Hyperledger-saha: Blockchain yrityksille

Jos olet etsinyt suurta yritystason blockchain-alustaa, sinun on täytynyt törmätä nimeen Hyperledger. Todellisuudessa Hyperledger on yrityksen blockchain-projekti, ja sen takana on Linux-säätiö.

Se on kuitenkin vain sateenvarjoprojekti, ja sen alla työskentelee monia blockchain-projekteja. Niistä Hyperledger Sawoth sattuu olemaan yksi suosituimmista. Lisäksi monet yritykset käyttävät jo tätä uskomatonta uutta alustaa.

Joten auttaakseni sinua puhumaan tänään Hyperledger Sawtooth -alustasta.

Contents

Luku-1: Mikä on Hyperledger Sawtooth?

Hyperledger Sawtooth on avoimen lähdekoodin lohkoketjuprojekti yrityksen Blockchain-yrityksen Hyperledger alaisuudessa. Se on täydellinen ratkaisu verkkojen ja hajautettujen kirjanpitosovellusten kehittämiseen.

Todellisuudessa heidän tarkoituksena oli tehdä suunnittelusta erittäin virheetön niin, että se on enemmän kuin turvallista yrityksen käyttöön.

No, Hyperledger Sawtooth -dokumentaation mukaan se todella yksinkertaistaa koko sovellussuunnitteluprosessia. Todellisuudessa sovellusalue on kokonaan erotettu ydinjärjestelmästä. Siten se tekee sovellusten kokeilemisesta yksinkertaisempaa vaikuttamatta millään tavalla ydinjärjestelmään.

Lisäksi voit käyttää mitä tahansa ohjelmointikieliä myös sovelluksen kehittämiseen. Mutta sinun ei tarvitse tietää, mikä ydinjärjestelmän todellinen muotoilu on.

Toinen suuri juttu tästä alustasta on, että se on erittäin modulaarinen. Enemmän, se auttaa yritystä tekemään oikeita päätöksiä verkon yleisestä käytännöstä. On sanomattakin selvää, että Hyperledger Sawoth -kurssi sopii lähinnä yhteenliittymiin tai vastaaviin ympäristöihin.

Lisäksi voit valita käyttöoikeudet, tapahtumasäännöt, konsensusprotokollat ​​ja paljon muuta tarpeidesi mukaan. Joten saat joustavan ympäristön kaikenlaiselle yritykselle.

Joten, mistä ei pidä siinä, totta?

Joka tapauksessa projekti on käytännössä avoimen lähdekoodin, joten voit saada sen käsiksi ongelmitta. Enemmän, ennen kuin teet sen, sinun on ensin opittava lisää Hyperledger Sawoth -kurssista.


Hyperpyörösaha

Hajautettu kirjanpitotekniikka

Lohkoketjut kuuluvat hajautetun pääkirjatekniikan luokkaan. Ja samalla tavoin myös Hyperledger Sawoth -kurssi kuuluu sen alle. Enemmän, verkossa ei ole mitään keskusviranomaista. Joten, se on täysin jaettu kaikkien solmut.

Enemmän, ei voi muuttaa tietokantaa ja hakkeroida tiensä verkon läpi. Joten, kun kauppa lisätään, se pysyy siellä.

Kaikkien identiteettien merkit varmistavat, että kaikki uudet tapahtumat ovat kelvollisia. Ja näin verkko pitää kaikki kurissa.

Hyperledger Sawtoothin ominaisuudet

 • Sovelluskehitysystävällinen

Se tarjoaa sovelluskehitykselle helpomman pohjan erottamalla sovellusalueen ydinjärjestelmästä. Hyperledger Sawtooth -dokumentaation mukaan tämän erottelun ainoa tarkoitus on varmistaa, että sovelluskerroksen uudet lisäykset eivät koskaan vaikuta mihinkään ydinominaisuuteen.

Lisäksi se tarkoittaa, että kun olet sovelluskerroksessa, kehität dAppsia, se vie resursseja, mutta se ei vaikuta muihin ydinjärjestelmää käyttäviin.

Siksi tässä ei ole hidastavia tai matalan tehokkuuden asioita.

Siksi tämä alusta soveltuu sovellusten kehittämiseen. Toinen hieno asia Hyperledger Sawtooth -dokumentaation mukaan on, että sovellus voi olla mikä tahansa. Lisäksi natiivi liiketoimintalogiikka voi olla helposti rinnakkain toisen älykkään sopimuksen virtuaalikoneen kanssa.

Siten se luo joustavammat perusteet Hyperledger Sawoth-kurssille.

 • Käyttöoikeuksien ominaisuudet

Sinun on tiedettävä, että Hyperledger Sawtooth on sallittu alusta. Lisäksi kukaan ei voi vain saada pääsyä verkkoon. Siksi tämä alusta soveltuu yritysympäristöön. Hyperledger Sawtooth -dokumentaation mukaan voit mukauttaa sen myös julkiseen ympäristöön.

Voit esimerkiksi käyttää samaa tekniikkaa sisäisessä verkkojärjestelmässäsi ja myös asiakkaiden vuorovaikutuksessa.

Todellisuudessa tällainen joustavuus, jos yrityksen blockchain-alusta on melko harvinainen. Kuten useimmissa tapauksissa, ne ovat joko julkisia tai yksityisiä. Joka tapauksessa henkilöllisyydenhallintaprotokollan avulla voit valita etukäteen solmut, jotka voivat tulla alustalle.

Voit oppia erottamaan nämä kaksi Hyperledger Sawoth -kurssilla.

 • Yksityinen verkko

Hyperledger Sawoth -kurssi on olemassa kaikkien yksityisessä tai luvallisessa verkossa esiintyvien ongelmien ratkaisemiseksi. Lisäksi Hyperledger Sawtooth -dokumentaation mukaan kuka tahansa voi asentaa solmujen klusterin erilliseen kanavaan verkossa.

Ja tämä prosessi loisi yksityisen istunnon erityisesti näille solmuille. Toisaalta yrityksellä on oltava yksityiset ympäristöt. Yrityksessä on monia elementtejä, joiden ei pitäisi olla ulkona uteliaille silmille.

Koska keskitettyä viranomaista ei ole, kukaan ei voi vain kurkistaa alustalle tallentamiasi arkaluontoisia tietoja. Mutta sinun on muistettava, että vaikka olisit yksityisellä kanavalla, tapahtuma-arvot lakkaavat olemasta pääkirjassa. Vaikka kukaan ei voi nähdä sitä.

 • Rinnakkaistapahtuman toteuttaminen

Hyperledger Sawtooth -dokumentaation mukaan alusta käyttää erilaista lähestymistapaa tapahtumiin. Tyypillisessä tapauksessa yritysalustojen lohkoketju käyttää sarjaliikenneprosessia. Mutta kun liikaa käyttäjiä alkaa käyttää alustaa, jokaisen tapahtuman käsittelystä tulee suhteellisen vaikeaa.

Joten sen sijaan, että se olisi nopea, se hidastuu asteittain. Mutta jotta Sawtooth ei menettäisi tehokkuuttaan, ne suorittavat kaikki tapahtumat rinnakkain toistensa kanssa. Se tarkoittaa, että useita tapahtumia voidaan suorittaa samanaikaisesti.

Todellisuudessa se säästää paljon aikaa ja nopeuttaa tulostusta. Tämän seurauksena suurentaminen on helppoa tälle alustalle.

 • Modulaarinen rakenne

Modulaarinen rakenne on itse asiassa yksi kaikkien Hyperledger-alustojen suurimmista ominaisuuksista, eikä Sawtooth ole poikkeus siihen. Hyperledger Sawtooth -dokumentaation mukaan moduulirakenne luo erilaisen joustavuuden yrityksille.

Tämän ominaisuuden avulla kehittäjät voivat vapaasti käyttää minkä tahansa tyyppisiä konsensusalgoritmeja tai mitä tahansa haluamiaan ominaisuuksia. Se on plug and play -skenaario, ja se on erittäin helppo tehdä. Lisää, opit siitä paljon myös heidän Hyperledger Sawtooth -kurssiltaan.

Toinen iso plussa on, että samanaikaisesti useat konsensukset voivat toimia saman alustan useissa osissa. Joten voit valita parhaan yhdistelmän, joka sopii toimialallesi.

Luku-2: Hyperledger Sawoth -arkkitehtuurin elementit

Tapahtumajärjestelmä

Tapahtumajärjestelmällä Hyperledger Sawtooth tukee tapahtumien lähettämistä ja luomista. Joten tämä ominaisuus sallii –

 • Solmut tilata kaikki estoketjussa tapahtuvat tapahtumat. Esimerkiksi kun uutta lohkoa lisätään tai jos verkko vaihtaa toiseen haarukkaan.
 • Tilata muita tapahtumaperheistä tulevia sovellustapahtumia.
 • Tietojen lähettäminen kaikille muille kanavan solmuille tallentamatta lopullista tilaa tilamuistiin.

Tapahtumat

Kuinka tapahtumat puretaan? Todellisuudessa ne on erotettu muista tietorakenteista, kuten tapahtumakuiteista tai lohkoista. Jos heidän on huolehdittava siitä, että sitä kohdellaan vastaavasti, EventExtractor-käyttöliittymä ottaa huomioon kaikki alustan tuuletuslähteet.

Toinen asia, jonka tämä käyttöliittymä tekee, on luetella kaikki EventSubscriptions ja kattaa sitten vain tapahtumat, joilla on eniten tilaajia.

No, tilausten laskemiseksi käyttöliittymän on tarkastettava, vastaavatko tapahtumat event_type tilaajan event_type -tapahtumia.

Tapahtumakuitit

Toinen Hyperledger Sawtooth -sopimuskohde on tapahtuman kuitti. Tämän elementin avulla asiakkaat voivat saada tietoja tapahtumastaan, mutta niitä ei tallenneta tilavaiheeseen.

Esimerkiksi –

 • Tiedot siitä, onko tapahtuma pätevä vai ei.
 • Mitä tapahtumia tapahtui tapahtuman toteutuksen aikana?
 • Kuinka tapahtuman toteutus muutti tilaa?
 • Kaikki tapahtumaperhekohtaiset toteutustiedot.

Tapahtumakuitit voivat kuitenkin tarjota myös lisätietoja tapahtumasta validoijille oikeaa tarkistusta varten. Ja se estää heitä suorittamasta tapahtumaa uudelleen.

Ethereumin sopimuksen yhteensopivuus Sethin kanssa

No, yksi Sawtoothin parhaista ominaisuuksista on Ethereum Contracts -yhteensopivuus Sethin avulla. Lisäksi se luo uuden virstanpylvään Hyperledger Sawtooth -älykkäille sopimuksille. Sethin tai Sawtooth-Ethereumin integraatioprojekti luo linkin näiden kahden alustan välille.

Joten EVM: n avulla voit ottaa käyttöön älykkäitä sopimuksia Hyperledger Sawtooth -ympäristössä.

Mutta kuinka he onnistuivat vetämään sen pois?

Todellisuudessa varmistamaan, että he työskentelivät Hyperledger Burrowin kanssa ja ottivat EVM-toteutuksensa. Joten Burrow EVM: n avulla Sawtooth integroi ympäristön myös Sawtoothiin.

Tämän ominaisuuden toinen päätavoitteena on auttaa tekemään DApps: stä ja muista EVM-älykkäistä sopimuksista riittävän helppoja siirtää verkkoon. Joten, he replikoivat Ethereum JSON RPC -sovellusliittymän.

Sethin komponentit

Joka tapauksessa Sethillä on pääasiassa kolme erilaista komponenttia –

 • Seth-asiakas
 • Seth-RPC-palvelin
 • Seth-tp-tapahtumaprosessori

Sinun on kuitenkin tiedettävä, että Seth ei ole Ethereumin täydellinen toteutus. Ilmeisesti alusta teki joitain muutoksia, jotka menevät parhaiten alustan kanssa. Joten näille muunnoksille järjestelmä on hieman erilainen kuin alkuperäinen Ethereum. Vaikka suurin osa EVM-älykkäistä sopimuksista voi toimia alustalla, tässä on joitain eroja –

 • Sawtooth-lohkot käyttävät 32-tavun lohkomerkin sijasta tunnisteena 64-tavuista otsikkosignitointia. Jos suoritat mitä tahansa BLOCKHASH-käskyä, käytetään vain ensimmäistä 32-tavuista hash-allekirjoitusta.
 • Ethereum riippuu lähinnä taloudellisista kannustimista rajoittaa resurssien kokonaiskäyttöä. Seth toimii kuitenkin vain luvallisella mallilla. Joten “kaasun” käyttöä on rajoitettu, ja käyttöoikeuksia käytetään kaikenlaisiin solmuihin.
 • Tapahtuman suorittamisen yhteydessä Seth on moduloitu, joten millään tapahtumalla ei voi olla tietoa verkon suorittamisesta. Mutta Ethereumissa liiketoimet riippuvat suuresti aikaleimoista, hajautuksista ja numeroista.

Todellisuudessa muutokset tekevät Hyperledger Sawtoothin älykkäistä sopimuksista kannattavampia kuin koskaan.

Pluggable Consensus -algoritmit

Sawtoothin avulla saat kaikenlaisen toisenlaisen konsensusprotokollan. Yksi tämän Hyperledger Sawoth -arkkitehtuurin parhaista ominaisuuksista on erilaisten kytkemisten käyttö yksimielisyyteen perustuvissa menetelmissä. Toinen suuri osa on se tosiasia, että sen avulla voit suorittaa useita konsensuksia samanaikaisesti alustalla.

Verkon määrityksen yhteydessä voit helposti valita haluamasi verkon. Lisäksi voit muuttaa sitä myöhemmin ja jopa tapahtuman aikana.

Joka tapauksessa tällä hetkellä siinä on 5 erilaista konsensusta, jotka voit valita. He ovat –

 • Devmode

Tämä yksimielisyys soveltuu pääasiassa kehitystarkoituksiin. Sen avulla voit testata alustaa yhdellä validointisolmulla. Joten, kuten näette, se ei todellakaan sovellu tuotantotarkoituksiin.

 • PBFT

Tämä on itse asiassa johtajapohjainen konsensusalgoritmi. Valitettavasti et voi haaroittaa PBFT: tä. Mutta plus puolella saat Bysantin vikasietoisuuden algoritmin. Todellisuudessa tämä sopii paremmin pienempiin ympäristöihin eikä ehdottomasti paras missään konsortiotyyppisissä ympäristöissä.

 • Runoilijan CFT

Toinen nimi tälle on PoET-simulaattori. Tässä on SGX-tyyppinen simulaattoriympäristö, jonka avulla nämä algoritmit voivat toimia vapaasti. Se tarjoaa kuitenkin törmäysvikasietoisuuden, kuten ulostulon, joka on samanlainen kuin muilla alustoilla.

Mutta sinulla on oltava runoilija-validator-rekisterin TP. Lisäksi voit käyttää tätä millä tahansa prosessorilla. Se ei kuitenkaan ole bysanttilainen vikasietoisuus, ja se tarkoittaa, että se on vain CFT.

 • Runoilija SGX

Tässä PoET-versiossa se käyttää SGX: ää. SGX: n avulla se voi tarjota PoW: n kaltaisen bysanttilaisen vikasietoisuuden. Se tarvitsee kuitenkin vain suhteellisen pienen määrän suorittimen tehoa.

Joka tapauksessa tämä on yksi algoritmeista, joilla on oltava tietty laitteisto toimiakseen oikein. Tämä konsensusprotokolla on ehdottoman välttämätön Hyperledger Sawtooth -älykkäille sopimuksille.

 • Lautta

Tässä algoritmeilla on oltava johtaja valituksi ajaksi. Lisäksi kun ajastin loppuu, johtaja vaihtuu automaattisesti. Todellisuudessa Raft on paljon nopeampi kuin PoET; se tarjoaa kuitenkin vain CFT: tä eikä ole bysanttilainen.

Entä muut konsensusalgoritmit?

No, se tukee liitettäviä konsensusalgoritmeja, ja Hyperledger Sawtooth-älykkäille sopimuksille olisi ehdottoman välttämätöntä lisätä lisää. Tällä hetkellä ensisijaisena ajatuksena on lisätä kaikki yksimielisyydet, jotka voivat tarjota tehokkuutta.

Muut kuin nämä muut yksimieliset SDK: t ovat matkalla. Joten, se olisi hieno plus-piste Hyperledger Sawtooth -älykkäille sopimuksille.

Irrotettava konsensus

Toinen Sawtoothin suuri ominaisuus on irrotettavan konsensuksen tuki. Nyt ajattelet, mikä tuo on? No, tyypillisesti irrotettava tarkoittaa itse asiassa, että voit muuttaa konsensusprotokollaa tien päällä milloin tahansa.

Joten yksimielisyyden muuttamiseksi sinun ei tarvitse pysäyttää validointilaitteita, käyttäjiä tai muita verkon solmuja. Lisäksi sinun ei tarvitse saada uutta geneesilohkoa aina, kun muutat sitä. Todellisuudessa tällaista prosessia kutsutaan dynaamiseksi konsensukseksi.

Uusi ominaisuus tekee Hyperledger Sawtooth -sovelluksista entistä tuottoisampia.

Näyte tapahtumaperheistä

Yksinkertaisesti sanottuna tapahtumaperhe on ryhmä tapahtumamalleja tai toimintoja, joita voit käyttää pääkirjaan. Ajattele niitä todellisuudessa erilaisena lähestymistapana sovellusliittymiin. Monissa tapauksissa verkko saattaa tarvita ohjelmoitavan älykkään sopimusrakenteen.

Joten, voit helposti käyttää EVM-tapahtumaperhettä SETH: n avulla. Puhumme siitä hetken kuluttua.

Monissa tapauksissa yritykset etsivät liiketoimeen kiinteää prosessia, koska se rajoittaa riskiä suuressa määrin.

Joten näissä tapauksissa voit yksinkertaisesti käyttää tarjoamiamme tuotteita tai jopa mallintaa sellaisen itse. Näin ollen transaktioperhe on olennainen osa Hyperledger Sawtooth -arkkitehtuuria.

Esimerkiksi yksi Integer Key -perheistä tarjoaa itse asiassa vain 3 erilaista toimintoa, kuten set, decrement ja increment. Joten vain näiden kolmen parametrin avulla on suhteellisen vaikea tehdä virheitä tai hakata järjestelmään.

Mutta miksi Hyperledger Sawtooth esitteli heidät ensiksi?

Hyperledger Sawtooth -arkkitehtuurissa kehittäjät halusivat varmistaa, että yritykset voivat valita haluamansa monipuolisuuden. Joten lyhyesti sanottuna ne auttavat laajentamaan verkon joustavuutta.

Tapahtumaperheistä on mielenkiintoisia faktoja –

 • Voit käyttää mitä tahansa kieltä uuden kirjoittamiseen.
 • Saatavilla on SDK: ita C ++, Java, JavaScript, Go, Python, Rust ja monille muille.
 • Ne kaikki kulkevat erillään toisistaan ​​rinnakkaisessa tilassa, mikä antaa verkolle mahdollisuuden päivitettävyyteen.

Joka tapauksessa Hyperledger Sawtooth -arkkitehtuurissa on joitain yleisiä tapahtumaperheitä. Katsotaanpa mitä ne ovat –

 • BlockInfo-tapahtumaperhe

Yksi tämän perheen yleisimmistä ominaisuuksista on tarjota mahdollisuus viitata muihin tietoihin solmujen ollessa kauttakulussa. No, esimerkiksi EVM: ssä alusta itse asiassa määrittelee BLOCKHASHin, joka lyhyesti sanottuna auttaa prosessoria pääsemään edellisten lohkojen hash-toimintoon.

Joten se auttaa prosessoria hajauttamaan uuden vastaavasti.

Todellisuudessa Blockinfo tarjoaa todellakin tavan tallentaa tietoja konfiguroitavista historiallisista lohkoista.

 • Identiteettitransaktioperhe

Tämä tapahtumaperhe auttaa hallitsemaan kaikkia järjestelmän identiteettejä. Ketjun käyttöoikeuksien tapauksessa vahvistusavain ja tapahtuma-avain ovat ehdottoman välttämättömiä. Lisäksi molemmilla osapuolilla on oltava asianmukainen todennuslupa siihen.

Mutta kaikista näistä monimutkaisista tiedoista tulee este hallita. Henkilöllisyystapahtumaperheen avulla on kuitenkin erittäin helppoa hallita niitä.

 • IntegerKey-tapahtumaperhe

Hyperledger Sawtooth -arkkitehtuurin toinen perhe antaa käyttäjille mahdollisuuden asettaa, lisätä tai vähentää valtion sanakirjan merkintöjen arvoa.

Kaikki vaihtoehdot on asetettu tavalla, joka varmistaa eniten tuottoa ja ei siedä minkäänlaista huonoa solmuasennetta.

 • Validator-rekisterin tapahtumaperhe

No, ainoalla validatorilla järjestelmä voi hajota, kun verkossa on aivan liian paljon käyttäjiä. Joten, auttaakseen tässä asiassa, Validator-tapahtumaperhe tarjoaa tavan lisätä uusia vahvistimia verkkoon.

Tämä prosessi auttaa todella paljon ja varmistaa oikean laajentamistilanteen.

 • Asetukset Tapahtumaperhe

Oaky, kanavalla on paljon asioita, ja jos ne on varastoitu oikein, koko estämätön ympäristö, jos lohkoketju hajoaa.

Siksi Asetukset-tapahtumaperhe auttaa ylläpitämään menetelmää, joka varmistaa ketjun kokoonpanojen tallennuksen. Todellisuudessa ketjun ja ketjun ulkopuoliset kokoonpanot voivat vaihdella vaikuttamatta toisiinsa.

 • Smallbank-tapahtumaperhe

No, olet luonut uuden kehyksen. Mutta nyt sinun täytyy nähdä, miten se todella toimii. Kuinka teet sen? Todellisuudessa Smallbank-tapahtumaperhe antaa käyttäjille mahdollisuuden vertailla viitekehystä ja nähdä, kuinka he suoriutuvat.

Enemmän, se tarjoaa sarjan testejä ja sillä on vertailukelpoinen standardi.

 • XO-tapahtumaperhe

Minun täytyy nähdä, että tämä tapahtumaperhe on yksi kevyimmistä Hyperledger Sawtooth -arkkitehtuurissa. Mutta miksi? No, tämän avulla voit pelata tic-tac-toe-peliä toisen käyttäjän kanssa.

Tämän perheen koodausjärjestelmä auttaa kehittäjiä näkemään tapahtumaperheen viiterakenteen.

Luku-3: Hyperledger-sahanterien kehitys – arkkitehtuurin kuvaus

 • Globaali valtio

Yksi Hyperledger-sahakehityksen merkittävistä elementeistä on globaalin valtion käyttö. Ja sitä varten kaikkien osallistujien välillä on oltava jaettu pääkirja. Todellisuudessa on varmistettava, että kaikki Bysantin konsensuksen solmujen väliset pääkirjakopiot ovat vankka laatu itse blockchainista.

Siten sen säilyttämiseksi Sawtooth vie kaikki transaktioperheet yhteen Radix Merkle Tree -nimiseen instanssiin. Lisäksi lohkojen validointi saman tapahtuman jokaisessa validoijassa tuottaa saman tilan ja samat tulokset.

Lisäksi valtio jaetaan muihin nimitiloihin varmistaakseen, että kaikki tapahtumaperhe jakaa, määrittelee ja käyttää uudelleen tapahtumien globaalia tilatietoa.

Radix Merkle -puu

Hyperledger Sawtooth -kehitys sisältää osoitettavan Radix Merkle -puun kaikkien tapahtumaperheiden tallentamiseen. Esimerkiksi puu on itse asiassa Merkle-puu, joka voi tallentaa kopion kirjoitusdatasta lehdestä juureen.

Joten useille lohkoon liitetyille siirtymille voi auttaa muodostamaan yhden juurihajautuksen kyseiselle tapahtumalle. Alusta tekee tässä juuri sijoittamalla juurihajautuksen kyseisen tapahtumalohkon lohkootsikkoon.

Joten kun validoijan tapahtuma päätyy eri osoitteeseen kuin Merkle, kyseinen lohko ei ole kelvollinen.

Ja näin he pyrkivät pääsemään yksimielisyyteen luottamatta ainoiin todistajiin. Se on ehdottomasti loistava lähestymistapa.

 • Tapahtumat ja ajoitus

Voit muokata tilaa vain, jos luot tapahtuman ja haet sitä. Lisäksi tapahtumia varten asiakkaan on luotava tapahtuma, jonka jälkeen hän voi lähettää sen validoijille. Sen jälkeen vahvistaja soveltaa tapahtumaa, mikä aiheuttaisi massiivisen muutoksen tilassa.

Toinen Hyperledger Sawoth -kehityksen laatu on, että tapahtumat kuuluvat erään. Jokainen yksittäisen erän tapahtuma ilmoitetaan yhdessä. Mutta joissakin tapauksissa ei lainkaan valtiota. Ja niin, erät ovat yksi ensimmäisistä valtion yksikön muutoksista.

Yleensä erän rakenne sisältää tapahtumat, TransactionHeader, BatchHeader ja Batch.

Julkiset avaimet, allekirjoitus ja otsikko

Yleensä TransactionHeaderilla on täsmäystapahtuman otsikko, joka määrittää niiden sarjallisuuden. Lisäksi otsikossa on oltava allekirjoittajan yksityinen avain. On ilmeistä, että header_signature tallentaa tuloksena olevan allekirjoituksen.

Todellisuudessa näet, että otsikossa on myös sarja ja se riippuu tapahtuman allekirjoituksen tarkoista tavuista.

Mutta miten he tuottavat header_signature? No, vahvistusprosessin aikana signer_public_key-avain tuottaa tavut.

Tapahtumaperhe

Tiedät jo tapahtumaperheistä. Mutta toinen hieno ajatus Hyperledger Sawtooth -kehityksestä on transaktioperheiden käyttö minkä tahansa liiketapahtuman määrittämiseen. Joten, kun asetat, voit luoda oman mukautetun tapahtuman, jonka haluat.

Lisäksi monet opetusohjelmat antavat sinulle tietää, miten voit kirjoittaa ne tietyillä kielillä.

Tapahtumien ajoitus

Yksi tämän alustan tärkeimmistä pluskohdista on rinnakkais- ja sarjaliikenteen tuki. Todellisuudessa voit määrittää ajastimen komentoriviargumentilla. Toisaalta voit jättää sen myös validointikokoonpanoon, kun aloitat validointiprosessin.

Molemmissa tapauksissa saat samat tulokset, joten voit valita mitä tahansa sinulle sopivaksi.

Todellisuudessa tapahtumien rinnakkainen käsittely auttaisi esityksiäsi. Koska tässä voit käsitellä tapahtumia samanaikaisesti yhdellä kertaa. Joten, pähkinänkuoressa, se säästää valtavasti aikaa.

Lisäksi kunkin tapahtuman käsittely vaihtelee suuresti. Joten nopeampien ja hitaampien tapahtumien yhdistelmä voi parantaa verkon suorituskykyä.

 • Lehti

Toinen merkittävä osa Hyperledger Sawtooth -kehitystä on Journal. Mutta mitä hyötyä siitä on? Todellisuudessa Journal todella auttaa laajentamaan ja ylläpitämään Blockchainia validoijille.

Joten elementti käsittelee kelvollisten lohkojen arvioinnin, ehdokaslohkojen validoinnin, varmista, että heillä on oikea ketjupää, ja luo myös uudet lohkot ketjulle.

Lisäksi päiväkirja kuluttaa kaikki validointilaitteille tulevat erät ja lohkot. Lisäksi kaikki erät tai lohkot saapuvat REST-sovellusliittymän tai juoruprotokollan avulla. Joten kun Journal saa lohkot tai erät, se reitittää ne läpi validointilaitteiden.

Lisäksi on olemassa useita osia, jotka tarvitsevat erityiskäsittelyä. Joten päiväkirja jakaa tätä varten kunkin tapahtuman tehtävät ja sijoittaa ne eri putkiin.

Kun lohkon luonti on valmis, se liukuu ketjun ohjaimeen lisätarkistusta varten. Sen jälkeen he menevät BlockPublisheriin viimeistä tarkistusta varten ja pääsevät sitten lohkoon. Hyperledger Sawtooth suunnitteli kaikki lehdet asynkronisiksi, jotta niitä voidaan tarvittaessa käsitellä rinnakkain.

Joten, vaikka saapumisnopeus on liian korkea, BlockPublisher voi helposti vaatia lohkoja. Lisäksi se on joustava, joten voit lisätä yksimielisyysalgoritmeja prosessin virtaviivaistamiseksi.

 • Validator Network

Validator Network on toinen osa Hyperledger Sawoth -kehitystä. Todellisuudessa verkkokerros on vastuussa viestinnän varmistamisesta validointilaitteiden sisällä. Se sisältää myös vertaistutkimuksen, liitettävyyden ja viestien käsittelyn.

Käynnistyksen aikana vahvistimet alkavat kuunnella määritettyä käyttöliittymää ja muita portteja kaikenlaisille saapuville yhteyksille. Lisäksi kun yhteys tapahtuu, validoijat voivat vaihtaa viestejä juoruprotokollan säännön mukaisesti.

Verkon päätavoitteena on pitää verkkokerros mahdollisimman itsenäisenä. Todellisuudessa verkkokerros ei saa mitään tietoja sovelluskerroksen viesteistä tai mistään sovelluskerroksen tiedoista. Joten hyötykuorma on suhteellisen vähentynyt verkkokerroksessa, ja vertaisyhteydet ovat todella nopeita.

Osavaltiot

Asiakirjojen mukaan validointilaitteiden välillä on kolmenlaisia ​​tiloja. Nämä ovat –

 • Yhdistetty: Tässä tarvitaan kaikenlaista ennakkoyhteyttä peering-toimintoon.
 • Ei yhteyttä
 • Vertaisarvioitu: Tässä tapahtuu kaksisuuntainen yhteysmuoto, ja he voivat käyttää sitä viestien välittämiseen.

Vertaisverkkojen löytäminen

Todellisuudessa kaksisuuntainen peering naapurin vertaisesta naapuriin verrokiksi johtaa sopivaan yhteyteen solmujen välillä. Ja 99% ajasta he menestyvät. Joka tapauksessa solmu voi vapaasti valita minkä tahansa peering-solmun ensimmäisen yhteyden muodostamiseksi. Mutta jokaisessa tapauksessa heidän on oltava naapureita.

 • Lupavaatimukset

Käyttöoikeusvaatimukset ovat laajennettu luettelo käyttäjälle liittyvistä ominaisuuksista, vaatimuksista ja muista tarinoista, jotka auttavat muodostamaan käyttöoikeusluetteloita.

Se on viimeinen osa Hyperledger Sawtooth -kehitystä. Joka tapauksessa heidän dokumenteissaan on joitain käyttöoikeusryhmiä, ja nämä ovat –

Vahvistimen avaimen käyttöoikeudet: Tässä se ohjaa, mitkä solmut saavat pääsyn yhteyden muodostamiseksi validointisolmuihin.

Transaktorin avaimen käyttöoikeudet: Tässä solmut saavat etuoikeuden sen perusteella, kuka hallitsee allekirjoitusavainten eriä ja tapahtumia.

Molemmat näistä jaetaan myöhemmin erityisominaisuuksiin. Ja jokaiselle on lyhyt kuvaus siitä, mitä tarvitaan ja mitkä solmut voivat suorittaa sen. Mutta luulet, miksi tarvitaan tarinoita käyttäjille?

No, yritysyrityksessä jokaisella työntekijällä on erilaiset työtehtävät. Ja ilman erityistä tunnusta kukaan ei tiedä mikä työntekijä tekee mitä. Se on tavallaan samanlainen myös verkossa.

Jokaisella järjestelmän solmulla on tiettyjä tehtäviä, ja siksi he tarvitsevat myös erityisiä lupia.

Validator-verkon skenaariot

On joitain tiettyjä skenaariomalleja, jotka auttavat sinua valitsemaan täydellisen verkkovaatimuksen. Katsotaanpa mitä ne ovat –

Julkinen verkko

Julkisessa verkossa kaikki yhteyden muodot ovat sallittuja kanavalla. Ja jokainen henkilö voi allekirjoittaa tapahtumia ja eriä.

Tarvitset kannustinjärjestelmän etukäteen sen varmistamiseksi, että julkinen sahahampa voi nousta. Se varmistaa, ettei julkisen verkon turvallisuusongelmia ole.

Yksityinen verkko

Yksityisen verkon osalta vain ennalta määritetyt vahvistajat voivat tulla vahvistimen verkkokanavalle. Kukaan muu kuin validoijat eivät voi osallistua yksimielisyyteen.

Jälleen, jos asiakkaalla on lupa pyytää vain tapahtumia, vahvistaja hyväksyy pyynnön. Tai muuten vahvistaja hylkää asiakkaan pyynnön, ja tapahtuma olisi virheellinen.

Consortium Network

Konsortiotyyppisessä ympäristössä on vain joitain tarkkoja vahvistimia, jotka voivat liittyä verkkoon ja käyttää tapahtumatoimintoa. Jokainen asiakas voi kuitenkin lähettää tapahtuman, ja vahvistajien olisi hyväksyttävä ne, jos ne ovat kelvollisia.

Luku 4: Hyperledger Sawtooth tarjoaa live-esittelysovelluksia

Tällä hetkellä voit kokeilla Sawtooth-kehittäjien live-demosovelluksia. Puhun niistä lisää täällä. Katsotaanpa, mitä voit saada näistä sovelluksista.

Toimitusketju

Hyperledger Sawtooth -tietokannan avulla voit kokeilla heidän toimitusketjunsa live-demosovellusta. Paitsi että se hengittää toimitusketjun mullistamisessa, se myös säästää paljon aikaa. Joka tapauksessa mallina he tarjoavat merenelävien jäljitettävyyden.

Todellisuudessa he tuovat vastuullisuutta ja jäljitettävyyttä Hyperledger Sawtooth -tietokannan avulla.

Mikä on moderni lähestymistapa toimitusketjuun?

Alusta käyttää nykyaikaista lähestymistapaa fyysisen ja digitaalisen maailman yhdistämiseksi samaan verkkoon. Lisäksi saat merenelävien kokonaismatkan siitä hetkestä lähtien, kun ne on kiinni pöydällä.

Tätä live-esittelyä varten he kiinnittävät IoT-anturit auttamaan seuraamaan kaikkia ruokia sen kiinnioton jälkeen. IoT-antureiden avulla voit tarkistaa niiden reaaliaikaisen liikkeen, kosteuden, lämpötilan, kallistuksen ja iskut helposti.

Lisäksi se auttaisi käsittelemään kaikkia omistussopimuksia ja hallussapitoa sekä niiden maantieteellistä sijaintia koko ajan. Parasta on, että näet kaiken itse alustalta.

Todellisuudessa, kun kaikki kirjautuu muuttumattomaan pääkirjajärjestelmään, ostaja voi helposti luottaa tietoihin. Näin ollen lopullinen ostaja voi käyttää Hyperledger Sawtooth -tietokantaa todisteena, jota hän tarvitsee ennen tuotteen ostamista.

Miksi esitellä tämä live-esittely?

No, todellisuudessa toimitusketjuun liittyvä ongelma on valtava. Toimitusketjussa on tällä hetkellä tiettyjä asioita. Nämä ovat –

 • Manuaalinen kirjanpito lisää virheitä, joten on vaikea tietää, mikä on todellista ja mikä väärää.
 • Reaaliaikaisessa tutkimuksessa ei ole mitään keinoa tietää, säilytetäänkö ruoka täydellisessä lämpötilassa. Ja suuressa toimitusketjun hallinnassa sitä on vaikea hallita.
 • Sääntelyjen ja asianmukaisen seurantajärjestelmän menettämisen vuoksi toimitusketjussa on paljon laittomia tuotteita.
 • Työntekijöillä on myös mahdollisuus vilpilliseen toimintaan.
 • Suurimmalla osalla tuotteista ei ole laatua ja turvallisuutta toimitusketjuissa.
 • Järjestelmä ei edistä kestävyyttä, vaan tuhlaa paljon resursseja.
 • Myös kuluttajien luottamuksen ja toimittajien puute vahingoittaa monien yritysten tuotemerkin arvoa.

Hyperledger-sahahammasesimerkki: miten se toimii?

 • Ensinnäkin kalastaja saa merenelävät kiinni ja merkitsee ne sitten IoT-antureilla.
 • Seuraavaksi kaikki anturit alkavat lähettää tietoa takaisin verkkoon merenelävien sijainnin mukaan.
 • Se kulkee monien jakelukanavien kautta, ja foorumi seuraa kutakin sivustoa.
 • Ennen kuin ostaja ostaa äyriäisiä, hän voi käyttää alustaa tarkistaakseen kalojen alkuperän.

Onko mitään etua?

 • Äärimmäinen läpinäkyvyys on läpi koko toimitusketjun
 • Automatisoitu prosessi säästää paljon kustannuksia ja aikaa
 • Päästä eroon ihmisen tekemistä virheistä ja luo virtaviivan oikeita tietoja
 • Yhteydet parempien toimittajien kanssa ja lisää kuluttajien luottamusta.

Muut käyttötarkoitukset paitsi elintarvikeketju

Elintarvikkeiden toimitusketju on vain demo. Voit helposti mukauttaa ratkaisun omaan toimitusketjun kapealle. Todellisuudessa riippumatta siitä, mitä mukautusta teet, se tarjoaa silti samat edut.

Omaisuuden selvitys

Seuraava on Asset Settlementin live-esittely Hyperledger Sawtooth -tietokantasovellus. Hyperledger Sawtooth -tietokannan avulla voit mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen joukkovelkakirjojen selvityksen. Todellisuudessa se voi olla hyvä tapa rahoituslaitoksille ottaa asiat heidän käsiinsä.

Lisäksi se mahdollistaa käyttäjän hallinnan, jota hänellä ei koskaan ollut. Joten varmistaakseen, että joukkovelkakirjojen siirtoprosessi on virtaviivainen, foorumi tarjoaa käyttöliittymän. Käyttöliittymän ja erityisesti luodun tapahtumaperheen avulla voit helposti siirtää ja seurata joukkovelkakirjoja.

Lisäksi voit myös myydä, ostaa, luoda tai jopa maksaa minkä tahansa joukkovelkakirjan vain verkossa. Vaikka he räätälöivätkin tapahtumaperheen vain joukkovelkakirjojen liikkeeseenlaskemista ja selvittämistä varten, voit mukauttaa niitä useille markkinarakoille. Rahoitusinvestoinnit hajautetaan siis lopullisesti.

Miksi esitellä tämä live-esittely?

No, todellisuudessa varojen selvittämiseen liittyvä ongelma on valtava. On tiettyjä asioita, joita omaisuuden selvitys käsittelee juuri nyt. Nämä ovat –

 • Jokaisella laitoksella on erilaiset kirjanpitomenetelmät. Siksi joukkovelkakirjojen maksaminen kahden laitoksen sisällä on vaikeaa. Todellisuudessa prosessi on kalliimpi ja resurssien tuhlaaminen.
 • Tyypillinen tapa voi helposti murtaa joukkolainojen historialliset tiedot, ja joskus ne ovat puutteellisia.
 • Keskitetyn tiedonhallintaratkaisun ansiosta suurin osa tarjouksista on monopolisoituja.
 • Todellisuudessa sillä on enemmän yksittäisiä epäonnistumiskohtia.
 • Kuka tahansa voi muuttaa tietoja, koska turvassa ei ole töitä.

Hyperledger-sahahammasesimerkki: miten se toimii?

 • Ensinnäkin foorumi luo osanottajan.
 • Toiseksi ne luovat siteen.
 • Sen jälkeen he voivat antaa lainauksia.
 • Seuraavaksi he voivat vapaasti laskea ja luoda tilauksia tarpeen mukaan.
 • Lopuksi he voivat tarkastella salkkua ennen ostamista tai myyntiä.

Onko mitään etua?

 • Varmistaa tietojen yhdenmukaisuuden kaikkien rahoituslaitosten välillä
 • Tarjoaa tarkkoja, järjestettyjä, muuttumattomia ja kattavia historiallisia omistajuustietoja
 • Tarjoaa laitteistokokoonpanon ja suojaa arkaluontoiset tiedot
 • Päästä eroon monopoleista ja varmistaa luottamuksen

Sen lisäksi, että käytät tätä esittelyä varojen selvittämiseen, voit vapaasti mukauttaa ja käyttää muuhun taloudelliseen toimintaan kaivoa.

Digitaalinen omaisuuden vaihto

Toinen suuri Hyperledger Sawtooth -tietokannan live-demosovellus on Digital Asset Exchange. Digitaalisen omaisuuden suosion kasvaessa maailmassa on oltava tapa antaa turvattu digitaalinen omaisuus.

Hyperledger Sawtooth -tietokannan avulla voit kuitenkin tehdä sen helposti. Oman digitaalisen omaisuuden hallinta ei voi olla helpompaa kuin tämä. Todellisuudessa se auttaisi myös navigoimaan eri markkinapaikoilla ja luomaan lisää omaisuutta alustan avulla.

Miksi esitellä tämä live-esittely?

Todellisuudessa digitaalisen omaisuuden vaihdon ongelma on valtava. Digitaalisen omaisuuden vaihdossa on tällä hetkellä tiettyjä asioita. Nämä ovat –

 • Ekosysteemi on melko pirstoutunut, siksi niiden hallinta ja jakelu on valtava päänsärky.
 • Ei ole sellaisia ​​asioita kuin jälkimarkkinoiden hallinta. Siksi voi olla erittäin vaikeaa tarkistaa, ovatko ne väärennettyjä tai aitoja.
 • Todellisuudessa myyjien kirjanpitoprosessi on erittäin epäjohdonmukainen eri myyjien kesken.
 • Järjestelmän keskitetty hallinta on liian puolueellista ja aiheuttaa konflikteja.

Hyperledger-sahahammasesimerkki: miten se toimii?

 • Ensinnäkin käyttäjä käyttää alustaa digitaalisten resurssien luomiseen.
 • Toiseksi hän tekisi tarjouksen digitaalisesta omaisuudesta.
 • Jokainen ostaja voi sitten hyväksyä tarjouksen omaisuuden mukaan.
 • Keskinäisen sopimuksen jälkeen ostaja voi sitten myydä omaisuuden ja siirtää sen tilille.

Onko mitään etua?

 • Tarjoaa yhdenmukaisia ​​tietoja kaikista myyjistä
 • Tarjoaa muuttumattoman tallennustilan, joka mahdollistaa luottamuksen ja turvallisuuden
 • Muut älykkäät sopimukset takaavat digitaalisen omaisuuden helpon siirtämisen ilman ongelmia

Joka tapauksessa, paitsi tämän live-esityksen käyttäminen digitaaliseen omaisuudenvaihtoon, voit keksiä muita reaalimaailman skenaarioita.

Luku-5: Hyperpyörösaha työhön

T-Mobile

Aloitetaan Hyperledger Sawtooth -esimerkistä. Todellisuudessa T-Mobile käyttää Hyperledger Sawtooth Lake -ratkaisua ratkaisuunsa. Tällä hetkellä heillä on tapana käyttää sitä Sawtooth Hyper Directory -nimiseen käyttöoikeus- ja henkilöllisyydenhallintaratkaisuunsa.

Lisäksi se toimisi Proof of Conceptilla, ja he saavat teknistä varmuuskopiota inteliltä. Hyper Directory -palvelun avulla voit ratkaista minkä tahansa henkilöllisyyden hallinnan ongelman. Kuten tiedätte, identiteetinhallintateollisuus käsittelee paljon ongelmia, ja identiteettivarkaudet ovat melko merkittäviä.

Joka tapauksessa he varmistivat, että käyttöliittymässä on melko helppo navigoida ja että se on web-ystävällinen. Tämän lisäksi he ottavat myös käyttöön älykkään sopimusominaisuuden tarkastusasioissa.

Intian valtionpankki

Toinen Hyperledger Sawtooth -esimerkki on Intian valtionpankki. Kyllä, luit oikein, blockchain saavutti myös Intian. Ilmeisesti he käyttävät Hyperledger Sawtooth Lakea konsortioalustallaan BankChain.

Todellisuudessa Intian valtionpankki perusti alustan. Teknisen varmuuskopionsa vuoksi he työskentelevät Primechainin kanssa, koska ne ovat erikoistuneet konsortioryhmiin. Joka tapauksessa heidän foorumillaan on tällä hetkellä yli 27 jäsentä. Intian pankkien ja muiden rahoituslaitosten lisäksi on myös muita Lähi-idän yrityksiä.

Lisäksi he käyttävät tätä alustaa tuntemaan asiakkaasi -ominaisuuteen, joka sisältää myös terrorismin vastaista rahoitusta. Ja Sawtooth-alusta pystyy täysin tukemaan niiden ominaisuuksia.

Pokitdok

Toinen upea Hyperledger Sawtooth -esimerkki on PokitDok-yritys. Hyperledger Sawtooth -järven avulla he saavat kaupan nopeasti. Teknisen varmuuskopion tekemiseksi he käyttävät Inteliä. Joka tapauksessa heidän terveydenhuollon vetojärjestelmänsä on nimeltään DokChain.

Lisäksi ne tarjoavat erittäin suuria askelia älykkäiden terveydenhuoltosopimusten kehittämiseksi, joita sairaalat voivat käyttää ilman ongelmia.

Heidän mukaansa alustan avulla he voivat saada enemmän turvallisuutta, nopeutta ja tehoa. Lisäksi se voi avata uusia ulottuvuuksia heidän projektilleen.

Valitettavasti Change Health osti äskettäin kaikki PokiDok-projektin varat, ja nyt he etsivät ratkaisua.

Dot Blockchain Media

No, toinen suuri Hyperledger Sawtooth Lake -käyttö on yritys Dot Blockchain Media. Projektissaan he ilmoittivat käyttävänsä Hyperledger Sawtoothia. Todellisuudessa musiikkiteollisuus käsittelee paljon ongelmia, kuten tekijänoikeuskysymyksiä ja epäoikeudenmukaisia ​​oikeuksia.

Joten yritys käytti sahaa ja rekisteröi kaiken sisällön oikeuksiensa avulla seuratakseen jokaista online-toimintaa oikein. Alustan avulla he voivat helposti saada lisää avoimuutta ja selkeyttä tällä alalla.

Siten kaikki kustantajat, taiteilijat voivat rekisteröidä sisällönsä projektiinsa ja saada ansaitsemansa oikeudenmukaisen kohtelun.

Lisäksi alustan PoET-yksimielisyys olisi täydellinen sille.

ScanTrust

ScanTrust on itse asiassa SaaS-yritys, joka käyttää Hyperledger Sawtooth Lake -järveä. Todellisuudessa he tarjoavat erilaisia ​​tuotteita, jotka auttavat kuluttajiaan muodostamaan yhteyden Internetiin ainutlaatuisen tunnistamisen avulla.

Lisäksi ne tarjoavat myös kopiosuojatut QR-koodit, jotka lisäävät läpinäkyvyyttä, luottamusta ja jäljitettävyyttä mille tahansa toimitusketjun hallintajärjestelmälle.

Ja mikä voi olla hyvä foorumi sille paitsi Sawtooth, eikö?

Joka tapauksessa alustan avulla he käyttävät olemassa olevien sovellustensa jäljitettävyysominaisuutta. Se varmistaa, että kukaan ei voi käyttää tekniikkaansa millään tavalla väärin. Monet yritykset käyttävät jo ratkaisuaan, ja kuluttajat voivat jopa antaa toimittajille vinkkejä alkuperänsä perusteella.

Tuuli joki

Wind River ruokkii SParts-projektiaan Hyperledger Sawtooth Lake -alustan avulla. Todellisuudessa he käyttävät tätä alustaa Software Parts Ledger -alustalleen, joka voi seurata mitä tahansa ohjelmistokomponentteja heti, kun valmistaja kehittää laitteita ja tuotteita.

Saat monia etuja tietäessäsi, mistä kaikki avoimen lähdekoodin komponentit tulevat, kuten –

 • Varmistaa, että kaikki valmistajat voivat suojata ja tunnistaa kaikki ohjelmiston lisenssit lähteestä.
 • Varmista lisää suojausta avoimen lähdekoodin haavoittuvuuksille.
 • Anna tunnistetiedot salaustekniikoille.
 • Tarjoa korkeamman tason avoimen lähdekoodin raportteja, joissa on tarkkoja tietoja paremman arvostelukyvyn saavuttamiseksi.

Nevadan yliopisto, Reno

Nevadan yliopisto, Reno, itse asiassa käyttää Hyperledger Sawothoth -järveä autonomisiin ajoneuvoihin ja tieinfrastruktuureihinsa. No, todellisuudessa autonomiset ajoneuvot ovat vain testattu konsepti, mutta yliopisto tekee kaikkensa sen toteuttamiseksi.

Filamentin Blockchain IoT -ratkaisun avulla, joka käyttää Sawtoothia vuorovaikutuksessa koneen kanssa infrastruktuurin kanssa ja vaihtamaan tietoja, voi olla mahdollista.

Tämän lisäksi Filamentin Blocklet-tekniikka kulkee ajoneuvossa tukemaan projektia. Lisäksi muuttumattomalla pääkirjalla ajoneuvot voivat kirjautua oikeisiin tietoihin väärentämättä.

Daimler kuorma-autot

Daimler-kuorma-autot käyvät läpi suuren muutoksen ja lisäävät uuden liikkumisjärjestelmän. Sawtooth-alustan avulla he luovat avoimen, luotettavan ja tuotetun tiedon ekosysteemin.

Hanke kattaisi entistä virtaviivaisempia ja ajureettomia ratkaisuja. Ekosysteemi on valtava, ja siihen kuuluisi myös monia valmistajia, toimittajia, energiayrityksiä ja vakuutusyhtiöitä.

Joten, kuten näette, lohkoketju olisi täydellinen kaikkien näiden eri teollisuudenalojen käyttämiseksi yhdessä paikassa.

Joka tapauksessa teknisestä tuestaan ​​he käyttävät Filamentin Blocklet-pakettia. Tämän sarjan avulla he voivat yhdistää ajoneuvon järjestelmään helposti.

AMCHART-projekti

projekti on itse asiassa sähköinen terveystietue maailmanlaajuisesti ja erittäin turvallinen. Todellisuudessa se muuttaa ehdottomasti tapaa, jolla terveydenhuolto käsittelee palveluntarjoajan tietoja ja potilastietoja. Siten se ilmeisesti lisää turvallisuutta ja siirrettävyyttä.

Joka tapauksessa projekti käyttää Hyperledger Sawtoothia alustansa varmuuskopiointiin. Lisäksi alustan avulla saat tehokkaan hallintajärjestelmän.

Mutta Sawtoothin kanssa he käyttävät myös Ethereum Smart -sopimuksia virtaviivaistamaan terveydenhuollon maksuprosessia. Joka tapauksessa, se on loistava esimerkki sahanterän käytöstä.

IntraEdge

Toinen hieno esimerkki Sawtoothista on IntraEdge-yritys. Hyperledger Sawtooth -järven avulla he saavat nopeasti GDPR-vaatimusten mukaisia ​​tarpeita. Teknisen varmuuskopion tekemiseksi he käyttävät Inteliä. Joka tapauksessa niiden vähittäiskaupan ratkaisu auttaa varmasti muuttamaan markkinapaikkojen tyypillisiä tapoja.

Tämän lisäksi he ottavat myös käyttöön älykkään sopimusominaisuuden tarkastusasioissa. Yhdistämällä kuluttajat jälleenmyyjiin he voivat virtaviivaistaa vähittäiskaupan prosessia ongelmitta.

Heidän mukaansa alustan avulla he voivat saada enemmän turvallisuutta, nopeutta ja tehoa. Lisäksi se voi avata uusia ulottuvuuksia heidän projektilleen.

Siten se olisi vasta monipuolisemman muutoksen alku.

Vanig-ratkaisu

Vanig-ratkaisu ruokkii projektiaan Hyperledger Sawtooth Lake -alustan avulla. Todellisuudessa he käyttävät tätä alustaa toimitusketjussaan ja verkkokaupan ratkaisussaan, joka voi seurata mitä tahansa komponenttia heti, kun valmistaja kehittää laitteita ja tuotteita.

Verkkokaupan projekti sisältää myös tarkastusominaisuuden varmistaakseen, että kaikki tuotteet ovat aitoja.

Saat monia etuja, kun tiedät, mistä kaikki tuotteet ovat peräisin, kuten –

 • Varmistaa, että kaikki valmistajat voivat suojata ja tunnistaa kaikki tuotteet lähteestä.
 • Varmista lisää haavoittuvuuksien turvallisuutta.
 • Anna tunnistetiedot jokaiselle tuotteelle.
 • Päästä eroon väärennöksistä.

Farmobile

Farmobile on itse asiassa erilainen yritys, joka käyttää esimerkkiä Hyperledger Sawtooth. Todellisuudessa ne tarjoavat sijoitetun pääoman tuottoprosentin luomisen viljelijöille. Ainutlaatuisen maatalouden tiedonvaihtofooruminsa avulla on ilmeistä, että he tarjoavat turvallisemman kapealla.

Lisäksi ne tarjoavat myös FARMOBILE DataStore℠ -palvelun, joka tuo lisää avoimuutta, luottamusta ja jäljitettävyyttä. Heidän interaktiivisen ostajaportaalinsa avulla voit helposti valita minkä tahansa maan, jonka haluat ostaa maatalouteen.

Tällä hetkellä käytettävissäsi on yli 1 000 000 hehtaaria, jotta pääset käsiksi. Toinen hieno ominaisuus on, että voit pysyä tuntemattomana, kun myyt maata.

Luku-6: Hyperpyöräilijän sahanteräkurssi: koulutus ja opetusohjelma

Hyperleikkurin sahahammaskoulutus

No, Hyperledger-sahalle koulutus saat paljon tukea yrityksestä. Heidän mukaansa he haluavat tarjota edistyneitä taitoja blockchain-kehittäjille ympäri maailmaa. Joten Hyperledger Sawtooth -koulutuksella saat kaikki käytännön harjoittelutilat.

Tämän lisäksi saat myös ammattitodistuksen Hyperledger Sawoth -koulutuksessa. Ja jos työskentelet Sawtooth-pohjaiseen blockchain-projektiin, ne edistävät myös avoimen lähdekoodin koulutusta ja resursseja.

Joka tapauksessa Hyperledger Sawtooth -koulutuksessa he todella tarjoavat ammattitaitoista apua Linux-säätiöltä. Joten kehittäjille, jotka haluavat saada parhaan parhaan koulutuksen, he voivat varmasti saada sen täältä.

Toinen hieno asia on, että aluksi he tarjoavat vain kaksi erilaista kurssia aloittaaksesi. Nämä ovat –

Blockchain: sen käytön ja vaikutusten ymmärtäminen

Tässä opit siitä, mikä blockchain todella on ja miten se voi todella muuttaa maailman tyypillisiä tapoja. Todellisuudessa arvioit, kuinka erilainen käyttötapaus vaikuttaa alustaan ​​ja kuinka yritys tai muu yritys voi käyttää tätä alustaa. Joka tapauksessa tämä kurssi on vapaa ilmoittautua.

Hyperledger Blockchain -tekniikoiden esittely

Tämä on alusta jokaiselle Hyperledger-projektille. Joten tällä kurssilla opit kuinka Hyperledger blockchain toimii ja miten voit kehittää tai muokata sitä.

Sertifikaatit

Yhteistyössä Linux-säätiön kanssa he tarjoavat ammattimaisen sertifikaatin, kun olet suorittanut Hyperledger Sawtooth -koulutuksen. Tällä hetkellä olet sertifioitu Hyperledger Sawtooth Administrator (CHSA).

Hyperledger Sawtooth -koulutuksessa opit rakentamaan alustan tehokkaasti. Saat myös useita Hyperledger Sawoth -koulutuksia kaupallisesta käyttöönotosta. Tähän sisältyy kokoonpano, asennus, hallinta ja muut vianmääritysistunnot.

Hyperledger Sawtooth -opastus

No, toinen hieno uutinen sinulle on Hyperledger Sawtooth opetusohjelma. Enterprise blockchain -alusta Hyperledger viihdyttäisi sinua varmasti tästä. Asiakirjoissaan he tarjoavat erilaisia ​​opetusohjelmien perustamista.

Pohjimmiltaan he tarjoavat Hyperledger Sawoth -opetusohjelman virtuaalisten kehitysskenaarioiden luomiseksi hajautetuille VirtualBox- ja Vagrant-kirjanpidoille. Joten Hyperledger Sawtooth -opetusohjelman lopussa käytät validointiverkkoa ja tiedät tarkalleen mikä roolisi on.

Lisäksi voit suorittaa minkä tahansa komennon Hyperledger Sawtooth -opetusohjelmassa käyttämällä Git Bashia Windowsissa, Terminal.appia MacOS: ssa jne..

Hyperledger-sahanterien opetusohjelmat

Tarvitset kuitenkin joitain työkaluja opetusohjelmiin. Nämä ovat –

 • VirtualBox (5.0.10 r104061 tai uudempi)
 • Vagrant (1.9.0 tai uudempi)

Windows-käyttöjärjestelmässä tarvitset –

 • Git Windowsille

Näiden lisäksi saat myös pääsyn moniin materiaaleihin, kuten verkkoseminaareihin ja esityksiin Hyperledger Sawtooth -oppaassa. Todellisuudessa voit saada nämä materiaalit heidän työryhmältään, joka on tarkoitettu oppimateriaalien kehittämiseen.

On selvää, että kaikki materiaalit päivitetään usein.

Lisäksi saat käyttöösi useita videoita ja monia muita materiaaleja, jotka auttavat sinua oppimiskäyrässäsi. Nämä videot ovat todella hyödyllisiä, ja ne näyttävät sinulle askel askeleelta jokaisen asian.

Joten näiden videoiden avulla voit helposti oppia järjestelmän toiminnan.

Luku-7: Päätelmät

Hyperledger Sawtooth avaa ehdottomasti paljon uusia mahdollisuuksia lohkoketjuille. Tämän alustan avulla kuka tahansa yritys voi käynnistää nopeasti blockchain-alustansa.

Koska niin monet yritykset käyttävät jo tätä alustaa, se on ehdottomasti hedelmällinen projekti. Nopea valaistus ja räätälöinti tekevät siitä aivan eri tason. Lisäksi kaikkien Hyperledger-aktiivisten projektien joukossa tämä tarjoaa PoETin, joka on vankka konsensusalgoritmi.

Joten, se on paljon nopeampi kuin muut siellä olevat alustat. Joka tapauksessa, toivottavasti nyt, tiedät kaiken Hyperledger-sahasta. Koska se on nouseva tähti markkinoilla nyt, sinun pitäisi ehdottomasti antaa sille ammuttu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map