Electrum-lompakon tarkistus

Hei, tervetuloa tähän Electrum lompakon tarkistus! Tämä kätevä asiakirja on luotu auttamaan sinua ymmärtämään kaikki mitä sinun tarvitsee tietää yksi vanhimmista ja eniten käytetyistä Bitcoin lompakot ympärillä.

Joten, jos löydät itsellesi kysymyksiä kuten "onko Electrum turvallinen? Vai onko Electrum legit?", olet tullut oikeaan paikkaan. Vastaan ​​näihin ja moniin muihin kysymyksiin ennen kuin olemme lopettaneet.

Tässä katsauksessa tarkastelen muutamia erityyppisiä lompakoita ja niiden lompakoita hyödyt ja haitat. Sitten siirryn itse Electrumiin. Katson mitä lompakko on positiivisia ja negatiivisia Electrum ja perusteellinen tietoturva. Lopuksi käsittelen Electrumin lompakon asettamista ensimmäistä kertaa sekä Bitcoinin lähettämistä ja vastaanottamista Electrumin avulla.

Tämän Electrum-lompakon tarkistuksen loppuun mennessä sinun pitäisi tietää tarkalleen mitä Electrum On hyvä, mihin se ei ole hyvä, kuinka turvallinen Electrum on ja miten sitä käytetään yleensä.

Kuten tavallista, läpi on paljon. Joten, aloitetaan jo!

Plussat

 • Yksi vanhimmista Bitcoin-lompakoista
 • Erittäin helppo käyttää
 • Ohjelmistopohjainen
 • Palvelimelle ei ole tallennettu tietoja
 • Avoin lähdekoodi
 • Hyödyntää kaksivaiheista todennusta

Haittoja

 • Hänellä on ollut turvallisuusongelmia
 • Tukee vain Bitcoinia

Mikä on kryptovaluutta lompakko?

Ennen kuin pääsemme alas Electrum lompakon tarkistus, minun pitäisi ensin selittää mitä kryptovaluutta lompakko On.

Kryptovaluutan lompakko on nimi, joka annetaan ohjelmistolle, joka luo täysin satunnaisen parin salaus näppäimiä. Näitä näppäimiä käytetään lähettämään ja lähettää ja vastaanottaa Bitcoinia (ja muut kryptovaluutat) yhdeltä henkilöltä toinen.

Electrum-lompakon tarkistus: Bitcoin-lompakko.

Termi "lompakko" on kuitenkin hieman harhaanjohtava. Toisin kuin tosielämän lompakko, mitään ei tosiasiallisesti tallenneta kryptovaluutta-lompakkoon. Ohjelmisto yksinkertaisesti kommunikoi sen salausvaluutan lohkoketjun kanssa, johon lompakko on suunniteltu.

Kryptovaluutta-lompakoita on paljon erityyppisiä. Joillakin on vain yksi digitaalinen omaisuus. Samaan aikaan muita kauppoja. Jotkut ovat erittäin turvallisia, toiset eivät. Ennen kuin aloitan tämän Electrumin lompakon tarkistuksen oikein, katsotaanpa muutamia erilaisia ​​lompakoita.

Kylmät lompakot

turvallisin saatavilla olevat kryptovaluutta-lompakot tunnetaan nimellä kylmät lompakot. Ne ovat hyviä pitkäaikaissäilytys kryptovaluutoista. Siellä on kaksi päätyyppiä kylmistä lompakoista: paperilompakot ja laitteistolompakot:

Paperilompakot

Paperilompakot tarjoa parhaan mahdollisen suojaustason, jos määrität ne oikein. Tätä ei kuitenkaan ole helppo tehdä tavalla, joka on täysin turvallinen. He ovat vapaa mutta niiden asettamisen vaikeuden vuoksi niitä ei suositella uusille kryptovaluutan käyttäjille.


Paperilompakon avulla voit tulosta krypto-lompakon avaimet ja tallenna ne offline-tilassa. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on pitää paperipala turvallisesti. Jos joku pääsee käsiksi paperikappaleeseen, jossa on lompakon avaimet, hän voi päästä käsiksi lompakkoon.

Laitteiston lompakot

Laitteiston lompakot ovat hienoja, jos haluat erittäin turvallisen lompakon pitkäaikaissäilytys kryptovaluutoista, etkä ole varma, kuinka paperilompakko asetetaan oikein. Esimerkkejä laitteistolompakoista ovat Ledger Nano S ja Trezor laitteet.

Electrum-lompakon tarkistus

Ne tarjoavat hyvän tasapainon turvallisuus ja sopivuus. kuitenkin, he eivät ole vapaita. Sinun on päätettävä, onko suojattavan kryptovaluutan arvo laitteiston lompakon kustannusten arvoinen.

Hot Lompakot

Kuumat lompakot ovat paljon vähemmän turvallisia kuin kylmät lompakot. Niillä on kuitenkin edelleen hyödyllinen tarkoitus. Kuumat lompakot ovat ihanteellisia kryptovaluuttojen päivittäinen käyttö.

Sinun pitäisi ajatella enemmän kuumia lompakoita kuten tosielämän lompakko. Olisi typerää kävellä ympäri kaupunkia rahasi lompakossa takataskussa. Se ei ole aivan käteisesi turvallinen säilytys – et kuitenkaan tarvinnut Electrum-lompakon tarkistusta kertoa sinulle siitä!

Taulukko: Binance-lompakon ja Electrumin edut ja haitat

Sanotaan, että se on paljon helpompaa sinulla on vähän rahaa tosielämässäsi, kun sinun on ostettava jotain. Kuuma kryptovaluutta-lompakko on sama!

Kuumia lompakoita on kahta päätyyppiä: online-lompakot ja ohjelmistolompakot.

Online-lompakot

Online-lompakot ovat yleensä huonoja salauksen valuuttojen varastoinnille. Nämä lompakot löytyvät yleensä pörsseistä tai muista verkkopalveluista, jotka käyttävät kryptovaluuttoja. Voit tallettaa rahaa kuumaan lompakkoon käyttääksesi siihen liittyvää palvelua. Sinun ei pitäisi ehdottomasti yrittää tallentaa kryptovaluutta pitkiä aikoja kuumaan lompakkoon.

Tämä viimeinen asia on hyvin tärkeä – kuumat lompakot eivät yleensä ole sinun hallinnassasi. Yksi tärkeimmistä opetuksista kaikessa kryptovaluutta-aiheessa on, että jos joku muu näkee yksityisen avaimesi, hän hallitsee myös salaustasi.

Electrum-lompakon tarkistus: Bittrex-salausvaihto.

Esimerkiksi, jos sinulla on ollut salaus tallennettuna Bittrex Exchange ja huomenna Bittrex katosi, voisitko silti käyttää salaustasi? Luultavasti ei…

Minkä tahansa muun lompakon kanssa ei ole väliä mitä tapahtuu yksittäiselle yritykselle, hallitset silti kolikoitasi, jos varmuuskopioit avaimesi oikein. Verkkolompakot voidaan hakkeroida tai kadota vain yön yli. Älä siis käytä niitä varastointiin!

Ohjelmistolompakko

Viimeinkin olemme päässeet tämän Electrumin lompakon tarkistuksen pääaiheeseen! Electrum Bitcoin -lompakko on ohjelmistolompakko. Kuten laitteistolompakot, myös ohjelmistolompakot tarjoavat käyttäjille turvallisuuden ja mukavuuden tasapaino.

Ne eivät ole yhtä turvallisia kuin laitteistolompakot, mutta ovat helpompi käyttää. Tämä tekee heistä täydellinen päivittäiseen kulutukseen, mutta ei ihanteellinen varastoi suuria summia rahaa pitkään aika.

Electrum-lompakon tarkistus: Electrumin kotisivu.

Ohjelmistolompakot toimivat tietokonejärjestelmässä tai matkapuhelimessa. Niiden avulla voit lähettää ja vastaanottaa kryptovaluuttoja nopeasti ja helposti. He ovat kuitenkin alttiita haittaohjelma ja näppäinlukijat.

Huomaa: Haittaohjelma tarkoittaa haittaohjelmaa. Haittaohjelmat ladataan yleensä vahingossa ja ne näkyvät näkymättömästi tietokoneellasi tai puhelimellasi. Erilaiset haittaohjelmat voivat heikentää lompakon suojausta.

Electrum Wallet Review: Mikä on Electrum Bitcoin Wallet?

Electrumin lompakko on yksinkertainen, helppokäyttöinen Bitcoin-lompakko. Se julkaistiin marraskuussa 2011. Tämä tekee siitä yksi vanhimmista saatavilla olevista Bitcoin-lompakoista. Se on myös yksi luotetuimmista.

Electrum Bitcoin -lompakko tallentaa vain Bitcoinia. Se ei tarjoa tukea muille kryptovaluutoille. Tämä sisältää kaikki Bitcoinin haarukat (kuten Bitcoin Cash). Kryptovaluutan käyttäjät ovat kuitenkin haarautuneet Electrum-ohjelmistoon tarjoamaan tukea eri BTC-haarukoille.

Electrum-lompakon tarkistus

Yksi esimerkki tästä on Electron Cash. Tällä lompakolla ei ole mitään tekemistä alkuperäisen Electrum-lompakon kanssa, mutta se käyttää suurinta osaa samasta koodauksesta. Sitä on muutettu, jotta käyttäjät voivat olla vuorovaikutuksessa Bitcoin Cash (BCH) -lohkoketju.

Huomaa: Salausvaluutan haarukka on jako verkossa. Ne tapahtuvat, kun ryhmä haluaa muuttaa verkon sääntöjä. Kova haarukka johtaa uuteen versioon alkuperäisestä kryptovaluutasta. Bitcoin Cash on Bitcoinin haarukka ja on menestynein esimerkki kovasta haarukasta.

Vaikka ei ole selkeää tietoa siitä, kuinka monta Electrum-lompakon käyttäjää on, joidenkin lähteiden mukaan vuodesta 2018, 10% kaikista Bitcoin-tapahtumista käyttää Electrumia.

Vertaa Electrum rinnakkain muihin

Tiesitkö?

Vertaa Electrum rinnakkain muihin

Kaikki salausvaihdot voivat näyttää samanlaisilta kuin sinä, mutta ne ovat EI kaikki samalla tavalla!

Joo! Näytä vertailukaavio

Kuinka hyvä on Electrum-lompakko?

Kuten selitin edellä, Electrum on ohjelmistolompakko. Tämä tarkoittaa, että se tarjoaa enemmän turvallisuutta kuin verkkolompakko ja vähemmän kuin joko hyvin valmistettu paperilompakko tai laitteistolompakko.

Vaikka Electrum-lompakko ei olekaan turvallisin salausratkaisu, se tarjoaa käyttäjille erittäin käyttäjäystävällinen ratkaisu Bitcoin-maksujen säännölliseen lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Jos haluat käyttää kryptovaluutta verkkomaksamiseen, Electrum on täydellinen pitämään pieni määrä käyttövalmiina.

Hyödyt ja haitat

Katetaan nopeasti joitakin tärkeimmistä eduista ja haitoista mainitaan usein käyttäjän Electrumin lompakon arvosteluissa?

Edut

 • Täydellinen niille, jotka haluavat käytä Bitcoinia säännöllisten maksujen suorittamiseen.
 • Salasanasuojaus vaikeuttaa hakkereiden pääsyä Electrumin lompakkoon.
 • Heti päällä – käyttäjien ei tarvitse ladata kokonaisuutta estoketju. Electrumin lompakko saa blockchain-tietoja palvelimelta. Tämä tarkoittaa, ettei viivästyksiä ole, ja se on aina ajan tasalla.
 • Yksityiset avaimet ovat ei koskaan jaettu palvelimen kanssa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse luottaa itse palvelimeen!
 • Käyttäjätietoja ei ole tallennettu palvelin. Käyttäjät hallitsevat omia yksityisiä avaimiaan ja siten omaa Bitcoiniaan.
 • Avoin lähdekoodi ohjelmisto. Kuka tahansa voi tarkistaa koodin virheiden, virheiden tai tietoturvaloukkausten varalta.
 • Täysin ilmainen ladata.
 • Electrum laskee palkkioiden lukumäärän sinun on sisällytettävä tapahtumaan. Siinä on hyödyllinen liukusäädin, jonka avulla käyttäjät voivat valita, kuinka kiireellinen tapahtuma on. He voivat valita, kuinka monta lohkoa (kuinka kauan) verkon käsittely kestää.
 • Electrumia voidaan käyttää monen allekirjoituksen lompakko. Tämä lisää lompakon turvallisuutta melko vähän.
 • Käyttäjät voivat käyttää kaksivaiheinen todennus Electrum-lompakolla. Tämä lisää myös lompakon turvallisuutta.

Haitat

 • Vaikka siinä on paljon ylimääräisiä turvaominaisuuksia, Electrum on edelleen kuuma lompakko. Tämä tarkoittaa, että kaikki kuumiin lompakkoihin vaikuttavat asiat kohdistetaan siihen. Hakkerit voivat päästä yksittäisiin Electrum-lompakkoihin.
 • Se tukee vain Bitcoinia. Tämä on hieno, jos haluat käyttää vain Bitcoinia sen kanssa. Kuitenkin, kun kovat haarukat tapahtuvat Bitcoin-lohkoketjussa, sinun on käytettävä toista lompakkoa haarukan luomaan kolikkoon (minun piti tehdä tämä omalla Electrum-lompakolla, kun Bitcoin Cash haarautui pääketjusta elokuussa 2017 ).
 • Siellä oli äskettäinen tietoturvaloukkaus (Katso alempaa). Electrum-tiimillä kesti kauan sen korjaaminen. Tämä on jotain huolestuttavaa.

Suojauksen yleiskatsaus

Electrumin lompakko on paljon lisättyjä turvaominaisuuksia pitämään Bitcoins turvassa. Tämä tekee siitä yksi turvallisimmista ohjelmistolompakoista. Se ei kuitenkaan ole yhtä turvallinen kuin lompakko, joka on harvoin lähellä aktiivista Internet-yhteyttä (lue: kylmä lompakko).

Electrum-lompakon suojausominaisuudet

 • Salattu lompakon tiedosto, joka sisältää yksityiset avaimesi, on suojattu salasanalla.
 • Electrum-lompakko käyttää siemenlause varmuuskopiona. Tämä suojaa sinua, jos kadotat yksityisen avaimen tai laite, johon Electrum on asennettu, katoaa tai varastetaan.
 • Electrum ei lataa komentosarjoja. Tämä tarkoittaa, että vaikka hakkerit olisikin hakkeroitu, et menetä Bitcoinejasi.
 • Koska palvelinkoodi on avoimen lähdekoodin, kuka tahansa voi käyttää palvelinta. Tämä hajautettu malli suojaa käyttäjiä, koska epäonnistumispaikkoja ei ole yksi.
 • Ohjelmointikieli, johon Electrum kirjoitetaan, on Python. Tämä on vanha ja tunnettu kieli, joten monet yhteisön jäsenet voivat tarkistaa koodin.

Huolimatta Electrum-lompakon monista turvaominaisuuksista, sen turvallisuudessa on ollut ongelmia aiemmin. Marraskuussa 2017 Electrum-tiimi ilmoitti tietoturvakysymyksestä.

Mukaan Mustafa Al-Bassam, jatkokoulutuksessa University College Londonissa, asia oli vaikuttanut ohjelmistoon helmikuusta 2016 lähtien (Electrumin versio 2.6). Hän selittää, kuinka ohjelmistovirhe vaarantaa käyttäjien Bitcoins:

“[Virhe] sallii minkä tahansa haitallisen verkkosivuston hallita Electrum-lompakkoasi, mukaan lukien varastaa kaikki Bitcoinisi, jos lompakkoa ei ole salattu salasanalla … Vaikka lompakolla olisi salasana, hakkeri voisi silti ohjata Bitcoineja lompakon heidän osoitteeseensa. “

Tiimin kesti ongelman korjaaminen tammikuun 2018 alkuun asti. He väittivät, että he eivät olleet tienneet siitä, kuinka vakava se oli siihen asti. Haavoittuvuus on sittemmin ollut kiinteä. On epäselvää, kuinka moni käyttäjä, jos sellaista on, menetti Bitcoinin ongelman vuoksi.

Kuinka asettaa Electrum-lompakko?

Oman Electrum-lompakon asettaminen on erittäin helppoa. Olen tarkentanut alla olevat vaiheet Windows-käyttäjille:

1. Käy electrum.org ja napsautaladata”Näytön yläreunassa.

2. NapsautaWindows Installer”Tämä lataa tarvittavat tiedostot tietokoneellesi.

Electrum-lompakon tarkistus: käyttöjärjestelmien vertailu.

3. Avaa lataus ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita kuten mitä tahansa asennusta.

Electrum-lompakon tarkistus: Electrum-ohjelmiston asennus.

4. Kun se on asennettu, avaa Electrum.

5. Sinulta kysytään, haluatko luoda uuden lompakon tai palauttaa olemassa olevan. Oletan, että haluat luoda uuden. Napsauta vaihtoehtoaLuo uusi lompakko”,” Standard-lompakkoJa napsauta sittenSeuraava”.

Electrum-lompakon tarkistus: Electrum-ohjelmiston asennusprosessi.

6. Sinulle sitten esitellään palautumisen siemenlauseesi. Sen hyvin tärkeä kirjoitat tämän ylös ja vartioit sitä elämäsi kanssa! Tätä käytetään, jos sinun on koskaan palautettava Electrum-lompakko ilman yksityistä avainta. Älä luo vain tietokoneellesi tiedostoa, joka sisältää siemenen, kirjoita siemenlause muistiin ja säilytä se jonnekin turvallinen.

Electrum-lompakon tarkistus: Electrum-ohjelmiston asennus, varoitusviestit.

7. Sinua pyydetään sitten syöttämään siemenlauseesi uudelleen. Näin varmistetaan, että olet kirjoittanut sen oikein. Siemenlauseet ovat yksi Electrum-lompakon tärkeimmistä osista – älä leikkaa kulmia heidän turvallisuudestaan.

8. Seuraavaksi sinua pyydetään antamaan salasana. Tee siitä vahva ja sellainen, jota et ole koskaan käyttänyt missään muualla. Tämä on toinen erittäin tärkeä turvallisuusvaihe. Älä luota vain yksinkertaiseen salasanaan – jos se on helppo muistaa, se on helppo hakata! Kun olet tehnyt salasanasi ja vahvistanut sen, napsautaSeuraava”.

Electrum-lompakon tarkistus: salasanan valinta.

9. Sinua pyydetään valitsemaan palvelin, johon haluat muodostaa yhteyden. Jos tämä on ensimmäinen Electrumin lompakko, suosittelen, että napsautatAutomaattinen yhdistäminen”.

10. Napsauta lopuksiSeuraava”. Electrum-lompakko on nyt käyttövalmis. Sanoin, että se oli helppoa!

Kuinka käyttää Electrum-lompakkoa?

Seuraavaksi näytän sinulle miten lähettää ja vastaanottaa tapahtuman Electrumin kanssa. Tällä tavalla, kun olet lukenut tämän Electrumin lompakkokatsauksen, voit aloittaa heti yhden yksinkertaisimmista Bitcoin-lompakoista..

Bitcoinin vastaanottaminen Electrum-lompakolla

Ensimmäinen asia, jonka haluat todennäköisesti tehdä uuden Electrum-lompakon kanssa, on saada vähän Bitcoinia. Loppujen lopuksi et voi lähettää Bitcoinia siitä, ennen kuin sinulla on lähetettäviä!

Bitcoinin vastaanottaminen Electrumin kanssa on hyvin yksinkertaista. Olen hahmotellut seuraavat vaiheet:

1. NapsautaVastaanottaa”Välilehti Electrum-pääikkunassa.

Electrum-lompakon tarkistus: Bitcoinin vastaanottaminen.

2. “Vastaanottajan osoite”-Tunnisteessa näet merkkijonon (yllä olevan punaisen ruudun alla). Klikkaa “Kopioi symboli”(Kaksi paperia sinisellä pohjalla). Tämä kopioi julkisen (vastaanottavan) avaimen leikepöydälle.

3. Liitä julkinen avain kohtaan, johon lähetät Bitcoinin. Jos lähetät sen keskuksesta, liitä julkinen avain lähetysosoitekenttään keskustan kotiutusvaihtoehtojen alle. Kun olet napsauttanut "Lähettää", voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin vastaanotto Electrumin lompakkoon.

4. Jos lähetät Bitcoinia mobiililaitteesta, voit käyttää sitä QR-koodi sen sijaan. Tämä on yllä olevan suuren purppuran laatikon alla.

Siinä kaikki! Sinulla pitäisi nyt olla jonkin verran Bitcoinia Electrum-lompakossa, jota voit käyttää!

Bitcoinin lähettäminen Electrum-lompakolla

Nyt kun sinulla on vähän Bitcoinia, haluat tietää myös, kuinka käyttää sitä. Se on myös erittäin helppo tehdä – se on seuraava asia, jonka näytän sinulle tässä Electrumin lompakon tarkastelussa.

1. NapsautaLähettää”-Välilehti pääsivun yläosassa Electrum-lompakko -näyttö.

2. Kopioi osoite, johon haluat lähettää Bitcoins. Tämä voi olla verkkokaupalle, ystävälle tai vaihdolle.

Electrum-lompakon tarkistus: ohjeet Electrum-lompakon käyttämiseen.

3. Liitä osoite ruutuun, jossa lukee ”Maksaa”. Tarkista aina uudelleen osoite varmistaaksesi, että se on oikea. Voit tehdä tämän tarkistamalla ensimmäiset ja viimeiset 3 numeroa.

4. Kirjoita lähetettävän Bitcoinin määrä ruutuun ”Määrä”.

5. Säädä maksu liukusäätimellä. Mitä pienempi maksu, sitä kauemmin tapahtumasi kestää. Jos tapahtuma on kiireellinen, voit liu’uttaa liukusäätimen oikealle. Tämä maksaa enemmän, mutta nopeuttaa kauppaa paljon.

6. Tarkista, että kaikki tiedot ovat oikein. Sitten, kun olet onnellinen, osuma "Lähettää".

Siinä kaikki, olet tehnyt ensimmäisen tapahtuman käyttämällä Electrumin lompakkoa. Se ei ollut ollenkaan vaikeaa?

Viimeisin löydetty Ledger Wallet -kuponki:

Johtopäätös

Joten, siinä kaikki, olet saavuttanut loppuni Electrum-lompakko arvostelu. Toivottavasti pidit siitä hyödyllisenä! Yhdessä olemme tarkastelleet melkein kaikkea mitä sinun tarvitsee tietää yhdestä Bitcoinin suosituimmista ja pisin palvelevista ohjelmistolompakoista.

Luettuasi tämän Electrumin lompakon arvostelu, sinun pitäisi nyt tietää:

 • ero erilaisten lompakoiden välillä.
 • hyödyt ja haitat jokaisesta heistä.
 • Tarkalleen mitä Electrum lompakko On.
 • sovellukset että Electrum on hyödyllinen.
 • Käytä koteloita että turvallisempi lompakko on hyödyllinen.
 • Vastaus kysymykseen – “Onko Electrum turvallinen?”
 • Vuoden 2017 valitettava tietoturvaloukkaus, jonka Electrum onnistui ratkaisemaan.
 • Miten Asentaa Electrumin lompakko.
 • Miten käyttää Electrumin lompakko lähettää ja vastaanottaa Bitcoinia.

Joten kaikella uudella löydetyllä tietämykselläsi tästä Electrumin lompakkokatsauksesta, mitä mieltä olet? Aiotko käyttää Electrumia Bitcoineidesi tallentamiseen tulevaisuudessa?

Taulukko: Trezor Model T: n ja Electrumin turvaominaisuudet

Kerro minulle alla olevissa kommenteissa!

Tällä verkkosivustolla julkaistun sisällön tarkoituksena ei ole antaa minkäänlaista taloudellista, sijoitus-, kauppa- tai muuta neuvontaa. BitDegree.org ei tue tai suosittele sinua ostamaan, myymään tai pitämään minkäänlaista kryptovaluutta. Ennen kuin teet taloudellisia sijoituspäätöksiä, ota yhteyttä neuvonantajaasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map