Bitcoin Cash VS Bitcoin: kumpi sinun pitäisi valita

Bitcoin Cash VS Bitcoin – kahden salakirjoittajan sota!

Tiesitkö, että Bitcoin Cash on peräisin Bitcoinista itsestään? Oikein – Bitcoin Cash -solmut olivat kerran osa Bitcoin-lohkoketju. Bitcoin Cash on Bitcoinin haarukka.

Mutta mihin kahdesta sinun kannattaa sijoittaa? Mikä on ero Bitcoin Cash VS Bitcoinin välillä? Mikä on ”haarukka”? Kysymyksiä on niin paljon ja Olen täällä vastaamassa niihin kaikkiin!

Tämän oppaan loppuun mennessä tiedät eron kahden eri välillä kryptovaluutat – Bitcoin Cash VS Bitcoin.

Opit lisää heidän historia, arvo ja heidän tulevaisuuden potentiaalia. Tämän jälkeen sinun pitäisi pystyä päättämään, mihin haluaisit sijoittaa, vai haluatko sijoittaa molempiin.

Katsotaan ensin ensin hieman Bitcoin ja sen tausta. Sitten selitän, mikä haarukka on. Sen jälkeen tarkastelemme Bitcoin Cashin ja sen ominaisuuksien takana olevaa tarinaa.

Ennen kuin kiirehdit suoraan oppaaseen, sinun tulee olla tietoinen a muutama tärkeä näkökohta. Ensinnäkin, muista valita luotettavat salauksenvaihtoalustat kun ostat BTC: tä (Kolikkopohja on yksi suositelluista vaihtoehdoista), tai hyödynnä helpoin tapa ostaa Bitcoins luottokortillasi – Simplex.

Toiseksi salausvaluutat tulisi tallentaa turvalliset lompakot. Ledger Nano S ja Trezor ovat muutamia suosituimmista ja luotettavat laitteistolompakot.

Jos olet jo perehtynyt Bitcoiniin ja Bitcoin Cashiin ja olet täällä vertailua varten, siirry kohtaan Bitcoin Cash VS Bitcoin: The War of the Price!

Bitcoin

Bitcoin oli ensimmäinen kryptovaluutta ja monien vuosien ajan se ei ollut kovin tunnettu. Se on aivan kuten mikä tahansa muu todellinen valuutta. Voit käyttää sitä ostamaan, myymään ja käymään kauppaa tuotteille, palveluille, investoinneille ja muulle.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

blockchain-tekniikka se on valmistettu, estää sen väärentämisen. Se tarkoittaa myös sitä ole omistuksessa, liikkeeseen laskemassa tai hallinnassa mikä tahansa yksittäinen ryhmä tai puolue.

Esimerkiksi USA: n dollari on antanut Yhdysvaltain hallitus ja on pankkien valvonnassa. Tässä skenaariossa keskuspuolue ovat hallitus ja pankit. Kun siirrät dollareita ystävällesi, luotat pankkiin valtuuttamaan ja käsittelemään tapahtuman.

Bitcoin, toisaalta on mikään keskusviranomainen ei ole antanut tai valvonut sitä. Lohkoketjun tapahtumat tarkistetaan tietokoneilla, jotka käyttävät lohkoketjua, ja kuka tahansa voi omistaa nämä tietokoneet – lohkoketju on hajautettu.


Bitcoin Cash VS Bitcoin: kumpi sinun pitäisi valita

Sen estoketju, liiketoimet ovat tallennetaan ja lähetetään lohkoina. Tietokoneet tarkistavat koko tapahtumalohkon kerralla ratkaisemalla monimutkaisen matemaattisen tehtävän. Kun ongelma on ratkaistu, lohkon tapahtumat tarkistetaan ja uusi Bitcoin on luotu – se annetaan tietokoneelle, joka ratkaisi ongelman. Tätä prosessia kutsutaan kaivostoiminta!

Bitcoinin kokonaismäärä sitä koskaan tulee olemaan rajoitettu 21 miljoonaan. Vaikka Bitcoinia on jo yli 16 miljoonaa, kestää kauan, kunnes Bitcoinin määrä saavuttaa 21 miljoonaa! Tämä johtuu siitä, että 4 vuoden välein, lohkoa kohti luotu Bitcoinin määrä on puolitettu.

Kun yhä useammat ihmiset yrittävät saada käsiinsä jonkin Bitcoinin ja luomisnopeus laskee, yleinen usko on, että arvo kasvaa. Siksi niin monet ihmiset ovat hulluja Bitcoinista nyt!

Tänään, Bitcoin on arvokkain tällä hetkellä markkinoilla oleva kryptovaluutta. Vaikka muut valuutat ovat yrittää ylittää Bitcoinin ja vähentää määräävää asemaansa digitaalirahasektorissa, Bitcoin Cash voi olla poikkeus tästä johtuen Bitcoinin ja Bitcoin Cashin eroista!

Koska Bitcoin Cash on Bitcoinin haarukka, selitän mikä haarukka on ennen kuin siirryt Bitcoin Cashiin!

Haarukka

Siellä on melko vähän Bitcoin-haarukoita, mutta kukaan ei ole yhtä käytetty tai yhtä tunnettu kuin Bitcoin Cash. A haarukka luodaan, kun lohkoketjun alkuperäinen koodi päivitetään mutta vain osa lohkoketjun solmuista (tietokoneista) hyväksyy päivityksen.

alkuperäinen lohkoketju (kuten Bitcoin) pysyy samana, ja päivitetyt solmut irtoavat alkuperäisestä lohkoketjusta ja luovat uuden estoketjun (kuten Bitcoin Cash) ja kolikot lohkoketjuun tulla erilliseksi ja ainutlaatuinen alkuperäisessä lohkoketjussa olevista.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: kumpi sinun pitäisi valita

Jokainen, jolla on alkuperäinen kolikko haarautumisajankohtana, tulee haarautunut versio automaattisesti kolikon he pitivät. Joten, kun Bitcoin haarautuu Bitcoin Cashiin, joku, jolla on 10 BTC, olisi automaattisesti saanut tietyn määrän BCH: ta, joka vastaa heidän 10 BTC: nsä arvoa.

Puhutaan sitten itse Bitcoin Cashista!

Bitcoin Cash

Kuten Bitcoin, Bitcoin Cash on kryptovaluutta sen kanssa oma lohkoketju. Se toimii aivan kuten digitaalinen valuutta ja uusi BCH (Bitcoin Cash) luodaan Bitcoin Cash -kaivostoiminnan avulla. Se luotiin vuoden 2016 lopussa, mikä tekee siitä paljon nuoremman kuin Bitcoin.

Bitcoin oli haarautunut luomaan Bitcoin Cash, koska Bitcoinin kehittäjät halusivat tehdä joitain tärkeitä muutoksia Bitcoiniin. Bitcoin-yhteisön kehittäjät eivät päässeet sopimukseen joistakin muutoksista, jotka he halusivat tehdä. Joten, a pieni ryhmä näistä kehittäjistä haarautui Bitcoiniin luoda a uusi versio samaa koodia muutamalla muunnoksella.

muutokset, jotka tekevät kaiken eron Bitcoin Cash VS Bitcoinin välillä, ovat nämä:

  • Bitcoin Cashilla on halvemmat siirtomaksut (noin 0,20 dollaria per tapahtuma), joten tapahtumien tekeminen BCH: ssa säästää enemmän rahaa kuin BTC: n käyttö. BTC-tapahtuma voi maksaa noin $ 1 USD / tapahtuma, vaikka se aiemmin nousi noin $ 25: een tapahtumaa kohti!
  • BCH: lla on nopeammat siirtoajat. Joten sinun ei tarvitse odottaa 10 minuuttia, joka kuluu Bitcoin-tapahtuman vahvistamiseen!
  • BCH pystyy käsittelemään enemmän tapahtumia sekunnissa. Tämä tarkoittaa, että useammat ihmiset voivat käyttää BCH: ta samanaikaisesti kuin BTC: n kanssa.

Kaikki nämä muutokset johtuvat siitä, että a Bitcoin Cash -lohko (lohkoketjussa) on kahdeksan kertaa suurempi kuin Bitcoin-lohko. Tämä tekee BCH: sta nopeamman, halvemman ja skaalautuvamman kuin Bitcoin. Bitcoin-käteinen on yhä enemmän hyväksymässä päivästä tämän takia.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Hintojen sota

Kuten aiemmin mainittiin, kryptovaluutat kuten Bitcoin tai Bitcoin Cash saavat arvonsa siitä, kuinka paljon ne ovat omaksuttu, käytetty ja vaadittu. Voimme analysoida niitä ROI (sijoitetun pääoman tuotto) ja arvon kasvu.

He ovat molemmat arvon haltijat, Ja vaikka Bitcoin on tähän asti ollut kaikkein arvokkain, Bitcoin Cash saa käyttäjiä ja arvoa nopeasti.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: kumpi sinun pitäisi valita

Bitcoin Cash on paljon nuorempi kuin Bitcoin. Joten, se on edelleen vaiheessa kaapata ja toteuttaa oma paikka salausmarkkinoilla. Monet ihmiset spekuloivat, että Bitcoin Cash saattaa viedä suuren osan Bitcoinin markkinaosuudesta, mikä tekee siitä uuden hallitsevan salauksen teollisuudessa. Tämä johtuu siitä, että Bitcoin Cash on käsitellyt Bitcoinin kohtaamia skaalausongelmia, jolloin useammat ihmiset voivat käyttää sitä helposti ja alhaisemmilla maksuilla.

Jos Bitcoin-kehittäjäyhteisö ei löydä tapaa sopia keskinäisestä päivityksestä Bitcoin-koodiin ongelmien korjaamiseksi, Bitcoin saattaa hävitä sodassa välillä BTC VS BCH. Tämä tarkoittaa sitä, että useammat ihmiset todennäköisesti siirtyvät käyttämään BCH: ta pääarvonsa arvona ja kaupallisena valuuttana.

Viime aikoina, Bitcoin Cash on ollut arvoinen vain 5% Bitcoinista, että jopa 33%. Se pysyy tällä hetkellä välillä 10-15% Bitcoinin hinnasta. Alla on kaaviot BCH VS BTC -hinnoista viimeisten yhdeksän kuukauden aikana.

(Oranssi viiva on BCH – BTC)

Bitcoin Cash -hintakaavio

Bitcoinin hintakaavio

PÄIVITTÄÄ 2021: Bitcoin-käteinen on tällä hetkellä arvoinen 226,83 dollaria ja Bitcoin kannattaa 10258,22 USD, mikä tarkoittaa, että 1 Bitcoin on 44,90 Bitcoin Cash.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: kumpi sinun pitäisi valita

Yksi asioista, joka pidättää BCH: n nopeaa kasvua, on sekaannusta ihmisillä on Bitcoinin ja Bitcoin Cashin välillä. Monet aloittelijasijoittajat näkevät Bitcoin Cashin halvemmana Bitcoinina, jolla on alhaisempi pääsypiste markkinoille. Tämä johtuu siitä, että heillä on hyvin samankaltaiset nimet ja ne ovat peräisin samasta tuotemerkistä ja yhteisöstä.

sekavuus on myös johtanut siihen, että Bitcoin Cash saa negatiivista huomiota kopiovaluuttana, joka on yksinkertaisesti käteisnappula, jonka tarkoituksena on huijata uusia salaussijoittajia ostamaan väärennetty Bitcoin. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

BCH ei ole väärennetty Bitcoin, mutta se voi hyvinkin olla parempi.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Ominaisuudet

Bitcoin Cash Edut

Bitcoin Cashin tärkein etu on että se on halvempaa ja nopeampi käyttää. Tämä johtuu siitä, että se on skaalautuvampi, mikä tarkoittaa, että useammat ihmiset voivat tehdä kauppaa lohkoketjussa milloin tahansa.

Sen kehitystiimi on nopeasti toteutettavat ratkaisut jotka tekevät blockchainista skaalautuvamman. Mikä antaa sille suuren tulevaisuuden potentiaalin käyttöönottoon ja käyttöön.

Se on myös halvempaa liikkua pörssien välillä. Aina kun sen hinta nousee, se on suuri kaupankäynnin kohde Bitcoinia vastaan ​​ja vankka sijoitus suojautumaan Bitcoinia vastaan, jos Bitcoin menettää markkina-asemansa jonain päivänä.

Huomautus: Mikään tässä artikkelissa ei ole taloudellista neuvontaa! Sinun pitäisi aina ota yhteyttä rahoitusneuvojaan ennen sijoittamista. Valitse myös aina luotettavat kryptovaluutta-lompakot, kuten Ledger Nano S, Kolikkopohja ja Trezor, pitämään kolikkosi turvassa!

Bitcoin Cashin haitat

Bitcoin Cash ei ole yhtä paljon sijoittajien luottamusta kuin Bitcoin. Lisäksi sen käyttöönottoaste ja markkinaosuus ovat paljon alhaisemmat kuin Bitcoinin. Tällä on paljon tekemistä sen kanssa, että tämä kolikko on paljon uudempi kuin Bitcoin.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: kumpi sinun pitäisi valita

Bitcoin Cashin louhinta on suhteellisen sama kuin Bitcoinin louhinta. Tämä tarkoittaa, että joku, joka kaivaa Bitcoin Cashia, tekee paljon vähemmän voittoa kuin joku, joka kaivaa Bitcoinia samoilla laitteilla. Tästä syystä kaivostyöläiset eivät ole yhtä nopeita louhimaan Bitcoin Cashia.

Lopuksi, kun on kyse kaupankäynnistä, BCH: lla on paljon vähemmän kauppapareja kuin BTC: llä, mikä tekee siitä vähemmän kaupattavan kuin Bitcoin. Kaikki nämä haitat pyrkivät tekemään Bitcoin Cashin käyttöönottoprosentit ja hinnat paljon alhaisemmiksi kuin Bitcoinin.

Bitcoinin edut Bitcoin Cashiin verrattuna

Alkuperäisenä kryptovaluuttana, Bitcoin on koko sektorin perusvaluutta. Sitä vastaan ​​kaikki muut kryptovaluutat käyvät kauppaa (samoin kuin ETH suurimman osan ajasta) ja ovat kaupankäynnin kohteena useimmissa pörsseissä. Bitcoin on suosituin ja sillä on eniten kauppapareja muiden kryptovaluuttojen kanssa.

23. maaliskuuta 2018 alkaen Bitcoin muodostaa 44,5% salaussektorin koko pääomasta ja sitä pidetään nopeasti kasvavan teollisuuden kulta-standardina.

PÄIVITTÄÄ 2021: Bitcoin on tällä hetkellä arvoinen 57,3% koko salausteollisuudesta.

suurin etu Bitcoinilla on yli Bitcoin Cash -yhteisö ja kulttimainen seuraava: se on ensimmäinen kryptovaluutta, josta kuka tahansa kuulee. Se on erittäin suosittua – jos isoäitisi tietää yhdestä kryptovaluutasta, lyön vetoa 100 dollaria, että se on Bitcoin!

Bitcoinin haitat Bitcoin Cashiin verrattuna

Bitcoinin haitat verrattuna Bitcoin Cashiin pääasiassa skaalautuvuus kysymyksiä edessään Bitcoin. Bitcoin on vanhempi, hitaammin ja maksaa paljon enemmän per tapahtuma. On todennäköistä, että sektorin kasvaessa Bitcoin menettää edelleen hallitsevuutensa näille muille kolikoille.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Bitcoin-sovellus.

Toinen haitta on, että ydin kehitystiimi Bitcoin ei ole yhtä hyvä kuin muut salausryhmät, kuten esimerkiksi Ether. He näyttävät olevan jaettu ryhmänä ja ilman selkeää johtajuutta.

Tämä tekee skaalausratkaisujen toteuttamisesta vaikeampaa sopia ja toteuttaa verkossa – ei ollenkaan hyvää!

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Mistä heitä voi ostaa?

Yksi suosituimmista pörsseistä ostaa sekä Bitcoinia että Bitcoin Cashia on Kolikkopohja.

Tällä alustalla voit käyttää fiat ostaa suosittuja kryptovaluuttoja (mukaan lukien Bitcoin ja Bitcoin Cash) luottokorttisi, pankkitilisi ja paljon muuta. Valitettavasti Coinbase on saatavana vain 32 maassa:

Yhdysvallat, Kanada, Iso-Britannia, Sveitsi, Ruotsi, Espanja, Slovenia, San Marino, Portugali, Puola, Norja, Alankomaat, Monaco, Malta, Liechtenstein, Latvia, Jersey, Italia, Irlanti, Unkari, Kreikka, Suomi, Tanska, Tšekki, Kypros, Kroatia, Bulgaria, Belgia, Itävalta, Australia ja Singapore.

PÄIVITTÄÄ 2021: Coinbase on tällä hetkellä saatavilla yli 100 maassa.

Jos käytät välittäjää, joka ei myy BCH: ta, mutta myy BTC: tä, voit aina ostaa Bitcoinin ja vaihtaa sen Bitcoin Cashiin kaupankäyntialustalla, kuten Binance.

Viimeinen ja helpoin tapa ostaa BTC ja BCH luottokortillasi on Yksinkertainen – petokseton online-käsittely.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Päätelmä

Monille ihmisille tuntuu siltä Bitcoin Cash VS Bitcoin on sota, ja että toisen pitäisi olla parempi kuin toinen. Käytännön syistä, Bitcoin Cash on nopeampi ja halvempi omaisuus käyttää kaupankäyntiin blockchainissa.

Mutta Bitcoin, olla alkuperäinen kryptovaluutta, on eniten hyväksytty ja tällä hetkellä suurin arvovarasto salamarkkinoilla. Tämä saa minut uskomaan, että molemmat kolikot voivat jäädä teollisuuden niitteinä sen kehittyessä ja kypsyessä.

BCH: sta voi tulla tärkein työkalu liiketoimiin ja rahan liikkumiseen, kun useammat käyttäjät ottavat sen käyttöön. BTC: tä voidaan edelleen käyttää tarkasteltavan arvon tallentajana digitaalisen valuutan kulta. Molempien arvo ja omaksuminen kasvavat ajan myötä, mikä tekee niistä kelvollisia investointeja kaikille sijoittajille, jotka voivat tutkia niitä.

Nyt kun tiedät näiden kahden kolikon erot, voit paremmin päättää, miten haluat sijoittaa ja miten aiot käyttää niitä.

Voit esimerkiksi sijoittaa Bitcoin Cashiin käyttääksesi sitä tärkeimpänä valuuttana, jolla käydään kauppaa. Voit kuitenkin sijoittaa Bitcoiniin samalla tavalla kuin sijoitat kultaan sijoitusetuja.

Kysymys kuuluu, mitä haluat mieluummin? Ja mitä varten? Haluatko Bitcoinin sijoitukseksi mutta Bitcoin Cashin käyttökelpoiseksi kolikoksi? Mikä on mielipiteesi Bitcoin Cash VS Bitcoinista? Kerro minulle!

Tärkeä muistiinpano: Tee aina lisää itsenäistä tutkimusta ja ota aina yhteyttä sijoittajaan ennen sijoittamista. Muista myös, että kriittisten valuuttojen pitäminen on ratkaisevan tärkeää suojatut digitaaliset lompakot, kuten Ledger Nano S, Trezor-malli T. ja Kolikkopohja. Kun ostat BTC: tä ja BCH: ta, on hyvä valita Yksinkertainen – turvallinen maksujen käsittely.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map