Kuka on Alex Tapscott? Vallankumouksellinen lohkoketju

Alalla, joka ei ole kestänyt jopa kymmenen vuotta, monet ihmiset ovat tehneet merkkinsä ja tuoneet ideoita ja innovaatioita, jotka ovat auttaneet parantamaan kryptovaluutta- ja blockchain-yhteisöä. Yksi tällainen persoonallisuus on Alex Tapscott.

Kanadalainen kansalaisuus Alex Tapscott syntyi vuonna 1986 Don Tapscottin ja Ana Paula Lopesin, Wikinomics, The Digital Economy, eniten myydyn kirjan kirjoittajien perheeseen. Alex Tapscott on kirjailija, neuvonantaja ja pääomasijoittaja. Suurin osa hänen teoksistaan ​​pyörii liiketoimintastrategioiden, ideoiden ja teknologisten innovaatioiden ympärillä.

Hänet synnytettiin Torontossa, Ontariossa, Kanadassa. Kryptovaluutta tuli parrasvaloihin vuonna 2009, ja Alex aloitti siitä lukemisen, alkoi tutkia mitä lohkoketju on, miten salausvaluuttoja käytetään jne. Bitcoinissa on ensimmäinen valtavirran kryptovaluutta.

Alex on riskipääomasijoittaja valitsemallaan uralla, ja hän on erityisen kiinnostunut kryptovaluutoista ja lohkoketjusta. Hän perusti NextBlock Global -nimisen yrityksen. Aivan kuten isänsä, Alexillä on intohimo liiketoimintaan. Hänen isänsä, Don Tapscott, on kirjoittanut useita kirjoja, julkaissut useita artikkeleita muun muassa tekniikan, liike-elämän ja yhteiskunnan aloilla. Ja hauskasti, hän on kirjoittanut poikansa kanssa kirjan yhdessä ennenBlockchain Revolution: Kuinka Bitcoinin takana oleva tekniikka muuttaa rahaa, liiketoimintaa ja maailmaa.

Blockchain Revolution Alex

Kuvahyvitykset: @alextapscott

Dan Tapscott on myös Trentin yliopiston kansleri ja professori Rotman School of Managementissa. Tämän Alexin käytettävissä olevan kokemuksen ja ympäristötuen ansiosta hänestä on tullut merkittävä hahmo blockchain-yhteisössä niin, että hänet kutsutaan seminaareihin ja konferensseihin puhumaan Blockchainista ja kryptovaluutoista aivan kuten hän äskettäin 21. kesäkuuta 2018 osallistui @ ideacityn järjestämä blockchain-konferenssi.

Hänellä on henkilökohtainen verkkosivusto, johon hän lähettää häneen liittyviä asioita, kuten videoita, haastatteluja, julkaisuja jne. Hänen verkkosivustonsa on www.alextapscott.com. Häneen voidaan myös ottaa yhteyttä Twitterissä, hänen kahvalla ”@helsinki.”Hänen yrityksensä NextBlock Global on sijoitusyhtiö, joka keskittyy taloudellisiin” varoihin “, kuten Bitcoin, Ethereum ja muut kryptovaluutat. Lisäksi se on mukana auttamassa Blockchain-aloittelijoita menestymään hyvin. Sen lisäksi, että Alex on NextBlock Globalin toimitusjohtaja ja perustaja, hän on myös Blockchain Research Instituten perustaja Don Tapscottin rinnalla..

KUKA ON ALEX TAPSCOTT? PERHE, URA JA KOULUTUS

Neljän hengen perheeseen, Don Tapscottin ja Ana Paula Lopesin perheeseen syntynyt Alex kasvoi perheen kanssa, jolla oli merkittävä vaikutus hänen elämäänsä ja uraansa. Hänellä on sisar nimeltä Nicole Tapscott. Puolisoa kaksitoista vuotta vanhempi herra Dan Tapscott syntyi vuonna 1947, tarkalleen 1. kesäkuuta. Hän on Tapscott Groupin toimitusjohtaja. Hän on kirjoittanut ja kirjoittanut noin viisitoista kirjaa.

Hän on mukana toimialakohtaisissa ryhmissä, jotka haluavat ehdottaa ratkaisuja poliittisiin kysymyksiin lohkoketjussa ja kryptovaluutassa. Hän osallistuu myös poikansa Alexin kanssa huippukokoukseen, jossa molemmat puhuvat blockchainiin liittyvistä kysymyksistä. Donilla on kandidaatin tutkinto psykologiasta ja tilastoista Alberta-yliopistosta. Hänellä on myös kandidaatin tutkinto tutkimusmenetelmistä. Viimeiseksi hän on Kanadan järjestyksen jäsen.

Alexin äiti, Ana Paula Lopes, kansalaisuudeltaan portugalilainen, syntyi vuonna 1959. Hän asuu Torontossa Kanadassa aviomiehensä kanssa ja on sosiaalinen innovaattori. & yrittäjä, julkinen puhuja. Hänellä on kandidaatin tutkinto Toronton yliopistossa. Hänet tunnustetaan kotimaassaan sen jälkeen, kun Portugalin presidentti vuonna 2014 antoi hänelle kunniapalkinnon. Ja kuten hänen miehensä, hänestä tuli Kanadan järjestyksen jäsen vuonna 2011 neljä vuotta ennen aviomiehensä.

Alex on onnellisessa naimisissa Amy Welsmanin kanssa.

Alex on saanut isänsä kanssa kirjoittamansa kirjan kautta paljon tunnustusta. Kirja on Toronto Starin bestseller, ja siitä tuli myös Globe and Mail. Financial Times luki ja tarkasteli kirjaa muun merkittävän organisaation joukossa. Harvard Business Review kertoi myös kirjassa. Financial Times -katsauksessa he sanoivat

“Kirjassaan olevat Tapscottit tarjosivat perusteellisen, hyvin kirjoitetun ja tasapainoisen oppaan tekniikan seuraavaan suureen asiaan”.

Alexin ensimmäinen altistuminen TEDx-puheille oli lokakuussa 2016 San Franciscossa. Hän toimii tällä hetkellä neuvonantajana Kanadan liittovaltion vaaleja ylläpitävän riippumattoman viraston, ELECTIONS CANADA, neuvottelukunnassa. Hän on myös neuvottelukunnan jäsen aloittaville yrityksille, kuten Paycase ja Nuco. 16. maaliskuuta 2017 hän ilmoitti kansainvälisen Blockchain-tutkimuslaitoksen käynnistämisestä DC Blockchain -huippukokouksessa, jonka isännöi Digitaalinen kauppakamari.

KANSAINVÄLINEN TUTKIMUSINSTITUUTTI

International Blockchain Research Institute on aloite, joka kokoaa Kanadan hallituksen, muut hallintoelimet ja yksityisen sektorin yritykset työskentelemään yhdessä tuomaan loistavat mielet sekä julkisen että yksityisen sektorin tutkimukseen, auttamaan heitä rakentamaan blockchain-pohjaisia ​​talouksia ympäri maailmaa. . Rahoitus tälle instituutille käytettäisiin valtion, julkisten ja yksityisten yritysten sekä blockchain-startupien rahoittamasta kukkarosta..

Tämän aloitteen myötä uusi aikakausi aloitettaisiin, mikä kannustaisi blockchain- ja cryptocurrency -yhteisöä kehittymään samalla tavalla kuin Internet-teknologian aloittelijat kehittyivät. Tämän aloitteen perustajajäseniä ovat IBM, Accenture, SAP, Digital Asset, NASDAQ, Centrica, PepsiCo, Liberty Global, Ontario Government, University Health Network ja blockchain-yritykset, kuten WISeKey, YouBase, Cosmos, Votem, Artlery, Paycase, Nuco, Tämän luettelon odotetaan kasvavan hallitusten ja yksityisten yritysten jäseninä ajan myötä.

Kun Alex teki tämän ilmoituksen, hän pani merkille tällaisen instituutin edut ja kertoi Kanadan suhteesta maailman johtaviin lohkoketjututkijoihin ja startup-yrityksiin. Tämä instituutti on täynnä vastuuta työskennellä eri strategioiden kanssa startup-yritysten kanssa, jotta se tapahtuisi blockchain-taloudena. Tämä massiivinen rooli on blockchain-asiantuntijoiden työtä, jossa he myös antavat startup-yrityksille vapaat kädet ehdottaa uusia ideoita siten, että se näyttää enemmän yhteistyöltä.

Ohjelman ensimmäinen vaihe alkoi 3. huhtikuuta 2017 ja päättyi 20. joulukuuta 2017. Ohjelman suoritteet koostuvat raporteista ja työkaluista, jotka esittävät ohjelman johtopäätökset instituutin jäsenten keskuudessa, eli jäsenjärjestöt, webinaarit ja johdon tiedotukset.

ALEX TAPSCOTT & SEURAAVA MAAILMA

Tämä Alex Tapscottin ja Charlie Morrisin vuonna 2017 Torontossa, Ontariossa, Kanadassa perustama yritys on digitaalisen omaisuuden sijoitusyhtiö. NextBlock on yksi maailman johtavista teknologiayrityksistä, jotka tukevat blockchain-teknologialiikettä. Tässä yhtiössä on vain kaksi jäsentä, ja he ovat edellä mainittuja, joista Myöhemmät toimivat myös sijoitusjohtajana. Samana vuonna yhtiö kävi läpi rahoitusprosessin, jossa he tajusivat noin 20 miljoonaa dollaria (20 000 000 dollaria). Rahoitusprosessi päättyi 31. heinäkuuta 2017. Yhtiön virallinen verkkosivusto on www.nextblock.co, siellä on vain vähän tai ei lainkaan tietoa. Mutta tällä hetkellä verkkosivusto on väliaikaisesti saatavilla.

Perustamisensa jälkeen vuonna 2017 Alex ilmoitti, että NextBlock keskittyy investoimaan avaruuteen ICO: n kautta. Emme tienneet, että väärät ICO: t vetävät nämä investoinnit.

Yritystä on jäljitelty useilla kiistoilla. 1. marraskuuta 2017 Forbes ilmoitti, että yritys nimitti väärin neljä merkittävää blockchain-persoonallisuutta neuvottelukunnan jäseneksi. Kun tämä väite oli vedetty pois ja tutkimukset suoritettu, havaittiin, että väite oli totta. Seurauksena yritys keskeyttää julkisen listautumissuunnitelmansa ja palauttaisi rahat sijoittajille.

BLOCKCHAIN ​​REVOLUTION: MITEN BITCOININ TAKAISIN TEKNOLOGIA MUUTTAA RAHAA, LIIKETOIMINTAA JA MAAILMAA.

Tämä kirja on ensimmäinen julkaisu, jonka Alex kirjoitti isänsä kanssa. Koska heillä on samanlainen mielipide blockchainin ja kryptovaluutan tulevaisuudesta. Kirja julkaistiin 5. toukokuuta 2016 Rotman Management Schoolissa. Sen jälkeen duo aloitti kymmenen tunnin kaupunkikierroksella Toronton yliopistossa, jossa he puhuivat kirjansa aiheista. Matkan varrella heillä oli sisätapaaminen parin yritys- ja teknologiajohtajan kanssa ja väittivät selvästi, kuinka blockchain-tekniikka muuttaisi yritysten toimintaa, kuinka Internetiä käytetään rahoitusjärjestelmien parantamiseen. Lohkoketju tunnetaan julkisena pääkirjana, johon tapahtumat tallennetaan, kirjataan, vahvistetaan ja käsitellään. Tämä tekniikka sai huomiota Bitcoin-kryptovaluutan kautta ja on jatkanut mallina muille kryptovaluutta-projekteille.

Kirjassaan Tapscott väittää kuitenkin, että maailmaa mullistavalla lohkoketjulla olisi paljon enemmän vaikutusta kuin käytettäisiin digitalisoituun valuutaan. Koska lohkoketju on muokkaamaton ohjelma ja kaikki sitä koskevat tiedot ovat pyyhittäviä, se tuo esiin rahoitusvarojen turvallisuuden tunteen. Jokaiselle lohkoketjun osallistujalle annetaan yksilölliset identiteetit numeroiden ja kirjainten sekoitusten muodossa siten, että ketjussa tapahtuu tapahtuma, kun lähde ja kohde ovat jäljitettävissä..

Tämäntyyppisen tunnistamisen avulla Tapscottin mielestä lohkoketjua voidaan käyttää esimerkiksi äänestysprosesseihin. Kuten eri ilmastoissa tunnetaan, äänestys tapahtuu yksilöiden toimesta, ja siihen liittyy paljon haasteita, joihin kuuluu takila, kaksinkertainen äänestys jne. Lohkoketjun käyttö voi auttaa vähentämään ja poistamaan tällaisia ​​ongelmia, koska yksilöllä on erityinen avain ja jos yksittäiset äänestykset, äänestys kirjataan ja asetetaan saataville ketjuun, ei muokattavissa eikä poistettavissa.

Lohkoketju myös poistaa kolmansien osapuolten erehtymisen tekemällä avoimia, helposti saatavilla olevia ja halpoja liiketoimia. Vaikka Internet on ollut käytössä jo kolmenkymmenen vuoden ajan muuttamaan tapaa, jolla suhtaudumme itseemme ja sosiaaliseen tietoisuuteemme, hän sanoi, että tapa, jolla teimme kaupankäynnin, oli sama vanha, tehoton prosessi kolmansien osapuolten kanssa. Koska myös hajautettu verkko, lohkoketju voi olla olemassa itsenäisenä rakenteena yritysten asioiden hoitamiseksi.

Kirja kattaa paljon aiheita bitcoinista, blockchainista, salausvaroista sekä blockchainin käytöstä ja niin edelleen. Se hämmentää ymmärrystä, jota monilla on blockchainista. Bitcoinin hinnan nousu ja lasku ovat ajan myötä saaneet monet menettämään sijoituksensa ja merkitsemään teollisuuden huijaukseksi.

Tämä ei kuitenkaan ole niin, ja tämä kirja selittää nimenomaisesti niin. Kirjassa saimme tietää salaustyyppien tyypistä, joita on seitsemän, ts. Kryptovaluutat, kuten Bitcoin, alustoista kuten Ethereum, jossa osallistujat voivat tehdä älykkäitä sopimuksia, kolmas on sovelluksia, jotka toimivat näissä verkoissa. Näitä sovelluksia kutsutaan Dappiksi eli hajautetuiksi sovelluksiksi, ja monet niistä toimivat Ethereumilla, NEO: lla tai IOTA: lla. Lisäksi on olemassa suojaustunnuksia, ja näitä tunnuksia käytetään edustamaan yrityksen pääomaa. Viides tyyppi on nimeltään luonnollinen omaisuusmerkki, ts. Nämä merkit ovat digitaalisia varoja, joilla on vastaava fyysinen omaisuus. Kuudetta kutsutaan krypto-keräilykohteiksi, esim. CryptoKitties. Ja viimeinen on kryptofiat-valuutat, kuten USD Tether.

Harvardin yritystarkastuksessa, joka julkaistiin 1. maaliskuuta 2017, kirjassa selitettiin valoa siitä, kuinka Blockchain muuttaa globaalia rahoitusta krypto-valuuttojen kuten Bitcoinin ollessa rajana.

Kirjassa käsitellään myös kryptovaluuttamarkkinoiden volatiliteettia ja kuinka kasvattaa niiden taloutta. Tämä kirja on pakollinen jokaiselle salauksen harrastajalle ja kaikille, jotka haluavat perustaa teknisen aloituksen.

Voit lukea lisää kirjasta tässä.

Viitteet:

 1. http://www.goldmansachs.com/our-thinking/talks-at-gs/alex-tapscott.html
 2. https://www.thestar.com/news/gta/2016/05/05/don-and-alex-tapscott-predict-upcoming-digital-revolution.html
 3. https://m.nasdaq.com/article/don-tapscott-announces-international-blockchain-research-institute-cm762234
 4. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Alex_Tapscott
 5. https://www.forbes.com/sites/laurashin/2017/11/01/alex-tapscotts-crypto-vc-firm-going-public-with-100m-cad-falsely-touted-4-blockchain-stars- neuvonantajina /
 6. https://blogs-images.forbes.com/laurashin/files/2017/11/AlexTapscott_c-Max-Power.jpg?width=960
 7. https://www.forbes.com/sites/laurashin/2017/11/05/alex-tapscotts-crypto-vc-firm-aborts-public-listing-will-return-money-after-falsehoods-revealed/
 8. https://www.trendingtopics.at/alex-tapscott-blockchain-revolution-ethereum-bitcoin-crypto-token-coins/
 9. https://www.crunchbase.com/organization/nextblock-global
 10. https://www.prnewswire.com/news-releases/new-digital-asset-investment-company-nextblock
 11. globaali-ilmoittaa 20 miljoonan ylimerkityn rahoituksen sulkemisesta-637605983.html
 12. https://www.futuretechpodcast.com/podcasts/nextblock-global-investing-in-the-next-era-of-the-internet/
 13. https://hbr.org/2017/03/how-blockchain-is-changing-finance
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map