Ethereum Fork: All-in-One-opetusohjelma

Kryptovaluutan haarukat katsotaan olevan harvinainen esiintyminen salausmaailmassa. Jotkut suunnitellaan, toiset – äärimmäisten tilanteiden tuloksia. Riippumatta heidän ulkonäöltään, yksi asia on varma – kun ne tapahtuvat, edessä on yleensä suuria muutoksia. Siksi puhumme tänään Ethereum haarukka (tarkemmat haarukat).

Katamme haarukoiden määritelmät yleensä (mitä ne ovat, miksi ne tapahtuvat ja niin edelleen). Sen jälkeen keskitymme Ethereum-haarukat – saat selville, milloin ne tapahtuivat, mitä he muuttivat ja mitä tulevaisuus tuo mukanaan.

Ennen kuin siirryt eteenpäin, sinun tulisi myös olla tietoinen siitä, että salausvaluutat on säilytettävä aina turvallisessa paikassa. Joten, valitse aina turvallisimmat ja luotettavimmat salauslompakot.

Mikä on haarukka?

A haarukka kryptovaluutta-maailmassa tunnetaan muutoksena kyseisen valuutan protokollassa. Tämän tyyppinen muutos tekee lohkojen edelliset versiot ovat kelvollisia ja nykyinen versio on virheellinen (tai päinvastoin).

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Haarukoita tunnetaan nimellä pehmeät haarukat ja kovat haarukat.

Ethereum-haarukka: Ethereum-haarukka.

Pehmeät haarukat ovat kasteltu versio kovista. Niitä kutsutaan pehmeiksi, koska ne älä muuta mitään protokollan todellisen rakenteen ympärillä. Pehmeät haarukat voivat olla kehittäjät tai luojat kryptovaluutta tiettyjen huoltotöiden suorittamiseksi, kosmeettisen muokkaamisen tai joidenkin blockchainia koskevien sääntöjen muuttamiseksi.

Jotkut suosituimmista ja yleisimmistä pehmeistä haarukoista ovat niitä, jotka muuttavat tietyn lohkon kokoa. Kehittäjät toteuttavat ne usein kaivosprosessien tasoittamiseksi (olettaen, että puhumme kryptovaluutasta, joka käyttää “Proof of Work” -konsensusta).

Näistä haarukoista tulee väliaikaiset – jotkut kaivostyöläiset voivat päättää käyttää niitä, kun taas toiset voivat vain hylkää muutos ja jatka kolikon vanhempien versioiden louhintaa.

Kovat haarukat ovat kuitenkin aivan erilainen tarina.

Kovat haarukat ovat valtavia muutoksia kyseessä olevaan kryptovaluuttaan. Ne muuttavat itse kryptovaluutan protokollaa, mikä tekee kyseisen protokollan vanhemmista versioista virheellisiä. Jos se (vanhempi versio) elää edelleen, se johtaa eroon uudesta versiosta. Ethereumilla on tällaisia ​​esimerkkejä, ja puhumme niistä tulevissa kappaleissa.

Kovahaarukat ovat yleensä toteutetaan äärimmäisissä olosuhteissa. He ovat harvoin suunniteltu – suurimman osan ajasta niiden ulkonäkö johtuu välttämättömyydestä. Tämä on järkevää, koska kovan haarukan toteuttamiseen normaalisti toimivassa kryptovaluutassa ei yleensä ole laillisia syitä. Avainsana on yleensä, vaikka – kuten näet pian tarpeeksi, Ethereum on poikkeus.

Nyt kun olemme enemmän tai vähemmän keskinäisillä kentillä ja saaneet terminologian pois tieltä, siirrytään pääaiheeseen – Ethereumin kovat haarukat.

Ethereumin kovat haarukat

Tärkein syy miksi puhumme erityisesti Ethereum HARD -haarukoista, on se, että ne ovat niin haitallisia ja merkittäviä Ethereumin hyvinvoinnille, että on mahdotonta jättää huomiotta.

Ethereum Classic, EtherZero ja Metropoli – nämä ovat kolme tärkeintä Ethereumin kovaa haarukkaa, ja puhumme niistä jokaisessa määrin.

Ethereum Classic

Tämä on ensimmäinen kova haarukka, joka Ethereumilla oli. Se on myös kiistanalaisin kaikista ETH: n kovista haarukoista.

Ethereum-haarukka: Ethereum Classic.

Tiettynä ajankohtana Ethereumin takana oleva kehitystiimi huomasi, että hajautettu autonominen organisaatio (DAO), jota Ethereum oli käyttänyt, hakkeroitiin. Päätös toteuttaa kova haarukka, joka palauttaisi kaikki varastetut kryptokolikot, oli nopea, mutta se sai myös melko vähän vastahyökkäystä.

Ethereumin kannattajat ja harrastajat jakautuvat kaksi leiriä. Ensimmäiset olemme iloisia siitä, että tämän kryptovaluutan takana oleva joukkue aikoi ryhtyä nopeasti toimiin eikä antanut sellaista kulkea. Kova haarukka tarkoittaisi, että kehittäjät ovat oppineet oppituntinsa ja ovat nyt paremmin valmistautunut vastaaviin tuleviin yrityksiin hakata tai rikkoa.

Monet ihmiset eivät kuitenkaan olleet samaa mieltä kovan haarukan kanssa. He näkivät tämän muutoksen loukkaavan merkitystä "hajautettu". Tämä ihmisryhmä uskoi, että ainoa tapa saada todella hajautettu kryptovaluutta oli ole mukana ja yksinkertaisesti mennä virtauksen mukaan koska heti kun kehittäjät alkavat ryhtyä toimiin, tämä aiheuttaisi a heijastusvaikutus ja siitä tulisi valtava lausunto tulevaisuutta varten.

Viime kädessä Ethereumin kehittäjät seurasivat päätöstään toteuttaa kovahaarukka. Mikä oli lopputulos? No, yksi kryptovaluutta jaettiin kahteen osaan.

Suurin osa ihmisistä, jotka eivät olleet samaa mieltä jakautumisesta päätyi kiinni vanhasta versiosta Ethereum, joka tunnetaan nyt nimellä Ethereum classic.

Nykyään kryptovaluuttayhteisössä on edelleen kaksi leiriä ihmisiä – jotkut ajattelevat, että kehittäjät olivat oikeassa korjaamaan ongelman mahdollisimman pian, kun taas toiset kiittelivät ihmisiä, jotka olivat kiinni uskomuksistaan ​​ja ovat edelleen tukee Ethereum Classic.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Eterin nolla

EtherZero on toinen tunnettu Ethereum-haarukka. Se ei ole yhtä äärimmäinen kuin Ethereum Classic – tämä on tarkoitettu parantamiseen eikä vallankumoukseen.

Ethereum-haarukka: Ether Zero.

EtherZero Tavoitteena on parantaa transaktioprosenttien nopeutta joita esiintyy Ethereum-verkossa. Lisäksi tämä Ethereum-haarukka on päättänyt tehdä näistä tapahtumista täysin ilmaisia.

Monet kryptovaluutta-maailmassa pitävät näitä hyvin rohkeat tavoitteet. EtherZero on myös ”Proof of Work” -pohjainen haarukka – tämä tarkoittaa sitä ainoa todella tehokas tapa kaivaa se olisi käyttämällä GPU-tyyppiset lautat. Vaikka on syytä mainita, että masternoden (“Todiste vaarnasta”) -Järjestelmän tähän Ethereum-haarukkaan tulevaisuudessa.

Metropoli

Metropoli on nykyinen Ethereum-haarukka. Tätä haarukkaa ei kuitenkaan luotu äärimmäisten tilanteiden takia – se on osa suunnitelmaa nykyisen Ethereum-lohkoketjun parantamiseksi.

Metropolis koostuu kolme vaihetta. Konstantinopolin vaihe on tällä hetkellä aktiivinen (Bysantin katsotaan päättyneen).

Ethereum-haarukka: Ethereum Metropolis.

Siellä on pari keskeistä ominaisuutta että Metropolis Ethereumin haarukan tarkoituksena on parantaa.

Ensinnäkin Ethereum Metropolis -haarukan laajuudessa suuri osa yksityisyyteen liittyvät ominaisuudet saa kunnostuksen. Ethereum-verkon nykyiset yksityisyysasetukset ja -vaihtoehdot eivät ole ollenkaan huonoja, mutta uudet ominaisuudet ovat ajan tasalla ja takaa paremman yksityisyyden tapahtumien aikana.

Toinen valtava muutos, jonka Ethereum Metropolis -haarukka pyrkii toteuttamaan, onTodiste vaarnasta”Konsensukseen perustuva järjestelmä nykyisen” työn todistamisen ”sijaan.

Jos tämä tehdään, se eliminoisi Ethereumin kaivostoiminnan kokonaisuudessaan. Sen sijaan panostaisit joitain Ethereum-kolikoitasi kykyyn tarkistaa automaattisesti Ethereum-lohkoketjussa tapahtuvat tapahtumat ja saisit puolestaan ​​tietyn määrän tuloja.

Ethereumin kaivostoiminta (GPU, CPU, ASIC, Cloud) on erittäin suosittu toimintaa näiden salakolikoiden fanien keskuudessa, joten tämä on iso keskustelunaihe. Vaikka PoS-järjestelmä teoreettisesti nopeuttaisi ja tasoittaisi verkon sisällä tapahtuvia prosesseja, tällainen muutos johtaisi massiivinen kaivostoiminta laitteiden kaatopaikka mikä saattaa tarkoittaa kaivoslaitteiden komponenttien haitallisia hintamuutoksia.

Esittelemme nopeasti kaksi Ethereumia Metropolis-haarukat vaiheet.

Bysantti oli vaihe, jonka tarkoituksena oli tehdä Ethereum-alustasta turvallisempi ja paremmin optimoitu. Tämä tehtiin yksi askel kerrallaan, mutta alkuperäinen tavoite oli tehdä verkosta turvallisempi ja sujuvampi käyttää.

Konstantinopolissa tavoitteena on saada Bysantin prosessit päätökseen ja keskittyä sitten yksi iso tavoite – valmistaa Ethereum-lohkoketju siirtymistä PoW- ja PoS-järjestelmien välillä. Tämä on itsessään valtava tavoite ja vaatii jonkin aikaa, jotta se saadaan täysin liikkeelle.

Tyyneys

Ethereumin seesteisyys pidetään viimeisenä suurena askeleena Ethereumin kehityksessä. Serenity on omistettu yhdelle ja vain yhdelle tavoitteelle – Ethereumin lohkoketjun siirtämiseksi PoW: stä PoS: ään.

Ethereum Fork: All-in-One-opetusohjelma

Bysantti ja Konstantinopol ovat kaksi päävalmisteluvaihetta. Tänä aikana tietyt liiketoimet tehdään Proof of Stake -konsensuksen kautta järjestelmän valmistelemiseksi siirtymää varten.

Ethereum Serenity on a valtava virstanpylväs Ethereumille, koska se muuttaisi käytännössä kaiken, mitä ihmiset ovat tottuneet tämän salauksen louhintaan. Ethereumin etenemissuunnitelman mukaan siirtymisen “puhtaaseen PoS: ään” pitäisi tapahtua tapahtua joskus vuonna 2021.

Ethereumin haarukan yhteenveto

Tehdään nopeasti selvitys siitä, mitä olemme käsitelleet tässä ETH kova haarukka opas.

Kryptovaluutan haarukat ovat tapahtumia kryptovaluutan lohkoketju joiden tarkoituksena on muuttaa kyseisen salauksen tiettyjä erityispiirteitä. Haarukoita on kahden tyyppisiä – pehmeitä ja kovia.

Pehmeät haarukat vaihtuvat pienet ja kosmeettiset kysymykset, kun taas kovat haarukat ovat yleensä valmiita pelinvaihtajat.

Ethereumin koko eliniän ajan on ollut (ja tulee olemaan) kolme isoa ETH-haarukkaa – Ethereum Classic, EtherZero ja Metropolis.

Metropolis Ethereum haarukka (joka on nykyinen haarukka) pyrkii viime kädessä valmistelemaan Ethereumia siirtymään Proof of Work -järjestelmään perustuvan altcoinin välillä todistukseksi osuudesta.

Seesteisyys on viimeinen vaihe edellä mainitun tehtävän suorittamisessa, ja sen on tarkoitus tapahtua jossain vaiheessa vuonna 2021.

Johtopäätös

Maapallon maailma kryptovaluutat On löytää jatkuvasti uusia ja erilaisia ​​tapoja kehittyä ja edetä, onko se teknologisesta näkökulmasta vai informaation kannalta.

Kryptovaluutan haarukat ovat yleensä hyvin kiistanalaisia ​​tapahtumia salausyhteisöissä. Se riippuu haarukan päivityksistä tai muutoksista, mutta tarkoituksesta riippumatta ihmiset ovat aina jaettu kahteen ryhmään – niille, jotka pitävät siitä ja jotka vihaavat sitä.

Pehmeät haarukat hyväksytään yleensä helpommin kuin kovat. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että niiden tarkoituksena ei ole muuttaa perusteellisesti mitään lohkoketjussa. Suurin osa ihmisistä saattaa jopa pitää joitain pehmeitä haarukoita – varsinkin kosmeettisesti vaihtelevia.

Kovahaarukat ovat kuitenkin aina a keskustelupiste. Niiden tekemät muutokset toteutetaan harvoin yksipuolisella reaktiolla.

Ethereumin haarukat ovat mielenkiintoisia. Kaikki kolme kovaa ovat olleet hyvin tärkeitä katkaisukohtia Ethereumin elinaikana. Ethereum Classic oli kuitenkin kiistanalaisin – tämä kova haarukka herätti suuret filosofiset keskustelut kryptovaluuttayhteisöissä maailmanlaajuisesti. Ensimmäistä kertaa hajauttamisen aiheeseen viitattiin niin laajasti ja siitä keskusteltiin.

Ethereum-haarukka: Ethereum POS.

Niin paljon kuin Ethereum Classic oli kiistanalainen, Metropolis Ethereumin haarukka on merkittävä.

Heti kun Ethereum Serenity käynnistyy, kukaan ei tiedä mitä taloudelle tapahtuu. Yhtäkkiä on tuhansia ja tuhansia kaivoslaitteita, grafiikkasuoritimia, ASIC-laitteita ja muita kryptovaluuttaan liittyviä laitteita, jotka eivät enää palvele käyttöä.

Ihmiset ovat yleensä ole valmis niin dramaattisiin muutoksiin. Luonnollisesti osa krypto-kaivosväestöstä löytää tietyt erityiset porsaanreikiä ja ulospääsyä – jälleenmyydä grafiikkasuoritimia, vuokrata laitoksia tai jopa alkaa kaivaa muita kryptovaluuttoja, unohtamatta Ethereumin kokonaisuutena.

Viimeinen osa olisi todennäköisesti pahimmassa tapauksessa joukkueelle Ethereum. Kaikki salausvaluutat ovat yhtä arvokkaita kuin ihmiset käyttävät niitä – jos käyttäjien määrä vähenee, niin salauksen relevanssi ja puolestaan ​​myös sen hinta.

Siksi ainakin tämän Ethereum-haarukan suhteen on tehty paljon valmistelua ja vaivaa etukäteen – Serenity erääntyy vasta ensi vuonna, ja kehitystiimi toivoo helpottavansa joitain tämän kovan haarukan keräämistä alkuperäisistä takaiskuista.

Yksi Ethereum-tiimin päätavoitteista on näyttää kuinka hyödyllinen ja nopea a Todistus vaarnajärjestelmästä on verrattuna työn todistukseen. Se eliminoi paljon PoW-järjestelmän puutteet (sähkö-, jäähdytys- ja laitekustannukset, valtavan ja avoimen alueen tarve jne.).

Lisäksi summa, jonka joku saa heille maksettavaksi, riippuu sidotusta summasta – mitä enemmän tuot pöydälle, sitä enemmän saat. Tämä kannustaa ihmisiä osallistumaan kauppaan, ostamiseen ja myyntiin – kaikki saadakseen enemmän kolikoita ja ansaitsemaan suurempia tuloja.

Lisäksi, jos sinulla on runsas määrä eetteriä, varmista, että pidät sitä turvallisessa paikassa ja valitse laitteistolompakot, kuten Ledger Nano S ja Trezor.

No, tämä oli Ethereumin haarukkaopas. Toivon, että pidit siitä mielenkiintoisena ja olet oppinut jotain uutta Ethereumista ja muista haarukoista yleensä!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map