Ethereum Mining: Lopullinen opas Ethereumin kaivamiseen

Jos olet kiinnostunut Ethereumin louhinnasta, olet oikeassa paikassa. Noudattamalla tätä opasta opit kaiken mitä sinun tarvitsee tietää Ethereumin kaivostoiminnasta. Oletan, että tiedät jo, mikä Ethereum on ja miten se toimii, edellisestä oppaastamme Mikä on Ethereum. Aloitetaan analysoimalla, miksi tarvitsemme ensinnäkin tällaista kaivostoimintaa.

Joten missä kaikki tämä kaivostoiminta tapahtuu ja mistä Eetteri tulee? Tietokoneesi ratkaisee matemaattisia ongelmia varmistaakseen, ettei kukaan tee Ethereum-verkossa tapahtumia, jotka eivät ole totta. Jos tietokoneesi onnistuu ratkaisemaan ongelman, sinut palkitaan. Ja sitä kutsutaan kaivokseksi. Jokaisella on mahdollisuus auttaa ratkaisemaan nämä ongelmat ja vaatia palkkioita.

Tärkeintä on kuitenkin ymmärtää, että Ethereumin kaivostoiminta ei ole niin yksinkertainen prosessi, joten jos päätät osta sen sijaan tämä salausvaluutta ja aloita kaupankäynti, kannattaa tarkistaa suosituin salauskauppapaikat, mukaan lukien Coinbase ja Binance.

Jos haluat silti lisätietoja Ethereumin kaivostoiminnasta, jatka lukemista!

Lyhyt Ethereumin kaivosselitys

Ethereum-verkossa on oma lohkoketju. Kaivostyöläisten on hyväksyttävä kaikki Ethereumilla tehdyt liiketoimet. Siksi kestää jonkin aikaa, ennen kuin lähettämäsi eetteri saavuttaa jonkun. Kauppa on vahvistettava ja laitettava Ethereum-lohkoketjun sisään. Tätä varmennusprosessia kutsutaan työn todistamiseksi. Sinun tehtäväsi kaivosmiehenä on varmistaa, ettei kukaan huijaa.

Viimeisin löydetty Coinbase-kuponki:

Varmistaakseen, että tapahtumat ovat kelvollisia, kaivostyöläiset ratkaisevat monimutkaisia ​​matemaattisia yhtälöitä. Kun kaivosmies ratkaisee tämän yhtälön, hän välittää sen kaikille muille kaivostyöläisille "Hei, sain sen! Olen löytänyt numeron, jota olemme etsineet koko tämän ajan" hienon tietokonekielen avulla.

Kaikki muut kaivostyöläiset tarkistavat, onko tämä numero oikea, ja jos 51% heistä on samaa mieltä siitä, että se on oikein, uusi lohko lisätään lohkoketjuun. Tämä uusi lohko sisältää kaikki nyt vahvistetut tapahtumat ja numeron löytänyt kaivosmies palkitaan! Kaivostyöläiset alkavat sitten ratkaista uuden matemaattisen tehtävän varmistaakseen toisen tapahtumalohkon.

Kolme tapaa kaivaa Ethereumia

Ok, nyt kun meillä on se poissa, miten aloitat Ethereumin kaivostyön? On kolme tapaa, jolla voit kaivaa.

 • Allaskaivostoiminta (suositeltava)
 • Pelkkä kaivostoiminta (ei suositella)
 • Pilvikaivospalvelujen käyttäminen (ei suositella)

Altaan kaivos

Ethereumin louhinta altaassa on helpoin ja nopein tapa aloittaa. Työskentelet yhdessä muiden ihmisten kanssa. Kaikki yhden altaan sisällä kaivavat ihmiset ovat yhtä mieltä siitä, että jos joku heistä löytää salaisen numeron, he jakavat palkkioita kaikille. Kuinka usein löydät lohkoja ja jaat palkintoja, riippuu altaan koosta. Kaikki altaat eivät kuitenkaan ole samoja. Nämä ovat asioita, jotka kannattaa harkita ennen uima-altaalle liittymistä.

 • Altaan koko
 • Pienin voitto
 • Allasmaksu

Miksi salauksen kaivosaltaan koko on tärkeä? Lyhyt vastaus on, että kun kaivostani ihmisten määrä kasvaa, myös mahdollisuudet saada palkintoja kasvavat. Kuitenkin, kun useampia ihmisiä liittyy uima-altaaseen, palkkiot jaetaan useampien ihmisten kesken.


Kokeile erilaisia ​​altaita, ennen kuin löydät tietokoneellesi parhaiten sopivan. Liittyminen suuriin kryptovaluutan kaivosaltaisiin on yleensä turvallisempi valinta. Saatat saada vähemmän palkintoja yhtä lohkoa kohden, mutta ainakaan et mene päivässä tai viikossa saamatta palkkiota ollenkaan.

Sinun tulisi myös tarkastella vähimmäismaksua. Minimivoitto on pienin määrä eetteriä, joka sinun on kaivettava ennen kuin se lähetetään lompakkoon. Jos vähimmäisvoitto on 1 ETH, sinun on pysyttävä samassa uima-altaassa pitkään ennen kuin saat kryptovaluuttasi.

Altaat, joilla on suuret vähimmäisvoitot, eivät ole sinulle hyödyllisiä. Sinun pitäisi yrittää löytää altaat, joilla on pieni vähimmäisvoitto. Haluat saada palkkasi niin usein kuin mahdollista ilman, että sinun tarvitsee sitoa aikaa yhteen kaivosaltaaseen liian kauan. Joustavuus vaihtaa eri kryptovaluutan kaivospoolien välillä on välttämätöntä!

Jokaiseen uima-altaaseen liittyy maksu. Sinun on maksettava pieni summa, jotta voit jatkaa uima-altaan käyttöä. Tämä summa maksetaan automaattisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Maksut perustuvat prosentteihin ja lasketaan louhimassasi kryptovaluutassa. Maksamasi summa vaihtelee yleensä 1 prosentista 3 prosenttiin. Sinun tulisi etsiä uima-allas, jolla on noin 1%: n maksu, koska nämä ovat paljon luotettavampia kuin 0%: n maksu-altaat.

Kaivosaltaan käyttäminen on kokopäiväistä työtä, eikä tietojenkäsittely- ja palvelinkeskustila ole halpaa. 0%: n maksupoolit tuetaan yleensä lahjoituksilla, ne voivat olla vähemmän vakaita kuin altaat, joilla on maksu kustannusten kattamiseksi. Jos uima-altaan maksu on yli 3%, kannattaa harkita toisen uima-altaan etsimistä.

Vertaa salausvaihtoa rinnakkain muiden kanssa

Tiesitkö?

Oletko koskaan miettinyt, mitkä salausvaihdot ovat parhaita kaupankäyntitavoitteidesi kannalta?

Katso & vertaa TOP3-salausvaihtoa vierekkäin

Kaivos yksin

Pelkästään kaivostoiminta saattaa tuntua hyvältä ajatukselta. Sinun ei tarvitse jakaa mitään palkintoja. Käynnistät vain tietokoneen ja annat rahan liikkua, eikö? Väärä. Kun teet Ethereumin kaivostoimintaa yksin, kilpailet muiden ihmisten kanssa ja saat palkintoja vain, jos ratkaiset matematiikan ensin. Koska kilpailet erittäin suuren ihmisten ja yritysten verkoston kanssa, joilla on paljon resursseja, sinun on saatava onnekas hyvin usein. Pelkästään kaivostoiminta on kannattavaa vain, jos käytettävissäsi on paljon resursseja, puhumme yli 100 näytönohjaimesta. Tällä laskentateholla on haittansa. Sinun pitäisi huolehtia:

 • Lämmitysongelmat. Jos laitteesi lämpenee liian kuumaksi, se voi rikkoutua. Kun laitteesi rikkoutuu, sitä ei yleensä kannata korjata. Sinun pitäisi käyttää enemmän rahaa kaivoslaitteesi vaihtamiseen ja lämmitysongelmien ratkaisemiseen.
 • Ilmanvaihto. Jotta kaikki toimisi oikein, sinun on saatava paljon faneja siirtämään ilmaa nopeasti. Kuten edellä mainitsin, lämmitys on todellinen ongelma.
 • Melu. Kaikki tuulettimet, jotka pyörivät ja jäähdyttävät laitteitasi, tekisivät paljon melua. Se olisi erittäin kovaa, erittäin nopeaa. Yleensä tarvitset jotain autotallia / varastoa tai syrjäistä sijaintia kaiken pitämiseksi.
 • Sähkökustannukset. Niin paljon laitteita, jotka käyttävät virtaa samanaikaisesti, kuluttavat paljon sähköä. Esimerkiksi vain kymmenellä näytönohjaimella vietät noin 3-4 dollaria sähköön päivässä. Kuvittele, että pysyt kilpailukykyisenä jopa 100 kortilla. Niiden kaikkien virran kustannukset lisäisivät 30-40 dollaria päivässä pelkästään sähkökustannuksissa.
 • Avaruus. Yli 100 Ethereumin kaivoslautan säilytyspaikka ei ole useimpien ihmisten käytettävissä.

Pilvikaivostoiminta

Kun käytät pilvikaivosta, maksat jonkun toisen kaivokseksi puolestasi. Tämä toimii siten, että vuokraat kaivosaikaa muilta ihmisiltä ja vastineeksi he antavat sinulle kaikki palkkiot, joita he voivat kaivaa. Kryptovaluutan pilvikaivonta saattaa tuntua hieman tyhmältä.

 • Miksi joku käyttäisi laitteitaan kaivamaan puolestasi, kun hän voi kaivaa itselleen?
 • Miksi maksaisit jonkun toisen kaivoksesta puolestasi, kun voit sijoittaa rahat laitteisiin ja kaivaa itsesi
 • Miksi et käytä rahaa ostamaan haluamasi salausvaluutan sen sijaan, että maksaisit jonkun kaivamaan sen?

Ja kaikki nämä ovat päteviä kysymyksiä. Se ei ole parempi tai huonompi kuin tehdä kaikki työ itse. Analysoidaan Ethereumin pilvikaivoksen hyödyt ja vaarat.

Plussat:

 • Et ole vastuussa rikkoutuneista laitteista. Kun olet maksanut jollekulle kaivoksesta puolestasi, ostat tietyn määrän työtä, joka on tehtävä. Ja kaikki korjauskustannukset eivät ole sinun vastuullasi. Ole kuitenkin varovainen, jotkut yritykset saavat sinut maksamaan sähköstä ja korjauskustannuksista. Lue sopimukset huolellisesti ja vältä tätä!
 • Sinun ei tarvitse pitää merkittävää määrää meluisia laitteita kotona tai varastossasi.

Haittoja:

 • Maksat rahat etukäteen, jos Ethereumin hinta laskee, sinulla ei ole mahdollisuutta saada rahasi takaisin. Ja olet jumissa ostamiesi kaivostoimintojen kanssa.
 • Et voi muuttaa pilvikaivostoimittajan käyttämää kaivosohjelmistoa ja -laitteistoa.

Pilvikaivostoiminta on turvallinen tapa kaivostoimittajille taata itselleen voitto ostamistaan ​​laitteista. Kryptovaluutan hinta ei vaikuta heihin, koska maksat heille etukäteen. Joten kun ostat pilvikaivospalveluja, sinun ei tarvitse käsitellä ongelmia, jotka liittyvät ethereumin kaivoslautan tekemiseen. Ihannetilanteessa pilvikaivostoiminta on vähemmän kannattavaa kuin itse kaivostoiminta. Pilvikaivospalveluiden käyttämisen sijasta voit myös ostaa ethereumia.

Henkilökohtainen mielipide: Yritä toistaiseksi pysyä poissa pilvikaivospalveluista. Jos haluat sijoittaa pilvikaivospalveluihin, käytä rahaa vain ostamaan haluamasi kryptovaluutta. Saat palkkiosi heti ja jos jokin menee pieleen, sinulla on mahdollisuus myydä kryptovaluuttasi.

Kuinka yhdistää kaivos Ethereum: opetusohjelma

Joten tietokonettasi käytetään Ethereumin kaivamiseen. Anna meidän käydä läpi työkalut, joita tietokoneesi tarvitsee ollakseen tehokas kaivosmies. Tässä on kaikki mitä tarvitset ollaksesi menestyvä Ethereum-kaivosmies:

 • Ethereum-lompakko, johon mahtuu kaikki äskettäin löytämäsi valuutat;
 • GPU-ohjaimet;
 • Kaivosohjelma (Claymore-kaivosmies);
 • Kaivosaltaan osoite, jos aiot kaivaa kaivosaltaan sisällä;
 • Näytönohjain (GPU), jossa on vähintään 3 gigatavua RAM-muistia;
 • Yhteensopiva käyttöjärjestelmä (Windows 7 tai 10 64bit).

Luo digitaalinen lompakko

Ennen kuin aloitat Ethereumin kaivostoiminnan, sinun on luotava digitaalinen lompakko. Sinulla on lompakko tosielämässä fyysistä rahaa varten.

Kryptovaluutta toimii samalla tavalla. Haluat luoda digitaalisen lompakon, jossa voit pitää eetterisi. Voit seurata lompakon luomisen opasta täältä.

Tai yksinkertaisesti valita markkinoiden turvallisimmat ja luotettavimmat lompakot – Ledger Nano X ja Trezor Model T pitävät Ethereumin turvassa!

Ledger Wallet Deal Active nyt:

Näytönohjaimen ohjainten asentaminen

Kun digitaalinen lompakko on asetettu ja valmis, on aika päivittää tietokoneesi ohjelmisto. Kaivosprosessi on kannattavampaa, jos laitteistosi käyttää kaikkia uusimpia päivityksiä. Joten päivitä ohjaimesi nyt.

AMD-näytönohjaimen käyttäjille

Jos sinulla on AMD-näytönohjain, voit ladata uusimmat ohjaimet kortillesi oikealle tässä.

Käytä näitä, jos aiot tehdä muita asioita tietokoneellasi, kuten töitä tai pelaamista.

Tai tässä.

Käytä näitä, jos aiot käyttää tietokonettasi vain Ethereumin louhintaan. Ne on optimoitu kaivostoimintaan ja vain kaivostoimintaan. Eli et voi tehdä paljon enemmän tietokoneellasi.

Nvidia-näytönohjaimen käyttäjille

Jos sinulla on Nvidia-näytönohjain, voit ladata uusimmat ohjaimet kortillesi oikealle tässä.

Lataa ja asenna ohjaimet käyttämäsi näytönohjaimen perusteella.

Ethereumin kaivosohjelmiston asentaminen

 1. Mene https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0Claymoren Dual Ethereum -kaivosmies
 2. Lataa viimeisin versio Claymore dual miner -versiosta. Napsauttamalla yhtä korostetusta linkistä. Tästä päivästä lähtien uusin versio on 11.0. Tässä opetusohjelmassa käytettiin 2. linkkiä Megauploadista.megalataus
 3. Napsauta uusinta versiota Windowsille. Napsauta sitten latausta zip-painikkeena. Odota latauksen päättymistä. Tallenna tiedosto työpöydälle, jotta sitä on helppo käyttää.Lataa zip-muodossa
 4. Pura Claymore v11.0 -tiedostot työpöydän kansioon, jotta niitä on helppo käyttää.
 5. Avaa juuri purettu kansio nähdäksesi tiedostot, sen pitäisi näyttää tältä.

  savea enemmän avattu

 6. Napsauta hiiren kakkospainikkeella alkaa
 7. Klikkaus Muokatamuokata
 8. Muokkaa Start.txt-tiedostoa ja lisää seuraavat rivit:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0

setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100

setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool -ewal -epsw x

Valitse uima-allas jostakin näistä suositelluista Ethereumin kaivosaltaista.

Altaan nimi Allasmaksu Pienin voitto (ETH) Altaan osoite Altaan koko
2Miinaa 1,0% 0,01 eth.2miners.com:2020 Pieni
Nanopool 1,0% 0,05 eth-eu1.nanopool.org:9999 Hyvin iso
Dwarfpool 1,0% 0,05 eth-eu.dwarfpool.com:8008 Keskitaso
Ethermine 1,0% 0,05 eu1.ethermine.org:4444 Hyvin iso

Huomaa: nämä allasosoitteet koskevat Eurooppaa. Jos asut Yhdysvalloissa tai Aasiassa, saatat saada parempia tuloksia käyttämällä lähempänä alueesi osoitteita. Käy uima-altaan sivustolla ja selvitä, tukeeko uima-allas alueesi.

Sijasta < Mining_Pool_Address> kirjoita allasosoitteesi.

Lompakon osoitteen kirjoittamisen sijaan:

insitde-startbatKun olet valmis, sen pitäisi näyttää tältä:

lompakotyyppi

ÄLÄ KOPIOI KUVASSA NÄMÄT Lompakon osoitetta, KÄYTÄ OMAA. JOS KOPIOIT TÄMÄN Lompakko-OSOITTEEN KAIKKI ETHER, MINUN KAUPUNKI MEIDÄN, EI SINU. JOS KÄYTÄT MYETHERWALLETIA, VOIT LÖYDÄ LOKKOOSOITTEESI SIIRTYMÄSSÄ osoitteeseen https://www.myetherwallet.com/ ja TARKISTAMALLA TILIN OSOITE

lompakon osoite

 1. Tallenna Start.txt uusilla arvoillasi siirtymällä kohtaan tiedosto -> Tallenna nimellä

  ethereum-louhinta-alku

 2. Vaihda tiedoston nimi start.batalkaa
 3. Tallennettavaksi tyypiksi: valitse Kaikki tiedostot
 4. Napsauta Tallenna ja napsauta Joo, kun sinulta kysytään, haluatko korvata tiedostonkorvata
 5. Tuplaklikkaus Käynnistä. Lepakko aloittaa kaivostoimintaalkaa
 6. Jos olet noudattanut yllä olevia ohjeita, sinun pitäisi nähdä tämä näyttö.menestys

Se siitä! Tietokoneesi kaivaa nyt Ethereumia. Jätä tämä näyttö auki. Tässä esimerkissä olen käyttänyt 2 minuutin uima-allas ja MyEtherWallet. Mutta voit käyttää muita lompakoita ja muita kaivosaltaita.

Tässä on luettelo muista suositeltava kaivosohjelmisto että sinun tulisi tarkistaa:

 • ccgmining.com
 • hashflare.io
 • minergate.com
 • nicehash.com

Kuinka tarkistaa, kuinka paljon olet kaivanut?

Jokaisella uima-altaalla on erilainen käyttöliittymä, mutta periaate pysyy samana. Sinun täytyy mennä uima-altaan verkkosivustolle ja kirjoittaa julkinen lompakon osoite. Käytetään 2miners-allasta esimerkkinä.

Kirjoita julkinen lompakon osoite hakupalkkiin ja näet kaikki tiedot Ethereumin kaivostoiminnasta. 2-minuuttisen poolin tapauksessa, kun saldosi saavuttaa 0,01 ETH, se lähetetään lompakko-osoitteeseesi, jonka olet kirjoittanut start.bat-tiedostoon aiemmin.

tarkista saldo

Kuinka voitot lasketaan

 • Avaa kaivosmiehesi ja tarkista, kuinka monta megahashia sekunnissa laitteesi lähettää (Mh / s)
 • Voimme nähdä, että yksi GTX 1070 -näytönohjaimemme oli saamassa 32,2 Mh / s.

  check-ethereum-louhinta

 • Avaa kaivoslaskuri saatavilla täältä.
 • Kirjoita sähkön ja virrankulutuksen Mh / s. Saat keskimääräiset tulokset sen perusteella, kuinka paljon 1 ETH on kerrallaan.ethereumin louhinta

Vinkkejä

 • Jos aiot jättää tietokoneesi kaivokselle pitkäksi aikaa, tässä on muutama asia, jonka haluat ehkä tehdä seisokkien välttämiseksi.
 • Tietokoneen tehoasetukset: Jos tietokoneesi pysyy käyttämättömänä pitkään, se menee oletusarvoisesti. Kun tietokoneesi menee nukkumaan, se lopettaa kaivoksen. Voit välttää tämän siirtymällä tehoasetuksiisi ja varmista, että tietokone ei koskaan nuku.

Nyt tietokoneesi voi kaivaa koko päivän menemättä nukkumaan.

Lopettavat ajatukset

Ethereumin kaivosmies auttaa sitä pysymään hajautettuna ja saa palkintoja prosessissa. Sinun tulisi tarkastella Ethereumia arvokkaana omaisuutena hallussa tai kaupassa. Blockchain-tekniikka ja Ethereum-verkko ovat jo osoittaneet arvonsa. Useat hajautetut sovellukset ovat jo löytäneet menestystä. Markkinavaste näyttää hyvältä. Kun yhä useammat ihmiset alkavat rakentaa Ethereumin luomalle alustalle, meidän pitäisi nähdä vielä suurempia tuloksia.

Kun kaivat Ethereumin, varmista, että pidät sitä a turvallinen laitteistolompakko, kuten Ledger Nano X ja Trezor Model T. Loppujen lopuksi et halua menettää omaisuuttasi!

Ledger Wallet Deal Active nyt:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map