllisyysvarkauksia, joissa on monikerroksiset suojausprotokollat.

 • Oikeusalat

Oikeus on iso osa hallitusta. Ilman asianmukaista perustelua tai lakia mikään maa ei voi kehittyä suuremmaksi kansakunnaksi. Siksi on aina oltava tiukat tulokset, kun joku tekee rikoksen. Liberaali oikeusala ei voi saavuttaa minkäänlaista rauhaa maan sisällä.

Kuitenkin myös oikeusala on liian korruptoitunut. Lisäksi monilla on taipumus manipuloida oikeussalien todisteita ja tuomita viattomia ihmisiä ja päästää syylliset menettämään. Monissa tapauksissa tuomaristo on vastuussa myös huonojen päätösten tekemisestä.

Siksi kaikkien todisteiden säilyttäminen asianmukaisesti, aikaleimattu merkintä valtionhallinnon lohkoketjussa olisi erittäin hyödyllistä. Lisäksi kaikki tuomariston tai tuomarin päätökset saavat aikaleimat.

Todisteiden todentaminen voi olla myös hyvä hallituksen ketjutusketju. Lisäksi tekniikan käyttö pitää korruptoituneet poissa, joten asianmukaista oikeutta palvellaan. Joten, mitään puolueellisuutta ei voi tapahtua.

 • Kansalaisten terveydenhuolto

Paremman kansalaisten terveydenhuollon tarjoaminen on yksi hallituksen suurimmista lupauksista. Jos näin ei tehdä, hallituksen ja kansalaisen suhde häviää. Monilla potilailla ei kuitenkaan ole oikeutta edes pyytää yksityisyyttään.

Monissa tapauksissa potilailla ei ole pääsyä omiin tietoihinsa, eivätkä lääkärit voi diagnosoida heitä yksityisyyden säilyttämisellä.

Siksi blockchain-hallitusten käyttötapaukset sopivat hyvin tähän. Lisäksi se voi auttaa vähentämään terveydenhuollon toimituksia ja säilyttämään potilaiden yksityisyyden.

Lisäksi kaikkien blockchain-terveystietojen päivittäminen olisi helppoa. Potilas voi myös hallita tietojen hallintaa hoidon aikana. He voivat myös olla yhteydessä vakuutusturvaansa ja maksaa hoidosta sillä.

 • Energian hallinta

Energianhallinta on myös toinen suurista lohkoketjun hallituksen käyttötapauksista. Maan hallituksen on aina ylläpidettävä hyvää energiavirtaa kaikkien rakennusten ja teiden virran saamiseksi. Julkisen energiaketjun huonon hallinnon vuoksi tarvitaan kuitenkin liian paljon energiaa jokaisen maan peittämiseen.

Tämä aiheuttaa sähkökatkoksen ja monia muita asioita. Tämän ongelman vähentämiseksi hallitusten estoketju voi todella auttaa. Asianmukaisella hallinnolla kansalaiset voivat lisäksi saada energiaa pienemmillä kustannuksilla. Lisäksi he voivat myös alkaa ostaa ja myydä aurinkopaneelitehonsa ja luoda täysin uuden liiketoiminnan.

 • Hyvinvointijakauma

Hallituksilla on aina hyvinvointijärjestöjen budjetti. Lisäksi monet ihmiset lahjoittavat vuosittain miljoonia näihin hallitseviin hyvinvointijärjestöihin. Ei kuitenkaan tiedetä, auttavatko rahat todella apua tarvitsevia ihmisiä vai eivät.

Siksi lohkoketjun käyttöönotto lahjoitusten tekemiseksi ja lahjoitusten seuraamiseksi lisäisi asian avoimuutta. Lisäksi se voi myös tehostaa hyvinvoinnin jakamista. Lisäksi katastrofien sattuessa se voi automatisoida lahjoitukset kärsineillä alueilla. Toinen hieno käyttötapaus olisi varojen jakaminen näihin organisaatioihin tarvittaessa.

Joten lyhyesti sanottuna hallitus saa täysin automatisoitua ja vankkaa tekniikkaa tämän alan hallitsemiseksi.

 • Matkailu

Matkailu on erittäin tärkeä ala kaikille hallituksille. Se on yksi hallituksen suurista tulolähteistä. Tämä ala tarvitsee kuitenkin myös joitain muutoksia. Muuttuvan trendin myötä ihmiset voivat menettää kiinnostuksensa vierailuun, jos matkailusivustoja ei päivitetä riittävän teknisesti.

Niinpä lohkoketjun käyttöönotto valtion ratkaisuille voisi piristää matkailua. Yksi mahdollinen esimerkki voisi olla digitaalisten valuuttojen käyttö nähtävyyksien tai hotellimaksujen maksamiseen fiat-rahan sijaan. Lisäksi blockchainin käyttö hotellin hallintajärjestelmässä voi myös avata paljon likviditeettiä.

Siksi se toisi lisää tuloja hallituksen järjestelmän estoketjun avulla.

 • Sosiaaliturva

Hallitukselta on oltava hyvä sosiaaliturva kansalaisille. Asianmukaisen valvonnan puutteen vuoksi sosiaaliturva ei kuitenkaan ole aina käytettävissä. Siksi monet pelkäävät ulos myöhään yöllä tai välttävät hiljaisen tai vähemmän tungosta paikan käyttöä.

Mitä hallitukseen tulee, heidän on tarjottava turvallisuus, mutta jos kansakunta pelkää elämäänsä epämukavissa tilanteissa, hallitus ei varmasti tehnyt niin. Täällä hallituksen lohkoketju voi todella loistaa, koska se voi tarjota todellisia henkilöllisyystodistukseen perustuvia ampuma-aselupia suojaksi.

Se voi myös seurata, milloin ja missä ampuma-asetta käytetään. Jaettu rekisteri rikollisesta toiminnasta tai varoituksista voi myös auttaa lähellä olevia ihmisiä olemaan varovaisia.

 • Ajoneuvojen turvallisuus

No, käytämme ajoneuvoitamme matkustaa kansainvälisesti, eikö niin? Vaikka kansainvälinen matkustaminen on nyt paljon helpompaa, ajoneuvoja koskevat säännöt ovat edelleen maakohtainen vaihtoehto. Niinpä monet ajoneuvoja käsittelevät ihmiset tai järjestöt kohtaavat tämän ongelman.

Erityisesti autonvalmistajien on lähetettävä kaikki osat eri alueilta eri sääntöjen mukaisesti.

Kysymys on kuitenkin, voitko jakaa ajoneuvotiedot tai kuljettajan tunnisteen kansainvälisesti rikkomatta maakohtaisia ​​sääntöjä?

No, kyllä, voit. Blockchain-hallituksen käyttötapaukset ovat paras ratkaisu tähän ongelmaan. Käyttämällä lohkoketjua hallituksessa voit rekisteröidä ajoneuvoja, saada parempaa huoltoa ja seurata osia. Kansainvälisen matkan kokemus olisi erinomainen myös vahvistettujen kuljettajatunnusten ja palkkakäytännön mukaan.

Luku 5: Kuinka hallitukset ympäri maailmaa käyttävät lohkoketjua

Kuinka hallitukset käyttävät blockchain-tekniikkaa

 • Kiina

Kiina on yksi esimerkkejä hallituksen blockchain-projekteista. Todellisuudessa Kiinan hallitus on jo pitkään omaksunut hallituksen järjestelmän lohkoketjun. Lisäksi maasta on toivottavaa tulla blockchain-voimalaitos, joka hyödyntäisi sekä yksityisiä että julkisia lohkoketjuja.

Yksi esimerkkeistä sisältää Changzhoun kaupungin ja Alibaban yhteistyön terveydenhuollon tietojen turvaamiseksi hallituksen alustan lohkoketjussa. Lisäksi Kiinan logistiikka- ja ostoyhdistys työskentelee myös hallituksen lohkoketjusovelluksissa Tencentin kanssa logistiikka-alustalle.

Äskettäin vuonna 2019 hallitus otti käyttöön joitain liittovaltion asetuksia blockchain-palveluntarjoajille varmistaakseen, että ne eivät ohita Internet-sensuurisääntöjä. Lisäksi monet kaupungit, kuten Hangzhou, Guiyang Guangzhou, Henan, Shanxi ja Shanghai, työskentelevät hallituksen blockchain-hankkeiden parissa. Lisäksi Xiong’an New Area on nyt blockchain-keskuksen partaalla.

Salausvaluutoilla ei kuitenkaan ollut niin paljon tukea kuin itse hajautetun kirjanpitotekniikalla.

 • Mansaari

Mansaaren hallitus pyrkii tulemaan blockchain-keskukseksi ja työskentelemään monien hallituksen blockchain-projektien kanssa tällä hetkellä. Lisäksi he käyttävät blockchain-sovelluksia julkishallinnossa uusilla liiketoiminnoilla saarellaan.

British Crown -riippuvuus muodostaa Blockchain-hiekkalaatikon ja Blockchain-toimiston käyttämällä hallituksen järjestelmän blockchain-asetuksia.

Lisäksi blockchain-toimistot varmistavat enemmän yrityksiä ja edistävät sääntelyä sekä auttavat muita saaren yrityksiä suunnittelemaan oman lohkoketjunsa valtion hankkeisiin.

Lisäksi ne auttaisivat myös mainostamaan näitä blockchain-ratkaisuja, jotta niiden hallitus voi hyötyä siitä.

Todellisuudessa blockchain Sandbox on tarkoitettu pääasiassa tarjoamaan näille hakijoille hyvä ympäristö kehittää ja jopa testata alustojaan. Toinen hieno esimerkki olisi heidän sähköisten pelialojensa kehittäminen.

Maan sähköinen pelisektori kukoistaa, ja hallituksille tarkoitettujen blockchain-sovellusten avulla he haluavat edistää tehokkuutta.

 • Venezuela

Venezuela käyttää hallituksen blockchain-hankkeita elvyttääkseen maansa taloutta. Lisäksi heidän hallituksensa estoketju on melko erilainen kuin tavallisesti. He käyttävät blockchainia käynnistääkseen oman kansallisen digitaalisen valuuttansa.

Todellisuudessa Venezuela on suuressa ongelmassa uudistetulla valuutalla. Siksi aikovat käyttää blockchain-sovelluksia hallituksille digitaalisena valuuttana vaihtoehtona. Tällä hetkellä valuuttaa kutsutaan petroksi, ja sitä tukevat maan öljy-, kulta-, timantti- ja rautavarat.

Tämä puolestaan ​​voisi auttaa vähentämään liiallista rahapainatusta, joka lopulta devalvoi heidän paperipohjaisen fiat-rahansa.

Vaihtoehdon käyttö ei kuitenkaan ole ainoa estoketjun etu julkishallinnon järjestelmälle. Jos he alkavat käyttää digitaalisia valuuttoja, he voivat avata ovensa uusille liiketoimintamahdollisuuksille. Toisaalta olisi paljon helpompaa seurata heidän digitaalista rahaansa.

 • Yhdistynyt kuningaskunta

Yhdistynyt kuningaskunta ei ole niin kaukana jäljessä, kun on kyse hallituksen blockchain-hankkeista. Vuonna 2018 Ison-Britannian elintarvikevirasto käytti lohkoketjua jäljittämään lihan jakelua teurastamoista.

Heidän mukaansa tämä on ensimmäinen kerta, kun hallitus käyttää tekniikkaa lisäämään tehokkuutta elintarvikeosastolla. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että hallituksen blockchain-sovellukset tekivät todella hyvää työtä.

Muut sektorit tai ministeriöt tutkivat myös tekniikkaa. Alat, kuten maarekisteri, elintarvikkeiden jäljitettävyys, työ ja eläkkeet, ja monet muut harkitsevat lohkoketjua.

Lisäksi Yhdistynyt kuningaskunta aikoo investoida 10 miljoonaa puntaa teknologian tutkimiseen ja innovointiin, jotta se sopisi paremmin heidän sovelluksiinsa.

Vaikka heillä on jo useita yrityksiä, jotka käyttävät jo blockchainia, he haluavat silti käyttää sitä äänestysjärjestelmissä, energia- ja hyväntekeväisyysjärjestöissä laajentamaan ulottuvuuttaan. Joka tapauksessa hallituksen lohkoketjusta tuli erittäin hieno ratkaisu kaikille aloille.

 • Euroopan Unioni

Toinen hieno esimerkki hallituksen estoketjuista on Euroopan unionin järjestelmä. Tällä hetkellä heidän Euroopan unionin henkisen omaisuuden toimistonsa haluaa käyttää lohkoketjua hallituksessa väärennettyjen tuotteiden torjunnassa.

Todellisuudessa väärennökset raivoavat EU: n taloutta, ja he menettävät vuosittain 60 miljardia euroa, mikä on valtava määrä.

Ratkaisun laajentamiseksi he järjestivät kilpailun nimeltä “Blockathon”, jossa 11 joukkuetta loi useita ratkaisuja väärentämisen torjumiseksi. Joukkue voitti kilpailun ja lähetti sen ihmisille tarkistettavaksi ennen lopputuotteen käyttöönottoa.

Lisäksi EUIPO neuvottelee nyt muiden yksityisten sektorien kanssa näkemyksensä muuttamiseksi todellisiksi toimiviksi tuotteiksi.

EU: n mukaan tavoitteena on saada hallitukselle blockchainiin tuote tai sovellus, joka voi pysäyttää tai ainakin vähentää väärennettyjen tuotteiden määrää.

 • Viro

E-Viro-ohjelman toteuttamiseksi Viro käyttää blockchain-sovelluksia hallitukselle kehityksen edistämiseksi. Se, mitä he aikovat tehdä, on yhdistää kaikki hallitusten blockchain-projektit yhteen alustaan.

Lisäksi hankkeessa suunnitellaan olevan foorumi, johon tallennetaan arkaluonteisia tietoja, kuten lainsäätäjä, oikeuslaitos, terveydenhuolto, koodirekisterit, turvallisuus jne. Todellisuudessa he haluavat pitää kaikki tiedot yhdessä paikassa ja tehdä niistä mahdollisimman turvallisia.

Toinen blockchain-tekniikka nimeltä KSI auttaa suojaamaan maan järjestelmiä, tietoja ja verkkoja.

Tämä KSI-järjestelmä voi tarjota hallituksille suojaa sopimuksellisten kyberhyökkäysten aikana, ja se on nyt saatavana 180 maassa.

Lisäksi he aloittivat blockchain-testauksensa siitä lähtien, kun bitcoin ensin syntyi. Joten näette, juuri kun uusi teknologiakonsepti alkoi syntyä, Viron hallitus tarttui tilaisuuteen siellä. Viro on siis hitaasti siirtymässä täysin hajautettuun maahan.

 • USA

Seuraava on USA, joka tutkii myös paljon blockchain-tekniikoita. No, suurin osa teknologiayrityksistä asuu Piilaaksossa, joten ei ole yllätys, että myös maa olisi kiinnostunut siitä.

Todellisuudessa aktiivisimmat hallituksen lohkoketjut olisivat elintarvike- ja lääkeviranomaisten yhteistyö IBM: n kanssa. IBM on loistava BAAS-palveluntarjoaja, joka tarjoaa Hyperledger blockchain -ratkaisuja monille aloille.

FDA tutkii yhdessä IBM: n kanssa blockchain-sovelluksia terveydenhuollon hallitukselle. Lisäksi he haluavat avustuksella jakaa kaikki potilastiedot pitämällä potilaan luottamuksellisuuden turvallisesti.

Tämän alan avoimuuden ja turvallisuuden lisääminen on välttämätöntä hallitukselle, ja FDA käyttää siihen parasta tekniikkaa. Tällä hetkellä he ovat oikeudenkäynnissä onkologiaan liittyvillä tiedoilla.

Toinen esimerkki hallituksen lohkoketjusta olisi sisäisen turvallisuuden ministeriö käyttämään sitä Broder Patrol -antureiden ja -kameroiden keräämiseen ja suojaamiseen.

 • Tanska

Tanska käyttää lohkoketjua hallitusjärjestelmissä monilla aloilla. Vuonna 2014 hallitus käytti blockchain-pohjaista äänestysjärjestelmää äänestykseen. Siihen asti hallitus käyttää hallitukselle blockchain-sovelluksia sisäisten vaaliensa toteuttamiseksi.

Näiden lisäksi heillä on myös blockchain-käyttö, terveydenhuolto, digitaalinen identiteetti, hyvinvointijärjestelmä, yritystuki ja paljon muuta. Todellisuudessa he tarjoavat myös ylpeänä ympäristöjä blockchain-testauksen kasvulle ja laadukkaiden ratkaisujen kehittämiselle. Varmista myös, että luottamuksellisuus ja turvallisuus ovat etusijalla.

Myös heidän hyvinvointisektorinsa kukoistavat melko hienosti. Teknikon avulla he haluavat vahvistaa ihmisoikeudet turvallisemmiksi ja nopeammin.

Joten, hallituksen blockchain-projektit voivat siirtää lahjoituksia maailman kuumissa paikoissa. Näin Tanskan hallitus käyttää tekniikkaa toistaiseksi. Lisäksi tulevaisuudessa he toivovat laajentavansa myös vastuutaan.

 • Dubai

No, olisit iloinen tietäessäsi, että Dubai on muuttumassa blockchain-ohjattavaksi hallitukseksi vuoden 2020 loppuun mennessä. Kyllä, Dubain hallitus on enemmän kuin innokas tulemaan tulevaisuuden kaupungiksi sekä blockchainin että AI: n avulla..

Todellisuudessa kaikki Dubain palvelut, kuten laskujen maksaminen, viisumihakemukset, lisenssien uusiminen, käyttävät lohkoketjua hallitusjärjestelmässä.

Yleensä kaikkien näiden palveluiden osuus niiden 100 miljoonasta dokumentaatiosta on vuosittain. Joten hallitusten blockchain-sovellukset eivät vain suojaa näitä, vaan myös antavat digitaalisen tallennustilan.

Heidän mukaansa tämä yksi askel säästää heitä 1,5 miljardia dollaria ja 25,1 miljoonaa työtuntia vuodessa! Puhumattakaan siitä tehokkuudesta, jonka he saisivat paperittoman hallituksen ansiosta. Siksi hallituksen blockchain-projektit muuttavat Dubain saavuttaakseen tavoitteensa nopeasti.

Toinen hieno esimerkki on Dubain maarekisteri, joka käyttää lohkoketjua ja hallitusta muuttamaan kuinka ihmiset ostavat ja myyvät kiinteistöjä.

 • Sveitsi

Sveitsi on myös luettelossa, jossa tutkitaan hallituksen lohkoketjuhankkeita lohkoketjun kehittämisen tukemiseksi. Jotkut maan kaupungeista hyväksyvät jo salausmaksut monista julkisista palveluista.

Toisaalta he myös digitalisoivat henkilötodistusjärjestelmänsä, joka perustuu hallituksen järjestelmän lohkoketjuun. Lisäksi he ovat äskettäin saaneet päätökseen myös sähköisen äänestyksen oikeudenkäynnin.

Zug yhteistyössä Luxoftin kanssa loivat mukautettavan e-äänestysjärjestelmän, joka integroi kansalaisten kaikki digitaaliset tunnistetiedot. Äänestystulosten turvaamiseksi jokainen kansalainen äänestää nimettömästi, ja tulokset olisivat täysin väärennettyjä todisteita.

Lisäksi järjestelmässä on jopa kolme erilaista datakeskusta, jotka auttavat vähentämään tietojen menetystä ja tietoturvariskejä maantieteellisesti.

Sen lisäksi monet muut hallitusjärjestöt pyrkivät järjestelmän integrointiin julkiseen verkkoonsa. Niinpä muutokset Sveitsissä ovat jo matkalla monille aloille.

 • Georgia

Georgian hallitus käyttää blockchain- ja hallitusprojekteja maarekisterijärjestelmänsä hallintaan. Pääasiassa kansallinen rekisterirekisteri johtaa hanketta.

Yhdessä Bitfuryn kanssa NAPR teki lohkoketjujärjestelmän, joka on räätälöity. Järjestelmä on kuitenkin nyt integroitu heidän sisäiseen digitaaliseen tietojärjestelmään.

Lisäksi verkko on sallittu ja yksityinen, ja se käyttää aikaleimoja allekirjoittamaan ja tarkistamaan kansalaisten asiakirjat maarekisteriin. Aikaleimoja käyttämällä ne voivat myös helposti todistaa maaoikeuksien omistamisen.

Mutta mikä on todellinen potentiaali käyttää blockchainia valtion järjestelmään maarekisterissä? Heidän mukaansa nyt kansalaiset saisivat mahdollisuuden tehdä maanomistuksia. Yleensä omistusoikeudet eivät ole kaikilla ihmisillä helposti.

Myös maan hankkiminen on melko monimutkaista. Blockchainin ja hallitusratkaisun avulla he voivat kuitenkin helposti rekisteröidä maansa.

Toisaalta, blockchainin käyttö julkishallinnossa varmistaa rahan ja ajan säästämisen prosessissa.

 • Gibraltar

Gibraltar lanseerasi ensimmäisen blockchain-pohjaisen tuotteensa vuonna 2016. Todellisuudessa Gibraltarin pörssi sai luvan käynnistää BitcoinETI-nimisen kryptovaluutan. Lisäksi yhtiö otti käyttöön lisensointimenetelmän pörssin kanssa työskenteleville yrityksille.

Toinen hieno blockchain- ja hallitusratkaisu on blockchain-asianajotoimisto. Nyt he käyttävät asianajotoimistoja neuvomaan blockchain-säännöksiä ja auttamaan uutta kehitystä sääntöjen noudattamisessa. On selvää, että kun hallitus on mukana, ratkaisussa on oltava sääntely.

Monissa tapauksissa monilla yrityksillä ei kuitenkaan ole riittävää tietoa tai tukea niiden tukemiseksi. Tämän seurauksena riippumatta siitä, kuinka innovatiivinen heidän hallintoratkaisunsa on, se suljetaan tai heidän on maksettava valtava sakko.

Siksi blockchainiin erikoistuneen lakitoimiston käyttö auttaisi maata todella kukkimaan.

 • Australia

Australia ottaa hallitusjärjestelmän lohkoketjun melko vakavasti. Australian hallitus tukee blockchain-sokerin kestävyyshanketta. Pääministerin mukaan he sijoittivat yli kaksi miljoonaa Australian dollaria sokeriteollisuuteen.

Lisäksi he haluavat varmistaa, että kannattavuus, tuottavuus ja kestävyys kasvavat huomattavasti, jos he käyttävät lohkoketjua julkishallinnon järjestelmiin. Siten se alentaa kustannuksia ja lisää toiminnan läpinäkyvyyttä.

Toinen WWF Australian suuri aloite on käyttää blockchainia torjumaan ihmisoikeuksien väärinkäyttöä ja vähentämään laitonta kalastusta. Laittoman kalastuksen vuoksi monet kuluttajat ostavat tonnikalaa laittomilta henkilöiltä. Blockchainin avulla he voivat kuitenkin seurata näitä operaattoreita ja saattaa heidät oikeuden eteen.

Toinen suuri aloite on kiinteistösektorin digitalisointi, joka voi virtaviivaistaa maiden myyntiä helposti.

 • Malta

Toinen hieno lempinimi Maltalle on nyt “Blockchain Island”. Lisäksi se odottaa myös oman salauspankin perustamista. Maan Binance-toimiston jälkeen hallitus koki valtavaa kasvua blockchain-projekteissa.

Lisäksi Maltan parlamentti hyväksyi jopa sääntelykehyksen blockchain-projektin käyttöönoton vuoksi. Toinen laillinen blockchain-tekniikka sai vihreän signaalin myöhemmin vuonna 2018.

Toinen hieno esimerkki on hallitus, joka on liberaali blockchain-startup-yrityksille. He myös edistävät tätä hyväksymistä varmistaakseen myös talouskasvunsa.

Joka tapauksessa säännöt ja vapaus tekevät Maltasta täydellisen paikan, jossa kaikki blockchain-pelaajat voivat aloittaa liiketoimintansa.

 • Singapore

Singapore on toinen johtavista blockchain-esimerkeistä tällä hetkellä. Mahdollinen esimerkki tästä olisi yhteistyö Singaporen rahaviranomaisen ja finanssikonsortion välillä uutta pankkienvälistä järjestelmää varten maassa.

Puhumattakaan siitä, että hallitus työskentelee jo toisen lohkoketjun suhteen, jonka hallitus aikoo muuttaa fiatinsa digitaalisiksi rahakkeiksi. Lisäksi hallitus ilmoitti käyttäneensä 225 miljoonaa dollaria vain blockchain-järjestelmien kehittämiseen ja käyttöönottoon.

Joten huomaat, että Singaporen hallitus toteuttaa todella suuria toimenpiteitä teknologisen kehityksensä edistämiseksi.

Lisäksi maassa tapahtuu villitys blockchainin yli, ja monet sijoittajat ovat innokkaita sijoittamaan tänne. Siksi näet useita menestyviä blockchain-aloitteita nousussa.

Siitä huolimatta hallitus käyttää myös joitain maailman parhaita blockchain-tutkijoita. Todellisuudessa he tutkivat myös maailmanlaajuista kaupankäyntijärjestelmää parantaakseen kaupankäynnin tehokkuutta.

 • Ruotsi

Ruotsi on toinen maa, joka haluaa poistaa käteistä jo pitkään. Ruotsin hallitus käyttää kuitenkin nyt omistusoikeuksiensa käsittelyssä lohkoketjua ja hallituksen järjestelmää.

Ruotsin finanssivalvonta teki jopa useita kryptovaluuttoja maksuvälineenä maan sisällä. Jokaisen, joka haluaa olla vuorovaikutuksessa fiatin kanssa, on kuitenkin haettava lisenssinsaaja etukäteen.

Todellisuudessa heillä oli jo paperiton maarekisterijärjestelmä. Mutta se oli altis hakkeroinnille ja tarvitsi lisää avoimuutta. Siksi he etsivät nyt lohkoketjua hallitusjärjestelmille.

Tällä hetkellä he testaavat edelleen blockchain-alustaa ja siirtyivät seuraavaan vaiheeseen. Ensimmäinen vaihe oli valtava menestys älykkäiden sopimusten käyttöönotolla. Lisäksi projekti ei hyödytä vain kansalaisia ​​vaan myös muita toimijoita.

Pelaajat, kuten hallitus, pankit, ostajat, välittäjät ja myyjät, voivat seurata prosessia verkossa.

 • Chile

Chile on pitkään etenemässä vahvaa talouskasvua etenkin kaivosteollisuutensa vuoksi. Itse asiassa vuonna 2014 hallitus ansaitsi 20% jutteja kuparikaivoksistaan. Lisäksi 45 prosenttia niiden kansallisesta viennistä on kuparia!

Joten, kuten näette, Copperilla on todella valtava rooli Chilen taloudessa, ja hallitus haluaa nyt lisätä teollisuutta entisestään. Mutta se vaatii paljon sähköä ja tarvitsee hyvää ylläpitotekniikkaa tehokkuuden lisäämiseksi. Siksi he etsivät kehittynyttä tekniikkaa, joka voi auttaa heitä.

Todellisuudessa nyt he käyttävät lohkoketjua ja hallituksen järjestelmähanketta vastaamaan kasvaviin energiantarpeisiinsa. Ensisijaisesti projekti on Ethereum-pohjainen ja kokeiluvarasto energian varastointia ja tietojen syöttämistä varten.

Toinen suuri hallituksen hankkeen blockchain on blockchain-alusta veronkeruulle. Chilen tasavallan valtiovarainministeriö valvoo veronkantoalustaa, jotta kansalaisilla on hyvä tapa maksaa veronsa.

 • Kanada

Kansallinen tutkimusneuvosto Kanadassa on erilainen lähestymistapa blockchainiin ja hallitusjärjestelmään. Äskettäin he ilmoittivat suunnittelemastaan ​​Ethereum blockchain explorerista.

Lisäksi he lisäsivät, että teollisen tutkimuksen apuohjelma isännöi tutkimusmatkailijaa heidän IPFS- tai InterPlanetary File -järjestelmässään. Mutta miksi? No, IPFS: n avulla verkkosovellukset pysyisivät muuttumattomina, ja ihmiset voivat käyttää niitä myös tulevaisuudessa. Lisäksi sillä ei ole väliä onko isäntä verkossa vai offline.

Toinen upea tutkimusmatkailijan näkökohta on käyttää sitä etsimään sitä kaikista lahjoitustiedoista ja julkaistuista apurahoista.

Kanada teki myös live-kokeilun toisen hallituksen järjestelmän lohkoketjusta. Siellä he rakentavat avoimen hallinnollisen verkon hallitusten sopimuksille. Lanseerauksen jälkeen ohjelmassa tutkitaan kuitenkin lisää ominaisuuksia, joista voi olla hyötyä hallitukselle.

Suojellakseen tietoja joutumasta vääriin käsiin tai poistumiselta he tallentavat useita kopioita tiedoista kaikkialle verkkoon. Ja näin ihmiset pääsevät siihen, vaikka isäntä saattaa olla alhaalla.

 • Thaimaa

Thaimaan hallitus käyttää blockchainia ja hallitusjärjestelmää äänestysjärjestelmän kehittämiseksi maalle. Todellisuudessa maan kansallinen elektroniikka- ja tietotekniikkakeskus (NECTEC) on jo saanut projektin päätökseen.

Mutta on vielä kokeilujaksoa sen selvittämiseksi, pystyykö se tarjoamaan kaikkia etuja maalleen vai ei.

Se etsii kuitenkin edelleen lisää kokeilukumppaneita projektin täydelliseksi käynnistämiseksi. Heidän kehittämä äänestysjärjestelmä on maakunnan, kansallisen ja yhteisön vaaleja varten. Lisäksi liikeäänestykset, kuten laaja johtaja, voivat myös käyttää alustaa äänestykseen.

Lisäksi ensisijaisena tavoitteena on edistää tietojen eheyttä ja vähentää petoksia hallitusalustan estoketjussa.

Tämä voi olla vain pieni askel kohti blockchain-vallankumousta. Nyt maa haluaa kuitenkin tutkia vain pienimuotoisia integraatioita. Jos nämä vuorovaikutukset tuottavat hedelmällistä, ne tekisivät laajempia integraatioita.

 • Etelä-Korea

Etelä-Korean hallitus on myös kiinni blockchain-junassa. Tällä hetkellä he käyttävät ICONia kaikkien tietojen käsittelyyn, hallinnollisiin tehtäviin ja uusien asiakirjojen antamiseen. Lisäksi Soulin pääkaupunkiseudun hallitus etenee myös oman blockchain-ekosysteeminsä luomisessa.

Ekosysteemissä he käyttävät Soulin kansaa johtamaan lohkoketjun evoluutiota. Tällä hetkellä Governance-tiimiin kuuluu korkeakouluopiskelijoita, blockchain-kehittäjiä, normaaleja asukkaita ja alan asiantuntijoita. Todellisuudessa tiimi kehittää uusia tekniikoita ja testaa niitä. Jos ne näyttävät lupaavilta, projekti otetaan käyttöön.

Viime kädessä lohkoketju- ja hallitusohjelma ottaa haltuunsa kaupungin laajuiset palvelut, mukaan lukien niiden ydinverkko. Lisäksi se auttaisi heitä myös hallinnoimaan negatiivisia tuloksia koko kaupungissa ilman yksityisyyden loukkaamista.

Joka tapauksessa ICON: n käyttö asiakirjoihin on Etelä-Korean hallitusten ensimmäinen lohkoketju ja askel kohti valoisampaa tulevaisuutta.

 • Kenia

Kenian hallitus käyttää blockchainia ja hallituksen järjestelmää asuntoprojektin toteuttamiseen. Tuossa hankkeessa hallitus aikoo kehittää 500 000 yksikköä. Lisäksi asunto-ohjelma on todella edullinen ja se toteutetaan vuoteen 2022 mennessä.

Lisäksi avustavat avustajat saavat 992 dollaria, koska heillä ei ole varaa asuntolainoihin. Surullinen tosiasia on kuitenkin, että 2,48 miljoonaa kenialaista on työskennellyt vuodesta 2016 lähtien. Silti vain 3,1% tästä määrästä voisi ansaita yli 992 dollaria.

Hallituksen lohkoketjun avulla asuntohankkeella on kuitenkin oikea jakelu. Pääasiallisesti ansaitsevat ja osallistuvat hakijat saisivat ratkaisun. Siten Kenian hallitus käyttää lohkoketjua hallitukseen etujen ja lainsäädännön määrittämiseksi.

Blockchainin käytön päätarkoitus on sen kokemus asumisaloitteista. Monet korruptoituneet persoonat pyrkivät ryöstämään myönnetyn rahan heidän hyväkseen. Siksi blockchain seuraa kaikkea varmistaakseen, ettei kukaan voi varastaa rahaa itselleen.

Tutustu erilaisiin Blockchain-liiketoimintamalleihin tekniikan hyödyntämiseksi nyt!

Luku-6: Yritysten lohkoketjut soveltuvat hallitukselle

Yrityslohkoketjun ensisijainen käyttö valtion hankkeissa on iso muutos. Sinun on kuitenkin tiedettävä, mitkä blockchain-ratkaisut mennä. Tässä kerromme sinulle viidestä suurimmasta julkisen sektorin yrityksille sopivasta yritysbloketista.

1. Hyperpedger

Hyperledger on johtava yrityslohkoketjuympäristö, jota voidaan käyttää monenlaisiin sovelluksiin. Ja julkiset sektorit ovat yksi suurimmista niiden joukossa. Mutta miksi Hyperledger sopii hallitukselle?

No, on joitain mahdollisia syitä, kuten heidän etukäteen tehty yhteistyö useiden osapuolten kanssa. Puhumattakaan heidän kyvystään tarjota erityisesti eri toimialoille suunniteltuja blockchain-ratkaisuja.

Katsotaanpa, mitä Hyperledger todella tarjoaa julkishallinnolle.

Mitkä ovat ominaisuus?

 • Sallittu blockchain-järjestelmä yksityisyyden suojaamiseksi hallituksen järjestelmän blockchainissa. Kukaan osallistuja ei pääse verkkoon ilman asianmukaista tunnistusta. Lisäksi tämä voi todella muuttaa tapaa, jolla julkiset palvelut toimivat.
 • Suuri skaalautuvuus varmistaa täydellisen suorituskyvyn, vaikka verkossa olisi enemmän solmuja. Se lisää myös suorituskykyä suuressa määrin.
 • Sen varmistamiseksi, ettei kukaan muu pääse käsiksi arkaluonteisiin valtionhallinnon tietoihin, alusta tarjoaa siksi tarvetta tietää tietoa. Lisäksi se auttaa pitämään luottamuksellisuuden ja poissa huonoista pelaajista.
 • Runsaat kyselykielet auttavat hallituksen henkilöitä ymmärtämään verkkoa paremmin. Heidän ei tarvitse osata koodauskieltä siihen.
 • Modulaarisen arkkitehtuurin avulla voit liittää minkä tahansa ominaisuuden ja käyttää niitä hallituksen lohkoketjussa.
 • Arkaluontoisten tietojen turvallisuuden mittaaminen lisää monikerroksisen suojausprotokollan, joka ei ole altis hakkeroinnille.

2. Ethereum Enterprise

Ethereum Enterprise Alliance on toinen loistava yrityslohkoketjualusta. Lisäksi yrityslohkoketjua käytetään laajalti monissa maissa lohkoketjussa valtion hankkeisiin. Mutta miksi hallitusten tulisi harkita tätä?

Hyvin, EEA tarjoaa alustan räätälöinnin millään tavalla parempien tarpeiden mukaan. Toinen hauska tosiasia on valtava määrä yhteistyötä useiden yritysten kanssa ja kaikki menestys.

Katsotaanpa kuitenkin, mitä foorumi voi todella tarjota hallitusjärjestelmän lohkoketjussa.

Mitkä ovat ominaisuus?

 • Se tarjoaa avoimen lähdekoodin alustan. Joten kaikki valtion instituutit voivat käyttää sitä vapaasti. Se ei kuitenkaan ole yksi tuote, eikä kenenkään pidä sitä pitää sellaisena.
 • Joka tapauksessa julkishallinnon yksiköt haluavat käyttää estoketjua hallitusjärjestelmässä; he voivat hakea apua Enterprise Ethereum Alliancelta. Todellisuudessa allianssi on merentakaisia ​​Ethereum-pohjaisia ​​projekteja, joilla on arvovaltainen luku.
 • Valtion yrityskehityksen tueksi tulee tekninen tuki, jota jokainen uusi projekti tarvitsee. Toisaalta, jos joku muu yritys on jo luonut samanlaisen projektin, EE varmistaa, että muut osapuolet voivat käyttää sitä.
 • Kehittäminen olemassa olevasta julkisesta alustasta luo enemmän mahdollisuuksia. Tyypillisesti julkinen alusta on jo edistynyt kaikin tavoin, ja jos jokin hyvä ominaisuus lisätään julkiseen, myös yksityinen saa sen.
 • Edellisen käyttöönoton standardien käyttö varmistaa oikean markkina-arvon ja suorituskykyanalyysin hallituksen järjestelmän lohkoketjussa.

3. Corda

Cordalla on satunnaisesti kaksi erilaista versiota – Corda ja Corda Enterprise. Todellisuudessa yritys soveltuu enimmäkseen monitoimialoille. Corda yritys on myös avoimen lähdekoodin, ja kuka tahansa valtion organisaatio voi pyytää räätälöityä lohkoketjua hallitusalustalle.

Jos joku hallitus haluaa palvelun laatua, heidän tulee ehdottomasti harkita Cordaa. Tällä hetkellä Corda on R3-nimisen konsortion tuote, ja sillä on yli 200 jäsentä.

Puhumattakaan siitä, että heillä on edistyneitä kehittäjiä ja tekninen tuki mukautuksille. Nyt näemme kuitenkin Cordan kyvyt hallitukselle.

Corda Enterprise -yrityksen kyvyt

 • Blockchain-sovelluksen palomuuri on tärkeä ominaisuus, joka luo tehokkaan palomuurin mille tahansa yritykselle.
 • Edistää lohkoketjun parempaa turvallisuuden ja avoimuuden tasoa hallitushankkeissa.
 • Sallittu blockchain-järjestelmä yksityisyyden suojaamiseksi hallituksen järjestelmän blockchainissa. Kukaan osallistuja ei pääse verkkoon ilman asianmukaista tunnistusta. Lisäksi tämä voi todella muuttaa tapaa, jolla julkiset palvelut toimivat.
 • Tarjoaa pääsynhallintamallin, jossa on useita alustan sovelluksia. Kaikki sovellukset pystyvät käsittelemään erilaisia ​​valtion tarpeita.
 • Katastrofivalvontajärjestelmä voi varoittaa viranomaisia ​​aina, kun alustalla on ongelmia.
 • Kaikilla solmuilla on korkea käytettävyys. Lisäksi se suorittaa saman paineen alaisena kuin se tekisi vähemmän solmuja.
 • Yhteentoimivuus varmistaa, että verkko voi käyttää useita sovelluksia kerralla. Todellisuudessa se luo talouden eksponentiaalista kasvua.

Tutustu nyt vertailuun Hyperledger vs Corda vs Ethereum!

4. Aaltoilu

Ripple aloitti matkansa vuonna 2012. Mutta muutaman vuoden kuluttua se nimettiin uudelleen Rippleiksi. Todellisuudessa Ripplen ensisijainen tavoite on yhdistää pankkeja, yrityksiä, omaisuudenvaihtoa ja monia muita. Sopii enimmäkseen rahoituspalveluihin.

Kuitenkin nyt, kun kaikki tietävät sen tuomista mahdollisuuksista, myös muut sektorit käyttävät alustaa. Itse asiassa monet hallitukset ovat myös rivissä käyttämään alustaa lohkoketjussa hallitusjärjestelmään.

Mitkä ovat ominaisuus?

 • Yritysten estoketju auttaisi keksimään uusia markkinapaikkoja ja tehostamaan sitä. Todellisuudessa hallituksen on vastattava kansalaisten vaatimuksiin. Tätä varten Ripple varmistaa, että hallitushankkeen lohkoketju vastaa kansalaisten odotuksia.
 • Ripplen mukana tulee RippleNet, jonka avulla jokainen kuluttaja pystyy muodostamaan yhteyden verkkoon helposti. Joten yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys lisäävät tehokkuutta pitkällä aikavälillä. Lisäksi fiat-rahan käyttö lisää myös projektin sujuvuutta.
 • Suojausprotokollat ​​ovat tähän mennessä parhaita. Lisäksi hallitukset tarvitsevat lisäturvaa, ja Ripple varmistaa sen. Siten se poistaa kaikki turvallisuuskysymykset myös hallituksen järjestelmän lohkoketjussa.
 • Julkisten palvelujen on käsiteltävä paljon maksuja. Ripplen avulla ne voivat yksinkertaistaa prosessia suuressa määrin. Lisäksi maksujen seuranta, tiedonsiirto on vain kirsikka huipulla.

5. Päätösvaltaisuus

Quorum on yksi markkinoiden parhaista blockchain-alustoista hallitukselle. Itse asiassa J.P.Morgan suunnitteli verkon sulautumaan mihin tahansa haluamaansa ympäristöön. Joten, kun on kyse nopeista tapahtumista tai suurista läpijuoksuista, Päätösvaltaisuus on ehdottomasti hieno saalis.

Siksi hallituksen järjestelmän estoketjussa Quorum voi todella tarjota paljon tuottoisia ominaisuuksia.

Mitkä ovat ominaisuus?

 • Solmujen hallintaviranomainen auttaa sinua hallitsemaan kaikkia solmuja vastaavasti. Se tarkoittaa, että se on käyttöoikeuksien alusta, joten vain valtuutetut solmut voivat tulla verkkoon. Joten kukaan henkilö, jolla ei ole asianmukaista valtuutusta, ei pääse millään tavalla.
 • Yksityiset liiketoimet ovat hieno ominaisuus, koska ne mahdollistavat kahden solmun liiketoiminnan yksityisesti. Se tarkoittaa, että he voivat käyttää kaupankäyntiin yksityistä ketjua, joka näkyy vain heille eikä kukaan muu alustalla.
 • Äänestys on erilainen kuin muut konsensusalgoritmit. Kvoorumi ei noudata muita menetelmiä, koska ne kuluttavat eniten energiaa. Joten, kun on kyse suuresta hallituksen hankkeesta, olisi parasta pitää kiinni energiansäästölohkoketjusta hallituksen alustoilla.
 • Kaikilla solmuilla on korkea käytettävyys. Lisäksi se suorittaa saman paineen alaisena kuin se tekisi vähemmän solmuja.
 • Quorumin suorituskyky on poissa maailmasta. Jos verrataan sitä muihin alustoihin, se on paljon parempi. Joten mihin tahansa hallituksen prosessiin foorumi sopii parhaiten.

Onko Blockchainissa riskejä julkishallinnon hankkeille?

Tällä hetkellä blockchainin käytöstä hallituksessa on valtavia etuja. Etuihin liittyy kuitenkin joitain riskejä.

Kaiken kaikkiaan asia voi olla monien valtion palvelujen mahdollinen poistaminen. Todellisuudessa blockchainin hyväksyminen hallitukselle lisää tehokkuutta – riskejä, kuten mahdollisten työpaikkojen menettäminen. Koska estoketju voi tehostaa monia aiemmin manuaalisesti tehtyjä palveluita, se vähentäisi tarvittavaa työvoimaa.

Tämän seurauksena ihmiset voivat menettää työpaikkansa. Lohkoketju luo kuitenkin myös erilaiset työpaikkasektorit.

Toiseksi tämä ei ole enemmän riski, mutta jonkin verran huolestuttava. Hallitus käsittelee aina arkaluonteisia tietoja. Kyllä, hallituksen lohkoketju tarjoaa paremman turvallisuuden. Mutta monet hallitukset eivät ole vieläkään varmoja siitä, riittääkö vai ei. Salaushakkeroinnin uutiset eivät myöskään lisää heidän luottamustaan ​​millään tavalla.

Viimeisenä, nykymaailmassa hallitukset jatkavat toimintaansa vanhoissa verkoissa. Se on laaja verkkotaso, ja koko verkon muuttaminen olisi vaikeaa. Puhumattakaan kustannuksista, jotka se tarvitsisi jokaisen sektorin muuttamiseksi. Paras tapa olisi siis vaihtaa yksi sektori kerrallaan.

Jos haluat oppia lisää blockchain-käyttöönoton haasteista, voit tarkistaa artikkelimme siitä.

Luku-7: Johtopäätös

Vaikka poliittiset tai hallintorakenteet ovat edelleen keskitettyjä, hajauttamisen lisäämiseen sekoituksessa on vielä paljon mahdollisuuksia. Blockchain-tekniikka voi auttaa yksinkertaistamaan juuri sitä. Hallituksen tehottomuuden puutteen vuoksi kansalaiset menettävät uskonsa.

Se puolestaan ​​vahingoittaa hallituksen ja kansalaisen suhdetta. Mutta hallitusjärjestelmän lohkoketjun avulla hallitus voi palauttaa menetetyn luottamuksen.

Paitsi, mutta muut edut, kuten tehokkuuden lisääminen, talouskasvu, avoimuus, auttavat hallituksia johtamaan maan digitalisoituneempaan versioon.

Tällä hetkellä voimme vain spekuloida, mitä blockchain voi tehdä, ja tarjota mitä muutoksia se jo toi. Meidän olisi kuitenkin odotettava, voiko se todella tarjota sen, mitä se lupasi, kun laajamittainen sopeutuminen tapahtuu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map