Kaupan rahoituksen lohkoketju: Kauppojen ja yritysten maailman uudelleensuunnittelu

Kaupan rahoitusmarkkinoiden kasvu riippuu suuresti rahoitusmekanismien vakaudesta ja helposta saatavuudesta. Kaupan rahoitusta pidetään yleisesti globaalin kaupan polttoaineena. On kuitenkin epämiellyttävä totuus, että tällä hetkellä kaupan rahoituksessa on paljon tehottomuutta. Puhumattakaan äärimmäisestä haavoittuvuudesta vilpilliseen kauppaan.

Tyypillinen tapamme riippua paperipohjaisesta järjestelmästä tarvitsee kipeästi muutosta. On korkea aika siirtyä hallitumpiin ja digitalisoituihin ratkaisuihin varmistaaksemme teollisuuden biljoonan dollarin arvo.

Blockchain-tekniikan käyttöönoton myötä monet rahoituslaitokset ihmettelevät nyt, miten se vaikuttaisi kaupan rahoitussektoriin. Tarpeetonta sanoa, että blockchain on osoittautunut arvokkaammaksi kuin yksi kerta, ja se vähentää myös tämän kapealla olevia ongelmia.

Siksi tutkimme tänään kaupan rahoituksen tehottomuutta sekä sitä, pystyykö kaupan rahoituksen lohkoketju käsittelemään kuormaa.

Joten, aloitetaan!

Contents

Luku-1: Mikä on kaupan rahoitus?
Luku-2: Kuinka kaupan rahoitus toimii?
Luku-3: Luotettavan alustan luominen kaupparahoitukselle
Luku-4: Mitkä ovat blockchainin edut?
Luku-5: Kuinka kaupan rahoitus voi toimia käyttämällä lohkoketjua
Luku-6: Suositut yrityslohkoketjut, jotka soveltuvat kaupan rahoitukseen
Luku 7: Blockchain-konsortiot kaupparahoitusta varten
Luku-8: Reaalimaailman yritykset, jotka käyttävät Blockchainia kaupan rahoittamiseen
Luku-9: Loppusanat

Luku-1: Mikä on kaupan rahoitus?

Aloitetaan perusasioista. Kaupan rahoitus on rahoitustuotteita ja -välineitä, joita yritykset käyttävät kaupan ja kansainvälisen kaupan helpottamiseksi. Kaupan rahoitus helpottaa tuojien ja viejien liiketoiminnan harjoittamista kaupan avulla.

Kauppakaupan rahoituksen koko käsite on kuitenkin laaja-alainen, koska se on kattava termi. Tyypillisesti se kattaa monia rahoitusmalleja ja tuotteita, joita yritykset tai pankit käyttävät kaupankäynnin toteuttamiseksi.

Joten lyhyesti sanottuna kolme peruskäsitettä tiivistävät sen –

 • Rahoitustuotteet ja -välineet, joita yritykset käyttävät kaupan ja kansainvälisen kaupan helpottamiseksi.
 • Maahantuoja ja viejä käyttävät sitä liiketoimintansa helpottamiseen kaupan avulla.
 • Vähentää maailmankaupan riskiä viejien ja maahantuojien tarpeiden sovittamisen avulla.

Kaupan rahoitus: perusteet ja kysymyksetInfografinen


Blockchain kaupan rahoitukseen

Kaupan rahoituksen ymmärtäminen

Kaupan rahoituksen päätavoitteena on käyttää kolmatta osapuolta liiketoimiin. Se tekee, että se poistaa maksuriskit ja myös toimitusriskit. Kaupan rahoitus antaa saajan tai maksun maahantuojan kanssa tehdystä sopimuksesta. Viejän on kuitenkin hyvitettävä maksu täyttääkseen ensin sopimukset.

Yleensä kaupparahoitusekosysteemissä on lukuisia osapuolia. He ovat –

 • Tuojat
 • Viejä
 • Pankit
 • Vakuutuksenantajat
 • Kaupan rahoitusjärjestöt
 • Vientiluottoyritykset ja palveluntarjoajat

Mutta sinun on ymmärrettävä, että kaupan rahoituksen prosessi on aivan erilainen kuin tavanomainen rahoitus tai luottojen liikkeeseenlasku. Lisäksi yleinen rahoitus on pääasiassa likviditeetin tai vakavaraisuuden ylläpitämistä. Kaupan rahoitus ei kuitenkaan aina osoita, onko ostajalla likviditeettiä tai varoja.

Sen sijaan kaupan rahoitus on suoja suojaa kansainvälisiltä riskitekijöiltä, ​​kuten maksamatta jättäminen, valuutanvaihtelut, minkä tahansa osapuolen luottokelpoisuus ja poliittinen epävakaus.

Kaupan rahoituksen rahoitusvälineet

Olemme jo keskustelleet siitä, että kaupan rahoituksessa on joitain rahoitusvälineitä, jotta kaikki sujuisi sujuvasti. Yleensä nämä ovat tärkeimmät välineet –

 • Pankit antavat luottolimiittejä auttaakseen viejää ja maahantuojaa tekemään kaupan.
 • Luottosopimukset ovat tärkeä tekijä, koska ne vähentävät maailmankaupan riskiä. Tämän lisäksi myyjä tietää, että ostaja voi taata sovitun maksun. Ostaja on kuitenkin suojattu sillä, koska se ei vapauta varoja, ellei kaikkia LC-sopimuksia noudateta. Lisäksi molempien osapuolten on kunnioitettava sopimuksia, jotka heillä on ollut, jotta kauppa käydään läpi.
 • Factoring on järjestelmä, jossa yritykset saavat prosenttiosuuden myyntisaamisista tai yksinkertaisesti ilmaistuna prosenttiosuuden maksusta.
 • Käyttöpääomaa tai vientiluottoja voidaan tarjota viejille.
 • Viejä ja maahantuoja voivat vakuuttaa tuotteiden lähetyksen ja toimituksen. Se suojaa myös myyjää kaikilta ostajilta, jotka eivät maksa.

Todellisuudessa kansainvälinen kauppa oli olemassa jo pitkään, mutta kaupan rahoitus vie sen kokonaan toiselle tasolle. Lisäksi kaupparahoitusta käyttämällä kansainvälinen kauppayhteisö kasvaa, ja se on yksi taloudemme tärkeistä osista. Maailman kauppajärjestön mukaan yli 80-90 prosenttia kansainvälisestä kaupasta riippuu kaupan rahoituksesta.

Vähentääkö se itse asiassa riskiä?

Kaupan rahoitus vähentää kansainvälisen kaupankäynnin riskiä tuojan ja viejän tarpeiden mukaan. Ihanteellisessa tapauksessa viejä haluaa maahantuojan maksamaan rahat etukäteen maksuriskin vähentämiseksi. Mutta maahantuoja voisi ottaa lähetyksen eikä maksaa tuotteista tai tavaroista.

Toisaalta, vaikka maahantuoja maksaa etukäteen, viejä voi ottaa rahat eikä lähettää tavaroita heille.

Yhteinen ratkaisu tähän ongelmaan on maahantuojan pankki, joka tarjoaa hyvityslaskun viejän pankille. Tämän lisäksi viejä voi tietää, että maahantuoja maksaa takaisin, kun kauppa on suoritettu. Mutta sitä varten viejän on esitettävä todiste lähetyksestä, se on kuin konossementti.

Lisäksi akkreditiivillä taataan, että kun maahantuojan pankki saa todistuksen tuotteiden lähettämisestä, se vapauttaa maksun. Molempien osapuolten on kuitenkin täytettävä kaikki ehdot.

Akkekirjeen avulla maahantuojan pankki olisi vastuussa viejälle maksamisesta. Pankin on kuitenkin myös varmistettava, että heidän asiakkaansa (maahantuoja) pystyy todella kunnioittamaan maksua täydellisesti. Joten kaupan rahoitus varmistaa tavallaan luottamuksen muodon molempien osapuolten välillä ja varmistaa, että ne voivat käydä kauppaa ilman hässäkkää.

Lisäksi järjestelmä auttaa molempia osapuolia nauttimaan monista taloudellisista eduista ja räätälöimään ne enimmäkseen vain heille. He voivat myös käyttää useita tuotteita auttaakseen tapahtumaa sujuvasti.

Onko kaupan rahoitukselle muita etuja??

Joten se vähentää maksamisen ja lähettämisen riskiä, ​​mutta tarjoaako se muuta kuin tämä? Kaupan rahoitus on yksi tärkeimmistä työkaluista yrityksille, ja ne käyttävät sitä tulojensa ja tehokkuutensa parantamiseen.

On joitain muita syitä, miksi tämä ala on todella tärkeä meille –

 • Parantaa toiminnan tehokkuutta ja kassavirtaa

Kaupan rahoitus auttaa kauppayrityksiä tehostamaan liiketoimintaansa. Mitä vähemmän aikaa kuluu, sitä parempi, eikö? Useimmissa tapauksissa se on hyvitysten jatkamista. Lisäksi se antaa yritysten virtaviivaistaa tuonti- ja vientiprosessia. Yleensä, jos kaupan rahoitusta ei ole, he eivät luota toisiinsa tietäessään saavansa maksun tai lähetyksen.

Joten kun pankki laskee luottokirjan, molemmat osapuolet tietävät saavansa mitä halusivat. Joten kaiken kaikkiaan se parantaa heidän liiketoimintatehokkuuttaan. Lisäksi vakaan luottorajan myötä heillä on hyvä kassavirta.

Yksinkertaisesti sanottuna se lyhentää maksujen ja jopa lähetysten aikaa, mikä antaa molemmille osapuolille mahdollisuuden johtaa yritystä ilman ongelmia. Todellisuudessa se on win-win-tilanne molemmille.

 • Lisääntynyt tuotto

Kaupan rahoitus antaa organisaatioille mahdollisuuden lisätä tulojaan ja liiketoimintaansa kaupan avulla. Esimerkiksi yritys ei välttämättä pysty sopimaan ulkomaisen organisaation kanssa rahan tai tuotettujen tuotteiden puutteen vuoksi.

Vientirahoituksen avulla he voivat kuitenkin maksaa laskun, ja muut osapuolet voivat saada lähetykseen tarvittavat tavarat. Tämän seurauksena molemmat yritykset ovat saamassa liiketoiminnan, jota heillä ei ehkä ole ilman kauppaa rahoittavien yritysten apua.

 • Ei taloudellisia vaikeuksia

Usko meitä, kun sanomme, että jopa suurella organisaatiolla on taloudellisia vaikeuksia maksujen suhteen. Todellisuudessa tavaroiden lähettäminen erityisen suurelle määrälle vaatii paljon rahaa. Mutta jos he eivät pysty maksamaan sujuvasti tai jäävät jälkeen, he voivat menettää yhden potentiaalisista asiakkaistaan.

Vaihtuvat luottovaihtoehdot varmistavat, että maksu suoritetaan ajoissa. Paitsi että se auttaa heitä myös finanssikriisin aikana.

Luku-2: Kuinka kaupan rahoitus toimii?

Haluan selventää sitä esimerkillä, jos olet edelleen sekava koko prosessin toimintaan. Oletetaan, että nykyisessä kaupan rahoitusstandardissa XYZ-niminen yritys Yhdysvalloissa yrittää tuoda lähetystuotteita toimittajien ABC: stä Japaniin.

Lisäksi täällä XYZ-yrityksen olisi maksettava tuotteista, mutta he ovat epäröivät, koska he eivät tiedä, saavatko he tuotteet. Toisaalta myös yritys ABC epäröi lähettää lähetystä, koska he eivät tiedä maksaako yritys XYZ hyvissä ajoin.

Lisäksi tässä keskipisteessä XYZ: n pankki myöntää ABC-yhtiölle heidän pankinsa välityksellä hyvityskirjeen. Kirjeessä he ehdottavat rahojen maksamista, kun he saavat todisteena asiakirjat, kuten konossementin.

Tässä konossementilla tarkoitetaan oikeudellisia asiakirjoja, joissa todetaan, että tavarat ovat rahtialuksella, junassa tai kuorma-autossa. Joten molemmat osapuolet ovat suojattu pankkien avulla ja saavat haluamansa rahat tai tavarat.

Pysyvä rakenne

Rakenne on ollut olemassa yli vuosisadan ajan ja pysyy enimmäkseen näin ilman muutoksia. Tämän rakenteen aihe on kuitenkin valtava kasa paperityötä kaikilta kauppaan liittyviltä osapuolilta. Näillä osapuolilla, kuten tuojalla, viejällä, viejän pankilla, maahantuojan pankilla, vastaanottavalla yrityksellä, varustamolla, vakuutusyhtiöillä, paikallisilla rahdinantajilla ja monilla muilla, on oltava paperityöt luottamuksen vahvistamiseksi.

Jokaisessa vaiheessa heidän olisi varmistettava tarkkuutensa niiden avulla.

Olemme puhuneet kaupan rahoituksesta, miten se toimii, ja sinulla on todennäköisesti hyvä idea siitä nyt. Mutta tämän päivän tilanteessa järjestelmä ei ole enää kaikki positiivinen. Tutkitaan, miltä kaupan rahoitus näyttää nykyään.

Tämän päivän kaupan rahoituksen kohtaus: häiriöitä lahdella

Kaikenlainen fyysisten tuotteiden tehokas kauppa perustuu tyypillisesti kolmen tyyppisiin tosiseikkoihin – läpinäkyvä maksu, vahva logistiikka ja luottotiedot. Lisäksi kaupan rahoitus pääsee eroon kaikkien näiden vakiintuneiden välineiden ongelmista, kuten luoton myöntämisestä, asiakirjojen siirrosta tai jopa tavaroiden lähettämisestä ja viimeiseksi maksun suorittamisesta.

Vaikka prosessi on edelleen vakiintunut, monet yritykset kohtaavat sen kanssa ongelmia. Heidän mukaansa siitä on tulossa vaikeampaa hallita koko järjestelmää. Mutta miksi niin on?

Vastauksena kysymykseen olemme sukeltaneet järjestelmän juuriin. Todellisuudessa kaupan rahoitus kohdistuu tietyn kokoisiin maahantuojiin ja viejiin. Lisäksi vain keskisuurilla ja suurilla yrityksillä on todella varaa kaupan rahoitusvälineisiin, kuten remburssiin tai muihin maksupalveluihin ostajan puolelta.

Puhumattakaan vakuutuksenantajista tai muista kuljetusyritysmaksuista. Jokainen yritys, joka käyttää kaupparahoitusta, tietää jo, että tasapaino kaikista instrumenteista muodostaa järjestelmän.

Mutta muutos on kohti menetelmää, mikä häiritsee tavanomaista perinnettä.

Yleensä yritykset käsittelevät seitsemää pääkysymystä –

 • Matala asiakaskokemus

Asiakkaat ovat viejiä ja maahantuojia, ja järjestelmän monimutkaisuuden vuoksi on vaikea seurata kaikkia kaupan osapuolia. Lisäksi se vaatii paljon koordinointia monista lähteistä, kuten pankeilta, vakuutusyhtiöiltä, ​​varustamoilta jne. Lisäksi se johtaa haitallisiin vaikutuksiin, kuten pitkä odotusaika, monimutkainen prosessi, paperityöt, vähäinen läpinäkyvyys, alhainen varmuus ja monet muut.

Mutta se ei pääty vain tähän, monien maahantuojien on käsiteltävä väärennettyjä toimituksia, joissa viejä tarjoaa asiakirjat, mutta todellisuudessa he eivät lähetä tavaroita. Näissä tapauksissa edes hyvityskirja ei voi tehdä paljon.

 • Kasvava kustannuspaine

Akkekirjeen luominen on kallis paine sekä asiakkaille että pankeille. Lisäksi jos jotenkin osapuolet arkistoivat riidan, se vie suhteellisen kauan ja vie melko paljon rahaa. Lisäksi kaupparahoitusasiakkaiden rajoitettu profiili tekee siitä vähemmän skaalautuvan. Jos yritys kuitenkin kasvattaa volyymia liiketoimintaa, se voi pystyä vähentämään kustannuksia. Joten ratkaisu ei ole vieläkään hyvä.

 • Huomattava sääntelytaakka

Kansainvälisen kaupan osalta molempien osapuolten on noudatettava kaikkia säännöksiä vastaavasti. Mutta siihen tarvitaan keskimmäinen mies tai järjestelmä, joka voi vähentää heidän luottamuskysymyksiään. Lisäksi geopoliittisten riskien hallinnasta – kaupan esteet, sanktiot, petosten ehkäisy ja KYC / AML-protokollat ​​ovat tulossa pakolliseksi osaksi kaupparahoitusta.

Todellisuudessa prosessi lisää pääosin operatiivisia yleiskustannuksia matkan varrella.

 • Tuoteriskit

Tuoteriskit ovat toinen massiivinen haaste kaupan rahoituksessa. Yleensä myyjän on otettava huomioon tuotteisiin liittyvä riski. Valitettavasti kukaan ei voi minimoida näitä tai jättää niitä kokonaan.

Esimerkiksi huollosta sovitut huoltovelvoitteet tai määritellyt suoritustakuut ovat muutamia todennäköisistä tuoteriskeistä. Lisäksi maahantuojan on tarkistettava, ovatko tuoteolosuhteet oikeat tai kuinka paljon sää voi vaikuttaa lähetykseen.

Jos molemmat osapuolet eivät ota huomioon näitä kipupisteitä, ne johtavat todennäköisesti kiistoihin silloinkin, kun ne ovat sopineet sopimuksesta etukäteen. Lisäksi myyjän on myös varmistettava, että he sanovat sopimuksen täydellisesti eivätkä jätä mitään pois.

Lisäksi viejän on pidettävä kaikki oletusarvoisesti voimassa, jotta muutokset sisältäisivät ostajalle ja myyjälle maksettavan korvauksen.

 • Valmistusriskit

Nämä riskit ovat melko yleisiä kaupankäynnissä. Yleensä valmistusriski on yhteinen tuotteille, joilla on oltava ainutlaatuiset ominaisuudet tai jotka on muotoiltu eri tavalla. Tällöin myyjän olisi säädettävä lopputuotteet uudelleen, kunnes ne pystyvät vastaamaan ostajan kysyntään. Lisäksi heidän on otettava riski, koska he eivät voi myydä näitä tuotteita toisen ostajan säähän.

Jos olet viejä, sinun on puututtava näihin riskeihin heti tuotesuunnitteluvaiheessa. Jos et, ostaja ei välttämättä maksa erääntynyttä rahaa. Toisaalta, jos otat huomioon nämä riskit, ostajan olisi maksettava maksu kaupan tuossa vaiheessa.

Riskien minimoimiseksi molemmat osapuolet tekevät sopimuksia ja osamaksuja valmistus-, käsittely- ja toimitusvaiheessa. Vilpilliset toimet tekevät kuitenkin tällä hetkellä myös riskialttiiksi.

 • Kuljetusriskit

Valmistusprosessin riskien lisäksi edessä on vain paljon ongelmia. Tässä vaiheessa lähetät sen ostajalle tai ostat sen myyjältä. Joten, sinun on hankittava kuljetus- ja rahtivakuutus. Yleensä tavalliset kansainväliset poliittiset järjestelmät kattavat nämä, mutta joskus ne voivat olla myös taakka.

Jos vakuutusta ei ole, sinulla on aina riski menettää lähetys onnettomuuden tai luonnonkatastrofin sattuessa.

Lisäksi tässä asiassa käydään keskustelua. Tyypillisesti ei ole selvää, mikä osapuoli vakuuttaa lähetyksen. Jos myyjä tekee sen, he voivat arvioida kaikki riskitekijät ja saada vakuutuksen tarvitsemansa sopimuksen aikana. Mutta jos ostaja tekee sen, se ei ehkä ole ihanteellinen skenaario.

Erityisesti jos ostaja vakuuttaa osan lastilähetyksestä ja jättää muita mahdollisuuksia, koko vakuutus voi mitätöidä. Itse asiassa, jos he eivät osoita, mihin suuntaan lähetys ottaa vakuutuksen, voi tulla mitätön.

 • Valuuttariskit

Nykyään markkinat ovat kovat. Lisäksi valuuttakurssit vaihtelevat aina. Et voi koskaan tietää, milloin hinnat saattavat nousta tai laskea. Lisäksi kaikki nämä tarkoittavat, että sinulla on oltava vahva strategia valuuttariskejä vastaan.

Lisäksi hallituksen vaikutukset ja aluepolitiikka voivat painostaa markkinoita ja tehdä niistä tiukan marginaalipisteen sinulle.

Valuutoille on olemassa monia riskienhallintapolitiikkoja, mutta suurin osa niistä toimii keskitetyssä järjestelmässä, ja niihin on helppo vaikuttaa. Voit myös ottaa osan näistä käytännöistä, mutta kuten näemme, se ei välttämättä riitä. Tyypillisesti, koska politiikkojen on oltava todella joustavia, mutta ne eivät ole.

Valuuttakurssivaihtelut voivat vaikuttaa kaikenlaisiin yrityksiin riippumatta siitä, kuinka suuria tai pieniä ne ovat. Lisäksi nämä riskit ovat todella tärkeitä ottaa huomioon, koska niihin liittyy kassavirran, varojen ja vastuiden muutos.

Esimerkiksi saatat nähdä suuremman vaihtoarvon, kun lähetät tavaroitasi, mutta kun vastaanotat rahaa, muunnosarvo voi laskea. Ja kun olet tekemisissä miljoonien ja miljoonien kanssa, jopa sentin pudotus voi johtaa suuriin menetyksiin.

Tätä varten molempien osapuolten on nähtävä, mitä valuuttaa he käyttävät maksujen suorittamiseen ja kuinka epävakaa kyseinen markkinapaikka on. Nopeassa maailmassa kaikkien näiden ylläpidosta tulee vaikea työ, ja monet yritykset menettävät siitä voittoja.

Sisäänrakennettu heikkous

Joten lyhyesti sanottuna saat kaupan rahoitusjärjestelmän, johon kuuluu sisäänrakennettu haavoittuvuus. Lisäksi prosessi on monimutkainen, kallis jatkaa ja rajoitettu. Liiketoiminta tarvitsee vakavasti muutoksen tilanteessa ja kustannusten alentamisen.

Mutta miten me sen teemme? Katsotaan, voimmeko käyttää blockchainia kaupan rahoitukseen tässä suhteessa.

Luku-3: Luottamuksellisen alustan luominen kaupparahoitukselle

Kaupan rahoituksen estoketju saa todellisen potentiaalinsa, pystyykö se vastaamaan kauppayhtiöiden vaatimuksiin ja tarjoamaan heille parempia ratkaisuja. Mutta tämän tapahtuessa ihmisten on avattava suljetut järjestelmät uudelleen, jos pankit todella haluavat hyödyntää yleistä markkinapotentiaalia.

Jos he eivät tule esiin, uudemmat häiritsevät maksajat alkavat käyttää tekniikkaa ja luoda enemmän ratkaisuja. Lisäksi tämä ei ole pitkällä aikavälillä suuri lähtökivi kaupan rahoitusmarkkinoille. Joten merkityksellisen vaikutuksen saamiseksi sen on tarjottava jotain ainutlaatuisempaa tai laajempaa kaupan rahoituksen lohkoketjussa.

Lisäksi kaupan rahoituksen estoketju voi todella siirtyä pois rajoitetusta asiakasjoukosta ja tarjota kaupankäyntipalveluja mille tahansa yritykselle, jolla on varaa hintaan. Siksi se ei rajoitu vain keskisuuriin ja suuriin yrityksiin.

Kaupankäynnin tarpeet avoimesta ekosysteemistä

Sitä vastoin kaupparahoituksen estoketju voi tarjota markkinapaikan, jossa kuka tahansa maahantuoja tai viejä voi nopeasti ja helposti saada luotot, vakuutukset tai muut neuvontaratkaisut.

Mutta jotta kaikki toteutuisi, kaupankäynnin on toimittava kaupan rahoituksen lohkoketjualustalla. Lisäksi foorumi soveltuu parhaiten syyyn, koska se on avoin, avoin ja automatisoitu, joten yritysten ei tarvitse enää luottaa luottamukseen.

Joten mitkä ovat kaupan rahoituksen toimijoiden tarpeet uudelta alustalta?

Nopeat liiketapahtumat: Kaupan rahoituksen operatiivisella tiimillä on oltava nopeampi tapahtuma, mikä vastineeksi vähentää päivittäisiä yleiskustannuksia. Lisäksi se auttaa heitä keskittymään kokemuksiin riitojen käsittelyssä.

Tapahtumien seuraaminen ja luoton hakeminen: Kaikki maahantuojat ja viejät haluavat hakea hyvityksiä ja suorittaa maksun ilman mitään hässäkkää. Lisäksi heidän on myös seurattava tapahtumien tilaa reaaliajassa.

Ei rikkomuksia: Logistiikkatoimittajan on ymmärrettävä sopimuksen käsite täysin. Joten heidän on lähetettävä tavarat aikana, jolloin sopimusta ei rikota.

Täysi avoimuus: No, he tarvitsevat tietysti täysin avoimen prosessin koko kauppajärjestelmässä. Näin he voivat minimoida siihen liittyvät riskit. Puhumme siitä, kuinka kaupan rahoituksen lohkoketjun rooli voi todella täyttää kaikki nämä tarpeet.

Voiko avoin alusta tarjota ratkaisuja?

Kaupan rahoituksen estoketjualusta on avoin kaikille osapuolille, ja se tarjoaa ainakin kaksi merkittävää etua –

 • Itsepalvelun älykkäät sopimukset: Kaupan rahoituksen estoketjualusta voi tarjota API-standardeja sopimusten luomiseen. Lisäksi kuka tahansa viejä tai maahantuoja voi yksinkertaisesti luoda sopimuksensa käyttämällä alustaa tai mitä tahansa muuta verkkosivustoa, joka tarjoaa erityisiä kaupan rahoituksen lohkoketjun sovellusliittymiä sopimuksille – käyttämällä rakennuspalikoita tai ennalta määriteltyjä malleja, jotta kaikki sujuu helposti.
 • Ehdollinen selvitys- ja maksuyhdyskäytävä: Kaupan rahoituksen lohkoketjualustan avulla logistiikka, talous, pankkioperaattorit ja välittäjät voivat seurata ja suorittaa maksun. Lisäksi se toimii myös maksuyhdyskäytävänä, mutta noudattaa sopimuksen sääntöjä. Lisäksi voit käyttää mitä tahansa kaupan rahoituksen estoketjuohjelmistoa sopeutumiseen ja tehdä siitä uudenlainen yhdyskäytävä.
 • Läpinäkyvyys: Kaupan rahoituksen estoketjualustat voivat tarjota läpinäkyvyyden, jota he tarvitsevat käyttääksesi sitä tosielämän tapahtumissa. Lisäksi tämä vähentää huomattavasti väärennettyjä tuotteita tai muuta vilpillistä toimintaa.

Nämä ovat muutamia harvoista seikoista, joita kaupan rahoituksen lohkoketju voi tarjota kaupan rahoitukselle. Se on vain visio. Ihmiset kuitenkin käyttävät nykyään blockchainia kaupan rahoittamiseen.

Mutta tekniikan kehittyessä on melko yleistä, että alusta tarjoaa erityisiä ominaisuuksia tietyntyyppisille yrityksille. Lisäksi tarkoitamme sitä, että jos ylläpidät yritystä, saat ratkaisuja yrityksen tarpeisiin.

Toisaalta pienemmillä yrityksillä ei ole suuria määriä tarpeita. Lisäksi kaupan rahoituksen tarve vaihtelee yrityksittäin. Joten kaupan rahoituksen estoketjun hankkiminen vain erityistarpeisiisi pitäisi auttaa käsittelemään tilannetta hieman.

Kaupan rahoituksen estoketju pelastukseen

Uusi digitaalinen turvallisuustarve kasvaa kaikkialla. Lisäksi kun kaikki on digitalisoitumassa, kaikki haluavat äärimmäistä turvallisuutta yrityksilleen. Tässä suhteessa blockchain todella tulee pelastamaan.

Uuden hajautetun mallinsa avulla se määrittelee uudelleen toimintojen ja vuorovaikutusten arvot. Lisäksi se on myös melko kustannustehokas. Joten, miksi et käytä sitä, eikö?

Kolme blockchain-tekniikan pääominaisuutta mullistaa kaupan rahoituksen kipupisteet. Näillä kolmella ominaisuudella voit luoda kaupan rahoittamiseen tarkoitettuja blockchain-alustoja tarpeisiisi. Lisäksi nämä ovat salausturva, konsensusmekanismi ja hajautettu kirjanpitojärjestelmä.

 • Salaussuojaus:

Blockchain on täynnä yllätyksiä. Sen mukana tulee salausturvamekanismi, joka sallii kirjanpidon kaiken olevan muuttumatonta ja uskottavaa. Joten kun tallennat kauppatapahtumia pääkirjajärjestelmään, kukaan ei voi muuttaa niitä millään tavalla.

Siten kaikki pääkirjasta on uskottava tietolähde. Erityisillä käyttöoikeuksilla voit myös määrittää, kuka näkee kauppasi ja kuka ei.

 • Jaettu pääkirja:

Se tarkoittaa, ettei kenelläkään osapuolella ole täydellistä hallintaa koko verkossa. Kaikki jaetaan prosessissa mukana olevien osapuolten kesken, lähinnä konsensusprosessi. Lisäksi tämä auttaa kaupan rahoituksen lohkoketjua hallitsemaan sopimuskauppoja, tekemään verkosta joustavan ja pääsemään eroon manipuloinnista.

 • Konsensusmekanismi:

Konsensusmekanismi on todella tärkeä, jotta kaupan rahoitus sujuisi sujuvasti. Sen avulla kaikki osapuolet voivat sopia tapahtumasta ja lisätä sen kirjanpitoon. Lisäksi, jos käytät mitä tahansa kotimaista valuuttaa, voit päästä eroon kaksinkertaisen kulutuksen ongelmasta, kaupankäyntitilanteen sovittelutarpeesta ja vilpillisistä toimista.

Todellisuudessa kaikki nämä ominaisuudet yhdistyvät ja muodostavat kaupan rahoituksen lohkoketjun perustan. Lisäksi se antaa kaupan rahoituksen lohkoketjulle mahdollisuuden olla vankka ja synerginen. Voiko se saada mitään parempaa kuin tämä?

Katso oppaamme Blockchain terveydenhuoltoon nyt!

Blockchainin edut ja miten kaupan rahoitus voi toimia käyttämällä BlockchainiaInfografinen

Kaupan rahoitus blockchain-tekniikka

Luku-4: Mitkä ovat blockchainin edut?

 • Reaaliaikainen esikatselu ja tarkistus

Kaikkia alustan kaupan rahoitukseen liittyviä asiakirjoja voidaan tarkistaa, jotta niiden aitoisuus voidaan nähdä reaaliajassa. Kun kaksi osapuolta loisi sopimuksen, heidän olisi liitettävä tiettyjä asiakirjoja varmistaakseen, että kaikki ovat aitoja. Tätä varten he voivat ladata asiakirjat suoraan kaupan rahoituksen lohkoketjun pääkirjaan.

Lisäksi tarkistettuaan aitouden ja varmistaen, että ne ovat kelvollisia, molemmat osapuolet voivat esikatsella niitä reaaliajassa. Lisäksi tällä tavoin ne voivat vähentää paljon ajoitusta, koska yleensä molempien osapuolten pankki- tai taloudellinen tuki huolehtii siitä ja joskus näiden asiakirjojen käsittelyyn kuluu paljon aikaa..

Todellisuudessa näiden asiakirjojen vaihdon aikana tapahtuu joskus vilpillistä toimintaa. Joten saatat lähettää autenttisen asiakirjan, mutta matkalla se saattaa muuttua. Lisäksi toinen osapuoli voi myös manipuloida sitä ja väittää, ettet lähettänyt oikeastaan ​​aitoja papereita. Tämä aiheuttaa kiistoja.

Kaupparahoituksen estoketju voi kuitenkin huolehtia tilanteesta melko helposti, koska alusta on turvallinen. Kukaan ei myöskään pysty käsittelemään sitä.

 • Läpinäkyvä factoring

Blockchain voi tarjota laskujen läpinäkyvän katselun, mikä auttaa laskemaan ne lyhyeksi ajaksi. Todellisuudessa tämä tilanne tapahtuu, kun tarvitset välitöntä käteistä liiketoiminnan hoitamiseen. Laskutekijä on erilainen finanssitransaktio ja erityinen velallisrahoitus. Lisäksi yritys voi myydä laskujaan kolmannelle osapuolelle alennettuun hintaan.

Sinun on tietysti tehtävä kompromisseja maksamattomien laskujen voiton kanssa; saat kuitenkin välittömän kassavirran. Luottoriskien vähentäminen on lisäksi yksi tärkeimmistä syistä laskujen jakamiseen.

Ehkä ja viejä myy hyvää maahantuojalle ja antaa heille oikeat laskut. Todellisuudessa maksun vahvistaminen kestää 30, 60 tai jopa 90 päivää. Viejä voisi siten myydä maksamattomat laskut factoring-yritykselle.

He antavat sinulle esimerkiksi 90% maksusta sinä päivänä. Lisäksi he saavat maksun myöhemmin suoraan maahantuojalta. Kuten näette, viejän on maksettava siitä maksu, ja maksu on alennetut laskut.

Mitä voit tehdä kaupan rahoituksessa blockchainille, on ladata tai myydä maksamattomat laskusi alustan factoring-yritykselle. Lisäksi he voivat tarkistaa laskut ja varmistaa, että niitä kaikkia ei makseta ja että he ovat luottokelpoisia asiakkaita. Sen jälkeen he voivat käsitellä maksun, ja saat sen päivän kuluessa.

Kun lähetys on suoritettu ja maahantuoja on vastaanottanut tavarat, hän voi suorittaa maksun factoring-yritykselle ja sulkea sopimuksen. Joten sinun ei tarvitse odottaa lähetyksen tekemistä, voit saada maksun lähetyksen päivänä tai jopa ennen sitä.

 • Ei välituotteita

Ei tarvitse mennä välittäjään ja lisätä petosriskiä. Sen sijaan pankit voivat turvallisesti helpottaa kaupan rahoitusta ilman kysymyksiä. Yleensä kaupan rahoituksessa pankkien on luotettava välittäjään pitämään yhteyttä toisen osapuolen kanssa ja lähettämään arkaluontoisia tietoja.

Todellisuudessa välimies on petollisen toiminnan vahvuus, eikä siihen voida luottaa. Mutta kaupan rahoituksen lohkoketjun kanssa sinun ei tarvitse ajatella sitä. Lisäksi pankit voivat nyt ottaa suoraan yhteyttä toisen osapuolen pankkiin ja käsitellä kaikkia asiakirjoja vastaavasti. Blockchain-kaupan rahoitusalusta on erittäin suojattu, ja se voi tarjota vertaisyhteyden siihen.

 • Ei kaksinkertaista kulutusta

Kaikki konossementit voidaan seurata lohkoketjusta, mikä eliminoi kaksinkertaisen kulutuksen mahdollisuuden. Todellisuudessa konossementit on tarkistettava perusteellisesti sen varmistamiseksi, että et maksa enemmän tavaroita kuin mitä tilasit. Konossementit ovat itse asiassa perusteellinen luettelo lähetyksen sisällöstä. Lisäksi myyjä voi muuttaa tavaroiden lukumäärää; tämä voi luoda kaksinkertaisen meneskenaarion.

Mutta blockchain-kaupan rahoitusalustan avulla voit seurata konossementteja, eikä sinun tarvitse kuluttaa enemmän tai vähemmän kuin alkuperäinen lasku on.

 • Älykäs sopimuksen toteutus

Älykkäät sopimukset ovat välttämättömiä kaupan rahoituksen lohkoketjussa. Lisäksi sopimus, jonka molemmat osapuolet alun perin sopivat, on nyt täysin alustalla. Sinun tarvitsee vain tavata kumppanisi alustalta ja kirjoittaa älykäs sopimussopimus ennalta määritetyillä säännöillä.

Mutta kaikkien sääntöjen seuraaminen ja kunkin täyttäminen on vaikeaa. Siksi älykkään sopimussopimuksen tila päivittyy reaaliajassa, mikä vähentää paperityötä ja aikaa. Lisäksi kunkin vaatimuksen täyttämisen jälkeen molemmat osapuolet saavat päivityksen koko prosessista. Tämä varmistaa, että molemmat tietävät, milloin kaupankäynti tapahtuu ja missä vaiheessa he seisovat.

 • Omistusasiakirja

Blockchain voi tarjota todistuksen omistajuudesta ja olla täysin avoin lähetyksen sijainnille. Viejä saisi todisteen omistajuudesta siitä, että he eivät enää omista tavaraa, vaan maahantuoja omistaa ne vastedes ja käyttävät niitä haluamallaan tavalla.

Tämän oikeudellisen asiakirjan asianmukainen käsittely muuttuu kuitenkin melko monimutkaiseksi, lähinnä kansainvälisten kauppojen tapauksessa. Kaupan rahoituksen lohkoketju tässä asiassa voi tehdä siitä paljon yksinkertaisemman. Lisäksi omistajanvaihto tapahtuisi blockchain-kaupan rahoitusalustalla, ja molemmat osapuolet voivat vaihtaa asiakirjoja allekirjoituksellaan kaupan sinetöimiseksi.

Lisäksi sen jälkeen, kun maahantuoja voi käyttää asiakirjoja laillisesti, sillä ei ole ongelmia.

 • Määräykset

Kuten aiemmin sanoimme, kansainvälisessä kaupassa on paljon esteitä. Lisäksi saatat kohdata ongelman muissa maissa jostakin täysin laillisesta maassasi. Lähetyksen on myös noudatettava lakeja ja määräyksiä matkan aikana, jos se kulkisi matkalla muiden alueiden läpi.

Siten se aiheuttaa paljon monimutkaisuutta, ja monien on vaikea seurata niitä. Kaupparahoituksen estoketjun avulla kaikki alueelliset säännökset voidaan kuitenkin ylläpitää vain yhdestä paikasta. Lisäksi se voi myös pakottaa KYC / AML-ratkaisut tekemään siitä vankemman.

Katso meidän Ultimate Blockchain -huijausarkki oppia lisää blockchainista helposti!

Mahdollinen Blockchain-kaupan rahoituksen käyttötapaus

On olemassa monia blockchain-kaupan rahoituksen käyttötapauksia. Katsotaanpa, mitä ne ovat, eikö niin?

 • Maksuvarmuus automaatioprosessin avulla

Perinteisesti akkreditit tarjoavat tehokkaan tavan vähentää kansainvälisen kaupan riskiä. Tämä on kuitenkin osoittautumassa tuottamattomaksi tässä asiassa. Miksi?

Korkeamman hintapisteen vuoksi, jonka se tulee. Tyypillisesti pankit helpottavat toimitus- ja kauppavirtaa, ja ne tarjoavat hyvityskirjeitä.

Lisäksi kaikki remburssit perustuvat asiakirjoihin, mutta ne eivät sisällä tavaroiden toimittamista tai edes tavaran laatua. Lisäksi toisinaan se ei edes sisällä sopimusten teknisiä oikeudellisia näkökohtia.

Tämän seurauksena pankki muotoilee tiettyjä kohtia ja ylläpitää harkintavaltaa. Todellisuudessa tämän tyyppinen tilanne aiheuttaa kiistoja, koska monta kertaa ihmiset tulkitsevat niitä väärin. Lisäksi terminologisten vaatimusten virheet tekevät siitä paljon pahempaa. Tämän vuoksi tavarat pysyvät toimituspaikassa ilman vaatimuksia.

Jos LC- ja kauppa-asiakirjojen maksujen välillä ilmenee minkäänlaista datan ristiriitaa, viivästy. Joten ellei ostaja hyväksy sitä, myyjä ei saa sitä, mikä on myyjälle menetys. Lisäksi jos LC on voimassa vain lyhyen ikkuna-ajan ja lähetysten käsittely kestää kauemmin, se muuttuu virheelliseksi. Siksi aiheuttaa enemmän ongelmia kuin vähentää niitä.

Kuinka Blockchain-kaupan rahoituksen käyttötapa voi auttaa

Siksi tässä tapauksessa blockchain-kaupan rahoituksen käyttötapaus voi todella olla hyödyllinen. Blockchain-kaupan rahoituksen käyttötapauksen avulla voit mallintaa LC: n itsensä toteuttavana älykkäänä sopimuksena.

Tämän menetelmän käyttö automatisoi vaatimustenmukaisuuden todentamisen kaupankäynnin ehtojen mukaisesti, ja se olisi turvallinen ja nopeampi maksu myyjälle. Sinun ei tarvitse huolehtia maksusta ongelmatilanteissa, koska sille ei ole mahdollisuutta.

Lisäksi prosessin automatisointi tarkoittaisi myös sitä, että mahdolliset lisääntyvät ristiriidat havaitaan alusta alkaen. Siksi se on yksi tehokkaista blockchain-kaupan rahoituksen käyttötapauksista.

 • Toimitustakuu ostajille, jotka käyttävät kaupankäyntivarojen tokenointia

Näkyvyys on yksi kaupan rahoituksen tärkeimmistä avaimista. Se johtuu siitä, että ostajien on tiedettävä oikea-aikaiset ilmoitukset siitä, milloin he voivat saada mahdollisen tavaralähetyksen. Lisäksi jatkokäyttäjien velvollisuuksien täyttämiseksi heidän on tiedettävä lähetyksen sijainti.

Monissa tapauksissa ostajilta todellakin puuttuu tämä skenaario, eikä heillä ole asianmukaista tietoa mahdollisista viivästystekijöistä tai huonoista sääolosuhteista, satamien ruuhkautumisesta ja monista muista tapauksista varsinaiseen toimitusaikaan saakka. Lisäksi tämä rajoittaa mahdollisuutta ennakoida liiketoiminnan riskejä ja lieventää niitä.

Muut kuin nämä kaupan asiakirjat tulevat myös erikseen lähetyksestä. Joten vaikka sinulla on lähetys, et voi vaatia sitä ennen kuin saat tarvittavat asiakirjat. Lisäksi ihmiset voivat helposti väärentää asiakirjoja tiettyjen arvokkaiden seikkojen manipuloimiseksi, mikä puolestaan ​​johtaa kiistoihin.

Lisäksi se johtuu pääasiassa vuorovaikutuksesta sidosryhmien välillä, kauppamenettelyistä, vaihteluista maiden lainsäädännössä ja asianmukaisten turvallisuusprotokollien puutteesta. Siksi näet yhä enemmän asiakirjojen petoksia kauppayhtiöiden välillä.

Kuinka Blockchain-kaupan rahoituksen käyttötapa voi auttaa

Kaupan rahoituksen blockchain-alustalla voit ratkaista tämän ongelman helposti. Lisäksi blockchain-kaupan rahoituksen käyttötapaus on enemmän kuin kykenevä käsittelemään toimitusongelmia. Voit käyttää kauppaketjun estoketjua digitoimaan kaikki kaupankäynnin kohteet salausmerkkeillä. Lisäksi voit käyttää sitä myös huoltajan merkitsemiseen tai haltijan omistajan vaihtamiseen lähetysprosessin yhteydessä.

Sinun tarvitsee vain yhdistää kahden kauppayhtiön välinen siirto ja luoda alkuperäketju. Lisäksi kuka tahansa asianomainen osapuoli voi myös antaa kaupan asiakirjat suoraan blockchain-kaupan rahoitusalustalle ilman vaivaa.

Lisäksi omaisuuden merkitseminen kaupankäynnin rahoitusalustan lohkoketjussa tarjoaa paremman riskinhallintavaihtoehdon sen sijaan, että luotettaisiin fyysisiin asiakirjoihin. Yhdessä kaupan rahoituksen lohkoketjun reaaliaikaisen seurantavaihtoehdon kanssa ne voivat vähentää riskiä edelleen, koska he tietävät tarkalleen, missä lähetys on.

Lisäksi, jos aloitat blockchain-kaupan rahoituksen käyttötavan asiakirjojen, kuten konossementin, vaihtamiseen, lyhennät rahdin pitoaikaa. Lisäksi pystyt myös estämään asiakirjojen käsittelystä johtuvat tappiot helposti kaupan rahoituksen lohkoketjun avulla.

 • Riskien vähentäminen ja tulojen lisääminen maksuvälineiden digitoinnin avulla

Erilaiset myyntisaamiset toimivat neuvoteltavana välineenä toimittajalle tai jopa ostajalle. Välineet, kuten luonnokset, shekit, vekselit ja setelit, antavat sinulle tarvitsemasi turvallisuuden. Sinun on kuitenkin toimitettava ne pankkiin tai käytettävä muita rahoituslaitoksia.

Lisäksi tämä varmistaa, että sinulla on riittävästi rahoitusta myyntiin tai ainakin kaikkien instrumenttien siirtämiseen alennusten, menetysten ja factoringin avulla.

Monissa tapauksissa pankkien on kuitenkin kohdeltava paljon petollisia tekijöitä. Nämä ovat kauppatietojen rajoitettu saatavuus, manuaalisen seulonnan korkeammat kustannukset ja monet muut tekijät, jotka tekevät niistä haavoittuvia.

Tämän seurauksena saatat joutua kärsimään merkittäviä menetyksiä, kuten väärennetyt saamiset, päällekkäinen rahoitus, kalliit oikeudenkäynnit, maineen vahingot, monen miljoonan dollarin sakot jne..

Lisäksi toinen merkittävä rahoituskivun kohta on ajankohtaisten kauppahyvitysten puute ja pk-yritysten riittämättömyys. Tämän seurauksena he saavat ostajilta lykättyjä maksusääntöjä, mutta heidän pääomavaatimustensa täyttämiseen ei ole likviditeettiä.

Lisäksi saamisten asiakirjojen myöntämisen, siirtämisen, varastoinnin ja lunastamisen yleiskustannukset tekevät siitä tehoton, aikaa vievä ja kallis vaihtoehto. Joten lopulta olet juuttunut liian hitaaseen kaupparahoitusjärjestelmään.

Kuinka Blockchain-kaupan rahoituksen käyttötapa voi auttaa

Blockchain-kaupan rahoitusalusta voi kirjaimellisesti auttaa tässä tapauksessa. Todellisuudessa kaikki maksuvälineet ovat itse asiassa kaupankäynnin luottovälineitä. Joten voit antaa ne suoraan blockchain-kaupan rahoitusalustalle alkuperäisenä omaisuutena.

Lisäksi voit myös luoda velkakirjoja tai vekseleitä blockchain-kaupan rahoitusalustalle liikkeeseen laskevien ja lunastavien yritysten välillä. Jos pystyt suoraan laskemaan liikkeeseen kaikki maksuvälineet blockchain-kaupan rahoitusalustalla, pääset eroon petollisesta laskutusongelmasta, joka ympäröi pk-yrityksiä.

Lisäksi voit myös lisätä likviditeetin tasoa kauppaketjun alustan ketjussa. Tämä vähentää pitkällä aikavälillä riskitasoa ja lisää kokonaistulojasi.

 • Hyvien kumppaneiden tunnistaminen henkilöllisyyden hallinnan avulla

Identiteetin hallinta on yksi kaupan rahoituksen tärkeistä kysymyksistä. Yleensä kansainvälisessä kaupassa on tuskin mitään vaihtoehtoja tavata tai vahvistaa yritystä, jonka kanssa teet yhteistyötä.

Siksi monissa tapauksissa on olemassa valtava määrä vilpillistä toimintaa, jolla on yrityksen todellinen identiteetti. Monet yritykset vaativat mahdollisuuksia, joita he eivät voi tarjota, ja monet jakavat väärää tietoa yrityksestä.

Lisäksi on joukko yhteisyrityksiä, jotka teeskentelevät ostavansa tai myyvänsä tuotteita yrityksille, mutta kaupan lopussa he eivät maksa tai edes lähetä lähetystä. Pankkien on myös helpotettava kauppakauppoja täysin kattamaan molempien osapuolten kaikki toimitus- tai maksuriskit.

Kuitenkin ilman asianmukaista kanavaa henkilöllisyyden hallintaan, heidän on joskus kohdeltava myös valtavia menetyksiä.

Kuinka Blockchain-kaupan rahoitusalusta voi auttaa

Nyt teknologian estoketjun kehittyessä kaupan rahoitusalusta voi tarjota sinulle identiteetinhallintajärjestelmän. Joten, kaikkien osapuolten, jotka haluavat liittyä verkostoon, on todistettava henkilöllisyytensä, ja voit säilyttää nuo asiakirjat kaupankäynnin rahoitusalustan blockchainissa.

Lisäksi on erittäin helppoa varmistaa, että he ovat aitoja tai todellisuudessa kuka väittävät olevansa, koska pystyt tekemään sen reaaliajassa.

Kun yritysten luottokelpoisuus on vahvistettu, voit varmistaa, että kaikki asiakirjojen historia on blockchain-pohjaisella kaupan rahoitusalustalla. Näin voit hallita kaikkia niitä yhdestä paikasta.

Yritysten kaiken identiteetin säilyttäminen tarjoaa myös avoimemman ja tehokkaamman blockchain-pohjaisen kaupan rahoitusalustan.

 • Sopimusten ja asiakirjojen hallinta muuttumattomalla pääkirjalla

Koska käsittelet paljon paperiraportteja kaupan rahoituksessa, on melko tavallista, että hallinnoit kaikkia asiakirjoja ja sopimuksia vastaavasti. Yleensä ihmisten on tarkistettava tietyt asiakirjat tiettynä ajankohtana kaupankäynnin aikana. Siksi on tärkeää, että hallitset niitä kaikkia tai muuten, vaikka tekisitkin yhden virheen, se voi aiheuttaa ongelman.

Toisaalta joudut käsittelemään myös monia oikeudellisia näkökohtia. Joten kaikki pienet ongelmat voivat johtaa oikeudenkäynteihin tai suuriin sakkoihin. Todellisuudessa harvat eivät pysty hallitsemaan kaikkia asiakirjoja vastaavasti ja myös ylläpitämään kaikkia sääntöjä kunnolla.

Kuinka Blockchain-pohjainen kaupan rahoitusalusta voi auttaa

Blockchain-pohjaiset kaupan rahoitusalustat voivat helposti hallita kaikkia kauppaan liittyviä asiakirjoja verkosta. Lisäksi asiakirjat, kuten sääntely-, talous-, vakuutus- ja kaupalliset asiakirjat, ovat täydellisiä todisteita, koska voit hajauttaa ne ja tehdä niistä asiaankuuluvien osapuolten saataville.

Joten kaikki tekevät vain muutoksia uusimpaan versioon ja kaikki muu kuin se on muuttumatonta.

Yleensä blockchain-pohjaisissa kaupan rahoitusalustoissa on muuttumaton merkitys, joten kukaan ei voi muuttaa mitään. Koska sitä on kuitenkin päivitettävä jatkuvasti, jokaisen käyttäjän on tehtävä muutoksia uusimpiin tiedostoihin. Ilmeisesti tarvitset siihen tietyn valtuutusoikeuden. Kaikki asiakirjat olisi tarkastettava ennen niiden tallentamista pääkirjaan.

Lisäksi kaiken pitäminen blockchain-pohjaisen kaupan rahoitusalustan muuttumattomalla kanavalla varmistaa paremman tuotoksen joka kerta.

 • Alennetut maksutapahtumat automaattisella selvityksellä

Kuten jo tiedätte, kaupan rahoituksessa on lukuisia toimijoita. Kaikki eivät kuitenkaan ole välttämättömiä uudelle kaupan rahoituksen lohkoketjumallille.

Esimerkiksi pankit tekevät yleensä selvityksen ja varmistavat, että molemmat osapuolet saavat yhtäläiset oikeudet. Nämä prosessit tai pankin tarjoama palvelu vievät kuitenkin paljon aikaa ja rahaa.

Tarkemmin sanottuna hyvityskirja on muutama niistä tilinpäätöksistä, jotka edellyttävät korkeita kustannuksia. Joten pankit ovat tavallaan myös keskitason tai välittäjä kaupan rahoituksen kannalta.

Kuinka kaupan rahoituksen estoketjualusta voi auttaa

Kaupan rahoituksen lohkoketjumalli tarjoaa paljon erilaisia ​​tapoja käydä kauppaa. Voit käyttää tavallista tapaa ja tehdä kaiken kirjanpidossa. Tässä kaupan rahoituksen estoketjumallissa käsittelet kaikkia perinteisiä kaupan rahoituksen toimijoita.

Jos sinulla ja kauppakumppanillasi on kuitenkin luotettava taso tai jopa vahvistettu pätevä henkilöllisyys, kaikkia kerroksia ei tarvita kaupan aikana. Voit vain toteuttaa sopimuksen käyttämällä älykkäitä sopimusominaisuuksia kaupan rahoituksen lohkoketjualustalla. Siksi sinun on otettava käyttöön blockchain yrityksille.

Lisäksi sinun on vain määritettävä säännöt, joista molemmat hyväksyt, ja käyttää kaupankäyntiin natiivimerkkiä. Tällöin sinun ei tarvitse maksaa suuria palvelumaksuja kenellekään välittäjälle. Toinen mahdollisuus on, että kun olet tekemisissä vakaan alkuperäisen omaisuuden kanssa, ne ovat paljon kestävämpiä kuin fiat-valuutat.

Joten rajatylittävän maksun aikana sinun ei tarvitse huolehtia kaupan rahoituksen lohkoketjun muuntokysymyksistä. Lisäksi kaupan rahoituksen lohkoketjualustan transaktiomaksut ovat melko pieniä, joten se on win-win-tilanne kaikille.

Haluatko tietää enemmän Blockchain Transformationista? Katso meidän Blockchain Transformation -pelikirja!

Luku-5: Kuinka kaupan rahoitus voi toimia käyttämällä lohkoketjua

Vaihe 1: Käytä Trade Finance Blockchain -alustaa tavatakseen kauppakumppaneita

Aloitetaan ensimmäisestä vaiheesta. Jos kaupan rahoitus menee läpi, sinun on tavattava muut yritykset päästä sopimukseen. Lisäksi myyntitarpeesi ja ostotarpeesi vaihtelevat yrityksittäin, ja haasteena on saada sopivin kumppani.

Likviditeetin puutteen vuoksi kaupankäynnistä tulee hieman vaikeaa. Joten yhteydenpito oikean asiakkaan kanssa ei kuulu kaupankäynnin etuihin. Saatat tarvita esimerkiksi lähetystä takkeista, mutta se on valmistettava erityisesti tuotemerkkisi mukaan. Sitä varten käydään kauppaa ulkomaisen yrityksen kanssa, joka valmistaa takkeja. He eivät kuitenkaan pysty muokkaamaan sitä tarpeidesi mukaan.

Ongelmana on, että ei ole helppoa vaihtaa toiseen yritykseen, kun olet markkinoilla ilman likviditeettiä. Et ehkä edes tiedä muista pelaajista, jotka tarjoavat erityisen muokkauksen.

Blockchain-kaupan rahoituksen osalta voit kuitenkin saada haluamasi likviditeetin omalle kapealle. Yritykset ympäri maailmaa voivat tulla yhteen alustalle ja valita parhaan mahdollisen kauppakumppaninsa.

Vielä tärkeämpää on, että koska kaikki blockchain- ja kaupparahoitusalustalla on aitoa, siellä ei ole mitään mahdollisuutta vilpillisiin yrityksiin. Lisäksi tämä antaa ostajalle ja myyjälle mahdollisuuden käyttää blockchain- ja kaupparahoitusalustaa löytääkseen mahdolliset kauppakumppanit, jotka ovat luotettavia. Se on kuin markkinapaikka, jossa on vastaava moottori, joka vastaa ostajia ja myyjiä.

Lisäksi jokainen hahmottaa kykynsä ja vaatimukset saadakseen paremman tuoton kaupan rahoituksessa blockchainissa.

Vaihe 2: Luo älykäs sopimus ja tee tilaus

Kun löydät potentiaalisen kumppanisi, aloitat sopimuksen heidän kanssaan blockchain- ja kaupparahoitusalustalla. Tätä varten sinun on otettava heihin yhteyttä suoraan vertaisverkkoyhteyden kautta.

Kun tiedät, että molemmat osapuolet ovat hyväksyneet kaikki sopimukset, voit aloittaa sääntöjen määrittelemisen älykkäillä sopimuksilla blockchain- ja kaupparahoitusalustalla. Mikä tahansa kaupan rahoitus blockchain-alustalla tarjoaa älykkäitä sopimusominaisuuksia, koska se on yksi tarvittavista elementeistä. Lisäksi digitaalisen sopimuksen luominen blockchain- ja kaupparahoitusalustalle on melko helppoa.

Lisäksi monet blockchain-yhtiöiden kaupan rahoitus tarjoavat malleja sopimusten tekemiseen. Joten et myöskään tarvitse teknistä tietoa. Tämän jälkeen, kun molemmat osapuolet katsovat sopimusta reaaliajassa ja sopivat, ostaja aloittaa tilauksen.

Vaihe 3: Ostajan pankkimaksusitoumus

Kuten tiedät jo nyt, molemmat osapuolet pankki huolehtivat pääasiassa kaupan rahoituksen maksuprosessista. Joten, jos kyseessä on blockchain-kaupan rahoitus, molempien osapuolten pankit ovat myös älykkäässä sopimuksessa.

Tällä tavoin he tarkastelevat sopimusta ja prosessia ja aloittavat sitten tietyt vaiheet, jotka tarvitsevat heidän toimiaan. Lisäksi, kun älykkäät sopimusehdot täyttyvät, he voivat suorittaa maksun käyttämällä kaupan rahoitusta blockchain-alustalla. Lisäksi maksu suoritetaan ostajan pankkitililtä myyjän pankkitilille.

Vaihe 4: Myyntisaamisten rahoitus

Yleensä kaupan rahoitus maksetaan 30, 60 tai 90 päivän kuluessa. Se riippuu enimmäkseen lähetyksen ajoituksesta. Lisäksi kansainvälisen kaupan lähetykset voivat viedä paljon aikaa reitistä riippuen.

Lisäksi myyjällä ei ehkä ole aikaa odottaa niin kauan saadakseen maksun. Sen sijaan he voivat nopeuttaa saamisrahoituksen prosessia pankilta. Kuinka he tekevät sen?

He voivat myydä laskunsa toiselle factoring-yritykselle ja saada käteistä sen sijaan blockchain- ja kaupparahoitusalustalla. Lisäksi myyjän pankki toimittaa laskun, ja factoring-yritys ryhtyy älykkääseen sopimukseen ja maksaa myyjälle.

Tämän jälkeen factoring-yritys ja ostaja työskentelevät suoraan älykkään sopimuksen parissa blockchain- ja kaupparahoitusalustan avulla.

Vaihe 5: Tavaroiden lähetys ja seuranta

Lähetysprosessin seuraaminen blockchain- ja kaupparahoitusalustalla on erittäin helppoa. Lisäksi prosessi on samanlainen kuin toimitusketjun tuotteiden seuranta. Seuranta antaa ostajan ja myyjän tietää tarkalleen, missä lasti on. Lisäksi sillä ei ole merkitystä, millä tavoin myyjä toimittaa tavarat. Seuranta ilmoittaa heille aina tavaroiden tarkan sijainnin ja kunnon.

Edistyneempi kaupan rahoitus blockchain-alustoilla tarjoaa erityisiä seurantavaihtoehtoja. Lisäksi niiden avulla voit tietää tietyt ominaisuudet, kuten sääolosuhteet tai lämpötilan tai tavaroiden koskemattomuuden. Lisäksi voit myös seurata tuotteen laatua, jos se on sääherkkä.

Joten kun myyjä lähettää tavarat, molemmat osapuolet seuraavat lähetysprosessia.

Vaihe 6: Ostaja vahvistaa kaupan

Kun ostaja saa lähetyksen ja näkee älykkään sopimuksen päivityksen, hän ottaa yhteyttä kuljetusyhtiöön sen vahvistamiseksi. Kun jokainen asiakirja on todistettu alustalla, ostaja vahvistaa älykkään sopimuksen kaupan.

Lisäksi vahvistamiseksi tulee olla mahdollisuus napsauttaa painiketta vahvistaaksesi sen. Riitatapauksissa on mahdollisuus ratkaista kiista kaupparahoituksessa blockchainilla. Lisäksi saat useita vaihtoehtoja valita minkä tyyppinen ristiriita tai valitus sinulla on ostajaa tai myyjää vastaan.

Tämän käsittelyn jälkeen ostaja vahvistaa maksun käyttämällä blockchainin kaupparahoitusta. Erilaisten ratkaisujen tapauksessa kuitenkin toteutetaan tiettyjä toimia.

Vaihe 7: Myyjä saa maksun

Lähetys tehdään, ja ostaja vahvisti sen blockchain- ja kaupparahoitusalustalla. Joten älykäs sopimus aloittaa automaattisesti maksun myyjälle kauppaketjun avulla blockchainissa.

Ensinnäkin ostajan pankki veloittaa rahamäärän tililtä ja lähettää sen sitten suoraan myyjän pankkitilille. Toiseksi myyjän pankki vahvistaa maksun blockchain- ja kaupparahoitusalustalla. Lopuksi molemmat osapuolet päättävät sopimuksen, kun kaikki meni läpi kohdalla.

Katso oppaamme Blockchain vakuutuksiin täältä!

Blockchain-yhteenliittymä, yritykset ja suositut yritysten Blockchain-alustat kaupan rahoittamiseenInfografinen

kaupan rahoituksen blockchain-yhteenliittymät

Luku-6: Suositut yrityslohkoketjut, jotka soveltuvat kaupan rahoitukseen

On monia yrityksiä, jotka toteuttavat blockchainia. Kaikki eivät kuitenkaan sovellu kaupan rahoituksen kapealle. Rahoitus on yksi blockchain-tekniikan tärkeistä käyttötapauksista, ja monet yritykset tarjoavat nyt erityisiä ratkaisuja kaupan rahoittamiseen blockchain-alustoille.

Jos etsit parhaita kaupan rahoittamiseen tarkoitettuja blockchain-yrityksiä projektisi polttoaineeksi, sinun kannattaa tarkistaa kaikki alla olevat vaihtoehdot. Olemme valinneet suosituimman ja parhaiten sopivan yrityslohkoketjun, joka soveltuu kaupan rahoitukseen. Katsotaan siis mitä ne ovat –

 • Hyökkääjä

Aloitetaan yhdestä tämän alan suurimmista toimijoista – Hyperledger. Hyperledger on Linux-projekti, ja se tuli vuodelta 2016. Lisäksi Hyperledger sattuu olemaan loistava ratkaisu erilaisille aloille, mukaan lukien kaupan rahoitus.

Kaupan rahoituksen lohkoketjuyritykset pitävät sitä ehdottomasti sopivana projektina laaja-alaisen integraation vuoksi. Tällä hetkellä Hyperledgerillä on käynnissä yli 185 yhteistyötä. Lisäksi kymmenen erityyppistä projektia laukussa Hyperledger hallitsee käytännössä markkinoita.

Sinulla on ilo tietää, että monet heidän hankkeistaan ​​tukevat kaupan rahoitustekniikkaa ja tarjoavat yksinoikeuksia juuri sitä varten.

Mitä se tarjoaa?

Sallittu estoketjujärjestelmä

Kaupan rahoituksen lohkoketjutekniikka tulee luvanvaraisten puitteiden kanssa. Joten kun liityt verkkoon, sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Lisäksi voit löytää asiaankuuluvat kumppanisi helposti.

Suuri skaalautuvuus ja parempi suorituskyky

Kaupan rahoituksen lohkoketjualustojen on oltava skaalautuvia. Niiden on myös katettava tuhansia tapahtumia sekunneissa. Siksi Hyperledger tarjoaa suuren skaalautuvuuden ensiluokkaisella tuotoksella.

Tarvittavien tietojen saatavuus

Kaupan rahoituksen lohkoketjualustojen on käsiteltävä paljon arkaluontoista dokumentaatiota. Lisäksi heidän olisi varmistettava, että vain kauppakumppanit näkevät ne. Tätä varten Hyperledger-tarjouksen on tiedettävä vain kirjanpidon tietojen saatavuus.

Runsaat kyselykielet

Hyperledger tarjoaa rikkaita kyselykieliä, joten kaikkien kauppayhtiöiden olisi helppo etsiä tietokannasta.

Modulaarinen arkkitehtuuri

Uusien ominaisuuksien lisääminen kaupan rahoituksen lohkoketjualustalle olisi helppoa verkon modulaarisen rakenteen kanssa.

Arkaluontoisten tietojen turvallisuusmittaus

Hyperledger tietää, että kaikilla rahoituspalveluilla on oltava korkealaatuinen turvallisuus, johon kukaan ei voi hakata.

 • Ethereum Enterprise Alliance

Toinen loistava yritysalusta kaupan rahoituksen lohkoketjuyrityksille on Ethereum Enterprise Alliance. Ethereum on yksi vanhimmista blockchain-tekniikoista ja markkinoiden suosituin asia. Lisäksi jokainen bitcoin-arkkitehtuurin ongelma on olematon Ethereumissa.

Lisäksi tämä foorumi tarjoaa vankan valikoiman toimintoja kaupan rahoituksen lohkoketjuyrityksille. Se ei kuitenkaan koske vain finanssialoja. Korkealaatuisten yritystarpeiden kysynnän vuoksi Ethereum perusti konsortion, jossa oli yli 250 jäsentä. Lisäksi ne ovat voittoa tavoittelematon luvaton lohkoketju.

Joten saatat ajatella, että ne eivät sovi parhaiten taloudellisiin syihin. Ne tarjoavat kuitenkin erityisen rajoittavan pääsyn yksityisyyttä tarvitseville osapuolille.

Mitä se tarjoaa?

Avoin foorumi

Ensinnäkin ne tarjoavat avoimen lähdekoodin alustan kaupan rahoittamisen lohkoketjualustoille.

Viranomainen

Kaupan rahoittamisen blockchain-hankkeiden on käsiteltävä EEA: n arvovaltaista vaikutusta. Tämä johtuu siitä, että avoimen ekosysteemin ylläpitämiseksi on oltava tiettyjä säännöksiä, ja EEA pitää ne yllä. Lisäksi, jos huomautat ohjeistasi alusta alkaen, heidän on helpompi pitää se yllä.

Tarjoa valtion tukea

Mikä voi olla parempi tapa käynnistää kaupparahoitusprojektisi kuin saada täydellinen valtionvaraus? Yleensä blockchain-alustat käsittelevät laki- ja sääntelykysymyksiä. Rahoitusalan on kuitenkin oltava lain alainen. Ja EEA tarjoaa juuri sitä.

Kehittyvä järjestelmä

Kukaan ei halua jäädä jälkeen, ja siksi EEA päivittää aina ominaisuuksiaan ja lisää alustan julkiseen versioon. Tällä tavoin sekä yksityinen että julkinen foorumi hyötyvät. Ja niin tulee olemaan kaupan rahoituksen estoketju.

KYC / AML-protokollat

Kaupan rahoituksella on oltava KYC / AML-protokollat, jotta he tuntevat paremmin asiakkaansa. EEA: n kanssa saat kaikki tämän kaltaiset oikeudelliset piirteet.

 • R3 Corda

R3: n Corda on yksi Corda-ohjelmiston kaupallisista blockchain-versioista. Lisäksi alusta on suunniteltu avoimen lähdekoodin yrityskäyttäjille. Tarpeetonta sanoa, että kaupan rahoittamisen blockchain-yritysten tulisi ehdottomasti käyttää sitä.

Parasta tässä alustassa on, että se on tarkoitettu pääasiassa talousosioihin. Vaikka viimeaikaisissa tapahtumissa on myös muita toteutuksia, se on silti enimmäkseen tarkoitettu finanssialoille. Siksi sen käyttö kaupan rahoituksen lohkoketjuympäristössä voi olla paras puhelu.

Corda tuli vuodelta 2015, ja tällä hetkellä laukussa on yli 200 jäsentä. Lisäksi kaupan rahoituksen estoketjuyritykset voivat todella käyttää sallittua luonnetta projekteissaan.

Mitä se tarjoaa?

Sovelluksen palomuuri

Ehkä etsit parasta blockchain-sovelluksen palomuuria. Sitten Corda on täällä pelastaa päiväsi. Kaupan rahoitus tarvitsee vahvan suojan asiakirjojen vuotamiselta ja peukaloinnilta. Lisäksi Cordan avulla kaupan rahoituksen estoketju voi hyödyntää tätä mahtavaa palomuuria asiakirjojensa suojaamiseksi.

Salaus

Toinen hyödyllinen ominaisuus kaupan rahoituksen lohkoketjuihin on edistyneen tason salauksen käyttö. Tätä varten he käyttävät salausta; tämä on kuitenkin paljon enemmän esimiehiä kuin mikään muu salaus markkinoilla. Kolmannen osapuolen on käytännössä mahdotonta purkaa sitä.

Korkea saatavuus

Alusta tarjoaa korkean saatavuuden kaikille kaupan rahoituksen estoketjuyhteisöille. Se on käytössä 24/7 samalla edistyneellä ulostulolla.

Katastrofien seuranta ja toipuminen

R3 Cordan avulla voit seurata ylellisyystavaroiden sijaintia. Katastrofien sattuessa on lukemattomia tapoja toipua laiturilta. Lisäksi on olemassa tärkeitä välineitä jopa ennustaa tällainen katastrofi sen välttämiseksi.

 • Ripple

Vuodesta 2012 Ripple on ollut huippuluokan blockchain-foorumi markkinoilla. Kuitenkin tuolloin se oli Opencoin. Myöhemmin vuonna 2015 se muutettiin nimellä Ripple. Kaupan rahoituksen lohkoketjuyritykset rakastaisivat tätä alustaa, koska niiden RippleNet yhdistää pankkeja, maksupalveluntarjoajia, yrityksiä, omaisuudenvaihtoa jne..

Joten, jos etsit minkäänlaista taloudellista pelaajaa, RippleNet on saanut selkäsi. Lisäksi kaupan rahoituksen blockchain-yritykset olisivat innoissaan käyttämästä melkein ilmaisia ​​maailmanlaajuisia liiketoimia. Tällä hetkellä heidän kanssaan työskentelee yli 100 organisaatiota.

Mitä se tarjoaa?

Löydä uudet markkinapaikat

Monet rahoituslaitokset kamppailevat oikean asiakkaan löytämiseksi ja pääsevät sopimuksiin petollisten yritysten kanssa. Sen lisäksi, että se vahingoittaa kaupan rahoitusyhtiöiden mainetta, se myös aiheuttaa tulojen siirtymisen alaspäin.

Tämän Ripplen käsitteleminen tarjoaa uusia markkinapaikkoja, joista voit löytää potentiaalisia ostajia ja myyjiä.

Varmista lisää asiakkaita

Vankan alustan, kuten Ripple, avulla voit houkutella lisää asiakkaita luomaan sopimuksia verkkojärjestelmään. Yleensä myyjät olisivat innoissaan, koska he saavat maksuja lyhyessä ajassa käyttämällä kaupan rahoituksen estoketjua.

Turvaprotokollat ​​ja turvallisuuskysymykset

Kaupan rahoituksen rakenteessa on paljon porsaanreikiä. Jotta Ripple olisi täydellisempi, se tarjoaa parhaat suojausprotokollat. Kaiken kaikkiaan ne tarjoavat erityisen turvallisuusominaisuuden kaupan rahoittamisen lohkoketjualustoille.

Maksuprosessin yksinkertaistaminen

Kaupan rahoituksen lohkoketjualustat tarvitsevat aina yksinkertaistettua tuotosta tältä toimialalta. Koska kaupankäynnin tyypillinen luonne on melko monimutkainen, monet ihmiset kohtaavat vaikeita asioita. Mutta Ripplen avulla yksikään kaupan rahoituksen estoketjuyritys ei voi nauttia yksinkertaistetusta tapahtumaprosessista.

 • Päätösvaltaisuus

Päätösvaltaisuuden pitäisi olla seuraava kaupan rahoituksen lohkoketjuyritysten luettelossa. Lisäksi kaupan rahoitusalusta on suunniteltu vastaamaan huippuluokan tuotoksia nopeammin. Päätösvaltaisuus toimisi parhaiten kaupan rahoituksen kanssa, koska verkkoarkkitehtuuri on varsin sopiva laajaan käyttöön.

Lisäksi, koska se tarkoittaa lupaa, sinun on hankittava yksityiset todennusominaisuudet, jotta pääset alustalle. Lisäksi tämä ominaisuus todella kulkee käsi kädessä finanssialan kanssa.

Kaupan rahoittamisen lohkoketjuyritykset rakastavat myös sitä, että alusta on erittäin skaalautuva eikä hajoaa paineen alla.

Mitä se tarjoaa?

Solmun hallintoviranomainen

Se on eräänlainen todennusprosessi verkkoon pääsemiseksi. Lähtötasolla viranomainen tarkistaa, onko osapuoli kelvollinen pääsemään verkkoon vai ei. Siksi verkosta löytyy aina luotettavia vahvistettuja ihmisiä.

Yksityiset liiketoimet

Kaupan rahoituksen estoketjualustojen on ylläpidettävä yksityisyyttä myös tapahtumien aikana. Siksi Quorum sallii kenen tahansa tehdä yksityisiä kauppoja toisen käyttäjän kanssa.

Sopimus äänestämällä

Päätösvaltaisuus saavuttaa sopimuksen enemmistöäänestyksellä. Ja niin, se ei toimi missään tyypillisessä energiaa kuluttavassa konsensusprotokollassa. Koska kaikki riippuu äänestyksestä, kaupan hyväksyminen kestää todella lyhyen ajan.

Huippuluokan suorituskyky

Toisin kuin Ethereumin julkinen versio, Quorum tarjoaa korkeatasoista suorituskykyä. Paitsi että se tarjoaa myös korkeamman transaktioprosentin kuin muut alustat.

Luku 7: Blockchain-konsortiot kaupan rahoittamiseksi

 • Me. käydä kauppaa

Kahdeksan pankkia kokoontui ja muodostivat We.trade-nimisen kaupparahoituksen blockchain-yhteenliittymät. Aikaisemmin We.trade tunnettiin nimellä Digital Trade Chain. Kuitenkin, jotta se olisi vaikuttavampi, he merkitsivät tuotemerkin We.trade-nimeksi. Tällä hetkellä he ottavat kaupan rahoituksen lohkoketjutukea IBM.

Lisäksi heidän pääasiallisena tarkoituksena on tarjota blockchain-peruskaupparahoitusta pienille ja keskisuurille yrityksille, kuten yleensä, nämä yritykset kohtaavat eniten ongelmia.

Lisäksi Hyperledger Fabricin ja IBM: n pankkialan kokemuksen avulla blockchain-pohjainen kaupan rahoitus on halvempaa ja helppokäyttöisempää.

Todellisuudessa kaupan rahoituksen lohkoketjukonsortiot ottavat kaikki palvelut Hyperledger Fabric v1.0.0: sta. Lisäksi Hyperledger pystyy olemaan enemmän kuin kykenevä olemaan kaupan rahoituksen estoketjualusta.

Tällä hetkellä kaupan rahoituksen lohkoketjun jäsenet ovat –

UniCredit, Rabobank, Santander, Deutsche Bank, Natixis, Nordea, KBC ja HSBC.

Kaupan rahoituksen blockchain-yhteenliittymät toimivat suoraan IBM Cloudissa. Lisäksi tällä tavalla kaupan rahoituksen estoketju jatkuu sujuvasti.

Lisäksi se seuraa, hallinnoi ja turvaa kansainvälisen ja kotimaisen kaupankäynnin blockchain-pohjaisen kaupan rahoituksessa. Lisäksi voit myös seurata kaikkea myös mobiililaitteilla. Joten tämä blockchain-pohjainen kaupan rahoitus on erittäin kätevää.

 • Marco Polo

On olemassa paljon rahoitusyhtiöitä, jotka muodostivat Marco Polo -kaupan rahoituksen lohkoketjutyön konsortioalustan. Lisäksi on toinen jäsen, joka toimii vain tarkkailijana ja joka ei osallistu mihinkään, on Kansainvälinen kauppa- ja forfaitingyhdistys (ITFA). Lisäksi ITFA koostuu yli 170 jäsenestä.

Marco Polo -kaupan rahoituksen lohkoketjut ovat olemassa, koska he haluavat tarjota parempaa pankkikokemusta sekä tarjota kaupan ratkaisuja potentiaalisille asiakkaille.

Tällä hetkellä Marco polo -kaupan rahoituksen lohkoketjukonsortiot ottavat teknisen varmuuskopion R3 Cordalta ja TradeIXilta. Tällä blockchain-pohjaisella kaupan rahoitusalustalla on useita etuja. Katsotaanpa mitä ne ovat –

 • Kustannusten keskinäinen toteutus: Marco polo -kaupan rahoituksen estoketju mahdollistaa kustannusten keskinäisen jakamisen useiden verkon osanottajien ja jäsenten kesken.
 • Ei riskiä: Kaupan rahoituksen lohkoketjualustan käyttäminen on erittäin hyödyllistä, koska ne eivät tarjoa nollariskejä, koska jokainen osallistuja on vahvistettu ja kiinnitetty lakiin ja asetuksiin.
 • Verkkovaikutukset: Mukana kriittisen massan tarvittavat ratkaisut vahvan verkkorakenteen edistämiseksi.
 • Yhteistyö: Asiantuntemuksen jakaminen ja teknologian kanssa pelaaminen koko alalla synnyttää innovaatioita. Lisäksi kaupan rahoituksen estoketjualusta edistää sitä.

Tällä hetkellä kaupan rahoituksen lohkoketjun jäsenet ovat –

Bangkok Bank, Natixis, Commerzbank, SMBC, DNB, ING, Standard Chartered, BNP Paribas, OP Financial ja NatWest.

 • Batavia

Batavia on toinen kaupan rahoituksen lohkoketjuista. Tällä hetkellä he tekevät yhteistyötä IBM: n kanssa kaupan rahoitusalustan toteuttamiseksi. Se on pieni pankkien yhteenliittymä, jolla on tällä hetkellä vain viisi pankkia.

Tällä hetkellä kaupan rahoituksen blockchain-yhteenliittymien jäsenet ovat –

CaixaBank, Erste Group, UBS, Bank of Montreal ja Commerzbank.

Batavia pyrkii olemaan, koska niiden tavoitteena on tarjota rajat ylittäviä kauppaverkostoja yhdessä monen osapuolen perustamisen kanssa. Lisäksi he haluavat sallia avoimen viejien ja maahantuojien ekosysteemin, jossa molemmat osapuolet voivat löytää asiaankuuluvia kauppakumppaneita.

Lisäksi kokeilujakson aikana toteutetaan myös monia suoria projekteja, kuten kuljetusmuotoja eri alueilla.

Batavia kävi kauppaa myös erikokoisilla tapahtumilla ja tuotteilla testatakseen, miten niiden alustan toiminta tapahtuu eri tilanteissa. Joten Batavian kaupan rahoittamisen lohkoketjukonsortioiden avulla asiakkaat voivat käydä kauppaa ilman virheitä täysin avoimesti. Lisäksi yhtenäisen kaupan rahoituksen lohkoketjualusta yhdistää myös tehokkaammat kumppanit.

 • Voltron

Voltron-kaupan rahoituksen lohkoketjukonsortiot perustuvat R3 Corda -alustaan. He tekevät kuitenkin myös yhteistyötä CryptoBLK: n kanssa teknisen tuen saamiseksi. Jälleen Voltronin mukana tulee 12 pankkia, jotka haluavat tehostaa kaupan rahoitusprosessia kansainvälisillä markkinoilla.

Tällä hetkellä kaupan rahoituksen blockchain-yhteenliittymien jäsenet ovat –

U.S Bank, Natwest, Bangkok Bank, Mizuho, ​​BNP Paribas, BBVA, Intesa Sanpaolo, ING, HSBC, Scotiabank, SEB ja CTBC pankki.

Tiedätte kaikki, kuinka akkreditit ovat perustarve kaupan rahoitukselle. Siksi Voltron tarjoaa jopa täysin todisteen siitä, että se tarjoaa suojatun kaupan rahoituksen estoketjualustan. Alustaa käyttämällä pankit voivat antaa hyväkirjoja ja asiaankuuluvia asiakirjoja huolimatta virheistä.

Koska molemmat osapuolet voivat esikatsella kaikkea suorana, he voivat myös päästä sopimukseen tai huomauttaa virheistä ennen sopimuksen allekirjoittamista. Yritysasiakkaat voivat lisäksi ladata asiakirjat suoraan vain kumppaneidensa kanssa. Joten kaikki ihmiset eivät voi tarkastella kaikkia arkaluonteisia asiakirjoja kirjanpidossa.

 • HKTFP

HKTFP on Hongkongissa toimiva kaupparahoituksen estoketjualusta. Alusta on pankkien ja Hongkongin rahaviranomaisen yhteistyö. Lisäksi kaupan rahoituksen lohkoketjualusta toimii todisteena konseptista, joka perustuu vain kaupan rahoituksen erityispiirteisiin.

Tällä hetkellä kaupan rahoituksen blockchain-yhteenliittymien jäsenet ovat –

Bank of China, HSBC, Hang Seng Bank, ANZ, Standard Chartered, DBS ja Bank of East Asia.

Ensisijaisena tavoitteena on saada jokainen asiakirja ja prosessi digitalisoitua. Lisäksi, jos meillä olisi yksi ainoa todellisten asiakirjojen muoto, ei olisi petoksia. Lisäksi he haluavat myös muodostaa yhteyden muihin kaupan rahoituksen estoketjualustoihin kauppaverkoston laajentamiseksi.

HKTFP on myös skaalautuva ratkaisu, koska kaupparahoituksen markkinat kärsivät likviditeetin puutteesta. Toinen suuri asia, jonka he haluavat ratkaista, on korkea hinnoittelu. Joten alustan avulla voit vihdoin käydä kauppaa alhaisilla kustannuksilla näillä alueilla.

Hyödyntääkseen alustan he käyttävät Hyperledger Fabricia.

 • Komgo

Komgo on toinen kaupan rahoituksen blockchain-yhteenliittymä. Niiden ensisijainen tavoite on tarjota tehokkuutta ja turvallisuutta yksinkertaistamisen, automatisoinnin ja tiettyjen toimialakohtaisten toimintojen edistämisen avulla.

Nykyisessä Komgo haluaa tarjota hajautetun blockchain-alustan kaupan rahoitusteollisuuden tietojenvaihtokysymysten ratkaisemiseksi.

Hyödykekaupassa he haluavat tuoda esiin tiedonvaihdon ja tietoturvan, mutta haluavat virtaviivaistaa sitä alustalla kokonaan. Alustan avulla ostaja ja myyjä voivat tavata saumattomasti suojattujen kanavien kautta. Tällä hetkellä he käyttävät Ethereumia blockchain-verkkonsa virittämiseen, ja he ottavat myös teknistä tukea ConsenSysin Kaleidolta.

Lisäksi konsortiossa on 15 erilaista sidosryhmää, johon kuuluvat hyödykekauppiaat, pankit, tarkastusyritykset ja suuret energiayhtiöt.

Kaupan rahoituksen yhteenliittymien jäsenet ovat –

Gunvor, Shell, BNP Paribas, Citi, Société Génerale, Macquarie, Mercuria, ING, ABN AMRO, Rabobank, Crédit Agricole Group, MUFG Bank, Koch Supply & Kaupankäynti, SGS ja Natixis.

Luku-8: Reaalimaailman yritykset, jotka käyttävät Blockchainia kaupan rahoittamiseen

 • Mizuho

Japanin Mizuho-pankki ottaa täysin käyttöön kaupan rahoituksen estoketjualustan. Äskettäin he suorittivat yhden ensimmäisistä kaupan rahoitustoimista Japanin ja Australian välillä ilman mitään hässäkkää. Lisäksi heidän mukaansa kaikki asiakirjat ja tiedot jaettiin sujuvasti osapuolten kesken.

Lisäksi Mizuho työskentelee tosiasiallisesti kahden muun osapuolen – Sompo Japan Nipponkoa Insurance ja Marubeni Corp. kanssa. Todellisuudessa niiden kaupan rahoituksen estoketjuratkaisu pystyy vähentämään merkittävästi aikaa kaupankäyntiin..

Tällä hetkellä he ottavat teknistä tukea IBM Japanilta kaupan rahoituksen lohkoketjualustan kehittämiseksi. Mizuhon mielestä heillä on kuitenkin vielä todella pitkä tie, ennen kuin projekti on ehdottoman täydellinen. Joten toivottavasti saamme pian suuren kaupan rahoituksen estoketjuratkaisun.

 • Barclays

Barclays on toinen yrityksistä, jotka muuttavat perinteisiä kaupan rahoitustapoja. Yhdessä yrityksen Wave kanssa he työskentelevät kaupan rahoituksen lohkoketjualustalla, joka käsittelisi maailmanlaajuisia kauppakysymyksiä.

Lisäksi heidän aivan uudessa kaupan rahoittamisen estoketjualustan hyvityskirjakaupassa tapahtui Seychelles Tradingin ja Ornuan välillä. Lisäksi molemmat osapuolet vaihtivat kauppa-asiakirjoja Wave-alustalla ilman ongelmia. Lisäksi he käyttivät SWIFT: ää varojensa maksamiseen.

Uusi kaupan rahoituksen lohkoketjuympäristö varmistaa, että kaikki sopimuksen osapuolet näkevät ja siirtävät lähetysasiakirjoja ja otsikoita suojatun hajautetun verkon kautta. Siten uusi järjestelmä voi todella nopeuttaa prosessia ja vähentää kokonaiskustannuksia.

Lisäksi se pystyy myös havaitsemaan petoksista asiakirjoista. Tällä hetkellä Barclays on ainoa yritys, joka tutkii Wave-alustan potentiaalia. Mutta he haluavat myös tehdä yhteistyötä muiden pankkien tai rahoituslaitosten kanssa hyödyntääkseen tämän upean kaupan rahoituksen estoketjualustan potentiaalin.

 • Kiinan kansantasavalta

Toinen loistava kaupparahoituksen estoketjualusta on matkalla maailmaan. Tällä kertaa Kiinan kansantasavalta johtaa hanketta huolestuneena tyypillisen kauppaympäristön ympäristöstä. Guangdong, Hong Kong ja Macao Dawan District Trade Finance Blockchain Platform on kaupan rahoituksen lohkoketju-aloitteen nimi.

Lisäksi tällä alustalla he pyrkivät luomaan ekosysteemin rajat ylittävälle kaupalle Hongkongin, Guangdongin ja Macaon lahden alueella.

Lisäksi niiden foorumi pystyy vähentämään kustannuksia alle 6 prosenttiin mikro- ja keskisuurille yrityksille. Tällä hetkellä he työskentelevät 7-8%: lla. Vaikka saatat ajatella, että se ei ole paljoakaan kustannusten laskua, mutta miljoonien kanssa tekemisissä jopa 1 prosentilla on valtava ero.

Jälleen, se ei ole vain kotimaan kauppaa, vaan se kattaa myös ulkomaiset yritykset. Heidän alustansa tarkistaa myös aitouden ennen käyttöoikeuden myöntämistä alustalle.

 • Scotiabank

Scotiabank tutkii kaupan rahoituksen lohkoketjua AlphaPointin blockchain-alustan avulla. Lisäksi yhteistyössä heidän kanssaan he vihdoin käyttävät projektia lähettääkseen kaupankäyntiasiakirjoja kokeiluna. Tällä hetkellä kokeilu on täysin positiivinen, joten voimme olettaa, että se toimii melko hyvin.

AlphaPoint otti käyttöön kirjanpitojärjestelmänsä, joka pystyy tarjoamaan omaisuuden digitalisointia, hallitsemaan kauppaa edeltäviä ja kaupan jälkeisiä asiakirjoja ja luomaan kauppapaikkoja. Lisäksi kokeilun aikana se toimi sekä Microsoft Azure -alustalla että AlphaPointin omalla alustalla.

Lisäksi kaupan rahoitusalusta on hyvin varustettu vanhojen järjestelmien kanssa. Vanhojen järjestelmien muuttaminen voi kuitenkin viedä paljon aikaa, koska kaupan rahoituksen lohkoketjun rakenne on melko monimutkainen.

Kaupan rahoituksen blockchain-alusta on myös enemmän kuin kykenevä käsittelemään tuhansia kauppoja sekunnissa päivässä! Se tukee myös petatavua tietoa!

 • SEB

SEB käyttää CGI: n kaupparahoituksen estoketjuratkaisua. Lisäksi heidän ratkaisunsa Trade360 kykenee erinomaisesti käsittelemään kaupan rahoitustapahtumien ja määräysten kuormituksen. SEB tarjoaa lukuisia rahoituspalveluja useissa maissa. He haluavat kuitenkin hyödyntää täyden potentiaalinsa sijoitus- ja yrityspankkitoiminnoissa täydessä vauhdissa.

Tässä heidän kumppanuutensa tulee pelaamaan. Trade360 on pilvipohjainen foorumi vain finanssisektorille. Lisäksi ne tarjoavat tuottoisia ohjelmistoja, arkkitehtuuria ja tukea kaikkiin maailmankaupan taloudellisiin tarpeisiin.

Lisäksi järjestelmä tukee sääntelyn noudattamista, mikä on kaupankäynnissä aivan välttämätöntä. Todellisuudessa foorumi voi tarjota jopa 30% liikevaihdon kasvua ja nopeamman tuotannon SEB-yritykselle.

Lisäksi siellä on turvallinen yksityinen pilviyhteisö, joka tukee sinua kaikin tavoin. Lisäksi se tarjoaa myös reaaliaikaisen raportoinnin; voit tarkistaa tilan reaaliajassa.

 • KBank

Kbank tai Kasikornbank Public Company Limited yrittää takuukirjeemme kaupan rahoittamista. Teknisenä tukena he käyttävät IBM: n Hyperledger-ratkaisua. Lisäksi heidän ensisijaisena tavoitteena on yksinkertaistaa ja vahvistaa takuukirjeen käsittelyä. Tähän sisältyy –

 • Parannetaan kaikkia kuluttajakokemuksia.
 • Tarjoa vahvoja turvatoimia.
 • Vähemmän kustannuksia molemmille osapuolille.

Kbank on Thaimaan yksi suurimmista takuukirjojen liikkeeseenlaskuista. Mutta erittäin kalliista luonteesta johtuen monet eivät pääse tarvitsemaansa hoitoa. Lisäksi ne tarjoavat myös monia taloudellisia ominaisuuksia, kuten kansainvälinen kauppa, liikepankki ja jopa sijoituspankki. Tässä tapauksessa heidän on käsiteltävä paljon turvallisuusvikoja ja riitoja.

Tällä hetkellä he haluavat vain digitalisoida prosessin niin, että se olisi mukavampi ja aikaa säästävä vaihtoehto kaikille asiakkailleen. Lisäksi kaupan rahoituksen estoketju olisi täysin paperiton, mikä vähentäisi temperamentin tasoa tässä osastossa.

 • Dubai Trade ja Dubai Custom

Dubai on yksi harrastajakaupungeista, joka hyväksyy blockchain-tekniikan hyödyllisyyden. Siksi, jotta se olisi entistä kätevämpää, he alkavat tutkia kaupan rahoituksen estoketjua jokaiselle Dubain tuonti- ja vientiliiketoiminnalle.

IBM työskentelee heidän kanssaan kokopäiväisesti tarjotakseen heille kaupan rahoituksen estoketjuratkaisuja. Lisäksi BAAS-palveluntarjoaja tekee myös yhteistyötä varustamoiden, pankkien ja lentoyhtiöiden kanssa tehdäkseen siitä yhteisen työn. Lisäksi Dubai Trade and Customs johtaa heitä tässä projektissa. Heidän ensisijaisena tavoitteena on parantaa tapoja ja vähentää varkaustilannetta kuljetuksen yhteydessä.

Hyperledger-tekniikkaa käytettäessä he pääsevät paremmin modulaariseen ympäristöön ja pystyisivät tarvittaessa laajentamaan verkkoa. Joka tapauksessa foorumi on laaja yhteistyö tai projekti kaupan rahoituksen lohkoketjun kapealla.

Luku-9: Loppusanat

Kaupan rahoitus on yksi suurimmista toimialoista, joilla on valtava rooli taloudessamme. Asianmukaisen huollon puuttuessa ns. Työjärjestelmä ei kuitenkaan enää toimi. Globaalin kaupan lisääntyvien huonojen kokemusten ja monien esteiden myötä maailmantalous ei voi täysin yhdistyä.

Tässä oppaassa olemme kuvanneet, kuinka blockchain-tekniikan käyttö voi mullistaa tämän sektorin. Blockchain-tekniikka ei tietenkään ole täydellinen. Se on kuitenkin paljon parempi kuin vanhat järjestelmät. Asianmukaisen kaupparahoituksen estoketjun avulla voimme vain toivoa parempaa kansainvälisen kaupan kokemusta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map