Electroneumin hintaennuste: nouseeko se?

Bitcoin on edelleen suurin kryptovaluutta, mutta se ei todellakaan ole ainoa. Bitcoinin ensimmäisen menestyksen jälkeen markkinoille on tuotu yli 1500 kryptovaluuttaa.

Jos Electroneum on sellainen kryptovaluutta, joka on kiinnittänyt huomiosi, olet tullut oikeaan paikkaan. Electroneum, joka lanseerattiin syyskuussa 2017, on tällä hetkellä yksi parhaista 100 kryptovaluutasta.

Tämä opas vastaa seuraaviin kysymyksiin:

 • Onko Electroneum hyvä sijoitus?
 • Mikä on Electroneumin hintaennuste?
 • Kuinka Electroneum on toiminut aiemmin?

Joten tämän oppaan lopussa sinulla on hyvä idea siitä, mikä Electroneum-kolikko on ja miten se eroaa muista kolikoista. Opit myös erilaisista Electroneumin parhaista hintaennusteista, mukaan lukien suositut 2021-ennusteet.

Vaikka kryptovaluutta on erittäin arvaamaton markkina-alue, tämän oppaan tarkoituksena on antaa mahdollisimman paljon tietoa. On aina suositeltavaa neuvotella rahoitusasiantuntijan kanssa ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin.

Mikä tahansa kryptovaluutan perusteiden ymmärtäminen on erittäin tärkeää, jos aiot sijoittaa siihen. Joten oppitaan ensin vähän itse Electroneumista (ETN), ennen kuin ryhdymme ETN: n hintaennusteisiin.

Jos sinusta tuntuu, että olet jo tarpeeksi perehtynyt Electroneumiin, siirry vapaasti Electroneum Investment History -osioon.

Mikä on Electroneum (ETN)?

Electroneum, kuten muutkin salausvaluutat, on digitaalinen valuutta, joka on rakennettu blockchain-tekniikalla. Joten, mikä siinä on niin erikoista? Mikä tekee siitä erilainen?

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Sen päällä verkkosivusto, Siinä sanotaan, että se on “The Mobile Cryptocurrency”, joka on suunniteltu massan käyttöönottoa varten. Sen tavoitteena on saada se tapahtumaan tekemällä siitä erittäin yksinkertainen älypuhelinten käyttäjille (joita on myös 2,2 miljardia) hankkivat Electroneumin.

Tänään liiketoimet kryptovaluutoissa on monimutkainen prosessi, joka vaikeuttaa ei-asiantuntijoiden liittymistä kryptovaluuttamarkkinoille. Electroneum yrittää muuttaa sitä tekemällä siitä yhtä helppoa kuin sovelluksen lataaminen.

Kun olet ladannut Electroneum-sovelluksen, olet valmis hankkimaan Electroneumin. Suurin osa kolikoista vaatii erikoistuneita tehokkaita laitteita niiden louhintaan, mutta Electroneum voidaan yksinkertaisesti kaivaa sovelluksen avulla.

Electroneum-sovelluksessa on myös sisäänrakennettu lompakko käyttäjän puhelimesta louhittujen Electroneum-kolikoiden tallentamiseen. Joten Electroneumia ei voida vain hallita, vaan myös louhita mobiilisovelluksesta.

Sen lisäksi, että Electroneum ja Bitcoin ovat erittäin käyttäjäystävällisiä ja helposti louhittavia, on muutamia muita merkittäviä eroja. Katsotaanpa niitä nopeasti.

 • Bitcoineja voi olla enintään 21 miljoonaa, kun taas Electroneum-kolikoiden enimmäismäärä voi olla 21 miljardia.
 • Monero-kolikon jalanjälkiä seuraten Electroneum tarjoaa myös yksityisyysominaisuuksia.

Bitcoin-tapahtumien tapauksessa jokainen voi nähdä kuka lähettäjä ja vastaanottaja ovat. Lisäksi liiketoimet voidaan jäljittää alkuperään. Mutta kaikki liiketoimet ovat täysin yksityisiä ja jäljittelemättömiä Electroneumin tapauksessa.

 • Electroneum keskittyy enemmän mikrotapahtumien nopeuttamiseen, kuten mobiilipelien ostamiseen, sovellusten maksamiseen ja rahan lähettämiseen ystäville.
 • Kuten aiemmin mainittiin, Electroneumilla on oma sovellus, lompakko ja mobiilikaivuri. Kaikki mikä Bitcoinista puuttuu.

Nyt kun sinulla on selkeä käsitys siitä, mistä Electroneum on kyse, päästään sen aiempaan suorituskykyyn. Historiallisten hintakehitysten tuntemisesta on apua Electroneumin hintaennusteen tekemisessä.

Electroneum-sijoitushistoria

Electroneum ICO, joka aloitti toimintansa 14. syyskuuta 2017, suljettiin aikaisin, koska se saavutti 40 miljoonan dollarin kovan ylärajan. Electroneumin markkina-arvo on 0,141 miljardia dollaria, ja se tunnetaan kaikkien aikojen ensimmäisenä brittiläisenä kryptovaluuttana.

Vaikka heillä oli erittäin menestyvä ICO, he joutuivat kohtaamaan suuren hikkauksen pian sen jälkeen. Monet Electroneumin käyttäjätilit hakkeroitiin, mikä johti äkilliseen hinnanlaskuun marraskuun 2017 alussa. Kuten alla olevasta kaaviosta näet, Electroneumin hinta laski 0,23 dollarista 0,06 dollariin.

lectroneum-hinta-ennuste

Electroneumin hinnat elpyivät, kun emissiot oli korjattu ja sijoittajat näkivät tämän mobiiliystävällisen kryptovaluutan potentiaalin. Se kasvoi 0,06 dollarista marraskuussa 2017 0,22 dollariin tammikuussa 2018, mikä merkitsi 122 prosentin kasvua alle kolmessa kuukaudessa.

Näet Electroneumin historiallisen hintakehityksen alla olevan kolikkomarkkinan kaaviosta. Kuten useimmat muut kryptovaluutat, sen hinnat ovat laskeneet tammikuusta 2018 lähtien. Kaksi vuotta myöhemmin, tammikuussa 2021, Electroneumin hinta on vain 0,005, eikä tulevaisuus näytä olevan niin kirkas. Electroneumin hintaennustekaavio

Electroneum on toiminut melko keskimäärin aikaisemmin verrattuna muihin kryptovaluuttoihin. Itse asiassa on olemassa suuri määrä kryptovaluuttoja, jotka ovat maksaneet sijoittajilleen paljon paremman tuoton kuin Electroneumilla on. Se on kuitenkin kyennyt herättämään sijoittajien kiinnostusta ainutlaatuisten ominaisuuksiensa, kuten mobiilikaivostoiminnan, vuoksi.

Nyt kun tiedämme Electroneumin sijoitushistoriasta, katsotaanpa Electroneumin hintaennuste tai kaksi.

Electroneumin hintaennuste 2021

Täällä näemme pari Electroneumin hintaennustetta tälle vuodelle.

Electroneumin hintaennuste vuonna 2021, John McAfee

Jos olet seurannut kryptovaluuttamarkkinoita, tiedät jo John McAfeen vaikutuksen hintoihin. Hän on yksi tunnetuimmista vaikuttajista kryptovaluuttamarkkinoilla.

Electroneumia koskevassa erittäin positiivisessa twiitissään (katso alla oleva kuva) hän totesi odottavansa sen menestyvän seuraavista syistä:

 • Hän odottaa, että se houkuttelee teknisiä ja ei-teknisiä sovellusten käyttäjiä sen helppokäyttöisyyden vuoksi
 • Se on yksityisyyden kolikko
 • Sillä on laaja joukko kannattajia Facebookissa ja muissa yhteisöissä, mikä voi auttaa sen valtavirran hyväksymistä

  John McAfee twitter-viesti Electroneumista

Hänen ennusteensa voi osoittautua totta tai ei, mutta se on ehdottomasti hyvä validointi Electroneumille.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Electroneumin hintaennuste 2021 teknisen analyysin avulla

Ennen kuin tarkastellaan ennustetta, haluan selittää, mitä tarkoitetaan teknisellä analyysillä, joka on suosittu menetelmä hintaennusteessa.

Tekninen analyysi käyttää historiallisia hintakehityksiä ja kaupankäyntimäärän suuntauksia tulevaisuuden ennustamiseen. Tämä tehtävä suoritetaan ohjelmistolla, joka soveltaa monimutkaisia ​​matemaattisia toimintoja historialliseen dataan.

Walletinvestor.com on verkkosivusto, joka suorittaa kryptovaluutan teknisen analyysin. Tämän verkkosivuston mukaan Electroneum on korkean riskin yhden vuoden sijoitus. Sen Electroneumin hintaennuste 2021 on 0,00 dollaria! Ehkä vähän ankara?

Electroneumin hintaennuste vuonna 2021, joka perustuu esimerkiksi markkinoiden kehitykseen ja tekniikkaan

Teknologian, suorituskyvyn ja markkinatrendien kaltaisten tekijöiden perusteella nimettiin verkkosivusto uslifed.com on tehnyt Electroneumin hintaennusteen muutama vuosi sitten. Tämän ETN-hintaennusteen mukaan Electroneumin piti olla noin 0,74 dollaria joulukuussa 2018. Kuitenkin silloin ja nyt (vuonna 2021) ETN: n hinta on vain 0,005 dollaria. He perustivat Electroneum-ennusteensa siihen, että sillä on valtava kannattajien seuranta ja että sitä on erittäin helppo käyttää.

Myös Medium.com ennusti, että ETN-kolikoiden tulevaisuuden hinta nousee 0,03235 dollariin, joten näemme onko se totta vuonna 2021.

Nyt kun meillä on idea Electroneumin ennusteista tälle vuodelle, yritetään ymmärtää Electroneumin pitkän aikavälin tulevaisuus.

Electroneumin hintaennuste 2021

Ottaen huomioon kryptovaluuttojen sääntelemättömyyden (tällä hetkellä) on melko vaikea ennustaa niiden pitkäaikaista tulevaisuutta. Yritän kuitenkin jakaa mahdollisimman paljon tietoa kanssasi.

Seuraavassa on Electroneumin ylin hintaennuste vuodelle 2021.

Electroneumin hintaennuste 2021 teknisen analyysin perusteella

Coinliker.com on verkkosivusto, joka suorittaa teknisen analyysin ja antaa pitkän aikavälin hintaennusteita. Se antaa ennusteen 2,44 dollaria vuodelle 2023. Tämän perusteella Electroneum näyttää olevan raiteillaan vuonna 2021, ja 200 dollarin investointi voi olla yli 23 000 dollaria vuoteen 2023 mennessä.

Electroneumin hintaennuste vuonna 2021, joka perustuu esimerkiksi markkinoiden kehitykseen ja tekniikkaan

Uslifed.com toimitti myös Electroneum-ennusteen muutama vuosi sitten. Se ennusti Electroneumin hintojen olevan noin 0,812 dollaria vuoden 2018 alussa ja 1,10 dollaria joulukuuhun 2018. Valitettavasti näin ei tapahtunut, ja lähteet osoittavat, että ETN: n hinta voi nousta 0 dollariin 0,1 vuonna 2021.

Joten tämä on Electroneumin hintaennuste vuodelle 2021, kuten kaksi eri lähdettä osoittavat. Se näyttää hyvältä sijoitusvaihtoehdolta, mutta kuten aiemmin sanoin, on erittäin vaikeaa ennustaa minkä tahansa kryptovaluutan hintoja pitkällä aikavälillä.

Itse asiassa niitä on hyvin vaikea ennustaa myös lyhyellä aikavälillä – minun pitäisi tehdä se selväksi. Kukaan ei voi nähdä tulevaisuuteen, vaikka me kaikki todennäköisesti haluamme.

Onko Electroneum hyvä sijoitusvaihtoehto?

Kuten olet nähnyt, ennusteet jakautuvat Electroneumin tulevaisuuteen. On tärkeää ottaa nämä ennusteet huomioon päätöksenteossa, mutta on myös tärkeää tarkastella kolikon perustekijöitä.

Seuraavassa on joitain syitä, miksi Electroneum voi olla hyvä sijoitus.

Osaava joukkue, jolla on määritellyt tavoitteet

Yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka ratkaisevat minkä tahansa kryptovaluutan tulevaisuuden, on sen takana oleva tiimi. Electroneumilla on kokenut ja omistautunut tiimi, joka johtaa näyttelyä. Toimitusjohtaja Richard Ellsillä on kokemusta menestyvien teknologiayritysten rakentamisesta. Viimeisin on Retortal Ltd, jonka arvo on yli 50 miljoonaa dollaria.

Toistaiseksi joukkue on kehittänyt nopeasti uusia ominaisuuksia ja korjannut kaikki ongelmat. He ovat myös pitäneet sijoittajansa ajan tasalla tavoitteistaan ​​ja siitä, miten he aikovat saavuttaa ne, toisin kuin monet muut kryptovaluuttahankkeet.

Valtava kannattajien yhteisö

Koska se on vedonnut ei-teknisiin käyttäjiin, se on saanut massiivista tukea ruohonjuuritasolla. Ihmiset toivovat, että Electroneum saattaa olla kolikko, joka johtaa kryptovaluuttojen massaan käyttöön mobiililaitteidensa vuoksi.

Tammikuussa 2018 oli noin 765000 ETN-live-käyttäjää, ja he lisäävät lisää päivittäin.

Nämä ovat joitain syitä, jotka voivat tehdä Electroneumista hyvän sijoituksen. Ne saattavat pystyä herättämään kiinnostusta sijoittajilta, kun ne näyttävät liikkuvan oikeaan suuntaan.

On kuitenkin muutamia asioita, joita sinun tulisi varoa Electroneumin tapauksessa. Seuraavassa on joitain asioita, jotka voivat estää Electroneumin kasvun.

Vai onko Electroneum huono sijoitusvaihtoehto?

Aiempi suorituskyky

Vuosi 2017 oli erittäin onnistunut salausvaluutoille. Suosituimmat kryptovaluutat, kuten Litecoin, Monero, Ethereum, tuottivat 5000–10 000%. Se on massiivista?

Electroneum ei kuitenkaan ole osoittanut samanlaista suorituskykyä. Sijoittajat, jotka pitävät menneisyyden menestyksen mittarina, eivät ehkä ole kiinnostuneita sijoittamaan Electroneumiin.

Tekniset haasteet

Menestyäkseen Electroneum pyrkii hyödyntämään mobiilikäyttäjiä tarjoamalla käyttäjäystävällisen mobiilikaivoksen. Se on helpommin sanottu kuin tehty, ja he ovat kohdanneet teknisiä ongelmia maaliskuusta 2018 lähtien ongelmien noustessa.

Ellei he pysty korjaamaan ongelmia, Electroneumin tuotteen tulevaisuus näyttää epävakaalta.

Electroneumin hintaennuste Twitter-viesti

Listaus pörsseihin

He ovat edistyneet jonkin verran tällä rintamalla, mutta Electroneumia ei vieläkään ole lueteltu missään tärkeimmässä pörssissä, kuten Binance, Bittrex ja Poloniex. Joillekin sijoittajille tämä on turhauttavaa, koska he pitävät sitä uskottavuuden puutteena. Muille se tarjoaa likviditeettiä koskevia kysymyksiä.

Kaikkien kryptovaluuttojen etujen ja haittojen punnitseminen on erittäin tärkeä osa sijoitusstrategiaa.

Mielestäni sinun pitäisi odottaa nähdäksesi kuinka hyvin heidän mobiilikaivoksensa toimii ennen sijoituspuhelun soittamista. Kun on selvää, että heillä on tekniset valmiudet ongelmien korjaamiseen, voit ottaa yhteyttä finanssineuvojaan suunnitellaksesi sijoituksesi.

Viimeiset sanat

Nyt tiedät mikä Electroneum on, mitkä ovat sen USP: t, mitkä ovat sen viat ja kuinka jotkut suuret nimet salaustilassa luulevat sen toimivan seuraavien vuosien aikana.

Jos Electroneum pystyy saavuttamaan tavoitteensa todellisessa mielessä, he pystyvät kaappaamaan isot markkinat, joissa on yli 2,2 miljardia älypuhelinten käyttäjää – tämä on viimeinen rivi. Joten, jos pidät projektista, sinun tulee seurata sitä tarkasti yhdessä niiden kehityksen kanssa, jotta voit sijoittaa siihen oikeaan aikaan.

Eli jos päätät, että se on hyvä sijoitus, joka voi riippua tekijöistä, kuten siitä, kuinka hyvin he käsittelevät nykyisiä ongelmiaan.

Electroneumin hintaennusteet osoittavat, että ne voivat olla hyvä pitkäaikainen sijoitus, mutta ennusteita on sekaisin. Jos asiat menevät sen eduksi, se voi koskea välillä $ 1 – $ 1,50, mikä tuottaa yli 5000%: n tuoton tarkastelemiemme ennusteiden perusteella.

Kuten olen aiemmin sanonut, kryptovaluutta on erittäin arvaamaton, ja on aina hyvä ottaa yhteyttä finanssikonsulttiin ennen sijoittamista.

Mitä aiot tehdä? Onko sijoittamisen arvoinen? Mikä on Electroneumin hintaennusteesi? Haluaisin kuulla ajatuksesi!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map