CoinExchange-arvostelu

CoinExchange On EI enää saatavana! Se oli suljettu vuonna 2019 taloudellisten ongelmien takia. Siellä ei kuitenkaan ole mitään syytä olla huolissaan vielä parempia alustoja jota haluaisin suositella. Tarkista TOP 3 krypto valuutanvaihto:

  • Binance
  • Kolikkopohja
  • Kraken

Selkeyden vuoksi voit silti löytää perusteellisen CoinExchange-katsauksen alla.

Kiinnostaako salausvaluuttojen kauppa, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Tiedän tunteen … On aivan liian paljon vaihtoja valita, ja jokaisella niistä käydään kauppaa erityyppisille kauppiaille.

Koska olet tullut tähän arvosteluun, oletan kuitenkin harkitsevasi sitä CoinExchange. Tänään esitän sinulle CoinExchange ja kaikki näkökohdat että sinun on tiedettävä tästä alustasta.

Aloitan tämän CoinExchange-katsauksen yrityksen tausta, jota seuraa luettelo eduista ja haitoista sekä a vaiheittaiset ohjeet alustan käytöstä ja ensimmäisen kaupan tekemisestä.

Joten tämän CoinExchange-arvostelun loppuun mennessä sinulla on kaikki tarvittavat tiedot tehdä lopullinen päätös siitä, onko CoinExchange oikea foorumi tarpeisiisi!

Mitä odotat? Otetaan lisätietoja CoinExchangesta!

Plussat

  • Yksinkertainen alusta
  • Anonymoustrading
  • Hyvä turvallisuus

Haittoja

  • Ei fiat-valuuttatalletuksia
  • Korkeat palkkiot
  • Hyödytön asiakastuki

Mikä on CoinExchange?

CoinExchange on kolmas osapuoli kryptovaluutan vaihto joka on erikoistunut alt-kolikoihin. Nyt, ennen kuin jatkan, halusin vain varmistaa, että ymmärrät altcoinin, koska monet ihmiset hämmentyvät tästä termistä.

Useimmat ihmiset viittaavat altcoin kuten mikä tahansa muu kryptovaluutta tuo on ei Bitcoin. Tämä on väärä. Altcoin on kryptovaluutta, jolla on oma natiivi blockchain, Kuten Ethereum tai Ripple. Jos sillä ei ole omaa ainutlaatuista lohkoketjuaan, vaan se on rakennettu Ethereumille tai NEO: lle jne., Se on tunnus!

Kryptovaluutan logot

Nyt kun olen selvittänyt sen, siirrytään eteenpäin!

CoinExchange on salauksesta salaukseen -alusta, mikä tarkoittaa, että se ei ole mukana reaalimaailman valuutoissa, kuten USD / GBP / EUR. Sen sijaan talletat salausvaluutan, kuten Ethereumin, ja vaihdat sen sitten toiseen kryptovaluuttaan. Sama koskee nostot – voit nostaa vain kryptovaluutta.

Valitettavasti, vaikka olen viettänyt koko päivän selvittääksesi CoinExchange.io-sijainnin, en löytänyt mitään hyödyllistä tietoa. Se on vähän huolestuttavaa, TBH.

Joka tapauksessa, jos etsit altcoinia tai tunnusta, joka ei ole kovin suosittu, niin on hyvä mahdollisuus, että se listataan CoinExchangessa. Itse asiassa on yli 400 erilaista kryptovaluutta-pariliitosta saatavilla alustalla, mikä on melko paljon, jos kysyt minulta.


Huomautus: Kryptovaluutan pariliitosta käytetään kuvaamaan kahta erilaista kolikkoa, joilla voidaan käydä kauppaa toistensa kanssa. Esimerkiksi, jos halusit käydä kauppaa Bitcoin (BTC) kanssa Litecoin (LTC), sinun on löydettävä a BTC / LTC tai LTC / BTC pariliitos! Pankit käyttävät pariliitoksia myös reaalimaailmassa, kuten USD / GBP tai EUR / YEN!

Toinen asia, jonka CoinExchange tekee, on uusi isäntä ICO: t. Pohjimmiltaan, kun uusi kryptovaluuttaprojekti käynnistetään, projekti listaa sen kolikon tai rahakkeen CoinExchange-palveluun, jotta ihmiset voisivat sijoittaa.

Joten nyt tiedät lyhyttä tietoa yrityksestä, tämän CoinExchange-katsauksen seuraava osa keskittyy hyödyt ja haitat

CoinExchange Review: Edut & Haitat

✓ Kaupankäyntimaksut. Yksi tärkeimmistä huomioitavista pörssiä valittaessa on kaupankäyntimaksut. CoinExchange veloittaa kiinteän määrän 0,15% kolikoiden ostamiseen ja myyntiin.

Vaikka se ei ole alhaisin maksu teollisuudessa, se on paljon pienempi kuin monet muut kryptovaluutanvaihtopalvelut voivat tarjota sinulle. En tietenkään puhu siitä suosituimmat vaihdot, ne tarjoavat vielä alhaisempia maksuja.

Ilmaiset talletukset. Ainoa asia, josta joudut maksamaan, on blockchain-transaktiomaksu, joka ei yleensä maksa lainkaan paljon.

Yksinkertainen alusta. Heti kun vierailet CoinExchange-verkkosivustolla, huomaat ensin, kuinka helppoa sitä on käyttää. Tämä tarkoittaa, että se on vain täydellinen aloittelijoille. Lisäksi, koska vaihto käyttää hyvin vähän värejä, se on erittäin miellyttävä silmälle!

Kolikoiden valikoima. Yksi suurimmista eduista on se, että CoinExchnage tarjoaa satoja erilaisia kolikoita ostaa, myydä ja käydä kauppaa. Löydät paitsi suosituimmat kolikot, kuten BTC tai ETH, mutta myös vähemmän suosittuja vaihtoehtoja.

Nimetön kaupankäynti. Monet suuremmista kryptovaluutanvaihdoista pyytävät sinua lähetä henkilötodistus ennen kuin voit käydä kauppaa. Tämä on ei vaatimus CoinExchangessa, mikä tarkoittaa, että voit ostaa, myydä ja käydä kauppaa kolikoilla nimettömästi.

Hyvät tietoturvatyökalut. Helmikuussa 2018 CoinExchange päätti saada kaikki käyttäjät perustettua Kaksitekijäinen todennus (2FA). Tämä tarkoittaa, että kolikoiden kauppaa tai nostamista varten sinun on vahvistettava matkapuhelimeesi lähetetty koodi. Tämä lisää ylimääräistä turvallisuutta varoihisi!

Nyt kun olen keskustellut kaikista eduista, on aika katsoa CoinExchange-haitat.

Ei tietoa yrityksestä. Suurin huolenaihe minulla on CoinExchangessa, että he älä listaa tietoja yrityksestäsi. Kukaan ei tiedä, mihin se perustuu, milloin foorumi perustettiin tai kuka sen omistaa.

Syy tähän on se, että jos tapahtuu jotain pahaa, kuten CoinExchange varastaa kaikkien kolikot, ei olisi mahdollista selvittää kuka sen teki. Tätä kutsutaan vastuuvelvollisuus ja CoinExchangella on mikään siitä.

Asiakaspalvelu. Toinen haitta, joka mielestäni on tärkeä mainita tässä CoinExchange-katsauksessa, on se, että heidän asiakastuki on heikkoa. Live-chat- tai puhelintukea ei ole, ja ainoa tapa saada apua on käyttää online-lippua. Heidän ohjeosio on myös melko rajallinen.

Ei Fiat-valuutan talletuksia. On aina pettymys, kun kryptovaluutanvaihto ei salli sinun tallettaa varoja jokapäiväiset maksutavat kuten pankki- tai luottokortti tai pankkitili.

Korkeat nostomaksut. Vaikka CoinExchange-palkkiot näkyvät selvästi, huomasin sen, kun käytin aikaa niiden analysointiin jotkut ovat melko kalliita. Esimerkiksi, jos haluat vetää Ethereum (ETH), se maksaa sinulle 0,01 ETH. Tämä ei ehkä kuulosta kovin paljon, mutta jos Ethereum nousi takaisin edelliseen 1000 dollarin rajaan, se maksaa sinulle 10 dollaria.

Vähimmäistalletukset. CoinExchange on korkea vähimmäistalletus joillakin heidän kolikoillaan. Esimerkiksi, jos haluat tallettaa Ethereumin (ETH), sinun on talletettava vähintään 0,1 ETH! Kuten selitin edellisessä haittani, jos Ethereum olisi 1000 dollaria, se tarkoittaisi vähintään 100 dollarin talletusta!

Pienet kaupankäyntimäärät. Verrattuna muihin pörsseihin, CoinExchangella on alhaiset kaupankäyntimäärät. Jopa niiden suosituimmat kaupankäyntiparit eivät ylitä miljoona dollaria 24 tunnin aikana, ja joidenkin kolikoiden kaupankäyntimäärät ovat alle 10 dollaria päivässä! Tämä voi vaikeuttaa kolikoiden ostamista ja myymistä.

Teknisiä ongelmia. Alkuvuodesta 2018 CoinExchange joutui käyttämään a eri verkkotunnus (www.coinexchange2.com) heidän palvelimet menivät alas. Myöhemmin he sanoivat, että tämä johtui siitä, että heidän toimialueensa oli mustalla listalla.

Huonot arvostelut. Kun etsin kryptovaluuttafoorumeilta käyttäjien arvioita CoinExchangesta, huomasin, että on paljon huonoja asiakaskokemuksia. Asiat kuten viivästyneet nostot ja seisokit.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

CoinExchange Review: Kolikot, palkkiot ja vahvistus

Kuten mainitsin aiemmin tässä CoinExchange-katsauksessa, niitä on satoja erilaisia ​​kolikoita tarjoaa yritys! Voit valita BTC, ETH, XRP, LTC, USDT, ja monia muita vaihtoehtoja.

Kun se tulee kaupankäyntimaksut, he ovat 0,15% joka kerta sinä osta tai myy kolikko ja talletukset ovat ilmaisia! Binance, kuitenkin veloittaa alle 0,1%, se on vielä halvempaa.

Kun se tulee todentaminen, on ei vaadita lähettää mitään asiakirjoja. Itse asiassa sinun ei tarvitse edes antaa muita henkilökohtaisia ​​tietoja kuin sähköpostiosoitteesi.

Tämä on suuri etu niille, jotka haluavat käydä kauppaa nimettömästi. Ei ole myöskään nostorajoja, joten varojen siirtäminen on todella helppoa.

Vertaa CoinExchangea rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa CoinExchangea rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

Kenen tulisi käyttää CoinExchange-ohjelmaa?

Jos olet lukenut tämän CoinExchange tarkista tähän asti, sinun tulee olla tietoinen molemmista hyvät ja huonot puolet tämän vaihtoalustan. Yksi positiivisista seikoista on, että alusta on helppokäyttöinen – sen soveltaminen aloittelijoille tai niille, joilla on vähän kokemusta.

Toinen piirre, joka saattaa houkutella ihmisiä, on itse sinä ei tarvitse antaa mitään henkilötodistusta tai henkilökohtaisia ​​tietoja aloittaaksesi. Itse asiassa, riippumatta siitä, kuinka paljon kauppaa käydään, voit käyttää kaikkia CoinExchangen palveluja ilman rajoituksia.

Uskon myös, että CoinExchange on hyvä niille, jotka haluavat ostaa vähemmän suosittuja kolikoita jotka ovat yleensä halpoja. Vaikka tämäntyyppiset kolikot voivat olla riskialttiita sijoituksia, joskus ne voivat olla myös palkitsevia.

Minä ei suosittele CoinExchange niille, jotka haluavat käydä kauppaa todella suurilla määrillä. Tämä johtuu siitä, että he päättävät pysyä tuntemattomina. Joten jos jotain menisi pieleen, varat menettäisivät ikuisesti.

Vaikka varkauksia voi tapahtua minkä tahansa kolmannen osapuolen vaihdon kanssa, ainakin muut pörssit tunnistavat mielellään itsensä. Jos etsit vain minne tallettaa pieniä määriä, sitten CoinExchange saattaa sopia tarpeisiisi!

Joten nyt, kun tiedät, mitkä käyttäjät CoinExchange sopii parhaiten, aion antaa sinulle vaiheittaiset ohjeet tilin avaamisesta! Tämä on todella helppo prosessi ja kestää vain 5 minuuttia!

Kuinka luoda tili?

1. Ensinnäkin sinun on käytävä virallisella CoinExchange-verkkosivustolla.

2. Napsauta sitten vihreää Rekisteröidy nyt.

CoinExchange-arvostelu: Cryptocurrency altcoin exchange -rekisteröinti

3. Nyt sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja valittava käyttäjänimi. Sinun on myös valittava todella vahva salasana. Napsauta sitten Rekisteröidy.

CoinExchange-arvostelu: Kuinka ostaa MiNEX Coinexchangesta

4. Sinun täytyy sitten vahvista sähköpostiosoitteesi napsauttamalla linkkiä, jonka CoinExchange lähettää sinulle. Ja puomi, sinulla on nyt tili!

CoinExchange-tarkistus: Tiliasetukset ja suojaus Coinexchangessa

5. Nyt olisi hyvä aika määrittää tilisi suojaus, koska se on tehtävä ennen kauppaa. Klikkaa Tilin asetukset & Turvallisuus.

6. Napsauta Google Authenticator ja seuraa ohjeita yhdistääksesi CoinExchange-tilisi matkapuhelimeesi!

Kolikoiden ostaminen CoinExchange.io -sivustolta?

Joten nyt, kun sinulla on tili CoinExchangessa, on nyt aika ostaa kolikoita! Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on tallettaa varoja. Helpoin tapa tehdä tämä on ostaa Ethereum Kolikkopohja ja siirrä sitten kolikot CoinExchangeen.

Ensin sinun on luotava tili Coinbasessa. Sitten, kun olet vahvistanut henkilöllisyytesi ja asettanut maksu- / luottokorttisi, voit ostaa Ethereumia.

1. Napsauta Ostaa myydä.

Coinexchange-arvostelu

2. Napsauta sitten Ethereum.

Coinexchange-arvostelu

3. Vieritä alas ja kirjoita ostettavan Ethereumin määrä. Ostan 125 euron arvosta. Älä unohda, kun talletat ETH: n CoinExchangeen, sen on oltava vähintään 0,1 ETH!

Coinexchange-arvostelu

4. Napsauta lopuksi Osta Ethereum Instantly. Sinulla on nyt omat Ethereum-kolikkosi!

ETH: n siirtäminen CoinExchangeen

1. Napsauta Coinbase-näytön yläosassa Tilit.

Coinexchange-arvostelu

2. Valitse seuraavaksi Ethereum ja napsauta Lähettää.

Coinexchange-arvostelu

3. Täällä sinun on annettava CoinExchange-lompakon osoite. Joten avaa uusi välilehti ja kirjaudu takaisin sisään CoinExchange-tilillesi.

4. Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa Tilini, napsauta sitten Saldot.

Coinexchange-arvostelu

5. Tämän sivun lataaminen voi viedä jonkin aikaa, mutta kun se on tehty, kirjoita Ethereum hakukenttään.

Coinexchange-arvostelu

6. Etsi rivi, jossa näkyy Ethereum (ETH), ja napsauta sitten sinistä Toiminnot -painiketta. Valitse avattavasta luettelosta Talleta ETH.

Coinexchange-arvostelu

7. CoinExchange varoittaa nyt, että vähimmäistalletus on 0,1 ETH. Napsauta sitten Luo uusi osoite.

Coinexchange-arvostelu

8. Näet nyt Ethereumin henkilökohtaisen talletusosoitteesi. Kopioi se leikepöydälle!Coinexchange-arvostelu

9. Palaa lopuksi takaisin Coinbase-välilehdelle ja liitä juuri kopioimasi lompakon osoite. Kun napsautat Lähettää, varojen tulisi päästä CoinExchange-tilille 10 minuutissa.

Kuinka käyttää CoinExchange.io

Nyt kun CoinExchange-talletuksesi on tyhjennetty, näytän sinulle nyt, kuinka voit tehdä ensimmäisen kaupan! Näytän sinulle, kuinka ostaa tunnuksen nimeltä Minex (MNX), Voit kuitenkin soveltaa samaa prosessia kolikkoon, jonka haluat ostaa.

Coinexchange-arvostelu

1. Napsauta Valitse tori ja valitse sitten ETH Ethereum.

Coinexchange-arvostelu

2. Napsauta sitten Valitse yksi tai useampi markkinat ja etsi sitten kolikko, jonka haluat ostaa. Kun ostan Minexiä, napsautan sitten MINEX / ETH pariliitos.Coinexchange-arvostelu

3. Napsauta vielä kerran valuutan pariliitosta.

Coinexchange-arvostelu

4. Olet nyt ostettavan kolikon kaupankäynnin näytöllä! Vieritä kaavion alapuolelle ja etsi vihreää Osta Minex laatikko.

Coinexchange-arvostelu

5. Määrä kirjoita ostettavien kolikoiden määrä.

6. Napsauta lopuksi vihreää Lähetä ostotilaus -painiketta kaupan loppuun saattamiseksi!

Johtopäätös

Se on tämän loppu CoinExchange arvostelu! Toivon, että pidit siitä mielenkiintoisena ja opit jotain tästä. Jos luet sen alusta loppuun, sinun pitäisi nyt olla hyvä käsitys siitä miten vaihto toimii, sen edut ja haitat sekä miten aloittaa kaupankäynti.

CoinExchange on varmasti ei paras vaihtaa siellä, mutta jos haluat käydä kauppaa paljon uutta altcoinit ja rahakkeet, tämä voi olla oikea vaihtoehto sinulle.

Ainoa neuvoni on olla tallettamatta valtavia määriä kolikoita, koska olen huolissani heidän päätöksestään pysyä nimettömänä. Mikä tärkeintä, älä koskaan vaihda määrää, jolla ei ole varaa menettää!

Jos haluat löytää toisen, turvallisemman kryptovaluutanvaihdon, kannattaa tarkistaa Binance, Kolikkopohja ja Kraken. Ne ovat markkinoiden luotettavin kryptovaluutanvaihto. Sen lisäksi, että ne tarjoavat vahvan tietoturvan ja pitkän luettelon valittavista kryptovaluutoista, myös alhaiset palkkiot ja hyödyllinen asiakastuki.

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map