Electroneumin louhinta: Kuinka kaivosin Electroneumia?

Electroneum (ETN) on vähän uusi tulokas kryptovaluutta-maailmassa. Luonnollisesti myös Electroneumin kaivosaiheet ovat uusia. Se luotiin vuonna 2017, kun sen takana oleva joukkue juoksi ensimmäisen kolikkotarjouksen (ICO) kerätä rahaa hankkeen kehityksen maksamiseen. Nykyään se on 77. suurin digitaalinen valuutta. Sen markkina-arvo on noin 142 miljoonaa dollaria.

Electroneumin idea on tehdä kryptovaluutta kaikkien saataville. Projektin takana oleva tiimi on luonut erittäin helppokäyttöisen ohjelmiston ja asettanut sen saataville useille eri laitteille. Sekä matkapuhelimen että tietokoneen käyttäjät voivat määrittää Electroneumin kaivamiseen tarvittavan ohjelmiston vain muutamalla napsautuksella.

Vaikka Electroneumin kaivostoiminnan aloittaminen on erittäin helppoa ja käyttäjät eivät tarvitse erityisiä laitteistoja, se voi silti olla hieman pelottavaa – varsinkin jos et ole tekninen henkilö! Siksi loimme tämän kätevän oppaan Electroneumin kaivostoimintaan.

Oppaassa pyrimme vastaamaan seuraaviin kysymyksiin: Mikä on Electroneum? Kuinka Electroneumin kaivos toimii? Mitä ohjelmistoja tarvitsen? Kuinka pääsen alkuun? Kuinka paljon rahaa voin ansaita Electroneum-kaivosmieheksi?

Tämä opas toimii pääsyksi Electroneumin louhintaan ja todennäköisesti kryptovaluuttakaivokseen yleensä. Tämä johtuu siitä, että Electroneum on yksi helpoimmista digitaalivaluutoista.

Opaskirjan loppuun mennessä sinun tulisi tietää: mikä on Electroneum, miten aloittaa Electroneumin kaivostoiminta sekä tavallisella tietokoneella että matkapuhelimella ja onko kannattavaa kokeilla sitä itse.

Ennen kuin ryhdymme asioihin, sinun pitäisi tietää, että niitä on niin paljon helpompia tapoja saada Electroneum kryptovaluutta. Valitse vain a luotettava kryptovaluutan vaihto ja osta se heti.

Lisäksi, olipa kyseessä ETN, BTC tai ETH, on erittäin tärkeää valita luotettava laitteistolompakko. Suosituimpia vaihtoehtoja ovat Ledger Nano X ja Trezor Model T.

Mikä on Electroneum (ETN)

Ennen kuin aloitat Electroneumin kaivostoiminnan, aloitetaan perusasioista. Electroneum on kryptovaluutta, joka perustuu toiseen digitaaliseen kolikkoon nimeltä Monero (XMR). Sitä käytetään maksujen suorittamiseen yhdeltä henkilöltä toiselle. Paras (ja mahdollisesti maailmaa muuttava) osa digitaalisista valuutoista, kuten Electroneum, Monero ja erityisesti Bitcoin, on se, että kenenkään ei tarvitse antaa sinulle lupaa käyttää niitä. Tarvitset vain Internet-yhteyden ja lompakon osoitteen.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Moneron tavoin yksityisyys on erittäin tärkeä osa Electroneum-projektia. Saldoja on mahdotonta etsiä, eikä kukaan voi kertoa, mistä lompakosta tapahtuma on tullut. Tämä antaa sekä Electroneumille että Monerolle laadun, jota Bitcoinilla ei ole – vaihdettavuus.

Käyttäjien välisiä Bitcoin-tapahtumia on mahdollista seurata. Tämä tarkoittaa, että käyttäjä voi kertoa, oliko Bitcoin osallisena rikoksessa. Tämä on huono laatu rahalle.

Saatat esimerkiksi saada Bitcoinin, jota joku kerran käytti huumeiden tai säälimättömän materiaalin ostamiseen. Vaikka saisit sen jostakin syyttömästä kuin jotain myymisestä OpenBazaar, kun yrität käyttää Bitcoinia muualla, vastaanottaja voi päättää hylätä sen. Vaikka et tekisi rikosta, Bitcoinia voidaan pitää “pilaantuneena” menneisyytensä vuoksi.

Tietosuojaominaisuuksiensa ansiosta on mahdotonta kertoa, mistä Electroneum tai Monero on tullut. Tämä tarkoittaa, että molempia valuuttoja voidaan pitää vaihtokelpoisina.

Mikä tekee Electroneumista erityisen?

Electroneum eroaa Monerosta, koska sen takana oleva joukkue on yrittänyt tehdä siitä mahdollisimman helppokäyttöisen. Ajatuksena on, että kryptovaluuttaan pääsyn tulisi olla yhtä yksinkertaista kuin sovelluksen lataaminen tietokoneellesi tai puhelimeesi.

Nykyään voi olla melko vaikeaa saada käsiinsä jotkut kryptovaluutat. Tämä tarkoittaa, että monet ihmiset, jotka haluavat päästä salaukseen, lykkäävät sen eri vaiheista. Uudemmat käyttäjät eivät aina halua tai eivät yksinkertaisesti pysty varmistamaan henkilöllisyyttään lähettämällä arkaluonteisia asiakirjoja outoille ihmisille tai yrityksille verkossa.

Lisäksi valtava määrä ihmisiä kehitysmaista ei voinut rekisteröityä vaihtamaan, koska heillä ei ole minkäänlaista henkilöllisyystodistusta tai pankkitiliä kryptovaluuttojen ostamiseen.

Sitten ovat palkkiot. Coinbase-kaltaiset palvelut veloittavat suuria maksuja kryptovaluuttojen ostamisesta. Tämä tekee vielä vähemmän todennäköiseksi, että kehitysmaiden köyhemmät käyttäjät ostavat digitaalisia valuuttoja. Tämä on valitettavaa, koska digitaalisilla valuutoilla voi olla suurimpia vaikutuksia näissä maissa.

Monilla ihmisillä näissä maissa ei ehkä ole pankkitilejä, mutta monilla heillä on matkapuhelin. Siksi Electroneumin takana oleva tiimi on halunnut kehittää puhelinkäyttäjille sopivia sovelluksia Electroneumin louhintaan sekä lähettää ja vastaanottaa sitä.

Kaivosprosessin ymmärtäminen

Ennen kuin aloitan täydellisen Electroneum-kaivosoppaan kanssa, sinun on ensin ymmärrettävä, mikä krypto-valuutan kaivos oikeastaan ​​on.

Kaivostoiminta on prosessi, jolla varmistetaan salausvaluutan eri käyttäjien väliset liiketoimet. Sen sijaan, että käyttäisivät yhtä keskusviranomaista tapahtumien (kuten pankin) tarkastamiseen, kaikki verkon osanottajat (tunnetaan myös solmuina) tarkistavat, ettei kukaan käyttäjä ole lähettänyt samoja kolikoita kahdesti tai huijata järjestelmää millään muulla tavalla.

Tämän työn tekemisestä kaivostyöläiset palkitaan kolikoilla. Kolikot tulevat lohkopalkkiosta (lisää tästä myöhemmin) ja tapahtumiin sisältyvistä maksuista. Se, että kaivostyöläiset ansaitsevat rahaa kaivostoiminnasta, on tärkeää estää solmujen liittyminen yhteen ja hyökkäys verkkoon. Sääntöjen noudattaminen on taloudellisesti järkevämpää kuin verkon huijaaminen.

Mikä on Electroneum Mining?

Electroneumin kaivostoiminnan erityispiirre on se, kuinka helppoa on aloittaa. Ellet ole kooderi, jos teet Google-haun melkein mistä tahansa muusta kryptovaluutan louhinnasta, ohjeet hämmentyvät nopeasti.

Electroneum-tiimi halusi muuttaa tätä. He halusivat luoda salausvaluutan, jonka kuka tahansa voisi kaivaa. Tämän pitäisi johtaa hajautetumpaan verkkoon, joka on vahvempi verkkohyökkäyksiä vastaan.

Electroneum käyttää erityistä ASIC-kestävää kaivoskoodia. Tämä tekee siitä erilaisen kuin esimerkiksi Bitcoin. Bitcoinissa käyttäjät voivat käyttää erikoistuneita laitteistoja, joita kutsutaan ASICiksi. Näiden pelimerkkien ostaminen on kallista. Tämän vuoksi jokaisen potentiaalisen Bitcoinin käyttäjän on mahdotonta ajaa omaa solmuaan ja kaivaa valuuttaa.

Electroneumin suunnittelutavan ansiosta jopa matkapuhelimet pystyvät louhimaan sen. Se saattaa tehdä kaivostyöläisestä vain muutaman sentin päivässä, mutta kun otetaan huomioon, kuinka moni ihminen maailmassa elää alle 2 dollarilla päivässä, tällä voi olla suuri ero.

Huomaa: ASIC tarkoittaa sovelluskohtaista integroitua piiriä. Ne ovat erityisiä tietokonepiirejä, jotka on suunniteltu yhtä tehtävää varten. Tässä tapauksessa kryptovaluuttojen louhinta.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Electroneumin kaivospalkkiot ja Electroneum Mining vaikeus

Kuten mainittiin, kryptovaluuttakaivostyöläiset ansaitsevat palkkioita tapahtumien todentamisesta. Nämä ovat sekä tapahtumamaksut että koodin itsensä asettama palkkio.

Electroneumin kaivospalkinto menee kumpi kaivosmies (tai kaivostyölähde) ratkaisee monimutkaisen tietokoneongelman. Jos palkinto voitetaan poolilla, se jaetaan kyseisen käyttäjäryhmän kesken. Kun yhä useammat kaivostyöläiset yrittävät ratkaista tätä monimutkaista ongelmaa, niistä tulee kilpailukykyisempiä. Tämä tarkoittaa, että jokaisella yksittäisellä käyttäjällä on vaikeampi kaivaa onnistuneesti.

Nykyinen kaivosmiespalkkio Electroneumista on 6413,56 ETN, mikä on 136 dollaria tämän päivän korko.

Jokainen käyttäjä voi voittaa tämän palkkion. Kuitenkin, mitä enemmän prosessointitehoa (hash rate) kaivostyöläisellä on, sitä todennäköisemmin he ratkaisevat ongelman. Siksi Electroneumin kaivosaltaat ovat hyvä vaihtoehto käyttäjille, jotka louhivat vähemmän tehokkailla laitteilla.

Altaat työskentelevät yhdessä ongelman ratkaisemiseksi, eikä ole väliä mikä yksittäinen solmu ratkaisee sen. Jos yksi jäsen tekee, muut saavat osan palkkiosta. Pooliin tuotetun prosessointitehon määrä päättää, kuinka suuri kunkin käyttäjän osuus on.

Eri tapoja kaivaa Electroneum

Siellä on kaksi päämenetelmää Electroneumin kaivamiseksi. Käyttäjät voivat valita kaivoksen yksin tai kaivoksen osana uima-allasta. Alla on lueteltu kunkin edut.

Solo Mining

Solo Electroneum -kaivos soveltuu vain käyttäjille, joilla on suuri laskentateho. Electroneumille tämä tarkoittaa niitä, joiden tietokoneissa on erilliset näytönohjaimet (GPU).

Yksinäisenä kaivosmiehenä olemisen etuna on, että sinun ei tarvitse maksaa mitään maksuja itse uima-altaalle, eikä välittäjää ole. Tämä toinen kohta on tärkeä, koska Electroneumin kaivosaltaita on hakkeroitu aiemmin.

Yksinäisenä kaivosmiehenä olemisen haittana on odotusaika palkinnon voittamiseksi. Ansaitseminen voi viedä hyvin kauan, kun kaivetaan yksin!

Voit ajatella sitä kuin työskennellä komissiossa. Esimerkiksi automyyjänä saatat työskennellä useita pitkiä päiviä tekemättä yhtä myyntiä. Kun lopulta lyöt yhden, se on iso palkkapäivä, mutta seisokit voivat saada liikaa joillekin ihmisille. Yksin kaivostyöläiset voivat työskennellä ongelmien parissa ikinä eivätkä saa mitään. He saavat kaiken palkkion, kun he lopulta ratkaisevat yhden!

Kaivostoiminta osana Electroneum Mining Pool -alusta

Useimmille käyttäjille työskentely Electroneumin kaivosaltaassa on paras vaihtoehto. Se antaa heille johdonmukaisia ​​etuja ja antaa heille mahdollisuuden kaivaa kryptovaluutta tarvitsematta käyttää erityisiä laitteita.

Kaivosaltaat toimivat näin – yhdistät laskentatehosi muiden ihmisten kanssa ja sinut palkitaan samalla prosentilla Electroneumista, kun annat voimaa uima-altaaseen. Joten jos annat 10% sähköstä Electroneumin kaivosaltaalle, saat 10% palkkiosta. Yksinkertainen!

Minkä vaihtoehdon valitsetkin, kun kaivat ETN: n, sinun on hankittava itsellesi a luotettava lompakko. Ledger Nano X ja Trezor Model T ovat tällä hetkellä alan johtajia.

Ledger Wallet Deal Active nyt:

Aloittaminen Electroneumin louhinta

Seuraavat vaiheittaiset oppaat on laadittu selittämään, kuinka Electroneumia louhitaan käyttäjille, jotka eivät ole koskaan aiemmin louhineet kryptovaluuttoja. Ne eivät ole kannattavin tapa, mutta niiden pitäisi olla erinomainen tapa tutustuttaa ihmiset kaivostoimintaan. Valitettavasti tämä helppo opas sopii vain Windows-käyttäjille tällä hetkellä.

Electroneumin louhinta suorittimen avulla

Ensinnäkin tarvitset turvallisen lompakon, jotta voit tallentaa Electroneumin, kun aloitat Electroneumin louhinnan.

Alla olen selittänyt kuinka luoda turvallinen offline-lompakko. Toimivampi, mutta vähemmän turvallinen lompakko voidaan luoda myös kirjautumalla Electroneumiin heidän verkkosivustoltaan. Tämä tarkoittaa, että yritykselle annetaan paljon tietoa sinusta, mikä ei joillekin käyttäjille ole mukavaa.

Offline-lompakon asetukset

Seuraava on pikaopas offline-lompakon määrittämiseen. Lisätoimenpiteitä löytyy tässä. He viittaavat Bitcoinin offline-lompakkoihin eikä Electroneum-lompakkoihin, mutta idea on sama.

 • Suuntaa lataukset -osio Electroneum-verkkosivustolta.
 • Napsauta joko “selainversio” tai “lataa ZIP”. Jos käytät selainversiota, sinun on varmistettava, että käytät Google Chromea. Tässä esittelyssä käytän selainversiota. Turvallisuuden lisäämiseksi loppuopas tulisi suorittaa offline-tilassa tai mieluiten tietokoneella, joka ei ole koskaan ollut verkossa.

Electroneumin kaivosaltaan ohjelmisto

 • Lue yksityisavaimia koskeva vastuuvapauslauseke seuraavalta sivulta. Kun ymmärrät yksityisen kulutusavaimen salaisuuden pitämisen tärkeyden, voit napsauttaa Aloitetaan.

Electroneum offline lompakon generaattori

 • Siirrä hiirtä satunnaisesti seuraavalla näytöllä. Tämä vaihe on luoda todella satunnainen avainjoukko.
 • Lue seuraavaksi varoitus painetun lompakon pitämisen tärkeydestä. Kun ymmärrät sivun sisällön, napsauta Tallenna lompakko PDF-muodossa.
 • Avaa PDF ja tulosta avaimet. Saadaksesi turvallisemman lompakon, irrota tulostimesi Internetistä. Vielä parempi, käytä yhtä ilman muistia tai langattomia yhteyksiä.

Aloittelijoiden uima-altaan kaivosohjelmiston asentaminen

Nyt kun sinulla on minne varastoitava louhittu Electroneum, on aika asentaa kaivosohjelmisto.

 • Suuntaa lataukset uudelleen Electroneum-verkkosivustolta.
 • Napsauta “lataa Windows Miner”.

electroneum mining pool -ohjelmiston lataus

 • Kun olet ladannut ohjelmiston, saatat huomata, että joko Chrome tai tietokoneesi virustorjuntaohjelma estää sinua avaamasta sitä. Poista tällöin virustorjunta käytöstä ja siirry Chromen asetusvalikkoon. Napsauta sitten lisäasetuksia ja poista vaihtoehto “suojata sinua vaarallisilta sivustoilta”. Käynnistä lataus uudelleen ja sinun pitäisi huomata, että Chrome antaa sinun nyt avata .exe-tiedosto.

Chrome-asetukset

 • Kun olet avannut Electroneum Pool Miner -ohjelmiston, löydät tavallisen asennusvalikon. Lisää sovellus tietokoneeseen noudattamalla näytön ohjeita.
 • Avaa Electroneum Pool Miner ja lisää ETN-lompakon osoite. Sinun on myös lisättävä numero säikeiden määrä -ruutuun. Tätä varten sinun on tiedettävä, kuinka monta ydintä tietokoneesi prosessorissa on.

electroneum pool Miner -ohjelmisto

 • Seuraavaksi sinun on lisättävä käyttämäsi Electroneumin kaivosalueen URL-osoite. Suosittelemme toistaiseksi EasyHashia. Myöhemmin voit kokeilla muita uima-altaita. Täydellinen luettelo Electroneumin kaivosaltaista ja kunkin maksun palkkiot löytyvät tässä.
 • Käytä tätä muotoa URL-kentässä: stratum + tcp: // [URL]: [portti] – sinun on korvattava [URL] ja [portti]. Jos käytät matalaa prosessoria, käytä ”stratum + tcp: //etn.easyhash.io: 3630”. Vaihtoehtoisesti, käytä huippuluokan suorittimia varten “stratum + tcp: //etn.easyhash.io: 3631”
 • Kun kaikki yksityiskohdat on saatu valmiiksi, napsauta “Aloita kaivos”.

Siinä kaikki siinä on. Helppo, oikea?!

Matkapuhelimen kaivos

Kuten aiemmin mainittiin, voit myös kaivaa Electroneumin matkapuhelimella. Tämä ominaisuus on hyvin uusi, ja tällä hetkellä se on käytettävissä vain Android-laitteilla. Asenna sovellus ja rekisteröidy käyttäjäksi seuraavasti:

 • Käy Google Play -kaupassa.
 • Etsiä Electroneum.
 • Napsauta “Lataa”, sitten kun se on ladattu, napsauta “asenna”.
 • Rekisteröi tili käymällä osoitteessa my.electroneum.com ja täyttämällä pyydetyt tiedot.
 • Vahvista sähköpostiosoitteesi käymällä postilaatikossa ja napsauttamalla siinä olevaa linkkiä.
 • Anna matkapuhelinnumerosi. Electroneum lähettää sitten koodin numeroon. Tämä estää ihmisiä luomasta monia erilaisia ​​tilejä. Kun koodi saapuu, kirjoita koodi rekisteröintisivun ruutuun.
 • Anna vaihtoehtoinen sähköpostiosoite, jolle palautustiedot voidaan lähettää, jos kadotat tilisi PIN-koodin.
 • Näppäile PIN-koodi, jonka muistat varmasti. Tarvitset tätä aina, kun käynnistät sovelluksen tai lähetät tapahtumia.
 • Lopuksi palaa takaisin sähköpostiisi ja napsauta linkkiä sinulle lähetetyssä sähköpostissa. Tämä vahvistaa, että olet saanut PIN-koodin palauttamisen sähköpostin. Voit nyt kirjautua sisään sovellukseen.

Se on melkein kaikki! Oikeasti!

Ainoa mitä sinun täytyy tehdä aloittaaksesi Elecetroneumin kaivostoiminnan nyt, on mennä ruutuun, jossa lukee “aloita kaivos” ja napsauta sitä. Helppo, huh?

Mitä tarvitset Electroneumin louhinnan aloittamiseksi?

Ohjelmisto

Olemme jo listanneet perusohjelmiston, joka sinun on aloitettava Electroneumin louhinnassa Windows-koneella ja suorittimella. Jos haluat kaivaa grafiikkasuoritimella tai muulla käyttöjärjestelmällä, prosessi on hieman erilainen. Onneksi kaikki ohjelmistot ovat kuitenkin ilmaisia, ja ne on lueteltu Electroneumissa verkkosivusto itse. Näiden käytöstä on myös hyviä ohjeita.

Voit myös tarkistaa tämän kaivosohjelmisto:

 • www.ccgmining.com
 • hashflare.io
 • minergate.com
 • nicehash.com

Laitteisto

Kun louhitaan Electroneumia, ETN: n määrä, jonka voit kaivaa, riippuu käyttämästäsi laitteistosta. Ilmeisesti kaikki Android-puhelimet toimivat, samoin kuin suorittimet ja näytönohjaimet. Electroneum-kaivostyöläisiä on kaikkia muotoja ja kokoja!

Suorittimet ovat paljon halvempia kuin GPU: t, ja myös niiden suorituskyky laskee paljon. Olen listannut muutaman suorittimen ja niiden tilastot alla:

Huomaa: Mitä korkeampi hajautusnopeus, sitä parempi. Se lisää mahdollisuuksiasi saada kaivospalkkio.

AMD R9 280x:

Kustannukset – 140 dollaria

Hash Rate – 500 H / s

AMD Radeon Rx 580:

Kustannukset – 300-400 dollaria

Hash Rate – 575 H / s

Vertaa nyt näitä kalliimpiin, tehokkaampiin näytönohjaimiin, kuten Nvidia ja Sapphire:

Nvidia GTX 1070:

Kustannukset – 400-500 dollaria

Hash Rate – 505 H / s

Nvidia GTX 1080:

Kustannukset – 550-650 dollaria

Hash Rate – 600 H / s

Sapphire Radeon RX 480 NITRO+

Kustannukset – 300 dollaria

Hash Rate – 600 H / s

Onko Electroneumin louhinta kannattava?

Kaivostoiminnan Electroneumin kannattavuus riippuu monista tekijöistä. Olen luetellut ne alla antaa sinulle paremman käsityksen siitä, onko se sen arvoista sinulle:

 • Hash rate: Mitä tehokkaampi laitteistosi on, sitä kannattavamman kaivoksesi pitäisi olla.
 • Virrankulutus: Vähemmän energiaa käyttävät laitteet ovat kannattavampia.
 • Kustannukset kilowattitunnilta: Jos asut jonnekin halvalla energialla, sinulla on paremmat mahdollisuudet ansaita voittoa.
 • Laitteiston hinta: jos käytät 600 dollaria GPU-kaivuriin, voiton tuottaminen voi kestää kauemmin.

Voit testata erilaisia ​​laitteistokokoonpanoja kaivostoiminnan kannattavuuden laskimen avulla. Tässä on yksi sinun katsomaan – WhatToMine!

Onko mobiilikaivostoiminta kannattava?

Koska matkapuhelimet ovat yleensä paljon vähemmän tehokkaita kuin suorittimet ja varmasti GPU: t, on epätodennäköistä, että näytät puhdasta voittoa tuottavaa Electroneumia matkapuhelimella. Koska Electroneum-alusta on kohdistettu kehitysmaihin, mobiilikaivos voi osoittautua erinomaiseksi tavaksi säästää rahaa mobiililaitteen omistamisen ja käytön kustannuksissa.

Johtopäätös

Sinun pitäisi nyt ymmärtää paljon paremmin, mikä Electroneum on ja miten Electroneum-kaivos toimii. Tiedät kuinka asettaa turvallinen lompakko, kuinka perustaa Windows-kaivoslaite, kuinka käyttää ohjelmiston matkapuhelinversiota ja kuinka selvittää, kuinka kannattavaa se kaikki tulee olemaan.

Kaikki tämä mielessä, mitä mieltä olet Electroneumin kaivoksesta? Luuletko, että se on hyvä tapa esitellä salausvaluutta-ajatus useammalle ihmiselle? Haluaisimme mielellämme kuulla ajatuksesi!

Jälleen kerran, jos päätät, että ETN-kaivos ei ole sinua varten, muista valita a luotettava kryptovaluutan vaihto saadaksesi tämän kolikon. Muutamia suosituimmista vaihtoehdoista ovat Coinbase ja Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me