Kuinka käynnistää ICO onnistuneesti: Opas Blockchain-Crypto ICO -käynnistykseen

Oletko blockchain-crypto -yrittäjä, joka ajattelee käynnistää ICO: n? Olet ehkä kuullut, että ICO: n käynnistäminen on helppoa, mutta älä salli sitä. Vuonna 2017 902 ICO: sta vain 435 onnistui, mikä on vain 48%: n onnistumisprosentti! Sinun on tiedettävä, miten ICO käynnistetään onnistuneesti. Sukelletaan suoraan sisään!

Onko sinulla toimiva blockchain-käyttötapa ja asiakkaita?

”Yrityksen tarkoituksena on luoda ja pitää asiakas. Koska yrityksen tarkoituksena on luoda asiakas, yritysyrityksellä on kaksi – ja vain kaksi – perustoimintoa: markkinointi ja innovaatiot. “

Nämä ovat myöhään johtamisen guru Peter F Druckerin sanoja. Lukea “Kasvu markkinoinnin ja innovaatioiden avulla: kuinka Peter Drucker muotoili ReadyTalkia”Saadaksesi yksityiskohtaisen selvityksen Druckerin ajatuksista tästä.

Aloita perusasioista. Selvitä, onko sinulla toimiva liikeidea, jota myydään markkinoilla. Ota myös selvää, kuka asiakkaasi ovat. Jos estoketjuille ei ole kelvollista liiketoimintatapaa, älä suunnittele ICO: ta. Aloittaa alusta.

Sinun on suoritettava markkinatutkimus, koska ainoa tapa tietää, onko sinulla toimiva idea, on tarkistaa markkinat. Lue, miten voit suorittaa markkinatutkimuksia,Kuinka tehdä markkinatutkimusta: 5-vaiheinen opas“.

Tarvitset myös asiakkaita! Sinun on tiedettävä kuka he ovat, missä he asuvat, mitä he tekevät, mistä he saavat vastauksia kysymyksiinsä jne. Jotta menestyvä yritys voidaan rakentaa, sinun on visualisoitava asiakkaitasi. Luo ”Buyer Persona” eli kuvitteellinen asiakas, tosin perustuen todellisiin markkinatietoihin. Opi luomaan sellainenYksityiskohtaisten ostajahenkilöiden luominen yrityksellesi [Free Persona Template]“.

ICO-sijoittajat tutkivat yhä enemmän projekteja, ja he saattavat pitää hankettasi huijauksena, jos sinulla ei ole toteuttamiskelpoista liikeideaa. Lue miksi se on niin tärkeää: Aloittelijan opas: Kuinka havaita ICO-huijauksia.

Tarkista vaihtoehdot blockchain-hankkeiden rahoittamiseksi:

Harkitsitko kaikkia varainhankintavaihtoehtoja ennen ICO: n nollaamista? Esimerkiksi ajattelitko pääomasijoitusta (VC)? Päätä rahoitusreitti harkittuasi vaihtoehdot huolellisesti.

Huomaa, että ICO: t näyttävät usein houkuttelevilta, koska niitä pidetään helposti käynnistettävinä, mutta se voi muuttua pian. Harkitse myös etuja, joita VC tarjoaa esimerkiksi:

 • Riskipääomayritykset ovat kovanielisiä liikemiehiä. He ovat asiantuntijoita. Jos keräät varoja heiltä, ​​he ohjaavat ja pitävät sinua kädestä.
 • Heillä on hyvä maine, joten saat myös positiivisen medianäkyvyyden.

Lue, kuinka riskipääomasijoitukset vertailevat ICO: ita artikkelista “ICO vs VC: The Experience Matters”.

Rakenna loistava ICO-tiimi!

“Itse asiassa hyvistä suuriin menestyvien yritysten johtajat eivät aloita” missä “, vaan” kenellä “. He aloittavat saamalla oikeat ihmiset bussiin, väärät ihmiset pois bussista ja oikeat ihmiset oikeilla paikoilla. “


Nämä ovat johtamisasiantuntijan Jim Collinsin sanoja. Lue merkitys, jonka hän antaa suurelle tiimille:Hyvää suurelle“.

Tarvitset suuren teknisen ryhmän, jolla on todistettu kyky rakentaa blockchain-cryptocurrency -järjestelmiä. He tarvitsevat myös alan kokemusta. Joukkueen jäsenillä on oltava kunnia, esimerkiksi heidän olisi pitänyt julkaista useita oivaltavia artikkeleita blockchain-tekniikasta.

ICO: t ovat sääntelemättömiä, mutta sääntelyviranomaisten maailma ottaa ne huomioon. Tarvitset pätevän lakimiesten, jolla on todistettu ICO-kokemus ja joka on kehittyneen sääntelyskenaarion yläpuolella ICO: ille.

Suuri ICO-markkinointitiimi on välttämätön, koska ne voivat olla vain ero onnistuneen ja heikon ICO: n välillä.

Sijoittajat tarkistavat ensin ICO-tiimin valtakirjan osana valmistautumistaan ​​sijoittamiseen ICO: hon. Lue, kuinka tärkeänä he pitävät sitä, aiheesta ”Aloittelijan opas: Kuinka osallistua ICO: hon?”.

Kuinka käynnistää ICO onnistuneesti: tarvitset ensin hyvän strategian

Strategia koostuu tärkeimmistä tehtävistäsi. Yhden muotoilemiseksi sinun on esitettävä itsellesi kysymyksiä.

Ota huomioon seuraavat kysymykset kehittääksesi tuotekehitysstrategiasi:

 1. Rakennatko jotain tarpeeksi hajautettua käyttämään blockchainia?
 2. Tarvitsetko todella tunnusta? Jos et, sinun ei pitäisi käynnistää ICO: ta!
 3. Käytätkö liian monta testaamatonta teknologiaratkaisua? Se voi lisätä tuotekehitysriskejäsi!

Muista, että kun sijoittajasi lukevat ICO-asiakirjan, he kysyvät näitä kysymyksiä. Lue lisää aiheesta “Kuinka tarkistaa ICO: n julkaisu: opas potentiaalisille sijoittajille”.

Sinun on strategisoitava, miten pysyt sääntöjen oikealla puolella. Harkitse seuraavia kysymyksiä:

 1. Ovatko ICO: t laillisia lainkäyttöalueellasi?
 2. Täytyykö sinun noudattaa tuntemasi asiakkaasi (KYC) ja rahanpesun estämisen (AML) vaatimuksia?
 3. Myytkö suojaustunnuksia tai apuohjelmatunnuksia? Lainsäädäntövaatimukset ovat tiukkoja suojaustunnisteille, lue lisää kohdasta “Suojausmerkki vs apuohjelmatunnus: vertailu”.

Päättää hallintastrategiasta, esimerkiksi tuleeko hankkeesta tulevaisuudessa demokraattinen verkko-organisaatio, esimerkiksi ”hajautettu autonominen järjestö” (DAO)?

Markkinointistrategia on keskeinen osa. Sinun on otettava huomioon useita näkökohtia, esimerkiksi:

 1. Kuinka parhaiten hyödyntää digitaalisia markkinointikanavia verkkosivustosi, paperin, sisällön jne. Avulla?
 2. Mitä mainoskanavia käytät?
 3. Kuinka aktivoit salausyhteisöt?
 4. Kuinka monta rahaketta sinun pitäisi pudottaa?

Katso tämä “Aloittelijan opas: Kuinka luoda hyvä ICO-markkinointistrategia”.

Tee todistettavaa edistystä blockchain-tuotekehityksessäsi:

ICO-sijoittajat odottavat yhä useammin näkevänsä alfa- tai beetaversiosi tuotteestasi. Jos et ole vielä siellä, valmistaudu näyttämään toimiva prototyyppi. Sijoittajilla olisi hieno, jos käyttöliittymäsi ei ole vielä tyylikkäin, mutta he odottavat näkevänsä tuotteen.

Jos sinulla ei ole edes toimivaa prototyyppiä, varmista, että sinulla on avoimen lähdekoodin GitHubissa valmis tarkistettavaksi. Sijoittajat epäilevät, että projekti on huijaus, jos GitHub-arkisto on tyhjä tai jos projektilla on suljetun lähdekoodin.

Lue, miten sijoittajat suhtautuvat tuotteeseesi ja koodisi erittäin tärkeään alta: Aloittelijan opas: Kuinka havaita ICO-huijauksia.

Noudata ICO: n sääntelyvaatimuksia:

Kun Ponzi-järjestelmät etenevät ICO: iin, sääntelyviranomaiset ovat alkaneet tutkia ICO: ita nyt. Et halua, että sääntelyviranomaiset kutsuvat sinut.

Lakimiehesi on valmistauduttava sekä nykyisiin että tuleviin säädöksiin, sikäli kuin ne kohtuudella pystyvät ennakoimaan. Tähän sisältyy ICO: n oikeudellinen asema lainkäyttöalueella, KYC, AML, arvopaperimääräykset ja mahdollisesti paljon enemmän.

Et halua olla Top 5 Blockchain SEC -tutkimusten katsomiseen 2018 -luettelossa tai vastaavissa luetteloissa!

Suorita ennakoiva ICO-markkinointikampanja:

Tuotekehityksen ja oikeudellisten valmistelujen ollessa käynnissä tiimisi on jatkettava sisällön luomista. Tähän sisältyy ICO-verkkosivusto, valkopaperi, blogiviestit, sosiaalisen median viestit, kiinnostavat infografiikat, videot, podcastit jne. Sinulla on oltava erittäin ammattitaitoista ja kiinnostavaa sisältöä.

Ole ennakoiva

Palkkaa ICO-yhteisöpäällikkö sitouttamaan salausyhteisöt chat-sovelluksiin, sosiaalisen median alustoihin ja suosittuihin salausfoorumeihin ennakoivasti. Lue, miksi sinun on palkattava tämä tärkeä rooliICO-yhteisöpäällikkö: roolin merkitys ICOssa “.

Käytä PR- ja tiedotusvälineitä, mainoskampanjoita, palkkakampanjoita ja sähköpostimarkkinointia tehokkaasti houkutellaksesi sijoittajia ICO: lle. Varmista, että sinulla on oikea infrastruktuuri valmiina. Sinun on todella osallistuttava blockchain-crypto -tapahtumiin ja esitettävä projektisi potentiaalisille sijoittajille ja potentiaalisille asiakkaille.

Muista ohjata potentiaalisia sijoittajia verkkosivustosi, blogisi ja yhteisöjulkaisujen kautta siitä, miten he voivat osallistua ICO: si. Suosittelen, että luet “ICO-markkinointitarkistuslista blockchain-cryptocurrency -projektiisi” valmistautuaksesi paremmin.

Luo ICO-tunnuksia ja käynnistä ICO-tunnusten myynti:

Vaikka voit luoda blockchain-verkon ja salaustunnuksen tyhjästä, se kestää kauemmin ja vaatii suurempaa budjettia. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Ethereum blockchain -alustaa luomaan ICO-tunnuksesi ja aloittamaan ICO-tunnuksen myynnin.

Vaikka suhteellisen uusi, NEO ja EOS ovat kaksi muuta alustaa, jotka kilpailevat Ethereumin kanssa. Voit rakentaa tunnuksesi millä tahansa näistä. Lue, kuinka nämä uudet alustat kilpailevat Ethereumin kanssa aiheesta “EOS vs NEO: Kumpi ottaa Ethereumin (ETH) vastaan ​​DApps: ssä”.

Voit muokata tunnuksiasi myös toisen vaihtoehdon avulla. Voit käyttää Waves blockchain -alustaa ja suunnitella tunnuksesi. Katso, miten voit tehdä niin, aloittelijan oppaasta: Mikä on Waves Blockchain? Suunnittele rahasi! “.

Toivotan teille onnistunutta ICO: n käynnistämistä!

Huomaa: Jos sinun on ymmärrettävä ICO: n käsite paremmin, kannattaa lukea “Mikä on ICO: Johdatus alkuperäiseen kolikoiden tarjoamiseen”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map