Bitcoinin tulevaisuus: Mikä on Bitcoin-ennuste?

Hei ja tervetuloa tähän artikkeliin, joka koskee Bitcoinin tulevaisuutta. Seuraavassa oppaassa puhun monista aiheista. Nämä sisältävät:

 • Mikä on Bitcoin?
 • Bitcoinin lähihistoria.
 • Bitcoinin nykyinen käytettävyys.
 • Sen erilaiset käyttötapaukset.
 • Kehittäjät Bitcoinin pyrkimyksistä laajentaa verkkoa.
 • Bitcoinin tulevaisuus, negatiivisilla BTC-hintaennusteilla ja positiivisilla Bitcoin-ennusteilla.
 • Oma mielipiteeni Bitcoinin tulevaisuudesta.

Artikkelin loppuun mennessä toivon, että olet oppinut paljon tästä ainutlaatuisesta kryptovaluutasta. Toivon myös, että ymmärrät tarkalleen, miksi Bitcoin on ainutlaatuinen ja että mikään muu digitaalinen kolikko ei kuitenkaan pysty nopeasti luomaan sitä, mitä Bitcoinilla on.

Kuten tavallista, pääsemme läpi paljon. Aloitetaanpas!

Mistä Bitcoin tuli?

Bitcoin on vertaisverkko, digitaalinen käteinen. Se on täysin hajautettu. Tämä tarkoittaa, että mikään viranomainen ei voi luoda sitä enempää eikä päättää kenellä on siitä osa. Verkon säännöt sanelevat kaiken. Näitä sääntöjä on mahdotonta muuttaa ilman, että kaikki osapuolet ovat sopineet niistä. Kyvyttömyys muuttaa sääntöjä tunnetaan sensuuriresistenssinä. Tämä on erittäin tehokas Bitcoinin laatu.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Bitcoinin loi tuntematon kehittäjä tai kehittäjäryhmä nimeltä Satoshi Nakamoto. Satoshin päätös olla tuntematon oli hyvä. Verkosto on nyt olemassa täysin ilman johtajuutta – todellinen hajauttamisen kokeilu.

Bitcoin nykypäivänä

Bitcoin on mennyt pitkälle yhdeksän vuoden aikana sen perustamisesta. Alun perin siitä vain muutamat kryptografit tiesivät keskustelemalla ideoista foorumeilla noin vuosina 2009-2011. Se löysi varhaisen käyttötapauksen maksutavana pimeää verkkoa käyttäville rikollisille, ja juuri tämän käytön ansiosta Bitcoin kiinnitti ensimmäisen valtavirran huomionsa vuonna 2013.

Kuitenkin, kun useammat ihmiset ymmärtävät Bitcoinin ja sen mahdollisesti vallankumoukselliset ominaisuudet, useammat ihmiset näkevät sen pitämisen arvon. Koska sen kiinteä tarjonta on 21 miljoonaa yksikköä, kysynnän kasvaessa ja tarjonta pysyy samana, hinta nousee.

Bitcoinin tulevaisuus

Tämä houkuttelee enemmän ihmisiä oppimaan Bitcoinista ja hinta nousee edelleen, koska hekin näkevät arvon pitämällä osan säästöistään valuutassa.

Vuoden 2017 aikana tämä tasainen kasvu potkaisi suuria vaihteita. Muutamilla suotuisilla uutistapahtumilla Bitcoin teki jälleen otsikoita. Ensimmäinen oli aivan vuoden alussa, jolloin Bitcoinin hinta ylitti lopulta 1000 dollaria ensimmäistä kertaa noin kahden vuoden aikana. Härkäajo oli liikkeessä ja piti kaikkia miettimään, mikä on Bitcoinin tulevaisuus.

Muita tekijöitä, jotka nostivat Bitcoinin perusarvon kaudella, olivat skaalauskeskustelun ratkaisu, SegWitin ohjelmistopäivityksen aktivointi ja CBOE: n ja CME Groupin odottamaton Bitcoin-futuurien käynnistäminen. Kaikki nämä tekijät osoittivat, että Bitcoin oli kypsymässä, ja se oikeutti korkeamman hinnan. Kuitenkin, kun useat uutisjulkaisut alkoivat raportoida Bitcoinin hinnan noususta, useammat ihmiset alkoivat ostaa ostoksia pelkästään taloudellisista syistä. 

Monet näistä ihmisistä, jotka ostivat vuoden 2017 jälkipuoliskolla, tuskin ymmärsivät, mitä he ostivat. He vain halusivat ansaita rahaa. Ilman heidän myyntiään kokonaan mahdollisella uraauurtavalla Bitcoin-innovaatiolla, he kaatoivat rahaa sisään. Tämä “tyhmä raha”, kuten monet sijoittajat kutsuvat, loi vuoden 2017 lopun kuplan.


Bitcoin-kaaviot ennustavat Bitcoinin tulevaisuutta

Joulukuun / tammikuun kaatuminen

Sijoituksessa tai kaupassa on vanha sanonta “osta huhu, myy uutiset”. Pohjimmiltaan se tarkoittaa, että jos jotain positiivista kuulostaa siltä, ​​että sitä voisi tapahtua, sinun pitäisi ostaa siihen liittyvä omaisuus. Kun jotain tapahtuu lopulta, sinun on myytävä omaisuus. Tämä mentaliteetti on todennäköisesti aiheuttanut kaatumisen, josta markkinat ovat vielä toipumassa.

Pohjimmiltaan monet kokeneet kauppiaat odottivat, että CME Groupin ja CBOE: n futuurit eivät tule olemaan yhtä merkittäviä uutisetapahtumia kuin kokematon sijoittaja oli toivonut haluavansa. Markkinat olivat jo paisuneet täysimittaiseen kuplaan, kun ne lanseerattiin. Kun hinta lähestyy myös 20000 dollarin vastustasoa, Bitcoinin tulevaisuudessa olisi todennäköisesti myös jotain vetäytymistä.

Bitcoin-kaaviot ennustavat Bitcoinin tulevaisuutta

Mielestäni vuoden lopun kaatuminen johtui ensinnäkin kokeneista kauppiaista, jotka myivät lähellä huipua ja aiheuttivat pienen hinnanlaskun. Jos myöhemmin vuoden aikana ostaneet olisivat tienneet, mihin he ovat ryhtyneet, he olisivat pitäneet kolikoitaan tämän lipun läpi ja tukeneet hintaa edelleen.

Peläten kuitenkin, että kaatuminen on tulossa, tämä kokematon sijoittajajoukko, joka oli vastuussa suurimmasta osasta noin 6000 – 20 000 dollarin voittoja, alkoi myydä yhtäkkiä. Pelkäämällä kaatumisen ja välittämällä enemmän hinnasta kuin Bitcoinin perusarvo, he loivat pelätyn kaatumisen.

Bitcoinin käytettävyys

Sen käytettävyyden kannalta Bitcoin ei ole koskaan ollut todella hyödyllinen. Bitcoinilla voi ostaa kaikenlaisia ​​asioita. On monia verkkokauppiaita, jotka hyväksyvät ne. Yksi suurimmista on nimeltään Overstock.com.

ylijäämä

Melkein kaikki mitä tarvitset lomalle, voidaan maksaa myös Bitcoinilla. Voit ostaa majoitusta, lentoja ja aterioita ulkona, kun olet siellä. Jos päätät pitää paikasta, johon olet matkustanut, voit jopa käyttää Bitcoinia ostamaan talon sinne!

Voit myös maksaa monista palveluista myös Bitcoinia käyttäviltä ihmisiltä. Näitä ovat kehittäjien, kirjailijoiden, taiteilijoiden ja monien muiden freelancer-palvelut. On jopa mahdollista maksaa strippareista Las Vegasissa nykyään Bitcoinilla!

Kaikille muille, mitä mahdollisesti tarvitset, on lahjakorttipalveluita, kuten eGifter. He antavat käyttäjien vaihtaa kryptovaluutat lahjakorteiksi useille yrityksille. Näitä ovat Amazon, Tesco, Pizza Express ja monet muut. Tämä tekee mahdolliseksi käyttää Bitcoinia ostamaan melkein mitä tahansa kuviteltavaa!

Bitcoinin tulevaisuus

Bitcoinin tulevaisuus riippuu suurelta osin siitä, missä käyttötapauksessa sitä käytetään useammin. Näyttää olevan kaksi suurta esimerkkiä Bitcoinin käyttötapauksista. Yksi on vaihtovälinettä ja toinen on arvovarasto.

Bitcoin arvovarastona

Yksi Bitcoinin suurimmista käyttötapauksista on arvon varasto. Tämä saattaa tuntua hieman typerältä, kun olemme juuri puhuneet sen kaatumisesta, mutta kuulemme vain minut!

Bitcoin tekee tosiasiallisesti erinomaisen arvovaraston nykyisessä muodossaan. Ainoa syy siihen, että se ei käyttäydy samalla tavalla, johtuu ihmisten ahneudesta ja naiivisuudesta, mikä se on ja miksi se on erityinen. Joten arvo itsessään on avainasemassa Bitcoinin tulevaisuudessa.

Applen perustaja Steve Wozniak on verrannut sitä “digitaaliseen kultaan”. Se käyttäytyy myös kultaa paremmin monin tavoin. Se on helpompi varastoida, se on helpompi kuljettaa, sitä ei voida ottaa sinulta väkisin, ja määrä on tiedossa. Kulta on ongelmallinen kaikista näistä syistä.

Bitcoinin tulevaisuus 5

Jos yrität ymmärtää, miksi jotain, jota et näe (Bitcoin) voidaan puhua samalla tavalla kuin kulta, anna minun selittää jotain arvosta, jolla on valtava rooli Bitcoinin tulevaisuudessa.

Mikä on arvo joka tapauksessa?

Ihmiset luovat arvon. Ajattele timanttia tai kultaa. Se ei tee mitään. Et voi syödä sitä, etkä voi pitää sitä lämpimänä.

Voit todella myydä sen vain, jos joku maksaa sen. Jos menisit syrjäiseen viidakon heimoon, joka ei arvosta kultaa, ja yrität myydä sitä heille, he todennäköisesti nauraisivat sinusta.

Entä tämä esimerkki. Kolmas maailmansota puhkeaa ja yhtäkkiä kaikki pankin romahdukset ja taskussa olevat dollarit muuttuvat arvottomiksi. Kukaan ei enää halua tätä paperia presidentin kasvoilla. Siksi sillä ei ole arvoa. Tässä esimerkissä ruoka, aseet ja ampumatarvikkeet olisivat halutuimpia hyödykkeitä ja niiden arvo nousee.

Kulta itsessään on vähän päivätty hyödyke. Kuten sanoin, et voi säilyttää sitä hyvin, et voi matkustaa sen kanssa hyvin, ja se on helppo varastaa jollekulta. Se on arvokasta vain siksi, että globaalina yhteiskuntana olemme päättäneet. Jos me globaalina yhteiskuntana päätämme, että Bitcoin on tätä tarkoitusta varten parempi kuin kulta, se täyttää yhtäkkiä roolin. Ihmiset ovat jo heräämässä tähän todellisuuteen, koska planeetta on päättänyt varata yli 100 miljardia dollaria omaisuuteen.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Bitcoin vaihtovälineenä

Toinen Bitcoinin käyttötapaus on käyttää sitä vaihtovälineenä. Kuten aiemmin mainittiin, Bitcoinia käytetään jo ympäri maailmaa vaihtovälineenä. Voisiko Bitcoinin tulevaisuus olla kaupan pääväline?

Valitettavasti se ei todellakaan ole niin hyvä nykyisessä muodossaan käytettäväksi vaihtovälineenä. Bitcoin on blockchain-pohjainen digitaalinen valuutta. Se on suunniteltu olemaan mahdollisimman turvallinen ja immuuni hyökkäyksille. Tämä tarkoittaa, että sen on uhrattava nopeus tämän turvallisuuden puolesta.

Bitcoin-verkon turvallisuuden maksimoimiseksi sillä on pitkiä aikoja kunkin lohkon luomisen välillä. Vaikka tämä tekee verkon kalliimmasta hyökkäyksestä minkä tahansa ajan kalliimmaksi, se tarkoittaa myös sitä, että liiketoimet ovat hitaita.

Toinen Bitcoinia tukevan lohkoketjun asia on, että lohkoa kohden on vain tietty määrä tilaa. Tämä tarkoittaa, että kun verkkoa käyttävät monet ihmiset samanaikaisesti, kaikki pyydetyt tapahtumat eivät mahdu lohkoihin. Tämä luo eräänlaisen jonotusluettelon.

Koska verkkoa tarkistavat tietokoneet (kaivostyöläiset) yrittävät tuottaa voittoa, ne sisältävät seuraavassa lohkossa liiketoimet, joilla on suurimmat palkkiot. Tämä luo tilanteen, jossa ihmiset jatkuvasti korottavat maksujaan yrittäen saada verkko huomaamaan tapahtumansa.

Bitcoinin skaalaus auttaa

Viime vuonna, ennen kuin yksi odotetuista skaalauspäivityksistä lisättiin Bitcoin-verkkoon, Bitcoinin käyttö oli niin suosittua, että liiketoimet maksoivat jopa 20 dollaria. On selvää, että Bitcoin vaihtovälineenä ei toimi aivan yhtä hyvin kuin se voi toimia arvovarastona. Loppujen lopuksi kuka haluaa odottaa 20 minuuttia ja maksaa 21 dollaria 1 dollarin kupillisesta kahvistaan.

Korkeat maksut ovat hyviä, jos teet yhden tapahtuman turvalliseen tallennusratkaisuun ja jätät sen (käytä Bitcoinia arvon varaajana). Ne eivät kuitenkaan sovi päivittäisiin ostoksiin.

Onneksi on joitain ideoita tehdä Bitcoinista hyödyllisempi vaihdon välineenä.

SegWit

Ensimmäinen onnistuneesti verkkoon lisätty Bitcoin-skaalautuvuusratkaisu tunnettiin nimellä SegWit. Tämä ohjelmistopäivitys toimii jakamalla tapahtumiin liittyvät tiedot siten, että kaikkia niitä ei ole tallennettu lohkoketjuun.

Tämä tarkoittaa, että kuhunkin lohkoon mahtuu enemmän tapahtumia, koska kukin vie noin puolet tilasta. Kun kaikki Bitcoin-osoitteet siirtyvät SegWit-muotoon, verkon kapasiteetti on noin kaksinkertaistunut. Tämä on hieno Bitcoinin tulevaisuuden kannalta.

SegWit aktivoitiin lopulta elokuussa 2017. Alla olevasta kaaviosta näet, miten markkinat reagoivat päivitykseen.

Bitcoin-kaaviot ennustavat Bitcoinin tulevaisuutta

Koska SegWit on ollut aktiivinen verkossa, transaktiomaksut ovat vähitellen laskeneet tasolle, joka tekee Bitcoinista paljon käyttökelpoisemman keskipitkällä ostoksella. Tapahtumat voivat käydä läpi noin 10 minuutissa ja maksaa alle dollarin. Jos ostat jotain, jonka arvo on vähintään 30 dollaria, tämä on melko kohtuullinen summa. Se ei kuitenkaan ole alentanut palkkioita niin paljon, että todelliset mikromaksut ovat todellisuutta.

Salamaverkko

Yksi idea, jonka Bitcoinin taustalla olevat kehittäjät ovat joutuneet laajentamaan verkkoa ja vähentämään siinä tapahtuvien pienten tapahtumien määrää, kutsutaan Lightning Networkiksi. Sitä kehitetään edelleen, mutta ajatuksena on, että käyttäjät voivat perustaa maksukanavia, jos he aikovat tehdä useita tapahtumia keskenään ja yhden toimittajan välillä.

Kun kanava on avattu, he lataavat sen Bitcoinilla ja voivat jatkaa ilmaisten tapahtumien tekemistä kyseisen Bitcoinin avulla, kunnes kanava on suljettu. Kun se on suljettu, kaikki tapahtumat suoritetaan yhtenä tapahtumana ja myyjälle maksetaan. Verkolle maksetaan myös kertamaksu lohkoketjun päivittämisestä.

Kun Lightning-verkko käynnistetään, sen pitäisi auttaa pitämään mikrotapahtumat poissa lohkoketjusta ja vapauttamaan siten verkko, mikä vähentää kaikkien käyttäjien maksuja. Tämä voi olla alku uudelle luvulle Bitcoinin tulevaisuudesta.

Bitcoinin hinnan tulevaisuus

Bitcoinille on vuosien varrella tehty monia erilaisia ​​hintaennusteita. Nämä vaihtelevat negatiivisesta erittäin optimistiseen. Katsotaanpa joitain tunnetuimpia esimerkkejä. Toisin kuin eri altcoiinien hintaennusteet, Bitcoin-hintaennusteita tekevät usein ihmiset, joilla on joko taloudellinen tai tekninen tausta. Tämä tekee heistä jonkun luotettavamman. Kukaan ei kuitenkaan voi tietää, mitä tapahtuu!

Negatiiviset BTC-hintaennusteet

JP Morganin Jamie Dimonin ja Berkshire Hathawayn Charlie Mungerin ja Warren Buffetin kaltaiset kaltaiset eivät ole oikeastaan ​​antaneet numeerisia Bitcoin-ennusteita. Ne ovat kuitenkin tunnetusti Bitcoinin vastaisia. Jos sitä painetaan numeroon, jonka Bitcoin saattaa lopulta saavuttaa, se olisi todennäköisesti nolla kaikista kolmesta.

Viime syyskuussa Jamie Dimon hylkäsi tunnetusti Bitcoinin ”petoksena”. Hän meni niin pitkälle kuin sanoisi, että joku hänen henkilökunnastaan, jonka todettiin käyvän kauppaa Bitcoinilla, erotettaisiin. Pikemminkin huvittavasti JP Morganin todettiin myöhemmin ostavan Bitcoinia ja Dimonia syytettiin markkinoiden väärinkäytöstä aikaisempien kommenttiensa vuoksi.

Bitcoinin tulevaisuus 7

Se ei vain ole oikea asia, lopulta se suljetaan.

JPMorgan Chasen toimitusjohtaja Jamie Dimon

Samaan aikaan Warren Buffetin pitäisi todennäköisesti ottaa palkinto luovimmasta loukkauksesta, jota Bitcoinilla on koskaan peritty. 87-vuotias miljardööri sanoi, että digitaalinen valuutta oli “todennäköisesti rotan myrkkyneliö”. Hän on myös myöntänyt, että hän ei ole kovin hyvä tunnistamaan tekniikan suuntauksia.

.@WarrenBuffett bitcoinista juuri nyt: “se on todennäköisesti rotan myrkkyä neliö.” # brk2018

– Becky Quick (@BeckyQuick) 5. toukokuuta 2018

Lopuksi, Buffetin sivuvaimo Charlie Munger on myös aiemmin protestoinut Bitcoinia vastaan. Hän totesi aiemmin tänä vuonna, että se oli “huumepallotoimintaa”, eikä se todellakaan tarjonnut paljon muuta tämän mielipiteen selityksessä..

Mielenkiintoista on, että nämä kolme ovat kovimpia ääniä Bitcoinia vastaan ​​ja ne kaikki tulevat perinteisen rahoituksen maailmasta. Ei ole sattumaa, että perinteinen rahoitus onkin ala, jota Bitcoin-verkon häiriöpotentiaali uhkaa eniten. Se muistuttaa minua tavallaan siitä vanhasta sanonnasta, että kalkkunat äänestävät aina joulua vastaan.

Positiiviset Bitcoin-ennusteet

Olen varma, että tämä on osa tätä “Bitcoinin tulevaisuus” -artikkelia, jota olet odottanut – positiiviset Bitcoin-ennusteet!

Tässä artikkelin osassa tarkastelen kolmea avaruuden parhaiden ajattelijoiden BTC-hintaennustetta. Siellä on realistinen, optimistinen ja suorastaan ​​villi!

Ensimmäinen BTC-hintaennuste tulee yksityishenkilöltä, jolla on tausta sijoittamiseen ja tekniikkaan. Alexis Ohanian on sosiaalisen median foorumin Reddit perustaja. Hän on myös sijoittaja erilaisiin blockchain-projekteihin.

Alexis on erittäin nouseva Bitcoinissa ja blockchain-tekniikassa yleensä. Hän uskoo, että vuoden 2021 loppuun mennessä Bitcoin on päässyt viimeisimmän taantuman yli ja palannut ylöspäin suuntautuvalle radalle. Itse asiassa hän uskoo, että se saavuttaa kaikkien aikojen ennätyksensä, lähes 20000 dollaria myöhemmin tänä vuonna.Bitcoinin tulevaisuus 9

Vuoden lopussa Bitcoin on 20 000 dollaria.

Internet-yrittäjä & sijoittaja,

Alexis Ohanian

Tom Lee

Vielä positiivisempi Bitcoin-projekti tulee Tom Leeiltä. Leen taustalla on perinteistä taloutta. Hän työskenteli aiemmin strategiana JP Morganissa ja työskentelee nyt Fundstratissa.

Lee uskoo, että näemme 25 000 dollarin Bitcoinin jossain vaiheessa tämän vuoden loppua kohti. Hän uskoo myös, että vuoden 2021 loppuun mennessä näemme 64 000 dollarin Bitcoinin. Leein Bitcoin-ennusteen tekee uskottavammaksi se, että hän on ollut oikeassa aiemmin. Hänet pilkattiin aikaisemmasta 10 000 dollarin Bitcoin-vaatimuksestaan ​​jossain vaiheessa vuoden 2017 aikana. Tietysti hinta lopulta melkein kaksinkertaisti tämän luvun!

John McAfee

Lopuksi menemme hieman vähemmän uskottavaan. Tämä Bitcoinin tulevaisuuden Bitcoin-ennuste on John McAfee. McAfee on kuuluisa virustentorjuntatuotteistaan, ja siitä on tullut viime vuosina kriittisen valuutan guru.

Bitcoin 10: n tulevaisuusDigitaalisessa valuuttatilassa hän on tunnetuin miljoonan dollarin hintaennusteesta. Se ei kuitenkaan ole pelkästään hänen äärimmäinen BTC-hintaennuste, joka on saanut hänet median huomion. Se mitä hän sanoi tekevänsä, jos hinta ei olisi miljoona dollaria.

Viime vuonna McAfee ilmoitti syövänsä oman miehuutensa ja suorana lähetyksenä televisiossa, ellei hinta noussut 500 000 dollariin vuoteen 2021 mennessä. Vuoden 2017 härkätaistelun puolivälissä hän kaksinkertaisti kaksinkertaisti itseään vastaan ​​tekemänsä panoksen pitäen samalla väärennöksen ennallaan . John joko tietää jotain, mitä emme tiedä, tai on täysin hullu!

Mielipiteeni Bitcoinin tulevaisuudesta

Joten olemme melkein kaikki valmiit tämän “Bitcoinin tulevaisuus” -artikkelin kanssa. Minulla on vain aikaa lisätä omat ajatukseni siihen. Ennen kuin teen niin, minun on muistutettava teitä siitä, että tätä ei saa missään tapauksessa pitää sijoitusneuvona. Se on vain mielipiteeni Bitcoinin tulevaisuudesta. Jos haluat sijoittaa Bitcoiniin, on tärkeää, että teet niin, koska uskot tekniikkaan. Jotta voit täysin uskoa tekniikkaan, sinun on ensin ymmärrettävä tekniikka.

Vaikka tällaiset artikkelit antavat sinulle hyvän perustan omalle tutkimuksellesi, ne eivät riitä. On tärkeää, että otat tämän lähtökohtana ja teet niin paljon tutkimusta kuin voit. Jos haluat silti sijoittaa, sinun on tehtävä se varovaisesti ja vain rahalla, jolla on varaa menettää.

Varoitus pois tieltä, tässä on mitä ajattelen Bitcoinin tulevaisuudesta.

Bitcoin on ainutlaatuisella tavalla sijoitettu kryptovaluuttatilaan. Sillä ei ole pelkästään valtavaa etukäteen siirtyvää etua, mutta sillä on joitain elementtejä, joita mikään muu digitaalinen valuutta ei voi saavuttaa tänään.

Ensinnäkin sillä ei ole johtajaa. Kukaan viranomainen ei voi heittää vankilaan, jos valuutta alkaa uhata perinteisiä valuuttoja.

Toiseksi se on ylivoimaisesti sensuuriresistenttein valuutta. Jos verkko ei halua muutoksen tapahtuvan, sitä ei yksinkertaisesti tapahdu. Tämä on yksi Bitcoinin tehokkaimmista ominaisuuksista.

Lopuksi, se on todella hajautettu. Tämä johtuu suurelta osin sen orgaanisesta kasvusta, ja tätä kasvua ei voida saavuttaa uudelleen nyt, kun ihmiset sukeltavat hankkeisiin rikastuttaakseen itseään. Bitcoin kehittyi globaaliksi pedoksi, jota se on nykyään tutkan alla. Se syntyi vasta, kun se oli valmis tekemään niin.

Nämä ainutlaatuiset ominaisuudet yhdessä tehdessään tekevät Bitcoinista jotain uskomattoman arvokasta planeetalle. On tärkeää, että ihmisillä on arvovarasto, joka ei ole mahdollisesti sortavien hallitusten ja niiden instituutioiden hallinnassa. Bitcoin edustaa tulevaisuutta, jolla on todellinen taloudellinen vapaus kaikille. Tätä monet sijoittajat eivät ole vielä ymmärtäneet. Bitcoinin todellinen arvo näkyy, kun ajat ovat vaikeimmillaan ja epäoikeudenmukaisimmillaan.

Vaikka hallitukset voivat yrittää säännellä sitä vastaan, kaikki vahingot, jotka voidaan tehdä Bitcoinille, ovat vain väliaikaisia. Sitä ei voida lopettaa nyt, ja kaikki hallitukset, jotka haluavat ottaa työkalun täydelliseen taloudelliseen vapauteen kansalaisiltaan, on kyseenalaistettava ja kaatettava välittömästi..

Johtopäätös

Joten se siitä. Tämä on minun artikkelini Bitcoinin tulevaisuudesta. Opitko mitään? Löysitkö miellyttävää lukea? Toivon niin!

Artikkelin aikana olen käsitellyt paljon. On luultavasti viisasta saada nopea yhteenveto. Keskustelin:

 • Mikä Bitcoin on?
 • Bitcoinin lähihistoria.
 • Bitcoinin käytettävyys tänään.
 • Bitcoinin erilaiset käyttötapaukset.
 • Bitcoinin kehittäjien pyrkimykset laajentaa verkkoa.
 • Bitcoinin tulevaisuus. Katsoin sekä negatiivisia BTC-hintaennusteita että positiivisia.
 • Omat ajatukseni Bitcoinin tulevaisuudesta.

Toivon todella, että opit jotain tästä artikkelista. Se kattaa monet kryptovaluutan tärkeimmistä käsitteistä. Monille avaruuteen pääsemiselle Bitcoin saattaa tuntua vanhentuneelta ja kuten vanhoja uutisia. Heidän on helppo unohtaa tärkeät seikat, jotka tekevät digitaalisen valuutan arvosta ensinnäkin.

Bitcoin luotiin reaktiona keskuspankkiirien julmiin ja tuhoaviin käytäntöihin viimeisen taloudellisen kaatumisen aikana. Se on paljon enemmän kuin tapa pingata rahaa ympäri maailmaa tai “rikastua nopeasti” -ohjelma.

Joka tapauksessa, mitä luulet Bitcoinin tulevaisuuden olevan nyt? Haluaisimme mielellämme kuulla ajatuksesi. Jos haluat oppia lisää, lue tämä täydellinen Bitcoin-ennustusopas.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map