Eniten maksavat Bitcoin-hanat: kumpi valita

Jos olet törmännyt tähän oppaaseen, on todennäköistä, että et ole vain hieman perehtynyt Bitcoin mutta etsit myös tapoja, joilla voisit hyötyä tästä kryptovaluutasta.

Monet ihmiset eivät vieläkään tiedä Bitcoin-hanat – tämä tarkoittaa, että nämä ihmiset eivät maksimoi potentiaalisia tulojaan. Siksi haluan tänään kertoa sinulle eniten maksavat Bitcoin-hanavaihtoehdot.

Lähdemme tälle matkalle yhdessä – aluksi kerron sinulle itse Bitcoin-hanan käsitteestä yleensä. Kuten olen maininnut, monet ihmiset eivät tiedä sellaista, joten voi olla hyvä käsitellä ensin perustiedot.

Tämän jälkeen katsomme luetteloa, jonka olen laatinut. Kutsun sitä “Eniten maksavat Bitcoin-hanat” -luetteloksi. Puhumme jokaisen hanan eduista ja haitoista ja yritämme valita siellä olevan parhaan BTC-hanan.

Mikä on Bitcoin-hana?

Jos haluat googlistaa “mikä on Bitcoin-hana?”, Yleisin vastaus, jonka saisit, on “palkitsemisjärjestelmä”. Vaikka tämä on teknisesti totta, se on paljon enemmän. Haluan tarkentaa a metaforinen esimerkki.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Kuvittele vuotavaa hanaa – sinulla on todennäköisesti ollut (tai ainakin nähnyt) jossain vaiheessa elämääsi. Ehkä keittiöhana ei toimi aivan kunnolla ja tippuu vettä jatkuvasti hitaasti, mutta varmasti?

Eniten maksava Bitcoin-hana: tippuva Bitcoin.

Jos nyt asetat kulhon hanan alle, mitä tapahtuisi? No, aluksi ei mitään mahtavaa, se on varmaa, mutta kuvittele jättävän kulho sinne pari kuukautta. Mikä olisi tilanne nyt?

Jos luulet sen täyttävän vettä, olet oikeassa. Tämä on sama periaate, kun on kyse Bitcoin-hanoista, vain nämä vuotavat satoshoja Bitcoinin sijaan.

Kuten olet ehkä kuullut, kukaan ei tiedä kuka loi Bitcoinin. Henkilö (tai ihmisryhmä) teki sen lempinimellä Satoshi Nakamoto. Tähän päivään mennessä henkilö (t) ovat tuntemattomia.

Tästä tulee termi satoshi. Satoshi on pienin mahdollinen Bitcoin-yksikkö.

Antaa sinulle käsityksen siitä, kuinka pieni tämä yksikkö on, Bitcoinin nykyinen hinta on lähes 6400 dollaria. 1 dollari on 15536 ​​satoshis. Jep, se pieni.

Jopa eniten maksavat Bitcoin-hanat tarjoavat hyvin vähän tuloja, kun otat asiat perspektiiviin. Mutta pääsen eteenpäin – en ole edes selittänyt oikein, mikä on Bitcoin-hana!

A Bitcoin-hana on ohjelma (verkkosivusto), joka maksaa käyttäjille pieniä määriä Bitcoinia (edellä mainitut satoshis) eri tehtävistä. Se on pohjimmiltaan ilmaista rahaa, kun ajattelet sitä.

Tosin maksetun Bitcoinin määrä on hyvin pieni ja melkein huomaamaton. Kuitenkin, kuten tavallinen hana täyttää kulhon vedellä pitkään, niin kaikki satoshit lisäävätkin.

Historia

Et löydä eniten maksavaa Bitcoin-hanaa tuntematta ensimmäisen tarinaa, nyt voit?

Aivan ensimmäinen (oma nimi) Bitcoin-hana julkaistiin täsmälleen vuoden kuluttua Bitcoinin alkuperäisestä käynnistettiin vuonna 2009. 2010 oli rehellisesti outo aika, kun se tuli BTC-hanan vapauttamiseen – siihen mennessä kukaan ei ollut kukaan edes kuullut Bitcoinista, mutta se oli arvoton.

Eniten maksava Bitcoin-hana: Bitcoin-hana.

Kuitenkin mies nimeltä Gavin Andresen jotenkin näki mahdollisuuden kryptovaluutan syntymisessä ja päätti toimia hänen suoliston tunteensa mukaan. On huomattava, että hän oli salakirjoittajan välitön kannattaja – herra Andresen uskoi Bitcoinin ja lohkoketjun kehityksen tulevaisuuteen (hän ​​uskoo tähän päivään asti) ja hämmästyi käsitteestä hajautettu, salattu digitaalinen valuutta.

G. Andresenillä ei ollut aikomuksia luoda eniten maksavaa Bitcoin-hanaa – oli ei kilpailua silloin. Ei, hänen aikomuksensa olivat aivan erilaiset. Andresen halusi levittää tietoisuutta ja kouluttaa ihmisiä Bitcoinin ja blockchainin aiheista. Ja mikä olisi parempi tapa tehdä se kuin tarjoamalla osa siitä Bitcoinista ihmisille oppimista varten?

Ensimmäisen Bitcoin-hanan perustamisen aikaan käyttäjille tarjottiin 5 bitcoinia heidän osallistumisestaan ​​pieniin aktiviteetteihin.

Kyllä, olet lukenut sen oikein. 5 bitcoinia.

Tuolloin se oli vain pari senttiä. Nykypäivän standardien mukaan voit kuitenkin sanoa, että ihmisille tarjottiin yli 30 000 dollaria ratkaista muutama pala captchaa. Jos tämä tosiasia ei yksinään häiritse, en tiedä mikä on.

Ajan myötä yhä useammat Bitcoin-hanat alkoivat ilmestyä. Yhtäkkiä ihmiset etsivät nyt eniten maksavia Bitcoin-hanoja – siitä tuli itsessään koko liike.

Tänään voit löytää satoja, ellei tuhansia Bitcoin-hana-luetteloita verkossa. Kaikki he väittävät löytäneensä eniten maksavat Bitcoin-hanat – tämä opetusohjelma ei ole poikkeus.

Eniten maksava Bitcoin-hana: Bitcoin-hana.

Mutta kaiken käsitteen ympärillä olevan hälinän vuoksi yksi kysymys pyrkii erottumaan – kuinka maailmassa Bitcoin-hanan omistajat ansaitsevat rahaa?

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Bitcoin-hanat liiketoimintapäätöksenä

Se ei todennäköisesti ole sinulle yllätys, kun sanon, että on vaikea ansaita rahaa Bitcoin-hanoilla. Tarkoitan, että annat ilmaista rahaa pyytämättä (käytännössä) mitään takaisin. Kuulostaa huijaajilta, eikö niin?

No, suurin osa Bitcoin-hanoista, jotka ovat edelleen toiminnassa tähän päivään asti on jonkinlainen ulkoisten tulojen malli. Tämä tarkoittaa sitä, että kun käyttäjä tulee liittymään hanaan tai keräämään päivittäiset tulonsa, häntä tervehditään kolmansien osapuolten mainokset joiden tarkoituksena on myydä jonkinlainen tuote tai palvelu.

Tämän tytäryhtiömäisen liiketoimintamallin avulla hanan omistajat toivovat ainakin kannattavansa ja ehkä jopa hyötyvän prosessissa.

Tekninen informaatio

Emme voi siirtyä Bitcoin-hana-luetteloon peittämättä tekninen puoli, joten käsitellään vain nopeasti.

Kuvittele, että olet päättänyt luoda Bitcoin-hanasi. Vaihtoehdot ovat todella varsin laajat – käyttöliittymän esteettisyys voi olla mitä tahansa haluamaasi alkaen eläinaiheisista hanoista urheilu- ja peliteemoihin. Hyvä nyrkkisääntö onnistuneelle konseptille on ajatella jotain kiinnostavaa ja visuaalisesti miellyttävää.

Nyt sinun pitäisi perustaa hyvämaineinen ja hyvin optimoitu Bitcoin-lompakko. Tämän jälkeen aseta siihen haluamasi Bitcoins ja kiinnitä lompakko hanaan.

Jotkut ohjelmat ja komentosarjat käsitellä satoshi-jakelua ja kaikki tämä teknisiä juttuja. Sinun tulee myös miettiä tapa optimoida tehtävät, jotka käyttäjien on suoritettava saadakseen osuutensa satoshista.

On paljon enemmän asioita onnistuneen Bitcoin-hanan saamiseksi (rahan ansaintamalli, sivuston optimointi, mainosten hallinta jne.), Mutta mielestäni sinun olisi pitänyt saada sen takana oleva yleinen idea.

Tämän sanottuamme voimme nyt vihdoin sukeltaa suoraan eniten maksavaan Bitcoin-hana-luetteloon. Tämä luettelo ei ole missään erityisessä järjestyksessä, mutta tärkeimmät kriteerit, joita yritin noudattaa sitä luodessani, olivat turvallisuus, maine, vakaus Ja tietenkin, maksun määrä.

Eniten maksava Bitcoin-hana-luettelo

Aloitetaan tämä luettelo jonkin verran ainutlaatuisella tuotemerkillä – BonusBitcoin.

BonusBitcoin

Eniten maksavat Bitcoin-hanat

BonusBitcoin on jonkin verran alkuperäinen siinä, että se yhdistää paljon muita Bitcoin-hanoja yhdellä tuotenimellä. Käyttökokemuksen suhteen ei ole mitään parempaa – sinun ei tarvitse tuhlata aikaa hyppäämällä hanasta toiseen, sinun täytyy muistaa ne kaikki ja odottaa lisäaikoja. BonusBitcoinilla pääset käyttämään hanojen päivittäinen kierto muutamalla napsautuksella.

Luonnollisesti, kuten muutkin hanat, BonusBitcoin tarjoaa käyttäjilleen tytäryhtiön palkintoja ja päivittäisiä bonuksia. Eniten maksavan Bitcoin-hanatilanteen osalta tämä tuotemerkki on yksi parhaiten maksavista – yksi vaatimus voi antaa käyttäjälle 5000 satoshis, vaikka korvausvaatimukset tapahtuvat noin 15 minuutin välein (tietysti päivittäiseen rajaan saakka).

Kaiken kaikkiaan sitä kutsutaan yleensä erinomaiseksi vaihtoehdoksi, jos etsit eniten maksavia Bitcoin-hanoja.

Bitcoin-ulkomaalaiset

Eniten maksavat Bitcoin-hanat

Yksi paremmin tunnetut Bitcoin-hanat, Bitcoin-ulkomaalaiset on hauska ja interaktiivinen vaihtoehto ansaita satoshis.

Bitcoin-ulkomaalaiset tarjoavat sinulle kyky pelata pelejä keinona ansaita osuutesi Bitcoinista. Voit maksaa maksimoidaksesi paljon prosesseja ja toimintoja.

Tämä hana on myös mobiili – se on saatavana sekä Android- että Apple-laitteilla. Tämä on hienoa, koska voit tehdä päivittäisen kierron melkein missä tahansa – tarvitset vain puhelimesi, Bitcoin-lompakon ja Internet-yhteyden.

Bitcoin Aliens tarjoaa käyttäjille kaikkialla 4000 satoshis osallistumisestaan ​​hanan prosesseihin. Tämä määrä satoshis tarkoittaa noin 0,25 dollaria – tämä on aika hyvä!

Jos etsit eniten maksavaa Bitcoin-hanaa, sinun kannattaa harkita Bitcoin Aliensia päivittäisissä kierrossa.

Kuu Bitcoin

Eniten maksavat Bitcoin-hanat

Yksi vanhimmista ja tunnetuimmista Bitcoin-hanoista siellä, Kuu Bitcoin on muutama loistava tapa vakuuttaa sinut palaamaan heidän sivustolleen ja vaatimaan satosia.

Ensinnäkin on syytä mainita, että Moon Bitcoinilla on muutama erilainen kryptovaluutta (kuten Ethereum ja Litecoin), että voit valita vaatia muita kuin Bitcoin. Tämä on melko joustava vaihtoehto ihmisille, jotka saattavat etsiä eniten maksavaa Bitcoin-hanaa, mutta ovat kiinnostuneita muista salakirjoista enemmän kuin Bitcoinista.

Lisäksi Moon Bitcoin tarjoaa valtavan määrän erilaisia ​​bonuksia, alkaen tytäryhtiöiden bonuksista “sivustolla vietetty aika” -bonuksiin.

Mikä on myös hienoa Moon Bitcoinissa, on se tarjoaa hanan käyttäjille kanta-asiakasbonuksen – jos palaat jatkuvasti hanaan menettämättä yhtä päivää, potentiaaliset palkkiosi kasvavat joka kerta tietyllä prosenttiosuudella. Hanassa on myös “mysteerilahjoja”, joissa se tarjoaa käyttäjille satunnaisen määrän satoshoja yllätyslahjana.

Rehellisesti, mikään eniten maksava Bitcoin-hana luettelo ei olisi täydellinen ilman Moon Bitcoinia – anna tälle sekalle!

FreeBitcoin

Eniten maksavat Bitcoin-hanat

FreeBitcoin on mahdollisesti tunnetuin nimi tässä luettelossa. Sitä pidetään laajalti suosituimpana ja käytetyimpänä Bitcoin-hanana maailmassa.

Miksi se on niin suosittu ja rakastettu? No, on olemassa muutamia isoja syitä, jotka vaikuttavat tämän hanan menestykseen.

Ensinnäkin, tämä on yksi harvoista eniten maksavista Bitcoin-hanoista, jotka maksavat lisäksi korkoa saldostasi. Maksetun koron määrän sanotaan olevan aina vähintään 30000 satoshia.

Lisäksi FreeBitcoin tarjoaa käyttäjilleen paljon mahdollisuuksia lisätä Bitcoin-tasapainoa. Arpajaiset, uhkapelit ja palkintopisteet ovat yleinen näky tämän hanan suhteen. Jokaiselle on jotakin – uhkapeli voi kaksinkertaistaa tai kolminkertaistaa kätesi, mutta se voi myös jättää sinut rikki ja tyhjäksi.

Jos rahapelit eivät ole sinun juttusi, voit osallistua säännöllisiin arpajaisiin ja hi-lo-peleihin. Viimeksi mainitut voi tuottaa sinulle jopa 1 BTC!

On aivan selvää, että FreeBitcoin on eksponentiaalisesti suosittu hana. Sen lisäksi, että se on yksi eniten maksaneista Bitcoin-hanoista, se toimii myös erinomaisena uhkapeli- ja arpajaiskeskuksena.

Bitcoin-seepra

Eniten maksavat Bitcoin-hanat

Bitcoin-seepra on loistava esimerkki hanasta, joka on sekä esteettisesti miellyttävä että interaktiivinen samanaikaisesti.

Tämän Bitcoin-hanan alkutarina on varsin mielenkiintoinen. Bitcoin Zebran luoja rakasti ajatusta Bitcoin-hanoista, mutta kun hän kokeili muutamia niistä itse, saivat laatu ja suorituskyky pettymään. Mikä oli tämän tulos?

Tuore, uusi Bitcoin-hana syntyi.

Bitcoin Zebrassa sinun on kirjauduttava sisään tiettyinä aikoina “syöttää seepraa” – se on vuorovaikutteinen, pelitettu kokemus josta sinut palkitaan vastaanottamalla satosia.

Bitcoin Zebran luoja, pettynyt laadun puutteeseen ja kaiken kaikkiaan nimellisarvoinen esitys monista markkinoilla olevista hanoista pyrkii kehittämään tämän hanan yhdeksi parhaimmista (ellei paras) ja eniten maksavista Bitcoin-hanoista. Kunnianhimoinen väite, mutta koko Bitcoin-hanayhteisö odottaa innolla tämän hankkeen tuloksia.

Johtopäätös

Ei ole mikään salaisuus, että uusi Bitcoin-hanat tulevat markkinoille joka ikinen päivä. Kilpailun noustessa vanhemmat hanan omistajat yrittävät joko vahvistaa tarjouksiaan tai soveltaa erilaisia ​​kilpailuja (tai molempia). Tällaisen laajan valikoiman välillä voi olla vaikea löytää eniten maksavia Bitcoin-hanoja.

Tässä opetusohjelmassa olen esitellyt vain muutaman tärkeimmistä hanoista. Riippuen siitä mitä etsit, saatat huomata, että sinulle sopivat hyvin erilaiset hanat – kaikki on etusijalla.

Riippumatta tilanteesta, älä unohda, että ennen kuin teet mitään itse hanoihin liittyvää, sinun on asennettava a oikea Bitcoin-lompakko. Ainoa mitä tarvitset lompakostasi, on turvallisuus. Se voi olla hidasta eikä siinä voi olla hienoja toimintoja, kunhan se pysyy huipputason turvallisuus. Kun kaupankäynnin kohteena on Bitcoins, sinun tulisi valita a luotettava salauksenvaihtofoorumi.

Myös, kun etsit eniten maksava Bitcoin-hana, älä unohda, että on paljon huijauksia, jotka vain haluavat varastaa rahasi ja Bitcoinisi. Ole varovainen ja luota vain sivustoihin, joilla on hyvämaineinen ja vakaa tausta.

Viimeinen vinkki: valitse hanat, joita haluat käyttää, ja tee “BTC-hana-luettelo” – tämä on helppo referenssi, kun teet kierrosta. Mitä vain 5-10 hanaa pitäisi olla hyvä numero aloittaa. Ja älä huoli, jos se tuntuu aluksi väsyttävältä – vaatii paljon harjoittelua ja kokemusta pyörimisen tehokkaaseen tekemiseen.

No, tämä on ollut “Eniten maksava Bitcoin-hana” -opetusohjelma. Toivon, että opit jotain uutta ja että nämä tiedot auttavat sinua BTC-hanaliiketoiminnassa!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map