ICO-yhteisöpäällikkö: roolin merkitys ICO: ssa

Käynnistätkö ensimmäisen kolikkotarjouksen (ICO) blockchain-crypto -projektiisi? Mainonnan rajoitusten takia olet suuresti riippuvainen ICO-yhteisöpäälliköstäsi. Tässä artikkelissa selitän ICO-yhteisöpäällikön roolia ja vaadittavaa taitotasoa.

ICO-markkinointistrategiasi riippuu ICO-yhteisöpäälliköstä:

ICO-markkinointi on täysin digitaalista. Vuonna 2018 on kuitenkin tullut uusia haasteita.

Google, Facebook, Twitter ja LinkedIn ovat kaikki kieltäneet ICO-mainonnan. Jopa MailChimp, suosittu sähköpostimarkkinointipalvelujen tarjoaja, on kieltänyt ICO-sähköpostimarkkinoinnin. Voit silti näyttää napsautuskohtaisia ​​(PPC) mainoksia ICO: lle suosituilla salausuutis- tai blogisivustoilla, mutta markkinointisi on keskityttävä yhteisöyhteisöön.

Sinun on aktivoitava salausyhteisöt erilaisissa chat-sovelluksissa, sosiaalisen median kanavissa ja online-foorumeilla. Sijoittajat suhtautuvat salausyhteisöjen mielipiteisiin erittäin vakavasti. Se, miten sitoutat tämän asiantuntevan yhteisön, määrittää, miten sijoittajat vastaanottavat ICO: n. Voit lukea lisää tästä artikkelista “Aloittelijan opas: Kuinka luoda hyvä ICO-markkinointistrategia”.

Sinä ja kehittäjät olette erittäin kiireisiä valmistellessanne ICO: ta ja myöhemmin. Tuotekehitys ja potentiaaliset liikekumppanit ovat liian tärkeitä, et voi siirtää niitä. Toisaalta salausyhteisöjen sitouttaminen on kokopäiväinen työ, jota et voi sivuuttaa.

Älä yritä tehdä kaikkea itse. Jos osoitat riittämättömät resurssit tähän tehtävään, ICO-markkinointi ei käynnisty. Tarvitset kokeneen ICO-yhteisöpäällikön tai tiimin, jotta salausyhteisöt olisivat mielekkäitä.

Mitä ICO-yhteisöpäällikkö tekee?

ICO-yhteisöpäällikkö sitouttaa salausyhteisöt erilaisiin chat-sovelluksiin, sosiaalisen median alustoihin ja online-foorumeihin. Työhön kuuluu luoda kiinnostavia ja oivaltavia viestejä projektistasi. Yhteisön johtajan on myös osallistuttava projektiisi liittyviin keskusteluketjuihin ja vastattava kysymyksiin. Tavoitteena on parantaa luottamusta projektiisi ja antaa sille oikea kattavuus.

Alustoja on monia, ja markkinointibudjettisi päättää, mihin ja mihin kohdistat. ICO-yhteisöpäällikön on kuitenkin kohdennettava vähintään seuraavat kanavat:

 • Sähke: Tämä salattu chat-sovellus on erittäin suosittu salausyhteisössä. Salausharrastajat pitävät tämän sovelluksen salatusta salaisesta chat-ominaisuudesta. Viestintä on täällä suoraa ja täsmällistä. Markkinointiviestisi parantaminen tässä auttaa sinua myös viestimään muille alustoille.
 • Löysä: Toinen erittäin suosittu yhteistyötyökalu ja viestisovellus, josta salausyhteisöt ovat pitäneet.
 • Reddit: Reddit-yhteisön hallinta on vaikein osa ICO-yhteisöpäällikön työtä. Täällä oleva yhteisö on erittäin asiantunteva ja kysyy hyvin teräviä kysymyksiä. Jos ICO-yhteisöpäällikkösi voi voittaa tämän yhteisön luottamuksen, pidä sitä suurena virstanpylväänä ICO-markkinoinnissasi! Suurin osa sijoittajista tarkistaa projektisi keskustelut täällä.
 • Quora: ICO-yhteisöpäällikön on lähetettävä säännöllisesti laadukasta sisältöä tänne. Yhteisö on asiantunteva ja itsevarmuuden voittaminen ajantasaisella laadukkaalla sisällöllä on tärkeää.
 • Facebook: Et voi enää mainostaa täällä, mutta salaussivuja ja -ryhmiä on edelleen, ja yhteisön johtajan tulisi lähettää sisältöä sinne.
 • Twitter: Ei enää mainoksia, mutta yhteisön ylläpitäjän tulisi tweetata asiaankuuluvaa sisältöä vähintään kolmesti päivässä ja käyttää hashtageja. Twitter on erittäin suosittu salauksen harrastajien keskuudessa.
 • LinkedIn: Erittäin asiantuntevat salausasiantuntijat käyttävät edelleen LinkedIniä, vaikka mainokset ovat kiellettyjä. Lohkoketjussa ja salauksessa on ammattiryhmiä, joihin yhteisön ylläpitäjän on liityttävä ja päivitettävä laadukkaalla sisällöllä.
 • Steemit: Se on kuin Reddit, ja se on yhä suositumpi. Yhteisön johtajan on lähetettävä laadukasta sisältöä ja vastattava kyselyihin.
 • BitcoinTalk: Se on suurin foorumi yksinomaan blockchain-crypto -yhteisölle. Tämä on erittäin tärkeää yhteisöpäällikölle. Tämän säännöllinen päivittäminen laadukkaalla sisällöllä ja sitoutuminen muiden kanssa vaatii ponnistelua, mutta palkkio on komea.
 • Keskitaso: Yhteisön ylläpitäjän on lähetettävä korkealaatuista sisältöä tänne säännöllisesti. Monet salauksen harrastajat pitävät sitä yhtä tärkeänä kuin Quora.

ICO-yhteisöpäällikön taidot ja pätevyydet:

ICO: n onnistuneen käynnistämisen ja yhteydenpidon ylläpitämiseksi yhteisön kanssa myöhemmin yhteisöpäällikkö tarvitsee seuraavia taitoja ja osaamista:

 • Tuloksiin perustuva: ICO-yhteisöpäällikön tulisi määrittää KPI: t ja vertailuarvot eri kampanjoiden suorituskyvylle tavoitteiden saavuttamiseksi.
 • Kokenut ja joustava: ICO-yhteisöpäälliköllä tulisi olla ensikäden kokemus näistä alustoista ja foorumeista. ICO-yhteisöpäällikön on vaihdettava nopeasti alustasta toiseen saumattomasti.
 • Tieto: Yhteisön ylläpitäjän on tunnettava lohkoketju ja salausalue hyvin. Myös teollisuuden tuntemus on kriittistä. Monet blockchain-projektit keskittyvät tiettyihin toimialan ongelmiin ja kysymykset kiertävät niiden ympärillä. Salausyhteisöt ovat asiantuntevia, ja jos yhteisöpäällikkö ei ole, he tietävät sen hetkessä!
 • Omistus: Tämä on 24 × 7 -työ, koska ICO-sijoittajia on kaikkialta maailmasta. ICO-yhteisöpäällikön on oltava tekemisissä heidän kanssaan aikavyöhykkeestä riippumatta. Harkitse viraston palkkaamista työmäärän hallitsemiseksi. Työmäärä on suuri myös ICO: n jälkeen. ICO: n jälkeisen yhteisön tiedotusvaatimus on huomattava. Crypto ICO -uutiset tulevat nopeasti esiin, ja yhteisöpäällikön on pysyttävä sen päällä. Harkitse jälleen kerran toimiston palkkaamista!
 • Kärsivällisyys: Monet sijoittajat ovat uusia ja saattavat kysyä saman kysymyksen toistuvasti. Lisäksi yhteisön johtajat saavat usein kysymyksiä palkkio-ohjelmista ja lentoputkista. Kärsivällisyys on tässä avainasemassa!
 • Viestintä: Eri foorumit tarvitsevat erilaisia ​​viestejä, mutta yhteisöpäällikön on ilmoitettava keskeinen viesti kaikkialla. Tämä vaatii suurta viestintätaitoa.
 • Kieli: Jokaisella päivityksellä ja vastauksella on oltava oikea kielioppi ja oikeinkirjoitus. Harkitse kielitaidon testaamista, ennen kuin palkkaat yhteisöpäällikön. Kohdemaantieteellisestä sijainnista riippuen saatat tarvita eri yhteisöpäälliköitä eri kielille. Virastot voivat auttaa.

Ota mukaan oikea ICO-yhteisöpäällikkö ICO: n menestykseen:


Sinun on ajateltava sijoittajien näkökulmasta. He eivät tunne sinua ja tarvitsevat tietoa projektistasi ennen kuin sijoittavat. Verkkosivustosi ja julkaisun lisäksi niiden tärkeimmät lähteet ovat salausyhteisöt. Lue, kuinka ICO-sijoittajat valmistautuvat tämä artikkeli “Aloittelijan opas: Kuinka osallistua ICO: han?”

ICO-yhteisöpäällikkösi on avain, jotta saat tarvittavat tiedot sijoittajillesi. Älä leikkaa kulmia täällä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map