Asiat, jotka tulee tietää rakennettaessa Ethereumin kaivoslautta

Tervetuloa tähän oppaaseen kaivoslautan rakentamisesta. Jos olet koskaan miettinyt, kuinka koota oma Ethereum-kaivoslautasi, olet oikeassa paikassa!

Tässä oppaassa opetan sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ensimmäisen GPU-kaivoslaitteen rakentamisesta. Kerron lyhyesti, mitä tarkoitamme puhuessamme Ethereumin kaivoksesta ja miksi haluat edes tehdä sen.

Tämän Ethereumin kaivoslautan oppaan loppuun mennessä sinulla on oltava kaikki tarvitsemasi tiedot kaivoslautasi rakentamiseksi ja Ethereumin kaivoksen aloittamiseksi.

Lisäksi, jos olet kiinnostunut helpimmasta tavasta ostaa Ethereumia, sinun on harkittava suosituimmat kryptovaluutanvaihdot, kuten Coinbase, Binance ja Coinmama.

Kuten aina, tässä oppaassa on katettavia kuormia kaivoslautan rakentamiseksi. Aloitetaan tässä mielessä. Olemme jo tuhlanneet tarpeeksi aikaa!

(Jos olet jo perehtynyt Ethereumin kaivostoiminnan käsitteeseen, siirry vapaasti kohtaan Mikä on Ethereum kaivoslaite?).

Mikä on Ethereum Mining?

Ennen kuin aloitan opettaa sinulle kaivoslautan rakentamisen, on tärkeää ymmärtää, mitä tarkoitamme puhuessamme Ethereumin kaivostoiminnasta.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Ethereum on verkko estoketjuihin perustuvan kryptovaluutta Eterin takana. Lohkoketju on kuin pankin kirjaa tapahtumista. Tietenkin sinun on luotettava pankkiisi pitämään tämä tapahtumien kirjaaminen täsmällisenä ja ajan tasalla. Salausvaluutassa sinun ei tarvitse luottaa yhteen kokonaisuuteen. Voit yksinkertaisesti luottaa avoimen lähdekoodin, vertaisarvioituun koodiin. Ei ole sattumaa, että ensimmäinen blockchain-pohjainen digitaalinen valuutta luotiin juuri vuoden 2008 finanssikriisin jälkeen!

Erikoistuneet tietokonejärjestelmät suojaavat verkon, jotta kukaan ei huijaa järjestelmää ja että kaikki käyttävät eetterirahansa vain kerran. Nämä järjestelmät tunnetaan kaivostyöläisinä. Kun lähetät tapahtuman Ethereum-verkkoon, kaivostyöläiset tarkistavat, että verkon sääntöjä noudatetaan ja että lähetysosoitteessa on tarvittava määrä ETH-kolikoita tapahtuman suorittamiseksi.

Kaivostyöläiset sitten ryhmittävät tapahtumat lohkoiksi. Uuden lohkon lisäämiseksi verkkoon kaivostyöläisten on arvattava lohkolle ominainen merkkijono. Tämä merkkijono tunnetaan lohkon hashina. Jokainen lohko sisältää edellisen lohkon hashin sekä uuden hashin, jonka kaivostyöläisten on arvattava. Sisällyttämällä edellisen lohkon hajautuksen kaivostyöläiset voivat tarkistaa, että tiettyyn lohkoon sisältynyt tapahtuma todella tapahtui niiden joukossa, jotka oletettavasti menivät ennen sitä. Tämä lohkojen sekvenssi (tai ketju) tunnetaan lohkoketjuna.

Kun yksi verkon kaivosmiehistä arvaa lisättävän lohkon hashin, se lisätään lohkoketjuun. Tätä arvausprosessia kutsutaan työtodistukseksi. Se on blockchain-pohjaisten kryptovaluuttojen tärkein turvallisuusominaisuus. Haluatko tietää enemmän? Lue Ethereumin kaivosopas täältä.

Estä palkkiot ja kaivosmaksut


Joten, miksi haluat silti kaivaa Ethereumin? Jokainen ei varmastikaan käytä kaikkia rahaa sähköön ja tietokonejärjestelmiin verkon turvaamiseksi sydämensä hyvyydestä!?

Vastaus on yksinkertainen. Kyse on rahasta.

Kun kaivosmies saa lisätä lohkon lohkoketjuun, hän noutaa niin kutsutun lohkopalkinnon. He saavat myös pitää kaikki maksut, jotka sisältyivät tapahtumiin, jotka he lisäsivät blockchainiin. Lupaus ETH-kolikoista joka kerta, kun lisäät uuden lohkon ketjuun, luo kaivosmiehille voimakkaan taloudellisen kannustimen kaivaa Ethereumin lohkoketjussa.

Mikä on Ethereum Mining Rig?

Voit kaivaa Ethereumin tavallisella pelitietokoneella. Jotta se olisi mahdollisimman tehokas, voit kuitenkin rakentaa yksikön, jonka ainoa tarkoitus on kaivaa Ethereum. Tämä vie vähän aikaa eikä ole erityisen halpaa. Se tarkoittaa, että kaivat Ethereumia paljon tehokkaammin kuin jos käyttäisit vain tavallista tietokonejärjestelmää.

Ethereumin kaivoslaite (kuten näitä tarkoitukseen rakennettuja yksiköitä kutsutaan) ovat all-in-one-tietokonejärjestelmiä, jotka on suunniteltu ja rakennettu kaivamaan Ethereumia (tai muita kryptovaluuttoja).

Ethereumin kaivoslautta

8 GPU GTX 1060 Ethereumin kaivoslaite | Lähde: unitexmart

Ethereumin kaivoslautan tärkeimmät komponentit ovat virtalähde ja itse GPU: t. GPU tarkoittaa grafiikkaprosessoriyksikköä. Ne antavat huippuluokan pelitietokoneille mahdollisuuden käyttää nykyaikaisten PC-pelien upeita grafiikoita. Ne sopivat erinomaisesti myös monien arvausten tekemiseen Ethereum-lohkojen hashista mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Ethereumin kaivoslautoilla on yleensä vähintään kaksi näistä GPU: ista. He voivat kuitenkin sijoittaa paljon enemmän. Kuinka monta päätät valita, riippuu budjetistasi kaivoslautasi rakentamiseksi. Tietenkin, mitä enemmän grafiikkasuoritimia sinulla on, sitä suuremman (ja kalliimman) virtalähteen on oltava. Tämän lisäksi tarvitset paljon enemmän lisäkomponentteja, jotta koko asia toimisi.

Mitä tarvitset Ethereumin kaivoslaitteen rakentamiseen

Ennen kuin aloitan selittämisen kaivoslautan rakentamisesta, näytän sinulle kaiken mitä tarvitset. Varusteet vaihtelevat hieman käyttämiesi komponenttien mukaan.

Ensimmäisen Ethereum-kaivoslautan rakentamiseen tarvitset:

Ethereumin kaivoslaitteisto

Ethereumin kaivoslaitteisto.

Ethereum Mining Rig -ohjelmisto

Ethereumin kaivosohjelmisto.

Ethereumin kaivoslautan materiaalit

Materiaalit

rakentaa kamppeet.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Ethereumin kaivoslaitteisto

On paljon erilaisia ​​grafiikkasuoritimia, joista voit valita koottaessasi omaa Ethereumin kaivoslaitettasi. Suosituimmat valmistajat ovat AMD ja NVIDIA.

Mikä tahansa GPU toimii Ethereumin louhimiseksi. Suosittelen kuitenkin erityisesti jotain seuraavista laitteistoista laitteellesi:

 • NVIDIA GeForce GTX1070.
 • AMD Radeon RX580.
 • NVIDIA GeForce GTX1060.
 • AMD Radeon RX Vega 56.
 • NVIDIA GeForce GTX1080 Ti.
 • NVIDIA GeForce GTX1070 Ti.

Ethereum Mining -ohjelmisto

Kaivoslaitteiden valinnoina ei ole pulaa ohjelmistovaihtoehdoista Ethereumin kaivamiseksi. Tämä opas ei kuitenkaan oikeastaan ​​tarkoita parhaan kaivosohjelmiston valitsemista, joten pidän sen lyhyesti.

Jos et ole varma mitä tarkoitan sanoessani kaivosohjelmisto, se on ohjelma, joka yhdistää Ethereumin kaivoslaitteesi Ethereum-verkkoon.

VAROITUS! Kaivosohjelmiston lataaminen voi olla vaarallinen peli. Kaivosohjelmistopaketteihin on liitetty useita haittaohjelmia. Tällaiset ohjelmat voivat varastaa kaikki eetterit, jotka voit avata kaivostoiminnan avulla. Sinua on varoitettu!

Jotkut parhaista kaivosohjelmistoista omistettuihin kaivoslaitteisiin ovat:

 • EthOS
 • Claymore
 • Geth

Kaivoslautan laitteet

Ennen kuin aloitat Ethereumin kaivoslautan rakentamisen, tarkista, että sinulla on kaikki alla olevat komponentit ja työkalut. Koko kokoonpanoprosessi ei saisi kestää yli tunnin, joten jos sinulla on kaikki tarvitsemasi ennen rakentamisen aloittamista, olet käynnissä nopeasti..

Ethereumin kaivoslautan rakentamiseen tarvitset seuraavaa:

 • Kallistetut alumiinipituudet (5×24 ”, 8×14”)
 • Puupalikat (3x 1 ”x1”)
 • Virtalähde, joka pystyy käyttämään kaikkia komponentteja
 • Emolevy

  Ethereum Mining Rig -emolevy

 • Virtakaapelit
 • RAM-muisti (RAM)
 • Keskusyksikkö (CPU)
 • Jäähdytyselementin tuuletin
 • Sähkökäyttöiset nousuputket

  Ethereumin kaivoslautakoneet

 • GPU: t (lisätietoja näistä myöhemmin)

  Ethereum Mining Rig -näytönohjain

 • Porakone
 • Itsekierteittävät ruuvit
 • Ruuvimeisseli
 • Vetoketjut
 • Virtakytkin
 • Tyhjä USB-tikku
 • Tietokone
 • Tietokoneen näyttö
 • Ethernet kaapeli

Muista myös, että kun kaivat Ethereumin, tarvitset luotettava laitteistolompakko. On suositeltavaa valita Ledger Nano X tai Trezor Model T.

Ledger Wallet Deal Active nyt:

Kuinka rakentaa kaivoslaitteesi

 1. Ensin sinun on kierrettävä 14 ”kulmikas alumiini yhteen muodostamaan kaksi neliötä. Tätä varten käytät poraa ja itsekierteittäviä ruuveja.
 2. Seuraavaksi yhdistät kaksi alumiiniruutua pitemmillä alumiinipituuksilla. Käytä jälleen poraa ja ruuveja varmistaaksesi, että kaikki on mukavaa ja tukevaa. Sinulla pitäisi nyt olla teräsrunko, joka on neliön muotoinen.
 3. Sinun on nyt käytettävä viimeistä pidempää alumiinipituutta poikittaisna GPU: n pitämiseksi paikallaan. Se tulee kiinnittää noin 3-4 tuuman kaivoslautan rungon reunasta.
 4. Seuraava askel on lisätä puupalikat kehyksen pohjaan (vastakkaiselle puolelle, jonka poikkipalkki on).
 1. Lisää kolme puulohkoa emolevyn avulla oppaana kohtaan, johon sinun on asetettava lohkot.
 2. Tarvitset emolevyn sopivan siististi kehyksen sisään, joten lisää yksi lohko lähelle kehyksen reunaa ja toinen, jossa emolevyn vastakkainen reuna istuu. Kolmas lohko tulisi sijoittaa näiden keskelle.

Tietokoneen rakentaminen

 1. Nyt kun kehys on valmis, sinun on lisättävä itse emolevy. Käytä tällä kertaa ruuvimeisseliä ja itsekierteittäviä ruuveja. Tämän pitäisi estää sinua vahingoittamasta emolevyä, kun kiinnität sen paikalleen.
 2. Seuraavaksi sinun on lisättävä CPU emolevyyn.
 1. Ota se varovasti ulos suojakotelosta, johon ostit, ja aseta se varovasti emolevyn CPU-koteloon. On tärkeää, ettei kosketa suorittimen emolevyä tai alustaa. Rasva sormillasi voi vahingoittaa näitä herkkiä komponentteja.
 2. Kun keskusyksikkö on paikallaan, lukitse se alas emolevyn kannella.
 • Seuraava lisättävä komponentti on suorittimen jäähdytyselementti. Aseta tämä suorittimen päälle ja kytke 4-nastainen liitin itse suorittimen viereen.
 • Tämän jälkeen on aika lisätä RAM-muistia kaivoslaitteeseen.
  1. Ota muistitikku ja aseta se emolevyn vastaavaan kohtaan. Sen pitäisi olla melko selvää, mihin tämä menee. Jos näin ei ole, tarkista emolevyn käyttöopas. RAM-muistin napsauttaminen oikein saattaa viedä vähän voimaa.
  2. Virtalähteen lisääminen

   1. Nyt sinun on lisättävä virtalähde.
   1. Aseta virtalähde emolevyn viereen kehykseen. Emolevyssä tulisi olla 24-napainen paikka (päävirtalähde) ja 8-napainen paikka (keskusyksikköä varten).
   2. Liitä emolevy virtalähteeseen virtakaapeleilla.
  3. Seuraavaksi lisätään moottoroidut nousuputket. Näitä käytetään emolevyn liittämiseen GPU: iin.
   1. Koska ne ovat virtalähteitä, ne on myös kytkettävä virtalähteeseen. Liitä nämä virtalähteeseen useammalla virtajohdolla.
   2. Sähkökäyttöisissä nousupisteissäsi pitäisi olla USB-kaapeli, joka johtaa siruun. Nämä sirut on kytkettävä emolevyn asianomaiseen paikkaan (PCI-E-paikat). Käytä jälleen valmistajan opasta löytääksesi ne, jos et ole varma, mihin ne on lisättävä.
   3. GPU: iden lisääminen

    Nyt on aika lisätä kryptovaluutan kaivoslaitteesi tärkein osa – GPU: t. Sinun on otettava jokainen GPU ja liitettävä kukin virtalähde niihin. Jokaisessa GPU: ssa on paikka, johon nousuputki mahtuu siististi.

    Ethereumin kaivoslaite GPU: iden lisääminenLähde: wikimonks

    Liitä seuraavaksi kukin GPU virtalähteeseen. Käytä tätä varten enemmän virtakaapeleita. Jokaisen grafiikkasuorittimen yläosaa kohti tulisi olla joitain 8-napaisia ​​kaapelireikiä kaapeleillesi. Ole varovainen varmistaaksesi, että kaikki kaapelit menevät kehyksen sisään, tai se näyttää sotkuiselta!

    Tämän jälkeen sinun on ripustettava GPU: t kehykseen. Tähän mennessä kehyksesi pitäisi näyttää melko täynnä komponentteja, joten haluamme lisätä GPU: t kehyksen yläosassa olevaan tilaan. Voit ripustaa GPU: t vetoketjujen avulla vaakasuoriin alumiinipituuksiin kehyksen yläosassa. Et halua heidän olevan liian lähellä toisiaan. Yritä sijoittaa ne noin 6 tuuman päähän toisistaan.

    Viimeinen lisättävä komponentti on virtakytkin. Kytke virtakytkin emolevyyn.

    Ohjelmiston huolto

    Lataa tietokoneellasi haluamasi Ethereum-kaivosohjelmisto ja lisää se USB-tikulle. Tässä esimerkissä käytämme ethOS: ää.

    Ethereum Mining Rig ethOS Mining OS

    Kytke USB-tikku emolevyn USB-asemaan ja kytke Ethernet-kaapeli emolevyn Ethernet-kaapeliliitäntään. Liitä toinen pää Internet-reitittimeesi. Kytke näyttö ja liitä se myös emolevyyn.

    Olet nyt valmis aloittamaan kaiken!

    GPU-kaivoslaitteen käynnistäminen

    Kytke virtalähde päälle ja kytke emolevy päälle virtakytkimellä. Jos olet liittänyt kaiken oikein, GPU-tuulettimien pitäisi alkaa pyöriä, ja sinun pitäisi nähdä, että ohjelmisto alkaa toimia näytöllä. Jos käytät ethOS-ohjelmaa, sinun on kirjoitettava “näytä kaivosmies” ja sinun pitäisi nähdä paljon tekstiä virtaavan näytöllä. Jos teet niin, louhit Eetteriä jo Ethereumilla!

    Kuinka kauan Ethereum-lohkon kaivaminen kestää, riippuu GPU-yksiköiden määrästä ja tehosta. Sinun tarvitsee vain istua alas, rentoutua ja odottaa rahojesi kulumista!

    Kaiken näyttäminen hyvältä!

    Valitettavasti yllä oleva opas on vain perusasiat. Kaivoslaitteesi näyttää todennäköisesti melko ruma tässä vaiheessa. Et aio vielä kutsua kaikkia teknisiä ystäviäsi näyttämään kätesi!

    Onneksi minulla on muutamia vinkkejä ja vinkkejä, joiden avulla voit tehdä kryptovaluuttasi kaivoslaitteestasi upean!

    Käytä värillisiä alumiinipituuksia

    Teollisuuden näköisen luonnollisen alumiinipituuden käyttämisen sijaan voit sijoittaa hieman enemmän ja hankkia hienoja värillisiä. Tee ostoksia ja löydät hienoja metallipintoja. Myös mustat kulmikkaat alumiinipituudet ovat melko yleisiä – ja tietysti musta sopii mihin tahansa!

    GPU: t ovat usein värillisiä ja näyttävät itsestään melko viileiltä. Voit sovittaa kehyksesi värin itse GPU: n yksityiskohtien väriin. Esimerkiksi NVIDIA-näytönohjaimet ovat usein funky kalkkivihreitä ja mustia. Pystysuoran kalkkivihreän alumiinipituuden ja mustan vaakasuoran kappaleen käyttö antaisi Ethereumin kaivoslaitteelle tyylikkään lopputuloksen!

    Sulje kaivoslautan kehys ja koristele se

    Yksi vaihtoehto saada kaivoslaitteesi näyttämään hyvältä on lisätä arkkeja materiaalista koko yksikön sulkemiseksi. Ole kuitenkin varovainen tätä tehdessäsi. Edellä olevassa esimerkissä suunniteltiin kaivoslautamme toimimaan mahdollisimman toimivana ja mahdollisimman vähän työtä. Jos päätät lisätä arkkia yksikön sulkemiseksi, rajoitat ilmavirtausta. Tämä on tärkeää, koska GPU: n käyttäminen 24 tuntia vuorokaudessa tulee erittäin kuumaksi!

    Jos haluat sulkea kryptovaluuttasi kaivoslautasi, varmista, että lisäät ainakin yhden tuulettimen päästäksesi eroon tästä kuumasta ilmasta. Jos et, GPU-yksiköt palavat paljon todennäköisemmin nopeasti.

    Jos haluat lisätä tuulettimia laitteeseesi, on kaikenlaisia ​​hienoja materiaaleja, joita voit käyttää laitteen sulkemiseen. Voit käyttää samaa tai eriväristä alumiinia, jos et halua nähdä laitteen sisällä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää jotain läpinäkyvää tai osittain läpinäkyvää materiaalia, kuten Perspex.

    Tämän jälkeen voit sisustaa laitoksen ulkopuolen maaleilla tai lisäämällä tarroja suosikkisi salausprojekteistasi. Ei ole vaikea löytää kaikenlaisia ​​Ethereum-tarroja verkosta käytettäväksi GPU-kaivoslaitteellasi!

    Kokeile erilaisia ​​tapoja ripustaa GPU: si

    Edellä olevassa esimerkissä käytin GPU: iden ripustamiseen vetoketjuja. Tämän tarkoituksena oli tehdä GPU: iden vaihtamisesta erittäin nopeaa ja helppoa, jos ne palavat tai haluat vain päivittää ne. Valitettavasti niin kätevät kuin vetoketjut ovat, ne eivät näytä niin siistiltä!

    Jos Ethereumin kaivoslaitteesi ulkonäkö on sinulle todella tärkeä, voit käyttää jotain hieman pysyvämpää.

    Voit yrittää porata reiän kaivoslautan kehykseen ja kiinnittää kannattimen GPU: iden ripustamiseksi. Tämä pitää kaiken itse kehyksen sisällä ja saa koko näyttämään hieman ammattimaisemmalta.

    Valojen lisääminen

    Jos et ole niin huolissasi Ethereumin kaivoslautasi tehokkuudesta, voit aina käyttää osan virtalähteesi tuottamasta ylimääräisestä tehosta hienojen valojen lisäämiseen. Voit mennä villiin valoilla. Katsokaa vain joitain mukautettuja huippuluokan pelitietokoneita inspiraation saamiseksi. Vaikka ne eivät lisää laitteeseen mitään toimintoja, valot tekevät kaivoslaitteesta näyttävän olevan aivan kaukaisesta tulevaisuudesta!

    Ethereumin kaivoslaite Valojen ja näyttöjen lisääminen yksikköönLähde: mestariteos

    Lisää yksikköön näyttö

    Toinen tapa saada Ethereum-kaivosmies näyttämään hyvältä on lisätä näyttö itse laitteeseen. Tämän avulla voit seurata laitettasi ilman ylimääräisiä johtoja tai tietokoneen näyttöä.

    Voit asentaa pienen nestekidenäytön kehykseen ja käyttää sitä samasta virtalähteestä kuin GPU: t (jos se on riittävän suuri virtalähde). Voit sitten koteloida koko asian tai jättää sen auki. Näytön lisääminen GPU-kaivoslaitteelle ei vain tuo sen näyttäväksi, mutta se tarkoittaa myös sitä, että voit käyttää sitä pienemmällä kodin tai toimiston alueella!

    Johtopäätös

    Joten se siitä! Se on oppaani kaivoslautan rakentamiseksi. Vaikka he saattavat näyttää huipputeknologialta, niitä ei ole niin vaikea perustaa!

    On kuitenkin vielä muutama mainittava asia, ennen kuin lopetan tämän oppaan. Ensinnäkin, sinun pitäisi tehdä ostoksia parhaan hinnan energian tarjoajalle. Saatat ajatella, että kaivos kryptovaluutan kallein osa on niiden osien hinta, joita käytät kaivoslaitteesi rakentamiseen. Olisit kuitenkin väärässä! Sähkö syö vakavasti voittojasi. Mene aina halvimman palveluntarjoajan kanssa.

    Mitä tulee voiton saamiseen, monet ihmiset valitsevat käydä kauppaa Ethereumilla. Jos päätät tehdä niin, valitse Coinbase, Binance tai Coinmama. Nämä kryptovaluutanvaihdot ovat luotettavimpia.

    Ei myöskään kannata ostaa käytettyjä grafiikkasuoritimia kaivoslaitteellesi. Ne saattavat säästää sinulle vähän rahaa etukäteen, mutta eivät todennäköisesti toimi yhtä tehokkaasti kuin uudet ja heidän elinajanodote on paljon pienempi!

    Toivottavasti tässä oppaassa antamieni vinkkien avulla olet nyt valmis aloittamaan ensimmäisen Ethereumin kaivoslautan rakentamisen.

    Nyt kun olemme kaikki valmiit. Mitä mieltä sinä olet? Rakennatko laitettasi? Haluamme, että lähetät alla olevia kuvia valmiista rakennelmistasi!

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map