Bitstamp vs Kraken: Pitäisikö sinun valita Bitstamp tai Kraken?

Terveisiä, salauksen aloittelijat! Sinulla on paljon kysymyksiä kryptovaluutoista, eikö niin? Mutta se on okei, minulla on paljon vastauksia!

Kryptovaluutan oppiminen on kuin jättimäisen hampurilaisen syöminen. Etkö yrittäisi syödä jättimäistä hampurilaista yhdessä suussa? Otat paljon pieniä puremia. Hyvin nopeasti hampurilainen olisi kadonnut!

Nykyään pienet puremasi ovat Kraken ja Bitstamp. Molemmat ovat kryptovaluutan vaihtoa. Salausvaihto on liiketoimintaa, jonka avulla voit ostaa ja myydä kryptovaluuttoja. Aloittelijana on tärkeää, että valitset oikean vaihdon aloittaaksesi. Kaupankäynti oikealla pörssillä tekee salauskokemuksestasi paljon hauskempaa!

Joten mikä on parempi, Bitstamp tai Kraken? Luettuasi tämän oppaan voit päättää, mikä vaihto on sinulle parhaiten sopiva. Tässä oppaassa kerron sinulle kunkin alustan kaikista ominaisuuksista. Puhun myös näiden kahden välisistä eroista ja samankaltaisuuksista. Kerron jopa, kumpi on nimetty jättiläisen merihirviön mukaan!

Aloitetaan lyhyesti siitä, miten Bitstamp ja Kraken alkoivat …

Bitstamp vs Kraken: Historia

Vuosi 2011 oli mielenkiintoinen kryptovaluutoille. Hyvä uutinen oli, että yhden Bitcoinin (BTC) hinta nousi ensimmäistä kertaa yhteen Yhdysvaltain dollariin. Ihmiset alkoivat nähdä kuinka tärkeäksi kryptovaluutasta voisi tulla.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Huono uutinen oli, että maailman suurin salausvaihto Mt. Gox, hakkeroitiin. Tämä sai monet ihmiset ajattelemaan, että he eivät voineet luottaa kryptovaluuttaan.

Kolme nuorta miestä näki Bitcoinin menestyksen ja Mt. Gox. He päättivät, että kryptovaluutat tarvitsevat vaihtoa, johon ihmiset voisivat luottaa. Yksi näistä miehistä perusti Krakenin, kun taas kaksi muuta perustivat Bitstampin. Tässä ovat heidän tarinansa;

Bitstamp-tarina

bitstamp vs kraken

Nejc Kodric ja Damian Merlak perustivat Bitstampin kotimaahansa Sloveniaan. He halusivat luoda alustan, johon käyttäjät voisivat luottaa yhtä paljon kuin luotti Englannin pankkiin tai New Yorkin pörssiin.

Tätä varten he siirtivät osan Bitstampin toiminnoista Yhdistyneeseen kuningaskuntaan vuonna 2013. He toivoivat, että osittain toimiminen yhdessä Euroopan talous- ja oikeudellisista keskuksista auttaisi käyttäjiä luottamaan Bitstampiin. Yhdistyneellä kuningaskunnalla ei kuitenkaan ollut lainkaan kryptovaluuttoja. Tämä tarkoitti sitä, että Bitstampin täytyi laatia omat säännöt.

Bittileima. Yhdistyneellä kuningaskunnalla ei kuitenkaan ollut lainkaan kryptovaluuttoja. Tämä tarkoitti sitä, että Bitstampin täytyi laatia omat säännöt.


Ongelmana on, että ihmiset eivät todellakaan luota yrityksiin, jotka muodostavat omat säännöt! Kodric ja Merlak alkoivat etsiä maata, jolla oli lakeja kryptovaluutan myynnin ohjaamiseksi. PayPalin entinen presidentti David Marcus ehdotti Luxemburgia.

Vuonna 2016 Bitstamp muutti Luxemburgiin ja siitä tuli maailman ensimmäinen kansallisesti lisensoitu salausvaihto. Tämä tarkoittaa, että Bitstampin on noudatettava samoja lakeja kuin muidenkin rahoituslaitosten Luxemburgissa. Luxemburgissa toimiluvan saaminen tarkoittaa, että Bitstampilla on toimilupa kaikissa 28 Euroopan unionin maassa.

Luxemburgin valtiovarainministeri nimeltään kauppa on “virstanpylväs Bitcoinille ja digitaaliselle valuutalle Euroopassa”. Melko siistiä, eikö? Mutta entä Kraken?

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Krakenin tarina

bitstamp vs kraken

Krakenin perusti Jesse Powell San Franciscossa Kaliforniassa. Powell oli käynyt Mt. Gox Japanissa ja oli järkyttynyt näkemistään. Mt. Gox oli huonosti organisoitu ja reagoi hitaasti käyttäjien ongelmiin. Hän tajusi, että kryptovaluutat epäonnistuvat, ellei niiden vaihtoa hoideta paremmin.

Kuten Bitstamp, Kraken luotiin vaihdon käyttäjäksi, joka voi luottaa. Powell halusi, että sen käyttäjät näkevät, miten Kraken toimi. Hän halusi myös käyttäjien tietävän, että heidän rahansa olivat turvallisia Krakenissä.

Tätä varten Kraken ilmoittautui vapaaehtoiseksi todistukseksi varantotarkastuksesta vuonna 2014. Tämä tarkoittaa, että se antoi yrityksen ulkopuolelle (Stefan Thomas) mahdollisuuden testata pörssin taloutta. Kraken läpäisi kokeen.

Krakenilla on ollut yhteyksiä suuriin rahoituslaitoksiin Euroopassa ja Aasiassa. Se on ostanut myös muita salausyrityksiä, kuten Salauskello ja Glidera. Vuonna 2016 Kraken osti kolme kolikonvaihtoa, Coinsetterin, Cavirtexin ja CleverCoinin. Coinsetterin ja Cavirtexin ostaminen auttoi Krakenia kasvamaan Pohjois-Amerikassa ja CleverCoin teki siitä tehokkaamman Euroopassa.

Aivan kuten jättimäinen merihirviö, se on nimetty, Krakenillä on pitkät käsivarret, jotka ulottuvat maailman valtamerille!

Bitstamp ja Kraken ovat nyt kaksi vanhinta ja arvostetuinta kryptovaluutan vaihtoa. Mikä vaihto on kuitenkin suurempi, Bitstamp vai Kraken? Tämän ratkaisemiseksi meidän on tarkasteltava numeroita …

Bitstamp vs Kraken: Koko

Paras tapa selvittää kryptovaluutan vaihto on tarkastella sen 24 tunnin kaupankäyntimäärää. Pörssin kaupankäyntimäärä on krypto-valuutan kokonaismäärä, joka ostetaan ja myydään yhdessä päivässä. Se kirjataan yleensä Yhdysvaltain dollareina. Alla on Bitstampin ja Krakenin kaupankäyntimäärät 18.4.18.

Kuinka nämä luvut vertautuvat muihin markkinoihin?

Kaikkien listattujen pörssien 24 tunnin kaupankäyntimäärä coinmarketcap.com oli yli 18 miljardia USD 18.4.2018. Tämä antaa Krakenille tietoja 9% ja Bitstamp noin 6% markkinoilla. Kraken on mitoitettu markkinoiden 12. suurin pörssi ja Bitstamp on 14. sija.

Joten, Kraken on isompi, mutta ei paljon. Jos Kraken on Mcdonalds, Bitstamp on Burger King!

Koko ei ole oikeastaan ​​niin tärkeä, kun valitset salausvaihdon. Valuutat, joita vaihto tarjoaa, ovat kuitenkin. Katsotaanpa Bitstampin ja Krakenin tarjoamia valuuttoja…

Bitstamp vs Kraken: Valuutat

Molemmat pörssit tarjoavat paljon erilaisia ​​valuuttapalveluja, joten jaan tämän osan puremakokoisiksi paloiksi!

Fiat Valuuttakauppa

Yksi ensimmäisistä asioista, jotka sinun on tiedettävä mistään salauksenvaihdosta, on se, voitko käydä kauppaa fiat-valuutoilla.

Huomaa: Fiat-valuutta on mikä tahansa valuutta, jota hallitus tukee. Ne ovat maiden laillisia valuuttoja. Esimerkkejä fiat-valuutoista ovat Yhdysvaltain dollari, Kiinan yuan ja Japanin jeni.

Aloittelijana kannattaa valita pörssi, joka tarjoaa fiat-kaupankäynnin sen maan valuutalla, jossa asut. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse omistaa mitään kryptovaluutta tai käydä toisessa pörssissä ennen kuin aloitat kaupankäynnin..

Sekä Bitstamp että Kraken tarjoavat fiat-valuuttakauppaa. Tässä ovat fiat-valuutat, joita voit käyttää jokaisessa pörssissä;

 • Kraken: Yhdysvaltain dollari (USD), Kanadan dollari (CAD), Japanin jeni (JPY), Ison-Britannian punta (GBP) ja euro (EUR).
 • Bittileima: Yhdysvaltain dollari (USD) ja euro (EUR).

  Nopea vinkki: Voit käyttää Bitstampissa myös Englannin puntaa ja Sveitsin frangia, mutta et voi käydä kauppaa niiden kanssa. Ne muunnetaan USD: ksi tai EUR: ksi ennen kuin voit käydä kauppaa niiden kanssa.

Joten molemmat alustat tarjoavat kauppaa fiat-valuuttojen kanssa, mutta joka tarjoaa parhaan valikoiman kryptovaluuttoja?

Kryptovaluutan valinta

Voit käydä kauppaa 17 eri kryptovaluutan kanssa Krakenissä. He ovat:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Viiva (DASH)
 • EOS (EOS)
 • Litecoin (LTC)
 • Augur (REP)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Ethereum (ETH)
 • Gnoosi (GNO)
 • Meloni (MLN)
 • Tether (USDT)
 • Dogecoin (XDG)
 • Monero (XMR)
 • Ripple (XRP)
 • Zcash (ZEC)
 • Tähtivalot (XLM)
 • Iconomi (ICN)

Voit käydä kauppaa viidellä eri kryptovaluutalla Bitstampilla. He ovat;

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ripple (XRP)

Krakenilla on 57 ainutlaatuiset kauppaparit. Vain Bitstampilla on 11.

Huomaa: Vaihtopari on kaksi valuuttaa, joilla voidaan käydä kauppaa. Kaupan valuuttakurssi on sama kuin näet lentokentällä. Esimerkki Bitstampin tarjoamasta kaupankäyntiparista on 1 BTC = 7965,56 USD. Kaikki valuuttojen yhdistelmät eivät ole kaupankäynnin pareja. Esimerkiksi Bitstamp ei tarjoa valuuttakurssia Ethereumille Litecoinille.

Bitstamp vs Kraken? Kraken on tässä selvä voittaja. Sen valinta valuuttojen ja parien kaupankäynnistä on paljon parempi kuin Bitstampin.

Kraken tarjoaa edistyneemmille käyttäjille paremman valikoiman kaupankäyntityyppejä. Esimerkiksi Kraken tarjoaa marginaalikaupan, ehdollisen sulkemisen ja automaattisen kaupankäynnin. Etkö tiedä, mitä se tarkoittaa? No, sinun tarvitsee vain tietää, että nämä ominaisuudet eivät ole aloittelijoille! Edistyneet kaupankäyntivaihtoehdot kuitenkin tekevät Krakenistä suositun kokeneiden kauppiaiden keskuudessa.

Entä mobiilikauppa, kysyt?

Bitstamp vs Kraken: Mobiilisovellukset

Molemmat pörssit tarjoavat kauppaa mobiilisovelluksilla. Voit käyttää Krakenia vain iOS: llä, mutta voit käyttää Bitstampia iOS: llä ja Androidilla. Bitstampin sovelluksella on parempi maine, koska Krakenin sovellus voi olla buginen ja epäluotettava.

Nyt tiedät, mitä valuuttoja voit käydä kauppaa, minkälaisia ​​kauppoja voit tehdä ja mitä laitteita voit käyttää. Seuraavaksi katsotaan, mitä maksuja Kraken ja Bitstamp veloittavat.

Bitstamp vs Kraken: Palkkiot

Käyttäjien maksamat maksut voivat vaihdella paljon asuinpaikan mukaan. Palkkiot voivat vaihdella myös sen mukaan, mitä fiat-valuutan kauppiaat käyttävät ja kaupan koosta.

Kraken-palkkiot

Kraken-maksut ovat markkinoiden alhaisimpia. Useimmissa kaupoissa ostajaa veloitetaan 0,16% ja myyjältä veloitetaan 0,26%. Krakenin maksut eivät ole vain alhaisia, vaan myös yksinkertaisia. Hyviä uutisia aloittelijoille!

Kraken ei veloita kryptovaluuttatalletuksia. Jotkut fiat-talletukset ovat ilmaisia, mutta useimmilla on pieni maksu. Esimerkiksi, jos asut SEPA-alueella (yhtenäinen euromaksualue), eurotalletukset ovat ilmaisia. Jos asut Yhdysvalloissa, Yhdysvaltain dollarin talletuksista veloitetaan kuitenkin 5 USD: n maksu. Fiat- ja kryptovaluuttojen nostamisista on myös pieni maksu.

Bitstamp-palkkiot

Bitstamp-palkkiot ovat samanlaisia ​​kuin Kraken. Ne ovat matalia ja helposti ymmärrettäviä. Bittileima latautuu 0,25% kaikille alle 20000 dollarin kaupoille.

Bitstamp veloittaa enemmän joistakin fiat-talletuksista ja nostoista. Kuten Kraken, Bitstamp ei veloita euromääräisiä talletuksia SEPA: ssa. Se veloittaa kuitenkin vähintään 7,5 dollaria Yhdysvaltain dollarin talletuksista. Bitstamp ei kuitenkaan veloita kryptovaluutan nostamista.

Sekä Bitstampilla että Krakenillä on alhaisemmat palkkiot kuin useimmilla muilla salauspörsseillä. Kohdassa Bitstamp vs Kraken: Palkinnot, kaikki ovat voittajia! Mikä tärkeintä, ne ovat yksinkertaisia. Aloittelijana on tärkeää pitää asiat yksinkertaisina ja helpoina.

Joten, mikä on helpompi käyttää, Bitstamp tai Kraken?

Bitstamp vs Kraken: Käyttäjäystävällisyys

Kumpikaan Bitstamp tai Kraken ei ole suunniteltu aloittelijoille. Molemmilla on ulkoasuja ja ominaisuuksia, jotka voivat helposti sekoittaa aloittelijoita. Mutta mikä on parempi?

Kraken tarjoaa kolme kaupankäyntitasoa. He ovat; yksinkertainen, keskitaso ja edistynyt. Krakenilla on myös erittäin hyödyllinen ohjeosio kotisivu. Suosittelen, että aloittelijat käyttävät vain yksinkertaisia ​​kauppa-asetuksia. Sinun tulisi myös lukea ohjeluosio ennen kuin yrität käyttää sivustoa. Krakenin sivuasettelu on myös melko yksinkertainen, kuten alla näkyy;

Kraken-kaupankäyntialusta

Bitstampin käyttäjilleen tarjoama palvelu on paljon yksinkertaisempi kuin Krakenin. Aloittelijoille on helpompaa käyttää Bitstampia, koska sillä on vähemmän valuuttaoptioita ja vähemmän kaupankäyntivaihtoehtoja. Sillä on myös yksityiskohtainen ohjesivu, jolla on vastauksia kaikkiin alustaa koskeviin yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Vaikka Bitstamp on hyvin suunniteltu alusta, sen sivun asettelu saattaa olla hieman hämmentävä joillekin aloittelijoille. Tässä on kuva sen Tradeview -sivulta;

Bitstamp tradeview -sivu

Bitstamp vs Kraken? Tässä osiossa ei ole voittajia! Molemmat alustat ovat todennäköisesti hieman liian edistyneitä aloittelijoille. Täysin uudelle, jonnekin Kolikkopohja voi olla parempi paikka aloittaa. Jos kuitenkin suhtaudut vakavasti salakirjoitukseen, Bitstamp ja Kraken ovat hyviä paikkoja oppia.

Kaikkien kauppiaiden tärkein kysymys vaihdon valinnassa on, kuinka turvallinen se on?

Bitstamp vs Kraken: Turvallisuus

Molemmilla vaihdoilla on ollut muutama ongelma, ja molempien on täytynyt työskennellä kovasti osoittaakseen olevansa turvallisia.

Onko Kraken turvallinen?

Krakenia ei ole koskaan hakkeroitu, ja se pitää melkein koko valuuttansa offline-tilassa. Se tarjoaa käyttäjille myös kaksivaiheisen todennuksen tileilleen.

Huomaa: Kaksivaiheisessa todennuksessa käyttäjän tilillä on kahden tyyppinen salasana.  

Kraken noudattaa Yhdysvaltojen tuntemasi asiakkaan lakeja petosten ja väärinkäytösten estämiseksi. Kraken on kuitenkin taistellut käsittelemään sen valtavan määrän käyttäjiä. Monet ovat valittaneet hidasta transaktioaikaa ja varojen menetystä.

Toukokuussa 2017 Kraken joutui käsittelemään DDoS-hyökkäystä. Käyttäjät eivät kyenneet suorittamaan kauppoja ja menettivät rahaa.

Huomaa: DDoS-hyökkäys on paikka, jossa sivusto on ylikuormitettu väärennetyillä pyynnöillä eikä se toimi kunnolla sen todellisille käyttäjille. DDoS-hyökkäys voi jopa aiheuttaa sivuston kaatumisen.

Kraken siirtyi offline-tilaan tammikuussa 2018 korjaamaan ongelmat.

Onko Bitstamp turvallinen?

Bitstampilla on markkinoiden parhaita tietoturvaominaisuuksia. Se pitää kaikki digitaaliset omaisuutensa offline-tilassa, ja Ernst and Young -kirjanpitäjät ovat tarkastaneet sen. Bitstamp tarjoaa käyttäjille myös kaksivaiheisen todennuksen.

Bitstampia on kuitenkin hakkeroitu. Tammikuussa 2015, 19 000 BTC varastettiin Bitstampilta. Bitstampin tiimi reagoi nopeasti ja koko järjestelmä rakennettiin uudelleen alustan turvallisuuden ylläpitämiseksi. Yksikään asiakas ei menettänyt varoja.

Bitstamp on voittaja tässä. Se asettaa asiakasvarojen turvallisuuden etusijalle ja toimii nopeasti ongelman sattuessa. Kraken tarjoaa myös turvallisen kaupankäyntialustan, mutta sillä on silti ongelmia asiakaspalvelun kanssa.

Tiedät nyt kaiken, mikä on syytä tietää näistä kahdesta salauksen jättiläisestä. Mitä mieltä sinä olet? Tehdään lyhyesti yhteenveto, ennen kuin päätät, mikä vaihto sopii sinulle parhaiten …

Bitstamp vs Kraken: Viimeiset ajatukset

Kraken vs Bitstamp on hieno kilpailu. Molemmat pörssit ovat arvostettuja, kansainvälisiä alustoja miljoonien tyytyväisten asiakkaiden kanssa.

Kraken tarjoaa melkein lyömättömiä maksuja ja valinnanvaraa. Siinä on tarpeeksi kaupankäyntiominaisuuksia pitääkseen kaikkien kokemustasojen käyttäjät kiinnostuneina. Jos olet aloittelija ja nopea oppija, Kraken on sopiva paikka aloittaa.

Bitstamp on erittäin turvallinen, asiakaslähtöinen alusta. Se haluaa käyttäjien luottavan siihen yhtä paljon kuin heidän omaan pankkiinsa. Sen maksut ovat alhaiset, joten se on hyvä paikka aloittaa kaupankäynti (varsinkin jos asut EU: ssa). Aloittelijoille Bitstampin ominaisuuksia on todennäköisesti helpompi käyttää kuin Krakenin.

Salausvaihdon maailma muuttuu nopeasti. Alustat tulevat ja menevät, mutta näyttää siltä, ​​että nämä kaksi ovat täällä jäädäkseen. Päätös on sinun. Bitstamp vs Kraken, kuka on voittajasi? Hyvää kauppaa!

Oletko käynyt kauppaa Bitstampin tai Krakenin kanssa? Kerro minulle mitä mieltä olet!

Haluatko tietää lisää Krakenista? Katso Mikä on Kraken? arvostelu!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map