Dash Mining: Täydellinen aloitusopas Mining Dash Coin -kolikkoon

viiva digitaalinen käteinenCryptocurrency-fanit voivat ansaita rahaa antaen monia asioita. Dash mining on yksi niistä. Lue tämä opetusohjelma ja katso, mistä Dash on kyse. Jos pidät lukemastasi, harkitse Dash-kaivosta itsellesi.

Kerromme sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä aloittaaksesi tässä opetusohjelmassa. Mikä on viivakaivos, mitä laitteistoa tarvitset, kuinka paljon voit odottaa kaivoksen? Nämä ovat kaikki kysymykset, joihin vastaamme.

Lisäksi, kun on kyse Dash-kryptovaluutasta, voit valita ostaa tai käydä kauppaa se. On olemassa useita alustoja, joiden avulla voit tehdä sen. Coinbase ja Binance ovat muutamia suosituimmista.

Oletko valmis oppimaan kaivamaan viivakolikon? Mennään!

Mikä on Dash Mining?

Ennen kuin opimme, mitä viivakaivos on ja mitä sinun on aloitettava, meidän on ensin keskusteltava itse Dash-kolikosta. Kuka tietää, saatat löytää ajatuksen Dashista naurettavasta etkä halua osallistua Dash-kolikoiden louhintaan.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Mikä on viiva?

Dash on altcoin. Sen perustajat loivat nimen yhdistämällä sanat digitaalinen ja käteinen. Se on altcoin, jonka tarkoituksena on tehdä kryptovaluutta, joka on hyödyllinen maksuissa. Se on koottu prosessilla, joka tunnetaan nimellä Dash-kolikoiden louhinta.

Jokainen mainostaa kryptovaluuttoja seuraavana evoluutiovaiheena rahoituksessa. Näin ei ole. Käyttöliittymä (User Interface) on liian monimutkainen. Maksuprosessi kestää liian kauan. Sitä on vaikea käyttää tosielämässä.

Dash lupaa ratkaista nämä ongelmat.

Tämä kryptovaluutta ohjaa kaivostyöntekijät uudelleen kannustimia nopeuttamaan koko järjestelmää.

On tavallista, että kaivosmies, joka ratkaisee hash-toiminnon, saa täyden palkkion. Dash-järjestelmä jakaa palkkion kolmella tavalla. 45% menee kaivostyöläiselle, 45% menee Masternodelle ja 10% kuuluu valtiovarainministeriöön.

Mitä Masternodes ovat? He ovat käyttäjiä, joilla on vähintään 1000 Dashia ja jotka suostuvat pitämään järjestelmänsä verkossa 24/7. Masternodes ylläpitää Dashin InstantSend- ja PrivateSend-toimintoja ja äänestävät kriittisistä liiketoimintapäätöksistä.

On odotettavissa, että Masternodes haluaa tehdä parhaan päätöksen kaikille. Loppujen lopuksi yli 1000 Dashia, joita he omistavat, kannustaa heitä varmistamaan Dashin onnistumisen.


Määritelmät:

altcoin – kryptovaluutta, joka vapautetaan Bitcoinin menestyksen jälkeen.

hash-toiminto – vaikea matemaattinen ongelma, joka salaa lohkoketjun.

kaivosmies – blockchain-käyttäjä, joka käyttää tietokonettaan hash-toimintojen ratkaisemiseen. Funktion ratkaiseminen palkitsee kaivosmiehen ensin vastaavalla kolikolla.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Kuinka viiva louhitaan?

Ennen kuin opit Dash-kolikon louhimista, sinun on opittava, mitä siihen tarvitaan. Dash-kaivosprosessi on sama kuin kaikissa muissa kryptovaluutoissa. Määrität tietokoneen, yhdistät sen Internetiin ja jätät sen yksin.

Ihmiset ympäri maailmaa tekevät tapahtumia joka sekunti ja tallentavat ne. Ongelmana on, että ihmiset voivat yrittää huijata järjestelmää.

Tämän estämiseksi Dash-lohkoketju käyttää käsitettä, joka tunnetaan nimellä Työn todistus ja kaivostyöläiset.

Kaivostyöläisten tietokoneet saavat ratkaistavan matemaattisen ongelman. Tämä matemaattinen ongelma vaikeutuu, sitä enemmän kaivostyöläisiä on samanaikaisesti. Se, joka ratkaisee sen, saa ensin luoda uuden lohkon lohkoketjuun.

Tällä työtodistuksella kaivosmies ansaitsee Dashin ponnisteluistaan. Nyt loput lohkoketjusta tarkistaa kaivostyöläisversiot omasta.

Jos nämä kaksi ottelua vastaavat, lohkoketju saavuttaa yksimielisyyden ja prosessi alkaa uudelleen.

Dash-kolikoiden louhintaa suorittavat ihmiset ovat välttämättömiä estoketjun toiminnalle. On tärkeää työskennellä, joka voi myös saada hyvät korvaukset tehokkailla laitteilla.

Mitä tarvitsen viivaani?

Tarvitset kaksi asiaa aloittaaksesi Dash-kaivoksen: tietokoneen ja Internet-yhteyden.

Dash-kolikoiden louhintaan on kolme erillistä tapaa. Voit käyttää tietokoneen suorittinta. Voit suorittaa prosessin GPU: n kautta. Tai voit käyttää erikoistuneita ASIC-tietokoneita.

CPU-pohjainen Dash-kaivosprosessi on halvin. Se on myös hitain. Suoritin on paljon hitaampi kuin kaksi muuta vaihtoehtoa. Yksi markkinoiden parhaista kuluttaja-suorittimista, Intel i7 8700k: n hashrate on noin 500 h / s.

Mining Dash GPU: lla on kalliimpaa, mutta myös nopeampaa. 900 dollarin NVIDIA GTX 1080Ti voi saada jopa 32 Mh / s, mikä on enemmän kuin merkittävä parannus prosessorikaivokseen verrattuna.

Paras ja suositeltava tapa Dash-kaivostoimintaan on ASIC-tietokone.

ASIC (Application Specific Integrated Circuit) -koneet on räätälöity tiettyjen tehtävien suorittamiseen. Tässä tapauksessa se ratkaisee hash-toimintoja, jotka liittyvät Dash-kaivoksiin. Puhumme niistä lisää seuraavassa osassa.

Laitteisto

Dash-kaivoslaitteistoMikä on ASIC-tietokone?

ASIC-tietokoneet ovat koneita, jotka on räätälöity tiettyä tarkoitusta varten. X11 ASIC-koneiden kohdalla tämä on Dash-kaivostoiminta. Näiden prosessorien valmistajat poistavat kaiken tarpeettoman, jopa Facebookin. Kyllä, me olemme myös kauhistuneita!

Tämän seurauksena ASIC-levyjen hashrate-kortit ovat vertaansa vailla siihen, mitä jopa parhaat GPU: t pystyvät asettamaan. 133 dollarin Bitmain Antminer D3: n hashrate on 17 GH / s.

Vertailun vuoksi:

– i7 8700k = 500 hash / s

– GTX 1080 Ti = 32 000 000 hash / s

– Bitmain Antminer D3 = 17 000 000 000 hash / s

GPU mitä?

Antminer D3 ei ole edes paras ASIC millään tavalla. On koneita, joilla on jopa 540 GH / s ja hintalappu yli 15 000 dollaria.

Miksi Hashrate on tärkeä?

Olemme pudottaneet joitain hashrate-numeroita päähäsi, mutta emme ole puhuneet siitä, miksi ne ovat tärkeitä Dash-kaivoksessa.

Selkeästi sanottuna hash rate edustaa hash-funktion ratkaisunopeutta. Hasraatin maksimointi on elintärkeää.

Miksi?

Koska vain ensimmäinen henkilö, joka ratkaisee hash-toiminnon, kompensoidaan Dashilla. Jos järjestelmäsi on liian hidas, et koskaan saa maksua.

Dash Miningin kustannukset

Vaikka on totta, että Dash-kaivostoiminta ei liimaa sinua istuimellesi, sillä on joitain kustannuksia ajallisen sijoittamisen ulkopuolella.

Ensinnäkin sinun on ostettava ASIC kaivostoimintaan. Kone ei toimi toivoilla ja unelmilla. Se vaatii sähköä toimiakseen. Antminer D3: n käyttäminen vie 930 W: n, ja se on yksi vähemmän energiahimoisista ASIC: ista.

Jos se ei riitä, järjestelmä toimii täydellä kaasulla 24/7, mikä johtaa siihen, että se kuluu ja muuttaa huoneen, jossa se on, saunaksi. ASIC: n ostaminen ja sen odottaminen kestävän useita vuosia ei ole realistista.

Joten sinun on pumpattava sähköä, ylläpidettävä vaihdetta ja pidettävä kone viileänä. Ponnistelu ei ole sen arvoista, jos et ansaitse yhtään viivaa, koska järjestelmäsi on liian hidas?

Kaivosaltaat

Jos aloitit koko Dash-kaivosidean uudelleentarkastelun viimeisen osan lukemisen jälkeen, hyvä! Jatka lukemista saadaksesi tietää, miten todelliset Dash-kaivostyöläiset tekevät sen.

Mitä ovat kaivosaltaat?

Dash-kaivos - altaan hajautusasteKuten olet ehkä huomannut, viivakaivos voi olla kallista ja hedelmätöntä toimintaa. Internetin ihmiset löysivät ratkaisun (tietysti). Se ratkaisu on kaivosaltaat.

Kaivosaltaiden idea on, että mitä enemmän ihmisiä työskentelee ongelman parissa, sitä enemmän on mahdollisuuksia voittaa. Ajattele sitä näin:

Voit maalata aidan yksin tunnissa tai pyytää kolmea ystävää auttamaan ja maalata sen 15 minuutissa.

Dash-kaivosallas yhdistää tietokoneet kaikkialla maailmassa yhdellä tarkoituksella: Dash-kaivos. Kaikki nämä tietokoneet käsittelevät samaa matemaattista ongelmaa ja jakavat prosessointitehoa.

Sanotaan, että uima-allas voittaa oikeuden luoda seuraava lohko Dash-lohkoketjussa. Nyt kaikki osallistuneet saavat osan Dash-altaasta, jonka hän voitti. Palkinnon koko riippuu tekemäsi työn määrästä. Ja se tuo meidät takaisin hashrateen.

Kuinka voin liittyä kaivosaltaaseen?

Ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on hypätä dash.org-foorumeille ja nähdä, mitä viiva-kaivoksesta sanotaan uima-altaassa. Reddit ja skeptisesti ajattelevat google-haut ovat myös upea idea.

Voisimme antaa sinulle luettelon suosituimmista kaivosaltaistamme, mutta älykäs mies sanoi kerran: anna miehelle kala, ja ruokit häntä päiväksi; opeta hänelle kalastusta, ja ruokit häntä koko eliniän ajan.

Haluat oppia kalastamaan?

Ilman määrättyä kaivosaltaaa, johon mennä, emme voi kertoa, kuinka se perustetaan. Vaikka tekisimme, he saattavat muuttaa jotain siihen mennessä, kun luet tämän opetusohjelman.

On reilua sanoa, että kaikilla hyvämaineisilla ja menestyvillä kaivosaltailla on opetusohjelmia. Loppujen lopuksi People = Processing Power for Dash mining pool.

Pilvikaivostoiminta

Ei ole epäilystäkään, Dash-kaivostoiminta ASIC: lla antaa sinulle parhaan hashraten. Hyvään kaivosaltaan liittyminen auttaa sinua saamaan Dashin jatkuvan virtauksen tulvan sijaan, kun onnekas.

Sähkökustannukset ja huoltotyöt saattavat kuitenkin purra palan voittosi. Teknologiaa rakastavalle Dash-kaivosmiehelle se voi olla osa hauskaa. Entä jos et ole teknikko ja et kuitenkaan halua lyödä laitteistoa? Pilvikaivos huolehtii siitä.

Mitä pilvikaivoksessa on?

Jos on ongelma, ratkaisu tulee aina esiin. Pilvikaivos on ratkaisu. Se on jumalatar kaivosmiehelle, joka ei halua maksaa enemmän sähköstä ja huoltaa laitetta.

Pilvikaivospalvelut toimivat tarjoamalla viiva-kaivoslaitteita vuokrattavana. Valitset haluamasi suunnitelman, maksat siitä ja aloitat kaivoksen.

Mitä enemmän maksat, sitä korkeampi hashrate saat. Mitä korkeamman hashrate-arvon saat, sitä enemmän viivaa ansaitset. Kun ansaitset Dashin, pilvikaivospalvelu vie pienen leikkauksen. Sitä käytetään maksamaan sähkön ja laitteiston ylläpidosta niiden lopussa.

Oletetaan, että maksoit 500 dollaria kahden vuoden suunnitelmasta, jonka hashrate oli 50 GH / s. Numerot ovat muuten kuvitteellisia. Kesti kuusi kuukautta kaivaa tarpeeksi Dash kattaaksesi 500 dollarin kulut. Kaikki sen jälkeen tekemäsi on voittoa pilvikaivospalvelun ylläpidon jälkeen.

Jos ostat palvelun huomenna ja Dash-hinta raketit 5000 dollariin viikossa, voit aloittaa voiton myös paljon nopeammin.

Pilvikaivoksen suurin etu on, että kotisi ei ole uuni.

OLE VARUILLASI!

Pilvikaivos saattaa kuulostaa kaikkien aikojen parhaimmalta, mutta sinun tulee olla ahkera ja tietoinen huijauksista.

Maailmassa on monia hyvämaineisia ja luotettavia pilvikaivospalveluja. On vielä enemmän huijaussivustoja, jotka lupaavat taivasta ja toimittavat zilchiä.

Mistä tiedät, onko harkitsemasi palvelu huijaus? Suorita ahkera Google-haku, kysy foorumeilla ja katso skeptisesti.

Jos se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se voi olla huijaus. Jos se lupaa sinulle jotain turhaan, se on todennäköisesti huijaus.

Okei, mitä muuta tarvitsen?

Oletetaan, että sinulla on kone asennettuna ja valmis louhimaan tai pilvipalveluun, johon luotat ja jota haluat kokeilla. Tiedät kuinka kaivaa myös Dash-kolikko ja olet innokas aloittamaan.

Pidä kiinni hevosistasi, koska sinun on vielä asennettava joitain muita asioita.

Ensinnäkin, tarvitset jonnekin pitämään viivaasi. Tätä varten sinun on hankittava lompakko. Dashisi ei ole juuri tallennettu lompakkoon. Loppujen lopuksi se on vain ennätys blockchainissa. Sen sijaan tarvitset lompakon yksityisen avaimen säilyttämiseen. Julkinen osoite, joka tunnistaa tapahtumasi, sitoo sinut yksityiseen avaimeen.

Yksityisen avaimen menettäminen tai varastaminen on katastrofi, koska ei ole mitään keinoa todistaa, että se on sinun. Varoja ei voida palauttaa osoittamatta omistajuutta. Kryptovaluutta-lompakoita on useita erilaisia, mukaan lukien:

  • Laitteiston lompakot
  • Paperilompakot
  • Lompakko-sovellukset
  • Web-lompakot

Lompakon valitseminen on ratkaiseva päätös. Valintasi riippuu haluamasi turvallisuuden ja mukavuuden suhteesta.

Laitteiston lompakko on turvallisin vaihtoehto, mutta myös vähiten kätevä. Laitteiden lompakot ovat pieniä laitteita, jotka voivat muodostaa yhteyden Internetiin tarvittaessa. Vaikka on mahdollista, että laitteistolompakko voi murtautua, se on haastavaa. Vertailun vuoksi lompakkosovellukset ja verkkosivustot ovat paljon haavoittuvampia.

Jos päätät saada a laitteiston lompakko, Harkitse Ledger Nano X ja Trezor Model T. Ne ovat molemmat erittäin turvallisia ja luotettavia.

Ledger Wallet Deal Active nyt:

Paras tapa tallentaa yksityinen avain hakkereilta suojattuun paikkaan on paperille. Ei ole mitään tapaa hakata sitä. Ongelmana on, että paperinpaloja on helppo kadottaa ja palaa tulessa.

Jos haluat maksaa Dashilla tavaroiden maksamiseen tarkoitetulla tavalla, sinun on riskoitava siihen sovelluksella tai muulla käytännöllisellä menetelmällä. Voit yrittää pitää rahaa Dash-lompakkosovelluksessa ja siirtää loput turvallisempaan lompakkoon.

Jos päätät aloita kaupankäynti Viiva, on erittäin suositeltavaa valita yksi näistä kolme vaihtoehtoa: Coinbase, Binance ja Coinmama.

Niin kauan kuin sinulla on menetettävissä Dash, tietoisuutta turvallisuudesta on aina paras politiikka.

Toivomme, että tämä opetusohjelma auttoi sinua selvittämään, mikä on paras tapa saada käsiisi Dash.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map