Binance VS Coinbase: Kaksi salauksenvaihtojättiä

Tässä Binance VS Kolikkopohja Vertailun vuoksi aiomme keskustella kaksi markkinoiden suurimmat salauspörssit. Aion kertoa sinulle mitä he ovat, mitä palveluja he tarjoavat, ja kuinka turvallista niitä on käyttää. Koska tämä on Coinbase VS Binance -katsaus, aion myös kertoa, mikä vaihto on paras aloittelijoille.

Salausvaluuttamarkkinat ovat arvoisia enemmän kuin 320 miljardia dollaria tänään. Joten, jos olet ajatellut sijoittaa joihinkin Ethereum, Bitcoin tai Ripple niin et ole ainoa! Sen tekemiseksi on luotu koko teollisuus mahdollisimman helppoa ihmisille ostaa ja myydä kryptovaluutat.

Tämän alan muodostavia yrityksiä kutsutaan kryptovaluutanvaihto. KolikkoMarketCap luettelot 204 kryptovaluutanvaihto missä käyttäjät voivat käydä kauppaa satoja kolikot ja rahakkeet. Aloittelijoille valintojen määrä voi olla pelottava, mutta älä huoli, koska olen täällä auttamassa!

Vastaan ​​kaikkiin tärkeisiin kysymyksiin, kuten onko Binance turvallinen? Ja mitkä ovat Coinbase-rajat? Ensimmäinen kysymys on kuitenkin – aloitetaanko? Joo? Loistava!

Ennen kuin aloitan puhumisen Coinbase VS Binance -vertailusta, tarkastelen nopeasti mitä kukin pörssi on ja mistä se tuli. Aloitan Kolikkopohja ja siirry sitten Binanceen. Lisäksi, jos olet kiire, löydät tärkeimmät yksityiskohdat jokaisesta alla olevasta alustasta.

Siirrytään nyt Coinbaseen.

Coinbasen juuret

Kolikkopohja on Brian Armstrongin ja Fred Ehrsamin vuonna 2012 perustama välittäjäpörssi San Franciscossa Kaliforniassa.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Välittäjäpörssi ostaa salausvaluutan asiakkailleen sen sijaan, että toisi ostajat ja myyjät yhteen kuten pörssit tekevät. Coinbase on markkinoiden suurin välittäjäpörssi.Binance VS Coinbase: toimitusjohtaja & amp; Coinbasen perustaja.

Elokuussa 2017 Coinbase oli ensimmäinen vaihto, josta tuli yksisarvinen! Ei, ei myyttinen hevonen! Coinbasesta tuli taloudellinen yksisarvinen, joka on yritys arvo on yli miljardi dollaria. Brian Armstrong on myös sijoittunut numeroon 10 Fortune’s luettelo yrityksen vaikutusvaltaisimmista nuorista. Ei paha vain kuuden vuoden ikäiselle yritykselle?

Perustamisestaan ​​lähtien Coinbase on rakentanut kumppanuuksia esimerkiksi suuryritysten kanssa Dell, Time Inc.., ja Expedia. Viime aikoina se on ollut huhutaan että sosiaalisen median jättiläinen, Facebook, on kiinnostunut pörssin ostamisesta! Kaikki tämä tekee Coinbasesta yhden laillisimmista yrityksistä salauksessa.

Mutta entä Binance?

Nopea Binance-yleiskatsaus


Binance perusti vuonna 2017 Changpeng Zhao ja Yi Hän. Se sijaitsee Maltalla, vaikka sillä on toimistot Kiinassa, Japanissa ja Taiwanissa. Molemmat perustajat aloittivat uransa salauksessa OKCoin vaihto.

Binance on salauksesta salaukseen -vaihto, mikä tarkoittaa sitä yhdistää ostajat myyjiin kryptovaluuttakauppaa varten. Sillä on myös kryptovaluutta nimeltä Binance Coin (BNB). Vaihdossa käytettiin Binance-kolikkoa ICO nostaa 15 miljoonaa dollaria USD heinäkuussa 2017.Binance VS Coinbase: Binance-logo.

Huomautus: ICO on alkuperäinen kolikoiden tarjoaminen ja on tapa uusille yrityksille kerätä varoja käyttämättä perinteisempiä menetelmiä, kuten osakkeiden tai joukkovelkakirjojen liikkeeseenlasku.

Binance on tunnettu lahjoittaessaan hienoja palkintoja huippukauppiailleen. Aikaisemmin palkintoja ovat olleet iPhonet, MacBookit, Mercedes-Benz ja jopa Maserati! Tällä hetkellä Binancen tiimi etsii kumppaneita miljardin dollarin sijoitusrahaston perustamiseksi.

Joten molemmat vaihdot ovat iso… Mutta mikä on isompi? Tehdään Coinbase VS Binance -koon vertailu.

Koko

Coinbase on palveli yli 20 miljoonaa asiakasta 32 eri maassa. Alustalla on ostettu ja myyty yli 150 miljardin dollarin arvoinen kryptovaluutta.

Binance on luokiteltu toinen suurin CoinMarketCapin 204 pörssin luettelossa. Sillä on 24 tunnin kaupankäyntimäärä 1 261 129 677 dollaria.

Huomautus: 24 tunnin kaupankäyntivolyymi on salausvaluutan kokonaisarvo, joka ostetaan ja myydään pörssissä yhdessä päivässä. Kuvassa esitetty kuva on voimassa 02/02/18.

On vaikea sanoa, mikä vaihto on suurempi, koska Coinbase ei ole listattu CoinMarketCapissa. Voit kuitenkin tehdä karkean arvion Coinbasen keskimääräisestä päivittäisestä volyymista sen kotisivulla olevien lukujen perusteella. Tämä arvio on noin 85-100 miljoonaa dollaria päivässä.

Nyt tiedät, että molemmat vaihdot ovat valtavia, mutta mikä on parempi? Tämän selvittämiseksi meidän on tarkistettava, mitä valuuttapalveluja kukin pörssi tarjoaa. Katsotaanpa Coinbase VS Binance -vertailua heidän valuuttapalveluistaan.

Valuuttapalvelut

Salauspörssien tarjoamat kaksi valuuttapalvelutyyppiä ovat fiat-kauppa ja kryptovaluutta-kauppa.

Fiat-kauppa on palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä kryptovaluutta fiat-valuutat. Fiat-valuutat ovat maiden tai kansaryhmien virallisia valuuttoja. Esimerkkejä fiat-valuutasta ovat Kanadan dollari (CAD), Intian rupia (INR) ja Euroopan unionin euro (EUR).

Kryptovaluuttakauppa on palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa yhdellä kryptovaluutalla toisen kanssa.

Valuuttapareja, joissa pörssit tarjoavat valuuttakursseja, kutsutaan kaupankäyntipareiksi. Käyttäjät voivat vaihtaa vain valuuttoja, jotka on lueteltu kaupankäyntiparina. Se on vähän kuin mennä Bureau de Change -lentokentälle;

 • Fiat-kauppapari näyttää tältä; 1 Ison-Britannian punta (GBP) = 90 Intian rupiaa (INR).
 • Salauskauppapari näyttää tältä; 1 Bitcoin (BTC) = 14 Ethereum (ETH)
 • Fiat / kryptokauppapari näyttää tältä; 1 Bitcoin (BTC) = 6300 Yhdysvaltain dollaria (USD).

Katsotaanpa, mitä valuuttapalveluja Coinbase tarjoaa.

Coinbase-valuutan palvelut

Coinbase-kauppiaat voivat ostaa kryptovaluuttoja käyttämällä Fiat-valuuttoja missä tahansa 32 maasta, joissa se toimii. Kaikki maat, joissa Coinbase toimii, ovat Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, paitsi Australia ja Singapore.

Huomautus: Elinkeinonharjoittajat voivat myös käyttää Coinbasea myymään kryptovaluuttoja kaikissa 32 maassa paitsi Australiassa ja Kanadassa.

Fiatin kaupankäynti Coinbasessa on loistava aloittelijoille koska heidän ei tarvitse käydä toisessa pörssissä ennen kuin he alkavat käydä kauppaa kryptovaluutoilla. He löytävät kaiken tarvitsemansa yhdestä paikasta!

Binance VS Coinbase: Coinbase-ominaisuus.

Tällä hetkellä Coinbase tarjoaa vain kauppaa Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) ja Ethereum (ETH). Tämä tarkoittaa, että Coinbase tarjoaa 12 kryptovaluuttakauppaparia kutakin kryptovaluutta tarjotaan kaupankäynnille kolmen muun kanssa.

Katsotaan nyt Binance-arvostelu ja mitä he tarjoavat.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Binance-valuutan palvelut

Binance ei tarjoa lainkaan fiat-kauppaa. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat rahoittaa tilinsä – ja käydä kauppaa – vain kryptovaluutoilla. Binance tarjoaa kuitenkin paljon paremman valikoiman kryptovaluuttakauppaa kuin Coinbase. Pörssi tarjoaa kauppaa satojen tunnettujen ja äskettäin julkaistujen kryptovaluuttojen kanssa. Ne sisältävät EOS, SUOLA, Cardano, Gifto, Steem, Lisk, Silmukka, NEO, ja paljon muuta.

Binancella on neljä salausta että se tarjoaa kauppapareja. He ovat:

 • Bitcoin (BTC): 149 paria

 • Binanssiraha (BNB): 74 paria

 • Ethereum (ETH): 146 paria

 • Yhdysvaltain jako (USDT): 18 paria

Joten kenen valuuttapalvelut ovat parempia – Binance VS Coinbase?

Aloittelijoille, Coinbasella on paremmat valuuttapalvelut koska uudet kauppiaat voivat ostaa kryptovaluuttoja fiat-valuutoilla. Heidän ei tarvitse mennä ensin toiseen vaihtoon. Sen kolikoiden valikoima on suhteellisen pieni, mutta se on silti riittävän suuri, jotta suurin osa aloittelijoiden kauppiaista aloittaisi.

Binance VS Coinbase: Binance-ominaisuus.

Kehittyneemmille käyttäjille, Binancella on paremmat valuuttapalvelut. Sen kolikoiden valikoima on yksi markkinoiden parhaista, ja uusia kolikoita lisätään aina. Tämä kierros menee kuitenkin Coinbaselle Binancen puuttuessa fiat-kaupasta.

Nyt tiedät, millä valuutoilla voit käydä kauppaa Coinbasessa ja Binancessa. Seuraavaksi katsotaan kuka veloittaa alhaisimmat maksut Coinbase VS Binancen välillä.

Palkkiot

Siellä on kolme päätyyppiä maksuja elinkeinonharjoittajien on maksettava salauksenvaihtopalvelujen käytöstä. He ovat: talletusmaksut, nostomaksut, ja kaupankäyntimaksut. Tarkastelen ensin Coinbase-maksuja.

Coinbase-palkkiot

Coinbase veloittaa 1,49% kustakin kryptovaluutan ostosta tai myynnistä. Tämä maksu nousee 3,99% luottokortilla tehdyille kaupoille.

Binance VS Coinbase: Coinbase-maksut.Coinbase-palkkiot Lähde: kolikkopohja

Coinbase ei tarjoa kauppapareja, kuten Binance. Tämä tarkoittaa myös, että se ei tarjoa valuuttakursseja. Sen sijaan se käyttää muunnospalvelua, joka tarjoaa kiinteän hinnan tai “muuntokurssin” jokaiselle kaupalle. Coinbasen muuntokulut perustuvat valuuttakursseihin GDAX.

Huomautus: GDAX (Global Digital Asset Exchange) on salausvaihto, jonka omistaa Coinbase. Se tarjoaa enemmän kaupankäyntipareja ja ominaisuuksia kuin Coinbase. Jos rekisteröidyt Coinbaseen, saat myös pääsyn GDAX-tiliin.

Coinbase tarjoaa ilmaisia ​​eurotalletuksia SEPA. SEPA: ssa eurojen nostamisesta peritään 0,15. Yhdysvaltain dollarin pankkisiirtotalletukset ovat ilmaisia. Yhdysvaltain dollarin nostamisesta peritään maksu 10 dollaria.

Huomautus: SEPA on yhtenäinen euromaksualue. Se on 28 EU-maan organisaatio, joka sallii eurojen nopean ja turvallisen liikkumisen rajojensa yli.

Coinbase-palkkiot ovat alhaiset verrattuna pörsseihin, jotka tarjoavat vastaavia palveluita, kuten CEX ja Coinmama. Ne ovat kuitenkin korkeat verrattuna Binancen kaltaisiin krypto-salausvaihtoihin …

Binanssimaksut

Binance ei veloita maksuja talletuksista tai nostoista. Tämä johtuu siitä, että Binance tarjoaa vain salauskauppa. Salausvaluuttakauppojen käsittely on paljon halvempaa kuin fiat-valuuttakauppojen käsittely!

Binance veloittaa 0,1% kaikille kaupoille. Se tarjoaa myös 50%: n alennus maksuista kaupoille, jotka on tehty Binance-kolikolla.

Binance VS Coinbase: Binance-palkkiot.

Rahoitusmaksut | Lähde: binance

Kuten näette, täällä on selkeä voittaja. Binance VS Coinbase -maksukierros on helppo voitto Binancelle. Sen palkkiot ovat hyvin pieniä ja ne on helppo ymmärtää, mikä on hienoa aloittelijoille!

Seuraavaksi haluan puhua miten käyttäjäystävällinen jokainen vaihto on. Mutta ensin, lyhyt huomautus Coinbase VS Binance -kaupparajoista.

Nopea huomautus kaupankäyntirajoista

Useimmilla pörsseillä on rajat kuinka paljon valuutan kauppiaita saa tallettaa ja nostaa. Katsotaanpa, kuinka Binance VS Coinbase -rajat verrataan.

Kolikkopohjarajat

Coinbase-rajoitukset riippuvat kaupankäynnin kohteena olevasta valuutasta ja siitä, oletko tason 0, 1, 2 tai 3 käyttäjä. Esimerkiksi tason 2 käyttäjät voivat tehdä jopa 25 000 dollarin arvosta kauppoja päivä. Tason 3 käyttäjät voivat tehdä rajoittamattomia kauppoja.

Binance VS Coinbase: miksi käyttää Coinbasea.

Huomautus: Elinkeinonharjoittajan saavuttama taso riippuu siitä, kuinka paljon henkilökohtaisia ​​tietoja he antavat tiliä perustettaessa. Tätä kutsutaan tilin vahvistukseksi. Jokainen taso edellyttää enemmän käyttäjätietojen vahvistamista.

Binanssirajat

Binanssirajat riippuvat siitä, onko kauppiaalla tason 1 tai 2 vahvistus. Tason 1 käyttäjät voivat käydä kauppaa jopa 2BTC: n arvoinen kryptovaluutta päivässä. Tason 2 käyttäjät voivat tehdä kauppoja jopa 100BTC päivässä (se on noin 650.000 USD!).

Binancella ei ole rajoitusta sille, kuinka paljon kryptovaluutta käyttäjä voi tallettaa.

Joten Binance tarjoaa korkeammat kaupankäyntirajat kuin Coinbase, mutta mitä alustaa on helpompi käyttää?

Käyttäjäystävällisyys

Binance VS Coinbasen välillä on selkeä voittaja tällä kierroksella.

Coinbase on yksi käyttäjäystävällisimmistä tuotteista kryptovaluutassa. Sitä suositellaan jokaiselle salauksen aloittelijalle, koska se on täydellinen paikka tehdä ensimmäisiä kauppojasi. Asettelu on puhdas, yksinkertainen ja hyvin suunniteltu, ja sen ominaisuudet ovat perus (hyvällä tavalla!). Tein ensimmäiset kaupat Coinbasella, ja se on aina ensimmäinen vaihto, jonka mainitsen ystävilleni.

Binance VS Coinbase: Coinabse-kojelauta.

Lähde: Coinbase

Binance olisi voinut voittaa tämän kierroksen, jos sitä verrattaisiin mihinkään muuhun vaihtoon. Siinä on kaksi käyttäjäasetusta: perus ja pitkälle kehittynyt. Perus on todennäköisesti hieman liian edistynyt täysin aloittelijat. Se tarjoaa kuitenkin luottavaisemmille kauppiaille kaikki tarvitsemansa tiedot ja ominaisuudet yksinkertaisesti ja selkeästi.

Coinbase voittaa tämän kierroksen, mutta Suosittelisin molempia vaihtoa aloittelijoille. Käytä Coinbase ensin ja Binance myöhemmin saadaksesi täydellisen kaupankäyntikokemuksen.

Binance VS Coinbase: Binance-hallintapaneeli.

Joten nyt tiedät mitä palveluja Coinbase ja Binance tarjoavat, kuinka paljon ne maksavat ja kuinka helppoa niitä on käyttää.

Seuraavaksi haluan vastata kaksi erittäin tärkeää kysymystä. Onko Binance turvallinen? Ja onko sillä parempi suojaus kuin Coinbasella? Selvitetään, kun verrataan Binance VS Coinbasea turvallisuus.

Turvallisuus

Molemmat pörssit käyttävät kaksivaiheinen todennus suojaamaan käyttäjätilejä. Tämä on järjestelmä, jossa jokaisella tilillä on kahdenlaisia ​​salasanoja. Ensimmäisen valitsee käyttäjä ja toisen lähetetään käyttäjän matkapuhelimeen tai sellaisen sovelluksen luoma Google Authenticator.

Binance VS Coinbase: Google Authenticator.

Coinbase tallentaa 98% käyttäjien varoista offline-tilassa. Lloyd’s of London on vakuuttanut 2% verkossa pidetystä varkaudesta. Coinbase pitää myös käyttäjävarat erillään toimintarahoista väärinkäytön estämiseksi. Asuinpaikka Yhdysvalloissa tarkoittaa myös sitä, että Coinbasen on noudatettava Yhdysvaltojen finanssilakeja, jotka ovat jotkut maailman vaikeimmista.

On vähemmän selvää, miten Binance hallinnoi asiakkaidensa rahaa, ja tämä huolestuttaa joitain käyttäjiä. Äskettäin 27. kesäkuuta 2018, Binancen käyttäjät ilmoittivat puuttuvista varoista suunnitellun järjestelmän päivityksen jälkeen. Binance pakotettiin anteeksi ja tarjosi 70% alennuksia kaupankäyntimaksuista päivityksen aiheuttamista ongelmista.

Binancen turvallisuusryhmä on kuitenkin ollut kiitettiin käyttäjän rahojen suojaamisesta hakkereilta. Maaliskuussa 2018 hakkerit varastivat käyttäjän kirjautumistiedot ja yrittivät ryöstää vaihtoa. Binance-järjestelmät havaitsivat hakkeroinnin ja pysäyttivät sen. Yksikään käyttäjä ei menettänyt varoja, ja hakkereiden varat lahjoitettiin hyväntekeväisyyteen!

Binance VS Coinbase: osta Bitcoin USD: llä Binancessa.

Joten, onko Binance turvallinen ja voidaanko Coinbaseen luottaa suojaamaan käyttäjien rahoja?

Binancella ja Coinbasella on molemmat paremmat tietoturvatiedot kuin useimmilla muilla pörsseillä. He ottavat huomioon asiakkaiden turvallisuuden hyvin vakavasti. Binance VS Coinbasessa tämä kierros menee Coinbaseen, koska se on avoimempi ja rehellisempi siitä, missä sen käyttäjän varat ovat ja mihin niitä käytetään.

Salausvaluutat ovat edelleen uusi tekniikka, joten käyttäjillä on usein ongelmia. Haluan nähdä, mikä vaihto käsittelee näitä ongelmia parhaiten. Seuraavaksi Binance VS Coinbase – asiakaspalvelu.

Asiakaspalvelu

Paljon vaihtoa kritisoidaan huono asiakaspalvelu. Valitettavasti Binance ja Coinbase voivat molemmat parantua myös tällä alueella. Kummallakaan vaihteella ei ole live-chat-tukivaihtoehtoa kotisivustoillaan. Molemmat pörssit haluavat kommunikoida asiakkaidensa kanssa sähköpostitse. Molemmat pörssit tarjoavat “SupportBot” -palveluja myös yleisiin kyselyihin.

Kolikkopohja ottaa 1-3 päivää vastaamaan asiakkaiden sähköposteihin, ja jotkut käyttäjät ovat valittaneet vastausten olevan hyödytön tai liian yleinen. Pörssin “tukisivustolla” on yksityiskohtainen UKK-osio, josta monet uudet kauppiaat pitävät hyödyllisinä. Coinbasella on myös puhelinpalvelu mutta se sijaitsee Yhdysvalloissa, joten kansainvälisten asiakkaiden on vaikea päästä niihin.

Binance tuki voi olla hidasta, kun vaihto on varattu, mutta se on käytettävissä neljä eri kieltä (Kiina, korea, englanti ja japani), joten ainakin he yrittävät, oikein?

Salausvaihdot tarjoavat edelleen paljon huonompaa asiakastukea kuin perinteiset rahoituslaitokset. Binance ja Coinbase voisivat molemmat tehdä paljon paremmin myös. Kumpikaan pörssi ei voita Coinbase VS Binance -tukikierrosta. Salausyhteisö ansaitsee paremman!

Ennen kuin päätät, mikä vaihto on sinulle paras, on jäljellä vielä yksi kierros. Kilpailun viimeinen kierros on nimeltään Binance VS Coinbase: Mobiilialustat.

Mobiilialustat

Coinbasella ja Binancella on molemmat mobiilisovelluksia, mutta mikä on parempi? Katsotaanpa, mitä käyttäjät ajattelevat:

 • Coinbase-mobiilisovellus:
 • iTunes-luokitus: 5/5 (61.9k arvostelua)
 • Google Play -luokitus: 4/5 (144.4k arvostelua)
 • Binance-mobiilisovellus:

Joten, Coinbase voittaa taistelun mobiilisovellusten takia saatavuus ja suosio.

Olen melkein valmis, joten olen laittanut kaiken tähän mennessä oppimasi kätevään Binance VS Coinbase -vertailuun.

Binance VS Coinbase: Vertailutaulukko

Kolikkopohja Binance
Sijainti USA Malta
Kaupankäynnin tyyppi Välittäjä Salaus salaukseen
Kaupankäyntirahojen määrä 30+ 150+
Palkkiot Korkea Matala
Käyttäjäystävällisyys Erittäin korkea Keskitaso
Turvallisuus Korkea Korkea
Asiakaspalvelu Keskiverto Keskiverto
Mobiilisovellus Joo Joo

Ja siinä kaikki, minun täydellinen aloittelijan opas Binance VS Coinbase -ohjelmaan! Ennen kuin lähden, jaan vielä muutaman ajatuksen, jotka voivat auttaa sinua päättämään, mikä vaihto on sinulle parhaiten sopiva.

Päätelmät

Kaupankäynti kryptovaluutalla ensimmäistä kertaa voi olla pelottava, kallis, ja turhauttavaa! Siksi se on niin tärkeää valitse oikea vaihto.

Binance ja Coinbase ovat molemmat loistavia valintoja aloittelijoiden kauppiaille. Suosittelen käyttämään niitä molempia! Aloita avaamalla tili Coinbasessa. Tee muutama yksinkertainen kauppa Litecoinilla tai Ethereumilla ja siirry sitten Binanceen, kun olet valmis. Coinbase on täydellinen johdanto salauskauppaan, ja Binance on yksi parhaista paikoista jatkaa salaustoimintaa!

Tämä taistelu Binance VS Kolikkopohja päättyy onnelliseen solmioon! On ollut ilo kertoa sinulle kahdesta eniten ammattilainen, luotettava, ja käyttäjäystävällinen vaihto Marketissa. Mitä mieltä sinä olet? Uskotko, että siellä on parempi vaihto? Jos teet niin, ilmoita siitä minulle ja minä tarkistan sen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map