CoolWallet S -katsaus

Maapallon maailma kryptovaluutta lompakot on todellakin kilpailukykyinen. Monet eri yritykset pyrkivät luomaan “seuraavaksi parhaan” – mikä on hienoa, varsinkin jos olet tarvitseva käyttäjä hyvä salauksen tallennuslaite! Kerran silloin tällöin kuitenkin tulee tuote, joka järkyttää koko yhteisöä ja lähettää ihmisiä kuukausien keskusteluihin ja vertailuihin. Tässä katsauksessa puhumme yhdestä tällaisesta tuotteesta – CoolWallet S -laitteiston salausvaluutta tallentava lompakko.

Aloitan kertomalla sinulle yrityksestä – miten se syntyi, mistä se pyrkii tulemaan ja kaikki siltä väliltä. Sen jälkeen siirrymme puhumiseen tuotteesta itse – minä kerron sinulle, mikä se on, miten se toimii, miten voit asettaa sen, mitä kolikoita CoolWallet S tukee ja niin edelleen.

Älä tuhlaa aikaa ja hyppää suoraan siihen.

Plussat

 • Ainutlaatuinen tyyli ja toimivuus
 • Salattu yhteys
 • Viileä säilytys – turvallisin

Haittoja

 • Lompakko ei ole vielä avoimen lähdekoodin

CoolWallet S – Tietoja yrityksestä

Olisi melko vaikeaa puhua CoolWallet S: stä tuntematta yrityksen taustaa sen takana, eikö niin? Siksi, ennen kuin jatkamme ja aloitamme paljastamasta lompakkoa, peitämme sen CoolBitX – yritys takana maailman ensimmäinen mobiililaitteisto kryptovaluutta lompakko.

CoolWallet S -katsaus: tuote.

CoolBitX käynnistettiin takaisin vuonna 2014, Taiwanissa. Perustaja ja toimitusjohtaja Michael Ou oppivat, että mobiililaitteiden salakirjoitetut lompakot ovat tulevaisuus, kun hakkerit onnistuivat murtautumaan Mt. Gox ja varastaa kosmisiä rahamääriä pian herra Ou -yrityksen perustamisen jälkeen.

Luotettava, toimiva ja helppokäyttöinen kylmä lompakko oli CoolBitX: n tavoite. Vuonna 2015 yritys onnistui käynnistämään ensimmäinen salauslompakko – CoolWallet. Tätä kampanjaa tukivat ihmiset, jotka päättivät varmuuskopioida sen Indiegogoon (joukkorahoitusalusta).

Ensimmäisen lanseerauksen (ja paljon lippu- ja tukikyselyjä myöhemmin) kokemusten jälkeen CoolBitX: llä oli tarpeeksi tietoja tuotteiden ja palvelujen parantamiseksi. Joten he käynnisti CoolWallet S: n vuoden 2018 alussa. Tämän arvostelun kirjoittamisen jälkeen lompakkoa pidetään suurena menestyksenä.

Viimeisin löydetty Ledger Wallet -kuponki:

Mikä se on?

Joten nyt, kun sinulla on jonkinlainen asia CoolWallet S: n luojista ja kehittäjistä, voimme alkaa puhua itse lompakosta.

CoolWallet S on “maailman ensimmäinen mobiililaitteiden lompakko”. Mutta mitä lausunto tarkalleen tarkoittaa?

Ensinnäkin sinun on tiedettävä, mikä on “kylmä lompakko”. Liian yksityiskohtaisiin yksityiskohtiin, kryptovaluutat tallennetaan kahteen päätyyppiseen lompakkoon – kuuma ja kylmä yhdet. Kuuma lompakot ovat online-käyttöliittymiä ja ohjelmistoja – ne ovat aina yhteydessä Internetiin. A kylmä lompakko (täsmälleen mitä herra Ou lähti luomaan) on laitteisto, joka seuraa salausvaluuttasi lohkoketjussa – “tallentaa” sen lompakkoon. Kylmät lompakot eivät vaadi Internet-yhteyttä.

CoolWallet S -katsaus: kortti.

Joten, tämä on laitteiston lompakon tarkistus. Mutta mistä sitten “mobiili” osa tulee? No, CoolWallet S on helposti käytettävissä puhelimellasi – tarvitset vain sovelluksen. Sen avulla voit suorittaa kaikki tarvittavat ja valinnaiset lompakon toiminnot.


Vertaa CoolWallet S: ää rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa CoolWallet S: ää rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

Tekniset tiedot

CoolWallet S on a: n koko tavallinen luottokortti ja siinä on sisäänrakennettu metallinappi. Jos suoritat “tavallisen” tapahtumamäärän päivässä – eli 2 -, akku pitäisi kestää noin 2 viikkoa yhdellä latauksella (täyteen lataaminen kestää 2 tuntia). Siinä on sisäänrakennettu litium uudelleenladattava akku (3 V, 15 mAh).

CoolWallet S Bitcoin -tietojen osalta lompakko tukee tapahtumien allekirjoitusalgoritmia ECDSA (elliptinen käyrä – secp256k1). On suositeltavaa suorittaa siementen tuottaminen itse CoolWallet S: stä. Tätä suositellaan, koska se tekemällä lompakosta takaa a korkeampi turvallisuustaso kuin tehdä se mobiilisovelluksesta.

ominaisuudet

CoolWallet S: n avulla voit seurata sekä kryptovaluuttainvestointejasi lähettää ja vastaanottaa kryptovaluutat nopeimmalla tavalla.

Lompakossa on myös ominaisuus heti vaihtamalla valuuttoja. Tämä on hieno vaihtoehto kauppiaille – etenkin niille, jotka osallistuvat lyhytaikaiseen kryptovaluuttakauppaan.

CoolWallet S -katsaus: ominaisuudet.

Molemmat tukevat CoolWallet S: ää iOS ja Android. Se tarjoaa suurta turvallisuutta, tukee kaikkia tärkeimpiä kryptovaluuttoja ja on jopa vedenpitävä!

CoolWallet S -tukikolikot ovat seuraavat: Bitcoin, Ethereum, ERC 20 -merkit (Bitdegreen BDG-tunnus on yksi heistä!), Ripple, Litecoin ja Bitcoin Cash.

Itse lompakko maksaa 99 dollaria, mutta on myös duo-vaihtoehto (kaksi lompakkoa) 159 dollaria, keskiarvo ~ 80 dollaria per lompakko. Tarkasteltaessa joitain muita kylmän lompakon hintoja markkinoilla (katson sinua, Trezor), on todennäköisesti turvallista sanoa, että 99 dollaria tai 80 dollaria riippuen siitä, ostatko yhden tai kaksi lompakkoa kylmälle salauslaitteelle, on erittäin kohtuullinen keskitason hinta.

Mitä laatikossa on?

Lopuksi katsotaanpa itse laatikko. Loppujen lopuksi se ei olisi oikea CoolWallet S -katsaus avaamatta tuotetta tosiasiassa ja katsomassa sitä läheltä.

CoolWallet S -katsaus: palautuskortti.

Lompakko tulee sisään tyylikäs, trendikäs musta laatikko. Kun avaat sen, yrityksen luoja ja toimitusjohtaja Michael Ou tervehtii mukavaa ajatusateriaa..

CoolWallet S -katsaus: kortti laatikossa.

Laatikon sisällä on CoolWallet S -palautuskortti, tarra, latausalusta kanssa tavallinen USB-kaapeli ja tietysti CoolWallet S -laite itse.

CoolWallet S -katsaus: pakkauksen purkaminen.

Kaiken kaikkiaan se on melko kompakti kokoonpano – ei ole sotkua tai tarpeetonta määrää paperityötä.

Tietoja sovelluksesta

mobiilisovellus pääsee molempiin Android App Store ja edelleen iOS.

Kun käynnistät sen, se pyytää sinua muodosta laitepari sen kanssa. Jos käynnistät CoolWallet-laitteesi pitämällä siinä olevaa painiketta painettuna, sovellus pyytää sinua vahvistamaan laitteen. Kun olet yhdistänyt laitteen ja sovelluksen pariksi, voit mennä.

Taulukko: CoolWallet S: n ja Ledger Nano S: n ohjelmisto-ominaisuudet

Sovellus tarjoaa laaja valikoima erilaisia ​​toimintoja. Voit tarkistaa omaisuutesi, seurata salaussijoituksiasi, vaihtaa, käydä kauppaa, lähettää ja vastaanottaa kryptovaluuttoja. Sovellus on esteettisesti houkutteleva ja helppo navigoida – se ei rasita sinua tarpeettomalla tiedolla tai ponnahdusikkunoilla.

Kuinka perustaa?

Mikä on CoolWallet S -katsaus kertomatta, miten kaikki asetetaan, huh?

Prosessi on yksinkertainen ja suoraviivaista. Jaan sen muutamaan yksinkertaiseen vaiheeseen.

Vaihe 1. Käynnistä lompakko ja siirry kohtaan CoolWallet S -sovellus puhelimellasi.

Vaihe 2. Sovelluksesi näyttää merkkijonon kirjaimia ja numeroita. Se on sinun lompakon tunnus. Lehdistö "Kytkeä".

CoolWallet S -katsaus: muodosta yhteys.

Vaihe 3. Kun sinua pyydetään painamaan CoolWallet S: n painiketta, tee se. Olet muodostanut parin!

Vaihe 4. Paina sovelluksessa “Luo”.

CoolWallet S -katsaus: CoolWallet S

Vaihe 5. Nyt sinun on valittava siemenesi pituus. On kuitenkin suositeltavaa, että asetat nopeuden itse lompakko, eikä mobiilisovelluksessa, turvallisuussyistä.

Vaihe 6. Saat satunnaisen sukupolven sanoja ja numeroita. Joko kirjoita ne muistiin tai tallenna kuvatiedostona.

CoolWallet S -katsaus: siemenet.

Vaihe 7. Kun se on valmis, jäljellä on vain painaa “Luo lompakko” -painiketta ja siinä kaikki! Olet nyt CoolWallet S: n virallinen omistaja!

CoolWallet S -katsaus: luo lompakko.

Lähetä / vastaanota salaus

Salakirjojen lähettäminen ja vastaanottaminen on olennainen piirre jokaiselle salaustallennuslompakolle. Koska tämä on laitteistolompakon tarkistus, puhumme Cool Wallet Bitcoinin lähetys- ja vastaanottotoiminnoista.

Jos haluat lähettää Bitcoineja, sinun tarvitsee vain kirjoita osoite lompakolle, jolle haluat lähettää sen, aseta summa ja maksu. Viimeistele kaikki vahvistusprosessit (itse CoolWallet S: ssä – paina painiketta) ja siinä kaikki! tapahtumanopeudet lompakosta ovat hienoja, joten ei kestä kauan, ennen kuin vastaanotin saa määrän Cool Wallet Bitcoinejasi.

CoolWallet S -katsaus: lähetä.

Jos haluat saada BTC: tä, annoit vaihtoehdot skannaa QR CoolWallet S -koodi tai yksinkertaisesti kopioi ja liitä se. Se on niin yksinkertaista!

CoolWallet S -katsaus: vastaanota.

Turvallisuus

Se on yleisesti tunnettua ja hyväksyttyä turvallisuus on tärkein tekijä kun valitaan salausvaluutan säilytyslompakko. Loppujen lopuksi, kuten olen maininnut tämän CoolWallet S -katsauksen alussa, tämä lompakko syntyi ajatuksesta erittäin turvallinen ja luotettava salauslaite! Kuka välittää, jos sinulla on tyylikkään näköinen lompakko, jossa on satoja ominaisuuksia ja ohuin muotoilu, vaikka se epäonnistuu turvallisuusosastolla?

Taulukko: Trezor Onen ja CoolWallet S: n turvaominaisuudet

Mikään näistä asioista ei ole väliä, jos kaikki salauskolikkosi varastetaan jonkin virheen tai yksinkertaisen vian vuoksi tietoturvakehitysprosessissa. Tarkistetaan tällöin CoolWallet Bitcoinin tallennus- ja säilytysturva.

Ensinnäkin CoolWallet S vaatii, että läpäiset a 3-vaiheinen vahvistus joka kerta, kun liiketoimi suoritetaan. Vaikka tämä saattaa tuntua alusta alkaen tylsältä, se on hieno ominaisuus, joka auttaa varojen turvaamisessa pitkällä aikavälillä.

Lisäksi lompakko on suojattu siemen jonka haluat asettaa. Se on palautuskoodipohjainen järjestelmä – voit tehdä siitä niin vahvan kuin haluat.

CoolWallet S -katsaus: CoolWallet S -hinnoittelu.

Lopuksi lompakkoa suojaa jotain, joka tunnetaan nimellä Suojattu elementti – mikrosiru, joka varmistaa, että kaikki maksutapahtumasi ja valuuttasi pysyvät salattuina.

Kaiken kaikkiaan on todennäköisesti turvallista sanoa, että CoolWallet S on melko vankka kun se tulee turvallisuus puolella asioita. Se on kylmä lompakko on vain kirsikka jo erinomaisen turvajärjestelmän päällä.

Hyvät ja huonot puolet

Kaiken sanotun ja tehdyn jälkeen seuraava fiksu asia on tehdä yhteenveto siitä, mistä olemme jo puhuneet. Loppujen lopuksi se ei olisi oikea laitteistolompakon tarkistus ilman nimettyä ammattilaisten osaa?

PLUSSAT HAITTOJA
 • Ainutlaatuinen tyyli ja toimivuus. CoolWallet S välttää jatkuvasti suosittuja tilaa vieviä suunnitteluvaihtoehtoja, joita monet muut laitteiston salauslompakot päättävät käyttää. Sen sijaan se on ohut, esteettisesti miellyttävä luottokorttimallipohjainen kryptovaluutta-lompakko, joka käyttää salattua Bluetooth-yhteyttä USB: n tai WIFI: n sijaan.
 • Salattu yhteys. Se, että lompakko käyttää salattua Bluetooth-yhteyttä WIFI: n tai USB: n sijaan, on vain yksi argumentti sen turvallisuudelle. Usein et aio löytää suojattua Internet-yhteyttä varsinkin kun matkustat.
 • Mahtava paketti. Lompakon mukana tuleva laatikko on mukava avata ensimmäistä kertaa – se on siisti, siinä on paperin palautuskortti ja tarra, ja lompakko itse mahtuu fyysiseen lompakkoon yksinkertaisuutensa ja ohuen muotoilunsa vuoksi.
 • Helppo lukea. “E-paperinäyttö” on loistava valinta, kun on tarpeen lukea näytöllä näkyvät tiedot.
 • Käyttäjäystävällinen. Sekä lompakko että sovellus ovat erittäin käyttäjäystävällisiä ja helppokäyttöisiä. Koko asennusprosessi on nopea ja sujuva ilman mitään ongelmia.
 • CoolWallet S on aina offline-tilassa. Tiedot päivitetään, kun sovellus on päivitetty. Tämä mahdollistaa lompakon turvallisuuden maksimoinnin täysimääräisesti.
 • Lompakko ei ole avoimen lähdekoodin – Vielä! Suunnitelmissa on tehdä siitä avoimen lähdekoodin pian.

Kuten näette, on CoolWallet S – kaikki laitteen kanssa mahdollisesti kohtaamasi ongelmat ratkaistaan ​​todennäköisesti tulevaisuudessa (avoimen lähdekoodin ja QR-lompakon siirrot).

Päätelmät

Kuten olen maininnut aivan alussa, maailman krypto kolikkovälineet on kova kilpailija. CoolWallet S näyttää kuitenkin toimivan hienosti.

Yksi tärkeimmistä asioista, kun valitset kryptovaluutta lompakon (muut kuin lompakon ominaisuudet), on visio yrityksestä. Jos yritys on ahne ja “siinä vain rahan takia”, se näkyy nopeasti suunnittelu- ja turvallisuusosastoillaan. Näin ei kuitenkaan ole CoolWallet S: n tapauksessa.

On melko selvää, että CoolBitX: llä on selkeä visio, jota he pyrkivät seuraamaan. Vaikka suurin osa yrityksistä luopuu maineensa ja uskottavuutensa menettämisen jälkeen, CoolBitX, palasi CoolWallet S: n kanssa, yksi markkinoiden menestyneimmistä krypto-lompakoista.

Jos olet kiinnostunut tutustumaan muihin suositeltuihin ja vieläkin turvallisempiin kryptovaluutta-lompakkoihin, kannattaa tarkistaa Ledger, Coinbase ja Trezor.

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map