Bitcoin Gold Mining: Jos vihaat ASIC-yrityksiä, se on sinulle

Salausvaluutan louhintaan pääseminen voi olla vaikeaa. Ostettavia laitteita on paljon, oppittavia asioita, huomioitavia tekijöitä. Vaikka sama voi päteä Bitcoin Goldiin, kehittäjät pyrkivät helpottamaan sitä. Miten? Katkaisemalla ASIC-tietokoneet ja asettamalla Bitcoin Gold -kaivos kaikkien saataville.

Bitcoinin kultakaivos - logoBitcoin Gold on maailman suosituimman ja vanhimman kryptovaluutan, bitcoinin, haarukka. Kehittäjät tekivät sen yhdellä pääperiaatteella. He kehittivät sen tekemään Bitcoin Goldin louhinnan mahdottomaksi ASIC-tietokoneilla.

Mitä ASIC-tietokoneet ovat? Lyhenne tarkoittaa sovelluskohtaista integroitua piiriä. Tämän artikkelin yhteydessä se on kone, joka on räätälöity Bitcoin Goldin louhintaan. Onneksi tällaisia ​​koneita ei ole olemassa tällä kryptovaluutalla.

Kaivosvaihtoehtojen lisäksi Bitcoin Gold on identtinen esi-isänsä kanssa. Se noudattaa samoja ohjeita. Sen siirtonopeus on samanlainen. Voit käyttää sitä samoihin tarkoituksiin, kaupankäynti on yksi heistä. Jos päätät tehdä niin, muista valita a turvallinen kryptovaluutan vaihto kuten Coinbase, Binance ja Coinmama.

Miksi ASIC: t ovat todellinen ongelma?

Bitcoin Gold haarautui pois Bitcoin-lohkoketjusta ASIC-kaivoksen estämiseksi. Nämä kaivoskoneet ovat niin paljon tehokkaampia kaivostoiminnassa kuin GPU- ja CPU-kaivostyöläisillä.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Kaivosmenestyksesi määräytyy koneesi hajautusasteella.

Hashrate on mittari, joka kuvaa kuinka nopeasti kone on kaivamassa kryptovaluutta. Parhaat kuluttajaluokan suorittimet ja grafiikkasuorittimet eivät yksinkertaisesti voi kilpailla ASIC: ia vastaan.

Miksi tämä on ongelma? Kryptovaluutta-puristit uskovat, että kaivostoiminnan pitäisi olla jokaisen tehtävä. Sinun pitäisi pystyä tekemään se vain kannettavalla tietokoneella makuusalissa. ASIC: t tekevät siitä mahdotonta.

Miksi se on mahdotonta? Yksinkertainen. Kaivostyöläiset ansaitsevat kryptovaluutat ensin hash-toimintojen ratkaisemiseksi. Tämä salaa lohkoketjun ja suojaa sen. Kun onnistut, saat oikeuden julkaista ketjun seuraava lohko ja saada korvausta Bitcoin Gold -muodossa.

Kun vain ensimmäinen ongelman ratkaisija saa palkinnon, ihmiset etsivät aina tapoja pinoa kannet heidän hyväkseen. ASIC-koneet ovat ylitsepääsemätön este kaikille, jotka käyttävät kuluttaja-luokan konetta.

Mikä on hajautusaste?

Se on kuinka monta hajautusoperaatiota järjestelmäsi voi suorittaa sekunnissa. ASIC-tietokoneet ovat mailia edellä kahta muuta menetelmää, grafiikkasuoritinten ja suorittimien louhintaa. Joten sitä ennen se ei ole edes hauska.


Mitä tämä tarkoittaa?

Yksinkertainen. Jos olet alaikäinen, sinulla ei ole mahdollisuutta ansaita voittoa ilman ASIC: tä. Ellet aloita Bitcoin Gold -louhintaa. Sen perusperiaate on NO ASICs.

Muiden kuin ASIC-kaivosmenetelmien suhteen GPU-kaivos on edellä kaikkia muita vaihtoehtoja. Siksi GPU-hinnat ovat nousseet viime vuosina.

Okei, mitä minun on aloitettava?

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Laitteisto

Selvä, oletko valmis oppimaan Bitcoin Goldin louhinnan kotitietokoneellasi? Tämä on sinun on tiedettävä aloittaaksesi matkan.

Laitteisto

Ainoa tapa tehokkaaseen Bitcoin Gold -kaivokseen on GPU (näytönohjain). On mahdollista kaivaa Bitcoin Gold tietokoneesi prosessorilla. Se ei kuitenkaan ole yhtä tehokas.

Ajattele maalata aita. Kyllä, voit maalata aidan hammasharjalla (CPU). Mutta miksi tekisit sen, kun voit käyttää oikeaa maaliharjaa (GPU)?

Okei, kuinka kaivaa Bitcoin Gold? Mitä laitteita sinun on ostettava? Se riippuu. Jos olet äskettäin päivittänyt järjestelmäsi ja haluat kokeilla kaivostoimintaa, saatat olla hyvä mennä.

Hyvä ihmisprosessori, GTX 10xx -näytönohjain, RAM-muistia ja hyvä SSD? Olet hyvä aloittaa. Älä kuitenkaan odota ansaitsevasi pankkia tai jäävät eläkkeelle päivittäisestä työstäsi. Bitcoin Gold -kaivostoiminta vaatii paljon tehokkaamman järjestelmän ansaitsemaan vakavaa rahaa.

Muista, että maksat vain, jos koneesi ratkaisee hash-toiminnon ensin yksinkaivoksella. On olemassa tapoja kiertää liittymällä Bitcoin Gold -kaivosaltaaseen, mutta puhumme siitä hieman myöhemmin.

Toistaiseksi näet vain, millainen on Bitcoin Gold -kaivostoiminta kuluttajaluokan tietokoneella. Jos ansaitset jonkin verran Bitcoin Goldia prosessin aikana, hieno!

Kun tiedät tietäsi prosessin ympärillä, voit aloittaa työskentelyn kohti kaivoslähtöisempää tietokonetta. Mitä se sisältää?

Sinun on hankittava useita tehokkaita näytönohjaimia ja löydettävä tapa jäähdyttää koko järjestelmä. Jos säästät jäähdytyksessä, 900 dollarin GPU: t palavat loppuun ja maksavat lopulta paljon enemmän.

Kuusi näytönohjainta on hyvä tavoite työskennellä.

Varmista myös, että virtalähde (virtalähde) tukee kaikkia kyseisiä vaihteita. Älä säästele sitä. Halpa ei ole tehokas muuntamaan tehoa. Järjestelmäsi toimii kuumemmin. Tarvitset enemmän sähköä järjestelmän virran saamiseksi, mikä vähentää voittojasi.

Hyvä emolevy on myös välttämätön. Ei ole väliä, että hajoitit säästöpossusi kuudelle NVIDIA RTX 2080 Ti -kortille, jos emolevy tukee vain kahta. Tähän liittyen sinun pitäisi joko löytää kaivoskohtainen tapaus tai tehdä se itse. Loppujen lopuksi kuluttaja-luokan PC-koteloihin ei ole tehty kuutta näytönohjainta.

Vaikka PCIE-paikkoja olisi tarpeeksi kuudelle GPU: lle, se ei tarkoita, että emolevy ajaa niitä kaikkia hyvin. Parasta on tutkia helvetti haluamastasi levystä ennen sen ostamista.

Tarvitset myös käyttöjärjestelmän. Älä koskaan unohda käyttöjärjestelmää. Vaikka sekä Linux että Windows toimivat, aloitamme Windowsista, koska sitä on helpompi käyttää ja asentaa.

Yhteenveto: voit aloittaa Bitcoin Goldin louhinnan pelitietokoneellasi, mutta tarvitset GPU-kaivoslautan vakavaksi. Kuusi huippuluokan näytönohjainta. Hyvä kiintolevy. Tehokas virtalähde ja riittävä teho näytönohjaimien toimittamiseen. Emolevy, joka pystyy suorittamaan koko asian. Älä säästä hyvällä jäähdytysratkaisulla. Se maksaa loppujen lopuksi.

Jos päätät sijoittaa, sinun on myös valittava a turvallinen laitteistolompakko Bitcoin Goldin varastointiin. Muutamia suositelluista vaihtoehdoista ovat Ledger Nano X ja Trezor Model T.

Okei, olet osa tietä siihen, kuinka tietää Bitcoin Goldin louhinta. Lue lisää saadaksesi lisätietoja.

Ohjelmisto

Bitcoin Gold louhinnan aloittamiseksi tarvitset kolme ohjelmistoa, mahdollisesti myös neljännen.

Ensinnäkin sinun tulisi avata tili luotettavassa kryptovaluutanvaihdossa. Kun olet kaivanut Bitcoin Goldin, tarvitset vaihdon, jotta se muutetaan fiat-valuutaksi (tai oikeaksi rahaksi meille PBS: lle).

Seuraavaksi tarvitset cryptocurrency-lompakon tilin, jotta voit tallentaa Bitcoin Gold -laitteesi. Loppujen lopuksi millainen Bitcoin Gold Miner olisit, jos valuutalla ei ole minne mennä?

Lopuksi tarvitset erikoistuneita kaivosohjelmistoja. Tämä ohjelmisto yhdistää tietokoneen lohkoketjuun. Se myös panee sen toimimaan, ratkaisemalla hash-toiminnot ansaitsemaan sinulle kyseisen Bitcoin Goldin. Kun lopulta käynnistät sen, voit kutsua itseäsi Bitcoin Gold Mineriksi. Älä pelkää, jos tietokoneesi alkaa tuottaa lentokoneen ääniä.

Jotkut suositelluista kaivosohjelmistoista sisältävät:

  • ccgmining.com
  • hashflare.io
  • minergate.com
  • nicehash.com

Neljäs tarvittava ohjelmisto on kaivosaltaan asiakas, jos päätät käyttää tätä vaihtoehtoa. Miksi haluat liittyä Bitcoin Gold -kaivosalueeseen? Onnekas, siitä seuraava kohta on kyse!

Bitcoinin kultakaivosaltaat

Bitcoinin kultakaivos - altaan hajautusaste

Haluat ehkä olla yksinomainen Bitcoin Gold -kaivosmies, ottaa kaikki vaivat ja saada täyden palkkion. Tämä ei ehkä ole kovin hyvä idea.

Saat jotain vain, jos koneesi on ensimmäinen maailmassa, joka ratkaisee hajautusfunktion, kuten olemme aiemmin todenneet. Yhdellä pelitietokoneella tai jopa 6-GPU-kaivoslaitteella sinulla ei ole paljon mahdollisuuksia.

Tasaisen paluun tuottamiseksi sinun on rakennettava koko Bitcoin Gold -kaivostila. Siinä olisi useita 6-GPU-laitteita, se ottaisi omaisuuden sähkökustannuksissa ja aiheuttaisi jatkuvaa päänsärkyä. Huone, jossa pidät koko Bitcoin Gold -kaivostoimintaa, olisi myös uuni.

Vaikka olisit rakentanut kaiken, on ihmisiä, joilla on valtavat kaivostilat ja paljon enemmän laskentatehoa. Kilpailet heitä vastaan, kun aloitat Bitcoin Gold -kaivoksen.

Sinulla on oltava hämmästyttävä onni, jotta sinulla olisi mahdollisuus.

On kuitenkin olemassa ratkaisu. Kaivostyöläiset ympäri maailmaa keksivät keinon yhdistää resurssinsa Bitcoin Gold -kaivosaltaaksi. Näin kilpailet suurten kaivostilojen kanssa.

Kun olet osa kaivosaltaita, et itse kaivaa Bitcoin Goldia itse. Annat poolin käyttää järjestelmän käsittelytehoa sen louhintaan.

Oletetaan, että Bitcoin Gold Mining on 200 kiinnostunut. Heillä kaikilla on koneita, joiden nopeus on 500 h / s tai 500 hashraattia. Voivatko he kilpailla kaikkien muiden kanssa, jotka kaivavat Bitcoin Goldia itse? No ei.

Yhdistettynä niiden hashrate on kuitenkin 100000 h / s tai 100 Kh / s. Nyt heillä on paljon paremmat mahdollisuudet saada aikaan jotain, kun he kilpailevat muun maailman kanssa.

Tämä herättää kysymyksen, miten Bitcoin Gold, jonka uima-allas voittaa, jaetaan? Järjestelmä on erilainen jokaisessa kaivosaltaassa. Loppujen lopuksi ne ovat kaikki toisistaan ​​riippumattomia. On kuitenkin suositeltavaa jakaa voittoja sen mukaan, minkä tietyn henkilön osuus on.

Bitcoin Goldin louhinta altaassa on paljon vakaampi tapa ansaita Bitcoin Gold. Niin kauan kuin uima-allas voittaa tarpeeksi usein ja Bitcoin Gold -hinta on sen arvoista, ansaitset rahaa. Se on valua tulvan sijaan, mutta parempi varpunen kädessä kuin kyyhkynen katolla, eikö?

Entä jos et halua liittyä kaivosalueeseen? Entä jos et halua ostaa konettasi, huoltaa sitä ja maksaa suurempia sähkölaskuja? On toinen tapa kutsua itseäsi Bitcoin Gold Mineriksi, mutta puhumme siitä seuraavassa osassa.

Pilvikaivostoiminta

Pilvikaivoksen idea on kuin pilvipelaaminen. Oletetaan, että sinulla on huono tietokone, mutta haluat kaivaa Bitcoin Goldin. Tai pelaa uusinta Assassin’s Creed -peliä.

Pilvipalvelut voivat auttaa sinua molemmissa tapauksissa. Pelissä maksat kuukausittaisen tilauksen käyttääksesi tehokasta tietokonetta jossain päin maailmaa. Näet, mitä tietokoneessa tapahtuu, ja saat tehdä liikkeitäsi. Tarvitset vain loistavan Internet-yhteyden.

Pilvikaivos on samanlainen. Maksat maksun, sanotaan 500 dollaria. Rahallesi saat käyttää tiettyä määrää hashrate 24/7 kaivokseksi kahden vuoden ajan.

Palvelua ylläpitävä yritys huoltaa laitteistoa. Se varmistaa, että saat hashratesi.

Sinun on kuitenkin maksettava päivittäin sähkö- ja ylläpitokustannuksista. Maksamasi summa on pieni, eikä siitä tarvitse huolehtia.

Se kuulostaa hyvältä, eikö? Kaikki Bitcoin Gold -kaivoksen edut ilman mitään ongelmia. Se on liian hyvä olla totta joskus.

Pilvikaivosmarkkinat ovat täynnä huijareita. Palvelua valittaessa sinun on oltava skeptikko.

Bitcoinin kultakaivos - pilvikaivosSinun on myös harkittava, kuinka kauan kestää alkuinvestoinnin takaisin saaminen. Se voi viedä kauan tai Bitcoin Goldin hinta voi nousta huomenna ja sinusta tulee rikas viikossa.

Sinun on myös kysyttävä itseltäsi toinen kysymys. Näillä pilvikaivospalveluilla on mielenrauhoittavia hajautusnopeuksia. Miksi sitten he vuokraavat sen muille sen sijaan, että itse kaivaisivat kryptovaluuttoja?

Täydellisen voiton ottamisen itsellesi täytyy olla parempi, eikö? On mahdollista, että monet pilvikaivospalvelut ovat Ponzi-järjestelmiä. Minimoidut (koska käyttäjät kattavat ne) yleislaskut ja uudet tilaajat pitävät niitä käynnissä. Kun saapuvien ihmisten rahoilla ei voida kattaa kuluja, palvelu lopetetaan.

Maksoitko 500 dollaria eilen kahden vuoden hashratesta? Harmi.

Se ei välttämättä ole lainkaan, mutta kannattaa olla varovainen tässä ja kaikissa muissa kryptovaluuttaan liittyvissä tapauksissa. Missä on rahaa, siellä on aina ihmisiä, jotka haluavat hyödyntää.

Bitcoin-kultakaivos voi olla suuri (enimmäkseen) passiivisen tulon lähde. Toivottavasti tiedät nyt, mitä sinun tarvitsee oppia Bitcoin Goldin louhimisesta.

Toinen asia, jota voit kokeilla, jos haluat tehdä voittoa, on kaupankäynti. Valitse luotettava kryptovaluutan vaihto, kuten Coinbase tai Binance ja aloita sen tekeminen!

Varmista myös, että pidät kryptovaluuttasi turvalliset laitteistolompakot aina. Aloita katsomalla Ledger Nano X ja Trezor Model T.

Ledger Wallet Deal Active nyt:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map