NEP5: NEO Tokens Guide

Tässä oppaassa käsitellään NEO-alustan NEP5-tunnusta eri NEP5-lompakoiden ja -projektien kanssa sekä kattavaa NEO NEP5 -merkkiluetteloa.

NEO on kiinnittänyt paljon huomiota salausyhteisöön. Ei vain, että NEP5-standardi tuottaa myös uutisia, koska se on osa NEO-alustaa. Siellä on monia suosittuja NEP5-tunnuksia, mukaan lukien ONT, DBC ja NEX.

NEP5 on se, mihin keskitymme tänään. Oppaamme keskittyy tutkimaan, miten se toimii, miten se eroaa ERC20: sta. Luettelemme myös muutamia lupaavimmista NEP5-moottoriprojekteista (sekä nykyisistä että tulevista). Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, vertaamme sitä ERC20.

Ilmoittaudu nyt:Enterprise Blockchains Fundamentals -kurssi

Mikä on NEP5 NEO Token?

NEP on lyhenne sanoista “NEO Enhancement Protocol”. Luku “5” on yksinkertaisesti kaikkien sopima tarkistus. Se on myös versio, jonka kautta parannukset lisätään alustalle. Tämä tarkistus lisäsi myös NEO-pohjaisten kryptovaluutta-rahakkeiden tuen, samanlainen kuin Ethereum teki tähän asti.

Jos haluat tietää lähimmän vastaavan, niin ERC-20 ja ERC-223 -standardit Ethereumille. Nämä ERC-20- ja ERC-233-standardit olivat myös hyvä viite NEP5: n kehittämisen aikana. Sinun kannattaa tarkistaa vertailu ERC 20: n ja ERC 223: n ja ERC 777: n välillä.

Miksi tarvitset ensin protokollaa??

Protokollat ​​varmistavat, miten data tai koodikappale käyttäytyy tai on vuorovaikutuksessa verkon kanssa. Yksi yksinkertainen analogia on HTTP-protokolla. Se säätelee tietojen siirtämistä selaimelta palvelimelle. Näin jokainen selain tai palvelin tietää, mitkä vaiheet on suoritettava, ja varmistaa myös, että mikään ei riko prosessin aikana. Kehittäjillä on toisaalta noudatettava standardia kehitettäessä HTTP: tä käyttäviä sovelluksiaan. Tällä tavoin standardit ja protokollat ​​hallitsevat koko ekosysteemiä toimivuuden ja suorituksen parantamiseksi.

NEP-5 ei ole erilainen. Se on NEO-standardiprotokolla, joka hallitsee olennaisia ​​toimintoja, jotka tunnuksen tulisi toteuttaa verkon sisällä käytettäväksi. Esimerkiksi minkä tahansa NEO-pohjaisen tunnuksen tulisi olla NEP5, ennen kuin sillä voidaan käydä kauppaa tai vaihtaa eri osapuolten kanssa tai pörssissä. Tämä sisältää myös tarvittavat toimet, kuten tasapainotarkistukset, tunnuksen hyväksymisen, siirron ja niin edelleen.

NEP5-standardi varmistaa myös, että vähimmäisturva säilyy, kun rahakkeet ovat vuorovaikutuksessa muiden tunnusten tai lohkoketjun kanssa. Lyhyesti sanottuna NEO-lohkoketjussa toimivien tunnusten on täytettävä NEP5-standardi.

Lue lisää:Mikä on NEO Blockchain?

NEO NEP5 -merkkien maisema-infografiikka

NEP5-tunnukset

NEP5-toiminnot

Protokolla määritti, että NEP5-tunnuksessa tulisi olla seuraavat menetelmät. Saadaksemme paremman käsityksen luetteloimme ne alla.

 1. nimi() return string: Funktio palauttaa tunnuksen nimen merkkijonomuodossa.
 2. symboli() palauttaa merkkijonot: Funktio palauttaa merkkijonon merkkijonomuodossa.
 3. desimaalit () palauttaa tavun: Funktio palauttaa merkkien desimaaliarvot. Se kertoo, onko merkillä jakettavissa.
 4. totalSupply () palauttaa BigInteger: Funktio palauttaa merkkien kokonaismäärän
 5. balanceOf (tavu [] tili) palauttaa BigInteger: Funktio palauttaa tilin saldon.
 6. siirto (tavu [] mistä, BigInteger-summa): Funktio palauttaa osoitteista toiseen siirrettyjen merkkien määrän.

NEO NEP -tyypit

NEP: llä on tyyppejä. Kyllä, luit sen oikein. Sillä on kolme tyyppiä. Luetellaan ne alla.

 1. Vakio: NEP-standardia käytetään kuvaamaan muutoksia, jotka vaikuttavat kaikkiin tai useimpiin NEO-toteutuksiin. Se sisältää muutoksia, kuten verkon sisäinen protokolla, tapahtuman voimassaolosäännöt ja niin edelleen.
 2. Tiedotus: Informatiivista NEP: ää käytetään kuvaamaan NEO-suunnitteluongelmaa. Sitä käytetään myös yleisen tiedon tai ohjeiden jakamiseen.
 3. Meta: Meta NEP: ää käytetään kuvaamaan muutosehdotuksen tai sitä koskevan tapahtuman prosessi.

Tapaa NEP8 NEO Token

Jos olet NEO-blockchain-ekosysteemissä, olet ehkä kuullut NEP-8: sta. Se saattaa kuulostaa jonkin verran samanlaiselta nimeämiskäytännön vuoksi, mutta sitä ei pidä sekoittaa siihen.

NEP8: n tarkoituksena on tarjota pinoeristys NeoVM: lle. Sen tavoitteena on tarjota dynaamista kutsuturvaa ja tukea myös uusia ominaisuuksia tulevaisuudessa.

NEP8 vs. NEP5

Tämä tarkoittaa, että NEP8 on erilainen ja palvelee eri toiminnallisuutta verrattuna NEP5: een.

Tällä hetkellä NEP-8 ei ole aktiivinen eikä sitä ole otettu käyttöön mainnetissä. Se on ollut aktiivisessa kehityksessä ja testitilassa, jossa ehdotus on edelleen toiminnassa. Se on vain ehdotus, eikä se ole toistaiseksi selvä.

Tarvitsemmeko NEP5-tunnuksia?

Salaus tulee ensin mieleen erilaisista tekniikoista, joita meillä on tällä hetkellä markkinoilla. Kaikki alkoi Bitcoinista, joka käytti ensin blockchain-tekniikkaa. Se tunnetaan myös ensimmäisen sukupolven blockchain-tekniikkana. Sen jälkeen näimme toisen sukupolven blockchain-tekniikoiden, eli Ethereumin, LiteCoinin jne..

Sitten tuli NEO. NEO tarjoaa älykkään talouden, joka antaa kehittäjille mahdollisuuden luoda dApps älykkäiden sopimusten avulla.

Jotta NEO toimisi, NEP5 luodaan. On välttämätöntä ymmärtää, että ilman asianmukaista standardointia tunnukset eivät toimi tai toimi epätasaisesti ilman mitään perustaa tai ohjeita. Tämän vuoksi NEO-kehittäjien on tarpeen julkaista standardi, joka tunnetaan nyt nimellä NEP5.

Mikä tekee NEP-5 Special?

NEP5 on erityinen, ja voimme olla samaa mieltä siitä, että ne saavat NEO-ekosysteemin toimimaan moitteettomasti. Ne myötävaikuttavat NEO-ekosysteemiin ja vievät sen Ethereumin ekosysteemin tarjontaan. NEP5-merkki ei myöskään tuota kilpailua. Sen tarkoituksena on tehdä NEO-alustasta vahvempi kannustamalla kehittäjiä luomaan lisää NEP5-tunnuksia ja suorittamaan niitä alustalla. Tämä tarkoittaa, että se ruokkii innovaatioita ja menestyy myös tuottamalla arvoa kehittäjille ja merkkien haltijoille.

NEP5-standardi varmistaa paitsi NEP-tunnusten laadun myös helpottaa muiden vaihtoiden vuorovaikutusta niiden kanssa.

NEP5 NEO -merkit työssä

NEP5-standardi helpottaa myös NEO-tunnusten siirtämistä.

Käydään läpi miten se toimii. Ensinnäkin meillä on oltava NEP5-tunnukset NEO-julkisessa osoitteessasi. Sekä NEO että NEP5 ovat osa NEO-lompakkoa.

Nyt, jos lompakon haltija lähettää tunnuksen julkiseen osoitteeseesi, se näkyy automaattisesti NEO-estoketjussa. Voit myös seurata tunnuksia neotracker.io: n tai muiden seurantapalvelujen kautta. Lyhyesti sanottuna on helppo lähettää, seurata ja vastaanottaa NEP5-tunnuksia. Ne voidaan myös siirtää uusiin lompakkoihin tai keskuksiin, jotka tukevat NEP5-tunnusta.

NEP5 Lompakot

NEP5-rahakkeita voidaan myös tallentaa lompakkoihin. Koska se on hajautettu ekosysteemi, sinun on tallennettava tunnuksesi itse. Tätä varten voit käyttää maksutta saatavia lompakoita. Nämä lompakot ovat 100% turvallisia. Älä kuitenkaan koskaan jaa lompakkosi yksityistä avainta kenellekään. Jos teet niin, NEP5-tunnuslista varastetaan.

 1. NEON-lompakko: Se on yksi suosituimmista NEP5-lompakoista, joita saat. Se tallentaa vastaanottaa ja lähettää NEO-pohjaisia ​​rahakkeita. Lisäksi se tukee automaattista kaasuntuotantoa, jota jaetaan päivittäin. Sinun tarvitsee vain kirjautua sisään ja lunastaa vain napsauttamalla yksinkertaista painiketta. NEON-lompakko on avoimen lähdekoodin ja saatavana Windowsille, Linuxille ja MACOS: ille.
 2. NEO Tracker: Verkkopohjainen lompakko, joka tukee NEO: ta ja muita NEP5 NEO -merkkejä. Sitä voidaan käyttää myös offline-tilassa ja se tukee myös kaasua. Voit myös etsiä tapahtumia käyttämällä blockchain explorer -ohjelmaa.
 3. NEO-lompakko: Verkkopohjainen NEO-lompakko, joka tarjoaa ominaisuuksia, kuten yksityisten avainten luominen, palauttaminen ja tuominen. Voit myös lisätä yhteystietoja ja varmuuskopiolompakon. Kaikki nämä voidaan tehdä verkkopohjaisen käyttöliittymän kautta.

Voit etsiä eri NEO-osoitteita NEO Explorerin avulla! Näiden lisäksi voit käyttää myös laitteistolompakoita, kuten Ledger Nano S.

Kuinka se eroaa ERC 20: sta? (NEP5 vs. ERC20) tai NEO vs. Ethereum

Tähän asti olemme keskustelleet NEP5-merkkien samankaltaisuudesta ERC20: n kanssa. Ne tarjoavat samanlaisia ​​toimintoja ja tarkoituksia toisilleen. ERC20- ja NEP5-tokenien välillä on joitain keskeisiä eroja. Myöskään NEP-5-merkkihankkeet eivät ole yleisiä verrattuna ERC 20 -projekteihin. Parempaa ymmärtämistä varten voit lukea tämän artikkelin – mikä on ERC20?

Kustannukset

Yksi merkittävimmistä syistä sen takia on NEP5-tunnusten kehittämiseen liittyvät kustannukset.

Paremman kuvan saamiseksi keskustellaan ERC-20-tunnuksen käyttöönoton kustannuksista Ethereumin ekosysteemiin. ERC-20-tunnuksen käyttöönottamiseksi kehittäjä tai organisaatio tarvitsee vain 32 000 kaasua. Kaasu on tapa laskea transaktiokustannukset Ethereum-lohkoketjussa. Jos laskemme 32 000 kaasun kustannukset nykyisillä hinnoilla, ERC-20-merkkihanke voi maksaa enintään 5 dollaria. Kyllä, luit sen oikein. On erittäin halpaa saada tunnuksesi livenä Ethereum-lohkoketjuun, pitäen kehityskustannukset erillään.

Kun on kyse NEO: sta, se on täysin erilainen tarina. Älykkäiden sopimusten käyttöönoton kustannukset lasketaan kaasuina. NEO on powered by GAS ja on myös kotoisin alustasta. Kuten sanoimme, se maksoi kuitenkin paljon. Tarkemmin sanottuna NEP5-tunnuksen tekeminen elämään NEO-lohkoketjussa maksaa 500 GAS. Kaasun hinta on noin 10 dollaria kirjoitushetkellä. Jos laskemme oikein, projektisi julkaiseminen maksaa 5000 dollaria.

Se on paljon! Myös kaasun hinta vaihtelee, mikä tarkoittaa, että se voi maksaa mitä tahansa välillä 5000 dollaria – 10 000 dollaria tai jopa enemmän. Huipussa kaasun hinta nousi hämmästyttävään 85 dollariin. Se on liikaa!

Ei myöskään voida taata, että projektit menestyvät, mikä johtaa liian suuriin riskeihin NEP5-kehittäjille. Sillä on kuitenkin myös positiivinen puoli.

 1. Vain laatuprojektit käyvät läpi, ja kehittäjät pohtivat projektiaan ennen kuin edes aloittavat sen tekoa.
 2. Kehittäjät jatkavat projektiensa valmistelua käyttöönoton jälkeen.
 3. NEO-ekosysteemissä ei ole roskapostiprojekteja.
 4. Vähemmän ja hyödyllisiä projekteja tarkoittaa, että NEO-lohkoketju toimii aina optimaalisesti ilman ruuhkien mahdollisuutta.

Lisätutkimuksia varten:NEO: n edut – paljon enemmän kuin älykäs talous

Kehityksen joustavuus

Kehityksen osalta NEO tarjoaa paremman ekosysteemin kehittäjille. Tärkein syy siihen on se, että NEP5-tokenien, älykkäiden sopimusten tai dApps: ien luomiseen, joka toimii NEO-lohkoketjussa, ei ole kieliriippuvuutta. Ethereumin suhteen kehittäjän on opittava Solidity, heidän oma kielensä.

Solidity on uusi ohjelmointikieli ja se on luotu vain toimimaan Ethereum-lohkoketjussa. Monet ihmiset eivät tiedä siitä tai heillä ole asiantuntemusta kehittää Ethereum dApps ja älykkäitä sopimuksia. Tämän vuoksi on vaikea palkata kykyjä markkinoilta.

Tämä tuo kaksi etua NEO-lohkoketjuun.

 1. Jokainen kehittäjä voi aloittaa kehityksen ilman tarvetta oppia uutta ohjelmointikieliä.
 2. NEO tarjoaa paremman räätälöinnin ja käsittelyn ohjelmointikielen joustavuuden ansiosta.

Konsensusmalli

DAO-hakkerointi Ethereumin lohkoketjussa oli historiallisesti yksi suurimmista hakkeroinnista kryptovaluutan historiassa. Teknisesti, kun hakkerointi tapahtui, suuri osa yhteisöstä halusi kääntää muutokset, kun taas toinen puoli halusi virrata sellaisenaan ilman muutoksia lohkoketjuun. Tämä johti kovaan haarukkaan, joka puolestaan ​​synnytti Ethereum Classicin (ETC). ETC on sama Ethereum-lohkoketju ennen DAO-hakkerointia. ETH jatkoi uusia muutoksia ja korjauksia, jotta sen ei tarvitse käydä läpi samaa ongelmaa uudelleen.

NEO: lla on puolestaan ​​parempi konsensusmenetelmä vastaavien tilanteiden torjumiseksi. Se käyttää Delegated Byzantine Fault Tolerant (dBFT) -mallia. Tämä konsensusmenetelmä on laadittu siten, että se estää samanlaiset haarukat NEO-lohkoketjulle ja varmistaa, että kiistan sattuessa uudet muutokset voidaan tehdä ilman haarukkaa. Lyhyesti sanottuna se on vakaampi ja siinä on sisäänrakennettu päivityspolku alusta alkaen.

Kvanttitietokoneenkestävä

Turvallisuus on yksi suurimmista syistä, miksi käytämme blockchainia. Se on suhteellisen turvallinen verrattuna muihin siellä oleviin tekniikoihin. Blockchain tarjoaa myös avoimuuden, eheyden ja tavan siirtää varoja tehokkaasti.

Ethereum on kuitenkin edelleen herkkä kvanttilaskennalle. Ethereumin käyttämät salausalgoritmit eivät ole suojattuja kvanttitietokoneiden tarjoamilta. Tämä tarkoittaa, että nämä tehokkaat tietokoneet voivat helposti purkaa yksityiset avaimet.

NEO: n tapauksessa se on kvanttivalmis. Kun kvanttitietokoneet tulevat, NEO-lohkoketju on valmis sopeutumaan niiden tarjoamaan salauksenkäsittelytehoon. Se ei kuitenkaan tarkoita, että Ethereum tuhoutuisi. Niiden kehittäjät päivittäisivät salausalgoritmin, kun aika tulee. Mutta nyt NEO: lla on etu ja se on valmis tulevaisuuteen.

Lue lisää:NEO vs Ethereum: Mikä on parempi?

Lupaavat NEP5-projektit

Kuten olet ehkä ymmärtänyt jo nyt, NEO tarjoaa alustan, jossa projektit voivat menestyä maksimaalisesti. Itse asiassa projektien määrä on kasvanut noin kahden viime kuukauden aikana. Saadaksesi käsityksen NEP5-potentiaalista ja NEO-lohkoketjusta, keskustelemme nyt lupaavimmista NEP5-moottoroiduista projekteista. Aloitetaan siis viipymättä.

Lupaava NEP5-tokeniluettelo

NimiNEP5-tunnisteTietoja ProjectUsage-sovelluksesta
Ontologia ONT Ontologia-projektissa on kyse luottamuksen ekosysteemin rakentamisesta, joka menestyy integroidussa, hajautetussa ja monipuolisessa verkossa. Voidaan käyttää monin tavoin, mukaan lukien valtuutus, todentaminen, tiedonvaihto ja paljon muuta.
DeepBrainKetju DBC DeepBrainChain on tekoälyn laskenta-alusta, joka toimii lohkoketjussa. Tarjoa hajautettu, kustannustehokas, turvallinen ja suojattu tekoälytietokonealusta
NEX NEX Hajautettu vaihto- ja maksualusta, joka on rakennettu NEO-lohkoketjun päälle. Mahdollistaa NEP5-rahakkeiden helpon kaupankäynnin. Se helpottaa myös rajat ylittävän ketjutekniikan, kuten Ethereumin ja NEO: n, välisiä liiketoimia.
Zeppin ZPT Zeppin on hajautettu foorumi mainoksille. Zeppinin avulla mainokset voivat jakaa työnsä tehokkaasti, saada tunnustusta ja tarjota myös rajatylittäviä maksuja.
AVAIN TKY THEKEY on henkilöllisyyden vahvistustyökalu, joka käyttää lohkoketjua yhdessä isojen tietojen kanssa. Auttaa hallituksia ja muita organisaatioita valtuuttamaan henkilöt ja heidän arkistonsa nopeasti ja tehokkaasti.
Vaikutusverkko EFX Effect Network on hajautettu verkko tekoälyyn. Tarjoaa tekoälyhankkeita hajautetussa muodossa tarjoten halvan vaihtoehdon keskitetyille ekosysteemeille.
Kuutamo Kuunvalo Lux Moonlight tarjoaa täydellisen kokonaisvaltaisen projektinhallinta-alustan lohkoketjussa. Antaa organisaatioille mahdollisuus hyödyntää alustaa ja tarjota myös keikkoja ja likviditeettiä.
Asura-kolikko ASA Asura Coin tarjoaa eSports-ekosysteemin, joka tarjoaa itsensä kasvua ja vaikutusmahdollisuuksia. Antaa pelaajille, joukkueille, johtajille, sijoittajille ja muille pelaamiseen liittyville tahoille mahdollisuuden hyödyntää hajautettua alustaa.
iMusify IMU Hajautettu alusta musiikin tekijöille. Alustaa käyttämällä musiikin tekijät voivat jakaa musiikkiaan maailman kanssa ja ansaita täyden voiton ilman keskimiehen tarvetta.

Ontologia

Ontologia tarjoaa luottamuksen ekosysteemin NEO-lohkoketjussa. Kyse on monipuolisen, hajautetun ja integroidun luottamusverkon tarjoamisesta käyttäjille. Tämä tarkoittaa, että se tukee erilaisia ​​lohkoketjuja ja IT-rakenteita. Tämän mahdollistamiseksi se käyttää protokollia, jotka varmistavat, että perustoiminnot, kuten digitaalinen tunnistaa todentaminen, valtuutus, tiedonvaihto ja muut, suoritetaan ilman keskitettyä viranomaista.

Kun tuodaan luottamusta verkkoon, se antaa organisaatioille ja yrityksille mahdollisuuden keskittyä liiketoimintansa tärkeimpään asiaan eli toimintaan.

Ontologia hyödyntää täysin NEO-lohkoketjun tarjoamia mahdollisuuksia. Itse asiassa ontologia on tiiviisti yhteydessä NEO: han. Onchain kehittää parhaillaan ontologiaa. Se on kiinalainen kehitysyhtiö. Paitsi, että ontologian pääarkkitehti ei ole kukaan muu kuin Li Jun Js. Kaiken kaikkiaan tämä lisää huomattavaa uskottavuutta siihen, mitä he yrittävät saavuttaa, koska me kaikki tiedämme, että projektin takana oleva tiimi on kykenevä.

Teknisesti se tarjoaa ONT-lohkoketjurungot, ONT-vuorovaikutusprotokollan ja ONT-lohkoketjut. Kaikki nämä yhdistettynä tunnetaan nimellä Ontology Infrastructure.

Tärkeimmät ominaisuudet, jotka kannattaa korostaa

 • Tarjoaa hajautettua luottamusyhteistyötä
 • Se on korkean suorituskyvyn blockchain-projekti
 • Täydellinen räätälöintituki eri blockchain-sovelluksille
 • Se tarjoaa erilaisia ​​protokollia ja moduuleja, kuten ONT ID, ONT Data ja ONT Scores.
 • Toimii erilaisissa tilanteissa, kuten hajautetussa tiedonvaihdossa, identiteettijärjestelmissä ja paljon muuta.

DeepBrain-ketju (DBC)

DeepBrain Chain on erittäin lupaava alusta. Itse asiassa se on ensimmäinen tekoälyn laskenta-alusta, joka hyödyntää lohkoketjua hyödyksi. Sen tarkoituksena on rakentaa foorumi, joka muuttaa täysin tekoälyn laskennan toimintaa. Tätä varten he pyrkivät tarjoamaan turvallisen, joustavan, edullisen ja hajautetun tekoälyn laskenta-alustan.

Alusta toisaalta tekee tekoälyhankkeiden ja -tuotteiden toteuttamisesta helppoa.

Tällä hetkellä yritysten on investoitava paljon laskentatehoon ja resursseihin laskelmiensa tekemiseksi. Prosessi on anteeksiantamaton ja voi viedä paljon aikaa. Puhumattakaan, ongelman ratkaisemiseksi tekoälyn harrastajan on yleensä tehtävä toistuvia laskelmia saadakseen halutut tulokset.

Täältä tulee DeepBrain Chain. Ne tarjoavat tehokkaan ja kustannustehokkaan tavan tarjota tekoälyn laskentatehoa käyttäjille. Hinnan alentamiseksi he käyttävät ainutlaatuista liiketoimintamallia. Käyttämänsä liiketoimintamallin mukaan yrityksen tai organisaation, joka haluaa käyttää palveluitaan, on maksettava vain 30% kustannuksista. Solmu hoitaa loput 70% kustannuksista kaivostoiminnan avulla.

Solmut ovat merkittävä osa estoketjua. Niitä käytetään pääasiassa hajautetussa hermoverkossaan, jossa jokaisella solmulla on oma roolinsa. Solmuissa testattavia algoritmeja varten DeepBrain aikoo maksaa DBC: n natiivimerkillä. DBC-tunnus on rakennettu NEO: n älykkäiden sopimusten avulla. Se käyttää myös hybridikonsensusmekanismia, joka koostuu POI: sta ja DPOS: sta.

Mielenkiintoista, eikö? He osallistuvat myös aktiivisesti hajautetun kaupankäyntialustan tarjoamiseen. Kaupankäyntialustan käyttö on täysin turvallista. Lisäksi se tarjoaa uusia ominaisuuksia tekoälyllä toimivan lohkoketjunsa ansiosta.

Tärkeimmät ominaisuudet, jotka kannattaa korostaa

 • Turvallinen ja edullinen
 • Tarjoaa erinomaisen yksityisyyden suojan
 • Tarjoaa erinomaisen foorumin tekoälyhankkeille tutkittavaksi ja hyödynnettäväksi.

NEX

NEX on kolmas projekti, josta aiomme keskustella jo julkaistujen NEP-5-lupaavien projektien luettelossa. NEX on vaihto- ja maksualusta, joka hyödyntää NEO-estoketjua ja jonka on kehittänyt kukaan muu kuin Zionin kaupunki (CoZ). Se aiheutti paljon surinaa ja hypeä.

NEX: n ainutlaatuinen myyntivaltti on sen kyky tarjota yksinkertainen kaupankäyntialusta ja tarjota myös monimutkaisia ​​liiketoimia. Se hyödyntää NEO: n hajautettua luonnetta ja tarjoaa myös nopeutta ja turvallisuutta käyttäjille.

Kulissien takana se käyttää ketjun ulkopuolista sovitusmoottoria. Moottori käyttää blockchain-ominaisuuksia oikein ja NEX: n on helppo käsitellä nopeampia ja monimutkaisempia tapahtumia useissa lohkoketjuissa, kuten Ethereum ja NEO.

NEX pystyy myös käsittelemään huomattavan määrän volyymiä ja tarjoamaan todennettavissa olevia tapahtumia blockchain-tekniikan kautta. Se tarjoaa myös maksupalvelun. Maksujärjestelmä toimii tarjoamalla kolmannen osapuolen älykkäitä sopimuksia varojen lähettämiseksi ja vastaanottamiseksi NEO-alustalla. Korvauksena he saavat GAS: n ja NEO: n laskennasta, joka tarvitaan tapahtuman onnistumiseksi.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, NEX tarjoaa myös NEX-lompakon laajennuksen. Tämä laajennus helpottaa dApps: n, verkkosivustojen ja NEX: n saumatonta koordinointia.

Tärkeimmät ominaisuudet, jotka kannattaa korostaa

 • Tuetut suuret volyymit ja monimutkaiset kaupat
 • Tarjoaa maksupalvelua
 • NEX-lompakon jatke
 • Tukee ketjujen välistä kauppaa

Zeepin

Zeepin tarjoaa hajautetun talouden luovalle teollisuudelle. Se on oma ekosysteemi, joka yrittää ratkaista ongelman, jonka nykyiset ihmiset käyvät läpi nykyisellä teollisuudella. Zeepin tarjoaa luovia aloja hyödyntääkseen Zeepinin tarjoamia mahdollisuuksia eli suojaa, yhteyttä, tunnustamista ja liian puolueetonta.

Idea on rakennettu hajauttamisen ympärille, ja se haluaa tehdä luovan teollisuuden kannalta tehokkaammaksi rajatylittävien maksujen saamisen. Jos huomaat, monet projektin luojat työskentelevät rajojen yli. Palkkaaminen vie paljon aikaa. Tämä viive voi maksaa paljon, kun se on ryhmitelty yhteen.

Sen lisäksi, että se toimii maksujärjestelmänä, se tarjoaa myös tekijöille tekijänoikeusominaisuuksia. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi tekijänoikeuksin suojata työnsä blockchainilla ja saada sille varmenteen. Luovien alojen on myös helppo löytää yhteys ja kannustaa ihmisiä toteuttamaan erilaisia ​​hankkeita, jotka eivät olleet heidän ulottuvillaan aiemmin.

Lahjakkuuden ja luovan työn helpottamiseksi Zeepin tarjoaa myös tavan isännöidä omia joukkorahastoja, kaikki blockchainin päällä. Muita keskeisiä piirteitä ovat lahjakkaiden rekrytointi.

Luottamuksen rakentamiseksi osapuolten kesken Zeepin käyttää älykkäitä sopimuksia, jotka luodaan noudattamalla NEP-5-standardeja. Se automatisoi voitot ja jakaa ne älykkäiden sopimusten mukaisesti. Lyhyesti sanottuna sitä voivat käyttää kuka tahansa, jolla on luovaa pyrkimystä. Esimerkiksi sitä voivat käyttää kirjailijat, taiteilijat, arkkitehdit, suunnittelijat ja esiintyjät.

Tärkeimmät ominaisuudet, jotka on syytä korostaa

 • Tukee rajatylittäviä maksuja
 • Tukee tekijänoikeuksia
 • Tehosta hyviä hankkeita, jotta ne voivat kerätä varoja

AVAIN

Viimeinen projekti, josta aiomme keskustella, on THEKEY. THEKEY on tunnistusvahvistustyökalu (IDV), joka toimii lohkoketjun päällä. Se käyttää monia lohkoketjuun liittyviä tekniikoita, mukaan lukien lohkoketjuun perustuva dynaaminen moniulotteinen tunnistaminen (BDMI) ja henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot (PII). BDMI käyttää henkilötietoja, jotka valtion viranomaiset ovat asettaneet saataville ja valtuuttaneet.

Joten mitä se kaikki tarkoittaa? Lyhyesti sanottuna se on tunnistus- ja tarkistustyökalu, joka hyödyntää lohkoketjua ja kansallista big data -tekniikkaa.

Joten, mikä on ainutlaatuista tässä projektissa? Se on, että THEKEY: lla tallennetut tai haetut tiedot ovat täysin luotettavia. Sitä ei voida muuttaa eikä kieltää. Hallitus tukee täysin THEKEYä, ja se rakennetaan kansallisen tietokannan avulla. Näin se johtaa parempiin luotettaviin tuloksiin. Virkamiehillä on helpompaa löytää tietoja. Lisäksi haku on tarkempi, kattavampi ja luotettavampi kaikin mahdollisin tavoin. Yksilöt voivat myös hyötyä tämäntyyppisestä järjestelmästä, eikä heidän tarvitse odottaa arvokkaiden tietojen noutamista.

THEKEY hyötyy myös alhaisemmista kustannuksista, koska se on nopeaa ja välttää päällekkäistä työtä. Se ohittaa myös tiedonkeruun, todennuksen ja käsittelyn. Se tarjoaa myös erinomaisen käyttökokemuksen, koska käyttäjien ei tarvitse luottaa mihinkään ohjelmistoratkaisuun. Kun heidän henkilöllisyytensä on tallennettu, sitä voi käyttää milloin tahansa mistä tahansa.

Olemme sisällyttäneet THEKEYn lupaavien NEP-5-projektien luetteloon, koska se osoittaa toteutuksen tosielämässä.

THEKEY-projekti on iso. Toistaiseksi hallitusviranomaiset ovat keränneet ja tallentaneet lohkoketjuun 210 miljoonaa ihmistä, jotka tarjoavat reaaliaikaisen pääsyn.

Tärkeimmät ominaisuudet, jotka on syytä korostaa

 • Halpa
 • Nopea ja luotettava
 • Hallituksen tukema data, joka on tallennettu lohkoketjuun
 • 100% luotettava.
 • Loistava käyttökokemus

Vaikutusverkko (EFX)

Aivan kuten Deep Brain Chain (DBC), The Effect Network on myös hajautettu verkko tekoälylle. Se ei kuitenkaan ole täysin samanlainen kuin DBC. Sitä ohjataan pääasiassa palvelujen tarjoamiseen tekoälymarkkinoilla käyttämällä NEO-alustan hajautettua ja avointa luonnetta. EFX tarjoaa ekosysteemin, joka tarjoaa kolme vaihetta. Se tekee sen antamalla alhaisen pääsyn esteen, nollamaksut ja nopean kasvun. NEP5-rahakkeet käyttävät sitä tietysti ja muuttavat tekoälyn ja ihmisten välistä vuorovaikutusta.

Kuutamo

Moonlight on jälleen yksi lupaava projekti, jonka tavoitteena on tarjota alustaa, joka on täysin hajautettu ja tarjoaa myös kokonaisvaltaisen projektinhallinnan. Se on rakennettu NEO-lohkoketjun päälle. Päätavoitteena on parantaa markkinoita tarjoamalla mielenkiintoisia keikkoja ja likviditeettiä. Se tarjoaa myös luotettavan jatkamisen, joka lisää tehtävät automaattisesti, kun käyttäjä suorittaa tehtävän.

Asura-kolikko (ASA)

Asura Coin on NEP-5-moottorilla varustettu merkki, joka polttoaineena Asura World -alustaa. Se on eSports-ekosysteemi, joka on omavarainen ja erittäin lupaava. Asura-kolikko on koko järjestelmän keskipiste, joka mahdollistaa tapahtumien suorittamisen. Se kannustaa eSports-yhteisön kehittämistoimiin ja tuo pelaamista massoille. Se tarjoaa kilpailukykyisen alustan, jossa tiimit, esimiehet ja sponsorit voivat menestyä ja rakentaa paremman eSports-kokemuksen kaikille.

iMusify (IMU)

iMusify on musiikkiin liittyvä alusta, joka on rakennettu lohkoketjuun. Kuten tavallista, se on hajautettu ja tarjoaa sisällöntuottajille mahdollisuuden jakaa musiikkiaan maailman kanssa. Se antaa voimaa musiikin luojalle poistamalla keskimiehen ja tarjoamalla käyttäjille myös tapaa käyttää musiikkia suoraan blockchainin kautta. Se luo sosiaalisen median alustan, joka tuottaa pikemminkin arvoa kuin hyödyntää käyttäjän tietoja ja mainosjärjestelmää.

Lue lisää:NEO dApps -ekosysteemi: Täydellinen luettelo NEO-hajautetuista lohkoketjusovelluksista

Lopullinen NEO NEP5 -merkkiluettelo

NameTokenTietoja projektista
NEX NEX Hajautettu vaihto- ja maksualusta.
Switcheo SWTH Moniketjuinen hajautettu vaihto.
Alphelion APH P2P-kauppa- ja vaihtoalusta.
Silmukka LRN Uusi hajautettu merkkipörssi, joka käyttää uusia salauskauppastandardeja.
Spotcoin SPOT Spotcoin on käsikaupan selvitysjärjestelmä fiatin ja kryptovaluutan välillä.
Alcehmint SDT Alchemintin tavoitteena on tarjota fiat-sidottu kryptovaluutta vakaalla hinnalla.
Asura-kolikko ASA Asura Coin tarjoaa eSports-ekosysteemin, joka ruokkii itsensä kasvua ja vaikutusmahdollisuuksia.
Voitosta FTW ForTheWin on blockchain-pohjainen online-rahapelialusta.
VAIHDA ALANUMERO Hajautettu mainos blockchain -alusta.
AVAIN TKY THEKEY on estoketjun tunnistustyökalu, joka luo turvallisia identiteettejä.
SILTA TOLL Bridge parantaa todentamisen varmuutta ja vähentää oikeuskustannuksia yksityishenkilöille ja ICO: ille.
PikcioKetju PKC PikcioChain on turvallinen blockchain-pohjainen vaihto, joka suojaa henkilötietoja.
Ontologia ONT Ontologia rakentaa luottamusyhteistyön ekosysteemiä, joka menestyy hajautetussa verkossa.
DeepBrainKetju DBC DeepBrainChain on tekoälytietokonealusta, joka toimii lohkoketjussa.
NOS NOS NOS tarjoaa avoimen Internetin virtuaalisen käyttöjärjestelmän avulla.
Senno SENNO Senno on blockchain-pohjainen hajautettu mielipiteiden analyysi ja joukko-pohjainen ekosysteemi.
NeoNameService NNC Hajautettu verkkotunnuspalvelu.
Kolminaisuus TNC Trinity Network Credit on yleinen ketjun ulkopuolinen skaalausratkaisu.
NKN NKN NKN on hajautettu, jaettu verkkoyhteysprotokolla.
QLINK QLC Qlink on avoimen lähdekoodin blockchain-tietoliikenneinfrastruktuuri ja mobiiliverkko.
Punainen pulssi RPX Red Pulse on kiinalainen tutkimusalusta, jonka tarkoituksena on kannustaa innovaatioita.
Kuutamo LUX Moonlight on blockchain-pohjainen älykkään talouden työvoimalusta.
Alphacat KISSA Alphacat on hajautettu tekoälyllä toimiva markkinapaikka.
Travala AVA Travala on hajautettu matkavarausalusta.
Quarteri PROQ Hajautettu kiinteistöalusta.
Thor THOR THOR on hajautettu keikkatalous.
Zeepin ZPT Zeepin on hajautettu foorumi mainoksille.
Galaxy GALA GALA on hajautettu sovellus, jonka avulla sisällöntuottajat voivat tutkia luovuutta.
iMusify IMU iMusify on hajautettu alusta musiikin tekijöille.
Endrosit EDS Futuristinen sisällönjakeluekosysteemi.
Kerronta NRVE Narrative on sosiaalisen median foorumi, joka rakentaa sisältötaloutta.
Wowbit WWB Palvelualusta, joka yrittää luoda arvoa Wowoo-tunnisteilla.
Phantasma SIELU Uuden sukupolven blockchain-alusta sisällön jakeluun.
Coupit VALLANKAAPPAUS Coupit on lohkoketjun tytäryhtiöalusta.
Vaikutus tekoälyyn EFX Effect.AI on hajautettu foorumi tekoälylle.
Pääsopimuksen tunnus MCT Hyödyketunnus, joka tuo lisäarvoa NEO-älytalouteen.
Guardium GDM Hajautettu hätäapuverkosto

Johtopäätös

NEO on erinomainen blockchain-alusta ja ekosysteemi. Yksittäiset elementit, kuten NEP5, käyttävät sitä. Tänään käytiin läpi NEP5: n tarjottava arvo, toiminnallisuus, projektit ja paljon muuta! NEP5-standardi tarjoaa enemmän arvoa verrattuna ERC20: een, kun olet lukenut sen NEO: n ja Ethereumin vertailusta. Olemme lisänneet melkoisen määrän NEP5-moottoriprojekteja ja jakaneet myös tulevia lupaavia projekteja kanssasi.

Joten mitä mieltä olet NEP5: stä? Onko täällä jäädäkseen? Voiko sitä parantaa? Mitkä ovat lupaavat NEP-5 NEO -hankkeet? Kommentoi alla ja kerro siitä meille.

Jos haluat saada paremman kuvan blockchain-perusteista, muista tarkistaa ilmainen blockchain-kurssi.

* Vastuuvapauslauseke: Artikkelia ei pidä pitää sellaisenaan eikä sitä ole tarkoitettu antamaan sijoitusneuvoja. Tässä artikkelissa esitetyt korvausvaatimukset eivät ole sijoitusneuvoja, eikä niitä tule ottaa sellaisenaan. Tee oma tutkimus!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map