Binance Wallet -katsaus

Jos etsit Binance lompakon arvostelut, on todennäköistä, että olet valmis sukeltamaan salauksen maailmaan. Tai ehkä olet jo kokenut kryptovaluutta-veteraani ja yksinkertaisesti etsit luotettava lompakon vaihtoehto. Olipa asia sitten mikä tahansa, tarkastelemme tänään Binancea ja kaikkia sen salausvarusteita (ja sitten joitain).

Kanssa kryptovaluutat tulossa yhä laajemmaksi joka päivä, on järkevää, että salauksen haltijat etsivät paras tapa pitää kolikot turvallisina. Kuten ehkä jo tiedätkin, markkinoilla on melko paljon vaihtoehtoja – erilaiset lompakotyypit, erilaiset ominaisuudet ja toiminnot jne..

Binancen ollessa hyvin näkyvä nimi salauskohdassa, on myös luonnollista, että sillä on itsessään metaforinen suurennuslasi – loppujen lopuksi on tietty taso, jonka mukaan elää!

Siirtymme kuitenkin jatkossakin Binance-lompakkokatsaukseen ja tarkista, onko se alustan arvoinen pitää kolikot päällä.

Plussat

  • Useita kryptovaluuttatukia
  • Erittäin turvallinen
  • SegWit- ja Bech32-osoitetuki
  • Sisäänrakennettu vaihto-toiminto
  • Yksi luotettavimmista nimistä salausmaailmassa

Haittoja

  • Keskinkertainen asiakastuki
  • Ei ihanteellinen aloittelijoille

Binance Wallet -katsaus: The Binance Wallet VS The Trust Wallet

Aivan ensimmäinen asia, josta meidän on keskusteltava, on ero Binance-kolikkolompakko, ja Trust-lompakko. Vaikka molemmat lompakot kuuluvat Binanceen, ne ovat kaksi erilaista projektia, ja siten ne on erotettava asianmukaisesti.

Binance-lompakko on vaihtoon perustuva tapa tallentaa kryptovaluuttasi. Sen sijaan Trust-lompakko on myös lompakko, joka kuuluu Binancelle, mutta on täysin erilainen, omistautunut tuote.

Sekä Binance-lompakolla että Trust-lompakolla on luonnollisesti hyvät ja huonot puolensa – ne sopivat myös erilaisille ihmisille. Tässä erityisessä Binance-lompakon tarkastelussa keskitymme kuitenkin edelliseen.

Totuuden mukaan Binance-lompakon käyttö todennäköisesti tulee olemaan paljon hyödyllisempi kokemus monille salauksen harrastajille ympäri maailmaa. Tämä johtuu tästä erityisestä lompakosta on enemmän ominaisuuksia, on mukavampi käyttää (Saan vähän siihen mitä tarkoitan tällä), ja yksinkertaisesti on tunnetuimpia ja luotettavampia, yleisesti.

Joten vain ollakseni täysin selvä – tämä on Binance-lompakon tarkistus, ja EI Trust-lompakko. Siitä huolimatta, hyppäämme suoraan ominaisuuksien ja etujen luetteloon!

Binance Wallet Review: TUOTTEET

Binance tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman erilaisia ​​ominaisuuksia – tämä on ilmeistä tarkastelemalla yhdellä kertaa suurinta osaa käyttäjien Binance-lompakon arvosteluista. Meidän pitäisi kuitenkin aloittaa siitä se on erittäin kätevä lompakko.

Erittäin kätevä päivittäiseen käyttöön

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka todennäköisesti mainitaan useissa eri käyttäjän Binance-lompakon arvosteluissa, on se, että tämä lompakko on erittäin mukava käyttää.

Sallikaa minun tarkentaa.

Olitpa käyttänyt Binance-lompakkosovellusta tai lompakon verkkoselaimen versiota, sillä on alustan kaikki toiminnot integroitu siihen. Tähän toimintoon sisältyy muun muassa salausvaihto.

Pidä kolikot tässä lompakossa voit vaihtaa ja vaihtaa niitä milloin tahansa, heti. Tämä tosiasiassa on upeita uutisia molemmille pitkäaikaiset hodlers, ja myös päivittäiset kauppiaat, samankaltaisia.

Binance-lompakon tarkistus: Binance-ominaisuudet.

Jos olet valmis pitämään salauskolikoita pitkään, ennen kuin ajatat niiden myymistä, se on hieno ja hieno – Binancen avulla voit tehdä sen huolettomasti. Kuitenkin, jos haluat saada hyvän hinnan tietylle salaukselle huipulla markkinapullon juoksu, sinun kannattaa harkita kolikoiden kappaleen myyntiä vain ostaa lisää takaisin pölyn laskeutumisen jälkeen.

Se sanoi, päivän kauppa on oikeastaan ​​missä se on. Salauspäivän kauppiaat seuraavat jatkuvasti kryptovaluuttaan liittyviä uutisia, koska heidän on pakko reagoida markkinoiden muutoksiin välittömästi voittoaan maksimoimaan. Katsokaa vain mitä tapahtui, kun Tesla osti Bitcoinin – se on joskus muutaman minuutin kysymys!

Binance-lompakon tarkistus: BTC-hinta Teslan sijoituksen jälkeen.

User Binance -lompakkoarvostelut kertovat sinulle, että tällaisessa tilanteessa voit käyttää Binance-lompakkoon tallennettuja varojasi ja myydä ne heti – ei viivästyksiä, ei tarkistuksia, ei mitään!

Binance-lompakkoa käyttämällä voit pysyä mukana markkinoiden kehityksessä, ja reagoida ajoissa ja asianmukaisella tavalla. Valtava hyöty riippumatta siitä, minkä tyyppisiä salauksen harrastajia olet!

Erittäin turvallinen kryptovaluutta-lompakko

Turvallisuus on ensimmäinen asia, jonka ihmiset katsovat poimimalla paras lompakko itselleen – se on myös tärkein huomioitava näkökohta.

Kaikki käyttäjän Binance-lompakon arvostelut kertovat, että sillä ei ole väliä kuinka “viileä” lompakko on (ei, se ei ole sanakirja kylmävarasto) tai kuinka monta ominaisuutta sillä on tarjota käyttäjälle – jos siitä puuttuu turvallisuutta, se ei ole optimaalinen valinta, kaikin keinoin.

Taulukko: Coinbase-lompakon ja Binance-lompakon turvaominaisuudet

Tämä pätee sekä jos haluat löytää lompakon Binancelle tai käyttää itse tiettyä Binance-kolikkolompakkoa. Lisäksi sinun on otettava huomioon, että termi “turvallisuus” voi tarkoittaa muutamia erilaisia ​​asioita – valitsemasi salaustallennustavan tulisi olla molemmat Pidä kolikot turvassa, ja myös suojata kaikkia henkilökohtaisia ​​tietojasi, jos olet toimittanut sen (tosin oikeudenmukaisesti, tämä koskee enimmäkseen laitteistolompakot).

Joten, onko Binance-lompakko turvallinen?

Se varmasti on – todella paljon, itse asiassa!

Binance-lompakon tarkistus: turvaominaisuudet.

Binance on epäilemättä, yksi alan suosituimmista salaukseen liittyvistä alustoista – Pelkästään tämän tosiasian pitäisi kertoa sinulle, että alustan tarjoama lompakon toiminnallisuus tulee olemaan ajan tasalla. Mutta puhe on halpaa – anna Binancen turvaominaisuuksien ylistää!

Ensinnäkin, kun luot tilin, voit ottaa käyttöön etulinjan suojausominaisuudet, kuten kaksivaiheinen todennus (2FA) ja yleinen kaksivaiheinen todennus (U2F). Nykyään monet kryptovaluutanvaihto ja kuumilla lompakoilla on tämä ominaisuus – tämän ei kuitenkaan pidä poistaa sen merkitystä! 2FA on usein paras tapa suojata omaisuuttasi valtaosalta hakkerointiyrityksiltä.

Mietitkö edelleen, onko Binance-lompakko turvallinen? No, olet erittäin innostunut oppimaan sen foorumi pitää valtaosan käyttäjien kryptovaluutoista kylmävarastoissa. Pelkästään tämä tosiasia on kohokohta monissa käyttäjän Binance-lompakon arvosteluissa.

Binance-lompakon tarkistus: laitteiston suojausavaimet Binancessa.

Kylmävarastointilaitteet ovat melkein koskaan ollut yhteydessä Internetiin – Suoraan sanottuna tämä tarkoittaa, että potentiaalinen hakkeri ei pääse heihin millään tavalla. Näin on myös Binance-kolikkolompakossa – kun taas Binancen käyttämät laitteistot ovat todennäköisesti hieman erilaisia kuluttajaluokan lompakot, käsite pysyy edelleen samana.

Jälleen – se on mahtavaa! Se tarkoittaa, että suurimmalla osalla kolikoistasi on paras mahdollinen suoja! Jos et kuitenkaan vieläkään ole vakuuttunut Binance-lompakon suojausominaisuudesta, minulla on vielä yksi tärkeä, ainutlaatuinen ominaisuus kertoa sinulle – Binance SAFU -rahasto.

Ensisijaisesti kryptovaluutanvaihto, Binance veloittaa käyttäjiltään tiettyjä maksuja tapahtumista. Tämän avulla alusta ottaa osan näistä maksuista (noin 10%) ja omistaa ne rahastolle, jolla on tietty tarkoitusvakuutus.

Binance-lompakon tarkistus: SAFU-rahasto.

Toisin sanoen, jos jotain tapahtuisi Binancelle ja sen turvaominaisuudet vaarantuisivat, on melko hyvät mahdollisuudet korvata tappiot. Tuo on todella hämmästyttävää varmuutta, ja jotain, joka on korostettu myös usean käyttäjän Binance-lompakon arvosteluissa!

Usean allekirjoituksen toiminto, mukautetut PIN-koodit, siemenlauseisiin perustuva palautumismenetelmä – Binance tarjoaa käyttäjilleen monia erilaisia, pienempiä ominaisuuksia heidän salausvarojensa turvallisuuden suhteen. Joten, jos mietit edelleen, onko Binance-lompakko turvallinen?, Voit olla varma – se on yksi turvallisimmista vaihto-lompakoista siellä!

Tukee valtavasti erilaisia ​​kryptovaluuttoja

Ei ole väliä oletko jo kokenut salauskauppias (hodler?), tai täysin uusi tulokas paikalle, on todennäköistä, että haluat löytää lompakko, joka tukee laajaa valikoimaa erilaisia ​​kryptovaluuttoja. No, Binance-lompakko-sovelluksen avulla saat juuri sen!

Vaikka monet ihmiset vertailevat tämänhetkisiä markkinahärkäajoja vuosina 2017 ja 2018, tosiasia on, että monet asiat ovat melko erilaisia. Yksi tärkeimmistä eroista on se ihmiset tuntevat nyt paljon enemmän tietoa kryptovaluutoista kuin muutama vuosi sitten.

Binance-lompakon tarkistus: tuetut kolikot.

Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että yhä useammat käyttäjän Binance-lompakkoarvostelut puhuvat laaja valikoima salausvaroja, eikä vain Bitcoin tai Ethereum. Laajat keskustelut merkitsevät sitä, että ihmiset haluavat ostaa ja kokeilla myös laajaa valikoimaa kolikoita!

Binance-kolikkolompakon avulla voit tehdä sen. Itse asiassa tätä ei voida aliarvioida, vaikka sitä näennäisesti ei mainita usein käyttäjien Binance-lompakkokriiseissä – tämä nimenomainen vaihto-lompakko todennäköisesti tukee laajin salausvaluutta koko markkinoilla!

Asioiden puolelta Binance on aina ollut tunnettu tarjoamaan käyttäjilleen hämmästyttävä valikoima ja erilaisia ​​salauskauppapareja – se on yksi tämän pörssin tärkeimmistä myyntipisteistä. Jos sinulla on salakolikko, josta olet kuullut, on myös melko hyvä mahdollisuus, että Binance tukee sitä myös.

Binance-lompakon tarkistus: kaupankäyntiparit.

Sen jälkeen olisi vain järkevää, että alustan avulla voit tallentaa myös kaikki nämä erilaiset kryptovaluutat. Käyttämällä Binance-lompakoita huomaat varmasti!

Jälleen kerran tämä on aivan mahtavaa käyttäjän näkökulmasta riippumatta siitä, minkä tyyppinen salauksen harrastaja olet. Pitkäaikaiset hodlerit voivat tallentaa laajan valikoiman salaustuotteita, kun taas päiväkauppiailla on mahdollisuus löytää joitakin kapealla altcoin-helmiä leikkiä.

Lyhyesti sanottuna, jos salauslajike on mitä rakastat, ja olet myös kiinnostunut pitämään salkusi mahdollisimman monipuolisena, niin useimmat käyttäjän Binance-lompakkoarvostelut kertovat sinulle, että tämä foorumi on varmasti oikea tapa edetä!

Täysi SegWit-osoitetuki, osittainen Bech32-tuki

Jos olet lukenut yllä olevan otsikon ja luulet, että se on “aivan liian teknistä”, jotta ymmärrät, älä huoli – kaikki on todella yksinkertaista. Ensinnäkin päästään terminologia pois tieltä.

Aina kun puhut Bitcoin – olipa se käyttäjien Binance-lompakkoarvostelujen joukossa tai muualla – sinulla on aina kolme BTC-lompakon osoitetyyppiä keskustella – Legacy, SegWit, ja Alkuperäinen SegWit (näitä kutsutaan myös nimellä “Bech32”).

Vanhat osoitteet ovat yksinkertaisia ​​- ne voidaan tunnistaa siitä, että ne alkavat1”, Ja ovat vanhin muoto BTC-lompakko-osoitteita siellä. Sitten on SegWit-osoitteet – nämä alkavat3”. Sen sijaan Bitcoin-osoitteiden uusinta iterointia kutsutaanNatiivi SegWit”, Ja se alkaabc1”.

Binance-lompakon tarkistus: Bitcoin SegWit -osoitteet.

Joten sitten – miksi kaikella on merkitystä tässä Binance-lompakkokatsauksessa? SegWit- ja Native SegWit -osoitteet ovat siellä syystä – ne ovat olleet luonut pehmeä haarukka Bitcoin, ja antaa sinun suorittaa tapahtumia paljon nopeammin ja sujuvammin.

Haittoja? Tämän arvostelun kirjoittamisen jälkeen kaikki keskukset (ja lompakot) eivät tue Native SegWit (Bech32) -osoitteita.

Binance tukee SegWit-osoitteita. Se alkoi tukea tätä ominaisuutta vasta vasta myöhään vuonna 2020! Bech32: n (Native SegWit) suhteen asiat ovat kuitenkin hieman monimutkaisempia. Kyseinen vaihto-lompakko sallii sinun käyttää Bech32-osoitteita, se ei anna sinun luoda lompakoita heidän kanssaan, tällä hetkellä.

Silti – myönnetään, että pystyt suorittamaan tapahtumia Bitcoinilla estoketju paljon nopeammin kuin vanhalla osoitteella on mahtavaa!

Vertaa Binance-lompakkoa rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa Binance-lompakkoa rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

Binance Wallet Review: CONS

Nyt kun olemme keskustelleet kaikista tärkeimmistä eduista ja ominaisuuksista Binance-kolikkolompakko, meidän tulisi myös käsitellä joitain huolenaiheita, joita alustan käyttäjillä saattaa olla, ja keskustella siitä, kuinka merkittäviä he ovat asioiden suuressa järjestelmässä.

Kun se on tehty, kerron myös sinulle miten aloitat Binance-lompakon käytön – pysyä maisemissa!

Saattaa olla hieman monimutkainen aloittelijoille

Yksi yleisimmistä valituksista, joita ihmisillä näyttää olevan Binance-kolikkolompakosta, on se, että sitä voi olla vähän vaikea käyttää. Tämä pätee erityisesti, jos olet vasta aloittamassa, etkä ole edes ostanut ensimmäiset salauskolikkosi.

Onko Binance-lompakon käyttäminen todella yhtä vaikeaa kuin se on tehty? No, se riippuu!

Alustan “vaikeus” johtuu siitä, että Binance tarjoaa käyttäjilleen iso luettelo ominaisuuksista ja mukautusvaihtoehdoista, ja myös siksi maksumalli että vaihto työllistää on vähän sekava.

Ominaisuuksittain, se on vähän “kärsimystä menestyksestä” eräänlainen sopimus – toisin sanoen, se on hyvä ongelma! Toki saatat tuntea itsesi hieman hukkaan, kun kirjaudut alustalle ensimmäisen kerran, tai näet sen käytettävissä olevat syvälliset salauskaaviot, mutta kun olet tottunut, olet kiitollinen kaikista lisätoiminnoista!

Binance-lompakon tarkistus: salaustalletusprosessi.

Maksujen osalta ne voivat olla myös jaotellaan yksinkertaisempiin, helpommin lähestyttävät osat. Jos luet Binance-lompakon arvosteluita yksinkertaisesti siksi, että olet etsii lompakkoa, ja älä välitä vaihdoista, niin maksut eivät edes koske sinua – lukuun ottamatta tietysti lompakkoon liittyviä.

Lyhyesti sanottuna, jos olet täysin uusi henkilö salaustilanteessa ja yrität edelleen löytää jalansi, varma – Binancen tietty lompakko voi olla aluksi hieman hämmentävä. Jos kuitenkin olet itsepäinen etsinnässä huippuluokan krypto-lompakko, silloin tämä ei varmasti ole kysymys!

Keskinkertainen asiakastuki

Tosin, asiakaspalvelu on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista jokaiselle salaukseen liittyvälle alustalle. Tämä pätee erityisesti -vaihtoihin ja lompakkoihin – tämäntyyppiset alustat ovat etusijalla erilaisten salausresurssien liikkeissä, ja siksi käyttäjien on oltava varmoja siitä, että he pystyvät saada apua kaikissa ongelmissa, joita he saattavat kohdata.

Tältä osin Binance on vähän… Keskinkertainen. Ainakin tämän tunteen voi saada lukemalla käyttäjän Binance-lompakon arvosteluja.

Binance-lompakon tarkistus: asiakastuki.

Vaikka minulla ei henkilökohtaisesti ollut mitään muuta kuin hyviä kokemuksia Binance-lompakkosovelluksen tuesta, useat käyttäjät mainitsevat sen vasteajat voivat vaihdella suuresti, ja että tukitiimi joskus ei oikeastaan ​​käsittele heidän asioitaan tehokkaasti.

Tämä on varmasti jotain, joka on pidettävä mielessä! Vaikka kyseessä ei ole millään tavalla “dealbreaker” kyseessä olevan lompakon suhteen (jos Binance-lompakon käyttäminen antaa sinulle valtavan luettelon merkittävistä eduista), se on kuitenkin myös huomionarvoista.

Binance-lompakon tarkistus: UKK.

Kuvittele, jos haluaisit törmätä tekniseen ongelmaan siirron aikana. Useimmissa tällaisissa tilanteissa on tärkeää saada asianmukaista asiakastukea niin pian kuin inhimillisesti mahdollista! Jos valitsemasi foorumi ei ole hämmästyttävä tältä osin, se voi johtaa suuriin tappioihin – tappioihin, jotka olisi voitu estää.

Nyt ilmeisesti, Binancea ei todellakaan tunneta siitä, että sillä olisi paljon teknisiä tai muita ongelmia. Tämä ei kuitenkaan vieläkään vapauta kyseistä ongelmaa! Kun olet saanut selville, onko Binancella lompakko vai ei, et todennäköisesti halua seuraavan lompakkoon liittyvän liittyvän asiakastukeen!

Binance-lompakon käyttäminen?

Joten nyt olemme keskustelleet kaikista lompakon merkittävimmistä eduista ja haitoista ja tarkastelleet eri käyttäjiä Binance-lompakko arvostelut. Viimeinen asia, joka meidän on tehtävä, on tarkistaa miten Binance-lompakko toimii, ja kuinka voit suorittaa erilaisia ​​toimintoja ja tapahtumia siitä.

Kuinka rekisteröityä Binance-lompakkoon?

Ensimmäinen ylös, rekisteröintiprosessi. Suoraan sanottuna on huomionarvoista, että rekisteröidyt Binance-pörssissä on sama asia kuin rekisteröityä lompakkoon – tämä on syy, miksi monet ihmiset ihmettelevät, onko Binancella ensinnäkin lompakko! Vaikka se voi tuntua hämmentävältä, se ei todellakaan ole – näin on yksinkertaisesti useimmat markkinoilla olevat lompakot.

Vaihe 1: Mene Binancen virallisella verkkosivustolla. Ruudun oikeassa yläkulmassa näkyyRekisteröidy”-Painiketta. paina sitä.

Binance-lompakon tarkistus: Binance-kotisivu.

Vaihe 2: Tässä sinua pyydetään luomaan uusi tili joko sähköpostitse tai matkapuhelimella. Otan sähköpostireitin – siis, sähköpostiosoite on syötettävä sekä mukautetun salasanan luotu.

Binance-lompakon tarkistus: luo ilmainen tili.

Vaihe 3: Sinä tulet vastaanottamaan tilin vahvistuspyyntö sähköpostiosoitteeseesi – kirjoita vain numerot sähköpostistasi Binance-sivustoon pyydettäessä.

Binance-lompakon tarkistus: tilin vahvistus.

Vaihe 4: Kun olet suorittanut kaikki vahvistus- ja vahvistusvaiheet, sinun on tehtävä Kirjaudu tilillesi rekisteröintiprosessin alussa antamiesi tietojen kanssa. Se siitä!

Binance-lompakon tarkistus: Binance-kotisivu (kirjautunut sisään).

Mitä tulee rekisteröintiprosessiin Binance-kolikkolompakossa, asiat ovat erittäin suoraviivaisia ​​ja mikä tärkeintä, nopeasti! Jälleen kerran – riippumatta siitä, rekisteröidytkö lompakkoon vai vaihtoon, prosessi pysyy samana. Tämä sallii Binancen optimoida rekisteröintiprosessinsa tarjoamalla saumaton ja helppo kokemus.

Tämän sanottuaan ihmiset, jotka ihmettelevät, miten Binance-lompakko toimii, ovat todennäköisesti jo ohitse tämän vaiheen ja tutkivat tuotteen todelliset toiminnallisuudet. Joten, siirrymme siihen!

Kuinka lompakkoa käytetään?

Keskustellaan Binance-lompakon käytettävissä olevista ominaisuuksista.

Vaihe 1: Alkaen Binancen kotisivu (kun rekisteröintiprosessi on valmis), siirry näytön oikeaan yläkulmaanLompakko”-Välilehti. Täällä näet luettelon eri ominaisuuksista, jotka voit valita – aloitetaan seuraavalla tavalla:Yleiskatsaus”.

Binance-lompakon tarkistus: Binance-lompakon välilehti.

Vaihe 2: Täällä voit nähdä lompakon saldosi BTC. Tämän lisäksi näet kaikki toiminnot, joita lompakko (t) pystyvät suorittamaan – P2P-kauppa, marginaalitilin kauppa, säästötilin hallinta, kaivospoolirahaston varastointi, ja niin edelleen.

Binance-lompakon tarkistus: lompakon yleiskatsaus.

Voit hallita ja aktivoida erilaisia ​​lompakko-osia, joita haluat käyttää ja käyttää alkaa siirtää varoja välittömästi. Prosessi on todella yksinkertainen – sinulta kysytään ponnahdusikkuna, ja sinun on yksinkertaisesti täytettävä lomake.

Binance-lompakon tarkistus: siirrä varat Binancen kanssa.

Vaihe 3: Varojen tallettaminen lompakkoosi on myös hyvin yksinkertainen. Kun napsautatTallettaa“Sivun yläosassa, sinulle annetaan neljä vaihtoehtoa – talletus salaus tai käteinen, tai ostaa joitain kryptovaluuttoja luotto- tai maksukortilla, tai P2P-yhteyden kautta.

Binance-lompakon tarkistus: rahastotalletusmenetelmät.

Jos muistat, olemme keskustelleet tämän Binance-lompakon tarkistuksen alussa siitä, että voit ostaa ja käydä kauppaa kryptovaluutoilla suoraan lompakon käyttöliittymästä, ja että tämä on hämmästyttävää mukavuuden suhteen. No, tämä on se!

Nostot ovat myös melko mutkikkaita, varsinkin jos olet jo nostanut joitain kryptovaluuttoja aiemmin. Se sanoi, voit todella nostaa fiat-rahaa, liian – tämä on erittäin harvinaista!

Se on tosin Binancen vaihto-osan ominaisuus – käyttäjän Binance-lompakkoarvostelut kertovat sinulle niin paljon. Kuitenkin harvat muut huippuluokan vaihto-lompakot antavat käyttäjilleen mahdollisuuden nostaa fiat-rahaa pankkitililleen!

Tutkiessasi lompakkoa edelleen, huomaat nopeasti, että sillä on paljon ominaisuuksia, jotka liittyvät Binancen tarjoamiin palveluihin ja vaihtoehdoihin.

Juuri tästä johtuu myös edellä mainittu “monimutkaisuus” -osa – koska Binance-lompakko on niin tiiviisti toisiinsa alustan vaihto-osan kanssa, siinä on valtava joukko ominaisuuksia, mutta se on myös monimutkaisempi kuin muut, samanlaiset lompakot.

Viimeiset pisteet

Tässä vaiheessa sinulla pitäisi nyt olla melko hyvä idea hyvät ja huonot puolet Binance-lompakko. Olemme keskustelleet erilaisista käyttäjien Binance-lompakotarkastuksista käytettävyysnäkökulma alustan, ja myös tarkistaa joitain pääpiirteitä että se tarjoaa.

Kun kaikki tämä on sanottu ja tehty, suosittelenko itse vaihtolompakkoa jollekin, joka kysyy “Onko Binancella lompakko?”, Tai henkilölle, joka etsii turvallinen krypto-lompakko, yleisesti?

Joo, Haluan ehdottomasti.

Binance-lompakko on ainutlaatuinen tuote, sekä yleensä kryptovaluutta-lompakoissa että jopa joissakin erityisissä vaihtoon perustuvissa salaustallennuspalveluissa. Tämä on totta yksinkertaisesti sen käyttäjille tarjoama toiminnallisuus.

Binance-lompakon tarkistus: Binancen ominaisuudet.

Lompakko on universaali – siihen mahtuu valtava joukko erilaisia ​​kryptovaluuttoja, ja jopa jotkut valitsevat fiat-valuutat, liian! Sen lisäksi voit lähettää, tallettaa, ja nosta kaikki edellä mainitut valuutat, ilman ongelmia – sinun tarvitsee vain siirtää jotkut KYC-tarkastukset, ja olet hyvä mennä!

Koska Binance on myös pörssi, sillä on valtava vastuu pitää koko alustan turvassa, sekä käyttäjätietojen että salausresurssien tallennuksen suhteen. Tosin, alustalla ei ole ongelmia tässä – se parantaa asioiden turvallisuuspuolta säännöllisesti, ja vaikka Binancella on ollut joitain hikkauksia aiemmin, sivusto on ehdottomasti parantunut ja saanut laajaa luottamusta.

Ainoat “negatiiviset” asiat, jotka mainitaan useiden käyttäjien Binance-lompakon arvosteluissa, liittyvät vaihto-lompakon monimutkaisuus, ja myös joitain vähemmän kuin ihanteellinen asiakastuki. Entinen “ongelma” ei todellakaan ole valtava tekijä – vaikka saatat joutua viettämään jonkin aikaa Binancessa yrittäen selvittää asioita, sinun ei pitäisi kohdata lyömättömiä esteitä.

Binance-lompakon tarkistus: BNB-kolikkokaaviot.

Viimeinen mainitsemisen arvoinen asia on se, että samoin kuin monissa muissa valuutanvaihtolompakoissa, Binancella on natiivi apuohjelmatunnus – Binance-kolikko (BNB). Päätellen tämän tunnuksen hinta- ja volyymitaulukot, näyttää siltä, ​​että ihmiset todella käyttävät sitä melko usein!

Yksi tämän tunnuksen päätavoitteista on puuttua Binancen palkkioihin – BNB-tunnuksen avulla voit poistaa valtavan osan maksuista, mikä lisää potentiaalisia voittojasi eksponentiaalisesti! Tämä koskee kuitenkin enemmän vaihtoa kuin lompakkoa – jos haluat oppia lisää, voit kuitenkin tarkistaa Binance-vaihto-arvostelu, liian.

Viimeisin löydetty Ledger Wallet -kuponki:

Päätelmät

Jos olet päässyt tähän mennessä – kiitos! Tiedän, että kerralla on paljon tietoa, ja siksi arvostan todella, että pidät minua loppuun asti!

Vaikka harkittavaa on paljon, tuomioni pysyy samana – jos etsit huippuluokan kryptovaluutta-lompakko, Binance pitäisi olla yksi ensimmäisistä paikoista.

Jos kuitenkin olet kiinnostunut enemmän laitteiston salausvarastointi, sinun tulisi sitten kääntyä kohti lompakoita, kuten Ledger Nano X, tai Trezor-malli T. Tämä varmistaa parhaan mahdollisen turvallisuuden, jonka rahalla voi ostaa, mutta, kyllä – se tulee hintaan.

Taulukko: Binance Walletin ja Ledger Nano X: n hinnoitteluvaihtoehdot

Lopuksi, muista tarkistaa markkinoiden parhaat kryptovaluutanvaihdot – kun sinulla on hämmästyttävä lompakko, voit aloittaa sen täyttämisen suosikkikrypto-kolikoillasi!

Kiitos vielä kerran, että olet lukenut tämän Binance-lompakkokatsauksen, ja seuraavaan kertaan asti! Kippis!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me