Hyperledger-opas: Ultimate Guide

Yritysten blockchain-projektit ovat suosittuja päivittäin. Tämän seurauksena yhä useammat yritykset ovat kiinnostuneita oppimaan yritysten lohkoketjuista. Todellisuudessa Hyperledger on yksi suosituimmista yritysten blockchain-alustoista markkinoilla. Tämän seurauksena monet teistä etsivät Hyperledger-opetusohjelmaa aloittaaksesi.

Valitettavasti Internet on täynnä vääriä tietoja ja tietoja, jotka eivät tarjoa sille syvyyttä. Siksi on erittäin vaikeaa löytää vankkaa lähdettä Hyperledger-opetusohjelmalle. Siksi tuon sinulle hillityn Hyperledger-opetusohjelman, joka auttaa sinua ymmärtämään tekniikan toimintaa.

Joten, aloitetaan.

 

Hyperledger-opas: Mikä on Hyperledger?

Linux-säätiö keksi ensin Hyperledger-konseptin. Se on sateenvarjoprojekti ja myös avoimen lähdekoodin. Enemmän, siinä on runsaasti ilmaisia ​​työkaluja ja kehyksiä, joita voit kokeilla. Pohjimmiltaan nämä työkalut, kirjastot on tarkoitettu yrityksille ja kehittäjille auttamaan heitä rakentamaan uusi blockchain-ratkaisu sen perusteella.

Saat myös pääsyn erittäin suureen yhteisöön, joka auttaa sinua kehittämään uusia vallankumouksellisia tekniikoita. Joka tapauksessa Hyperledger syntyi jo vuonna 2015, ja sen alla oli 15 uutta projektia.

Tällä hetkellä vain neljä hanketta on aktiivisia. Jos haluat oppia näistä, sinun on käytettävä Hyperledger-opetusohjelmaa. Tarkastellaan tämän alustan perusteita tässä Hyperledger-opastusoppaassa.

Miksi Linux Foundation loi tämän projektin?

Mietit varmasti, miksi Linux-säätiö todella keksi konseptin, mikä oli tarve? No, blockchain-tekniikka tuli vuonna 2008 Bitcoinista. Se ei kuitenkaan saanut pitoa vasta myöhemmin.

Vaikka se oli tuolloin vain kryptovaluuttaan perustuva tekniikka, pian monet olivat enemmän kuin kiinnostuneita taustalla olevasta tekniikasta – blockchain.

Tähän mennessä tekniikkaa ei kuitenkaan ole integroitu toimivasti mihinkään jännittävään ratkaisuun. Siksi yritykset alkoivat miettiä, kuinka ne voisivat saavuttaa nopeamman innovaation.

Joten he alkoivat työskennellä yhdessä ja alkoi työskennellä projektien parissa, ja tällä tavalla he voisivat säästää paljon aikaa ja keksiä toimivan ratkaisun paljon nopeammin.


Hyperledger-kehittäjän opetusohjelmassa tiedät, kuinka Linux-säätiö otti askeleen ja muodosti projektin muiden yritysten kanssa virtaviivaistamaan blockchainin suosiota ja muuttamaan maailmaa. Siksi yritykset alkoivat kehittää ratkaisuja, joita muut yritykset voisivat käyttää ja hyväksyä mallin liiketoiminnalle.

Ja miksi he eivät? Blockchainilla oli paljon etuja verrattuna vanhoihin keskitettyihin malleihin. Hajautettu standardi merkitsisi sitä, että vallassa ei olisi ristiriitoja tai väärinkäyttöä. Enemmän, kaikki olisi avointa.

Joka tapauksessa heillä on toistaiseksi työskennellyt yli 250 organisaatiota, ja äskettäin he tekivät yhteistyötä toisen konsortion Enterprise Ethereum Alliancen kanssa sisällyttääkseen erilaisen tekniikan.

 

Miksi avoimen lähdekoodin?

Tarkoitan, että he olisivat voineet kaupallistaa koko projektin tai muut sen alla olevat projektit ja ansaita tonnia rahaa sen päälle. Mutta he tekivät jokaisen projektinsa koodit julkiseksi omaisuudeksi. Mutta miksi? Pohjimmiltaan, koska omalla tekniikalla ei todellisuudessa ole kaikkia avoimen lähdekoodin alustan etuja.

Monissa tapauksissa toimittajat lukitsevat järjestelmän, jos joku yrittää tehdä muutoksia kooditietokantaansa. Enemmän, ne myös maksuna, ja joskus se voi estää ihmisiä käyttämästä sitä.

Toisaalta avoimen lähdekoodin tekniikat ovat avoimia, ja kehittäjät voivat tehdä siihen muutoksia. Joten uusien ominaisuuksien kehittäminen tai lisääminen on erittäin nopeaa. Enemmän, se antaa mahdollisuuden myös uusille innovaatioille.

Niinpä tekemällä siitä avoimen lähdekoodin projekti on paljon järkeä, koska ensisijaisena tavoitteena on tehdä blockchainista kaikkien saataville.

Se on myös suosittu menetelmä ja myös luotettava. Joten seurauksena avoimen lähdekoodin alustat saavat enemmän näkyvyyttä.

Tarkastellaan seuraavaksi heidän arkkitehtuuriaan Hyperledger-oppaassa.

 

Hyperledger-opas aloittelijoille: Arkkitehtuuri

Modulaarinen muotoilu

Kaikissa Hyperledger-projektissa on modulaarinen muotoilu. Pohjimmiltaan modulaarinen rakenne varmistaa, että kaikki kehykset ovat laajennettavissa kaikin tavoin. Joka tapauksessa he käyttävät tyypillisesti yleisiä standardeja rakennuspalikoissa, jotka sopivat kaikenlaisiin tilanteisiin.

Modulaarinen rakenne auttaa Hyperledger-kehittäjän opetusohjelmassa, koska he voivat kokeilla sitä vaikuttamatta kaikkiin muihin koodeihin.

Se on hieno strategia hajautettujen kirjanpitojen tekemisessä, koska voit käyttää uudelleen mitä tahansa aiemmin rakennettua mallia. Pohjimmiltaan näillä moduuleilla on kirjanpitotallennus, konsensus, älykkäät sopimukset, salaus, käytäntö ja viestintä.

Katsotaanpa seuraava tässä Hyperledger-oppaassa aloittelijoille.

 

Erittäin turvallinen alusta

Se on yksi kaikenlaisten blockchain-alustojen tärkeistä tekijöistä. Monissa tapauksissa yritykset käsittelevät paljon arkaluonteisia tietoja. Ja nämä tiedot tarvitsevat kaikin tavoin korkean turvallisuustason.

Mutta voi olla vaikeaa ylläpitää täydellistä tietoturvaa, kun käsittelet paljon tietovirtoja ja kooditukia. Hyperledger esittelee siis uuden turvallisuuden muodon käyttämällä lohkoketjun muuttumattomuutta ja hajautettua luonnetta.

Hyperledger-kehittäjän opetusohjelman mukaan kaikki heidän projektinsa käyvät läpi voimakasta testausta järjestelmän aukkojen selvittämiseksi. Siten se varmistaa, että mikään hakkeri ei pääse verkkoon ja käsittele tietojasi.

Hyperledger-kehittäjän opetusohjelmansa mukaan heillä on myös lisätty suojaustasoja, jotka auttavat sinua hyödyntämään tehokkaasti.

Toinen hieno uutinen on, että kaikki heidän koodipohjansa käyvät läpi säännöllisen tarkastuksen nähdäkseen mahdolliset ristiriidat. Jos he löytävät sellaisia, se ratkaistaan ​​välittömästi.

Katsotaanpa seuraava tässä Hyperledger-oppaassa aloittelijoille.

 

Yhteentoimiva

Blockchain-tekniikan on oltava yhteentoimiva päästäkseen elämäämme jokaiseen osa-alueeseen. Ilman yhteentoimivuutta ei kuitenkaan ole mahdollisuutta toimia. Joten kun useat verkot voivat kommunikoida keskenään ja vaihtaa tietoja, ne kaikki voivat toimia tehokkaammin.

Hyperledger haluaa siis ottaa käyttöön yhteentoimivuuden, jotta kaikki sovellukset ja muut sopimukset voidaan siirtää kannettaviksi mihin tahansa laitteeseen. Enemmän, se yhdistää kaikki toimialamme yhteen napaan, johon kaikki on kytketty.

Yhdistettyjen datavirtojen käyttäminen tehokkuus nousisi taivaalle, ja se säästää myös paljon aikaa.

 

Kryptovaluutta-agnostinen

Parasta tästä alustasta on, että sillä ei ole minkäänlaista salausta, joka auttaisi järjestelmää. Pohjimmiltaan muilla alustoilla näet tunnuksen tai salauksen muodon, jota he käyttävät verkon tiettyjen toimintojen käyttämiseen.

Mutta ei Hyperledgerissä. Todellisuudessa kaikki sen alla olevat projektit ovat kryptovaluutta-agnostisia. Mutta miksi? No, koska Hyperledger uskoo ydinteknologiaan eikä halua hallita alustalla olevia kryptovaluuttoja.

Koska monet yritykset saattavat kuitenkin tarvita digitaalista rahamuotoa, he antavat sinulle mahdollisuuden antaa oma tunnuksesi alustalle.

 

 Huippuluokan API-tuki

Hyperledger-kehittäjän opetusohjelman mukaan kaikki heidän projektinsa sisältävät huippuluokan API-tuen. Jokainen niiden sovellusliittymä tarjoaa parhaat puolet, ja ne kaikki pystyvät käsittelemään yhteentoimivuutta.

Joka tapauksessa Hyperledger-sovellusliittymät auttavat sinua kommunikoimaan ydinverkonsa kanssa mistä tahansa ulkoisesta asiakasohjelmasta ja verkosta.

Mikä tärkeintä, se auttaa kaikkia jaettuja kirjanpitoja kukkimaan kunnolla ja pystymään käsittelemään monia muita käyttötapauksia.

 

Hyperledger-opas: Neljä tarkistettavaa projektia

Koska Hyperledgerillä on tällä hetkellä vain neljä aktiivista projektia, sinun on tiedettävä niistä, jotta voit käyttää niitä. Joten annan sinulle heidän opetusohjelmansa yksitellen. Joten, aloitetaan!

Hyperpitkäkangas

Hyperledger Fabric on modulaarinen hajautettu pääkirjaverkko, joka tarjoaa kehittäjille korkeimman laadun sovelluksia. Parasta on, että Hyperledgerin avulla saat joustavuutta, skaalautuvuutta, luottamuksellisuutta ja joustavuutta.

Joka tapauksessa riippumatta siitä, mikä yrityksesi on tai missä toimialalla työskentelet, Fabric voi varmasti auttaa sinua siinä.

Todellisuudessa Fabric-arkkitehtuuri käyttää yleiskäyttöistä ohjelmointikieliä, mikä tekee alustasta täysin vapaana kaikista natiivimerkkeistä.

Koska kangas on suosituin Hyperledgerin kaikkien muiden aktiivisten projektien joukossa, se tarjoaa monipuolisen yhteisön auttamaan sinua.

 

Modulaarisuus

Jokainen Hyperledger Fabric -elementti on modulaarinen. Joten, jos sinulla on liitettävä konsensus- tai henkilöllisyydenhallintajärjestelmä, voit helposti muuttaa sen yrityksen käyttötapaukseksi.

Pohjimmiltaan alusta sisältää seuraavat moduulit –

 • Tilauspalvelut: Sen avulla solmut voivat tilata tapahtuman, ja sitten järjestelmä lähettää ne muihin solmuihin. Tämä moduuli on myös liitettävissä.
 • Jäsenpalveluntarjoajat: Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda salausidentiteettejä alustan jäsenille. Tämä moduuli on myös liitettävissä.
 • Vertaisjuorupalvelut: Se on valinnainen, mutta se auttaa jakamaan jokaisen lohkon tuotoksen kaikkien muiden solmujen kesken.
 • Älykkäät sopimukset: Todellisuudessa tämän vaihtoehdon avulla voit suorittaa älykkäitä sopimuksia suljetussa ympäristössä.

 

Toimivat älykkäät sopimukset

Hyperledger Fabricin älykkäitä sopimuksia kutsutaan ketjukoodiksi. Lisäksi se on liiketoimintalogiikka ja hieman erilainen kuin tyypilliset älykkäät sopimukset. Tässä se menee suorittamisesta, tilaamisesta ja validoinnista.

Se tarkoittaa, että ensinnäkin se suorittaa tapahtuman ja tarkistaa sen oikeellisuuden. Seuraavaksi se asettaa tilauksen konsensuspöytäkirjaan. Kun vahvistus on vahvistettu, se noudattaa sopimuksen erityisiä sääntöjä ja toteuttaa ne. Uuden suunnittelun avulla projekti voi helposti laajentaa ja parantaa suorituskykyä.

 

Hyperledger Fabric Developer -opetusohjelma

Edellytykset

Ennen alustan käyttöä sinun on asennettava tietyt edellytykset laitteellesi. Ilman näitä edellytyksiä et voi käyttää Hyperledger-kangasta laitteessasi.

Gitin asentaminen

Ensinnäkin sinun on ladattava uusin git-versio ja asennettava se. Jos sinulla on ongelmia käpristyskomentojen suorittamisessa.

Asennetaan cURL

Hyperledger Fabric -kehittäjän opetusohjelman mukaan, jos sinulla on edelleen ongelmia käyristyskomentojen suorittamisessa doc-tiedostoista, lataa uusin cURL-työkalun versio ja asenna se.

 

Docker ja Docker säveltävät

Hyperledger Fabric -kehittäjän opetusohjelman mukaan sinun on asennettava kaikki seuraavat ohjelmistot toimiakseen tai kehitettäessä Hyperledger Fabricissa –

Windows 10, * nix tai macOS edellyttää Docker-versiota 17.06.2-ce tai enemmän.

Vanhemmissa Windows-versioissa sinun on asennettava Docker Toolbox uudelleen ja Docker-versio 17.06.2-ce tai uudempi.

Hyperledger Fabric -kehittäjän opetusohjelman mukaan, kun asennat Docker for Windows- tai Mac-tietokoneita, Docker Toolbox asentaa myös Docker Compose. Mutta jos olet jo asentanut sen, sinun on tarkistettava, onko sinulla versio 1.14.0 tai uudempi asennettuna vai ei.

Jos sinulla ei ole sitä, on suositeltavaa asentaa sen uusin versio.

 

Hyökkääjä Indy

Hyperledger Indy -arkkitehtuuri on ainutlaatuinen malli blockchain-kapealla. Todellisuudessa se on myös hajautettu pääkirja, joka sisältää paljon uudelleenkäytettäviä komponentteja sekä työkaluja ja kirjastoja. Tämä foorumi on tehty erityisesti identiteettipohjaisille ratkaisuille.

Siksi kuka tahansa voi käyttää tätä alustaa organisaatioille, hallintotunnuksille ja sovelluksille. Se tarkoittaa, että sinulla on täydellinen hallinta itse henkilöllisyytesi suhteen, eikä kukaan voi hallita sitä millään tavalla.

Jos sinulla ei kuitenkaan ole valtuutusta organisaatioissa, he voivat hylätä pääsyn, mutta he eivät voi väittää, että sinulla on väärennetty henkilötodistus.

Joka tapauksessa yritykset voivat käyttää tätä alustaa luottaakseen yhteen totuuden lähteeseen, koska jokainen alustan asiakirja tarkistetaan.

Toinen plus kohta on, että voit valita vain paljastaa vaaditut tiedot ja jättää muut tiedot salaisiksi.

 

Hyperledger Indyn pääominaisuudet

 • Itsemääräämisoikeus: Alustalla voit tallentaa kaikki artefaktit pääkirjaan. Kaikissa esineissä on salaus salauksia sen suojaamiseksi. Kukaan muu kuin sinä voit poistaa henkilöllisyytesi tai tehdä siihen muutoksia.
 • Yksityisyys: Asiakirjoidesi yksityisyys on täydellinen. Siksi alusta tarjoaa tietosuojavaihtoehtoja, jättäen jälkiä tiedoista, jotka voivat yhdistää sinut alustaan ​​toiseen, jos et halua sitä.
 • Todistettavat väitteet: Kun yrität hankkia uusia asiakirjoja, kuten syntymätodistuksia, lisenssejä jne., Tarvitset lisää todisteita siitä, että olet kuka väität olevasi. Joka tapauksessa, jos joku saa pääsyn näihin, hän voi helposti manipuloida niitä. Siksi Indy käyttää nollatietotodistuksia paljastamaan tiettyjä tietoja paljastamatta koko asiakirjaa.
 • Ei-hakkereita: Hyperledger Indy -opetusohjelman mukaan kukaan ei pääse käsiksi tiedostoihisi. Todellisuudessa keskitetyt palvelimet eivät riitä tarjoamaan dokumentaatioiden suojausta. Tämän seurauksena on paljon identiteettivarkauksia, jotka ilahduttavat joka päivä. Mutta kanssa Indy, jokainen asiakirja kerran pääkirjassa pysyy kirjan päällä.

 

Hyperpelaaja Indy -opastus

Kehittäjän asetukset

Tiettyjä komentosarjoja on vain kehittäjille, ja ne auttavat kehittäjiä luomaan ympäristön. Valitettavasti nämä komentosarjat ovat vain Ubuntulle. Joten se voi tai ei toimi Windowsissa.

Mitä tarvitset

Python 3.5 toimimaan koodipohjan kanssa.

Hyperledger Indy -opetusohjelman mukaan on suositeltavaa käyttää Python-virtuaaliympäristöä kehitysprosessissa.

Tarvitset myös testin integrointia ja yksikötestausta varten.

Seuraavaksi sinun on asennettava joitain riippuvuuksia koodin suorittamiseksi.

 

Pika-asennus Ubuntu 16.04: ssä

Jos haluat nopean asennusprosessin Ubuntu 16.04: lle, sinun kannattaa tarkistaa heidän doc. Sinun tarvitsee vain seurata heidän ohjeita yksi kerrallaan, ja olet valmis.

 

Yksityiskohtaiset asetukset

Python

Python 3.5: n määrittämiseen on käytettävä dev-setup / ubuntu / setup_dev_python.sh-komentosarjaa. Se asentaa nopeasti Python 3.5: n, virtuaaliympäristön ja pipin Ubuntuun.

 

Ubuntu

Suorita ensin sudo add-apt-repository ppa: deadsnakes / ppa

Seuraavaksi sudo apt-get update

Jos olet Ubuntu 14: ssä, python 3.5: n asentamiseksi sinun on suoritettava sudo apt-get install python3.5. Joka tapauksessa Pythonin pitäisi olla Ubuntu 16: ssa, mutta se ei ole myöskään, sinun on asennettava se myös.

 

Mac

Hyperledger Indy -opetusohjelman mukaan seuraa Mac-asennusohjelman alla olevia ohjeita:

Lataa Python 3.5.0 -paketti tai uusin versio. Sitten sinun on asennettava se.

Joka tapauksessa, jos olet homebrew-fani, voit asentaa sen myös suodatuskomennolla – brew install python3

 

Windows

Lataa Windows-asennusohjelma uusin Windows-koontiversio ja asenna se. Se on erittäin helppoa.

 

Verkon määrittämisessä on muita lisäohjeita. Katso heidän Dev-opetusohjelmansa tietääksesi siitä.

 

Hyperledger Iroha

Hyperledger Iroha on toinen hyvä lisäys Hyperledger-projektin perheeseen. Todellisuudessa kehittäjät loivat tämän alustan helpoksi integroitumiseksi yritysympäristöön.

Joka tapauksessa Iroha aloitti toiminnan Sawtooth- ja Fabric-alustojen jälkeen jo vuonna 2016. Soramitsu oli johtava yritys, joka kehitti tämän ratkaisun Colun, Hitachin ja NTT Datan avulla.

 

Irohan ominaisuudet

Helppo ottaa käyttöön ja huoltaa. Arkkitehtuurissa ei ole mitään muuta monimutkaisuutta, jota olisi vaikea ymmärtää.

Kehittäjillä on paljon kirjaston käyttöoikeuksia. Pohjimmiltaan nämä kirjastot sisältävät komentosarjoja ja erilaisia ​​moduuleja, joita voit käyttää.

Kaikenlainen pääsy alustalle riippuu käyttäjän roolista. Joten jos roolisi estää sinua näkemästä arkaluontoisia tietoja, et näe niitä.

Todellisuudessa alustan koko muotoilu on täysin modulaarinen ja liitettävissä. Tämä tarkoittaa, että voit kytkeä minkä tahansa ominaisuuden ja käyttää sitä.

Voit myös kysyä pääkirjaa tiettyjen komentojen perusteella ja erottaa tulokset sen perusteella.

Sen mukana tulee myös omaisuuden ja henkilöllisyyden hallintajärjestelmä, jonka avulla voit sallia vain käyttöoikeussolmut alustalla.

 

Laadunvalvonta

Hyperledger Iroha -opetusohjelman mukaan heillä on kolme laadunvalvonnan tasoa, jotta heidän alustansa on vankka. Nämä ovat –

Luotettavuus: Tämä taso käsittelee järjestelmän vikasietoisuutta ja palautusprosessia mahdollisten katastrofien yhteydessä.

Suorituskyky: Hyperledger Iroha -opetusohjelman mukaan tämä taso käsittelee alustan aikakäyttäytymistä ja resurssien käyttöä.

Käytettävyys: Tässä on käyttäjän virheiden suojaus, tarkoituksenmukaisuuden tunnistettavuus ja opittavuus.

 

Käytä Irohan tapauksia

 • Todistettavat todistukset muodostavat oppilaitokset ja terveydenhuollon
 • Rajat ylittävät siirrot.
 • Erilaisia ​​taloudellisia sovelluksia tilintarkastukseen ja yksityisyyden suojaamiseen.
 • Henkilöllisyyden hallinta käyttäjien oikeuksien säilyttämiseksi.
 • Toimitusketjun hallinta reaaliajassa.

 

Hyperledger Irohan opetusohjelma

Opetusohjelmassa tiedät, miten verkko voidaan käynnistää, luoda tapahtumia ja tarkistaa tiedot. Yksinkertaisen ratkaisun saamiseksi sinun tulee käyttää Dockeria.

Edellytykset

Ilmeisesti ennakkoedellytykset sisältää laitteen, johon Docker on asennettu. Jos sinulla ei ole sitä asennettuna, tarkista heidän verkkosivustonsa ja lataa se. Enemmän, voit myös rakentaa sen tyhjästä ja luoda mukautetun solmun. Joka tapauksessa, jos olet kiinnostunut siitä enemmän, kannattaa tutustua heidän rakennuksen Irohan osaan.

Käynnistetään Iroha Node

Docker-verkon luominen

Hyperledger Iroha -opetusohjelman mukaan tarvitset PostgreSQL-tietokannan sen suorittamiseen. Joten, aloita luomalla Docker-verkko, jolloin Postgres ja Iroha voivat toimia samassa verkossa. Voit nimetä sen haluamallasi tavalla.

Käynnistetään PostgreSQL Container

Seuraavaksi sinun on suoritettava PostgreSQL säilössä, liitettävä verkkoon ja haettava portit viestintää varten.

Jos Postgres on suoritettu oletussatamassa, etsi ilmainen portti PostgreSQL: n suorittamiseksi.

Luodaan Blockstore

Lisäksi sinun on luotava pysyvä tilavuus kaikkien tiedostojen keräämiseksi, ja se olisi Blockstore.

Kokoonpanotiedostojen valmistelu

Verkon määritykseen tarvitset määritystiedoston, generaattorin, joka luo avainparit solmuille, paljon vertaisversioita ja geneesi-lohkoa. Hyperledger Iroha -opetusohjelman mukaan voit vain kloonata koodit Githubista, koska se on nopeampi.

Iroha Container käynnistetään

Kun olet saanut polun tiedostoihin, olet valmis käynnistämään Iroha-säilön.

 

Hyperledger Sawtooth

Sawtooth on itse asiassa blockchain-puku uusien hajautettujen kirjojen kehittämiseen, käyttämiseen ja luomiseen.

Se tarjoaa älykkäitä sopimussovelluksia yrityksille. Enemmän, yleinen arkkitehtuuri on täysin modulaarinen ja kykenee menemään kaikenlaiseen teolliseen ympäristöön, kuten kangas. Siinä on paljon ominaisuuksia, kuten voit muuttaa konsensusta tapahtuman aikana, saat myös käyttöoikeuden kuluneen ajan todistukseen, joka on BFT.

Hyperledger Sawtooth -opetusohjelman mukaan saat myös tapahtumaperheet, joissa jokaisella on erilliset tehtävät, ja voit myös luoda lisää palveluja, jotta muut toiminnot voidaan suorittaa verkossa.

Yksi parhaista ominaisuuksista on, että se tarjoaa EVM-yhteensopivuuden rinnakkaisten tapahtumien kanssa. Todellisuudessa se säästää paljon aikaa.

 

Hyperledger Sawtooth -opastus

Ensinnäkin sinun on määritettävä paikallinen solmu Sawtooth-alustalle. Se on välttämätöntä, koska tarvitset sitä testausta varten. Kun solmu on käynnissä, voit tilata tapahtumia ja noutaa tiedot lohkoista ja tilasta nähdäksesi, miten se toimii.

Periaatteessa saat tietoja Sawtooth REST -sovellusliittymästä ja HTTP: stä. Jos haluat asentaa ja käyttää vain yhden solmun verkossa, sinun on käytettävä valmiiksi rakennettua Docker-säilöä, joka on Kubernetes-klusteri laitteesi virtuaalikoneessa..

 

Dockerin käyttäminen yhdelle sahasolmulle

Hyperledger Sawtooth -opetusohjelman mukaan sinun on tarkistettava komponenttien tila. Seuraavaksi sinun on käytettävä Sawtooth-komentoja tapahtumien pyytämiseen, globaalin tilan tarkasteluun ja lohkotietojen näyttämiseen.

Tämän jälkeen tarkista lokit ja pysäytä verkko ja nollaa Docker-säilö.

Kun olet suorittanut tämän Hyperledger Sawtooth -opetusohjelman, sinulla on pääsy alustan kehitysympäristöön.

Voit tehdä sen myös Kubernetesin ja Ubuntun avulla. Siksi tarkista heidän virkamiehensä dokumentointi.

Jos haluat käyttää useita solmuja verkossa, tarkista ne dokumentointi sen päällä.

 

Loppuhuomautus

Hyperledger on yksi yritysten blockchain-projekteista markkinoilla, joka tällä hetkellä hallitsee markkinarakoa. Siksi yhä useammat ihmiset ovat innokkaita oppimaan tekniikasta, alkaen alan johtajista kehittäjiin. Näin voit oppia siitä helposti tämän Hyperledger-opetusohjelman avulla.

Jos haluat oppia lisää seurauksista yrityksissä, tutustu Enterprise Blockchain -kurssillemme, koska se auttaa sinua oppimaan asioita yksinkertaisella tavalla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map