Kuka on Andreas Antonopoulos? Bitcoinin asiantuntija

Kuka on Andreas Antonopoulos, jolla on blockchain? Lohkoketjun kehityksen tuloksia ovat kryptovaluutta, henkilöstö ja sen käyttö monilla aloilla. Yksi asia, joka erottuu, on kryptovaluutan ja lohkoketjun asiantuntijoiden piikki.

Jos olet etsinyt jotakuta lukemista varten, olet todennäköisesti tavannut kaikenlaisia ​​ihmisiä. Useimmiten salaustilan vaikutusvaltaisimmat ihmiset ovat projektikehitysryhmät ja johtajat. Oh, pääjohtajilla on myös osuus salaustilan vaikutuksesta. Mutta on muitakin, jotka vähentävät vaikutusosuuttaan.

Salauskaupungin kaduilla olet todennäköisesti tavannut Andreas Antonopoulosin. Jos et ole tavannut Antonopoulosia, menetät äänen, joka liittyy salausasioihisi. Lisäksi hän on arvostettu kryptovaluutta-alan asiantuntija. Siksi sinulla ei ole varaa menettää häntä.

Kuka on Andreas Bitcoin

Kuvahyvitykset: antonopoulos.com

Tämä artikkeli antaa sinulle kuvan kuka on Andreas Antonopoulos. Lisäksi tiensä alan huippuun.

Kuka on Andreas Antonopoulos: Bio

Viime aikoina salaustiedot ovat lisääntyneet. Kuuluisat hakulausekkeet ovat esimerkiksi “miten ostaa salausta”, “kuinka kaivaa salaus” ja “mikä on bitcoinin hinta”? Jos etsit google-hakua salauksesta, nämä ovat joitain nousevia aiheita.

Jokainen salausprojekti haluaa tehdä itsestään tunnetun. Näin ollen niin paljon salaukseen liittyvää tietoa osuu sinuun. Tiedot ovat varmasti kehittäjien, puolustajien, vastustajien, sijoittajien yhteisöltä. Mutta miten ja missä Andreas Antonopoulos tulee sisään?

Andreas Antonopoulos on taitava kryptovaluutan puolustaja ja kommentaattori. Hän on saanut monet tietoiseksi kryptovaluutasta ja DLT: stä. Vai niin! Se on salausvarojen perusta.

Andreas on ollut salauksen ja siihen liittyvien tekniikoiden huippukouluttaja. Hän on osallistunut konferensseihin, seminaareihin ja kirjoittanut useita artikkeleita. Erityisesti hän on kirjoittanut kaksi kirjaa. Lisäksi kirjoilla on hyvä asema sen varmistamisessa, että tiedät salauksesta.

Andreasilla on historia ja missä innostus blockchainiin alkoi.

Andreasin nuoruuden taustaa


Andreas Antonopoulos on kreikkalainen ja myös britti. Varhaisessa iässä hän oli kiinnostunut tekniikasta. Hänen onnekseen hänet tutustuttiin tietokoneisiin kymmenessä vuodessa. Nuori mieli uteliaisuudellaan tutkii mitä tahansa koneistoa. Tämän seurauksena pakkomielle kasvoi siinä, että hän halusi tietää tietokoneista.

Toinen kokemus nuorella iällä, jolla on välitön merkitys blockchainille, oli verkon altistuminen. 14-vuotiaana Andreas otti ensimmäisen yhteyden modeemiin, ja myös internet hämmästytti häntä.

Myöhäisissä teini-ikäisissä Andreas oli päättänyt harjoittaa liiketoimintaa. Päinvastoin, Kreikan korruptoitunut yhteiskunta ei antanut hänelle vapautta menestyä parin yrityksen jälkeen. Kreikan vaikeiden taloudellisten aikojen vuoksi hän päätti muuttaa Englantiin.

Englannissa Andreas nousi riveissä ja osallistui yliopistoon. Hän on University College London -tutkinto, jolla on tutkinto tietojenkäsittelytieteestä. Lisäksi hän on valmistunut tietoliikenne-, verkko- ja hajautetuista järjestelmistä.

Yliopistonsa jälkeen Andreas muutti Yhdysvaltoihin ja perusti Nemertes Researchin. Hän oli mukana myös Cypherpunk-liikkeessä. Liike oli Yhdysvaltojen hallituksen vastoin yksityisyyden suojaa. Ja prosessin aikana hän löysi salaustunnuksia.

Andreaksen ensimmäinen Bitcoin-löytö

Andreasin edellinen asema asiantuntijana ja puhujana yrityksille ja foorumeille teki hänestä haavoittuvan. Ei ole altis pahalle. Mutta haavoittuvainen tietäessään Bitcoinista. Bitcoin on ensimmäinen askel, jonka Andreas teki tietääkseen salauksesta.

Andreas Bitcoin -vaihe oli kompastuminen, joka avasi oven hänelle. Se on kokemus, jonka haluat tapahtua sinulle. Se on tarina, jonka hän rakastaa sanoa tavoista, joilla hän teki ensimmäisen askeleensa.

Andreas kohtasi Bitcoinin vuonna 2011. Hänen mielestään tämä oli nörtti rahaa. Ja luultavasti ajatteli, että tämä ei ollut hänen juttunsa. Yritettyään tietää Bitcoinista. Tietämättä salausta tulee olemaan hänen juttunsa, hän sivuutti sen kuuden kuukauden ajan. Useimmiten hän vertaa kokemustaan ​​muihin, jotka ovat kokeneet saman tietämättömyyden.

Andreaksen toinen Bitcoin kompastuu uraan

Toinen kerta, kun Andreas törmäsi salaukseen, oli postituslistalla. Keskustelussa oli Satoshi Nakamoton – Bitcoinin perustajan – valkoinen kirja. Hän päätti lukea sen. Siihen asti ei ollut tiennyt mikä Bitcoin oli. Hän oli nyt valaistunut. Arvostuksessaan Bitcoin ei ollut valuutta, kuten useimmat ihmiset tietävät. Mikä tärkeintä, se oli luottamuksen verkosto.

Nyt Bitcoin on luottamuksen verkosto. Tätä ajatusta tai pikemminkin todellisuutta on käytetty kiistämään ihmisten näkemys Bitcoinista. Yksi suosittu twiitti väittää:

Blockchain ei ole valuuttajärjestelmä. Mutta pikemminkin luottamuksen foorumi. Joten, Valuutta on yksi sen käytöstä. – Andreas Antonopoulos

Tapaaminen valkopaperin kanssa avasi Andreasin silmät. Hänen kampuspäivänsä tieto osoittautui hyödylliseksi. Hän pystyi lukemaan, kirjoittamaan, koodaamaan ja oppimaan kaiken mahdollisen kryptovaluutasta. Andreas menetti painonsa muutaman tunnin kuluttua siitä, mitä tämä uusi hirviö aiheutti. Voitteko nälkää itsesi tiedon löytämiseksi? Andreas teki sen syömällä epäjohdonmukaisia ​​aterioita.

Pakkomielle Andreasista oli liikaa. Tästä syystä kaikki ponnistelut keskittyivät rakentamattomaan teollisuuteen. Hän jatkoi etsimään tapoja ansaita rahaa. Et kuitenkaan voinut ansaita rahaa puhumattakaan urasta. Mutta kaikki ponnistelut eivät olleet turhia. Hän pystyy nyt kastroimaan blockchain-ammattikieltä sinulle.

Andreas` Blockchain -ura

Blockchainin taidot ja käsitys ovat nähneet hänet nimitetyksi opettajaksi Nikosian yliopistossa vuodesta 2014. Samana vuonna hän kuuli Kanadan senaattia ja Australian senaattia kryptovaluuttalakeista. Hän on myös kuullut Blockchain.infoa korkeammissa turvallisuusjohtajan ja hallituksen jäsenen rooleissa.

Antonopoulos on erityinen asiantuntija. Niin paljon, että hän soveltaa neuvojaan koulutukseen, kulttuuriin, politiikkaan, talouteen ja ihmisen näkemyksiin.

Kuka on Andreas Antonopoulos: Blockchain Energy

Kaikkien yrityksille suorittamien roolien keskellä hän on joutunut myös taistelemaan yksin. Andreas on onnistunut asettamaan nimensä sinuun. Joten voit helposti saada hänen jakamansa mielipiteet.

Andreas on kommentoinut Bitcoinin ja sen käyttöönoton välistä suhdetta. Andreas jakaa, että Bitcoin aloitti toimintansa vuonna 2009. Samana vuonna oli maailmanlaajuinen finanssikriisi. Bitcoin sai massiivisen tuen sitä seuraavasta rahapolitiikasta. Rahoituslaitokset kielsivät velvollisuutensa keskiluokan suuren tuskan seurauksena. Joten vähällä luottamuksella Blockchainista luottamuksen alustana tuli vaihtoehto.

ICO: t

Hän varoittaa myös ahneuden mahdollisuudesta. Vastaavasti huijarit voivat perustaa alkuperäiset kolikkotarjouksensa. Toinen syy huijareille on Alkuperäinen kolikoiden tarjonta on houkutellut rahoitusta sijoittajilta, jotka tukevat salausta.

Vaihto lompakkoina

Toinen varoitus on epävarmuuden mahdollisuus vaihtoon. Pörssit toimivat tapana päästä salaukseen. Mutta kaikki tämä prosessi on täynnä riskejä. Pörssit toimivat lompakkoina, joissa ihmiset säilyttävät rahansa. Kuulostaa pankkitoiminnalta, eikö? Järjestelmän lohkoketju haluaa poistaa. Raha ei ole turvallista, koska turvallisuusmalli jätetään huomiotta. Avaimet keskitetään, ja pörssit hakkeroidaan. Yobit hakkeroitiin, 4000 bitcoinia varastettiin ja pakotettiin julistamaan konkurssi.

Salausriippumattomuus

Andreas, joka on Bitcoinin puolustaja, puolustaa toimintatapojaan. Yhdessä tapauksessa Andreas väittää Bitcoinin maantieteellinen riippumattomuus. Itsenäisyys tekee kaivostyöläisistä lähellä halpaa sähköä. Tämä väite johtuu kritiikistä; kaivostyöläiset käyttävät paljon sähköä. Esimerkiksi halpaa sähköä on Sichuanin maakunnassa Kiinassa. Tässä maakunnassa on runsaasti vesivoimaa, jossa on vähemmän jakelua. Lisäksi hän vertaa korttitapahtumia toiseen tuhlaavaan toimintaan.

Andreas Antonopoulosin energia näkyy hänen kahdessa kirjassaan, jotka hän on kirjoittanut kouluttaakseen sinua.

Mikä on Bitcoin: Bitcoinin hallitseminen

Bitcoinin hallinta on ensimmäinen kirja, joka julkaistiin vuonna 2014, ja Internet of Money on toinen, joka julkaistiin vuonna 2016. Voit odottaa oppivan paljon näistä kahdesta kirjasta.

Bitcoinin hallinta on täydellinen paperille asetettu työ ja taidot. Se on arvostettu kirja, jonka haluat aloittaa oppimisen Bitcoinista ja blockchain-tekniikasta. Andreas kirjoitti kirjan hänen oppimaan. Hyvin itsekäs hänestä, voit sanoa. Mutta lopulta se on valepuvussa oleva siunaus. Pystyt nyt oppimaan hänen itsekkäästä teostaan.

Yksi tapa oppia jotain on opettaa sitä – Andreas Antonopoulos

Bitcoinin hallinta on opas koodereille. Mutta kun taito on steriloida ammattikieltä, Andreas kuvaa lohkoketjua selkeällä kielellä. Joten voit lukea taustastasi riippumatta.

Kirja alkaa Bitcoinin perusteista. Ja se rakentaa sinut monimutkaisimpaan. “Mikä on bitcoin” ja “sen historia” käsitellään perusteellisesti niihin liittyvillä menestystarinoilla. Samassa kirjassa voit odottaa oppivan monimutkaisia ​​yksityiskohtia blockchainin suunnittelusta ja toiminnasta.

Mikä on Bitcoin: Rahan Internet

Rahan Internet on toinen kirja Andreasilta, joka jakaa sinulle, miksi Bitcoin. Se on kirja, joka sisältää yksityiskohtaiset keskustelut, jotka Andreas on pitänyt sinulle. Et halua menettää valtuuksia syvällisestä sisällöstä.

Tässä kirjassa Andreas tarkastelee näkymää Bitcoinin mahdollisuuksista. Hän on rohkea lausunnoissaan ja ennusteissaan. Ja se väittää edelleen Bitcoinin olevan kahden viime vuosikymmenen arvokkain innovaatio. Lisäksi hän jatkaa, että bitcoin on avoimen lähdekoodin tekniikka, verkko ja valuutta.

Tässä kirjassa hän on ankara pankeille. Hän toteaa pankkitoiminnan merkityksen. Siitä huolimatta todetaan, että hallituksen ja rahan yhdistelmä on haitallista. Yhteistyö johtaa korruptoituneisiin laitoksiin, jotka veloittavat korkeita maksuja kuin bitcoin.

Varo, että kirjalla on toinen osa. Joten et menetä mitään Andreaksen puhumistapahtumista.

Yhteisö hajoaa yli 100 BTC

Aivan kuten sinä ja minä, Andreasilla voi olla haasteita. Mutta muut tuet voittavat nämä haasteet. Luulisi helposti, että Andreas oli ja on miljardööri – ottaen huomioon hänen asemansa. Se tapahtui kuitenkin vasta äskettäin, kun Roger Ver hyökkäsi Andreasin sijoitusvaihtoehtoihin.

Roger Ver kyseenalaisti Andreasin miljonääriaseman. Roger sanoi, että jos Andreas olisi sijoittanut 300 dollaria bitcoiniin vuonna 2012, hän olisi miljonääri. Andreas vastasi sanoen, että hän työskenteli ja oli vain päässyt velasta. Hän pystyi maksamaan tilattujen kannattajien laskut 5 dollaria kuukaudessa.

Lisäksi Andreas kertoi investoivansa Bitcoiniin, mutta myi perhevelvoitteiden, kuten vuokran, jälkeen. Nyt tämä asetti hänet perheenjäseneksi. Et ristiinnaulitse miestä sen vuoksi, että hän asettaa perheensä etusijalle.

Tämä koko verkkotapahtuma veti monia kannattajia osallistumaan. Yön yli Andreas oli tullut miljonääri seuraajiensa armosta.

Hänelle lahjoitettiin yli 100 bitcoinia. Lyön vetoa, että tämä on maailman tunnetuin lahjoitus yksilölle. Enemmän, sille, joka on ylimääräinen salauksen puolustaja.

Hän arvosti lahjoituksia blogikirjoituksessa, jossa selitettiin hänen tilaansa.

Salausyhteisö toimi tukeakseen omaa.

Kryptovaluutan ennakointi

Jotta sinua voidaan kutsua kunnianhimoiseksi, sinun on pyrittävä tulevaisuuteen. Andreas on tehnyt sen. Hän valmistaa sinua tietämään, mitä tulevaisuus merkitsee.

Andreas kirjoittaa kirjaa. Kirja osoittaa Andreaksen sitoutumisen salaukseen ja sen kasvuun. Toinen esiin tullut hirviö on Ethereum. Luulet, että Andreasilla on kaikki puolueellisuus Bitcoiniin. Andreas kuitenkin käsittelee Ethereumia Ethereumin hallitsemisessa. Kirja on odotettavissa tänä vuonna.

Oppimalla Ethereumia odotat tapoja, joilla Ethereum toimii, ja kuinka kirjoittaa älykkäitä sopimuksia ja dAppsia.

Andreas äskettäin haastatella, selittää odotuksensa kryptovaluuttaan ja Bitcoinin kehitykseen. Lisäksi hän hahmottaa neljä avainkysymystä, joita voit odottaa: lisää vaihtoa, lompakon jatkuvaa kehittämistä, koulutusjärjestelmiä ja pankkiautomaattien myöntämistä.

Useampi vaihto varmistaa salauspalvelujen maailmanlaajuisuuden. Lisäksi suurin osa vaihdoista liittyy paikalliseen kontekstiin. Kiinnitys estää kykyä ylläpitää varojen virtausta salausmarkkinoilla. Andreas suosittelee neljää vaihtoa maata kohti.

Lompakon kehittäminen varmistaa salauksen. Andreas, kertoo helppokäyttöisistä ja intuitiivisista lompakoista, joita etsit. Unohtamatta, huippuluokan innovaatioiden soveltaminen.

Pankkiautomaatit pyrkivät tekemään välittömiä tapahtumia. Salaus, toisin kuin pankkiautomaatit, vaaditut maksut ovat halvempia. Haluat edullisempia vaihtoehtoja taloutesi hoitamiseksi.

Lopuksi sinulla on idea, joka on Andreas Antonopoulos. Ja mitä hän voi tehdä sinulle.

Viitteet:

http://fortune.com/2017/12/08/bitcoin-prices-anton-antonopoulos-rich/

https://cointelegraph.com/news/andreas-antonopoulos-icos-are-total-shit-right-now-revolutionary-in-15-years

http://money.cnn.com/2014/02/19/technology/security/bitcoin-black-market/index.html

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map