Kuka on Da Hongfei? Johtava valo

Jos sinulla on jonkin verran tietoa blockchain-tekniikasta tai olet kuullut siitä, olisit varmasti törmännyt nimiin Da Hongfei useammin kuin kerran. Tämä on varmasti kiehtonut sinua selvittääksesi kuka on Da Hongfei.

Hongfei on merkittävä saavuttaja Kiinan blockchain-teollisuudessa. Hänen tiedetään olevan luonut muutamia ensimmäisiä blockchain-yrityksiä Kiinassa. Hän on myös keksijä monille tunnetuille kryptovaluutta-sovelluksille, joita käytetään kaikkialla Aasiassa.

Tämä kirjoitus on omistettu Hongfeille, hänen roolilleen kiinalaisessa ja globaalissa kryptovaluutassa ja kuinka hän on lisännyt tietoisuutta blockchain-tekniikasta Aasiassa. Yksinkertaisesti sanottuna tässä artikkelissa vastaan ​​yksityiskohtaisesti kuka on Da Honfegi.

Otan myös valoa siihen, miten hän aloitti uransa ja mitkä ovat hänen merkittävät palvelut tällä alalla.

Kuka on Da Hongfei?

Da Hongfei on NEO-nimisen hajautettujen sovellusten tunnetun blockchain-palkintokorokkeen takana. Lisäksi hän loi Onchain-nimisen blockchain-etenemisyrityksen.

Yrityksen tarkoituksena on auttaa instituutioita ja yrityksiä. Molempien hankkeiden pääkonttori sijaitsee Kiinassa. Näissä hankkeissa on hienoa, että heillä on kunnia olla kaikkien aikojen ensimmäiset blockchain-laajennusprojektit, jotka perustuvat Kiinaan.

Samasta syystä Hongfei on tunnettu hahmo blockchain- ja cryptocurrency -maailmassa Aasian alueella. Hongfei on nyt todennäköisesti arvostetuin kryptovaluutan asiantuntija, etenkin Kiinassa. Häntä pidetään viranomaisena yrityssovelluksissa, kiinalaisten käyttäjien omaksumisessa ja jopa valtion päätöksessä.

Korkean maineensa vuoksi kiinalaisessa blockchain-teollisuudessa valtion virkamiehet tekivät aloitteen ottaa yhteyttä häneen asiantuntijan neuvojen saamiseksi ennen syyskuun salauksen ja ICO-vaihdon kieltojen antamista.

Da Hongfein koulutus

Hän meni SCUT: iin, joka sijaitsee Guangdongin osavaltiossa. SCUT on yksi arvostetuimmista alma-matereista Kiinassa. Hän osallistui kyseiseen laitokseen vuosina 1997-2001, jossa hän opiskeli taiteita. Hänellä on kandidaatin tutkinto englannin ja tekniikan pääaineina.

Ura ennen astumista blockchainiin

Ennen kuin hän astui blockchain-tekniikan maailmankaikkeuteen, Da Hongfei työskenteli aiemmin Shanghaissa sijaitsevassa IntPass Consultingissa. Hän työskenteli siellä melkein vuosikymmenen, tarkalleen vuodesta 2005 vuoteen 2013. Ennen kuin hän lähti yrityksestä, hän työskenteli siellä paneelin jäsenenä ja toimitusjohtajana.


Varhainen kiinnostus Blockchainiin

Da Hongfei sai tietää Bitcoinista vuonna 2011. Hän oli kuitenkin tarpeeksi älykäs ymmärtääkseen ja tunnistamaan kaikki tämän yhteiskunnan ja metodologisen vaikutukset. Koska hänen kokemuksensa opiskelusta yliopistossa oli jo antanut hänelle laajemman kuvan maailmasta, se myös auttoi herättämään uteliaisuutensa Bitcoinista. Hän siirtyi keskittymään tähän tekniikkaan oppiakseen siitä täysin yksityiskohtaisesti.

Kuka on Da Hongfei Blockchainin maailmassa?

Kuten edellä mainitsimme, Bitcoin kiinnitti Hongfein kiinnostuksen vuonna 2011. Siinä vaiheessa hän työskenteli edelleen IntPass-konsultoinnissa.

Joten luonnollisesti kukaan ei tiennyt kuka on Da Hongfei ja miten hän saa aikaan vallankumouksen Kiinassa lähivuosina.

Vuonna 2011 Kiina ei ollut paljoakaan tietoinen tästä tekniikasta. Siksi missään maassa tai koko Aasiassa ei ollut erillisiä Bitcoin-yhteisöjä. Pienin tietoisuus, joka muutamilla ihmisillä oli tästä tekniikasta, oli vielä alkionvaiheessa.

Tämä tiedon puute ajoi hänet aloittamaan kampanjan, jonka tarkoituksena oli kertoa ihmisille Bitcoinista maassansa. Hänen ponnistelunsa tuloksena luotiin aktiivinen Bitcoin-yhteisö Kiinaan.

Tämän nähdessään hän kaksinkertaisti ponnistelunsa kannustaakseen yhä useampia ihmisiä omaksumaan tämän tekniikan. Hänen innostuneet yrityksensä päätyivät lisäämään merkittävästi Bitcoinin suosiota kaikkialla Kiinassa.

Itse asiassa todellinen vastaus kysymykseen, kuka on Da Honfegi, on se, että hän on kaveri, joka esitteli Bitcoinin ja kryptovaluutan käsitteen Kiinaan.

Kesti vain muutama vuosi palauttaa tämän yhteisön kasvu maanlaajuisesti huomattavassa määrin. Hongfei doon ansaitsi maineen olevan yksi merkittävimmistä valaisimista tässä koko kehityksessä.

Tuona aikana hän huomasi tarpeen aloittaa uusi blockchain-alusta Kiinassa, joka voisi ylittää Bitcoinin suorituskyvyn suhteen. Tämä sai hänet aloittamaan työskentelyn omalla blockchain-alustallaan.

Kuka on Da Hongfei? NEO: n perustaja

NEO voi olla vuoden 2018 vahvin kryptovaluutta

Ymmärtäneensä, kuinka epätoivoisesti hänen maansa tarvitsi uutta blockchain-palkintokoroketta, Hongfei ilmoitti aloittavansa AntSharesin tammikuussa 2014. Hanke oli hajautettujen sovellusten luominen. Alusta julkistettiin virallisesti seuraavassa kuussa ja siitä tuli heti ensisijainen valinta suurimmalle osalle maan blockchain-yrityksiä.

Hongfei muutti projektin nimen Ansharesista NEO: ksi vuonna 2017. Olen varma, että NEOsta kuulleilla ihmisillä on jo melko hyvä käsitys kuka on Da Hongfei.

NEO on tällä hetkellä 13. sijalla maailman parhaiden kryptovaluuttojen joukossa markkina-arvon perusteella.

NEO on melkein kuin Ethereum-lohkoketju monin tavoin. Ensinnäkin, molemmat antavat hajautettujen sovellusten laajentaa ja kehittää. Toiseksi molemmat käyttävät älykkäitä sopimuskäytäntöjä. Tästä syystä – NEO: ta kutsutaan usein kiinalaiseksi Ethereumiksi.

Se ei kuitenkaan ole täysin samanlainen kuin Ethereum. Siinä on myös joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä paremman kuin Ethereum. Hongfei ja hänen miehistönsä suunnittelivat NEO: n delegoidulle bysanttilaiselle vikasietotoleranssille tai dBFT-konsensusmenettelylle. Tämä Kiinan kaikkien aikojen ensimmäinen pöytäkirja julkaistiin tiiminä vuonna 2016.

Tämän uuden mekanismin käyttö mahdollistaa NEO: n tarjoavan paljon nopeamman ja vahvemman kaupan optimointitehon. NEO pystyy käsittelemään 1000 tapahtumaa yhdessä sekunnissa. Tämä toiminnallisuus antaa sille huomattavan edun Ethereumiin nähden, joka voi suorittaa vain 15 tapahtumaa sekunnissa.

Motiivi NEO: n takana

Da Hongfei haaveili tekemään NEO: sta korkean taajuuden lohkoketjualustan, jota voitaisiin käyttää laajoihin ja merkittäviin tehtäviin. Hän halusi myös muuttaa sen uuden markkinatalouden tekniikaksi monin tavoin.

Tästä syystä hän ja hänen joukkueensa suunnittelivat tarkoituksellisesti alustan ylläpitääkseen älykkäitä sopimuksia, jotka toimivat simuloiduilla koneilla. NEO sallii niiden salaamisen kaikilla tavallisilla tietokonekielillä, jotka sisältävät Java, Python ja paljon muuta.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse oppia kokonaan uutta kieltä älykkäiden sopimusten koodaamiseen.

Toisaalta suunnittelijoiden on Ethereumia käytettäessä käytettävä vakautta tällaisten sopimusten toteuttamiseen EVM: ssä. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä NEO: n maineelle valtaosan blockchain-tehtävän luojien keskuudessa.

Onchain

NEO yrityksille

Kuvahyvitykset: OnChain

Samana vuonna, kun AntShares lanseerattiin, Hongfei aloitti yhteistyön NEO / Antshares Erik Zhangin CTO: n kanssa toisen Onchain-yrityksen perustamiseksi. Itse asiassa molemmat aloittivat uransa melkein samaan aikaan. Onchain on ensisijaisesti kaupallinen blockchain-yritys, joka tarjoaa palvelujaan yksityisille yrityksille.

Sen sijaan, että sekoitettaisiin NEO: n kanssa, Onchain teki erillisen identiteettinsä pitääkseen olennaiset lohkoketjun laajennustyöt erillään digitaalisesta rahasta.

Vuoteen 2016 mennessä Onchain sai tarpeeksi suosiota saadakseen merkittävän paikan yksittäisillä markkinoilla. Tämä johti NEO-lohkoketjun linjan kasvuun.

Hajautetun verkon arkkitehtuurin (DNA) luominen

Tämän laajan hyväksynnän jälkeen Onchain yhdisti voimansa Hyperledgerin kanssa, mikä taas teki siitä pioneeriketjuun liittyvän yrityksen Kiinassa. Työskennellessään Hyperledgerin kanssa Onchain sai tilaisuuden luoda päätuotteen nimeltä Distributed Networks Architecture tai DNA lyhyesti.

DNA-toimintatapa tekee Onchainista mahdollisuuden integroida erilaisia ​​liiketoimintamenettelyjä ja -menetelmiä. Protokollan avulla se voi myös tarjota ylläpitoa erottuvalle ristikkäketju- ja alustojen yhteensopivuudelle.

Tämän tehokkaan tuote-DNA: n avulla molemmat yritykset, toisin sanoen Onchain ja NEO, voivat helposti toteuttaa perusdirektiivinsä. DNA-protokolla on erityisesti suunniteltu siten, että sitä voidaan käyttää enemmän tai vähemmän missä tahansa liiketoimintamenettelyssä blockchainin tehokkaaseen toteuttamiseen tehtävissään.

DNA: n hieno asia on se, että se yhdistää erilaisia ​​blockchain-toteutuksia. Tämän seurauksena syntyy mahdollisuus alustojen väliseen assimilaatioon, mikä on välttämätöntä toteutuksen kannalta tilanteessa, jossa järjestelmät on kytketty toisiinsa.

DNA mahdollistaa myös blockchainin käytön useisiin tarkoituksiin samalla kun huolehditaan osavaltion säännöksistä, hyväksytään konsensuspöytäkirja tai se ei kykene sitoutumaan muihin vastaaviin sovelluksiin. Sen avulla voit jopa käyttää sitä etsiessäsi kehittäjiä henkilökohtaisen estoketjun tai sovellusten luomiseen.

Onchainin yhteistyö muiden yritysten kanssa

Onchain yhdisti voimansa Microsoft Kiinan kanssa vuonna 2016.Lisäksi yhtiö teki myös yhteistyötä FaDaDan kanssa löytääkseen laillisen järjestyksen valtuutettujen digitaalisten sovellusten monien puutteiden korjaamiseksi. Eikä se, Onchain lisättiin myös KPMG: n Kiinan 50 parhaan Fintech-yrityksen luetteloon. Tämä johti yrityksen uuteen yhteistyöhön Alibaban kanssa sähköpostitietovarastoksi yrityksille, joita ajaa blockchain.

Pohjimmiltaan DNA on yksi palkintokohta, jonka avulla muut hallitsevat podiumit voivat käyttää blockchain-tekniikkaa tarvitsematta luoda kokonaan uutta alustaa.

Kuka on Da Hongfei ja kuinka hän kommunikoi Kiinan hallinnon kanssa?

Hongfei NEO

Kuvahyvitykset: Youtube

Jos kysyt Kiinan kansantasavallan blockchain-yhteisöltä, kuka on Da Hongfei, olet yllättynyt nähdessään hänen korkean maineensa. Tärkein syy tämän maineen taustalla on hänen merkittävä ponnistelunsa tuottavan viestintätavan luomisessa valtion virkamiesten kanssa.

ICO-Manian jälkeen Kiina alkoi tyhjentää kryptovaluutat, koska jotkut niistä olivat erittäin epäilyttäviä ja ruokkivat kokemattomien sijoittajien viattomuutta. Kiina, joka on yksi merkittävimmistä teknologisen kehityksen maista, ei olisi ollut onnekas, jos salauksen ovi olisi suljettu sitä varten.

Se olisi aiheuttanut suuren menetysmahdollisuuden lukuisille yrittäjille Kiinassa ja kaikkialla Aasiassa. Da Hongfei ehdotti yksinkertaisesti ratkaisua, joka oli kiinalaisten järjestelmänvalvojien ja markkinoiden hyväksyttävä.

Da Hongfei oli toiveikas. Hän sanoi kerran, että sääntelystä ei tule hänelle kysymystä, koska hallitus pitää hänen tekniikastaan ​​ja siitä, miten hän toimii. Hänen itseluottamuksensa ajoi hänet paitsi puhumaan Kiinan hallitukselle myös vakuuttamaan heidät poistamaan kiellon. Tämän seurauksena luotiin terveellinen ympäristö, joka auttoi tätä tekniikkaa menestymään ilman huijausyrityksiä.

Kiinan ICO Bubble ja Hongfei’s Response

Hongfein mukaan Kiinan ICO-valtio oli samanlainen kuin 2000-luvun alussa tapahtunut dot-com-kupla. Hänen mukaansa:

“Kun aloitettu yritys / liike päättyy dot-com-palveluun, rahoituksen piirtäminen helpottuu ja sama pätee ICO-buzziin.”

Hän mainitsi myös, että koska rahoittajat kiihtyvät nopeasti tekniikan kehityksen nopeuteen verrattuna, uudet tekniikat jatkavat ja jatkavat kuplien syntymistä. Mutta asia on, että se ei pysy tällä tavalla. Kun kuplat ovat poissa, markkinat palaavat normaaliksi ja tekniikka lähestyy.

Tulevaisuuden suunnitelmat

De Hongfei tavoittelee suuresti molempia projektejaan. Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet erityisen hyvät erityisesti NEO: lle. Se saa jatkuvasti enemmän menestystä joka päivä. Mutta se ei jätä Onchainia taakse, koska Hongfei suhtautuu melko myönteisesti myös tulevaisuuteensa.

Hän pyrkii tekemään Onchainista globaalin blockchain-rakenteen. Hän uskoo, että käyttämällä erilaisia ​​plug-in-yksiköitä hänen rakennettaan voitaisiin käyttää mihin tahansa ketjuun, olipa se sitten julkinen, yksityinen tai syndikaatti. Da Hongfei mainitsi lisäksi, että hänen prosessissaan oleva ketjunvälinen yksikkö pystyy tuottamaan yhteentoimivuuden kaikkien näiden ketjujen välillä.

Viime kädessä hänen pääsuunnitelma sisältää sekä NEO: n että Onchainin yhdistämisen. Hän ei muuta niitä yhdeksi alustaksi, mutta yhdistää molemmat palvelut toisiinsa lähitulevaisuudessa. Kuinka hän tekee sen? Meidän on odotettava ja katsottava.

NEO: lle Hongfei aikoo aloittaa NeoX: n, palkintokorokkeen cross blockchain -kauppaa varten. Jos se osoittautuu onnistuneeksi, NeoX pystyy yhdistämään yksityiset lohkoketjut suurempiin yhteisömarkkinoihin.

Kun NEO ja Onchain on liitetty toisiinsa, molemmat pystyvät tarjoamaan puolivälin koko lohkoketjukeskeiselle taloudelle. Paitsi että tämä suuri suunnitelma on erinomainen, se on myös täysin toimiva.

Kuka on Da Hongfei – viimeiset sanat

Joten kuka on Da Hongfei?

Hän on yksi salauksen ja lohkoketjun johtavista nimistä tällä hetkellä.

Hän on NEO: n ja Onchainin perustaja.

Da Hongfei on se, joka tosiasiallisesti teki kryptovaluutan tutuksi kiinalaiselle yleisölle.

Hän tosiasiassa sai kryptovaluutan tapahtumaan Kiinassa ponnistelujensa ja neuvottelujensa kanssa valtion virkamiesten kanssa, jotka olivat haluttomia käsitykseen.

Hänen loputtomat ponnistelunsa ja aloitteensa yhdessä loistavien suunnitelmiensa kanssa osoittavat, että hän on edelleen johtava valo kryptovaluutan laajentamisessa Kiinassa.

Vaikka Kiinan salamarkkinat ovat melko mutkikkaita, Da Hongfei onnistui siivoamaan tilaa. Niin kauan kuin Da Hongfein kaltaisia ​​ihmisiä on läsnä, Kiinan tekniikan kamppailu voi varmasti todistaa jatkokehityksen.

Voit seurata Da Hongfeita hänen viserrys tili.

Viitteet

https://coincentral.com/cryptocurrency-industry-spotlight-neos-da-hongfei/

https://hackernoon.com/neo-onchain-and-its-ultimate-plan-dna-4c33e9b6bfaa

https://coincentral.com/neo-and-blockchains-across-china/

https://www.bloomberg.com/technology

https://www.cnbc.com/video/2017/12/04/its-okay-for-a-bubble-to-form-in-blockchain-and-bitcoin.html

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map